Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στην προσπάθεια σύλληψης!!!

RnMl

Recommended Posts

θα χει αισιο τελος το ξερω καλα το νοιωθω... ευχομαι σε ολες μας τα καλυτερα και συντομα να συζηταμε για τα σπορακια μας ρανια θα ερθει συντομα μην το σκευτεσαι!!!

Δειτε το κι αλλιως παιδια..Αν δεν ειναι τωρα θα ειναι τα Χριστουγεννααααα...Θα το φερει ο Αγιος Βασιλης!!!χιχι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιατι το μυαλο σου παντα πρεπει να πηγαινει στο κακο?Εγω λεω πρωτου κανεις οτιδηποτε να κανεις ενα τεστ..Αν ειναι θετικο θα το γιορτασουμε,αν οχι παλι περιμενε λιγο ακομη να κατεβει αλλιως μετα πας στον γιατρο σου!!!!

πιστεψε με κοπελα μου παντα ετσι παθαινω λεω αντε μηπως αλλα μετα απογοητευομε και πεφτω στα πατωματα παλι!!!!!!

Και ετσι σκεφτυομαι πως θα γινει τωρα!!!και τοοοσα χρονια γιατι???δεν ειναι ενα και δυο ειναι δεκα!!!!!!και εκει στεναχοριεμε μετα παλι οκ αλλα φοβαμε και να το σκεφτω φοβαμε την απογοητευση!!!!!

Δειτε το κι αλλιως παιδια..Αν δεν ειναι τωρα θα ειναι τα Χριστουγεννααααα...Θα το φερει ο Αγιος Βασιλης!!!χιχι

gero kai dunato na einai to aggeloudaki mou kai as einai kai ta xristougenna... alla na sas pw thn alhtheia mou to noiwthw pws eimai egkuos.... den kserw isws kai na einai tou mualou mou epeidei to thelw toso ma toso polu alla tha einai h 3h fora pou tha ginw manoula kai kserw gw pisteuw pws kserw kapoia pragmata,... entometaksu na sas pw... twra 4 5 meres exw dekatakia 37.1 37,2 shmenei kati auto??? kai pono kathe bradu xamhla sthn koilia san na mou erthei periodos.. alla perimenw stis 22/11 den kserw ti na pw...

το καλυτερο δωρο θα ειναι!!!!

Και ετσι σκεφτυομαι πως θα γινει τωρα!!!και τοοοσα χρονια γιατι???δεν ειναι ενα και δυο ειναι δεκα!!!!!!και εκει στεναχοριεμε μετα παλι οκ αλλα φοβαμε και να το σκεφτω φοβαμε την απογοητευση!!!!!

Να ξερεις η μητροτητα θελει πολυ υπομονη πιστεψε με..Πρεπει να χαλαρωσεις και θα συμβει απλα..Ολες οι ιστοριες αυτο μας εχουνε διδαξει!!!Θα συμβει το θαυματακι σου!!!Σιγουρα!!!

gero kai dunato na einai to aggeloudaki mou kai as einai kai ta xristougenna... alla na sas pw thn alhtheia mou to noiwthw pws eimai egkuos.... den kserw isws kai na einai tou mualou mou epeidei to thelw toso ma toso polu alla tha einai h 3h fora pou tha ginw manoula kai kserw gw pisteuw pws kserw kapoia pragmata,... entometaksu na sas pw... twra 4 5 meres exw dekatakia 37.1 37,2 shmenei kati auto??? kai pono kathe bradu xamhla sthn koilia san na mou erthei periodos.. alla perimenw stis 22/11 den kserw ti na pw...

Να σου ζησουν τα παιδακια σου..Η θερμοκρασια ειναι καλη αλλα μην αγχωνεσαι με το θερμομετρο..Ειναι νωρις ακομη και για να κανεις τεστ.Περιμενε αυτη τη μερα  και κανε ενα τεστ με επιφυλαξη παντα...Γιατι μερικα λειτουργουν μετα την καθυστερηση!!!Εγω ειμαι στην 28η ημερα και εχω ελαφρια πονακια που  και που η μεση μου ποναει και το στηθος μου παρααααααα πολυυυυ!!!!θα δειξει!!!κανονικα περιμενω αυριο..

Να σου ζησουν τα παιδακια σου..Η θερμοκρασια ειναι καλη αλλα μην αγχωνεσαι με το θερμομετρο..Ειναι νωρις ακομη και για να κανεις τεστ.Περιμενε αυτη τη μερα  και κανε ενα τεστ με επιφυλαξη παντα...Γιατι μερικα λειτουργουν μετα την καθυστερηση!!!Εγω ειμαι στην 28η ημερα και εχω ελαφρια πονακια που  και που η μεση μου ποναει και το στηθος μου παρααααααα πολυυυυ!!!!θα δειξει!!!κανονικα περιμενω αυριο..

σε ευχαριστω κοπελα μου και εσυ με το καλο να μας πεις χαρμοσυνα νεα!!! Δεν ανχωνομαι με το θερμομετρο απλα πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο σε κυκλο μου... μακαρι να ειμαι εγκυουλα παντως!!! :)

Να ξερεις η μητροτητα θελει πολυ υπομονη πιστεψε με..Πρεπει να χαλαρωσεις και θα συμβει απλα..Ολες οι ιστοριες αυτο μας εχουνε διδαξει!!!Θα συμβει το θαυματακι σου!!!Σιγουρα!!!

το βλεπω αλλα δεν κανουμε και τιποτα αλλο υπομονη προσπαθω και χαλαρη και εχω αλλα τι να κανουμε ολα θα γινουνε πιστη και θεληση!!!!!!!

Δεν πειραζει κοριτσι!!!Θα προσπαθεις σε ολο τον κυκλο να κανεις ελευθερα αν μπορειτε και καθε μερα..Εγω ετσι επιασα την πρωτη φορα στον πρωτο μηνα!Λες ο Αη Βασιλης να στο φερει μαζι με τα δωρα????Αισιοδοξια θελει μονο!!!

σε ευχαριστω κοπελα μου και εσυ με το καλο να μας πεις χαρμοσυνα νεα!!! Δεν ανχωνομαι με το θερμομετρο απλα πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο σε κυκλο μου... μακαρι να ειμαι εγκυουλα παντως!!! :)

Οταν φτασει η μερα και δεν εχει ερθει η κακιασμενη κανε ενα τεστακι δεν χανεις τιποτα!!!!Εγω κοριτσια μου ακομη τιποτα!!!Στηθος μεση ολα πονανε και κατι ενοχλησεις στην κοιλια..Νομιζα χτες οτι ηρθαν γιατι με ενοχλουσε η κοιλια μου αλλα ακομη τιποτα...

Δεν πειραζει κοριτσι!!!Θα προσπαθεις σε ολο τον κυκλο να κανεις ελευθερα αν μπορειτε και καθε μερα..Εγω ετσι επιασα την πρωτη φορα στον πρωτο μηνα!Λες ο Αη Βασιλης να στο φερει μαζι με τα δωρα????Αισιοδοξια θελει μονο!!!

μακαρι να το φερει ο Αη Βασιλης εχω φτασει να φοβαμε και να σκεφτω μια θετικη εξελιξη!!!!ουφ προχοραμε και ολα καλα!!!!θετικη ενεργεια!!!?

μακαρι να το φερει ο Αη Βασιλης εχω φτασει να φοβαμε και να σκεφτω μια θετικη εξελιξη!!!!ουφ προχοραμε και ολα καλα!!!!θετικη ενεργεια!!!?

Καλημερα  κοριτσια τι κανετε???Εγω προς το παρον δεν εχω αδιαθετησει και ευχομαι να μην ερθει για αλλους 9 μηνες!!!

Aν θελεις μετα τη σαλπιγγογραφια πες μου την εμπειρια σου γιατι εχω ακουσει οτι ποναει,να ξερω κι εγω εαν κανω..

γεια σου κοριτσιιι λοιπον σημερα εκανα την σαλπιγγογραφια.δεν καταλαβα απολυτως τιποτα.μονο λιγο το στομαχι μου ανακατευτηκε αλλα ολα ενταξει.δεν υπαρχει κανενα απολυτως θεμα :) 

Καλημερα κοριτσια μουυυυυ..Ειστε καλα???Εγω ειμαι στη δευτερη μερα καθυστερησης το  στηθος πρησμενο και ποναει,η μεση επισης και καποια ελαφρια πονακια στην κοιλια που πανε και ερχονται..Λεω να κανω ενα τεστακι την πεμπτη μηπως και ερθουν μεχρι τοτε!!!Που μακαρι να μην ερθουν!!!ΞΟΥ ΞΟΥ!!

Σ ευχαριστω πολυ πολυ!!!Εχουν περασει 6 μηνες μετα την παλινδρομη και εχω απογοητευτει πολυ!!!Μακαρι να ειμαι!!!

Καλημερα κοριτια αντε να μας πειτε και κατι θετικο να μην σου ερθει!!!! Demistress ολα καλα bravo σε λιγο καιρο θα δεις πως θα ερθει!!!ολα οκ με την εξεταση?καθαρη εε!

Λοιπον..Καπου διαβασα οτι μετα τους 6 μηνες το 70% των ζευγαριων με συστηματικες προσπαθειες θα εχουν επιτυχει εγκυμοσυνη..Και μεχρι τον χρονο το 90%!!!Οποτε κοριτσια οσο περναει ο καιρος τοσο αυξανονται οι πιθανοτητες..Απλα μην προσπαθηστε να μην αφησετε κανενα μηνα ανεκμεταλλευτο..Μην αγχωνεστε και δωστε του να καταλαβει στις γονιμες!!!Οσο περναει ο καιρος τοσο πιο κοντα ειμαστε σε μια εγκυμοσυνη!!!!!

Αυτοπεποιθηση θελει πολυ..Αν δεν υπαρχει προβλημα υγειας για να επιτευχθει εγκυμοσυνη παιζουμε με τις πιθανοτητες..1 στις 4 ειναι..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...