Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στην προσπάθεια σύλληψης!!!

RnMl

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσιαααα. @love30  ναι μου ειπε οτι ολα ειναι ενταξει κανενα προβλημα και αν μπορω να ξεκινησω επαφες σημερα....φυσικα εγω δεν αφησα ανεκμεταλευτη την χθεσινη μερα αχαχχα απο αυριο ξεκινουν οι γονιμες και ο θεος βοηθος :) εσυ τι κανεις πως πας?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα κοριτσιαααα. @love30  ναι μου ειπε οτι ολα ειναι ενταξει κανενα προβλημα και αν μπορω να ξεκινησω επαφες σημερα....φυσικα εγω δεν αφησα ανεκμεταλευτη την χθεσινη μερα αχαχχα απο αυριο ξεκινουν οι γονιμες και ο θεος βοηθος :) εσυ τι κανεις πως πας?

bravo ωραια νεα καλα αποτελεσματα να εχεις και χωρις ανχος!!!εγω τιποτα απογηοητευτικα λιγο που ηρθε αν και ηξερα οτι δεν ηταν κατι αλλα ετσι ειναι δεν πηραζει ολα καλα παω  για τον επομενο μηνα!!!!?

Kalimera  koritsia moy..Ekana ena test simera to prwi poy einai h trith mera kathisterhshs kai vghke thetiko..Axno men alla den xreiazotan fws fainetai ki etsi..Ti na kanw egw na xarw??einai nwris na parw to giatro ena thlefwno kai na toy pw gia xoriakh???

Κοριτσια μου..Ειμαι ενθουσιασμενη και συγκρατημενη λογω παλινδρομης..Ελπιζω το τεστ να μην εχει κανει λαθος,αλλα φαινεται η γραμμη καθαρα..Θα περιμενω να σχολασει ο αντρουλης μου τ απογευμα να παρουμε το γιατρο..Λογικα θα μας στειλει για χοριακη!!

Κοριτσια μου..Ειμαι ενθουσιασμενη και συγκρατημενη λογω παλινδρομης..Ελπιζω το τεστ να μην εχει κανει λαθος,αλλα φαινεται η γραμμη καθαρα..Θα περιμενω να σχολασει ο αντρουλης μου τ απογευμα να παρουμε το γιατρο..Λογικα θα μας στειλει για χοριακη!!

τι εγινε πηρες τηλ το γιατρο?

Καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε?Ειπαμε με τον αντρουλη μου να παρουμε αυριο τον γιατρο..Προς το παρον δεν εχω νεοτερα..

καλησπερα σε ολες τι μου κανετε? εγω ειμαι πολυ στεναχωρημενη... μολις γυρισα απο το νοσοκομειο με μια β χοριακη ποιο αρνητικη απο ποτε............. :( :cry: 

Καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε?Ειπαμε με τον αντρουλη μου να παρουμε αυριο τον γιατρο..Προς το παρον δεν εχω νεοτερα..

να μας πεις ευχαριστα νεα κοπελα μου !!!?

Kalispera koritsia niotho kati tsimpimata kato aristera ponane lg...kai apo xthes t vradi me exoun pesi merikes stagones aima...periodo aurio einai na mou erthi ..me tn antra mou mono 4 fores exoume prospathisi auton t mina...apoklite na exw mini ?

Καλημερα απο οτι διαβαζω γενικα δεν αποκλειετε αλλα περιμενε κανα δυο μερες ακομη και αν εχεις καθηστεριση κανε ενα τεστακι :)

Καλημερα απο οτι διαβαζω γενικα δεν αποκλειετε αλλα περιμενε κανα δυο μερες ακομη και αν εχεις καθηστεριση κανε ενα τεστακι :)

kalimera .gia to aimai anisixo..xthes sxedon olo t apogevma kai t vradi ixa auta t tsimpimata st aristera itn kathe 10 lepta kai o ponos diarkouse 2 defterolepta...dn mou exei ksanasimvi auto ??  

καλησπερα σε ολες τι μου κανετε? εγω ειμαι πολυ στεναχωρημενη... μολις γυρισα απο το νοσοκομειο με μια β χοριακη ποιο αρνητικη απο ποτε............. :( :cry: 

Mην στεναχωριεσαι καθολου κι εμεις τα εχουμε περασει αυτα..Αλλα πιστεψε με θα ερθει να εισαι σιγουρη..Τωρα που ερχονται και Χριστουγεννα να περνας καλα με τον αντρουλη σου και βουρ στις γονιμες!!!!

Kalispera koritsia niotho kati tsimpimata kato aristera ponane lg...kai apo xthes t vradi me exoun pesi merikes stagones aima...periodo aurio einai na mou erthi ..me tn antra mou mono 4 fores exoume prospathisi auton t mina...apoklite na exw mini ?

Συμφωνω με τη demistress απολυτα!!!Περιμενετε καθυστερηση και αν δεν ερχεται περιοδος τοτε να κανετε τεστ..

Kαλησπερα κοριτσια!!!Εκλεισα ραντεβου με τον γιατρο Τριτη απογευμα και αυριο θα παω να κανω χοριακη για να του την παω..Αυτα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...