Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στην προσπάθεια σύλληψης!!!

RnMl

Recommended Posts

Γεια σου κοριτσι συνηθως λενε με τα πρωτα πρωινα ουρα θα ειναι αξιοπιστο γιατι η hcg αραιωνει μετα με οτι υγρα πινεις και το αποτελεσμα δεν ειναι 100%.και εγω στην προσπαθεια απο τον απριλη ειμαι και περναω αυτο το σταδιο του μηπως εχω κατι?ο φιλος μου ειναι οκ τωρα εγω εχω σαλπιγγογραφια την δευτερα για να μου πουν αν τελικα βρουν κατι.εχω και εγω πολυ αγχος σαν εσενα και απο οτι εχω ακουσει το αγχος ειναι χςιροτερο και απο αντισυλιπτικο

Aν θελεις μετα τη σαλπιγγογραφια πες μου την εμπειρια σου γιατι εχω ακουσει οτι ποναει,να ξερω κι εγω εαν κανω..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγω αυτο εχω ακουσει.φυσικα και θα σου πω αλλα ποναει δεν ποναει πρεπει να την κανουμε.ειναι πολυ σημαντικο ασε που απ οτι διαβασα πολλες κοπελες εμειναν εγκυος μετα την εξεταση βεβαια μιλαω για οσες σεν ειχαν μεγαλο προβλημα. 

Ναι ισχυει αυτο γιατι αν τυχον εχεις καποια συμφηση με την σαλπιγγογραφια θα φυγει κι ετσι θα ναι πιο ευκολο..!!

Απλα με τη σαλπιγγογραφια γινεται ποιο διαβατη η σαλπιγγα και μεσα σε 6 μηνες πολλες μηνανε εγω εκανα 2 φορες σαλπιγγογραφια!!!

Αν θυμαμαι καλα κανει περιπου 150-180 σε ακτινολογο!!!εχεις την αισθυση περιοδου τετοιος πονος εμενα ηταν τοσο καλος ο γιατρος μου τα εξηγουσε οοοολα ηταν και ο αντρας μου μεσα και δεν πονεσα πολη μονο που με πηραξε το σκιαγραφικο και η αντιβιωση και εκανα αιμετους τη δευτερη φορα δεν πηρα καθολου τα χαπια!!!

Αν θυμαμαι καλα κανει περιπου 150-180 σε ακτινολογο!!!εχεις την αισθυση περιοδου τετοιος πονος εμενα ηταν τοσο καλος ο γιατρος μου τα εξηγουσε οοοολα ηταν και ο αντρας μου μεσα και δεν πονεσα πολη μονο που με πηραξε το σκιαγραφικο και η αντιβιωση και εκανα αιμετους τη δευτερη φορα δεν πηρα καθολου τα χαπια!!!

Φοβαμαι εγω λιγακι να πω την αληθεια..Ο γιατρος μου εμενα μου το συζητησε για τον απριλη που θα κλεισω τοτε ενα χρονο χωρις εγκυμοσυνη..

Ετσι ελεγα και εγω αλλα μην φοβασε θα το δεις!!!!εγω εκανα τρεις εξωσωματικες και μετα εκανα σαλπιγγογραφια γι'αυτο οτι εξετασεις σας πει ο γιατρος να τις κανετε!!!

Κι εγω θα κανω οτι χρειαστει για να κρατησω ενα μπεμπε στην αγκαλια μου..Ελπιζω το αγχος μου να μην με κρατησει μακρια απ αυτο για πολλα χρονια..

Ναι το ξερω πως ηταν παρα πολυ νωρις αλλα εχω ανχωθει παρα πολυ.. εγω ειμαι παραπληγικη μετα απο τροχαιο που ειχα πριν ενα χρονο (δεν περπαταω δηλ μετα απο χτυπημα στην σπονδυλικη στηλη) και ο αρραβωνιαστικος μου εχει σκληρηνση κατα πλακας.. και δεν ξερω ποσο ευκολο θα ειναι να συλλαβω ξανα...γιατι πριν το τροχαιο εχω γινει 2 φορες μανουλα με τον πρωην αντρα μου.. αλλα τωρα θελω παρα πολυ αλλο ενα μωρακι... σαν τρελη... αλλα δεν ξερω τι να κανω και που να μιλησω για την περιπτωση μου... ειπα να τα μοιραστω μαζι σας συγνωμη αν σας κουρασα! :(

Ναι το ξερω πως ηταν παρα πολυ νωρις αλλα εχω ανχωθει παρα πολυ.. εγω ειμαι παραπληγικη μετα απο τροχαιο που ειχα πριν ενα χρονο (δεν περπαταω δηλ μετα απο χτυπημα στην σπονδυλικη στηλη) και ο αρραβωνιαστικος μου εχει σκληρηνση κατα πλακας.. και δεν ξερω ποσο ευκολο θα ειναι να συλλαβω ξανα...γιατι πριν το τροχαιο εχω γινει 2 φορες μανουλα με τον πρωην αντρα μου.. αλλα τωρα θελω παρα πολυ αλλο ενα μωρακι... σαν τρελη... αλλα δεν ξερω τι να κανω και που να μιλησω για την περιπτωση μου... ειπα να τα μοιραστω μαζι σας συγνωμη αν σας κουρασα! :(

bravo για την υπομονη και την επιμονη σου κοιτας μπροστα και ειναι πολη ωραιο !!!! Σου το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εχεις ευχαρηστα νεα πολη συντομα!!!!

love30 se euxaristw para polu kopela mou na sai kala kai se esas euxomai oti kalutero... se deka meroules perimenw thn akatanomasth euxomai na mhn ertheiiiiii kai na exoume euxarista neouliaaa me to sporaki mou na megalwnei ygeies sthn koilitsa mouuuu <3

Δεν μας κούρασες καθόλου..Όλα θα πάνε καλά απλά το άγχος παίζει απίστευτο ρόλο και η ψυχολογία μας..Στο λέω εγώ ο πιο αγχώδης άνθρωπος της γης!!!!!Με αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά!!!!

Καλημερα κορίτσια!!! Πώς ειστε? Μπραβο για την αισιοδοξία και την επιμονη ολων σας!!! @xristosrania αντε να ακουσουμε τα καλα τα νεα!!! 

Καλημερουδια κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας και για το κουραγιο που μου δινεται!!! Χριστος Ρανια δεν ξερω αν εισαι ο ποιο ανχωθεις ανθρωπος αυτο που ξερω ειναι πως θα γινεις μια πολυ τρυφερη μανουλα στο ευχομαι ολοψυχα και συντομαααα...

Axxxxx μας τρώει το άγχος..Θα πρέπει να μου έχει έρθει μέχρι την Κυριακή..Ευτυχώς θα λείπει ο άντρας μου σε μια δουλειά από το πρωί και θα έρθει αργά τ απόγευμα..Αλλιώς θα με είχε τρελάνει.Χτές με ρώταγε πρήστηκε το στήθος,πονάς,λές να σου έρθουν..Μην σας πώ ότι εκείνος αγχώνεται πιο πολύ από μένα!!!!χαχαχαχα..Κορίτσια μου για να γνωριστούμε καλύτερα..Εγώ είμαι 25 και είμαι παντρεμένη 2 μήνες μετά από 1χρόνο σχέσης και 6 μήνες συγκατοίκηση..Ήταν κεραυνοβόλος!!!χαχαχαχα..Έμενα Αθήνα και τα παράτησα όλα και ήρθα Έυβοια για να μείνουμε μαζί!!!! :)

Καλημερα εγω να φανταστεις τωρα δεν του λεω ποτε ειναι γονημες για να μην ανχονετε τωρα του ειπα πως επρεπε να αδιαθετησω αλλα τιποτα και ο καημενος το μονο που μου ειπε ειναι να μην στεναχοριεμε και να μην ανχονομε και να παμε στο γιατρο για να μην παθουμε οτι πριν απο δυο μηνες με το οινομιομα που ειχα καθυστερηση 20 μερες!!!!εμεις ειμαστε παντρεμενοι 10 χρονια και ειμαστε μαζι 15 χρονια!!!!και ειμαι 30 χρονων!!!!!!?

Καλημερα εγω να φανταστεις τωρα δεν του λεω ποτε ειναι γονημες για να μην ανχονετε τωρα του ειπα πως επρεπε να αδιαθετησω αλλα τιποτα και ο καημενος το μονο που μου ειπε ειναι να μην στεναχοριεμε και να μην ανχονομε και να παμε στο γιατρο για να μην παθουμε οτι πριν απο δυο μηνες με το οινομιομα που ειχα καθυστερηση 20 μερες!!!!εμεις ειμαστε παντρεμενοι 10 χρονια και ειμαστε μαζι 15 χρονια!!!!και ειμαι 30 χρονων!!!!!!?

Aααα εσεις ειστε πολλα χρονια..Ωραια..Εγω πιστευω οτι πρεπει να κανεις ενα τεστ..Εγω ειχα καθυστερηση μονο τον μηνα που εκοψα τα αντισυλληπτικα (τα χα παρει μετα την αποξεση για να μου ερθει η περιοδος μου τα δωσε ο γιατρος) 6 ημερες και μερα παρα μερα ειχα λιγα καφε..Αλλα τιποτα..Τελικα μου ηρθε και μαλλον ηταν ανωμαλια λογω των αντισυλληπτικων που πηρα!

Aααα εσεις ειστε πολλα χρονια..Ωραια..Εγω πιστευω οτι πρεπει να κανεις ενα τεστ..Εγω ειχα καθυστερηση μονο τον μηνα που εκοψα τα αντισυλληπτικα (τα χα παρει μετα την αποξεση για να μου ερθει η περιοδος μου τα δωσε ο γιατρος) 6 ημερες και μερα παρα μερα ειχα λιγα καφε..Αλλα τιποτα..Τελικα μου ηρθε και μαλλον ηταν ανωμαλια λογω των αντισυλληπτικων που πηρα!

εγω τον ιανουαριο θα κλεισω τα 25 ημουν παντρεμενη και εχω 2 παιδακια... με χτυπουσε ομως πολυ αυτος και μετα το τροχαιο μου δεν με ηθελε επειδη ημουν παραλυτη τεσπα μην τα πολυλογω... με τον Μαρινο μου ειμαστε μαζι τωρα 5 μηνες... μενουμε μαζι και ειμαστε αρραβωνιασμενοι... τωρα περιμενω και το διαζυγειο με τον πρωην για να μπορεσουμε να παντρευτουμε με το καλο ... και θελουμε τοσο πολυ ενα αγγελουδακι να γεμισει με ευτυχια και χαρα και να ολοκληρωσει την σχεση μας αυτα... εσεις?

εγω τον ιανουαριο θα κλεισω τα 25 ημουν παντρεμενη και εχω 2 παιδακια... με χτυπουσε ομως πολυ αυτος και μετα το τροχαιο μου δεν με ηθελε επειδη ημουν παραλυτη τεσπα μην τα πολυλογω... με τον Μαρινο μου ειμαστε μαζι τωρα 5 μηνες... μενουμε μαζι και ειμαστε αρραβωνιασμενοι... τωρα περιμενω και το διαζυγειο με τον πρωην για να μπορεσουμε να παντρευτουμε με το καλο ... και θελουμε τοσο πολυ ενα αγγελουδακι να γεμισει με ευτυχια και χαρα και να ολοκληρωσει την σχεση μας αυτα... εσεις?

Αχ τι ομορφη ιστορια και πιστεψε με θα χει αισιο τελος..Οταν προσπαθεις για κατι πολυ το καταφερνεις..Απλα μερικες φορες αργει να ερθει το αποτελεσμα..Εγω ειμαι πολυ ανησυχη..Σκεφτομαι αφου τοσους μηνες δεν τα εχω καταφερει πως γινεται να τα καταφερω τωρα???

γενηκα θαυμαζω πολη τα ζευγαρια που δεν το βαζουνε κατω και παλευουνε για ενα μωρακι αλλα εσενα σε θαυμαζω πολη γιατι εχεις αποδεχτει καποια πραγματα στη ζωη σου και δεν μασας πουθενα τι να πω να σου ξανα πω bravo ε ναι λοιπον BRAVO!!!!!

Πολλα εεε!!!!χαχα θα παω στη γιατρο απο την αλλη εβδομαδα να δω γιατι νομιζω θα εχω παλι κανενα οινομιομα και θα τρελαθω στο τελος!!!!

Πολλα εεε!!!!χαχα θα παω στη γιατρο απο την αλλη εβδομαδα να δω γιατι νομιζω θα εχω παλι κανενα οινομιομα και θα τρελαθω στο τελ

Γιατι το μυαλο σου παντα πρεπει να πηγαινει στο κακο?Εγω λεω πρωτου κανεις οτιδηποτε να κανεις ενα τεστ..Αν ειναι θετικο θα το γιορτασουμε,αν οχι παλι περιμενε λιγο ακομη να κατεβει αλλιως μετα πας στον γιατρο σου!!!!

γενηκα θαυμαζω πολη τα ζευγαρια που δεν το βαζουνε κατω και παλευουνε για ενα μωρακι αλλα εσενα σε θαυμαζω πολη γιατι εχεις αποδεχτει καποια πραγματα στη ζωη σου και δεν μασας πουθενα τι να πω να σου ξανα πω bravo ε ναι λοιπον BRAVO!!!!!

love μου σε ευχαριστω παρα πολυ να σαι καλα... η αληθεια ειναι πως και εγω με θαυμαζω και την δυναμη μου την αντλω απο το αντρα μου εκεινος φταιει για οτι εχω κανει μεχρι σημερα και για την δυναμη που εχω τον λατρευω τοσο πολυ... ευχομαι σε ολες μας ολοψυχα ευχαριστα αποτελεσματα...

Αχ τι ομορφη ιστορια και πιστεψε με θα χει αισιο τελος..Οταν προσπαθεις για κατι πολυ το καταφερνεις..Απλα μερικες φορες αργει να ερθει το αποτελεσμα..Εγω ειμαι πολυ ανησυχη..Σκεφτομαι αφου τοσους μηνες δεν τα εχω καταφερει πως γινεται να τα καταφερω τωρα???

θα χει αισιο τελος το ξερω καλα το νοιωθω... ευχομαι σε ολες μας τα καλυτερα και συντομα να συζηταμε για τα σπορακια μας ρανια θα ερθει συντομα μην το σκευτεσαι!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...