Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ερωτηση Για Το Παπ Τεστ!


Recommended Posts

Καλησπερα μανουλες. Εφτασα στον 3ο Μηνα και ηρθε η στιγμη να κανω το παπ τεστ. Μπορω να μαθω ποσο σας κοστισε και τι ακριβως ειναι το παπ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν ξερω ακριβως απλα μου ειπε οτι θα κανω το παπ τεστ και οτι εχει 70Ε. Τι ειναι αυτο? στο 3ο μηνα μου ειπε οτι το κανουμε..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μάλλον το ΠΑΠ-Α λες. Σου παίρνουν αίμα και παράλληλα κάνεις ένα μεγάλο υπέρηχο. Είναι για να ελεγχθούν τα ποσοστά για σύνδρομο Down. 

Από πού είσαι; Εγώ είμαι από Κύπρο. Εδώ το ΠΑΠ-Α είναι δωρεάν, ενώ τον υπέρηχο τον πληρώνεις. Εμείς δίνουμε αίμα νομίζω στις 10 εβδομάδες ακριβώς, δεν είμαι σίγουρη, ενώ τον υπέρηχο τον κάνουμε ανάμεσα στις 10 και στις 12. Στην Ελλάδα γίνονται και τα δύο την ίδια μέρα.

Για τιμές δεν ξέρω να σου πω, εξαρτάται πού είσαι και σε ποιον θα πας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απο Θεσσαλονικη ειμαι :-) 

Μου ειπε οτι κοστιζει 70Ε.Δεν γνωριζω περισσοτερα. Και εγω τωρα ειναι να το κανω που μπαινω στην 10η εβδομαδα ακριβως. Ειναι δηλαδη για τον συνδρομο DOWN?  Και αυτη η εξεταση γινεται στο γραφειο του γιατρου σου?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλά και εγω δεν θα το είχα σκεφτεί στην πράξη όμως το κατάλαβα είμαστε ακόμα στην δάση που ανοίγουμε ντουλάπια για εξερεύνηση να δω ποτε θα περάσει αυτήν φάση  εμάς εδώ απεργία από όσο ξέρω δεν έχουν κάνει τα μικροβιολογικά θα βόλευε καλύτερα από θα πήγαινες και γιατρό αλλά δεν πειράζει 
    • Δεν ξέρω πόσες μερες θα κάνουν βγουν αύριο που θα πάω θα ρωτήσω  ετσι και αλλιώς ο γιατρός θα τα δει σε ένα μήνα όποτε δεν τα βιαζομαι 
    • Καλησπέρα κορίτσια, καλό υπόλοιπο κυριακής εύχομαι!!  εμείς σήμερα σηκώσαμε χαλιά και μαζέψαμε χειμωνιάτικα και βγάλαμε τα κολακαιρινά... ήταν δουλειές που έπρεπε να γίνουν και τις σκεφτόμουν συνέχεια... ππφφ.. αλλά μηδέν χρόνος... πως περνάτε την κυριακή σας;;  @Girly κ @marinamanoulitsa να χαίρεστε τα παιδάκια σας!! πολύχρονα να είναι!! 
    • Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις κορίτσια… απο ότι μου είπε ο γιατρός, συνήθως όταν υπαρχει εξωμήτρια κύηση στην σάλπιγγα σημαίνει ότι υπάρχει κάποια παθολογία εκεί, παρόλο που στην δίκη μου περίπτωση δεν φάνηκε στην σαλπιγγογραφια. Μου είπε ότι η καλύτερη λύση είναι η λαπαροσκόπηση, για να δει τι ακριβώς συμβαίνει… τελικά βρήκε ενδομητριωση! Ήμουν τυχερη στην ατυχία μου… Η δίκη μου ήταν πολύ ύπουλη δεν φαινόταν σε κανένα υπέρηχο, είχα πάει σε 4 γιατρούς. Γενικά οι πιθανότητες για εξωμητριο είναι μικρές αλλά δυστυχώς μπορεί να συμβεί.  Τώρα σχετικά με το ερώτημα εξωσωματική ΄ή όχι ακόμα, σκέφτομαι απ τη μια ότι δεν θέλω να περιμένω πάλι μήνα μήνα και να έρχονται απογοητεύσεις… μετά λέω, μήπως συμβεί κ σε εμένα το ‘θαυμα’ με φυσική σύλληψη? Η αλήθεια είναι ότι επειδή είχα αυτές τις ατυχίες στις 2 εμβρυομεταφορες που έκανα, μου έχει δημιουργηθεί μια φοβία, τρέμω μην μείνω έγκυος και συμβεί κάτι κακό παλι… θα συμβουλευτώ σίγουρα τον γιατρό μου απλά τα επεξεργάζομαι όλα. Α η ηλικία μου είναι 33! 
    • Καλημέρα...και εγώ αύριο ήθελα αλλα δεν ξέρω αν είναι ανοιχτά τα μικροβιολογικά ή εχουν ακόμα απεργία... οπότε θα πάω τρίτη για σίγουρα...θα κάνω και εξετάσεις μαζί... βέβαια ιδανικά θα ηταν αύριο γιατί έχω και ραντεβού στο γιατρό...αλλα δεν πειράζει! @Elk δεν το σκέφτηκα καν για ασφάλεια στη συρταριέρα...μια απλη συρταριέρα έκανα...τωρα για όταν μεγαλώσει πως θα τα καταφέρω δεν ξέρω 😂  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...