Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θελω Την Βοηθεια Σας!!!


xenaki29

Recommended Posts

ειμαι πολυ στεναχωρημενη!!ας τα παρω απ την αρχη!δεν ειχα ποτε σταθερο κυκλο!τελευταια περιοδο ειχα 2/12!στις 12/01 κανω τεστ και βγαινει θετικο,αχνο!παω απογευμα για χωριακη και την επομενη μερα ειχα αποτελεσμα 16.00!ξαναπαω για χοριακη παρασκευη και βγαινει την ιδια μερα το αποτελεσμα(σε αλλο εργαστηριο) 39.3!το μεσημερι ομως βλεπω κοκκινο αιμα στο σκουπισμα.πανικοβληθηκα και επειδη δεν εχω μονιμο γιατρο εψαχνα ωσπου βρηκα μια γυναικολογο στη περιοχη που μενω!της λεω τι συμβαινει κ μου λεει μη πας δουλεια κ ελα στις 8 το βραδυ να σε δω.παω με ματια κοκκινα,εχοντας ακομα αιμα,μου κανει κολπικο υπερυχο κ δεν ειδε τιποτα!ερωτηση πρωτη:δειχνει ο υπερυχος κυηση 2 κ 3 εβδομαδων?το μονο που ειδε ηταν παχυ ενδομητριο κ μου ειπε πως μαλλον απεβαλα.αλλα για καλο κ για κακο να παρω απο 3 χαπια για 3 μερες ανα οχταωρο utrogestan και ενα χαπι φυλλικο οξυ καθε μεσημερι.επισης την δευτερα να κανω παλι χοριακη και να την ενημερωσω,εγω απογοητευτηκα,ξερω μεσα μου οτι απεβαλλα φυσικα...κ δεν πηγα καν να παρω τα χαπια...μονο κ μονο επειδη μου ειπε οτι δεν φαινεται τιποτα.εχει τυχει σε καμια κατι παρομοιο?οσες εχετε κανει κολπικο υπερυχο στην πολυ αρχη δηλαδη δυο με τρεις εβδομαδες τι ειδατε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Xenaki μου τώρα είδα ότι άνοιξες εδώ Θέμα.Θα σου πω τι συνέβη σε εμένα... Ξεκίνησα με μια χοριακη 420 περιπου και μετά από 5ημερες είχα στο σκούπισμα λίγο ροζ αίμα,κάνω κολπικό υπέροχο και δεν φαινόταν τιποτα.μου δίνει και εμένα ο γιατρός τα utrogestan (κολπικα 1 κάθε βράδυ) και σταματάει το αίμα αλλά επαναλάμβανα κάθε 48 ώρες χοριακη που αντί να διπλασιάζεται ανέβαινε μόνο λίγο,ξανακανα υπέροχο όταν έφτασε η χοριακη 1800 αλλά πάλι τίποτα,ούτε καν σάκος.Μετά σταμάτησα τα utrogestan και ξανάρθε το αίμα,αλλά η χοριακη έφτασε 3800 και μετά άρχισε να πέφτει σταδιακά.Ητανε αυτόματη αποβολη αλλά βασανιστηκα Γιατί για 3 εβδομάδες κάθε 48 ώρες έπρεπε να κάνω χοριακη μέχρι να μέχρΙ να μηδενίσει. Εσένα για βιοχημική μου ακούγεται,έχεις ακόμη αίμα;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κοπελα μου!ναι εχω ακομα αιμα!ειναι σαν περιοδο αλλα πιο βαρια απ οτι συνηθως!αυριο ειναι να παω για χοριακη αλλα δεν θα παω!Ξερω οτι τελειωσε πριν αρχισει καλα καλα!Τωρα ησυχασα λιγο,μπορει να ηταν στην αρχη αλλα στεναχωρηθηκα πολυ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ξενάκι, όπως το περιγράφεις αποβολή πρέπει να είναι. 

Μου είχε τύχει κάτι παρόμοιο, καθυστέρηση δύο εβδομάδων, τεστ αχνά θετικό, αλλά αρνητική χοριακή, και την ίδια μέρα μου ήρθε περίοδος. Τώρα ήταν βιοχημική, έκανε λάθος το τεστ, δεν ξέρω.

Αυτά συμβαίνουν στις περισσότερες γυναίκες, και είναι το πιο ανώδυνο που μπορεί να συμβεί. 

Καλό θα ήταν, όμως, να πας για έναν έλεγχο σε γυναικολόγο για να σιγουρευτείς.

Εύχομαι γρήγορα να έχεις ένα καραμπινάτο θετικό τεστ, μια τεράτσια χοριακή και μετά από εννιά μήνες κι ένα μωράκι στην αγκαλιά σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οντως ειναι το πιο ανωδυνο σωματικα,παντως πονεσε ψυχολογικα!!!δεν μπορω να φανταστω πως ενιωσαν αλλες κοπελες σε ακομα πιο προχωρημενες καταστασεις!!!!!!!γυναικολογο θα παω οταν τελειωσει το αιμα για να δουμε πως να σταθεροποιησω τον κυκλο...θα κανω και ορμονολογικες γενικα!!!σε ευχαριστω παρα πολυ για την ευχη σου!!!!ευχομαι και σε σενα οτι καλυτερο!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...