Μετάβαση σε περιεχόμενο

Επειγουσα Περιδεση Τραχηλου


Recommended Posts

Καλησπερα σε όλα τα κοριτσια!!!! Βρίσκομαι στην 25 βδομαδα της δεύτερης εγκυμοσυνης και στην 20 εβδομαδα μπήκα για επειγουσα περιδεση τραχηλου λόγω πλήρης εξαλείψεις του!!! Ευτυχώς ολα πήγαν καλα αλλα για το υπόλοιπο της εγκυμοσυνης θα πρεπει να ειμαι ξάπλα στο κρεβάτι!!! Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια κοπέλα που να της εχει τύχει κάτι παρόμοιο και τι συμπτωματα είχε μετα το χειρουργείο και για ποσο καιρό,γιατι εγω ακομα και πεντε βδομάδες μετα βγάζω βλέννες (συγνώμη για την περιγραφή) σαν πηγματα άλλες φορες καφε και άλλες φορες ψιλό ροζ!!! Να πω οτι εχω ενημέρωςει τον ιατρό μου και μου εχει πει οτι θα ανησυχήσουμε αν δουμε κανονική αιμορραγία προς το παρόν υπομονη και ελπίζουμε για όσο περισσότερες βδομάδες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κοπελα μου και με το καλο το μωρακι σου!εκανα κι εγω επειγουσα περιδεση τραχηλου στη 19η εβδομαδα.μετα το χειρουργειο για περιπου 3 με 4 ημερες ειχα καποια καφε υγρα αλλα ηταν απο την ταλαιπωρια του τραχηλου απο το χειρουργειο.μετα δεν ειχα τιποτα.αν εχεις ακομα υγρα ισως θα ηταν καλο να κανεις μια καλλιεργεια κολπικου να δεις για κανενα μικροβιο γιατι το ραμμα οσο και να πεις ξενο σωμα ειναι.εμενα ο γιατρος μου μου εδινε προληπτικα αντιβιωση απο το στομα ενα κουτι το μηνα και κολπικα παλι αντιβιωση μια φορα την εβδομαδα.καμια φορα τα μικροβια ευθυνονται για ρηξη θυλακιου που σημαινει σπασιμο νερων.χωρις να θελω να σε αγχωσω κανε εναν ελεγχο για να εισαι σιγουρη.αλλα οσο δεν ανησυχει ο γιατρος σου μην αγχωνεσαι κι εσυ.εγω καθησα ξαπλα 9 εβδομαδες μονο και σπασαν τα νερα.σου ευχομαι να μεινεις ξαπλα οσο γινεται περισσοτερο για να βγει το μπεμπακι με καλο βαρος και σε καλη εβδομαδα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Νίκη-διδυμάκια και σε ευχαριστω για την απάντηση,είχα κανει καλλιέργεια και είχε βγει πεντακάθαρη βέβαια όταν πηγα να με δει ο ιατρός με τον υπερηχο είδαμε οτι μεταξύ τραχηλου και σάκου υπάρχει ενα πηγμα που όπως μου είπε αυτο ειναι απο το χειρουργείο και σιγά σιγά θα βγαίνει μπορει να ειναι και απο αυτο!! Γενικά το παρακολουθούμε απλα εγω αγχώνομαι αρκετά γιατι ειναι πολυ νωρίς για να γεννήσω! Εσυ ποσο εβδομάδων γέννησες,πήγαν ολα καλα ελπιζω!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφού ειδε ο γιατρός αυτο να μην αγχώνεσαι κοπέλα μου.θα πανε ολα καλά!έχεις κ την καθαρη καλλιέργεια οποτε ξάπλα κ ξεκούραση γιατί μετα ξεχνα τα!!!εγω γεννησα 28 κ 3 αλλα ηταν δυο μωράκια κ πιο πολυ το βάρος για τον τράχηλο.εσυ μια χαρα.ολα πηγαν καλα για εμάς κ τωρα είναι 9 μηνων.αν θέλεις να συζητήσεις οτιδήποτε εδω ειμαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ να εισαι καλα και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!! Προσπαθώ να ειμαι όσο πιο ήρεμη γινεται αλλα εχω και μια κορούλα 5 χρονων που και αυτή με χρειαζεται!!! Κανω οτι μπορώ!!! Ποσο γεννήθηκαν τα μωράκια σου;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καταλαβαινω.ειδικα αν δεν εχεις βοηθεια,που ελπιζω να εχεις με τη μικρουλα σου!να τη χαιρεσαι και με το καλο το μωρακι!εμενα γεννηθηκαν ενα κιλο ο γιος μου και 1100 η κορη μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εχω βοήθεια απο τον σύζυγο ευτυχώς,χίλια κομμάτια εχει γίνει ο καλός μου!!!!να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας και εύχομαι να πανε ολα καλα μέχρι τέλους και για μένα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 year later...

Κι εγώ έκανα έκτακτη περιδεση τραχήλου στην 22εβδομαδα..λίγο ακόμα να αργούσαν και θα το έχανα.τωρα έχω φτάσει 29 βδομαδων και συνεχώς ξάπλα.δεν μου έφτανε όλο αυτό ανέβασα και ζάχαρο και πρέπει να μπω και σε διατροφή.καποιες φορές έχω πόνους χαμηλά στην κοιλιά..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...