Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κοιλια Μετα Τη Γεννα. Γιατι Δε Φευγει!


Recommended Posts

Είμαι καινούρια στο φόρουμ και δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί το θέμα. Δεν μπόρεσα να βρω κάτι όσο το κοίταξα! Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν γνωρίζουμε όταν ξεκινάμε να αποκτήσουμε ένα παιδάκι και δυστυχώς κάποιες φορές μπορεί να καταλήξουμε με προβλήματα που θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει αν είχαμε ενημερωθεί καλύτερα!

Στη δική μου περίπτωση μετά από τη δεύτερη γέννα όπου απέκτησα μια πανέμορφη και τεράστια κορούλα (4.550 κιλά) απέκτησα και διάταση κοιλιακών (diatasis recti).  Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η κοιλιά μου να έχει χαλάρωση και να νιώθω πολύ αδύναμους τους κοιλιακούς μυς μου. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι φυσιολογικό λόγω της εγκυμοσύνης και ότι με πολύ γυμναστική θα ήμουν πάλι μια χαρά! Ευτυχώς ψάχνοντας στο ίντερνετ διαπίστωσα τι έχει συμβεί κι έτσι απέφυγα να επιδεινώσω την κατάσταση μου, καθώς η έντονη γυμναστική μόνο χειρότερα μπορεί να κάνει τα πράγματα κι εγώ θα μπορούσα να κατέληγα με σοβαρά προβλήματα στη μέση μου ή ακόμα χειρότερα με κήλη! Ευτυχώς βρήκα γυμνάστρια που έχει παρακολουθήσει σεμινάριο για το συγκεκριμένο θέμα και κάνουμε μαζί κάποιες ασκήσεις! Ελπίζω ότι θα διορθωθεί το πρόβλημα κι ότι τώρα που το γνωρίζω θα προσέχω ώστε να είμαι καλά και να μπορώ να απολαμβάνω τις κορούλες μου! Το παρακάτω βίντεο είναι πολύ βοηθητικό για  να ελέγξει μόνη της η κάθε μια αν της συμβαίνει κάτι τέτοιο και στο ίντερνετ κυκλοφορούν πάρα πολλά βίντεο με ασκήσεις που μπορούν να βοηθήσουν να επαναφέρουμε τους κοιλιακούς στην αρχική τους θέση! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 5 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...