Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ψυχραιμία ... που θα ήθελα να έχω


Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια,

σήμερα το πρωί σηκώθηκα ξημερώματα κυριακάτικα και με τεράστια αγωνία να κάνω ένα τεστ εγκυμοσύνης που τελικά βγήκε αρνητικό. Δεν είχα πολλούς λόγους να πιστέψω πως θα είναι θετικό γιατί δεν έχω συμπτώματα πέρα από μια ιδιαίτερα ανεβασμενη τιμη προγεστερόνης 8 μέρες μετα την ωορρηξία (ήταν 39 και στην αρχή με ανησυχησε κιολας και σας έγραψα) που κάπου βρηκα ότι μπορεί να ειναι ένδειξη εγκυμοσύνης. Τελος παντων - και αυτή η περίοδος καθυστερεί αυτό το μήνα, μαλλον γιατί η ωορρηξία καθυστέρησε λιγες μερες ... και δεν μπορώ να το βγάλω από το νου μου .

Κι ενω ξεκίνησα να σας γραψω ολα αυτά και να σας ρωτήσω ... λετε να? ... ξεροντας κι η ιδια οτι δεν μπορείτε να μου δώσετε απάντηση σταμάτησα κι ένιωσα να θυμώνω με τον εαυτό μου. Να θυμώνω γιατί το τεστ αυτό είναι το 4ο ή 5ο που κάνω τις τελευταίες μέρες λες και είμαι κανενα κοριτσουδι δεκαπενταχρονο και δεν μπορώ να είμαι ψυχραιμη και να περιμένω. Να θυμώνω επίσης επειδή δεν θέλω να αφήσω τον εαυτό μου να μπει στη λογική ότι η γέννηση ενός παιδιού είναι ο μοναδικός προορισμός μου και ότι αν δεν γίνει αυτό - που είναι και πιθανόν να μη γίνει - η ζωή μου (η ζωή μας ως ζευγάρι) παύει να έχει νόημα - κι ομως το κανω. Να θυμώνω τέλος που ενω το βιολογικό μέρος του πράγματος δεν είναι για μένα - ή για το αντρα μου - τοσο μα τόσο σημαντικό, δεν έχουμε μπει στη διαδικασία σοβαρά να κοιτάξουμε για υιοθεσία. Εδω καλα καλα μολις αρχισα να υπολογίζω τις γονιμες μερες εδώ και δυο μηνες βεβαια, τι να πω ...

Αχ ... νομίζω πως θα πρέπει να ξυπνήσω τον συζυγο να παμε κυριακάτικη εκδρομη στη θάλασσα γιατι δεν με βλέπω καλα ...

φιλια σε όλες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα συμφωνήσω μόνο στην τελευταία πρόταση που γράφεις, άντε πήγαινε καμιά εκδρομούλα που σε έπιασε η απογοήτευση πρωί πρωί!

Θα σηκωθείς ένα πρωινό, θα κάνεις το τεστάκι, θα είναι θετικό και θα ξεχάσεις ότι πέρασες μέχρι τότε! Θέλει υπομονή και χρόνο!

Και όσο για το ότι δεν μπορείς να είσαι ψύχραιμη, ποια απο εμάς μπορούσε? Ολες τις ίδιες αγωνίες έχουμε!

Ολα θα πάνε καλά εκεί που δεν το περιμένεις.:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΑΝΤΡΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ.. ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ. ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΕΛΕΙ. ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΘΕΛΩ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΕΔΕΥΟΝΤΑΙ ΚΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΑΥΤΟ!

Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΥΙΟΘΕΣΙΑ. ΑΝ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ.

ΕΞΑΝΤΛΗΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΠΡΩΤΑ.

ΚΑΛΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ ΤΩΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ. ΚΑΙ...ΗΡΕΜΗΣΕ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalimera Sandra mou!

Pisteuw pws to mwro erxetai otan

niwtheis pws i zwi sou

EXEI noima.. Otan aisthanesai kala..

Otan exeis ksexastei kai ola kyloun omala!!!

Min ksexnas pws ta mwra einai

o karpos tou erwta mas...!!!

((kai oxi tis paranoias pou mas pianei oles mas

kai ginomaste treles))!!!

Se katalavainw na aisthanesai xalia,

meta to arnitiko test allaaaaaaaaaaaaaa

exeis kathe logo na elpizeis!!!

Kali ekdromi loipon kai kalo REFRESH!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sandra μου... πόσο σε καταλαβαίνω και σε νιώθω .. Πόσα τεστ πρωινά εχω κάνει και τα έχω δει αρνητικά... πόσοι μήνες αγωνίας, λαχτάρας καιαπογοήτευσης έχω ζήσει και εγώ... Αλλά δεν πρέπει να το βάζεις κάτω ούτε εσύ, ούτε εγώ, ούτε καμία κοπέλα που προσπαθεί.. Εγώ έχω το εξής καλο.. Σε κάθε αρνητικό τεστ ή σε κάθε νέα περίοδο, με πιάνει μια απίστευτη στενοχώρια, αλλά την αφήνω μόνο για 2-3 ώρες... αμέσως μετά λέω στον εαυτό μου "Δεν πειράζει Μαράκι, άλλος ένας νέος μήνας προσπαθειών έρχεται.." και αισιοδοξώ και ανυπομονώ και χαίρομαι που είμαι καλά στην υγεία μου και εγώ και ο αντρούλης μου και ετσι περνάνε όλα τα άσχημα συναισθήματα... Πιστεύω πως το μωράκι μας θα έρθει εκεί που δεν το περιμένουμε... αλλά θα έρθει... δεν μπορεί... Ισως να χρειαστεί να το πιστέψουμε κιόλας μέσα μας... Οταν πιστεύεις σε κάτι θα γίνει κιόλας!!!!! Εύχομαι να έχεις ξεκινήσει ήδη για την βόλτα σου και να είσαι ήδη καλύτερα... Μην σκέφτεσαι αρνητικά και μην απογοητεύεσαι.... όλα θα πάνε καλά.... θα δεις!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sandra μου σε καταλαβαίνω και εγώ και τόσα πολλά κορίτσια εδώ μέσα. Δυστυχώς πάρα πολλές κοπέλες περνάμε αντίστοιχη φάση αλλά θα έρθει ο πελαργός και για εμάς, θα έρθει και μετά θα λέμε τις εμπειρίες μας από την εγκυμοσύνη, τη γέννα και το μωράκι μας!!!

Να είσαι καλά και να μη το βάζεις κάτω προσπάθησε να ομορφαίνεις τις μέρες σου και τις ώρες με τον άντρα σου, διώξε το άγχος και τη γκρίνια και σκέψου ότι βρίσκεσαι σε μια γλυκιά αναμονή!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σαντρα πολυ καλα σου τα ειπαν τα κοριτσια με τοσο αγχος βρε κοριτσι μου δυσκολα να τα καταφερεις εγω ειμαι σιγουρη πως αν χαλαρωσεις λιγο θα τα καταφερεις μη σταματας να προσπαθεις και μην απογοητευεσαι ολα καλα θα πανε αγαπη να εχετε και θα ερθει και το μωρακι.Κι εγω στην προσπαθεια ειμαι και σε καταλαβαινω πως νιωθεις αλλα δεν το βαζω κατω και πιστευω οτι κι εσυ κι εγω και ολες οι κοπελες με τον οποιοδηποτε τροπο θα γινουμε μανουλες.Σιγουρα ο σκοπος του ανθρωπου ειναι να κανει οικογενοια και παιδια αλλα δεν τελειωνει η ζωη οταν αυτο δεν επιτυγχανεται.Υπαρχουν τροποι να γινει.Εξαντλησε ολες τις προσπαθειες σου και απεβαλε το αγχος,κανε ερωτα με τον αντρουλη σου χωρις να σκεφτεσαι και θα δεις οτι ολα θα πανε καλα κοριτσι μου.Σου ευχομαι συντομα να γεμισει η αγκαλιτσα σου με ενα υγειεστατο μωρακι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ πολύ όλες :)

Μολις γυρισα - μου ήρθε και περίοδος εν τω μεταξύ - και ήδη νοιώθω καλυτερα. Μακάρι να έχετε δικιο και να πάνε τα πράγματα καλά. Στις νορμάλ φάσεις μου δεν πιστεύω φυσικά ότι αν δεν έρθει το παιδί δεν θα έχει νοημα η ζωή μου. Αλλά σε φασεις κρισης, κι επειδή ο χρονος πιέζει (είμαι μάλλον αρκετά πιο μεγάλη από τις περισσότερες από εσας, ηδη 40) αγχώνομαι πολύ κάποιες φορες. Και μετά νευριάζω με τον εαυτό μου που αγχώνομαι ... φαυλος κυκλος δηλαδη :S

Χιλια ευχαριστώ και πάλι - είναι πραγματικά σημαντικό το να μπορεί να μιλησει κανεις με ανθρώπους που τον καταλαβαίνουν σε αυτές τις φάσεις κι εύχομαι σε όλες εσας να πανε τα πράγματα όπως ακριβώς τα επιθυμειτε με τις παρούσες και μέλλουσες εγκυμοσυνες μας.

Αυτό το μήνα ... χαλαρότητα (οσο γινεται τελος παντων) και κανονική ερωτική ζωή, κι ελπίζω τα υπόλοιπα να γίνουν από μόνα τους.

φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σαντρα η πεθερα μου εκανε τον αντρα μου στα 41 και δεν το σκεφτοταν καθολου.Μην το σκεφτεσαι κανε τις απαραιτητες εξετασεις και μη σταματας ουτε στιγμη τις προσπαθειες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειναι πολυ δυσκολο να μην το σκεφτεσαι αλλα μονο αυτο πρεπει να κανεις.μονο αν φυγει το αγχος σου θα καταφερεις αυτο που επιθυμεις

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

EYXOMAI Η ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ ΝΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΛΟΓΟ ΑΓΧΟΥΣ ΚΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ...ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ...ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ.ΕΓΩ ΕΙΧΑ 2ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΛΟΓΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Σ ευχαριστώ πολύ.Εχω μέρες ακόμα μπροστά μου πρέπει να βρω τρόπο να ηρεμήσω όσο γίνεται αυτό δηλαδή.Ναι τα συναισθήματα είναι πολλά.Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη να δεχθώ μια αποτυχία.Ευχομαι απλά σε πρώτο βήμα να υπάρξει η εμφύτευση.
    • Αχ.... Όσες φορές κι αν διαβάσω αναρτήσεις από κοπέλες σε αναμονή από έμβρυομεταφορά μου έρχονται όλα εκείνα τα συναισθήματα, φόβος, αγωνία, προσμονή, άγχος, ελπίδα.... Από τη μια να παίρνεις κουράγιο κι από την άλλη να γεμίζει αρνητικές σκέψεις το μυαλό...   Υπομονή κορίτσι μου! Λίγη υπομονή ακόμα.... Δεν είσαι μόνη σου...  Εύχομαι να έχεις μόνο ευχάριστα νέα σύντομα! 🍀☺️🙏🏼
    • Δεν έχω κάτι στα υπ' όψιν να βοηθήσω. Έχετε απευθυνθεί και για κρατική υιοθεσία ή ψάχνετε αποκλειστικά ιδιωτική για υιοθεσία βρέφους; Για κρατική υιοθεσία αν δεν έχετε πρόβλημα με την ηλικία θα μπορέσετε πιο εύκολα να μεγαλώσετε την οικογένεια σας!  Εμείς με τον σύζυγο είχαμε κάνει όλες τις ενέργειες για κρατική υιοθεσία και είχαμε εγκριθεί.. ήταν σχετικά απλό σαν διαδικασία και μας είχαν ενημερώσει ότι σε 1 το πολύ 1,5 χρόνο θα γινόταν αντιστοιχία με παιδάκι αλλά είχαμε επιλέξει έως 8 ετών , δηλ δε ψάχναμε αποκλειστικά βρέφος γιατί έτσι θα ήταν πολύ δύσκολο.  Ο,τι κι αν αποφασίσετε εύχομαι ολόψυχα να σας έρθουν όλα όπως τα θέλετε και να μεγαλώσει η οικογένεια σας! Θεάρεστη πράξη η υιοθεσία.... Να είστε πάντα καλά! ❤️
    • Διαβασα διάφορα για το vback....είμαι προβληματισμένη σχετικά... Είναι γενικά λίγο risky και ο γιατρός πρέπει να είναι απόλυτα καταρτισμένος σε αυτό. Ο δικός μου δε το υποστηρίζει..  Ο άντρας μου ξυπνάει 4:30 το πρωί και φεύγει στις 5:15 από το σπίτι... Επιστρέφει κάθε μέρα σχεδόν γύρω στις 18:30... Δουλεύει και τα Σάββατα, ευτυχώς όμως λιγότερες ωρες... Οπότε καταλαβαίνετε όλη μέρα σχεδόν μόνη είμαι!  Έχει ξεκινήσει κι εμένα ο "μεθυσμένος" 🤣🤣🤣 να προσπαθεί να σταθεί μόνος του χωρίς να κρατιέται... Από τις πιο δύσκολες φάσεις θεωρώ όλο αυτό, θέλει μεγάλη προσοχή να μη χτυπήσουν.  Κάνει κι εσένα αρκετές αφυπνίσεις.... Ζητάει γάλα κάθε φορά;  Χθες άπλωσε τα χεράκια του και είπε μα-μα.... Δε ξέρω αν ήταν συνειδητο ή τυχαίο.... Εγώ πάντως έλιωσα στο κλαμμα από συγκίνηση... 💙☺️ 
    • Εγω εχτές πήρα τηλ μου είπαν πως θα μου δώσουν αυτοί από το μικροβιολογικό ενώ την προηγούμενη φορά που πήγα σε άλλο μικροβιολογικό το πήρα εγω  αν και την πρώτη φορά έκανα με 75γρ γλυκόζη τώρα ο καινούργιος γιατρός μου έδωσε τα 100 γρ 😕
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...