Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΜΩΡΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ2013-ΓΕΝΑΡΗ-ΦΛΕΒΑΡΗ 2014

Recommended Posts

Κοριτσαααααρες!! τι κανετε? Ντουλα θα ειναι το δωρο του αγιου Βασιλη το νινακι!!!!Αχ ολα θα πανε καλα και θα το κρατασ αγκαλια και θα λιωωωωωωωνεις!!! Αναστασια περαστικα στη μαμα, ευχομαι να αναρρωσει γρηγορα και ελπιζω να μη γινει τπτ αλλο να ηρεμισετε λιγακι ειδικα τετοιεσ μερες! Οι υπολοιπεσ αποτι βλεπω μια χαρα! Στα μαθηματα μας ειπαν οτι μονο ανασκελα πλεον επιτρεπεται να κοιμαται βασει του ΠΟΥ και οτι μετα το 40ημερο αν τυχον εχουμε αμφιβολιεσ αν ρευτηκε να βαζομε πια πανουλα διπλωμενη απο τη μια μερια για να γερνει ισα ισα. Απαγορευεται το πλαι αλλα και το μπρουμητα. Η Κατερινα που ειναι και πιο εμπειρη μπορει να μασ πει και περισσοτερα. Εμασ εδω ηδη ξεκινησαν τα τραπεζια...Ηρθε ο αντρουλησ μου για τα Χριστουγεννα και σημερα πηγαμε στη μαμα του φαγαμε το μεσημερι και το βραδυ θα παμε στη μαμα μου. Αρχισα να περνω και ασβεστιο, κατι αναβραζον απαισια πραγματα, πειραζι λετε να τα βαζω μεσα στην πορτοκαλαδα να τα πινω? Αυριο θα παμε στο γιατρο να τον ρωτησω λεπτομεριεσ και να μου ξαναπαρει δειγμα για τα μικροβια να δουμε τι θα γινει αν και αποτι διαβασα πολλες το εχουν το ουρεοπλασμα οταν γεννουν και τπτ δε επαθε κανεις, λογικα θα παρω και την αντιβιωσουλα μου και θα στρωσω. Σημερα φτιαχνουμε μπισκοτα με μελι και κανελα μιαααμ μιαααααμ! σας φιλω πολυ πολυ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας κουκλιτσες!

Εγω χαλια δεν μπορουσα απο το πρωι να περπατησω και να ισιωσω το κορμι μου απο τον πονο στην μεση, και φυσικα δεν υπηρχε περιπτωση να μεινω ξαπλωμενη. Ο γιατρος μου ειπε voltaren αλοιφη, θερμες κομπρεσες και depon γι τον πονο. Ξεκουραση που δεν παιζει και απ οτι μου ειπε δεν θα περασει αμεσως....

Παρολο βεβαια τον πονο μου το μεσημερι πηγαμε σε φιλους μας που μας ειχαν καλεσει για φαγητο επαιξαν και τα παιδακια μας και ετσι απο τη μια γλιτωσα το μαγειρεμα και εκει κυριως τον μικρο τον ειχε αναλαβει ο αντρας μου και οι υπολοιποι.

Χριστινα ειχα και εγω σκοπο να πλυνω αυτες τις μερες τα σεντονακια και τις πανες αγκαλιας για το μωρακι για αρχη αλλα ετσι που ειμαι δεν εχω κουραγιο, γιατι ηδη εχω και δυο πληντυρια ασιδερωτα οποτε λεω μην προσθεσω και αλλα. Βαλιτσα και εγω αρχισα καποια να τα μαζευω σπιτι σιγα σιγα, θελω να παρω αυτες τις μερες και τα εσωρουχα μιας χρησης και απο την καινουρια χρονια τα βαζω σιγα σιγα στην βαλιτσα.

Ρενα καλως τον δεχτηκες τον αντρουλη σου και να περασετε ομορφα στις γιορτες ολοι μαζι. Για τον υπνο ετσι ειναι οπως τα λες και να προσθεσω οτι τον πρωτο καιρο επισης οπως θα τα βαζετε ανασκελα να προσεχετε μια το κεφαλακι απο τα δεξια μια απο τα αριστερα γιατι ειναι ακομα πολυ μαλακα τα οστα του κρανιου και αν βαζετε πχ μονο απο τη μια πλευρα το κεφαλακι μπορει να το δειτε λιγο πιο πλακουτσωτο. Και εγω ενα αναβραζον ασβεστιο παιρνω ρωτα αυριο τον γιατρο σου αν μπορεις να το παρεις με πορτοκαλαδα και αν δεν μπορεις ισως του ζητησεις να σου αλλαξει μορφη. Εμενα στην πρωτη εγκυμοσυνη μου ειχε δωσει αρχικα ασβεστιο σε σκονη που το διελυες σε νερο, δεν μπορουσα με τιποτα να το πιω ουτε σε νερο ουτε σε χυμο τιποτα με αηδιαζε οποτε μου εδωσε αυτα τα αναβραζοντα και αφου δεν ειχα προβλημα δεν μου τα αλλαξε ουτε στην δευτερη ουτε τωρα.

Αυτα τα νεα μας, φιλια!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια γλυκά

Κατερίνα μου περαστικά σου.Σε έπιασε και εσένα πάνω στις γιορτές που έχεις και τα μικρά σου στο σπίτι και όσο να ναι είναι δύσκολο να μπορέσεις να ξεκουραστείς όπως πρέπει.Υπομονή και να περάσει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Σήμερα θα πάω στο γιατρό να του δείξω κάτι εξετάσεις που μου είχε γράψει και να τον ρωτήσω πότε θα πρέπει να ξαναπάω να με δει.

Αναστασία μου περαστικά στη μαμά σου.Ας ελπίσουμε να σταματήσουν εδώ οι αναποδιές και να πάνε όλα καλά.Δυστυχώς την ομάδα μας δεν την βρίσκω.Δεν ξέρω μήπως την επαναφέρουν αργότερα οι διαχειριστές.

Διαμαντούλα άντε με το καλό να κρατήσεις το μωρουλίνι σου.Το πιο όμορφο γιορτινό δωράκι....

Χριστίνα μου μεγειά τα πραγματάκια σας.Πήγα και εγώ χτές και ψώνισα κάτι ψιλιπραγματάκια για την μπέμπα.Βαλίτσα όπως σας έχω ήδη πει την έχω έτοιμη και όποτε χρειαστεί,την παίρνει ο άντρας μου και βουρ για το νοσοκομείο.Μην ανησυχείς,όλα καλά θα πάνε και με τη δική σου μπέμπα.Την επόμενη φορά που θα την δεις θα έχει μεγαλώσει.

Ρενάκι μου να χαρείς τις γιορτές και τον αντρούλη σου και να μην ανησυχείς για το ουρεόπλασμα.Άμα ήταν κάτι πολύ σοβαρό θα στο είχε πει ο γιατρό σου.Μια χαρά θα γεννήσεις.Θα πάρεις όπως είπες και την αντιβίωση και όλα θα στρώσουν.

Ροζάκι και εσένα η μπουμπού σου μανεκέν θα βγει!Βλέπω πως οι περισσότερες τσούπρες θέλουν να γεννηθούν μοντελάκια!Καλύτερα για να μην παιδεύονται μετά με δίαιτες....χιχι!

Αυτά από μένα κορίτσια.Φεύγω τώρα να προλάβω να πάω στο γιατρό και θα σας ξαναγράψω αργότερα.Φιλιά πολλά!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια! Τι κάνετε; Εμείς μια χαρούλα! Διάβασμα και φαί όλη μέρα. Να δω πως θα βγουν πέρα οι γιορτές γιατί έχει ανοίξει τρομερά η όρεξη μου για γλυκά. Δεν έχω επιχειρήσει να ανεβώ σε ζυγαριά γιατί φοβάμαι τι θα αντικρύσω, αλλά πρέπει να το κάνω μάλλον για να μαζευτώ. Πήραμε και το τραπέζι που ήθελα για το δωμάτιο της μπουμπουκας και είναι μια χαρά. Τώρα κανά αυτοκόλλητο για τους τοίχους μου λείπει, γιατί δυστυχώς τοιχογραφία δεν προλάβαμε να κάνουμε και μάλλον δεν θα γίνει πριν γεννηθεί το μωρό. Λέω να βάλω κανένα αυτοκόλλητο όμως για να δείξει λίγο πιο χαρούμενο. Η μπεμπίτσα μια χαρά είναι από οτι καταλαβαίνω απο τις κινήσεις της. Εχω αρχίσει και ανυπομονώ τρελά να περάσει ο καιρός!!

Ρενακι εγώ ασβέστιο παίρνω εδώ και τρεις μήνες γιατί είχα μουδιάσματα στα πόδια και υποτίθεται οτι βοηθάει. Έχω τα μασώμενα τα Natecal D3. Δεν είναι πολύ άσχημα. Ξεχνάω όμως ρε γαμώτο να τα πάρω αρκετές φορές γιατί πρέπει να τα παίρνω σε αντίθετη ώρα από το σίδηρο. Καλά μαγειρέμετα!!

Κατερίνα μου καταλαβαίνω πόσο πονάς γιατί και εγώ υπέφερα για 2-3 μέρες. Αλλά εγώ μπορούσα να ξαπλώσω και να μου περάσει ευκολότερα. Εγω με τα πλυσίματα είμαι οκ, τα έκλεισα και σε νοτυλάπα για να μην σκονιστούν και κάνω διπλές δουλειές. Όσο για τη βαλίτσα, πολλά πράγματα τα έχω αγοράσει αλλά θα την φτιάξω στον 9ο. Έχουμε χρόνο εντάξει. Εσυ βέβαια είσαι αρκετά πιο κοντά!

Δώρα μου τι θα κάνεις στο γιατρό σήμερα; Περιμένουμε νέα.

Χαίρομαι που λέτε αυτά για τον ύπνο αλλά εμένα με την επιμονή τους ένα ζευγάρι με έκαναν και πήρα σφηνάκια, ενώ αυτό ήξερα! Εντάξει φθηνά ήταν και το πολύ πολύ να πάω να τα αλλάξω μόλις μιλίσω και με τον παιδίατρο. Εντωμεταξύ παιδίατρο δεν ξέρω ποιόν θα έχω. Θα μου συστήσει ο γιατρός μου μόλις γεννήσω γιατί μικρά δεν έχουμε στην οικογένεια και κάποια φίλοι έχουν κάτι εναλλακτικούς (με ομοιοπαθητική κλπ) που με τις απόψεις τους ανατριχιάζω. Προσωπικό θέμα είναι βέβαια αυτό αλλά εγώ θέλω κάποιον που να εμπιστέυομαι και να ακολουθεί την πεπατημένη. Πολλά φιλιά σε όλες!

Γειά σας και πάλι κοριτσάκια.

Χριστίνα μου στο γιατρό πήγα για να δεί και να σημειώσει στην καρτέλα μου τα αποτελέσματα των εξετάσεων που είχα κάνει πρίν λίγες μέρες(γενικά αίματος,ούρων,κολπικού υγρού)και για να μου πεί πότε να ξαναπάω να με δει.

Με ζύγισαν κιόλας(τους είπα να το αφήσουμε καλύτερα,αλλά δεν μου έκαναν τη χάρη......)Είμαι στα +9 κιλά!Το επόμενο ραντεβού μου το βάλανε για 8/1 όπως και της Κατερίνας μας(μαζί σε όλα πάμε εμείς...)

Ακούσαμε και την μπέμπα μου,η οποία όλο κλωτσιές και μπουνίτσες είναι και όλα είναι μια χαρούλα.

Επίσης είπα του γιατρού ότι εδώ και μια βδομάδα τρέχουν σταγόνες από το στήθος μου και μου απάντησε πως είναι το πρωτόγαλα και είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Έβγαλα και έπλυνα τα καλά μας πιάτα γιατί αύριο θα φάμε με τον αντρούλη μου σε γιορτινή-ρομαντική ατμόσφαιρα,μιας και είναι παραμονή(θα κάνω χοιρινό με κρασί και φρούτα και μια πορτοκαλόπιτα για γλυκάκι)

Αυτά είναι τα νέα μου κούκλες.Φιλιά!

Καλησπερα κοριτσακια!kangaroo περαστικα σας! Δυσκολο να πονας και ο αντρας σου αρρωστος κ εχετε κ τα μικρα... Αλλα υπομονη, λιγο μας εμεινε!Ξερω τι σημαινει πονος στη μεση 1 μηνα στο κρεβατι ημουν πριν 3,5 χρονια, κ τωρα που βαραινω σιγα σιγα ξανακανει την εμφανιση της...Κουραγιο...anastasia1986 Χριστος κ Παναγια! Καλα κανατε κ κανατε ευχελαιο με τοσα που συνεβησαν... Περαστικα στη μαμα σου κ γρηγορη αναρρωση να εχει! Ως προς τη γιαγια, οπως ξαναειπα, δεν αξιζει σχολιασμου, δεν παλευεται! Μα στην εγγονη της?? Λογικα πηγες στον γιατρο σου, περιμενουμε τα νεα σου! Οσον αφορα τις πυτζαμουλες, κ εμενα δε μ αρεσουν οι νυχτικιες, αλλα νομιζω ειναι αναγκαιο κακο την πρωτη μερα τουλαχιστον! Βλεποντας κ κανοντας!ntoula ετσι κ αλλιως ηρθε η ωρα σου επιτελους! Αυριο θα εχεις αγκαλιτσα το μωρακι σου!!!! Με το καλοοοοοοοο!!!Εχεις τη θετικη ενεργεια ολων μας!!!!!evinicolas1980 περαστικα κ σε σενα! Μα τι γινεται? Μας ματιασαν??? Υπομονη...rose25 ολα καλα με τη μπουμπου σου, μια χαρουλα ειναι!!! Κ εσενα μοντελακι! Δεν θα μπορουμε να διαλεξουμε νυφες οι αγορομανες με τοσα μοντελα πια!!! χαχαχαχαχα..renaki_mu καλη επιτυχια με τα αποτελεσματα απο τον γιατρο σου, ολα καλα να πανε! Εγω παιρνω μασωμενο ασβεστιο (calcioral)  με γευση λεμονι, συμπαθητικο ειναι αλλα ειναι κ γουστα αυτα! Ρωτα τον γιατρο σου να σου δωσει κατι να πινεις με ευκολια. Αυτα για τον υπνο του μωρου τα ξερω οπως τα λες αλλα νομιζω ετσι κ αλλιως θα μας κατατοπισει ο παιδιατρος μας, ειδικα τις πρωτομανουλες που δεν ξερουμε κ πολλα! Κ εμεις χθες φτιαξαμε γλυκακια, μεθυσμενα τα λενε, κ τα πετυχαμε!( την πιο πολλη δουλεια ο αντρας μου την εκανε!)DORAKI.K ολα καλα με τη μπουμπου σου κ εσενα, και μια χαρα κ τα 9 κιλακια σου! Εμεις εχουμε στις 3/1 ραντεβου για υπερηχο. Καλα να περασετε με τον αντρουλη σου κ πολυ ωραιο το γευμα που θα ετοιμασεις!! Καλη σας ορεξη!!expecting angel με γεια τα πραγματακια σας, οργανωθηκες γρηγορα τελικα! Εγω ακομα δεν εχω πλυνει του μωρου, λογικα το σ/κ θα τα κανω. Για τον παιδιατρο που λες, εννοειται οτι οι εκαστοτε γονεις κρινουν τι θελουν οι ιδιοι κ εγω συμφωνω μαζι σου για τους κλασικους γιατρους, τους αλλους τους ψιλοφοβαμαι, ισως βεβαια επειδη δεν εχουμε επαρκη γνωση γι αυτους. Κ εγω βαλιτσα θα φτιαξω μετα το επομενο ραντεβου με το γιατρο στις 3/1, εκει λιγο πριν μπουμε στον 9ο.

Κατα τα λλα εμεις καλα δοξα τω θεω, κουνιεται πιο δυνατα πια κ μερικες φορες με δυσκολευει στην πεψη, οσο για τον υπνο, μεγαλο προβλημα, προσπαθω να βολευτω ολο το βραδυ κ αν δεν παει 3 δεν με παιρνει ο υπνος. Κ μετα απο λιγο ξυπναω πιασμενη απο τον πολυ πλαινο υπνο... Αλλα θα περασει ο καιρος κ ολα αυτα ουτε που θα τα θυμαμαι...!!! Ηδη αγχωνομαι για τη γεννα.... συνεχεια σκεφτομαι τι θα γινει οταν ερθει η ωρα, αν ο αντρας μου θα ειναι εδω η θα δουλευει κλπ.... Κατι αλλο λιγο ασχετο... με το ξυρισμα πως πατε? Εγω με τα ποδια κουτσα στραβα τα καταφερνω αλλα με το μπικινι παω στα τυφλα... και δεν θελω να με ξυρισουν στο μαιευτηριο θελω να ειμαι ετοιμη. Καμια ιδεα?? Επισης, οταν παμε να γεννησουμε θα μας ξυρισουν κ την κοιλιτσα? Η αυτο συμβαινει εαν χρειαστει καισαρικη μονο?

Γεια σας και απο μενα, κατι ωρες που μπαινω τώρα τελευταια....

Εγω τα ιδια και σημερα ποναγα πολυ και μεσα στο σπιτι δεν το καταλαβαινω αλλα δυο φορες που βγηκα για το σχολικο της μικρης δεν μπορουσα να περπατησω, μεχρι το μεσημερι δεν εβλεπα βελτιωση απο το απογευμα και μετα σα να νιωθω καπως καλυτερα, αφου εβαλα και σιδερο.....

Δωρα οντως ολα τα ραντεβου τα εχουμε μαζι, για να δουμε μεχρι τελους αν θα συμβαδιζουμε.

Χριστινα και εγω τρελη ορεξη για γλυκα και οσο σκεφτομαι το φαγητο των επομενων ημερων ειδικα το βραδυ που δεν θα μπορω να το αποφυγω, ασε θα ξεφυγει η ζυγαρια! Ελα ολα ετοιμα τα εχεις και εσυ αφου ειναι και τα ρουχαλακια πλυμενα και τακτοποιημενα! Για παιδιατρο αφου θα σου συστησει ο γιατρος σου γιατι δεν του λες να σου πει απο τωρα να εχεις μια πρωτη επαφη πριν γεννησεις. Να δεις αν σας ταιριαζει ετσι ωστε να εχεις περιθωριο να κοιταξεις και κατι αλλο πριν ερθει η μπουμπου.

Γιωργια ενα μηνα ησουν ξαπλα απο μεση πωπω ελπιζω να μην σε πιασει τωρα παλι γιατι δεν παλευεται. Για πες τι ειναι τα μεθυσμενα γλυκακια?λογικο να αγχωνεσαι και να σκεφτεσαι πως θα ειναι εκεινη η ωρα, ο αντρας σου δουλευει μακρια? Ο δικος μου δουλευει στην Κορινθο και πηγαινοερχεται καθε μερα, και σκεφτομαι οτι θελει μια ωρα να ερθει απο εκει και κανα μισαωρο τρια τεταρτα αν πεσουμε σε καμια τρελη κινηση μεχρι να φτασουμε στο Ιασω μμμμμμ μακαρι να με πιαςουν οι πονοι νυχτα αλλιως με βλεπω να πηγαινω μονη μου. για το ξυρισμα και εγω ετσι τυφλο συστημα, προς το τελος θα χρησιμοποιω και καθρεφτακι για καλυτερο αποτελεσμα, αλλα τελειως μονη ολο δεν το επιχειρω. Εμενα με ειχαν ξυρισει εκει και τις δυο φορες και τι να πω ειχε τοσο ελαφρυ χερι η μαια δεν ειχα καταλαβει τιποτα. Τωρα για την κοιλιτσα φανταζομαι μονο σε πςριπτωση καισαρικης εκει.

Αυτα κουκλες, σας ευχομαι Καλα Χριστουγεννα να περασετε ομορφα με τις οικογενειες σας να εχουμε υγεια και με το καλο να γεννηθουν τα θαυματακια μας!!!!!!

Α ξεχασα....

Διαμαντουλα ευχομαι αυριο να πανε ολα καλα να φερεις την μπουμπου σου στον κοσμο και να ειναι γερη και τυχερη, σιγουρα θα ειναι η ομορφοτερη παραμονη χριστουγεννων που θα εχεις κανει!!!!

Θα περιμενουμε τα νεα σου!!!!!

Κοριτσακια μου γεια σαςςςςςςςςς!!!!!Σας ευχαριστω παρα μα παρα πολυ ολες για τις ευχες σας!!!!!!!

Αυριο πρωι πρωι με τη δροσουλα μπαινω να γεννησω δεν σας κρυβω οτι εχω παρα πολυ αγχος κ φοβο αλλα ειπαμε τα νινακια μας θελουν θυσιεςςςςςς!!!!!!!Ελπιζω να παν ολα καλα κ να παρω ενα υγιεστατο νινακι στην αγκαλιτσα μου!!!!!!Κοριτσια δεν μπορω να το πιστεψω ακομα οτι η μεγαλη στιγμη που περιμενα 9 μηνες εφτασε νομιζω οτι μου κανουν πλακα κ οτι εχω μπροστα μου ακοοοοομα κ εγω δεν ξερω ποσο.Να περιμενετε νεακια μου εννοειται οτι οποιαδηποτε στιγμη μπορεσω θα σας γραψω!Φιλακια πολλα στις κοιλιτσες σας.....καλο ξημερωμα σε ολες!!!!!!!!!

Τα μεθυσμενα ειναι συνταγη της πεθερας μου κ λεγονται ετσι επειδη εχουν κ μπυρα. Ειναι πανευκολα σε μιαμιση ωρα ειναι ετοιμα. Φαντασου σιροπιασμενο ζυμαρακι γεμιστο με καρυδι. Εαν σ αρεσει το καρυδι θα σ αρεσουν κ αυτα! Αν θελεις συνταγη πες μου. Δυστυχως ο αντρας μου δεν εχει ουτε ωραριο στανταρ ουτε κ ξερει καθε μερα που θα ειναι. Οποτε ελπιζω απλα οτι ωρα κ να τυχει να μη δουλευει. Σ ενα σεμιναριο η μαια ειπε οτι αν σπασουν τα νερα προλαβαινουμε να κανουμε μπανιο κ να ετοιμαστουμε ηρεμα. Πιστευω να μπορεσω τοτε να ετοιμαστω χωρις αγχος. Ισχυει αυτο η πρεπει να φυγουμε καρφι για το μαιευτηριο;;

Διαμαντουλα με τις καλυτερες ευχες μου!!! Καλως να μας ερθει το μωρακι! Ξερω οτι ακουγεται κλισε αλλα μην αγχωνεσαι πολυ.... Αυριο θα το εχεις αγκαλια αυτο το μωρακι που τωρα απλα σε κλωτσαει μεσα απο την κοιλιτσα σου! Ουφ, καλως να το δεχτεις... Φιλια πολλα κ ο θεος μαζι σου!

Διαμαντουλααααααααααα με το καλο να πάρεις αγκαλιά την μπεμπα σου!!!!!!!!!!!!! Τι τέλειο δωροοοοο!!!οσο για το άγχος ειναι πάντα εκει και μας βασανίζει όσες γεννες κι αν ζήσουμε.

Οι υπόλοιπες κοιλουμπες τι κάνετε?

εγω μεχρι χθες είχα διαρροια ( συγγνώμη κιόλας) αλλα απο σημερα νομίζω ολα οκ.

Χθες την ώρα που ένιωθα τα έντερα μου ερέθισμενα, ένιωσα και μια έντονη κινητικότητα στο μωρο.τελικα το απόγευμα που πήγα στο γιατρο μου είπε ότι το μωρο πήρε θέση με το κεφάλι κατω. Μιλάμε κορίτσια, εχω ανακουφιστεί και χθες βραδι κοιμήθηκα πολυ καλα γιατι οσο το μωρο δεν ήταν γυρισμένο, οταν ξαπλωνα στο πλάι την ενιωθα ότι την ενοχλουσα και με κλωτσαγε αλύπητα. Τωρα μπορώ άνετα να ξαπλώνω στο πλάι και ετσι ειμαι πολυ καλυτερα.

Απο βάρος, είμαστε στα 2600 γρ. Λογικα σε 4 βδομάδες που θα γεννησω , η μικρη θα πάρει τουλάχιστον ακόμα ενα κιλό. Και το Νικόλα στις 38 βδ που το γέννησα είχε βάρος 3650 γρ.

Jokots είσαι κι εσυ Γεωργία?? για στείλε τη συνταγή, μήπως μεθυσουμε κι εμεις.χεχε

Αναστασία μου περαστικά στη μαμα. Απο ότι κατάλαβα, δεν εχει πάθει κάτι σοβαρό αλλα θα θέλει αρκετό χρόνο για να αναρρώσει.

Κατερινα μου περαστικακια!ασχημο πράγμα η μέση. Εγω δεν είχα ποτε πρόβλημα με τη μεση( φτου) αλλα καμία φορά οταν με πιάνει, ειναι δύσκολο το ξερω..

Χριστινακι μου παιδιατρο αν δεν ξέρεις απο κάποιο δικο σου, κάποιο γνωστό μπορείς να κανεις ότι είχα κάνει εγω, που είχα το ίδιο πρόβλημα με σένα.

Είχα πάρει τον χρυσό οδηγό και είχα βρει τους πιο κοντινούς στο σπιτι μου. Επειτα τους πήρα τηλ και τους είπα ότι ήμουνα έγκυος και θα ήθελα να τους δώ. Οταν πήγα στα ιατρεία τους, πήρα γνώμες απο αυτούς που βρίσκονταν στην αναμονή για εξεταση και μιλώντας και με το γιατρο, ήταν πολυ εύκολο να δεις ποιος ήταν οκ και εξηγημενος ως γιατρός και ως άνθρωπος.

Δωράκι μου κάντε το τελευταίο σας ρομαντικό δείπνο,γιατι με το που γεννηθεί το μωρο αυτα θα ειναι μονο αναμνήσεις..χαχαχα.καλα να περάσετε καλη μου!

Φιλακια φιλεναδες και καλη παραμονή να περάσετεκαι καλα Χριστούγεννα..

Κούκλες μου καλησπέρα! Σήμερα το πρόγραμμα είχε ψώνια και δουλίτσες. Πρίν λίγο γυρίσαμε με τον αντρούλη μου, φάγαμε και περιμένουμε να μας φέρουν το σετ με το καρότσι και την αλλαξιέρα που είχαμε αγοράσει την προηγούμενη εβδομάδα. Αύριο το μεσημέρι τρώμε οικογενειακά και το βράδυ πάντα έρχονται φίλοι και καθόμαστε στο σπίτι με κρασάκι, κουβεντούλα, φαγάκι κλπ. Πάω για ξάπλα για να πάρω δυνάμεις κορίτσια μου. Εύχομαι ήδη η Διαμαντούλα να κρατάει στην αγκαλιά της το θαύμα της και σε όλες τις υπόλοιπες να περάσετε ΤΕΛΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ με τους αγαπημένους σας ανθρώπους και με το καλό να κρατήσουμε όλες τα μωρά μας αγκαλιά! Θα είναι από τις ωραιότερες γιορτές μας γιατί έχουμε να περιμένουμε το σπουδαιότερο δώρο!!

Σας φιλώ όλες!!!

Καλησπερα κοριτσια μου....βλεπω ολα τα μωρακια ειναι μια χαρα και χαιρομαι!

Ντουλα με το καλο να γεννησεις γερο να ειναι το μωρακι σου...περιμενουμε νεα οταν μπορεσεις!οντως το καλυτερο Χριστουγεννιατικο δωρο θα παρεις :)

Αναστασια πραγματικα μην δινεις σημασια και μην στεναχωριεσαι με οσα λεει η γιαγια σου η οσα κανει..ξερω ειναι δυσκολο αλλα πραγματικα δεν αξιζει να χαλιεσαι για κανεναν..καντε και κανα ευχαιλεο καλο θα σας κανει!!!!περαστικα στην μαννουλα σου...

kangaroo εχω και εγω παθει δυσκοπαθεια και ξερω τι ειναι να πονας περαστικα σου!

παντος εμενα ο γιατρος δεν μου ειπε οτι ειναι αδυνατη η μικρη απλα οτι αναπτυσσεται μια χαρα...δηλαδη λετε οτι ειναι μικρουλα?

με κλωσταει ομως γερα η ατιμη χιχιιχιιχ εκανα και εξετασεις ουρων και αιματος και ο αιματοκριτης μου εχει φτασει 29,1 απο 30 που ειχα τις αλλες φορες αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο να εχει πεσει στην εβδομαδα που ειμαι...στα ουρα ελεγε στους μικροοργανισμους αραιοι και θα κανω απο τον καινουργιο χρονο γιατι τωρα ειναι ολα κλειστα καλλιεργεια να δουμε μηπως εχω καποιο μικροβιο...ξερετε αν υπαρχει προβλημα με το παιδι αν εχω καποιο μικροβιο?η μαια μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα αν εχω κατι θα παρω μια αντιβιωση και θα φυγει...εγω ομως ψιλο ανησυχω μην παθει τιποτα η μπεμπα!

αυτα απο εμας Καλα Χριστουγεννα σε ολες σας με υγεια και να περασετε τελειααααα!!!!φιλια στις κοιλιτσες

καλησπερα κοριτσακια και κοιλιτσες!

Εμεις γυρισαμε σημερα απο αθηνα ειχαμε παει στο γιατρο, σας διαβασα ολες αλλα δεν προλαβαινω να απαντησω γιατι αυριο εχουμε τραπεζι στο σπιτι γιορταζει ο αντρουλης μου και μια και η μαμα μου δεν μπορει να κανει δουλειες πρεπει να τα ετοιμασω εγω.. Ο μπεμπουλης ειναι μια χαρα ειναι 1700 γραμμαρια το ντομπλερ πολυ καλο και ειναι μια εβδομαδα μπροστα στην αναπτυξη του οποτε ο γιατρουλης ειπε οτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να γεννησω πιο πριν γυρω στις 15 φεβρουαριου...Με το καλο να υποδεχτουμε και το νεο μωρακι της ντουλας να ειναι γεροι και δυνατοι και οι δυο! Κοριτσακια σας αφηνω προς το παρον θα μπω παλι αργοτερα αν προλαβω να σας γραψω, αν δεν προλαβω σας ευχομαι Καλα Χριστουγεννα με υγεια και ευτυχια στις οικογενειες σας με το καλο να υποδεχτουμε ολες τα μωρακια μας και παω απ ολα υγεια και οτι καλυτερο στη καθεμια επιθυμει!

Φιλακια πολλα καλα να περασετεεεεεεε! 

Καλησπερα κοριτσακια! Αποψε μπηκα μονο να σας ευχηθω να εχουμε ολες τα πιο γλυκα Χριστουγεννα κ με το καλο να γεννησουμε! Αυριο εχουμε ολες δουλειες με φουντες οποτε μαλλον απο μεθαυριο θα τα πουμε! Καλα να περασετε!!!!

Κορίτσια μου χρόνια πολλά και μονο χαρές να έχουμε.

Ελπίζω να είστε όλες καλα, οπως και οι κοιλουμπες σας.

Φιλακιααααααα!!!!

Καλημέρα κορίτσια όμορφα! Ελπίζω να περάσατε όλες καλά χθες! Εμείς πολύ όμορφα και χαλαρά. Το μεσημέρι φάγαμε οικογενειακά και μετά από λίγη ξεκούραση με τον αντρούλη μου, ήρθαν οι κοντινότεροι φίλοι μας στο σπίτι. Κάτσαμε από το απόγευμα ως το βράδυ και τα λέγαμε. Πολύ φαι βέβαια, αφού όπως αναμενόταν υπέφερα στην κυριολεξία όλη τη νύχτα. Τώρα περιμένουμε την παραμονή Πρωτοχρονιάς για την επανάληψη της κρεπάλης. Η μπεμπουλίτσα μου μια χαρά, κουνιέται και μου δίνει μεγάλη χαρά. Εσείς περάσατε καλά; Φιλάκια πολλα!!

Καλησπερα κοριτσια μου ομορφα!

Χρονια πολλα και απο μενα, να ειμαστε ολεσ καλες, υγειης, ευτυχισμενεσ και χαμογελαστες παρεα με τις οικογενειες μας!Εδω εμεις τρωμε τρωμε τρωμε και παει λεγοντας! αφου φοβαμε να ανεβω στη ζυγαρια, θα κανω λιγο κρατει μεχρι την πρωτοχρονια γιατι αλλιως βλεπω να ξεφευγω πολυυυυυυ. Σημερα παρατηρεισ αοτι εχουν πρηστει και τα ποδια μου λιγο παραπανω..Αυριο πρεπει να παω να παρω και τισ απαντησεισ του κολπικου, αντε να δουμε τι θα δουμε!Σημερα ειμαστε 31+4

Τζοαννα καλως ορισες!!ΠΗΤ ποτε εχεις εσυ?Ολα καλα με την εγκυμοσυνη μεχρι τωρα? Λοιπον βαλιτσα δεν εχω ακουσει καμια να λεει οτι την εχει εντελωσ ετοιμη, αλλα ολεσ λιγο πολυ εχουμε μαζεψει μερικα πραγματα. Εμενα το βασικο που μου λειπει ειναι η βαλιτσα παντως χαχαχα γιατι ολεσ που εχω ειναι μεγαλες αλλα θα μου δανεισει μια φιλη μια μικρη. Στο δωματιο του νοσοκομειου μονο οι μικρεσ χωρανε στη ντουλαπα.

Αχ κοριτσια σημερα εβλεπα μια εφαρμογη που εχω στο κινητο και ελεγε ακομα 60 μερες μενουν,ακομα θυμαμαι που εβλεπα 230,200 κλπ πως περασε ετσι ο καιρος, απιστευτο μου φαινεται...!Σημερα μαθαμε και οτι η κουμπαρουλα μου ειναι εγκυος και πολυ εχουμε χαρει. Ο μπεμπησ μασ θα εχει παρεαααα γιουπη!

Χριστινακι να χαιρεσαι το ονομα!!Παντα ευτυχισμενη! το δωρακι σου μενει λιγος καιροσ ακομα μεχρι να το παραλαβεισ αλλα καλυτερο δε θα εχει λαβει ποτε οποτε αξιζει η αναμονη!

σας φιλω πολυ ολες!

Γεια σας κουκλες, Χρονια Πολλα σε ολες, να εχουμε υγεια πανω απ ολα και να ειμαστε αισιοδοξες οτι θα τα καταφερνουμε με οτι εχουμε!!! Με το καλο να γεννηθουν τα μωρακια μας ενα ενα απο δω και περα και να γεμιζουν με ευτυχια και χαρες τις οικογενειες σας!!!!

Χριστινα Χρονια σου Πολλα, να εισαι ευτυχισμενη και οτι καλυτερο και επιθυμεις σου ευχομαι!!

Διαμαντουλα φανταζομαι θα εχεις την μικρουλα σου αγκαλιτσα τωρα! Να ζησει να ειναι τυχερη γερη και ευτυχισμενη στην ζωη της και εσεις να την καμαρωνετε!

Γιωργια γραψε μας την συνταγη τοσες γλυκαντζουδες εδω μεσα! Αυτο που εγραψες ξερω και εγω απο σεμιναρια οτι αν σπασουν τα νερα προλαβαινεις τουλαχιστον για τις πρωτοτοκες. Εμενα παντως και τις δυο φορες μου τα εσπασαν στην κλινικη και δεν την εχω ζησει αυτη την εμπειρια.

Γιωργια τωρα που πηρε και θεση η μπουμπου σου θα ηρεμησεις απο παραξενες κλωτσιες, απο βαρος μια χαρουλα και μεν ακαπου τοσο μου το εβγαζε στις 34 βδομαδες, εμεις μου φαινεται θα βγαλουμε τα θρεφταρακια της παρεας. Εβαλες και την λιστα μας να φαινεται τι καλα να ξερουμε τωρα ποια θα ειναι η επομενη.

Η γεωργιαννα εχει πολυ καιρο να μας γραψει, τι να κανει αραγε?

Rose νομιζω οτι δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις αραιοι και λιγοι μικροοργανισμοι δεν ειναι τιποτα.

Αναστασια μια χαρα και τα δικα σου τα νεα απο το ντοπλερ, μια χαρα το αντρακι σου. Για αυτο που δεν εβλεπαν στην β επιπεδου, τι σου εχουν πει εμφανιστηκε τελικα? Να χαιρεσαι και τον αντρα σου να ειστε παντα μαζι ευτυχισμενοι.

Joanna καλως μας ηρθες και με το καλο η μικρουλα σου. Πες μας λιγα για σενα να σε γνωρισουμε πρωτο παιδακι ειναι? εγω δεν εχω φτιαξει ακομα αλλα εχω αρχισει και μαζευω καποια πραγματα και μεχρι να μπει και η καινουρια χρονια θα παρω και οσα μου λειπουν.

Ρενα ασε και εγω σκεφτομαι οτι θα ξεφυγω αυτες τις μερες και καθε φορα που τρωω κανονικο φαγητο βραδυ τοτε ανεβαινει σιγουρα η ζυγαρια, ασε που περα απο τις γιορτες εμεις εχουμε και γαμο αυριο το βραδυ οποτε κι αλλο βραδυνο φαγητο στο προγραμμα.

Εγω τα ιδια η μεση εξακολουθει να ποναει, σημερα που ξεκουραστηκα αρκετα το βραδυ και το μεςημερι καπως ηταν καλυτερα, φοβαμαι ομως οτι θα με παει ετσι μεχρι να γεννησω.....

Γεια σας κ χρονια πολλα! Καταρχην Χριστινα πολυχρονη οτι επιθυμεις κ οπου να'ναι ερχεται το καλυτερο δωρο! Γεωργια μια χαρα το μωρο, αφρατουτσικο!! Για πολλες τσιμπιες χαχα! Rose κ εγω πιστευω οτι δεν υπαρχει λογος ανησυχιας γιατι νομιζω οτι τετοια μικροβια δεν φτανουν στο μωρακι. Joanna καλωσηρθες με το καλο το μωρο σου κ εσενα! Εγω βαλιτσα δεν εχω φτιαξει εχω ομως ετοιμα οσα χρειαζομαι κ μενει να τα πακεταρω με το νεο ετος! Αναστασια μια χαρα το ντοπλερ, λες να γεννησεις νωριτερα; Αν εινσι ετοιμο το μωρο γιατι οχι; κ εγω λεω αντε να μπω στο μηνα μου κ ας ερθει οποτε θελει! Ρενακι κ εγω τα ιδια με τοσο φαγητο τα κιλα σιγουρα θα αυξηθουν κ ακομα εχουμε δρομο με πρωτοχρονια κλπ... Πολυ φοβαμαι τον απολογισμο των εορτων φετος! kangaroo η μεση ξεκουραση θελει, κ εγω χθες ανημερα χριστουγεννα ολη μερα δεν εκατσα κ εννοειται ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα... Αλλα σημερα ξεκουραστηκα κ στανιαρε καπως. Τη συνταγη αυριο θα τη γραψω γιατι τωρα ειμαι στο κρεβατι κ την εχω στην κουζινα.

Εμεις μια χαρα, φαγαμε πολυυυυυυ ηπιαμε κ λιγο κρασακι κ παιρνουμε δυναμεις για την πρωτοχρονια που προβλεπεται παλι λιγη ταλαιπωρια. Τουλαχιστον περναει γρηγορα ο καιρος κ τα καλυτερα ερχονται για ολες μας!

Κοριτσάκια μου Καλημέρα.

Πολύ βροχή σήμερα.Πνιγήκαμε!!!!

Χρόνια πολλά στο Χριστινάκι μας!Με το καλό κούκλα μου να δεχτείς το ΚΑΛΥΤΕΡΟ δώρο σου.....Την όμορφη μπέμπα σου!!!!!

Διαμαντούλα μου,θέλω να πιστεύω ότι όλα πήγαν καλά και πως κρατάς στα χέρια σου το ζουζούνι σου!Περιμένουμε νέα σου.

Joanna καλώς μας ήρθες και εσύ.Προσωπικά την βαλίτσα την έχω έτοιμη,εκτός από οδοντόβουρτσες,βούρτσες και γενικά ότι είναι της τελευταίας στιγμής.

Ρενάκι μην συζητάς καθόλου το θέμα φαγητό,γιατί νομίζω πως όοολες μας έχουμε ψιλοξεφύγει και πολύ φοβάμαι για το τι θα πει η ....ζυγαριά.Περνάνε οι μέρες πράγματι πολύ γρήγορα.Το ίδιο σκέφτομαι και εγώ πότε ήταν που είχα τόσους μήνες μπροστά μου,πότε μπαίνω με το νέο έτος μπαίνω στο μήνα μου!!Θα δω την μπέμπα μου.....

Κατερίνα μου υπομονή με την μέση σου!Είναι ζόρι και το καταλαβαίνω και εγώ τώρα γιατί πέρα από τη μέση,όταν κοιμάμαι πάνω από 5-6 ώρες, συνεχόμενα,με πεθαίνουν από τον πόνο τα ισχία.Τόσο που μετά δεν μπορώ να σταθώ ούτε όρθια!Ελπίζω αφού γεννήσω να περάσει γιατί δεν παλεύονται οι σουβλιές....

Γεωργία μου τα ίδια και εμείς εδώ πολύυυυυ φαγητό και λίιιγο κρασάκι έτσι για το καλό.Λίγο παύση τώρα γιατί την προτωχρονιά έχουμε κι άλλο γύρω!

Εμείς περάσαμε όμορφα,με τον αντρούλη μου.Όλοι οι άλλοι συγγενείς έλειπαν σε ταξιδάκια....

Η μπέμπα φυσικά παρούσα με κλωτσιές και μπουνίτσες.Πονάνε καμιά φορά,αλλά κάνουν χαρούμενη τη μαμά και τον μπαμπά!!!!

Φιλιά σε όλες.Να περνάτε καλά!.

Καλημέρα κορίτσια μου!! Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας και ανταποδίδω!!Να είστε όλες καλά και με το καλό να αρχίσουμε να δεχόμαστε τα μωράκια μας. Με τη νέα χρονιά αρχίζει η καλύτερη φάση για όλες μας και εύχομαι να το ευχαριστηθούμε στο έπακρο!

Joanna καλώς όρισες και με το καλό και σε σένα!!Βαλίτσα δεν έχω φτιάξει αλλά έχω πάρει τα περισσότερα πράγματα και μου λείπουν λίγα, όπως ακριβώς και η Κατερίνα. Θα ψωνίσω και τα υπόλοιπα και θα μένει μόνο να τα βάλω μέσα. Έλεγα να το κάνω μόλις μπω στον 9ο, αλλά αν τα έχω και όλα έτοιμα μπορεί να τα βάλω και νωρίτερα.

Ρενάκι μου πες μας για τις απαντήσεις τις κολπικές σου. Εγω σε όλη την εγκυμοσύνη δεν έκανα ούτε μια φορά, αλλά δεν παρουσίασα και κάτι, εκτός από λίγο αυξημένα υγρά που έχω τελευταία. Όμως αυτό ξέρω πως είναι φυσιολογικό. Πιστεύω πως θα κάνω τώρα στο ραντεβού που έχω μόλις μπω στο μήνα μου. Μπράβο και για την κουμπαρούλα σου!

Κατερίνα μου ακόμα η μέση; Θα σε έχει πεθάνει! Ελπίζω να περάσει γρήγορα. Όσο για το φαί,,,,άστα! Έχω ένα σπίτι γεμάτο σοκολατάκια, τούρτες, μελομακάρονα και διάφορα αλμυρά που είχα για τη γιορτή. Το τι τραβάω για να μην τρώω συνέχεια δεν λέγεται. Καλά που έχω και το στομάχι και με συγκρατεί. Θέλω να δω πότε θα με βρίσει αυτός ο γιατρός μου που ακόμα δεν μου έχει πει τίποτα!

Γεωργία μου ναι περάνει ο καιρός!Και εγώ έτσι έλεγα να μπω στον 9ο και όποτε έρθει, αλλά έχω την έννοια να δω πόσο θα είναι το μωράκι μου μόλις μπούμε με το καλό. Θέλω να βγει όπως λες όταν θα είναι έτοιμο. Πάντως σκέφτομαι πως είναι από τις τελευταίες μας αναμονές και τρελαίνομαι από τη χαρά μου!

Δωράκι και μένα ορισμένες φορές οι κλωτσιές της μπουμπούκας πονάνε, αλλά δεν μιλάω καθόλου, γιατί όταν δεν την καταλαβαίνω λυσσάω. Χθες το βράδυ πχ. δεν σταμάτησε λεπτό να κουνιέται. Μπορεί να ήταν και απο το φαί και τα γλυκά. Και έλεγα ας κουνιέται και δεν με νοιάζει τίποτα!

Εμείς είμαστε μια χαρά, εδώ χαλαρά στο σπίτι, κάνω την εργασία για το μεταπτυχιακό μου. Το καλό είναι οτι ο άντρας μου από βδομάδα έχει άδεια και θα είμαστε μαζί γύρω στις 8-9 μέρες και αυτό μου δίνει μεγάλη χαρά γιατί όταν έχω παρέα οι μέρες παιρνούν πιο γρήγορα. Πάμε για ψώνια, καμιά βόλτα κλπ και δεν καταλαβαίνω για το πότε φεύγουν οι μέρες. Σας φιλώ κορίτσια μου και τα ξαναλέμε!

Καλησπερα κοριτσια και Χρονια Πολλα και απο εμας!!!

Χρονια Πολλα και στις εορταζουσες με το καλο να γεννησουν και να περνανε καλα...

Εμεις οικογενειακα περασαμε οπως ολοι με πολυυυυυυ φαγητοοοοοο ομως ρε κοριτσια τι πραμα ειναι αυτο ετρωγα και δεν χορταινα...αχ βλεπω να εχω βαλει μετα τις γιορτες 4 κιλα μαζεμενα....ετσι δεν εχω φαει ποτε σε ολη την εγκυμοσυνη τωρα δεν ξερω τι με επιασε ετρωγα συνεχεια!η μπεμπα μου κλωτσαει συνεχεια και χαζευω την κοιλια μου πως κανει οταν κλωτσαει χιχιιχιχ ποσο ωραια αισθανομαι και ποσο ευτυχισμενη ειμαι δεν περιγραφεται!!!καθε μερα που ξυπναω νιωθω πολυ πολυ ευτυχισμενη που εχω το μωρακι μου μεσα μου...

για τους μικροοργανισμους θα κανω μια καλλιεργεια τον καινουργιο χρονο να δουμε αν ειναι κατι,παντος και ο γιατρος μου με καθησυχασε λεγοντας μου οτι μπορει να μην ειναι τιποτα....

Δωρακι απο οτι ειδα εχουμε την ιδια φωτο προφιλ χιχιχι πρεπει να την ειχες βαλει ηδη εσυ ε?γιατι εγω την ανεβασα τωρα που αλλαξε το μαμμυ και χαθηκαν ολα αλλα δεν θυμομουν οτι την ειχε βαλει καποια απο εμας...ειδα το ωραιο ροζακι κοριτσακι και λεω αυτη ειναι η μπεμπα μου χαχαχαχα

Joanna με το καλο να ερθει η μπεμπουλα σας!βαλιτσα θα ξεκινησω να φτιαχνω απο τον καινουργιο χρονο και θα πλυνω και ολα τα ρουχα της μικρης για να ειναι ετοιμα....ποτε εχεις πητ?να σε προσθεσουμε και στην λιστα μας...

οι υπολοιπες πως ειστε?

α κοριτσια τωρα που το θυμηθηκα η ομαδα μας που ειναι χαθηκε?γιατι δεν μπορω να την βρω πουθενα...

Καλησπερα κοριτσια!!!!!!! Τι κανετε? Εμεις σημερα φαγαμε φασολαδα για αποτοξινωση (λεμε τωρα) αλλα μετα εννοειται κ ενα κομματι τουρτα απο τις τοσες που εχουμε λογω των ημερων.....!!! Δεν θα σταματησει ποτε αυτη η λιγουρα για τα γλυκα, το πηρα αποφαση!!DORAKI.K κ εμενα με ποναει μερικες φορες ο μικρος οταν κουνιεται. Υποθετω οτι ειναι φυσιολογικο μιας και εχουν μεγαλωσει κ εχει αυξηθει κ η δυναμη τους! Αλλα μου φτανει που τον καταλαβαινω κ ας με ποναει λιγο!!!expecting angel οντως περναει ο καιρος και οπως λες ειναι απο τις τελευταιες αναμονες μας!!! Σε λιγο καιρο θα εχουμε αγκαλιτσα τα θαυματακια μας που τοσο καιρο τα νιωθουμε μεσα μας!!!! Με το καλο να εχεις κ τον αντρουλη σου εδω και να χαρειτε αυτες τις μερες που θα ειστε μαζι! Δουλευει στην επαρχια?rose25 για τα κιλα μην το συζητας καθολου, ολες μια απο τα ιδια......Η ομαδα μας οντως χαθηκε, να δουμε μηπως την επαναφερουν αλλιως να φτιαξουμε καινουργια... Εννοειται η ευτυχια που νιωθουμε οταν κουνιουνται κ τα βλεπουμε δεν περιγραφεται!!! Η κοιλια μου ειναι σαν παραμορφωμενη ωρες ωρες αλλα ποσο το ευχαριστιεμαι δεν λεγεται!!!

Λοιπον η συνταγη για τα μεθυσμενα εχει ως εξης:

ΥΛΙΚΑ: (για περιπου 20-25 κομματια)

3 φλ. καφε λαδι

2 φλ. καφε μπυρα

1 baking powder

αλευρι για ολες τις χρησεις οσο παρει για να ειναι μαλακη η ζυμη

200 gr. καρυδια

κανελα οση θελετε

καρυδα οση θελετε (για πασπαλισμα)

ΣΙΡΟΠΙ:

2 ποτηρια νερο

2 ποτηρια ζαχαρη

λιγο λεμονι (προαιρετικα)

Κοβουμε τα καρυδια σε μικρα κομματια η τα χτυπαμε στο multi για λιγο (να μην ειναι αλεσμενα). Τα ανακατευουμε με την κανελα. Βαζουμε σε ενα μεγαλο (κατα προτιμηση και βαθυ) μπωλ το λαδι,την μπυρα, το baking powder και το αλευρι και τα ζυμωνουμε ωσπου το μειγμα να γινει ομοιογενες και να ειναι σχετικα μαλακο. Παιρνουμε στο χερι μας λιγη ποσοτητα περιπου οσο ενα μετριο μελομακαρονο, το ανοιγουμε στη μεση, βαζουμε μεσα καρυδια με κανελα και το κλεινουμε απο πανω τραβωντας λιγο ζυμαρακι απο τα πλαινα. Επαναλαμβανουμε μεχρι να τελειωσει η ζυμη και τα καρυδια. Τα τοποθετουμε σε ενα ταψι μετριο με λιγη αποσταση μεταξυ τους (φουσκωνουν λιγο στο ψησιμο) και τα ψηνουμε για 30' περιπου στους 200 βαθμους μεχρι να ροδισουν. Αφου τα βγαλουμε βαζουμε σε κατσαρολα το νερο και τη ζαχαρη και αφου αρχισει η βραση τα αφηνουμε για 10' και προσθετουμε εαν θελουμε λιγο λεμονι. Αφου γινει το σιροπακι μας και εχουν κρυωσει λιγο τα μεθυσμενα, τα περιχυνουμε με αυτο μεσα στο ταψι. Το ποσο θα τα αφησουμε εξαρταται απο το ποσο μελωμενα τα θελουμε. Τελος τα πασπαλιζουμε απο πανω με την καρυδα και για ομορφια και για extra γευση!

Ειναι πολυ ευκολη η συνταγη, μην τη βλεπετε ετσι! Και κατι τελευταιο, αν θελετε να γλιτωσετε λιγο χρονο μπορειτε στο  αρχικο μειγμα να βαλετε μαζι και τα καρυδια με την κανελα και να τα πλασετε ολα μαζι. Προσωπικα μου αρεσει ο δυσκολος τροπος γιατι ειναι σαν γεμιστα. Επισης τα φλ. καφε ειναι ενδεικτικα. Μας ενδιαφερει να τα μετραμε ολα στο ιδιο φλυτζανι, τωρα αν ειναι λιγο μεγαλο η λιγο μικρο δεν εχει σημασια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...