Μετάβαση σε περιεχόμενο

expecting angel

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    205
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

expecting angel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. Κατερίνα και εγώ 3κλινο πήρα στο ΓΑΙΑ γιατί δεν άξιζε η διαφορά των χρημάτων για 3 μέρες. Τελικά στάθηκα τυχερή και ήμουν με άλλη μια κοπέλα μόνο, άρα είχαμε αρκετό χώρο και ήταν μια χαρά. Γενικά πάντως δεν θα έδινα χρήματα για 2κλινο ή μονόκλινο. Όσο για τη μαία, ούτε εγώ είχα δικιά μου και με βοήθησαν εξαιρετικά οι μαίες της βάρδιας και να γεννήσω και στα πάντα. Απλά έδωσε ο άντρας μου κάποια χρήματα επειδή θέλησε στην προισταμένη και στη μαία που ήταν μαζί μου την ώρα της γέννας και ουσιαστικά με ξεγέννησαν μέχρι το τελικό στάδιο του τοκετού όπου ήρθε ο γιατρός. Και πάλι δεν θα έπαιρνα ειδικά μαία για μένα. Απο κεί και πέρα είναι καθαρά θέμα επιλογών και κάνεις εσύ οτι προτιμάς! Με το καλό!!!
  2. Να χαίρεσαι την Ευούλα σου Γεωργία μου. Να τις γιορτάσετε άπειρα γενέθλια εύχομαι! Όπως λέει το Rosaki έχει και ο φυσιολογικός τοκετός τα δικά του. Εγω πονούσα πολύ στα ράματα, είχα και εγώ αιμορροίδες στον 9ο και με τα ράμματα η κατάσταση ήταν δύσκολη. Ευτυχώς τώρα έχουν υποχωρήσει όλα αλλά σε κάποία φάση ζορίστηκα αρκετά. Rosaki ναι έχει πόνο ο φυσιολογικός τοκετός, όμως τώρα που έχουν περάσει 15 μέρες λέω οτι θα το ξαναέκανα. Και εγώ τις αμέσως επόμενες μέρες έλεγα πως ήταν πολύ πιο δύσκολο απο οτι περίμενα. Αλλά εγώ όπως σας έγραψα άργησα να κάνω και την επισκληρείδιο και πέρασα όλους τους πόνους μόνη μου. Δεν παύει όμως να είναι ότι πιο δυνατό έχω ζήσει στη ζωή μου και δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Εμείς είμαστε πολύ καλά. Η μικρή φαίνεται να παίρνει βάρος απο τα φουσκωμένα μαγουλάκια και κάθε μέρα είναι και πιο ζωηρή. Την κοιτάω και λυώνω ρε κορίτσια. Σκέφτομαι τη μέρα που τη γέννησα και μου έρχεται συνέχεια να κλαίω. Το έχω ερωτευτεί αυτό το παιδί. Αύριο έρχεται να μας δει και η νέα μας παιδίατρος και θα σας γράψω τι μας είπε για το βάρος μας και τη διατροφή μας που με απασχολουν περισσότερο. Σας φιλώ γλυκά όλες!
  3. Γεια σας κούκλες και απο δω. Μια βδομάδα μετά τη γέννηση της μικρής μου και βγήκα λίγο χρόνο να έρθω στον υπολογιστή και να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου. Το περασμένο Σάββατο βράδυ πέφτω για ύπνο, χωρίς κανένα σύμπτωμα και στέλνω τον αντρούλη μου για βόλτα, καθώς είμαι σίγουρη πως αργώ να γεννήσω. Μόνο του είπα να μην πιεί....Ένστικτο;;; Ίσως!! Ξυπνάω ξαφνικά απο έναν πόνο τύπου περιόδου και νομίζω πως θέλω να πάω τουαλέτα. Σηκώνομαι και.....πλημμύρα. Μου είχαν σπάσει τα νερά απο το πουθενά. Έτρεμα από ενθουσιασμό, συγκίνηση και άγχος. Τηλέφωνο σε άντρα και μαμά και ετοιμαζόμαστε για το μαιευτήριο. Φτάνουμε και ήδη έχουν ξεκινήσει οι πόνοι στο δρόμο. Βρίσκομαι στην αίθουσα του μαιευτηρίου με διαστολή 3 και ανεκτούς πόνους. Στην ερώτηση αν θέλω να κάνω ακόμα επισκληρίδιο ή αν αντέχω...απαντούσα οτι αντέχω ακόμα. Οι πόνοι δυναμώνουν ξαφνικά και μέχρι να μου κάνουν την επισκληρίδιο κοιτάνε και είχα διαστολή 10! Ουσιαστικά πέρασα όλους τους πόνους χωρίς φάρμακο. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα. Αρχίζουν οι εξωθήσεις και νιώθω τρομερή πίεση χαμηλά. ξέρω οτι κοντεύει. Τελικά γεννάω το μωράκι μου με 3 ισχυρά σπρωξίματα και 3 μεγάλους πόνους που μου έχουν μείνει στο μυαλό λόγω της έντασης που ένιωθα. Με το που την ακούω να κλαίει μου τη βάζουν πάνω μου και άρχισα να κλαίω ασταμάτητα. Μου βγήκε όλη η ένταση! Απο τότε είμαστε αχώριστες. Εγω με τα άγχη μου για τον ίκτερο, το βάρος, το φαί κλπ. αλλά πάρα πάρα πολύ ευτυχισμένη. Σας ευχαριστώ όλες γιατί σε αυτή τη διαδρομή της εγκυμοσύνης ήσασταν η καλύτερη παρέα που μου έδιωχνε το άγχος. Έυχομαι να συνεχίσουμε να τα λέμε παρά τους μειωμένους χρόνους και να μην χαθούμε. Να είναι καλά όλα τα μωράκια και με το καλό στα κορίτσια μας που περιμένουν τα θαύματα τους!
  4. Καλημέρα κορίτσια! Ρένα έτσι όπως στα εξήγησε μου φαίνονται λογικά αυτά που είπε ο γιατρός σου. Το λάθος του ήταν οτι δεν μπήκε στον κόπο να στα εξηγήσει προχθές. Δεν είχα κατανοήσει πως θεωρούσε οτι υπάρχει κάποιο ρίσκο στην εγκυμοσύνη σου. Προφανώς και το έχουμε καταλάβει οτι οι υπέρηχοι λίγα πράγματα μας λένε σχετικά με το βάρος, αλλά αφού κρίνει απο την κοιλιά κάτι θα ξέρει. Άρα υποθέτω οτι προχωράτε κανονικά και ανάλογα με το τι θα δείτε θα κρίνετε και θα πράξετε αναλόγως. Και αυτό πιστεύω πως είναι το καλύτερο, για να έχεις και εσύ το κεφάλι σου ήσυχο. Stavroulinia μια χαρά τα ακούω τα νέα σας. Καλά κάνεις και χρησιμοποιείς θήλαστρο, για να μην δυσκολέψεις και την μικρούλα σου. Δεν νομίζω οτι θα σου μειωθεί η παραγωγή αν βγάζεις γάλα ανά 2-3 ώρες και έτσι θα μπορέσεις να της δίνεις το δικό σου. Ευχαριστούμε και για τις ευχές σου! Κατερινάκι μου το ξέρεις καλύτερα απο εμάς πως όταν πηγαίνεις για φυσιολογικό τοκετό δεν μπορείς να ξέρεις πότε είναι η ώρα σου. Με πρόκληση ή καισαρική γνωρίζεις, αλλιώς είσαι στην αναμονή. Είναι και γλυκιά αναμονή απο μια μεριά παντως. Να πάνε όλα καλά όπως λέει και η Γεωργία και θα έρθουν τα κουτσουνάκια. Και εγώ πιστεύω πάντως πως οι αντοχές της μάνας είναι απεριόριστες για τα παιδιά της. Και τη μια μέρα να απογοητευτεί, την άλλη ξεκινά απο την αρχή και τα ξεχνάει όλα. Rosaki αν σε κοιτάει κάθε φορά κολπικά απο εδώ και πέρα, είναι λογικό να έχεις λίγα καφέ απο οτι ξέρω, γιατί τραυματίζεται λίγο ο τράχηλος. Αυτός όμως πλησιάζοντας στην ΠΗΤ σου μπορεί να σε βοηθήσει και να γεννήσεις, άρα δεν είναι απαραίτητα κακό. Πάντως πες της την Δευτέρα οτι είχες αρκετές μέρες καφέ να δούμε τι θα σου πει. Εμένα πάντως δεν με έχει κοιτάξει ακόμα κολπικά . Τα υπόλοιπα τα έχουμε πει και απο facebook κορίτσια μου. Εμείς είμαστε μια χαρά. Η μπέμπα χθες το απόγευμα δεν σταμάταγε, ενώ είχε πριν κανά δυο μέρες με πολύ νωχελικές κινήσεις. Και λέω αυτό το παιδί δεν μπορεί να κουνιέται φυσιολογικά για να μην με σκάει; Είτε θα με τρελαίνει στην κλωτσιά είτε θα το ψάχνω και θα αγχώνομαι. Κατά τα άλλα τα ίδια, το βράδυ έχω συσπάσεις χωρίς πόνο και τα πρωινά που ξυπνάω είμαι σα ζόμπι απο πιάσιμο, πρήξιμο κλπ. Μετά μέσα στη μέρα συνέρχομαι. Κατά τα άλλα κανένα σημάδι στον ορίζοντα. Χθες που κατάφερα και περπάτησα 25 λεπτά, άρχισα να έχω κα΄τι σουβλιές χαμηλά και δεν μπορούσα να περπατήσω. Αλλά δεν το εκλαμβάνω ως εμπέδωση γιατί το είχα και την περασμένη βδομάδα και το κεφάλι της μπέμπας ήταν ψηλά. Σας φιλώ όλες!!
  5. Stavroulinia να σου ζήσει η κούκλα!!!Σας την έκανε την έκπληξη τελικά ε;; Να είναι πάντα γερή και να τη χαίρεστε και εσύ και ο μπαμπάς της! Καλή προσαρμογή σου εύχομαι και καλή λοχεία να έχεις! Γεωργία καλά η άλλη η Γεωργία μέχρι την Τρίτη σίγουρα θα έχει το νινί της. Εμένα δεν με βλέπω να γεννάω!Στο τέλος θα μείνω το βλέπω γιατί είπαμε οτι θα πάμε και σε παράταση αν δεν βγει μόνη της. Άστα δεν θέλω να το σκέφτομαι καθόλου,
  6. Καλημέρα Γεωργία μου! Χαίρομαι που βλέπω οτι έχεις καλύτερη ψυχολογία. Η μαμά σου απο οτι καταλαβαίνω είανι χρυσή βοήθεια. Ε τώρα που έχεις και όλα αυτά σίγουρα τη χρειαζόσουνα. Εγω να δω τι θα κάνω που είμαι περίεργη και δεν θέλω κανέναν στα πόδια μου. Όλα μόνη μου θα τα κάνω αλλά αυτό είναι το τίμημα. Βέβαια το έχουμε πει πως έχει να κάνει και με τον άνθρωπο. Αν βοηθάει ή αν ανακατεύεται. Χαίρομαι που ο Νικολάκος το έχει πάρει τόσο καλά και αγαπάει την αδερφούλα του. Έτσι θα συνεχίσει. Απο γεννητούρια είχαμε τη Joanna. Εμείς συνεχίζουμε ακάθεκτες. Έχει δυσκολέψει το πράγμα όμως, τουλάχιστον για μένα. Πρηξίματα σε όλο το σώμα και έχω βαρύνει απίστευτα. Τι να πω εύχομαι να γίνει κάτι σύντομα και να γεννήσω χωρίς να περάσω την ΠΗΤ. Κατερίνα καλά εσύ είπαμε είσαι ηρωίδα με τρία μικράκια σε τέτοιες ηλικίες. Μου φαίνεται απίστευτο πως τα καταφέρνεις αλλά είπαμε είναι και η εμπειρία που βοηθάει. Αν με έβαζες εμένα τώρα με τα παιδιά σου πιστεύω θα είχα πελαγώσει! Η Αγγελική πιστεύω πως ακριβώς για αυτό είναι πιο χαλαρή. Το έχει ξαναζήσει και σε μικρότερη ηλικία. Αυτά κορίτσια μου, Πολλά φιλιά!
  7. Katerina - prokopis εγω στο ΓΑΙΑ θα γεννήσω. Θα δω τον παιδίατρο του μαιευτήρίου και αν μου αρέσει και είναι και κοντά στο σπίτι μου θα τον κρατήσω. Η απόσταση είναι πολύ βασική παράμετρος για τα μωρά, αλλά και το να συμφωνείς με τις πρακτικές του γιατρού καθώς και το να είναι διαθέσιμος σε περίπτωση ανάγκης. Πέρα απο αυτό έχω βρει και δυο παιδιάτρους εδώ στην περιοχή μου που μου έχουν πει πως είναι πολύ καλοί, αλλά δεν έχω έρθει σε επαφή μαζί τους προσωπικά. Ίσως το κάνω πριν γεννήσω, ίσως αμέσως μετά. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Πάντως έχω τα τηλέφωνα για περίπτωση ανάγκης. Για το ζάχαρο νομίζω μόνο ο γιατρός σου μπορεί να σου απαντήσει. Με το καλό και σε σένα!
  8. Ναι τόσες κινήσεις μου είπε αν και εγώ το ξεχνάω και δεν μετράω γιατί και μεις τις ξεπερνάμε κατά πολύ. Αλλά απο αύριο θα προσπαθήσω να το θυμηθώ να μετρήσω γιατί απο εδώ και πέρα δεν ξέρεις τι γίνεται. Ναι, σε περίπτωση παράτασης μου είπε πως μπορούμε να περιμένουμε μέχρι και μια βδομάδα! Βέβαια αυτό ΑΝ χρειαστεί θα αποφασιστεί τότε ανάλογα με τις συνθήκες. Η αλήθεια είναι πως δεν θα θελα να περιμένω τόσο και ελπίζω να σπάσουν τα νερά εκεί κοντά στην ΠΗΤ. Εσένα είναι γενικότερα αντίθετος ή επειδή το μωράκι σου έχει ήδη αρκετό βάρος και φοβάται μήπως παραμεγαλώσει;
  9. Γεωργία μου περαστικά σου!! Το γνωρίζω και εγώ οτι μετά τις επεμβάσεις μπορεί να δημιουργηθεί τέτοιο πρόβλημα αλλά δεν είχα ακούσει οτι συμβαίνει και στις καισαρικές. Με τις ενέσεις όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείς! Για τον πόνο δεν σου έχουν δώσει παυσίπονα για να μην ταλαιπωρείσαι;;;;; Εύχομαι να περάσει γρήγορα και να μην το αφήσεις να σε ρίξει! Εγω ενημερώνω και εδώ πως είμαστε στα 3200kg, δεν έχει εμπεδωθεί το μωράκι και περιμένουμε πότε θα θελήσει να κάνει την εμφάνιση της. Λογικά θα πάρει όλο το χρόνο της και μπορεί και παραπάνω.Ευτυχώς όμως όλα καλά!Την κινητικότητα μου είπαν να έχω κατά νου, περίπου 10 κινήσεις την ημέρα. Αυτά τα νέα μας!
  10. Κορίτσια και εγώ συμφωνώ με αυτό που λέει η Κατερίνα. Ούτε μαθήματα ανώδυνου τοκετού θέλησα να κάνω, ούτε δικιά μου μαία να έχω. Γενικότερα είμαι πολύ συνεργάσιμη σε ότι είχε να κάνει μέχρι τώρα με γιατρούς, εξετάσεις, επεμβάσεις κλπ. και εμπιστεύομαι πολύ το συγκεκριμένο γιατρό. Επομένως βασίζομαι στην καθοδήγηση που θα έχω εκείνη την ώρα. Πιστεύω πως καμιά φορά και η πολύ προετοιμασία φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα σε άγχος, αλλά αυτό είναι και καθαρά προσωπικό για κάθε κοπέλα. Έχω φίλες που κάνανε τα πάντα πριν τη γέννα (γιόγκα, γυμναστικές, μαθήματα, συναντήσεις με μαίες κλπ κλπ) και κάναν να γεννήσουν πολλές ώρες έχοντας δύσκολες γέννες και άλλες χύμα στο κύμα (εννοώ χωρίς καμία προετοιμασία) που γεννήσανε τα μωράκια τους εύκολα και γρήγορα. Επομένως Joanna θα συμφωνήσω και εγώ με την Κατερίνα και τη Γεωργία πως η γέννα είναι μια φυσιολογική διαδικασία που μπορούμε σίγουρα να αντέξουμε. Και μέχρι τελευταία στιγμή δεν ξέρεις πως θα γίνει, όσο και να θες να προετοιμαστείς. Άρα προσπάθησε και εσύ να μην το σκέφτεσαι όσο γίνεται και να μην κοιτάς στο internet, γιατί κοντεύουμε και το άγχος σου θα αυξηθεί κατακόρυφα!
  11. Δώρα μου να σου ζήσει η κουκλίτσα σου!!!!!!!!!!!!!!!! Να είναι πάντα ένα γερό και ευτυχισμένο παιδάκι και εσείς να είστε καλά και να τη χαίρεστε!! Καλά έκανες και μπήκες γιατί αναρωτιόμασταν πως να είστε, αν και είχαμε βεβαιωθεί πως θα είχες γεννήσει. Τελικά καισαρική ε; Αφού δεν ήθελε να βγει αλλιώς η τσαχπίνα καλά έκανε. Μια χαρά! Εύχομαι να προσαρμοστείτε εύκολα και να μπείτε σε σειρά αν και δεν σε φοβάμαι με την οργάνωση που έχεις κάνει. Πολλά φιλιά και όταν μπορείς να μπαίνεις. Πάρε το χρόνο σου και εμείς εδώ είμαστε!
  12. Καλημέρα και απο εδώ κορίτσια! Stavroulinia τζάμπα αγχώθηκες και εσύ απο οτι κατάλαβα. Εντάξει καλά κάνουν οι γιατροί και τα ψάχνουν πολύ, αλλά εμείς κάτι να ακούσουμε αμέσως τρελαινόμαστε. Κρίνω και απο τον εαυτό μου και το λέω. Ευτυχώς απο οτι καταλαβαίνω όλα καλά και στις 12 Φλεβάρη πιστεύω πως θα δεις να έχει πάρει αρκετό βάρος το μωράκι σου. Και σε μένα δεν χρειάζεται πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης αλλά πρόσφατη ληξιαρχική πράξη γάμου μόνο. Και για να ήμουν σίγουρη θα είχα ένα πρωτότυπο στη θέση σου. Με το καλό και το δωματιάκι σας! Να το χαρείτε και εσείς και το μωράκι σας!! Κατερινάκι αυτό που λες με το πόσο αλλάζουν τα μωρά ισχύει. Έχω δει νεογέννητα που είναι αρχικά ίδια πχ. με τη μαμά και σε λίγους μήνες βλέπεις ένα άλλο μωρό που μοιάζει στο μπαμπά ή το αντίστροφο. Και τα χρώματα αλλάζουν και όλα. Πάντως για την ώρα ο μικρός σου δείχνει να μοιάζει πολύ στο μπαμπά! Rose μου δεν με έιχαν κοιτάξει κολπικά στο nst. Είναι τελείως διαφορετική εξέταση. Σου βάζουν στην κοιλιά κάτι καλώδια και σου δίνουν και ένα κουμπί συνήθως για να πατάς πότε κουνιέται το μωρό. Το "δυσάρεστο" είναι πως επειδή κάθεσαι ανάσκελα σε πιάνει λίγο η αναπνοή σου. Τουλάχιστον εγώ είχα αισθανθεί λίγο περίεργα και σκέψου ήμουν στον 7ο τότε. Αλλά εντάξει κατά τα άλλα σαν εξέταση δεν είναι τίποτα και ακούς και το μωράκι σου συνέχεια. Αναστασία μου ελπίζω όλα να πάνε καλά με τον αντρούλη σου και να έχετε κάποιες μέρες μαζί όταν γεννηθεί ο μικρός. Το δικαιούται όπως λες και πρέπει να του δώσει την άδεια. Εμείς θέλουμε να καταφέρουμε να μείνει παραπάνω απο 3 και να πάρει και κανονική άδεια απο τη δουλειά για κάποιες μέρες. Έχουν πει οκ αλλά ποτέ δεν ξέρεις μέχρι να έρθει η ώρα. Ειλικρινά το ελπίζω να γίνει, γιατί πέρα απο οτι τον θέλω κοντά μου και θέλει και αυτός να δει το μωράκι του, θα έρθουν και οι δικοί του απο επαρχία για το μωρό και δεν αντέχω να έχω και φιλοξενούμενους και το νεογέννητο. Θέλω να ασχολούμαι με το μωρό μου μόνο. Όπως λες κάποιες κινήσεις είναι αρκετά επίπονες πλέον, κυρίως χαμηλά και τα συμπτωματα είναι αυτά που περιγράφεις. Άρα όλα πάνε καλά!! Εμείς κορίτσια όλα μια χαρά. Είμαι σε χαλαρή φάση γενικότερα και περιμένω το ραντεβού της Δευτέρας. Απο τη μια θέλω να ρωτήσω το γιατρό τι θα κάνουμε αν φτάσουμε στην ΠΗΤ και απο την άλλη λεω πως θα έχω πάλι μια βδομάδα και βάλε μέχρι να φτάσω στην ΠΗΤ και να το αφήσω στο φλου για να μην αγχώνομαι χωρίς λόγο και προτρέχω. Δεν ξέρω όπως μου έρθει εκείνη την ώρα. Ο άντρας μου έλεγε χθες πως του φαίνεται απίστευτο που θα γίνει μπαμπάς και ιδίως σε κόρη!!Και λέω πως εδώ εμείς δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε, πόσο μάλλον οι μπαμπάδες!
  13. Καλημέρα και απο εδώ κούκλες! Rosaki απο οτι έχω καταλάβει, εφόσον είναι μέσα στις φυσιολογικές καμπύλες τα μωρά δεν πρέπει να ανησυχούμε για το βάρος. Εξάλλου αν υπάρχει ανησυχία οι γιατροί κάνουν τις ενέργειες που χρειάζεται για να μην υπάρξει πρόβλημα. Το παρακολουθούν στενότερα ή ακόμα και φροντίζουν να γεννηθεί νωρίτερα όπως έγινε και με τη Δώρα που λόγω βάρους την βάλανε λίγες μέρες νωρίτερα. Εφόσον λένε οτι όλα είναι καλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Εξάλλου έχεις όπως λες ακόμα μπροστά σου αρκετές μερούλες για να βάλει βάρος το μωρό. Την άλλη τρίτη που θα το ακούσεις και αρκετή ώρα στο nst, ποιός στη χάρη σου! Εμένα πάντως για nst δεν μου έχει πει τίποτα. Joanna όπως τα είπαμε και στο facebook εμείς είμαστε στην ίδια φάση μιας και είμαστε τόσο κοντά και στην ΠΗΤ. Σχεδόν ίδιο βάρος μωρού και απο συμπτώματα τα ίδια. Καλά είμαστε και προχωράμε και οι δύο! Κατερίνα εσύ ξέρεις και απο τα δυο άλλα παιδάκια και είσαι χαλαρή με τον μικρούλη. Εμας βλέπω σε πανικό όταν γεννηθούν αν και για να πω την αλήθεια και εγώ ήρεμη είμαι σαν άνθρωπος και πιστεύω πως και με την ευτυχία που θα νιώθω απο τη γέννα θα είμαι σε κατάσταση νιρβάνας. Για τις αντάυγειες που λες νομίζω πως είναι η καλύτερη λύση, γιατί θα διαρκέσει πολύ το αποτέλεσμα αλλά δεν ακουμπά και η βαφή το κεφάλι. Εμείς κορίτσια μια χαρά είμαστε. Χθες είχα κάτι σουβλιές δυνατές χαμηλά που πονούσαν αρκετά και το βράδυ με πόναγε η κοιλιά μου ελαφριά, σαν πόνους περιόδου. Αυτό βέβαια σταμάτησε και σήμερα δεν νιώθω τίποτα. Απο πετρώματα πάμε καλά, αλλά έχω παρατηρήσει οτι πιάνουν το βράδυ. Είναι τυχαίο λέτε ή τότε το παρατηρώ γιατί είμαι ξαπλωμένη και δίνω σημασία; Όσο για το άγχος που μου λέτε να μην έχω, έχετε απόλυτο δίκιο. Έχω καταλάβει πως είναι η ψυχολογία διαφορετική κάθε ημέρας. Σήμερα πχ. είμαι πολύ χαλαρή και λέω όλα οκ. Δυστυχώς απο οτι κατάλαβα επηρεάζομαι απο τους άλλους και αυτό είναι πολύ κακό. Αν μου πεί κάποιος άντε ακόμα να γεννήσεις ή κάτι τέτοιο με πιάνει το άγχος. Όταν είμαι στην ησυχία μου με τον αντρούλη μου όλα είναι super. Πως θα γίνουμε λίγο γαιδούρες ρε γαμώτο; Είναι και η ψυχολογία της εγκυμοσύνης που δε βοηθάει, αλλά νομίζω πως πρέπει να γίνουμε λίγο αναίσθητες, κυρίως μετά τη γέννα. Αν λαμβάνουμε υπόψη οτι ακούμε καήκαμε. Αυτά τα νέα απο εμάς. Θα φτιάξω μια μακαρονάδα με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια σήμερα να αλλάξουμε λίγο. Διαίτης πάλι το φαι!αχχααχαχαχαχχαχα Φιλιά!!
  14. Εγω δεν τα βάφω τα τελευταία χρόνια, αλλά φίλες μου τα έβαψαν στην εγκυμοσύνη με φυτικές βαφές. Μόνο στο α τρίμηνο τους το απαγόρευαν. Δεν πιάνουν το ίδιο καλά αλλά τη δουλειά τους την κάνουν. Για ρώτα και το γιατρό σου να δούμε τι θα σου πει Ρενάκι μου. Καλά για τα κιλά είπαμε δεν το συζητάω καν. Δυο κιλά παίρνω εγώ και 350gr το μωρό. Τρελή αναλογία;;;
  15. Καλημέρα Γεωργία μου και σε όλα τα κορίτσια! Απο τη μια αρχίσαν τα γεννητούρια και απο την άλλη τα λέμε στα γρήγορα και απο facebook γιατί τώρα οι μισές είστε μέσα στο τρέξιμο με τα μωρά και οι άλλες μισές είμαστε μέσα στο άγχος και δεν υπάρχει χρόνος για κατεβατά.Για αυτό δε βλέπεις και πολυ κίνηση. Πολύ ωραία βλέπω τα νέα απο σένα και την κουκλίτσα σου. Μια χαρά οι κάθε τέσσερις ώρες που ξυπνάει, έτσι δεν είναι;; Πες μας τι λέει και ο καλός της αδερφούλης για τον ερχομό της! Όσο για το μπάνιο πιστεύω και εγώ πως είναι νωρίς και πως θα συνηθίσει η μικρούλα σου και θα το απολαμβάνει. Και εγώ πιστεύω πως το Δωράκι θα έχει γεννήσει τώρα και θα είναι μέσα στην ευτυχία! Να πω και απο εδώ τα δικά μου νέα. Η μικρή είναι 3050 kg σε χθεσινή μέτρηση στο γιατρό και όλα τα άλλα μια χαρούλα απο οτι μου είπαν (αμνιακό, πλακούντας, κινήσεις κλπ). Θα πηγαίνω κάθε Δευτέρα τώρα και θα δούμε τι θα γίνει. Με έχει πιάσει ένα άγχος για να πω την αλήθεια, μήπως και αργήσω να γεννήσω. Δεν ξέρω γιατί μου έχει κολληθεί αυτό το πράγμα στο μυαλό και μέχρι και στον ύπνο μου το βλέπω. Δεν με νοιάζει το πως θα γεννήσω, αν θα πονέσω κλπ. Μόνο αυτό με απασχολεί και να είναι καλά το μωρό. Τι να πω ελπίζω να μου φύγει αυτή η ιδέα και να περάσουν γρήγορα και οι μέρες όσο γίνεται. Αυτά τα νέα απο εμάς, φιλιά σε όλες σας και στα γλυκά μωράκια σας!
×
×
  • Προσθήκη...