Μετάβαση σε περιεχόμενο

renaki_mu

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    87
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με renaki_mu

  • Γενέθλια 12/18/1984

renaki_mu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. γεια σας κοριτσακια μου και απο δω! σχεδον ειχα ξεχασει την υπαρξη του μαμμυ με το φμπ.Γραφονται τοσα εκει που με αποπλανουν ολη μερα και ασχολουμε κατα κορων με αυτο οστε να σασ προλαβαινω κιολασ! Γεωργια μου να χαιρεσαι την ευη σου αντε ποτε θα φτασει στο χρονο και θα σβηνει αυτη τα κερακια ουτε θα το καταλαβεις!! Εμεις απο νεα.....Αναμονη!!!! Αναμονη Αναμονη σημερα ο γιατρος μασ ειπε οτι δεν υπαρχει καμια περιπτωση να γεννησω αν δεν μου βαλουν τεχνιτους. Στο νστ οι συσπασεισ στο απολυτο 0 σημερα, ουτε καν 1, τι να πω!Διαστολη εχω 3 μπορει και λιγο παραπανω, ο τραχηλος κατα 90% εξαλειμενος πονακια,συσπασεις κλπ τπτ, πουθενα!Οποτε αυριο κανουμε εισαγωγη και την πεμπτη το πρωι ξεκιναμε με τεχνιτους που ελπιζουμε να πιασουν, να μη ζοριστει και ο μπεμπης και να να γεννησουμε φυσιολογικα, αλλιωσ καισαρικη!!!Αχ......... αυτη η αναμονη σκοτωνει παντως και μαζι με την αγωνια και το "αγνωστο" τρελενουνννννν σασ φιλω ολες!!
  2. Καλησπερα κοριτσια μου και απο δω!! evinicolas νομιζω πρεπει να ξανασκεφτεισ το facebook, εστω με ψευτικο προφιλ, πεφτει πολυ μπιρι μπιρι εκει μεσα!!! Λοιπον να γραψω και εδω τα νεα μας, σημερα που πηγαμε γιατρουλη, με εξτασε παλι απο κατω και η διαστολη ειναι 2 με μαλακο και εξαλειμενο τραχηλο κατα 70%. Βεβαια περιθωριο μασ δινει ωσ την ΠΗΤ να γεννησουμε φυσιολογικα και σε καμια περιπτωση παραταση λογω τησ υπολειπομενης αναπτυξης. Η κοιλιτσα μας σταθερα εχει μηνει στισ 34εβδ και το βαροσ μασ δεν αυξανεται αλλο.Αν μεχρι τις 24/2 δεν γεννησουμε, μπαινουμε με προκληση και αν η προκληση δεν πετυχει παμε για καισαρικη. Το θεμα ειναι να ειναι καλα ο μπεμπησ τα αλλα δε με απασχολουν! βεβαια αρχισα απο σημερα να αγωνιωωωωωω!πρωτη φορα σκεφτηκα αχ να γεννησω! σας φιλω πολυ πολυ!
  3. κοριτσαααρες! Σταυρουλινια να σου ζησεις το ζουζουνι σου, να ναι γερο και δυνατο, να το σφιγκεισ στην αγκαλια σου και να λιωωωωωνεις!!! Γεωργια η Ευη σου προχωραει μια χαρα!!!!Πινει και το γαλατακι τησ οποτε δε θα εχεισ και αμφιβολιεσ οτι περνει βαρος!Μπραβο Μπραβο!Σε λιγεσ μερουλεσ θα εισαι και εσυ περδικι! Τελικα κοριτσια τον πηρα τηλ το γιατρο σημερα γιατι δεν αντεξα. Αρχικα του εξηγησα οτι δεν ειμαι καμια αναισθητη και οτι σε καμια περιπτωση δε θα διακυνδινευα την υγεια του παιδιου μου για κανενα λογο και οτι θελω οτι καλυτερα κυριωσ γιαυτο και μετεπειτα για μενα. Μου εξηγησε οτι ουσιαστικα οτι απο τη στιγμη που ολα πανε καλα δε προκειτε να επεμβουμε και θα το αφησουμε και οπωσ παει, αν ομως παρατειρησουμε οτι το μωρο ζοριζεται, παρουσιασει μειωμενουσ παλμους η βλεπουμε οτι σταματαει να παρνει βαροσ θα πρπει να επεμβουμε και αυτο θελει να καταλαβω γιατι πιστευει οτι ισωσ το εχω παρει λιγο αψιφιστα. γιαυτο και μου ειπε οτι δεν εχει αποφασισει πωσ θα γεννησουμε γιατι δεν μπορει να ξερει πωσ θα πανε τα πραγματα και η εγκυμοσυνη μου πλεον θεωρειτε HIghRisk μιας και το περιβαλλον τησ μητρασ μπορει να γινει εχθρικο για το μωρο ανα πασα στιγμη (πχ να ανβαισω πιεση) που και ολα αυτα συμβαδιζουν με το οτι εχουν αναιβει και τα λευκα μου κοντα 22000. Επισησ οτι δεν ειναι λογικο η περιμετροσ τησ κοιλιασ να ειναι τοσο μικρη ασχετα με το βαροσ του που δεν ειναι ενδυκτικο βαση του υπερηχου απο τη στιγμη που βγαινει αρκετα ανεπτυγμενο το κεγαλι αλλα και μακρυ το μηριαιο οστο, οποτε λογικο ειναι το βαροσ του να βγαινει αυξημενο, αυτοσ εκτιμαει οτι δεν ειναι με τπτ πανω πανω 2500 που και παλι ομωσ δεν ειναι ανησυχιτικο. Οτι αυτος, οπωσ μου ειχε πει και στην αρχη, δεν ειναι ειναι υπερ τησ καισαρικησ ομωσ οταν ειναι απαραιτητη δε το διαπραγματευεται.Γενικα ηταν πολυ ξεκαθαρος, του μιλησε και ο αντρασ μου απο την αθηνα γιατι λεω μπορει κατι να μη μου λεει κατι να μη το καταλαβω και να μαι σιγουρη αλλα και σε αυτον τα ιδια του ειπε. τωρα ειδομεν...
  4. καλησπερα κοριτσια μου! Μολισ γυρισα απο το γιατρο, απελπιστικα, ειχε τοσο κοσμο γινοταν χαμος! ο μπεμπησ πηρε 100 γραμμαρια, δηλαδη 2750 σημερα εγω λεω μια χαρα ειναι ο γιατροσ παλι δε συμφωνει, παλι βγαζει πολυ μικρη την κοιλια του παλι τα ιδια με συγχησε (βεβαια δε θελω και πολυ εγω να συγχηστω). Τη δευτερα παλι θα παω και θα με κοιταξει και απο κατω, του λεω γιατρε νωρισ δεν ειναι?μα τι ιεναι αυτα που λεσ μου λεει 38εβδ θα εισαι πρεπει να δουμε τι γινεται και εκει!Και αμα γεννησω πιο γρηγορα ετσι γιατρε του λεω και η απαντηση του "ακομα δεν εχουμε αποφασισει πωσ θα γεννησεις". Κοριτσια εμενα αμα μου πει για καισαρικη και δε μου παρουσιασει ενα πολυ σοβαρο λογο δε θα παω, θα παρω και δευτερη γνωμη και μετα θα δω τι θα κανω. Αμα θελει να μου κανει καισαρικη να μου την κανει στισ 40εβδ οχι νωριτερα. Τα χω παρει...!!! επισης το μωρο εχει παρει θεση αλλα δεν εχει κατεβει. Αυτα τα νεα μας!
  5. γεια σας και απο δω κοριτσακια μου! Οπως ηδη εχω πει στισ περισσοτερες πηγαμε και εμεισ στο γιατρο εχθεσ και ολα ηταν καλα, την πεμπτη παλι που θα κανουμε και υπερχυο να το μετρησουμε κιολας! Γεωργια μου ειναι πολυ συχνο φαινομενο αυτο που επαθες μετα απο οποιαδηποτε χειρουργικη επεμβαση, βεβαια οπως προειπε και η Σταυρουλινια υπαρχουν προληπτικα μετρα που συνηθωσ οταν λαμβανονται αυτα αποφευγεται η θρομβωση!Λιγο υπομονη και παλι και θα περασει, κανε και τις ηπαρινες και ολα θα πανε καλα!Περαστικα! Κατερινακι, εσυ παλι καλα που τα προλαβαινεις ολα.Με τρια παιδια και το ενα ημερων και παλι σε βλεπω πολυ πολυ ενεργη!Ευτυχωσ γιατι μασ δινεις τα φωτα σου, διατηρεις την ηρεμια στην ομαδα!! Κατερινα - Προκοπης, να σου πω την αληθεια δε γνωριζω για το ζαχαρο καθολου. Ο γιατρος σου θα σε καθοδηγησει, αλλα και παλι δε νομιζω οτι ειναι πολυ ψηλο, λιγο αμα προσεξεισ στην διαρτροφη σου θα ειναι απολυτως οκ. Εμεις με την παιδιατρο όπωσ και με την ομοιπαθητικο που θα επισκεπτομαστε μετα μιλησαμε τωρα πριν καμια βδομαδα, δηλαδη τελη του 8ου. Την παιδιατρο μου τη συστησε μια φιλη και την πηρα για να δω περισσοτερο αν συμφωνει με το οτι θα οηγαινουμε το μωρο και σε ομοιπαθητικο ταυτοχρονα, οπωσ επισης μιλησαμε λιγο και για θεματα θηλασμου. Γενικα μπορω να πω εμεινα πολυ ευχαριστημενη απο την τηλεφωνικη μασ επικοινωνια. Επσιης οπωσ σου ειπε και η Joanna, εαν γεννας σε δημοσιο νοσοκομειο, ο παιδιατρος υποαρχει ηδη, δεν καλεις εξωτερικο, οποτε αν σου αρεσει μπορεισ να κρατησεισ αυτον ή αλλιωσ σου λενε ποτε ακριβωσ πρεπει να απευθηνθεισ στον εξωτερικο παιδιατρο οταν βγεισ απο το νοσοκομειο. Ολες προχωραμε καλα και αυτο ειναι το πιο ευχαριστο και το καλυτερο! Σημερα εφτιαξα τρουφακια και θα τα κανω στυλ γλυφιτζουρια για κερασμα στο νοσοκομειο, πολυ μου αρεσε η διαδικασια και ειναι και πολυ ευκολα!!!Βεβαια πολλα εχω μαζεψει για το νοσοκομειο και να δω τι θα προτοκουβαλησωωωω! Παντωσ κοριτσια και εγω που εκανα τα μαθηματα προετοιμασιας και ανωδυνου που μασ παρεχει δωρεαν ο δημος μας, δεν ηταν κατι ιδιαιτερο! Ασε που αν πανικοβληθεις πιστευω δε κανεισ τπτ απο αυτα, και επισης ο τροποσ που φυσας και ξεφυσας πιστευω τον κανεις και απο μονη σου ετσι κι αλλιωσ εμφυτα. Οσο για το σπρωξιμο, την καλυτερη καθοδηγηση θα μασ την δωσουν εκεινη την ωρα η μαια κυριωσ και μετεπειτα ο γιατρος μας. Ουσιαστικα αυτο που σου προσφερουν τα μαθηματα ειναι μια "γενικη" εξοικιωση. Εμενα πιο χρησιμασ μου φανικαν αυτα που μασ ελεγαν για το θηλασμο, τη διατροφη, την τραπεζα γαλακτοσ και την περιποιηση του μωρου, α καθως και για τη λοχεια. Οι αναπνοες ηταν τρια μαθηματα και πραγματικα τπτ το ιδιαιτερο. Καθολου απαραιτητα!!! Σημερα πηγα και για περπατημα αλλα με αυτον τον καιρο ηταν λιγο πολυ λιγο!!!! Σας φιλω πολυ ολες!!!
  6. καλημερεεεες!!! Δωρακι μου να σου ζησει η κοπελαρα σου!!!!Σε ενα μηνα θα ειναι αγνωριστη θα δεις, θα εχει παρει τα κιλακια της και στο τελοσ θα κουραζεσαι να την κρατασ χαχαχα!!!Αφου κοιμαται ολα τελεια! εμεις κοριτσια οπωσ σασ ειπα και μεσω φμπ, ειμσατε 2650 δημαδη μεγαλωσαμε καλα και προχωραμε καλα!Βεβαια να σασ πω ψδεν εχω καθολου συσπασεισ, ουτε προπαρασκευαστικεσ που λενε, εκτος και αν δεν τισ καταλαβαινω η αναισθητη, ουτε πετρωνει η κοιλια...λετε αυτο το παιδι να τη βρισκει τοσο πολυ εκει μεσα που να ειναι απτοοιτο και να μη θελει να βγει στο τελος??!χαχα Τη Δευτερα εχω παλι ΝΣΤ, το βαριεμαι λιγακι γιατι παντα εχω μια μικρη καθυστερηση και αντε να κατσεισ και 20-30 λεπτα και αντε να βρεισ το γιατρο 1:30 ωρα σγρ καθομαι στο νοσοκομειο, αλλα το θεμα ειναι να ειναι ολα καλα!Ο μικροσ μασ εχει παρει θεση αλλα δεν ξερω αν εχει εμπεδωθει δε ρωτησα. Τα μαλλια μου ειπε ο γιατρος αν θελω να τα βαψω μπορω και να το κανω τωρα γιατι αν μετα θηλασω δε θα μπορω. Επισης αυτο με τισ 40 μερες δε νομιζω να το κανω, πολυ ψυχοφθορο μου φαινεται...ειμαι και ανθρωπος του εξω οποτε... απλα δε ξερω αυτα με τισ εκκλησιεσ πωσ πανε. Καγκουρακι εσυ τα ξερεισ πολυ καλα οποτε πεσ μασ τα. Πας οποια μερα θεσ για να παρεις ευχη και να βγεις?Εμασ ειναι και παραξενοσ ο παπας μασ εδω στην ενορια μασ, μα θα βρω αλλον μου φαινεται.Αυριο σκεφτομαι μηπωσ παμε με τον αντρα μου να μεταλαβουμε μιασ και σε ολη την εγκυμοσυνη μονο σε γαμουσ εχω παει στην εκκλησια, ουτε καν στα χριστουγεννα. Γενικα δεν ειναι το φορτε μου. Γεωργια μου και μονο για χατιρι σου θα τα γραφουμε και διπλα και τριπλα εδω, μην αγχωνεσαι!!!δε σε ξεχναμε!!!
  7. Καλησπερα κοριτσαρεεες μου! γεωργια μου να σου ζησει η Ευη σου και να ειναι παντα χαρουμενη χαμογελαστη και ολο υγεια!!!Να την κρατασ και να την ερωτευεσαι καθε μερα και περισσοτερο!Να μην νιωθεις καθολου τυψεισ για το οτιδηποτε γιατι ξερεισ οτι κανεισ αυτο που μπορεισ καλυτερα και αυτο ειναι το σημαντικοτερο!Και το βασικοτερο που θελουν τα παιδια ειναι αγαπη, που απο αυτην ειμαι σιγουρη οτι θα βρει απλετη!! Εxpecting μου λογικα τα αγχη σου ολεσ τα σκεφτοματσε νομιζω, και οταν μαινεισ και στην τελικη ευθεια τα σκεφτεσαι ακομα περισσσοτερο! εμεις κοριτσι μου τα ιδια, μασ ειπε ο γιατρος να περπαταμε οπωσ ξαναειπα αλλα βρεχει οποτε τπτ.Αφηστε που νομιζω εχω παχυνει ξαφνικα κιαλλο!Και οχι τπτ αλλο αυτο το παιδι δε φαινεται να περνει και πολλα ολα εγω τα περνω!Το μονο μου προβλημα ειναι το στηθοσ μου που εξακολουθει να με πονααει πολυ και δε ξερω τι να κανω..την πεμπτη που θα παω στο γιατρο ξανα θα του το πω γιατι συνεχεια το ξεχναω να δω τι θα μου πει. Να σασ ρωτησω, εβαψε καμια τα μαλλια ττησ κατα τη διαρκεια τησ εγκυμοσυνης η τωρα στο τελος?Γιατι τα δικα μου εχουν γινει χαλια και ο εμβρυολογοσ μου ειπε να μη τα βαψω.
  8. μολις γυρισα και εγω απτο γιατρο!!! Σημερα ειχε πολλα κεφια μαλλον ή δεν καταλαβε ποια ειμαι χαχαχα! Καναμε το ΝΣΤ και ηταν πολυ καλο, και η καρδουλα πολυ καλα και συσπασεισ ακομα τπτ!Αχ κοριτσια μου ειπε να ξεκινησω και περπατημα και πολυ εχω χαρει, εχω καταχαρει δλδ!!!!!Καναμε και τισ ενεσουλεσ για παν ενδεχομενο και περιμενουμε τωρα οποτε θελει να κανει την εμφανιση του ο μπεμπης!Δε μασ μετρησε σημερα αλλα δε πειραζει. Παλι θα ξαναπαω την πεμπτη για υπερηχο και ΝΣΤ. Θα σας διαβασω αργοτερα και θα σας σχολιασω!φιλακια πολλα
  9. Καλησπερα κοριτσια μου. Γεωργια μου ελπιζουμε ολεσ να εχουν παει καλα και να κρατασ το Ευακι σου στην αγκαλιτσα σου! Stauroulinia και εγω απο το ιντερνετ τα πηρα τα frezyderm και τα βρηκα με 40% σε μια προσφορα και μου εκαναν και δωρο τα μεταφορικα. Jokots αχ πολυ μεγαλωσε το νινι μας!!!!ΑΝτε με το καλα να πανε ολα καλα και με ενα πονο μονο κοριτσι μου!!!! εμεις κοριτσια μου πηγαμε στο γιατρο κανανμε το ΝST και βγηκε πολυ καλο, βεβαια το μικρουλι μου παραμενει μικρουλι οχι ομωσ σε χειροτερο βαθμο αποτι ηταν. Μου εγραψε και ο γιατροσ να κανω τις ενεσουλεσ για τα πνευμωνακια για παν ενδεχομενο.Αν και εγω κοριτσια πιστευω ολα καλα θα πανε θα τον παρουμε τον μηνα μασ. Σκεφτομαι το ενδεχομενο τησ καισαρικης και πολυ με περνει απο κατω, ειμαι και πολυ μυγιαγκιχτη και δεν ξερω αν θα την αντεξω...βεβαια αμα ειναι για το καλο του μπεμπη ουτε συζητηση. Σημερα χωρισ να μου πει τπτ ο γιατρος συγκεκριμενο για τον τοκετο, εμεσα μου ελεγε οτι μαλλον για καισαρικη το βλεπει αν και αυτοσ ειναι πολυ υπερ του φτ και ηταν και ενασ λογος που τον διαλεξα. θα δουμε, μην προτρεχω δεν υπαρχει λογος! Παντωσ ετσι οπως πατε, τελευταια θα γεννησω!!!!
  10. Καλησπερα κοριτσια μου!! Αχ Κατερινακιγια αλλη μια φορα να χαιρεσαι το κερασακι σου να ειναι δυνατος και υγειης!Διασβασα την ιστοριουλα σου και κοντεψα να με πιασουν τα κλαμματα πολυ συγκινηθηκα!Με το καλο να πατε σπιτακι σας να βρειτε και τουσ ρυθμους σας, εσενα βεβαια σε βλεπω να τυσ χανεισ εντελωσ με τοσα παιδια στο σπιτι χαχαχα!! Αποτι βλεπω κοριτσια μου οι υπολοιπεσ ειστε καλα και προχωραμε γερα και δυνατα για τη φοβερη στιγμη! Εμεισ πηγαμε στον εμβρυολογο και οντωσ υαπρχει μια υπολοιπομενη αναπτυξη του μπεμπη αλλα οχι τοσο σοβαρη οσο περιμεναμε. Βεβαια υπαρχει ηδη εχει μηνει 13 μερες πισω ενω πριν ενα μηνα ηταν 6.Το καλο ειναι οτι ξεπερασαμε τα 2 κιλα, με πολυ αυστηροτητα ειμαστε 2120 οποτε ξεπερασαμε ενα δυσκολο και βασικο σημειο. Πρεπει βεβαια να πηγαινω 2 φορεσ την βδομαδα για NST και μια για υπερυχο και να ειμαι επι το πληστον ξαπλα ωστε ο μπεμπησ να αιματωνεται οσο καλυτερα γινεται. Ευτυχως τελειωσα και με τισ εξετασεις και αν τα εχω περασει και τα μαθηματα τσουυυυπ το χαρτακι ερχεται!χαχααχαχα. Η καλλιεργεια οπωσ φανταζομουν και επιβεβαιοθηκε δεν ηταν καθαρη, εχω ακομα το ουρεοπλασμα και συνεχιζω με την αντιβιωση αλλα ο γιατροσ ειπε να μη με απασχολει αυτο σχεδον καθολου ειναι ασημαντο. την παρασκευη μπαι νω και εγω στον 9ο ,και ο γιατρουλησ ειπε αν καταφερουμε να φτασουμε εωσ τισ 7/2 χωρισ να μενει αλλο πισω ο μικρος θα ειναι πολυ ικανοποιημενοσ και λογικα θα τον παρουμε ολο μασ το μηνα. Απο κιλα+10 μεχρι στιγμης, ελπιζω να μη ξεπρασω τα 12 αλλα και αν, δε θα σκασω κιολας. Και μενα η κοιλια μου ειναι πολυ μικρη, ολοι με κανουν 6-7ο μηνα. Μου την ματιασανε μου φαινεται, μα αν με ξαναρωτησει κανενασ ασχετοσ στον 6ο θα του λεω πωσ ειμαι.αχχαχα. Γεννησε και μια φιλη μου προχθες με φτ και δε τα λαιπωρηθηκε σχεδον καθλου, μονο η τελυταια ωρα ηταν δυσκολη πολυ μου ειπε καταταλλα αντεχε!Μου εδωσε κουραγιο. Αχ εχω αρχισει και νιωθω και μια ανασφαλεια εντονη που δεν ειναι εδω ο αντρουλησ μου, μου εχει καρφωθει στο μυαλο τελυταια και δεν μπορω να το αποβαλω. Μαλλον αρχισα να τρελενομαι δεν εξηγηται αλλιως. Επισης κοριτσια εσας το αυτοκινητο σας εχει υποδοχη Isofix?Εμενα δε μπορω να καταλαβω αν εχει, αν και πιστευω δεν εχει και το καρεκλακι που εχουμε ειναι με τετοια βαση και δε ξερω τι θα κανω και τρεχω στισ αντιπροσωπιεσ. Ειδομεν! φιλακια πολλα σε ολες!!
  11. πηγαμε και εμεις στο γιατρουλη...αλλα Εμας τα νεα μας δεν ειναι και τοσο καλα...Εχει μηνει πισω ο μπεμπης και η κοιλιτσα του φαινεται 3,5 βδομαδεσ μικροτερη. Ο γιατροσ ειπε ξαπλα στο κρεβατι εντελωσ και πολλα υγρα. Την Κυριακη θα παμε στον εμβρυολογο να μασ τα πει αναλυτικοτερα. βρηκε τις μητριαιες αρτηριεσ με πολυ ταση και αν συνεχιζει να μην αναπτυσεται το μικρουλικο μου θα μπουμε για καισαρικη μολισ μπω στον 9ο. Αχ στεναχωρηθηκα βρε κοριτσια... με εβαλε και στον καρδιοτοκογραφο και ηταν ολα πολυ καλα,αλλα...τι να πω κιλα κλπ δε μασ ειπε γιατι δε μπορουσε να τα υπολογισει σωστα, επισησ το αγαπακι μου εχει παρει θεση κανονικοτατα. ΑΥτααα παω για υπνο γιατι αυριο εχουμε εξετασεις! Σασ φιλω!
  12. Καλησπερα κοριτσια μου! χαθηκα λιγακι αλλα να μαι και παλι!Ειχε ερθει ο αντρουλης μου απο την προηγουμενη πεμπτη και εφυγε την δευτερα, τον ευχαριστηθηκα! Αποτι διαβαζω ολεσ ειστε καλα και τα μωρακια μασ ακομη καλυτερα!Σημερα αισιως 34+3 εμεις! Πηγα και μου ξαναπηραν δειγμα για καλλιεργια και θα βγουν τα αποτελεσμτα την παρασκευη. Ζοριζομαι λιγακι αυτην την περιοδο γιατι εχω και τισ εξετασεισ του μεταπτυχιακου και πηγαινοερχομαι ηρακλειο. ΑΝτε να τελειωσει γιατι δε το αντεχω αλλο!Βαρεθηακα πια! Αυριο θα παω και στο γιατρουλη να δουμε το μπεμπη, τον οποιο σημερα το πρωι τον ειχε πιασει λοξυγκας αχχαχα και ανεβοκατεβαινε η κοιλια μου ρυθμικα και πολυ γελασα!Σκοπευω την αλλη βδομαδα να ανεβω και αθηνα να κανω παρεουλα στον αντρουλη μου και να κατχω μια βδομαδουλα, ισα ισα θα εχω μπει στο μηνα μου και αποτι μου ειπε και ο γιατροσ δεν υπαρχει προβλημα, προλαβαινω. Βεβαια αυριο θα μου πει το τελικο οκ! εμενα το ονομα μου στο φβ ειναι REna Petraki! Περιμενω τα αντ σας με αγωνια! φιλια πολλα!!!
  13. Κοριτσαρες μου! ειστε καλα σε γενικες γραμμεσ αποτι διαβαζω! Αναστασια υπομονη και επιμονη με τη γιαγια γιατι αλλιωσ ακρη δε βλεπω να βγαζετε, μα να σε ταλαιπωρει ετσι στην κατασταση σου, αμαρτια! Ροζακι περαστικα σου ευχομαι αν και ηδη θα εισαι καλυτερα ειμαι σιγουρα! Κατερινακι χαιρομαι που ηρεμησεσ λιγο απο τον πονο και μακαρι να εχει τετοια πορεια μεχρι τη γεννα και να πανε ολα καλα! Αχχχχχ ξεχασα ποια γενναει τωρααααααα!ειμαι απαραδεκτη αλλα ειναι στην προηγουμενη σελιδα και ειναι και αυτα τα κενα μνημησ χαχαχαχα!!!38 εβδομαδες μια χαρα ειναι το μωρακι και θα βγει και θα ερθει στα ακομα καλυτερα ειναι το μονο σιγουρο!!! εμεις σημερα ειμαστε 33+2 και προχωραμε αισιως!Με εχουν τρελανει απο τις εταιριες κινητησ τηλεφωνιασ και αυριο θα παρω τηλ στη γενικη γραμματεια του καταναλωτη για να δω αν γινεται κατι να τουσ κανω καταγγελια!Ο μπεμπησ κλωτσαει πολυ πολυ και χαιρομαι ακομα πιο πολυ αν και μερικεσ φορεσ με ποναει ετσι που κανει, τπτ το ανησυχιτικο ομως! Σημερα πηγα στο γιατρο αλλα απο σποντα εντελως, ηξερα οτι ειχε εξωτερικα και του πηγα μερικα πορτοκαλακια που τα εχουμε σε αυθονια! Δεν ειδαμε το μπεμπη αλλα μου εκγραψε επαναληψη του κολπικου και οπωσδηποτε λεει να παω στον καρδιολογο να εχουμε το κεφαλι μασ ησυχο. του ειπα οτι το δικο μου ειναι ησυχο αλλα δε τον επεισα! και θα παω ξανα μολισ μπω στο μηνα μου, σε 15 μερες λοιπον περιπου. Τελειωσα την αντιβιωση χθεσ αλλα δε βλεπω να εκανε και πολυ δουλεια...και απογοητευομαι. Καθε βραδυ εφιαλτεσ βλεπω οτι με βαζουν στο χειρουργειο!ααααααααααααχ! αυτα κοριτσακια μου!σασ φιλω
  14. Να μαι και εγω μεταμεσονυκτια!!! Καταρχην βλεπω κοριτσια οτι τα μωρακια μασ αναπτυσονται ωραια και καλα και χαιρομαι πολυ!!! Κατερινακι πωσ σε νιωθω δε λεγετε, αυτη η μεση ειναι πολυ υπουλη... τι να πω αφου δε περναει με αυτα που εχεισ δοκιμασει μονο υπομονη λιγακι ακομα και μετα θα περασουν ολα!! αχ και εγω κοριτσια δε μπορω να κοιμηθω απο τα αριστερα, δε με βολευει...κυριωσ απο δεξια κοιμαμαι και το βραδυ αμα ξυπνησω συνηθως με βρισκω ανασκελα. Και αυτεσ οι εναλλαγεσ με ζοριζουν πλεον απο το ενα πλαι στο αλλο, ξυπναω για να γυρισω. Ξυπναω και για να παω και τουαλετα 2-3 φορεσ οποτε ο υπνοσ μου δεν ειναι και ο πιο αποδοτικος. Ροζακι μου φαινεται συμπασχουμε, αν θυμαμαι καλα εσυ δεν ησουν με τι ζεστη σου ηρθε μια λιποθυμια ενα κατι τις?Μπορει να και να μη θυμαμαι βεβαια καλα, γιατι και αυτη η μνημη με ξεγελα τελευταια και να ηταν καποια αλλη. Αλλα και εγω επεσα, εχθες, απο τις σκαλες, τις εσωτερικες του σπιτιου, γλυστρησα με τις παντοφλες, και πραγματικα απογειωθηκα απο τη μεση τησ σκαλας και προσγειωθηκα στο τελευταιο σκαλι. Τρομαξα τοσο πολυ....πονεσα ακομα περισσοτερο...ο πανικος ο ιδιος. Πηρα το γιατρο και μου πε να παω στο νοσοκομειο. Με βαλαν στον καρδιοτοκογραφο και τελικα μ κρατησαν και τη νυχτα εκει γιατι με ποσνουσε πολυ και η μεση.Σημερα γυρισα σπιτακι αισιως και δε ποναω και πουθενα για καλη μου τυχη και ειναι και ο μπεμπησ καλα που ειναι το κυριοτερο. Ευτυχωσ με τα πλυσηματα κτλ των πραγματων του μωρου εχω τελειωσει. Μου μενει τωρα το ξεστολισμα του σπιτιου!Ωραιο κανεισ να στολιζει αλλα να ξεστολιζεισ βασανο μου φαινεται.ΑΥριο μαλλον θα τα μαζεψω γιατι τα βαρεθηκα και λιγακι...!Περασα και ενα τραγικο πρωινο σημερα με τσακωμουσ με την Vodafon και την Cosmote που μαζι μου δημιουργησαν ενα τεραστιο προβλημα και με συγχησαν παρα πολυ. Αποφασισα θα κοψω τις συνδεσεις και θα το κανω καρτα το κινητο να τελειωνει η υποθεση μα κλεφτεσ ειναι ολοι. σας φιλω πολυ πολυ!Καληνυχτουδια μας
×
×
  • Προσθήκη...