Μετάβαση σε περιεχόμενο

ntoula

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με ntoula

  • Γενέθλια 11/21/1991

ntoula's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. Αχ γιατι σημοσιευονται κομματι κομματι???? Ηθελα να σας πω οτι εμεις ειμαστε πολυ καλα αν εξαιρεσουμε κατι κολικους που εχουμε καθε απογευμα...θηλαζουμε,μεγαλωνουμε κ σε 8 ημερες γινομαστε ενος μηνων !!!Μου φαινεται απιστευτο!!!!Κοριτσακια μου γλυκα πολυ χαιρομαι για τα νεακια σας απο τους γιατρους με το καλο ολες να παρετε τα θαυματακια σας αγκαλιτσα!!!! Φιλακια κ παλι!!!!
  2. Μαρσορακι να σου ζησει ο παιδαρος τωρα ειδα οτι γεννησες!!!!!!!Να τον καμαρωσεις οπως επιθυμεις κοριτσακι μου να ειναι γερος κ καλοτυχος!!!!Καλη λοχεια να εχουμε!!!
  3. Γεωργιανα ελπιζω να εχεις γεννησει κ να ειστε καλα εσυ κ το μπεμπακι σου,οποτε μπορεις μπες να μας πεις τα νεακια σου!!!Ευχομαι ολα να ειναι καλα με σενα κ το μωρουλι σου! kangaroo,evinicolas,doraki,expecting ειστε οι επομενες εεεε???????Τι τελεια βρε κοριτσιαααα ερχονται τα μπεμπακια ενα ενα...πως περασε ετσι ο καιρος τελικα???Μοιραστηκαμε αγχοι,αγωνιες,χαρες κ τωρα τα νινακια ειναι ετοιμα να αντικρισουν τον εξω κοσμο!!!! rosaki με το καλο να μπεις στον μηνα σου κ εσυ κοριτσι μου,τελεια τα νεακια σου απο γιατρο!!! anastasia με το καλο να μπεις κ εσυ κοριτσακι μου στο μηνα σου,ολα καλα ευχομαι!Για τις ναυτιες κι εγω ετσι εχω ακουσει οτι υπαρχει πιθανοτητα να εχεις κ στο τελος της εγκυμοσυνης οποτε υπομονη λιγο εμεινε!!!!!Οσο για τις ζωνες που ανεφερες δεν ξερω τι ισχυει στην καισαρικη τομη παντως εμενα ο γιατρος μου με το που γεννησα μου ειπε μολις παω σπιτι να παρω κ να την φοραω ακομα κ στον υπνο για τον πρωτο καιρο γιατι βοηθαει τη μητρα να μαζευτει κ για να μην μεινει κοιλια!!!Βεβαια εγω δεν την πηρα γιατι δεν βρηκα χρονο ακομη,αν κ κοιλιτσα δεν μου εμεινε πολυ! Κοριτσια εχω κ εγω φβ κ θα χαρω να γινουμε φιλες κ εκει!Λεγομαι Ntoula Paratsoukidou οποια θελει ας μου κανει αιτημα!!! Φιλακια πολλα στις κοιλιτσες σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  4. Κοριτσαρες μου γεια σας!!!!!!!!!!Χρονια πολλα κ καλη χρονια να εχουμε με υγεια πανω απ'ολα ο Θεουλης να φιλαει τα παιδακια μας!!!!!Με το καλο να ερθουν κ τα υπολοιπα παιδακια της παρεουλας μας!!!!! Εμεις ειμαστε μια χαρα θηλαζουμε κανονικοτατα αν κ οι θηλες μου πληγωθηκαν πολυ κ ανοιξαν με αποτελεσμα να ποναω πολυ σε καθε θηλασμο αλλα χαλαλι της!!!!Κοριτσια καταλαβα οτι το αγχος οχι απλα δεν σταματησε αλλα εφτασε στα υψη κ πιστευω πως δεν θα σταματησει ποτε πια!Κατα τα αλλα καλα βρεχουμε πολλες πανες την ημερα κ ειμαστε χαρουμενες!!!Μεθαυριο εχουμε κ παιδιατρο για ζυγισμα επειδη θηλαζουμε αποκλειστικα κ ευχομαι να μεγαλωνουμε σωστα!!!!Φιλακια απο εμας....Θα μπω καποια στιγμη να σχολιασω κ τα δικα σας!!!
  5. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!Ευχαριστω παρα πολυ ολες για τις ευχες σας!!!!!!Γεννησα μια υγιεστατη κ πανεμορφη μπεμπουλα με φυσιολογικο τοκετο χωρις επισκληριδιο 3330γρ κ 50cm ...Γεννησα πολυ γρηγορα μεσα σε μιαμιση ωρα,καλα ο πονος δεν περιγραφεται η αληθεια ειναι αλλα πραγματικα το ξεχνας...ηδη την ωρα που τελειωσε ο τοκετος κ με εραβε ο γιατρος μου γυρναω κ του λεω το ξανα κανω ανετα!!!!!Βγηκαμε σημερα απο το νοσοκομειο ειμαστε πολυ καλα θηλαζουμε κ ειμαστε ευτυχισμενες κ οι δυο!!!!Αχχχ κοριτσια ευχομαι ολοψυχα σε ολες να κρατησετε τα ΘΑΥΜΑΤΑΚΙΑ σας αγκαλιτσα δεν μπορουσα να φανταστω αυτο το ΥΠΕΡΟΧΟ συναισθημα μεχρι που την πηρα αγκαλια!!!!!!Πραγματικα ηταν το καλυτερα Χριστουγεννα της ζωης μου!!!!!Δεν εχω χρονο να σχολιασω τα δικα σας μιας κ θηλαζουμε αποκλειστικα κ στον μεσο χρονο που ξεμενει κλεινω κι εγω τα ματια μου να ξεκουραστω!!!!Φιλακια στις κοιλιτσες σας να τις προσεχετε πολυ κρυβουν μεγαλη εκπληξη!!!!!Θα επανελθω συντομα!!!!
  6. Κοριτσακια μου γεια σαςςςςςςςςς!!!!!Σας ευχαριστω παρα μα παρα πολυ ολες για τις ευχες σας!!!!!!! Αυριο πρωι πρωι με τη δροσουλα μπαινω να γεννησω δεν σας κρυβω οτι εχω παρα πολυ αγχος κ φοβο αλλα ειπαμε τα νινακια μας θελουν θυσιεςςςςςς!!!!!!!Ελπιζω να παν ολα καλα κ να παρω ενα υγιεστατο νινακι στην αγκαλιτσα μου!!!!!!Κοριτσια δεν μπορω να το πιστεψω ακομα οτι η μεγαλη στιγμη που περιμενα 9 μηνες εφτασε νομιζω οτι μου κανουν πλακα κ οτι εχω μπροστα μου ακοοοοομα κ εγω δεν ξερω ποσο.Να περιμενετε νεακια μου εννοειται οτι οποιαδηποτε στιγμη μπορεσω θα σας γραψω!Φιλακια πολλα στις κοιλιτσες σας.....καλο ξημερωμα σε ολες!!!!!!!!!
  7. Κοριτσακια μου γεια σας εδω ειμαι κι εγω κι ακομηηηηηηηη εγκυος!!!! Πηγαμε χθες στο νοσοκομειο με βαλανε στον καρδιοτοκογραφο κ οι συσπασεις αφαντεςςςςςςςςς κ ας εχω κοψει τα χαπια εδω κ μερες....μου λεει ο γιατρος παω να συννενοηθω με τους αλλους γιατρους κ αμα ειναι προχωραμε σε οξυτοκινη δηλαδη τεχτητους πονους...εκει που λετε που ειχα ετοιμαστει ψυχολογικα ερχεται ο γιατρος κ μου λεει δεν μ'αφηνουν να σου κανω προκληση οι παιδιατροι ωρυονται γιατι δεν εχεις καθολου συσπασεις!!!Επειδη βλεπετε θα γεννησω σε δημοσιο εκει για να μπεις με προκληση πρεπει να εχεις παρει κ καποιες μερες απο την 39η αλλιως οι γιατροι δεν συμφωνουν,οποτε κλεισαμε ραντεβου για τις 24/12 δηλαδη παραμονη Χριστουγεννων που εφημερευει παλι ο γιατρος μου.κ θα εχω παρει κ 4 μερες απο την 39η εβδομαδα οποτε ολοι συμφωνησαν για τοτε!!!!Το μονο που ελπιζω κ προσευχομαι ειναι να μην γινει τιποτα μεχρι την τριτη κ τρεχω σε αλλα νοσοκομεια!!!!!Αυτα τα νεα μας....... Εσεις βλεπω μια χαρουλα τα ζουζουνακια στις κοιλιτσες σας κ πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  8. Γεια σας ομορφες εγκυουλες !!!!Καλε τι κουκλες που ειστε ολες κ τι πανεμορφες κοιλιτσες φτου φτου!!!!!Ηθελα κι εγω να βαλω φωτο αλλα δεν μπορεσα θα το ψαξω λιγο κ θα βαλω ομως!!!! Τι ομορφα τα νεακια σας βλεπω μεγαλωσαν ολα τα μπουμπουκακια στις κοιλιτσες σας!!!! Εμεις κοριτσια πηγαμε χθες στον γιατρουλη μας γιναμε 3008γρ κ την παρασκευη μπαινουμε για να ΓΕΝΝΗΣΩ γιατι ο τραχηλος απο τις συσπασεις εχει εξαληφθει σχεδον τελειως εχω κ και πονακια οποτε μαλλον δεν θα χρειαστει να μπω καν με προκληση αλλα μονο να κοψω τα χαπια την Πεμπτη κ Παρασκευη πρωι πρωτα ο Θεος θα μπω για γεννα!!!!Εχω τρομοκρατηθει η αληθεια ειναι με εχει πιασει ενας φοβος απιστευτος γιατι ο γιατρος μου ειπε οτι μπορει να σε πιασουν κ οι πονοι πιο μπροστα γιατι το μωρο ειναι ετοιμο εχει εμπεδωθει κ στην λεκανη,οποτε παρακαλαω το Θεουλη να παω φτασω μεχρι την Παρασκευη για να γεννησω με το γιατρο μου!!!!Αυτα απο εμας θα μπω να σχολιασω τα νεακια σας το βραδακι γιατι τωρα προσπαθω να οργανωθω....φιλακια ζουζουνες!!!!
  9. Γεια σας κ απο εμας,μεταμεσονυκτιες οπως παντα!!!! doraki το εχω ακουσει κ εγω αυτο που λες για τα μωρομαντηλα αλλα νομιζω πως στην αρχη ειναι λιγο δυσκολο να βαζεις το νεογεννητο τρεις την ωρα κατω απο την βρυση,ειδικα για εμας που προκειται να γεννησουμε σε δημοσιο νοσοκομειο κ θα εχουμε τα μωρακια μας συνεχεια διπλα μας νομιζω πως θα ειναι πολυ πρακτικα τα μωρομαντηλα,γιατι αποκλειεται να το παιρνουν για να το πλενουν οποτε το αλλαζουμε πανα!!!Οποτε λεω να τα παραγγειλω γιατι σιγουρα θα χρειαστουν..ααα μας ηρθαν κιολας τα παμπερς πολυ γρηγορη η αποστολη τους!!!! expecting angel κι εγω ετσι το εβλεπα αλλα πιστεψε θα περασουν οι εβδομαδες κ δεν θα το καταλαβεις καθολου..μπορει τωρα να σου φαινεται μακρυα αλλα ειναι πολυυυυυ κοντα,ειδικα αν τωρα που αρχισες ετοιμασιες για το μωρακι σου καθε μερα που θα ασχολησε με το τι χρειαζεται να τα οργανωσεις ολα οπως πρεπει θα περασει ο καιρος ταχυτατα!!!Παρεπιπτοντως εννοειται πως θελουμε φωτο απο το δωματιακι σας!!!!!!χιχιχιχ kangaroo απ'οτι μου ειπε ο γιατρος μαλλον Χριστουγεννα θα κανουμε με το νινακι μας,επειδη θα γεννησω σε δημοσιο νοσοκομειο κ θελω να εχω τον γιατρο μου θα μπουμε με προκληση μολις κλεισω την 38η πρωτα ο Θεος γιατι για να με ξεγεννησει αυτος πρεπει να εφημερευει αλλιως πας σε οποιον σου τυχει στην εφημερια κ εννοειται πως δεν μπορει να ειναι μπροστα ο γιατρος μου!!!Γι αυτο θα παρακολουθουμε την μπεμπουλα λιγο πιο στενα εκεινες τις μερες ετσι ωστε να την προλαβουμε κ πεσουμε στην εφημερια του γιατρου μας!!!! rose ναι θα γεννησω πριν τα Χριστουγεννα σιγουρα μη σου πω θα ειμαι κ μεσα γιατι στις 20 του μηνος κλεινω κ την 38η οποτε θα ειμαι μεσα στην 39η!!!Το μονο που προσευχομαι ειναι να αντεξει αλλες 2,5 εβδομαδες το ζουζουνι στην κοιλιτσα μου και να μη μου κανει κανενα απροοπτο!!!!!Οσο για την ανυπομονεσια που λες εννοειται πως υπαρχει κ σε μενα οπως και σε ολες μας πιστευω!!!! evinicolas τελεια τα νεακια σου απο το ντομπλερ ευχομαι ολα με το καλο απο εδω κ περα...τιποτα δεν εμεινε!!!!Οσο για την θεση της μπεμπας σου μαλλον ξερει οτι δεν θα ζοριστει οποτε για ποιο λογο να της ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι???χιχιχιχιχιχ Εμενα εχει παρει θεση απο τις αρχες του εβδομου κ δεν αλλαξε θεση μεχρι κ σημερα κ μαλιστα ειναι κ πολυ χαμηλα οπως λες κ εσυ εχει στριμωχτει το καημενο στην λεκανη μου κ οπως καταλαβαινεις παμε για φυσιολογικα εκτος απροοπτου βεβαια Θες φυλαξει!!!!! Καληνυχτααααα σε ολες !!!!!!!!
  10. Γεια σας ομορφα κοριτσια!!!!Τι κανετε???? Τελεια με τις ετοιμασιες βλεπω ολεσ σιγα σιγα τελειωνεται με τις αγορες για τα νινακια σας!!! evinicolas με το καλο αυριο το ντομπλερ περιμενουμε νεακια απο την ζουζουνα σου!!!!! jokots πολυ ομορφα κ τα δικα σου νεακια ευχομαι να το χαρειται με το νινι σας το δωματιακι του!!!!!! kangaroo ευχαριστω πολυ για την ευχη σου ευχομαι το ιδιο για ολες μας να παρουμε υγιεις κ τελειομηνα μωρακια στις αγκαλιες μας!!!! doraki αστα να πανε ο καιρος περασε κ εγω ουτε το καταλαβα....πλησιαζουμε ολεςςςςςς στην πολυποθητη ημερομηνια τοκετου μας!!!!!!Ευχαριστουμε κ για την ενημερωση με τις προσφορες κ εγω τα παραγγειλα τα παμπερς κ εκανα βλακεια που δεν εβαλα στην παραγγελεια κ τα μωρομαντηλα που εχει τα 4+2!!! rose εχω κανονικα πητ 3/1/2014 αλλα θα γεννησω κανα 2 βδομαδες πιο μπροστα αν αντεξει η μπεμπουλιτσα μεχρι τοτε!!!! Εμεις κοριτσια πηγαμε σημερα στον γιατρο ειδα την μπεμπουλα μου μετα απο ενα μηνα!!!!Καταχαρηκα μιλαμε,ολα ειναι καλα ειμαστε 2710kg ο γιατρος λεει οτι θα φτασουμε γυρω στα 3200 μεχρι το τελος,τρεφομαστε κανονικοτατα ο πλακουντας ειναι grade1 νεανικος κ ο τραχηλος επισης κραταει καλα ακομα!Μου πηρε κ δειγμα κολπικο και θα το παω αυριο για καλλιεργεια ,αυτο λεει γινεται για τυχον μικροβια στον κολπο που αν υπαρχουν πρεπει να θεραπευσουμε γιατι στον φυσιολογικο τοκετο δεν κανει το μωρο να περασει οταν ο κολπος εχει αυτα τα μικροβια!Θα κανω μαζι κ τις τελευταιες εξετασεις εγκυμοσυνης γενικη αιματος ουρων κτλ οποτε αν ολα ειναι καλα μετα θα ξενιασω κ θα περιμενω το ζουζουνι μου!!!!Το νεο μας ραντεβου με το γιατρο ειναι σε 2 εβδομαδες δηλ θα ειμαι 37+ !!!Αυτα τα νεακια τα δικα μας!!!Καλο βραδυ σε ολεςςςς!!!!!
  11. Γεια σας...γεια σας!!!!Τι κανεται ομορφες εγκυουλες??? Εμεις δοξα το Θεο μια χαρα καλα κραταμε ακομη νομιζω!!!Μπηκαμε κ αισιως στον ΜΗΝΑ μας κ χαιρομαι παρα πολυ,δεν το πιστευω!!!!!!!Τωρα την Τριτη το απογευμα εχουμε γιατρο μετα απο εναν ολοκληρο μηνα,αντε να δουμε τι θα δουμε!!!Εντομεταξυ κοριτσια την βαλιτσα για το μαιευτηριο δεν την εχω φτιαξει ακομη κ λεω απο αυριο να ξεκινησω μην γινει τιποτα πιο νωρις και δεν προλαβω γιατι οι συσπασεις οσο παν κ δυναμωνουν!!!Αυτα απο εμας... Τι ωραια και τα δικα σας νεακια απο τα ντομπλερ ευχομαι με το καλο κ οι υπολοιπες που εχουν μεινει και βουρ στην τελικη ευθεια!!!!!!!Φιλακια πολλα στις ομορφες κοιλιτσες!!!!!
  12. Γεια σας εγκυουλες!!!!! Βλεπω ολα καλα με τις εξετασεις σας κ ετσι να συνεχισουν!!!! anastasia χαιρομαι που πηγαν ολα καλα με τον καρδιολογο ετσι σου εφυγε κ ενα βαρος απο το να σκεφτεσαι μηπως κατι τρεχει με την καρδια σου!!! expecting angel μπραβο κοριτσι μου που εισαι μια χαρα κ εσυ κ η μπεμπουλα σου!Οσο για την ενεση που θα κανεις σου ειπε ο γιατρος σου ποτε ???Γιατι κ εγω ειμαι resus αρνητικη κ ο αντρας μου θετικος αλλα κανουμε καθε φορα την εμμεση coombs η οποια βγαινει συνεχεια αρνητικη κ μου ειπε ο γιατρος οτι εφοσον ειναι αρνητικη δεν χρειαζεται να κανουμε καμια ενεση προς το παρον παρα μονο μετα τη γεννα!!!Τωρα με εβαλες σε σκεψεις...... kangaroo περαστικα στα ζουζουνακια σου!!!!Μεγεια κ το κουτακι σας με το καλο να γεμισει!!!! Οσο γι αυτο που λες για τον γιατρο εμενα συνεχιζει να με βλεπει καθε 4 βδομαδες οπως κ πριν δηλαδη πηγα στις 31w κ τωρα εχω ραντεβου παλι στις 2/12 δηλ. θα ειμαι 35w+ ,και τον ειχα ρωτησει κιολας γιατι τοσα αργα να το κανουμε τουλαχιστον ανα 3 εβδομαδες κ μου λεει δεν χρειαζεται...Τι να πω κ εγω ετσι ξερω οτι μετα τις 30w σε παρακολουθει πιο στενα ο γιατρος!Ειδωμεν.... evinicolas πιστευω οτι θα πρεπει να τα βαλεις κατω κ να κοιταξεις πιο ειναι το δικο σου συμφερον κ απο οικονομικης αποψης αλλα κ απο συναισθηματικης για το καινουριο σου μπεμπακι οτι υπερισχυσει λοιπον...χιχιχιχ rosaki ολα καλα με τον γιατρο σου καλα εκανες κ πηγες κοριτσι μου σου εφυγε ενα αγχος...κι εγω ετσι περιπου στην εβδομαδα που εισαι κ λιγο πιο μπροστα μου ξεκινησαν τα πολλα υγρα σαν νερακι που λες κ το ειχα αναφερει στον γιατρο αλλα απο τη στιγμη που ηταν το αμνιακο σε φυσιολογικα επιπεδα δεν υπηρχε λογος ανησυχιας ετσι μου ειχε πει ο γιατρος...να μη σου αναφερω δε οτι οοσο περναει ο καιρος εχω ολο κ περισσοτερα σε σημειο να λεω οχχ μου σπασαν τα νερα???αλλα το συνιθησα πλεον!!!Χαιρομαι που πηγαν ολα καλα με την καμπυλη σου...περασε κ αυτο!!! renaki mu μια χαρα κ με την δικη σου καμπυλη τελιεια τα αποτελεσματα σου...ευχομαι να μας φερεις κ υπεροχα νεακια απο τον γιατρο σου αυριο!!!! Εμεις κοριτσια μια χαρα η κοιλουμπα μου βαρενει ολο κ πιο πολυ μερα με την μερα,εχω παρει βλεπετε κ 12 κιλα αλλα ενταξει ξεκινησα πολυ αδυνατη με 52 οποτε δεν απελπιζομαι!!!!Οι συσπασεις μου ξανα ξεκινησαν πιο επωδυνες αυτη τη φορα αλλα με τα χαπια ενταξει τις ελεγχω θελω να πιστευω...Μου μενει κ πολυς καιρος ακομα για τον γιατρο κ εχω φρικαρει....Οσο για το doppler εμενα μου το εκανε ο γιατρος στην προηγουμενη επισκεψη κ δεν με εστειλε καπου εξω οπως την αυχενικη κ τον β',ηταν πολυ καλο!Το μωρο τρεφεται οπως πρεπει,οξυγονο επισης παιρνει οπως πρεπει μου ειπε ολα καλα!!!Αυτα απο εμας σας αφηνω κοιλουμπες γιατι αυριο πρεπει να σηκωθω πρωι να παω στην εκκλησια μιας που εχω κ τα γεννεθλια μου κ καθε χρονο μου κανει η μαμα μου αρτοκλασια!!!Φιλακια πολλα σε ολες κ συγνωμη για το σεντονι αλλα ειχα να μπω μερες...
  13. Γεια σας κοιλουμπιτσες τι κανετε??? Βλεπω ευχαριστα νεακια απο τις εξετασεις σας και χαιρομαι πολυ πολυ!!!!!!!!!Ευχομαι ολα καλα απο δω κ περα κ κανενα αγχος σε καμια,με την βοηθεια του Χριστουλη κ της Παναγιτσας μας να κυλησουν ολα ομαλα μεχρι το τελος για ολες μας!!!! Εγω ετρεχα αυτες τις μερες για αγορες για την μπεμπα κ σχεδον τις ολοκληρωσα...πηραμε τα παντα εκτος απο καροτσι που μαλλον θα το παρω αργοτερα κ το κρεβατακι που θα μας ερθει μεσα στην εβδομαδα!!!Επλυνα κ σιδερωσα ολα της τα ρουχακια,τα τακτοποιησα στην συρταριερα της κ μου εμεινε μονο η βαλιτσα του μαιευτηριου που θα την κανω απο βδομαδα.Βαρυνα πολυ κοριτσια μου κ δεν μπορω να κανω τιποτα σχεδον κουραζομαι πολυ,ο υπνος μου εγινε δυσκολος γιατι δεν βολευομαι με τιποτα,τι μαξιλαρια αναμεσα στα ποδια βαζω,τι στο κεφαλι για να ειμαι λιγο πιο ψηλα τιποτα ο υπνος με πιανει χαραματα κ παλι ανα διαστηματα ξυπναω....αφηστε που μερα με την μερα η κοιλια μου ολο κ μεγαλωνει κ λεω που θα φτασει πια????χιχιχιχι αλλα με μια της κλωτσια νιωθω η πιο ευτυχισμενη στον κοσμο μαλλον θα γινω πολυ χαζομαμα πρωτα ο Θεος!!!! Κοριτσια κ μια ερωτηση στις ηδη μανουλες...Εχει τυχει σε καμια σας να εχει λοξιγκα το μωρο στην κοιλιτσα σας? Γιατι η δικια μου την πιανει μερα πα μερα μπορει κ καθε μερα κ απο την μια ειναι τοσο αστειο να βλεπεις την κοιλια να πηγαινοερχεται αλλα απο την αλλη ανησυχησα..βεβαια εχω ακουσει οτι δεν υπαρχει προβλημα αλλα οσο να πεις το αγχος σε κατι πρωτογνωρο υπαρχει παντα! Αυτα απο εμας κοριτσια μου καλο βραδυ σε ολες!!!!!!!
  14. Γεια σας εγκυουλεςςςςςςς ομορφουλες!!!! Τι τελεια νεακια Αναστασια μου μπραβο!!!!Θα δεις που κ τα αλλα αποτελεσματα θα ειναι μια χαρα,αν κ δεν νομιζω οτι χρειαζεται πλεον να αγχωνεσαι,ολα καλα με τον παιδαρο σου!!!!! kangaroo εστω κ καθυστερημενα χρονια σου πολλα κοριτσι μου να χαιρεσαι τα παιδακια σου κ με το καλο το καινουριο ζουζουνακι που εχεις στην κοιλιτσα σου!!!Να μας φερεις κ υπεροχα νεακια την πεμπτη απο τον γιατρο!!! expecting angel μια χαρα η μπεμπουλα σου απο δω κ περα να δεις τι κλωτσιες θα φας ακομη κ στον υπνο σου!!!!Μπαινεις κ στον 7ο σε λιγες μερες οποτε εκει να δεις πανηγυρια!!! evinicolas τελεια κ τα δικα σου νεα απο την μπουμπου σου,τι να κανεις μωρε αφου δεν θελει η ζουζουνα ανασκελα στα πλαγια λοιπον!!!!Οσο για αυτο στη μυτη σου μην ανησυχεις το χω παθει κι εγω καποιος ερεθισμος θα ειναι κ θα φυγει!!!! rosaki τι καλα το κοριτσακι σου αναπτυσεται οπως πρεπει κ αφου ξεπερασε το μισο κιλο απο δω κ περα ειναι τα καλα!!!! georgiana μην αγχωνεσαι για τον μπεμπη σου ολα καλα θα ειναι θα δεις,οτι κανει το κανει για να σε δοκιμασει χιχιχ να δει τις αντοχες σου για να γινει ζωηρουλης οταν γεννηθει κ σε προετοιμαζει!!Ευχομαι τελει νεακια κ απο σενα απο τον γατρο!!! renaki κι εσυ να μας φερεις ωραια νεα απο τον γιατρο για το ζουζουνακι σου!!! Εμεις κοριτσια ολα μια χαρα,πηγαμε σημερα στον γιατρο ειδαμε την μπεμπουλα μας αναπτυσεται φυσιολογικα εφτασε κιολας τα 2 κιλα ειναι πλεον ολοκληρο μωρο...Ο πλακουντας ειναι πολυ καλος, οι συσπασεις υποχωρησαν για τα καλα κ εγω ειμαι πανευτυχης!!!!Την ειδαμε κιολας να μας βγαζει την γλωσσιτσα της κ τρελαθηκαμε απο τη χαρα μας σαν να μας κοροιδευε ηταν!!!Εχει παρει κ θεση η ζουζουνα μου κ ο γιατρος ειπε οτι αν παραμεινει σαυτη τη θεση θα εχουμε μια πολυ καλη κ φυσιολογικη γεννα!Υπολογιζει γυρω στις 16-23 Δεκεμβριου να γεννηθει κιολας δηλαδη χριστουγεννιατικη θα μου ερθει πρωτα ο ΘΕΟΣ φυσικα!!!!Απο αυριο θα ξεκινησω κ τα ψωνια γιατι ο καιρος περναει κ δεν μπορω να το πιστεψω οτι τον αλλο μηνα θα γεννησω!!!!!!Αυτα απο εμας κοριτσαρες μου καλο βραδυ σε ολες!!!!!
  15. Κοριτσια μου γεια σας!!!Εδω ειμαστε κ εμεις!!! Θα αναφερθω πρωτα στα κοριτσια μας τα ανησυχα που κ με το δικαιο τους αγχωνονται!!! Λοιπον renaki mu και anastasia1986 το ασβεστωμα ή υπερηχογενες κομβιο ή αλλιως golfball στην καρδουλα ενος εμβρυου συμβαινει συχνα το οποιο εξαφανιζεται οταν γεννηθει το μωρο η ακομη καλυτερα στις επομενες εβδομαδες εντος κοιλιας!Επειδη στην Β επιπεδου το βρηκαν κ στην δικη μου μπεμπα το εψαξα πολυ κ με παιδοκαρδιολογους κ με γεννετιστες οι οποιοι υποστηριζουν οτι απο μονο του δεν συντρεχει κανενα κυνδινο για down!!!Αν εχετε διαβασει προηγουμενα μηνυματα στο forum δεν το εχω αναφερει καν διοτι με καθησυχασαν οι γιατροι κ δεν ηθελαν καν να ακουσουν για αμνιο ,οχι οτι θα εκανα κιολας αλλα λεμε!!Εδω στην περιοχη μου ειμαστε συνολο 6 εγκυλουλες στις οποιες 3 απο αυτες βρηκαν κ σε αυτες αυτο το κομβιο.Η κουνιαδα μου επισης πριν ενα χρονο ειχε ακριβως το ιδιο θεμα κ γεννησε ενα υγιεστατο αγορακι!!!Οσο για το δευτερο συμπτωμα anastasia1986 για την χολη που δεν βρισκουν, εκει ναι θα σου ελεγα να το ψαξεις λιγο παραπανω!!! Εγω προσωπικα κοριτσια μου δεν αγχωθηκα καθολου με αυτο κ ουτε καν το ανεφερα οπως ειδατε γιατι ηταν ολες οι μετρησεις φυσιολογικες κ ολα της τα οργανα φυσιολογικοτατα απο αυχενικη πτυχη μεχρι και το τελευταιο δαχτυλακι του ποδιου της ηταν οκ!!!!Ο γιατρος μου ,μου ειπε αλλωστε οτι αυτο ειναι ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΧΟΥ Κ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ δεν ειναι κατι για την υγεια του εμβρυου αλλα ΜΟΝΟ του υπερηχου να φανατστειτε οτι εμας ειχε ηδη εξαφανιστει κ δεν φαινοταν καν σε 2 εβδομαδες!!!! Αυτα ειχα να πω κοριτσια μου ελπιζω να το αναλυσα αρκετα το θεμα απο κει κ περα προσευχουλα κ ο Θεος να ειναι μαζι μας!!! Εμεις ειμαστε πολυ καλα κοριτσια μου αυριο μπαινω αισιως στον 8ο μηνα κ ελπιζω να πανε ολα καλα να κανει η μπεμπουλα μου υπομονη ενα μηνα ακομη κ μετα κ 5 μερες να παρω απο τον μηνα μου δεν θα με νοιαζει αρκει να μπω!!!!Ενταξει πλεον δυσκολευομαι λιγο στον υπνο αλλα αμα "παρκαρω" σωστα την κοιλια μου κοιμομαστε,βεβαια η μπεμπα απο τωρα με ξυπναει τα χαραματα γιατι παιζει εκει μεσα τοσο εντονα που ξυπναω κ χαζευω την κοιλια μου!Σε μια εβδομαδα εχω κ γιατρο για τον καθιερωμενο υπερηχο κ το doppler να δουμε κ ποσο εχει φτασει στα κιλακια της!!Αυτα απο εμας!!! Τα δικα σας νεακια τα βλεπω μια χαρα κ ετσι να συνεχισουν!!!Καλο βραδυ εγκυουλες φιλακια πολλα!!!
×
×
  • Προσθήκη...