Μετάβαση σε περιεχόμενο

προς τους διαχειριστες

tseleni

Recommended Posts

καλημερα σας!

μου φαινεται καποια εξωτερικη δυναμη την πεφτει στο mammyland και προσπαθει να το περιορισει!!!

ημουνα για διημερο ναυπλιο και χρειαστηκε να αναζητησω στοιχεια για παιδοδερματολογους για μια φιλη εκει...ημουνα εκτος του δικου μου pc και δεν ειχα τους κωδικους για να μπω στο φορουμ (στο σπιτι μου -μπαινω αυτοματα με αποθηκευμενους κωδικους).

Παρατηρησα στη μηχανη αναζητησης στο google οτι ενω η πληροφορια για το θεμα ΄δερματολογος η παιδοδερματολογος ξερετε?' ερχοταν στην πρωτη σελιδα αναζητησης τωρα οχι μονο δεν ερχεται αλλα εξαφανιστηκε τελειως και ερχονται μονο οι πληροφοριες απο ανταγωνιστικα σαιτ!!!

μα τι γινεται? ειναι ολα αυτα τυχαια?

πως εξαφανιστηκαν τοσο χρησιμες πληροφοριες απο το mammyland?

βεβαια απο αθηνα τωρα που ειμαι και μεσα απο το φορουμ τις βρισκω αλλα εκτος φορουμ (apo google) παει πεταξαν....καπνος!!!

καμια ιδεα γιατι? τι περιεργα πραγματα!

vicky καμια απαντηση για αυτο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα και παλι!

εβαλα τελικα τον αντρα μου να μου λυσει το μυστηριο για το τι συμβαινει γιατι απλα ειμαι περιεργη!:-!

δεν ειναι εξωτερικη η δυναμη που την πεφτει στο mammyland αλλα μαλλον εσωτερικης αναβαθμισης απο εσας που ομως φαινεται -μαλλον προσωρινα ελπιζω- οτι εχει μπερδεψει τα πραγματα.

πχ http://mammyland.com/θέματα-υγείας-ιατρικά-12/δερματολόγος-για-βρέφη-παιδιά-10083/ αυτο που ισχυε πρωτα /τωρα μαλλον για να βοηθησετε το αλλαξατε σε αυτο

http://mammyland.com/threads/10083-Δερματολόγος-για-βρέφη-παιδιά?highlight=δερματολογος+βρεφη%2Fπαιδια που δεν εμφανιζεται πουθενα....

αλλο παραδειγμα

π.χ http://mammyland.com/προτάσεις-παρατηρήσεις-γνώμες-35/νέος-διαγωνισμός-απο-το-mammyland-και-το-16168/ και αυτο αντικατασταθηκε με αυτο!!!!

http://mammyland.com/threads/16168-Νέος-διαγωνισμός-απο-το-mammyland-και-το-maria-evita-gr!!!?highlight=νεος+διαγωνισμος

απλα παραδειγματα αλλα και αλλα πολλα υπαρχουν!

δεν ξερω αν περνανε αρχειο παντως δυσκολευουν στην ευρεση συζητησεων /σχολιων εντος και εκτος mammyland ...να φταιει μονο ο υπολογιστης μου? δεν ξερω! παντως εγω το σημειωνω και το θετω υποψη της διαχειρισης μη τυχον και ειναι παραπλευρη απωλεια!

ευχαριστω

Επεξεργάστηκε από tseleni

Ευχαριστούμε παρα πολύ για την τόσο ενημερωτική και αναλυτική παρατήρηση.

Πράγματι δημιουργήθηκε ένα τεχνικό πρόβλημα με ένα πρόσθετο που δημιουργούσε τα URLs (σε ορισμένες περιπτώσεις οδηγούσε σε λάθος σελίδες) και υποχρεωθήκαμε να το απεγκαταστήσουμε. Τώρα οι διευθύνσεις παράγονται απευθείας από την εφαρμογή του φόρουμ, οπότε δεν πρόκειται να ξαναλλάξουν.

Το ερώτημα είναι όμως πως εσείς εξακολουθείτε να βλέπετε τις παλιές διευθύνσεις και όχι τις καινουριες (μάλλον από το Google); Αν περιηγηθεί κάποιος στο φόρουμ ή κάνει αναζήτηση εδώ στο mammyland, όλα λειτουργούν κανονικά κι εμφανίζονται πια μόνο οι νέες διευθύνσεις.

Πάντως θα το επισημάνουμε στον τεχνικό μας και ίσως να υπάρχει τρόπος να γίνεται μία αυτόματη ανακατεύθυνση από τις παλιές στις νέες διευθύνσεις για όσους χρήστες προσπαθούν να επισκεφθούν κάποια από αυτές.

αυτο το παρατηρησα και εγω που αναγκαστηκα να κανω εγγραφη γιατι εχασα προσβαση απο καποιες σελιδες μεσα απο το google! δεν ξερω ποσο ευκολη η δυσκολη ειναι η ανακατευθυνση τεχνικα αλλα σιγουρα θα πρεπει με καποιον τροπο να συνδεθουν οι παλιες με τις νεες διευθυνσεις....υπαρχουν τοσες πολλες πληροφοριες που θα πρεπει να ειναι προσβασιμες σε μεγαλο αριθμο αναγνωστων και οχι μονο στα εγγεγραμενα μελη! αυτο βοηθαει πολυ τη θεση και την εμπιστοσυνη που εχουμε στο σαιτ εντος και εκτος αυτου!μαλλον θα πρεπει να ενημερωθει και η google!

εμπρος λοιπον ο τεχνικος βουρρρρρρ στη δουλεια για να μας δωσει το mammyland που ξερουμε.

ευχαριστω για την απαντηση. Αυτο ναι εξηγει τι εχει συμβει.

Τις παλιες διευθυνσεις τις εντοπισα μεσα απο λινκς παλιων σχολιων μεσα απο το μαμυ που οταν προσπαθησα να τις ανοιξω ελεγαν (not found) και μου κινησαν την περιεργεια. Τις καινουριες διευθυνσεις απλα το παρατηρησα οτι αλλαξαν οταν εψαχνα απευθειας απο το μαμυ (μεσω της μηχανης αναζητησης του) συζητησεις που ηξερα οτι υπαρχουν (γιατι παρακολουθω καιρο το φορουμ) αλλα με τιποτα τωρα δεν εβγαιναν στο google. Απλα μου κινησε πολυ την περιεργεια γιατι δεν καταλαβαινα τι γινεται και θεωρησα οτι η google τις εξαφανισε και δεν καταλαβαινα γιατι κατι τετοιο θα μπορουσε να γινει τοσο μεροληπτικα απο την google! βεβαια με τη διευκρινιση που δοθηκε εξηγειται τι εχει συμβει.

νομιζω οτι το θεμα δεν ειναι για τα μελη που θα κανουν την εγγραφη στο μαμυ και θα ψαξουν αλλα για ολους τους αλλους εκτος φορουμ και καποιες φορες για εμας οπου απλα για συντομια χρονου γκουγκλαρουμε ενα θεμα και το βρισκουμε ενω αυτο τωρα δεν γινεται.

Τουλαχιστον εχετε σιγουρα εντοπισει το θεμα και πιστευω πως θα επιλυθει. Βεβαια δεν ξερω πως θα επανελθουν στην google oi συζητησεις που χαθηκαν και αν ειναι πλεον εφικτο αυτο....τεχνικα τεχνικα τεχνικα θεματα που δεν κατανοω βεβαια καθολου. Παρατηρητικη ομως ειμαι και για αυτο ανεφερα τι συμβαινει μηπως και διορθωθει!

• Προσθήκη...