Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Σχετικά με τις αλλαγές στο Mammyland

Featured Replies

Δημοσίευση

Λενα καλημερα

με τις ομαδες και τις φωτογραφιες που ειχαμε πριν τι θα γινει τελικα πως θα τις μεταφερουμε;και που;

• Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 12.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση

Καλημέρα. Οι συζητήσεις δυστυχώς δεν μεταφέρονται απο τις ομάδες. Οπότε θα πρέπει να δημιουργήσετε μια αντίστοιχη ομάδα στο καινούργιο.

Δημοσίευση

Οι συζητησεις δεν με απασχολουν οι φωτογραφιες ειναι το θεμα και ειχαμε βαλει και πολλες κριμα ειναι να χαθουν και δεν ανεβαζονται ξανα τοσες .....

Δημοσίευση

οι φωτογραφίες δεν χάνονται βρίσκονται εκεί στο αρχείο. Φυσικά μπορείς να ανεβάσεις όσες θέλεις στην καινούργια σας ομαδούλα.

Δημοσίευση

ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑΚΙ τον επανέφερα τον λογαριασμό σου. Μπορείς να συνδεθείς κανονικά βάζοντας password το 123456.

Δημοσίευση

Οι ομάδες δεν ειναι ιδιωτικές;;;; Μπορώ να μπω και σε ομάδες στις οποίες δεν είμαι μέλος.....Τι νόημα έχουν τότε αφού ο καθένας μπορεί να δει τι γράφουμε και τι ανεβάζουμε;;;

Δημοσίευση

Αυτο ήθελα να πω και εγω ,πιο το νόημα της ομάδας αν είναι να διαβάζουν ολα τα μέλη (εκτός ομάδας) τι γράφουμε. Αυτο το κανούμερο και μεσα στο φορουμ το ίδιο είναι.

Δημοσίευση

εγω παλι δεν τα καταφερα και αναγαστηκα να αλλαξω και κωδικο και username...μου αρεσουν ομως περισσοτερο τα χρωματα σε αυτο! καλοριζικο

Δημοσίευση
Οι ομάδες δεν ειναι ιδιωτικές;;;; Μπορώ να μπω και σε ομάδες στις οποίες δεν είμαι μέλος.....Τι νόημα έχουν τότε αφού ο καθένας μπορεί να δει τι γράφουμε και τι ανεβάζουμε;;;

Καλημέρα, αν μπορέσεις να το ρυθμίσεις και αυτό, μια χαρά! :)

αυτή είναι και η δική μου απορία......

επίσης θα επανέλθω στις φατσούλες/smiles.....

1ον. έχει περιορισμό στον αριθμό....αν βάλεις 5 φατσούλες σε όλο το κείμενο δεν σου δημοσιεύει το ποστ και σου λεει να βάλεις λιγότερες και

2ον. βάζεις φατσούλα και όταν δημοσιεύεις το ποστ δεν φαίνεται!!

αλλά οκ οι φατσούλες δεν είναι και τόσο σημαντικό θέμα....αν και μένα μου αρέσουν!!! χαχαχαχαχαχα

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα. Η ομάδες φυσικά και είναι ιδιωτικές άν όμως αυτός που θα δημιουργήσει την ομάδα επιλέξει να την κάνει ιδιωτική. Εννοείτε πως πρέπει να είναι ιδιωτικές αλλιώς δεν έχει νόημα...

Άν ο διαχειριστής της ομάδας ορίσει να είναι ανοιχτή η ομάδα μόνο τότε μπορεί ο καθένας να μπαίνει και να διαβάζει τα post.

Argi όσο για τις φατσούλες, μικρό το κακό διορθώνεται....;)

Δημοσίευση
εγω παλι δεν τα καταφερα και αναγαστηκα να αλλαξω και κωδικο και username...μου αρεσουν ομως περισσοτερο τα χρωματα σε αυτο! καλοριζικο

ilo αν θέλεις πες μου το παλιό σου username να στο επαναφέρω.

Δημοσίευση

καλημερα Λενα

πως θα βρω το παλιο link;μπορεις να μου το στειλεις;και πως θα μεταφερω τις φωτο απο το παλιο στο καινουργιο;

Δημοσίευση

Καλησπέρα. Το link είναι mammyland.com/old/

Τις φώτο εάν δεν τις έχεις αποθυκευμένες στον υπολογιστή σου, τις κατεβάζεις και τις περνάς στο καινούργιο.;)

Δημοσίευση

καλησπερα να μαι παλι με τις αποριες μου

θελω να ρωτησω στις ομαδες δεν υπαρχουν αλμπουμ για τις φωτο οπως πριν τις βαζουμε ολες μαζι ετσι χυμα;

Δημοσίευση

πως μεταφερουμε τα μνμ,τις ομαδες μας ,τους φιλους απο το παλιο mammy?

Δημοσίευση
καλησπερα να μαι παλι με τις αποριες μου

θελω να ρωτησω στις ομαδες δεν υπαρχουν αλμπουμ για τις φωτο οπως πριν τις βαζουμε ολες μαζι ετσι χυμα;

Καλησπέρα. Υπάρχει η επιλογή δημιουργίας αλμπουμ. Δες το λίγο κι' αν δεν το βρεις ξαναπες μου.

Δημοσίευση
πως μεταφερουμε τα μνμ,τις ομαδες μας ,τους φιλους απο το παλιο mammy?

Τα προσωπικά μηνύματα δεν μεταφέρονται. Τις ομάδες όπως έχουμε πεί τις ξαναδημιουργούμε στο καινούργιο (ήδη φτιάχτηκαν μερικές χειροκίνητα απο τα μέλη) και τις επαφές μας τις δημιουργούμε το ίδιο δηλαδή στέλνοντας πρόσκληση.

Δημοσίευση
Καλησπέρα. Υπάρχει η επιλογή δημιουργίας αλμπουμ. Δες το λίγο κι' αν δεν το βρεις ξαναπες μου.

Λενα μου καλημερα το εψαξα αλλα δεν βρισκω καποια επιλογη για να ανοιξω αλμπουμ .....

Δημοσίευση

Lena Καλημερα!!!!!!!!!!!! υπαρχει οπως παλια η δυνατοτητα on line συνομιλιας με τις φιλες μας?

Δημοσίευση
Λενα μου καλημερα το εψαξα αλλα δεν βρισκω καποια επιλογη για να ανοιξω αλμπουμ .....

Καλημέρα. Τότε μάλλον πρέπει να το δημιουργήσει η διαχειρίστρια της ομάδας.

Δημοσίευση
Lena Καλημερα!!!!!!!!!!!! υπαρχει οπως παλια η δυνατοτητα on line συνομιλιας με τις φιλες μας?

Εννοείς το chat;

Δημοσίευση
Καλημέρα. Τότε μάλλον πρέπει να το δημιουργήσει η διαχειρίστρια της ομάδας.

Εγω ειμαι διαχειριστρια της ομαδας πως θα τα φτιαξω;

Δημοσίευση

γεια σας!εχω θεμα με τα τικερακια.δεν μου τα αλλαζει οτι κι αν κανω.....

Δημοσίευση

επίσης Λένα οι ομάδες συνεχίζουν να είναι ανοικτές προς όλα τα μέλη δλδ όλα τα μέλη μπορούν να διαβάσουν όλες τις ομάδες.....δεν υπάρχει επιλογή που να λέει "ιδιωτική" ή κάτι τέτοιο :?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.