Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μαρία γιατί δεν θα βάλεις λάδι? :?

δεν θα καεί γιατί θα έχει ζουμάκι από την ντομάτα ;)

εμείς εδώ στο σπίτι μας μαύρα σύννεφα......χάλασε η πόρτα του ψυγείου και του ψύκτη....δλδ πάει ο άντρας μου το πρωί να βάλει το γάλα στην κατάψηξη και πάει να το πάρει και η πόρτα δεν έκλεινε καλά....αποφάσισε να το φτιάξει και μετά δεν έκλεινε και η πόρτα του ψυγείου (εντοιχιζόμενα)....φώναξε έναν φίλο να το φτιάξουν μαζί και τιποτα....τελικά θα έρθει ένας που φτιάχνει έπιπλα κουζίνας + τοποθετεί ψυγεία εντοιχιζόμενα για να το δει.....αλλά, εμείς φταίμε που δεν ξέρουμε πώς να κλείσουμε την πόρτα..................

και ενώ όλοι θα ήταν χαρούμενοι που τα παιδιά τους μεγαλώνουν και μπορούν και μόνα τους να εξυπηρετηθούν εμείς πρέπει να γυρίσουμε στο "άσε το θα σου το φέρω εγώ από το ψυγείο, μην αγγίζεις!!!" :o:o:o:o:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

και καλά ξοδεύουμε ρεύμα τώρα επειδή το μοτέρ του ψυγείου δεν έχει σταματήσει..............και τετοια γκρίνια και στεναχώρια, ούτε κάποιος να αρρώσταινε πια..... έλεος....

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αργυρώ ο Γ νηστεύει :shock::o:lol: γι'αυτό. Σε όλη τη νηστεία δεν τρώει λάδι μόνο τα ΣΚ και στις γιορτές ;)

Θα τα κάνω δε νομίζω να πάθουν κάτι. Θα προσθέσω στα δικά μου στο τέλος σε άλλο ταψάκι. Τα κορίτσια γεμιστά δεν πρόκειται να φάνε :?

Αντε βρε πράγματα είναι θα χαλάσουν σιγά πια αξίζει η γκρίνια?? Δλδ είναι μεγάλη η ζημιά λες??? Και τώρα δεν κλείνει η πόρτα?

Α! ηθελα να ρωτησω, χτες το πρωί είδα στο άσπρο του ματιού μου απο πάνω κόκκινο σαν να έπσασε αγγείο. Σήμερα το αίμα κατέβηκε προς τα κάτω και σαν να διαλύεται και λίγο σαν να με φαγουρίζει, λίγο όμως. Δε θέλω να πάω στο γιατρό, ο Γ είπε να πάμε μαζί αύριο στο στρατιωτικό νοσοκομείο να με δει ο οφθαλμίατρος. Τι λέτε να είναι?

Δημοσίευση

Μαρακι ειναι αυτο ακριβως...εσπασε το αγγειο..

Να πας να σε δει οφθαλμιατρος..και αν ειναι να σου μετρησει πιεση...κανονικη και οπτικη..

Αλλαξε καλε το τικερ της φαιδρας...

δε μου λες..απ'ολα νιστευει ο καλος σου;;;.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αργυρω χαλασαι εξαιτιας της εν :lol: τοιχησης...

αν θα αλλαξετε τελικα ψηγειο..να παρεις ενα που θα εχει δικη του πορτα και οχι πορτα ιδια με τα ντουλαπια..

το ειχε παθει η μαμα μου μια φορα..και μετα επαθε περισσοτερη ζημια επειδη δεν αεριζοταν καλα το ψηγειο...

εγω πηρα με κανονικη πορτα απλα ειναι στη θεση του...

Παιδια η κουνιαδα μου εχει απιστευτα κιτζ κουστο..και επιμενει κι'ολας σε αυτο...

θεωρει οτι το κοστουμι του Χ της βαφτησης ηταν πααααρρραααα πολυ ωραιο..

και αυτη στι δικη του ςβαφτηση θα παρει ενα σχεδων ιδιο απλα σε λευκο γκρι...

τη ρωτησα αν θα ξαναφορεσει πουθενα το κουστουμι η θα ειναι μονο για την ημερα της βαφτησης..και μου λεει φυσικα και θα το ξαναφορεσει..

λεω που;;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock:

γιαλιστερο κοστουμι με γιλεκακι και γραβατονι αλλα φλωρινιωτης;;;;;;

ε μου λεει σε καποιον γαμο;;..ρωταω εχεις κανεναν που ειναι να παντρευτει..εννοω κοντινο συγγενη που θα παρεις και το παιδι μαζι σου και μαλιστα ντιμενο με κοστουμι;;;...

εεεεε..απανταει...λεω που θα το βαλει;;;..σε γεννεθλεια;;;;...σε παιδικο παρτι;;;....

Γιατι θελει να το παρει πιο μεγαλο ..

της λεω τετοια συνηθως τα φορανε μονο στη βαφτηση του..οποτε παρτο στο νουμερο του αν το θες τοσο πολυ...και επιμενει..

μαλιστα εξετασε προσεκτηκα το κοστουμι του Χ για να το φορεσει στη βαφτηση του μωρου της τον Αυγουστο...

ξερετε με αυτο να ερθει στην εκκλησια..

εκτος του οτι θα σκασει το ερμο με κοστουμακι 100% πολυεστερας..φανταζεστε;;;;;...

Δημοσίευση

Καλησπεραααααααα!! :)

Καλο μηνα σε ολες! Λετε να ερθει η ανοιξη και σε εμας :?:

Σας διαβασα, ευτυχως δεν ειπατε πολλα :D Ολοι καλα εδω...Πηρα σημερα τα αποτελεσματα απο την μαγνητικη, στον 2 και στον 6 σπονδυλο εχει μαζευτει υγρο και δεν ξερουν απο τι προηλθε, με ρωτησε ο γιατρος αν ειχα κανενα ατυχημα και του ειπα οχι, ειναι λεει πολυ περιεργο αυτο που μου συμβαινει γιατι το υγρο λεει μαζευεται συνηθος οταν σπαει το κοκκαλο :shock: εκτος λεει αν εχει καποιον ογκο εκει η κυστες! Μου εκανε την καρδια περιβολη οπως φανταζεστε. Τωρα με στελνει να κανω σπινθηρογραφημα οστων να δουμε τι γινεται. ππφφφφφ

Παναγιωτα να χαιρεσαι τον Νικολα!!!!

Λενα και εσυ τον Ανασταση!!

Βικακι εγω θα εψαχνα μονο αν ειχα βασιμες υποψιες οτι κατι τρεχει, εννοειται πολυ διακριτικα αλλιως οχι.

Γιωτα με το καλο η βαφτιση σας!!

Θου μετακομίζετε τελικα ε? Ειναι πιο ανετο το πατρικο?

Σας αφηνω τα μικρα με τρελαναν!! φιλια σε ολες!

Δημοσίευση

Λενακι ελα ρε....

και αν ειναικαποια κυστη απο τι μπορει να προκληθηκε;;;...

πω ρε παιδι μου με κανεις και το σκεφτομαι πολυ..

ευχομαι το σπινθηρογραφιμα να βγει καθαρο....

Μαρακι :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καταλαβα..τον ξεζουμιζεις τον ανθρωπο...χαχαχα

Δημοσίευση

Λενακη ολα καλα θα ειναι!

εχεις ελενξει θυρεοειδη και εχεικανει μετρηση οστικης μαζας?

Χρυσα....καλε θα σκασει το παιδι....

επησις ...εκεινη θα διαλεξει τι βαφτηστικο θα εχει το παιδι της?

η θα ειναι το πριν ρουχο?

κλεισαμε φωτογραφο!

Παναγιωτα -Αφρο..τον γνωστο!

αυριο θα πιουμε καφε!

θα ειναι και η Γωγω!

Μαρια συμφωνω στο ο καθε ενας νηστευει οπως μπορει!

πχ εγω δεν τρωω μαγειρεμενο κρεας! ;);):lol::lol:

μπραβο στο Γ.

Δημοσίευση

Ενω το ωμο του δινεις καικαταλαβινει... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ναιθα ειναι το απο πριν...

δε ξερω τι συνεννοηση θα κανουν..ελπιζω να το διαλεξει η νονα- αδελφη του προιον αντρα της....

:lol::lol::lol::lol::lol:

Πες τον φωτογραφο να πεσει τρελο ρετουσ..να με κανει τουλαχιστων 10 κιλα πιο αδυνατη και 20 ποντους πιο ψιλη :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Μζαρία αγγείο θα είναι σίγουρα, αλλά πρέπει να σε δει οφθαλμίατρος μην παίζεις με το μάτι....το θεωρώ πολύ ευαίσθητο σημείο!!! ;) ....είχε και ο μπαμπάς μου και του έφυγε...

Λενάκι καλά αποτελέσματα και να σκέφτεσαι θετικά, σιγά δεν θα είναι τίποτα, θα δεις ;):x

ωραίο φατσόνι στην φωτό :D:x

Μαρία όσο μεγάλη και να είναι η ζημιά δεν αξίζει να χαλάμε τις καρδιές μας....αλλά ο άντρας μου είναι πολύ του χρήματος :evil::evil::evil::evil::evil: ... εμένα τα υλικά αγαθά δεν με ενθουσιάζουν καθόλου, αλήθεια.....

η πόρτα κλείνει, της ψύξης όχι την σβήσαμε....και έχουμε βάλει 2 τελάρα με νερό μπροστά για να μην ανοίγει.....

πού το βρήκες καλέ αυτόν τον σύζυγο, ο ιδανικός γαμπρός για τον μπαμπά μου...έναν τέτοιον θα ήθελε!!! :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Μαρια...αγγειο μαλλον θα ειναι! προσπαθησε να μη σηκωνει πολυ βαρος...δυστηχως αργει να φυγει...να πας γιατρο αν δεις οτι πονας η νοιωθει καψιμο!

συμπεθρα...και εγω στραβωνω με κατ τετοια...αλλα οχι για τα χρηματα.....αλλα για την ταλαιπωρια!

Χρυσα...δηλαδη αν φορεσει κατι τετοιο πριν....μετα τη βαφτηση τι θα βαλει?\

στις 12 τη νυχτα θα ειναι η βαφτηση?

καλα η κουμπαρια εχει πολυ γελιο!

αλλα ανα αυτοι ειναι οκ...!

καλε ο Ζαν, δεν ειναι για τετοια ρουχα...!

Λενακη...μεγαλωσε ο Γ. κα σου μοιαζει ολο και πιο πολυ!

εμεις εδω με τη γιαγια....χμ...καθε μερα εχουμε και απο κατι!

σημερα μαθαμε-και η ιδια εμαθε οτι δεν εχει ουτε ενα ευρω...ουτε καν για την κηδεια της!

η θεια με τα λεφτα της γιαγιας αγορασε χωραφι στο γιο της...!(διολου μικρο ποσο)

απο τη μια τη λυπαμαι...αλλα εχει μεριδιο ευθυνης...

αλλα ρε γμτ στ 92 να εισαι στο μηδεν και να καταλαβαινεις οτι εχει κανει λαθος!

δυσκολο!

Δημοσίευση

Μαρακι ετσι μπραβο..μη το αμελεις...

ξες αν στεναχωρηθηκες τωρα τελευταια..αν κουραστηκες..

προσεχε λιγακη..

Δε ξερω ρε Βικη..τι να σου πω...

εμενα μου φαινετε λιγο κακουγουστια...ς εννωειται πως δε το φορεσα ποτε στον Χ...αλλα κακως..επρεπε εκεινες τις αποκριες να τον ντυσω φλωρινιωτη :lol::lol::lol::lol::lol:

Αλλα η ΝΟνα του Χ εχει το ακαταλογιστο..αφενος ειναι ενα ενθουσιωδες κοριτσακι που δεν εχει παιδια οποτε δε ξερει..

και αφετερου οτι εκανε το εκανε με τρομερη ορεξη και μερακι..ε ΟΚ διαλεξε λιγο κιτσ κοστουμακι..σηγα το πραγμα...

αλλα ΟΚ ποιος εχασε το γουστο να το βρει αυτη...

την λεω πως αν θελει κοστουμι για βαφτηστικο..εχει κατι παρα πολυ ωραι και κομψα λινα κοστουμια..

αλλα αυτη ειναι του υπερφορτωμενου γουστου..δε θυμασαι και πως ηταν σαν νυφη;;;;...απο πανω μεχρι κατω στα στρασ...

και η κολλιτη της την ελεγε πως αφου διαλεξε ενα τοσο πλουσιο και λαμπερο νυφικο επρεπε να κανει ενα διακρητικο μακιγιαζ και να μη βαλει κανενα απολυτως κοσμημα..αλλα που...

Αργυρω να σου πω κατι...πριν μερικα χρονια καιεγω θα στεναωριομουν...ειλικρινα..

η μαμα μου δε δε θα κοιμοταν ολη νυχτα απο τη στεναχωρια της...

πλεων ομως εχω απαξιωσει τοσο πολυ καποια πραγματα που δε με νοιαζει ειλικρινα...

απο το να μου τα φαει το κρατος...τα τροω και μονη μου

Δημοσίευση

καλημερα!

σημερα ειναι η μερα που παμε τις γιαγιαδες στους γιατρους!

Αφρο...καλε με λιγη δεν εχ θεμα...αλλωστε μεχει προαστικο θα παρω αμαξι και δεν θα εχω και Λεο μαζι!

αλλα ρε γμτ...οταν αποφασιζουμε για καφε βρεχει!

λοιπον το καλοκαιρι θα ξεσκιστουμε ...

Χρυσα...πολυ γελασα με τη στολη φλωρινιωτη!

Δημοσίευση

καλημερες!!

τί βροχήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!μπρρρρ!!

Αθηναιες καλα να περασετε! :D η βροχη ρε σεις ευνοει το κους κους!! ;);):lol::lol::lol: τελεια θα ειναι!!

εγω εχθες ειδα το φασολακι!!κλασικα..κοιμοταν!!μπου χα χα..δεν εχω συνηθισει σε τοσο υπναραδικες καταστασεις..στανταρ εμοιαξε του πατερα του!! :lol::lol::lol::lol::lol:

και ναι...ειναι αγορακι..σιγουρο..σχεδον δηλ. :roll: ,τσουτσουνακι ειδαμε..κ δεν ειναι ο ομφαλιος λωρος λεει ο γιατρος,αρα λεω να τον εμπιστευτω κ να χαλαρωσω!! 8-)8-)

ειναι ηδη 420γραμ. το κουκλι μου!! :D:D:D

αα!ΓΩΓΩ!!Ο πλακουντας μου ειναι προσθιος..τυχαια το ανεφερε κ εγω το κρατησα..αλλα δενε χει να κανει με τιποτα ανησυχητικο,ουτε με το αν ¨ακουμε¨' το μωρο,ουτε βεβαια με καισαρικη! ;)

του ειπα για τους πονους χαμηλα,δεν ειναι κατι,αφου σιγουρετηκε οτι δεν ειναι συσπασεις,να ξεκουραζομαι οσο μπορω απλα!

τωρα 10 του μηνος εχω β επιπεδου,μου ειπε οτι δεν κρινει απαραιτητο να την κανω επειδη το μηχανημα του ειναι πολυ καλο κ ολες οι μετρησεις τελειες,ειδαμε ολα τα οργανα αναλυτικα,αλλα εγω θα κανω φυσικα! 8-)8-)

και χμμμ...

εχω παρει ηδη 4 κιλα συνολικα! :o:o:(:(:(

χωρις να κανω υπερβολες βρε κοριτσια στο φαγητο,τρωω οπως ετρωγα,ισως και λιγοτερο..κ κατακρατηση δεν εχω,ακομη μου κανει η βερα μου,τα παπουτσια μου,τα ρουχα μου ολα..ουφ! :(

χρυσα γελασα τοσο πολυ με την περιγραφη των βαπτιστικων σας! :lol::lol::lol::lol:

εισαι σπανιο κοριτσι,αληθεια στο λεω! :)

φιλια σε ολες!

Δημοσίευση

Καλημεραααα

εγινε μουσκιδιιιιι..πηγα μετα σπιτι και αλλαξα...

την ωρα που ξεκινουσαμε για τον παιδικο αρχισε να βρεχει καρεκλες...

μιλαμε εμεινα κατι δευτερα εκτος ομπρελας..μεχρι να βαλω τον Χ στο αμαξι και μετα να τον βγαλω απο το αμαξι και βραχηκε μεχρι και το βρακι μου

Εκλεισα σημερα εισητηρια στη μαμα μου για να παει στον αδελφο μου...

Βικη να σου πω κατι..σχετικα με το θεμα σας..η κορη της γιαγιας ειναι απαραδεκτη..

εμεις ειχαμε μεγαλη αναγκη απο λεφτα...οσο ζουσαν οι παπουδες μας...ηταν και εποχη που αγορασαμε το διαμερισμα και η μαμα μετρουσε και τη δεκαρα..

αλλα τα λεφτα των παπουδογιαγιαδων δεν τα πειραζαμε..

γι'αυτο οταν εφυγαν ειχα και για τις κηδιες και για τα μνημοσυνα τους...

ειδικα στα τελευταια του παπου μου- καθε μερα ειχαμε τουλαχιστων 30 ατομα τα οποια τραπεζωναμε το βραδυ επειδη ερχοντουσαν να τον αποχαιρετησουν η μαμα ερχοταν κουρασμενηα πο τη δουλεια ...και αστο δε θα το θυμηθω...

Εκτος και εαν η γιαγια σας τα εδωσε με τη συγκαταθεση της οποτε τι να πω...

καλα να περασετε σημερα στον καφε και ελπιζω να μη βρεχει...

Ιουλιαααα...τρελη..

τι καλο που ειναι ρεεεε...

ελα ρε..σηγα τα 4 κιλα..πφφφ..απολαυσε το..θα ξαναεχεις γυμνασμενη γαμπα μετα... :lol::lol::lol::lol:

Καντηνα τη Β επιπεδου...ελπιζω να ειναι ετσι υπναρουδικο και σα γεννηθει..

εγω θυμαμαι διαφορε Χ και Γ..ο Χ ακομα και στην κοιλια εκανε κολοτουμπες..ο Γ ..φεεετττααα..

και στον ξυπνιο ετσι ειναι..ο Χ ειναι ο Ταζ..ο Γ ειναι φεεετττααα...

μακαρη μακαρη..γιατι δε σε κοβω να αντεχεις παλη τα ιδια...

Ειδες ρε Γωγω...μονο αν ειανι προδρομος ο πλακουντας εχειε να θεματακι...για ολες τις υπολοιπες περιπτωσεις ειναι μια χαρα...

Δημοσίευση

καλημερα...

καθε φορα που παω να γραψω κατι γινεται και δεν γραφω :twisted:

τι κανετε;;;;

εμεις λεμε καλα....

ιουλια μια χαρα ειναι τα 4 κιλα ρε....

εμεις προς το παρον εχουμε ωραιο καιρο....το σαββατο θα εχει 29 βαθμους :D:D:D:D:D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τα διάβασα ρε κορίτσι..Πφφ τι να πω. Ετσι όπως τα λες φαίνεται σαν να θέλει να σε βάλει καισαρική στις 38 εβδομάδες. Γιατί να το δεχτείς; Αν υπάρχει κάποιο θέμα οκ, πχ με την πίεση κλπ δε ξέρω τι γίνεται, αλλά αν λέει μια το ένα μια το άλλο δε φαίνονται λίγο σαν δικαιολογίες; Δηλαδή κ η γιατρός σου η άλλη γιατί λέει ότι δεν υπάρχει θέμα να πας φυσιολογικά ; Δεν ξέρει αυτή; Αυτό για την προεκλαμψία νομίζω είναι πιο σοβαρό, αλλά είναι σίγουρο ότι έχεις; Ή το υποθέτει ο γιατρός επειδή έκανες πίεση 15; Επίσης δε γεννάς μόνο αν στις 39 εβδομάδες αρχίσει το κεφάλι να φαίνεται κ βγει με ένα σπρώξιμο. Γιατί μόνο τότε; Για να μη ζοριστείς το λέει κ ανεβάσεις πίεση; Γιατί αλλιώς μπορείς να γεννήσεις κ 41 εβδομάδες κ να κάνεις κ ώρες, να μη βγει με ένα σπρώξιμο. Τώρα αν όντως είναι υπέρ του φυσιολογικού και βλέπει κάτι, εννοείται να μην το ρισκάρεις κ να πας για καισαρική όποτε σου πει!! Δεν παίζουν μ αυτά!! Πάντως κ για το μικρόβιο κι εγώ έχω ακούσει ότι παίρνεις απλά μια αντιβίωση εκείνη την ώρα κ γεννάς κανονικά..τώρα δεν παίρνω κ όρκο, δεν είμαι γιατρός. Γενικά αυτόν σαν γιατρό τον ξέρεις; Είναι καλός; Αν τον εμπιστεύεσαι θα σου έλεγα άκου ό,τι σου πει κ καντο. Αν έχεις αμφιβολίες δε ξέρω, καλά κάνεις κ το ψάχνεις  Εγω δεν αμφισβήτησα ποτέ τον γιατρό μου, έχω καταλάβει όμως με 3 γέννες ότι είναι υπέρ του φυσιολογικού, είναι χαλαρός γενικα, ίσως παραπάνω αποσο θα’θελα, αλλά δε σε αγχώνει κ θα πάει καισαρική μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος . Ποτε έχεις ΠΗΤ θύμισε μου; Κ πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται;
    • Κορίτσια τι κάνετε? Πως είστε όσο περνάει ο καιρός? Εγω εχω αρχίσει και βαραίνω και δυσκολεύομαι σιγά σιγά.. Εχω κατι πόνους σαν μυϊκούς θα τους περιεγραφα, χαμηλα στην κοιλιά αριστερά μονο στις κινήσεις. Σκέφτομαι μηπως εχει σχέση με την τομη της προηγούμενης καισαρικής μου. Εαν καποια εχει ξανακάνει καισαρική, ειχε ποτέ τετοια ενόχληση? @Elk μου εσυ που εχεις κανει καισαρικες είχες ποτε κάτι παρόμοιο?
    • Τελεια, εγώ μένω Αιγάλεω και είμαι φιλόλογος χρόνια σε φροντιστήριο και ιδιαίτερα αλλά τώρα με κάλεσαν αναπληρώτρια στην Δ φάση και πηγαινοέρχομαι Θήβα!
    • Σήμερα είχα άλλη μια συνάντηση με το γιατρό του νοσοκομείο που θα με ξεγεννήσει... καλά που δεν παίξαμε ξύλο. Φίλε οι άνθρωποι εκεί μέσα πρέπει να κουβαλάνε πολλά κιλά κόμπλεξ.. γενικά οι γιατροί..    Ακούστε να δείτε τώρα.. την προηγούμενη Τρίτη που πήγα για καρδιοτοκογράφο άρχισε να μου λέει τι σκέφτομαι, και αν το σκέφτομαι καλά τι θέλω να κάνω, καισαρική ή φυσιολογικό τοκετό... του λέω γιατρέ τι να σου πω, δεν ξέρω.. εγώ άγνοια κινδύνου έχω, δεν έχω ξανά γεννήσει για να ξέρω τι θέλω, ότι μου πεις εσύ θα κάνουμε.. αν μπορούμε να το πάμε φυσιολογικά, θα το πάμε φυσιολογικά, αν πάλι όχι για το χ - ψ λόγο το πάμε καισαρική. Μου κάνει τον υπέρηχο μου λέει βλέπω τον λόρο γύρω στο λαιμό του μωρού, σου το είπε αυτό η γυναικολόγος σου; (έχω εξωτερικό γιατρό και συνεργάζονται αυτοί μεταξύ τους).. Λέω όχι, πριν δύο εβδομάδες που με είδε δεν μου είπε κάτι τέτοιο, ίσα ίσα ότι είναι όλα μια χαρά και η μικρή μεγαλώνει φυσιολογικά. Αααα μου λέει εδώ ο λόρος είναι μπερδεμένος.. εντάξει δεν είναι πρόβλημα αλλά σε περίπτωση φυσιολογικού τοκετού θα δούμε πως θα πράξουμε.. του λέω τι εννοείς γιατρέ; Του λέει ο άντρας μου, τι θες να πεις γιατρέ με αυτό; Υπάρχει κίνδυνος για το μωρό; Και λέει αυτός: Δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος αλλά εκείνη την ώρα υπάρχει περίπτωση αν ο λόρος είναι κοντός να δυσκολευτεί στην έξοδο το μωρό αλλά αυτό θα το διαχειριστώ εγώ.. αν είναι μεγάλος ο λόρος είναι οκ! Και του λέει ο άντρας μου, αυτό πως μπορούμε να το γνωρίζουμε; Δεν μπορούμε του λέει ο γιατρός.. Άντε πάνε εσύ και βγάλε άκρη μετά..   Ακούω εγώ αυτά, με έχει αγχώσει καλά καλά και πάω να μου μετρήσει την πίεση η μαία. Μου βγάζει την πίεση 15 τη μεγάλη.. ααα μου λέει αυτός με τέτοια πίεση δεν πάμε με τπτ σε φυσιολογικό τοκετό, υπήρχει θέμα, έχεις χαμηλό ποσοστό για προεκλαμψία, συν ότι είσαι ηλικιακά μεγάλη, είσαι και από εξωσωματική.. Του λέω γιατρέ η πίεση μου καταρχάς δεν είναι αυτή.. η πίεση μου τόσο καιρό είναι στο 12 και τώρα την τελευταία εβδομάδα max 13.. δεν είναι με τπτ στο 15. Ααα μου λέει δεν ξέρεις εσύ.. η πίεση σου είναι αυτή που βλέπω εγώ τώρα.. γιατί όταν θα ρθει η ώρα του τοκετού στα ζόρια τέτοια πίεση θα ανεβάσεις μπορεί και πάρα πάνω.. λέω καλά.. εσύ ξέρεις. Κλείνουμε το επόμενο ραντεβού που ήταν το σημερινό και φεύγουμε.    Εντωμεταξύ με το που φεύγουμε από αυτόν πάμε καρφί στη εξωτερική γυναικολόγο μου γιατί ήθελε σώνει και ντε να βγάλει 3D φωτογραφίες τη μικρή.. τόσο καιρό δεν μπορούσε γιατί το σκατό είχε μονίμως τα χέρια και τα πόδια του μπροστά στα μούτρα της.! 🤣   Πάμε λοιπόν, της λέμε το και το έγινε στο γιατρό, μας είπε αυτά κι αυτά, μας άγχωσε για το λόρο, μιας και ήρθαμε για τις φωτογραφίες δες και για το λόρο ρε Μαρία. Κοιτάει η γυναίκα, όλα καλά, μπόρεσε επιτέλους την έβγαλε και κάνα δυο φωτογραφίες βλέπει και το λόρο, εννοείται μια χαρά, δεν ήταν τυλιγμένος πουθενά απλά ήταν μπροστά στο πρόσωπο και στο λαιμό του μωρού.. μου δίνει να κάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού και φεύγουμε. Εντωμεταξύ πριν φύγουμε γυρίζει και μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα για φυσιολογικό τοκετό, η ηλικία σου είναι μια χαρά, εδώ την προηγούμενη εβδομάδα ο ίδιος γιατρός ξεγέννησε φυσιολογικά κοπέλα 45 χρονών.. η εξωσωματική δεν παίζει ρόλο, η πίεση οκ! από τη στιγμή που δεν δείχνει να ανεβαίνει δεν υπάρχει θέμα, το παρακολουθείς αλλά μέχρι εκεί.. το μωρό έχει πάρει ήδη θέση, δεν βρίσκω το λόγο μου λέει γιατί να μη σε πάει φυσιολογικά. 🤓   Βγαίνουν τα αποτελέσματα της καλλιέργειας, στρεπτόκοκκος β θετική.. Μιλάω με τη Μαρία μου λέει θα πάρεις κολπική κρέμα απλά, δεν θα σου δώσω αντιβίωση, δεν είναι κάτι ανησυχητικό που θα πρέπει να πανικοβληθείς, υπάρχει στη χλωρίδα του κόλπου, απλά και αντιβίωση να σου δώσω τώρα μέχρι τη γέννα μπορεί να ξανά εμφανιστεί, να ξέρεις μόνο ότι σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά θα πρέπει να πάρεις αμέσως ενδοφλέβια αντιβίωση. Της λέω οκ! και κλείνω το τηλέφωνο.    Πάμε στο σήμερα.. Πάω στο νοσοκομείο, ο γιατρός με "μούτρα" παρεξηγημένος...   Μου λέει πως είσαι, εεε λέω γιατρέ καλά, αλλά είναι πρωί ακόμα δεν έχει αρχίσει αυτή να κουνιέται και ανησυχώ.. μου λέει θα βάλουμε τον καρδιοτοκογράφο θα τα δούμε όλα, μην ανησυχείς.. Μου βάζει τον καρδιοτοκογράφο με το που ακούω καρδούλα ησυχάζω, του λέω τώρα που ακούω καρδούλα όλα καλά.. Μου λέει γιατί αγχώνεσαι.. εεε λέω γιατρέ λίγα γίνονται κάθε μέρα, τόσα ακούμε.. μου λέει πότε θα ξεαγχωθείς εσύ.. λέω όταν θα πάρω τη μικρή στα χέρια μου.. Εεε μου λέει πολύ αγχώνεσαι.. λέω γιατρέ εσύ με αγχώνεις, εγώ μου λέει γιατί, γιατί του λέω την προηγούμενη φορά με τις πιέσεις και το λόρο με άγχωσες.. εεε μου λέει μια μπούρδα είπα κι εγώ για το λόρο μην το δένεις κόμπο, άλλο ο 2D υπέρηχος άλλο ο 3D της Μαρίας.. Μου ήρθε να του πω μωρέ μαλάκα, αν είναι έτσι τότε τι την λες την παπαριά και τζάμπα τον άλλο τον αγχώνεις. 🤯   Έρχετε και ο άντρας μου μέσα, τελειώνει με τον υπέρηχο που μου έκανε, μου μετράει και την πίεση και μας λέει πάμε στο γραφείο. Λέει ραντεβού την άλλη Τρίτη τι ώρα;; Λέω γιατρέ ότι ώρα σε βολεύει.. Όλα καλά;;; Και λέει αυτός ναι όλα καλά, ο καρδιοτοκογράφος οκ! η πίεση καλούτσικη, το αμνιακό εντάξει.. Λέω γιατρέ τι θα κάνουμε με το θέμα του τοκετού;; Και αρχίζει αυτός.. πήγες λέει στη Μαρία και την είπες για το λόρο και καλά ότι παίρνω λόγια από αυτόν και τα μεταφέρω στη Μαρία.. Του λέω καταρχάς στη Μαρία δεν πήγα για το λόρο αλλά για τις φωτογραφίες.. και μιας και πήγα είπα να δει και το λόρο.. σου είπε μου λέει η Μαρία ότι με το μικρόβιο που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Λέω όχι, το μόνο που μου είπε ήταν να πάρω την κολπική κρέμα και αν σπάσουν τα νερά να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση αυτό.. Του λέω γιατρέ δεν θα με ξεγεννήσει η Μαρία, εσύ θα με ξεγεννήσεις, εγώ από σένα περιμένω να μου πεις τι θα κάνουμε, εγώ δεν ξέρω, ούτε αποφασίζω μόνη μου. Μου λέει αυτός δεν σου είπε η Μαρία ότι με τόσους σοβαρούς παράγοντες που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Του λέω όχι, δεν μου το ανέφερε ποτέ αυτό. Πετάγεται ο άντρας μου και λέει η Μαρία σε τέτοια βγάζει τον κώλο της απ' έξω, δεν είναι αυτή που ξεγεννάει αλλά εσύ. Λέει αυτός εγώ νόμιζα ότι γνώριζες τους κινδύνους, του λέω όχι.. γι' αυτό περιμένω εσένα να μου πεις.. Αρχίζει αυτός να λέει σε αυτό το σημείο, ότι δεν έχει ανάγκη από πελατολόγιο, ότι και καλά αν θέλουμε να πάμε σε άλλο γιατρό μπορούμε, ότι αυτός είναι υπερ του φυσιολογικού τοκετού και τα ποσοστά του είναι υψηλά οπότε δεν τρελένεται να τα χαλάει με καισαρικές, σαν να λέει ότι εμείς υπαινισώμαστε ότι μας πάει για καισαρική καθαρά για χρηματικό σκοπό.. καμία σχέση εμείς εντωμεταξύ.. και κάθομαι και σκέφτομαι εγώ εκείνη την ώρα.. τι λέει ο άνθρωπος;;; 🤯🤯🤯   Του λέω γιατρέ, ούτε εχθρό σε βλέπω, ούτε κόντρα θέλω να σου πάω.. Δυστυχώς εδώ το ξέρεις πολύ καλά ότι δεν υπάρχει γυναικολόγος που θα σε αναλάβει από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τη γέννα, αναγκαστικά πας αλλού. Εγώ εσένα διάλεξα και δεν έχω θέμα μαζί σου, ίσα ίσα, απλά περιμένω ξεκάθαρες κουβέντες, να ξέρω εξ αρχής πως θα πορευθούμε, δεν είμαι εγώ γιατρός, εσύ είσαι, εσύ ξέρεις καλύτερα. Κσι μου λέει θα μπορούσα τώρα να σου βάλω προγραμματισμένη καισαρική στις 38 εβδομάδες αλλά δεν σε βάζω ακόμη γιατί θέλω να το δούμε πως θα πάει βδομάδα με τη βδομάδα.. αν δούμε ότι όλα πάνε καλά και φτάσεις 39 εβδομάδες και το κεφάλι έχει αρχίσει και φαίνεται και με ένα σπρώξιμο βγει το μωρό εννοείται δεν σε βάζω στο μαχαίρι.. Εεε λέω πες με έτσι να καταλάβω, εξηγημένες κουβέντες..    Με έσκασε κορίτσια.. όχι τπτ άλλο, τώρα ξέρω ότι περιμένει τουλάχιστον να πάμε 38 εβδομάδες, ότι έχει σκοπό να με πάει με καισαρική, αλλά αυτό θα το δούμε ανάλογα με την υγεία μου και την υγεία του μωρού.. Δηλαδή τόσο δύσκολο τους είναι να μιλήσουν νορμάλ αυτοί οι άνθρωποι;;;   Sorry για το σεντόνι.. 😅
    • Ναι ρε γαμώτο! Εδώ στο τέρμα Θεού, αρχές Αλάχ που ζω.. δεν υπάρχει γυναικολόγος που ταυτόχρονα να είναι και μαιευτήρας. Οπότε έχεις άλλον έξω που σε παρακολουθεί και τον πληρώνεις αδρά.. ιδιώτη.... και πας σε άλλον προς το τέλος της εγκυμοσύνης στο νοσοκομείο για να σε ξεγεννήσει.  Εγώ αυτή η γιατρός που έχω γενικά, η γυναικολόγος μου, ασχολείται κυρίως με εγκυμοσύνες και ότι αφορά τους μεγάλους υπερήχους, αυτόν τον γιατρό που είναι στο νοσοκομείο τον ξέρει γιατί ήταν συμφοιτητές στην ιατρική. Οπότε την αρχή της εγκυμοσύνης την αναλαμβάνει αυτή και το τέλος, τη γέννα δηλαδή την αναλαμβάνει αυτός. Εννοείται ότι στο νοσοκομείο υπάρχουν και άλλοι γιατροί, απλά αυτός είναι το όνομα και ο καλύτερος εκεί μέσα. Αυτός είναι ο μόνος που είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού, αλλά είναι δυστυχώς λίγο παρμένος από ότι καταλάβατε.. δηλαδή θέλεις διερμηνέα για να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής κάθε φορά. Δεν μιλάει ξεκάθαρα. Είναι πολύ παρεξηγήσημος, δεν είμαι η μόνη δηλαδή που έχω θέματα μαζί του, οι περισσότερες κοπέλες είναι.. και δεν είναι λίγες οι φορές που έχω ακούσει είτε άντρες είτε γυναίκες να είναι στα πρόθυρα τσακωμού μαζί του. Ναι! η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε εξ αρχής να μου πει σε πάω σε καισαρική, κάτι το οποίο δεν κάνει.. θέλει να δει πως θα ανταποκριθεί το σώμα μου στις εβδομάδες που έρχονται και ανάλογα θα πράξει. Εντάξει σε αυτό του βγάζω το καπέλο, απλά το θέμα είναι ότι πρέπει όπως είπα να μυρίζεις τα νύχια σου για να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής. Την απόξεση που χρειάστηκε να κάνω στην πρώτη εγκυμοσύνη αυτός μου την έκανε, και έκανε πολύ καλή δουλειά, γι' αυτό και τον εμπιστεύομαι, γι' αυτό και τον επέλεξα, αλλά ξέρω ότι είναι ιδιάζουσα περίπτωση.. 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...