Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου Νο 81-Los coloteroritas!!!!

Recommended Posts

Μαρία γιατί δεν θα βάλεις λάδι? :?

δεν θα καεί γιατί θα έχει ζουμάκι από την ντομάτα ;)

εμείς εδώ στο σπίτι μας μαύρα σύννεφα......χάλασε η πόρτα του ψυγείου και του ψύκτη....δλδ πάει ο άντρας μου το πρωί να βάλει το γάλα στην κατάψηξη και πάει να το πάρει και η πόρτα δεν έκλεινε καλά....αποφάσισε να το φτιάξει και μετά δεν έκλεινε και η πόρτα του ψυγείου (εντοιχιζόμενα)....φώναξε έναν φίλο να το φτιάξουν μαζί και τιποτα....τελικά θα έρθει ένας που φτιάχνει έπιπλα κουζίνας + τοποθετεί ψυγεία εντοιχιζόμενα για να το δει.....αλλά, εμείς φταίμε που δεν ξέρουμε πώς να κλείσουμε την πόρτα..................

και ενώ όλοι θα ήταν χαρούμενοι που τα παιδιά τους μεγαλώνουν και μπορούν και μόνα τους να εξυπηρετηθούν εμείς πρέπει να γυρίσουμε στο "άσε το θα σου το φέρω εγώ από το ψυγείο, μην αγγίζεις!!!" :o:o:o:o:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

και καλά ξοδεύουμε ρεύμα τώρα επειδή το μοτέρ του ψυγείου δεν έχει σταματήσει..............και τετοια γκρίνια και στεναχώρια, ούτε κάποιος να αρρώσταινε πια..... έλεος....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αργυρώ ο Γ νηστεύει :shock::o:lol: γι'αυτό. Σε όλη τη νηστεία δεν τρώει λάδι μόνο τα ΣΚ και στις γιορτές ;)

Θα τα κάνω δε νομίζω να πάθουν κάτι. Θα προσθέσω στα δικά μου στο τέλος σε άλλο ταψάκι. Τα κορίτσια γεμιστά δεν πρόκειται να φάνε :?

Αντε βρε πράγματα είναι θα χαλάσουν σιγά πια αξίζει η γκρίνια?? Δλδ είναι μεγάλη η ζημιά λες??? Και τώρα δεν κλείνει η πόρτα?

Α! ηθελα να ρωτησω, χτες το πρωί είδα στο άσπρο του ματιού μου απο πάνω κόκκινο σαν να έπσασε αγγείο. Σήμερα το αίμα κατέβηκε προς τα κάτω και σαν να διαλύεται και λίγο σαν να με φαγουρίζει, λίγο όμως. Δε θέλω να πάω στο γιατρό, ο Γ είπε να πάμε μαζί αύριο στο στρατιωτικό νοσοκομείο να με δει ο οφθαλμίατρος. Τι λέτε να είναι?

Μαρακι ειναι αυτο ακριβως...εσπασε το αγγειο..

Να πας να σε δει οφθαλμιατρος..και αν ειναι να σου μετρησει πιεση...κανονικη και οπτικη..

Αλλαξε καλε το τικερ της φαιδρας...

δε μου λες..απ'ολα νιστευει ο καλος σου;;;.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αργυρω χαλασαι εξαιτιας της εν :lol: τοιχησης...

αν θα αλλαξετε τελικα ψηγειο..να παρεις ενα που θα εχει δικη του πορτα και οχι πορτα ιδια με τα ντουλαπια..

το ειχε παθει η μαμα μου μια φορα..και μετα επαθε περισσοτερη ζημια επειδη δεν αεριζοταν καλα το ψηγειο...

εγω πηρα με κανονικη πορτα απλα ειναι στη θεση του...

Παιδια η κουνιαδα μου εχει απιστευτα κιτζ κουστο..και επιμενει κι'ολας σε αυτο...

θεωρει οτι το κοστουμι του Χ της βαφτησης ηταν πααααρρραααα πολυ ωραιο..

και αυτη στι δικη του ςβαφτηση θα παρει ενα σχεδων ιδιο απλα σε λευκο γκρι...

τη ρωτησα αν θα ξαναφορεσει πουθενα το κουστουμι η θα ειναι μονο για την ημερα της βαφτησης..και μου λεει φυσικα και θα το ξαναφορεσει..

λεω που;;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock:

γιαλιστερο κοστουμι με γιλεκακι και γραβατονι αλλα φλωρινιωτης;;;;;;

ε μου λεει σε καποιον γαμο;;..ρωταω εχεις κανεναν που ειναι να παντρευτει..εννοω κοντινο συγγενη που θα παρεις και το παιδι μαζι σου και μαλιστα ντιμενο με κοστουμι;;;...

εεεεε..απανταει...λεω που θα το βαλει;;;..σε γεννεθλεια;;;;...σε παιδικο παρτι;;;....

Γιατι θελει να το παρει πιο μεγαλο ..

της λεω τετοια συνηθως τα φορανε μονο στη βαφτηση του..οποτε παρτο στο νουμερο του αν το θες τοσο πολυ...και επιμενει..

μαλιστα εξετασε προσεκτηκα το κοστουμι του Χ για να το φορεσει στη βαφτηση του μωρου της τον Αυγουστο...

ξερετε με αυτο να ερθει στην εκκλησια..

εκτος του οτι θα σκασει το ερμο με κοστουμακι 100% πολυεστερας..φανταζεστε;;;;;...

Καλησπεραααααααα!! :)

Καλο μηνα σε ολες! Λετε να ερθει η ανοιξη και σε εμας :?:

Σας διαβασα, ευτυχως δεν ειπατε πολλα :D Ολοι καλα εδω...Πηρα σημερα τα αποτελεσματα απο την μαγνητικη, στον 2 και στον 6 σπονδυλο εχει μαζευτει υγρο και δεν ξερουν απο τι προηλθε, με ρωτησε ο γιατρος αν ειχα κανενα ατυχημα και του ειπα οχι, ειναι λεει πολυ περιεργο αυτο που μου συμβαινει γιατι το υγρο λεει μαζευεται συνηθος οταν σπαει το κοκκαλο :shock: εκτος λεει αν εχει καποιον ογκο εκει η κυστες! Μου εκανε την καρδια περιβολη οπως φανταζεστε. Τωρα με στελνει να κανω σπινθηρογραφημα οστων να δουμε τι γινεται. ππφφφφφ

Παναγιωτα να χαιρεσαι τον Νικολα!!!!

Λενα και εσυ τον Ανασταση!!

Βικακι εγω θα εψαχνα μονο αν ειχα βασιμες υποψιες οτι κατι τρεχει, εννοειται πολυ διακριτικα αλλιως οχι.

Γιωτα με το καλο η βαφτιση σας!!

Θου μετακομίζετε τελικα ε? Ειναι πιο ανετο το πατρικο?

Σας αφηνω τα μικρα με τρελαναν!! φιλια σε ολες!

δε μου λες..απ'ολα νιστευει ο καλος σου;;;.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol: είναι η κλασική ερώτηση που κάνουν όλοι :mrgreen:

Ο καθένας νηστεύει όσο μπορεί και αν μπορεί 8-)

Λενακι ελα ρε....

και αν ειναικαποια κυστη απο τι μπορει να προκληθηκε;;;...

πω ρε παιδι μου με κανεις και το σκεφτομαι πολυ..

ευχομαι το σπινθηρογραφιμα να βγει καθαρο....

Μαρακι :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καταλαβα..τον ξεζουμιζεις τον ανθρωπο...χαχαχα

Λενακη ολα καλα θα ειναι!

εχεις ελενξει θυρεοειδη και εχεικανει μετρηση οστικης μαζας?

Χρυσα....καλε θα σκασει το παιδι....

επησις ...εκεινη θα διαλεξει τι βαφτηστικο θα εχει το παιδι της?

η θα ειναι το πριν ρουχο?

κλεισαμε φωτογραφο!

Παναγιωτα -Αφρο..τον γνωστο!

αυριο θα πιουμε καφε!

θα ειναι και η Γωγω!

Μαρια συμφωνω στο ο καθε ενας νηστευει οπως μπορει!

πχ εγω δεν τρωω μαγειρεμενο κρεας! ;);):lol::lol:

μπραβο στο Γ.

Ενω το ωμο του δινεις καικαταλαβινει... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ναιθα ειναι το απο πριν...

δε ξερω τι συνεννοηση θα κανουν..ελπιζω να το διαλεξει η νονα- αδελφη του προιον αντρα της....

:lol::lol::lol::lol::lol:

Πες τον φωτογραφο να πεσει τρελο ρετουσ..να με κανει τουλαχιστων 10 κιλα πιο αδυνατη και 20 ποντους πιο ψιλη :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μζαρία αγγείο θα είναι σίγουρα, αλλά πρέπει να σε δει οφθαλμίατρος μην παίζεις με το μάτι....το θεωρώ πολύ ευαίσθητο σημείο!!! ;) ....είχε και ο μπαμπάς μου και του έφυγε...

Λενάκι καλά αποτελέσματα και να σκέφτεσαι θετικά, σιγά δεν θα είναι τίποτα, θα δεις ;):x

ωραίο φατσόνι στην φωτό :D:x

Μαρία όσο μεγάλη και να είναι η ζημιά δεν αξίζει να χαλάμε τις καρδιές μας....αλλά ο άντρας μου είναι πολύ του χρήματος :evil::evil::evil::evil::evil: ... εμένα τα υλικά αγαθά δεν με ενθουσιάζουν καθόλου, αλήθεια.....

η πόρτα κλείνει, της ψύξης όχι την σβήσαμε....και έχουμε βάλει 2 τελάρα με νερό μπροστά για να μην ανοίγει.....

πού το βρήκες καλέ αυτόν τον σύζυγο, ο ιδανικός γαμπρός για τον μπαμπά μου...έναν τέτοιον θα ήθελε!!! :roll::roll::roll:

Μαρια...αγγειο μαλλον θα ειναι! προσπαθησε να μη σηκωνει πολυ βαρος...δυστηχως αργει να φυγει...να πας γιατρο αν δεις οτι πονας η νοιωθει καψιμο!

συμπεθρα...και εγω στραβωνω με κατ τετοια...αλλα οχι για τα χρηματα.....αλλα για την ταλαιπωρια!

Χρυσα...δηλαδη αν φορεσει κατι τετοιο πριν....μετα τη βαφτηση τι θα βαλει?\

στις 12 τη νυχτα θα ειναι η βαφτηση?

καλα η κουμπαρια εχει πολυ γελιο!

αλλα ανα αυτοι ειναι οκ...!

καλε ο Ζαν, δεν ειναι για τετοια ρουχα...!

Λενακη...μεγαλωσε ο Γ. κα σου μοιαζει ολο και πιο πολυ!

εμεις εδω με τη γιαγια....χμ...καθε μερα εχουμε και απο κατι!

σημερα μαθαμε-και η ιδια εμαθε οτι δεν εχει ουτε ενα ευρω...ουτε καν για την κηδεια της!

η θεια με τα λεφτα της γιαγιας αγορασε χωραφι στο γιο της...!(διολου μικρο ποσο)

απο τη μια τη λυπαμαι...αλλα εχει μεριδιο ευθυνης...

αλλα ρε γμτ στ 92 να εισαι στο μηδεν και να καταλαβαινεις οτι εχει κανει λαθος!

δυσκολο!

λοιπόν αύριο θα πάω γιατρό

σαν να με ενοχλεί λίγο αλλά μπορεί να είναι και ιδέα μου..

Θα πάω όμως δε ρισκάρω να πάθουν κάτι τα όμορφα, τεράστια, πράσινα ματάκια μου :mrgreen:

Μαρακι ετσι μπραβο..μη το αμελεις...

ξες αν στεναχωρηθηκες τωρα τελευταια..αν κουραστηκες..

προσεχε λιγακη..

Δε ξερω ρε Βικη..τι να σου πω...

εμενα μου φαινετε λιγο κακουγουστια...ς εννωειται πως δε το φορεσα ποτε στον Χ...αλλα κακως..επρεπε εκεινες τις αποκριες να τον ντυσω φλωρινιωτη :lol::lol::lol::lol::lol:

Αλλα η ΝΟνα του Χ εχει το ακαταλογιστο..αφενος ειναι ενα ενθουσιωδες κοριτσακι που δεν εχει παιδια οποτε δε ξερει..

και αφετερου οτι εκανε το εκανε με τρομερη ορεξη και μερακι..ε ΟΚ διαλεξε λιγο κιτσ κοστουμακι..σηγα το πραγμα...

αλλα ΟΚ ποιος εχασε το γουστο να το βρει αυτη...

την λεω πως αν θελει κοστουμι για βαφτηστικο..εχει κατι παρα πολυ ωραι και κομψα λινα κοστουμια..

αλλα αυτη ειναι του υπερφορτωμενου γουστου..δε θυμασαι και πως ηταν σαν νυφη;;;;...απο πανω μεχρι κατω στα στρασ...

και η κολλιτη της την ελεγε πως αφου διαλεξε ενα τοσο πλουσιο και λαμπερο νυφικο επρεπε να κανει ενα διακρητικο μακιγιαζ και να μη βαλει κανενα απολυτως κοσμημα..αλλα που...

Αργυρω να σου πω κατι...πριν μερικα χρονια καιεγω θα στεναωριομουν...ειλικρινα..

η μαμα μου δε δε θα κοιμοταν ολη νυχτα απο τη στεναχωρια της...

πλεων ομως εχω απαξιωσει τοσο πολυ καποια πραγματα που δε με νοιαζει ειλικρινα...

απο το να μου τα φαει το κρατος...τα τροω και μονη μου

καλημερα!

σημερα ειναι η μερα που παμε τις γιαγιαδες στους γιατρους!

Αφρο...καλε με λιγη δεν εχ θεμα...αλλωστε μεχει προαστικο θα παρω αμαξι και δεν θα εχω και Λεο μαζι!

αλλα ρε γμτ...οταν αποφασιζουμε για καφε βρεχει!

λοιπον το καλοκαιρι θα ξεσκιστουμε ...

Χρυσα...πολυ γελασα με τη στολη φλωρινιωτη!

καλημερες!!

τί βροχήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!μπρρρρ!!

Αθηναιες καλα να περασετε! :D η βροχη ρε σεις ευνοει το κους κους!! ;);):lol::lol::lol: τελεια θα ειναι!!

εγω εχθες ειδα το φασολακι!!κλασικα..κοιμοταν!!μπου χα χα..δεν εχω συνηθισει σε τοσο υπναραδικες καταστασεις..στανταρ εμοιαξε του πατερα του!! :lol::lol::lol::lol::lol:

και ναι...ειναι αγορακι..σιγουρο..σχεδον δηλ. :roll: ,τσουτσουνακι ειδαμε..κ δεν ειναι ο ομφαλιος λωρος λεει ο γιατρος,αρα λεω να τον εμπιστευτω κ να χαλαρωσω!! 8-)8-)

ειναι ηδη 420γραμ. το κουκλι μου!! :D:D:D

αα!ΓΩΓΩ!!Ο πλακουντας μου ειναι προσθιος..τυχαια το ανεφερε κ εγω το κρατησα..αλλα δενε χει να κανει με τιποτα ανησυχητικο,ουτε με το αν ¨ακουμε¨' το μωρο,ουτε βεβαια με καισαρικη! ;)

του ειπα για τους πονους χαμηλα,δεν ειναι κατι,αφου σιγουρετηκε οτι δεν ειναι συσπασεις,να ξεκουραζομαι οσο μπορω απλα!

τωρα 10 του μηνος εχω β επιπεδου,μου ειπε οτι δεν κρινει απαραιτητο να την κανω επειδη το μηχανημα του ειναι πολυ καλο κ ολες οι μετρησεις τελειες,ειδαμε ολα τα οργανα αναλυτικα,αλλα εγω θα κανω φυσικα! 8-)8-)

και χμμμ...

εχω παρει ηδη 4 κιλα συνολικα! :o:o:(:(:(

χωρις να κανω υπερβολες βρε κοριτσια στο φαγητο,τρωω οπως ετρωγα,ισως και λιγοτερο..κ κατακρατηση δεν εχω,ακομη μου κανει η βερα μου,τα παπουτσια μου,τα ρουχα μου ολα..ουφ! :(

χρυσα γελασα τοσο πολυ με την περιγραφη των βαπτιστικων σας! :lol::lol::lol::lol:

εισαι σπανιο κοριτσι,αληθεια στο λεω! :)

φιλια σε ολες!

Καλημεραααα

εγινε μουσκιδιιιιι..πηγα μετα σπιτι και αλλαξα...

την ωρα που ξεκινουσαμε για τον παιδικο αρχισε να βρεχει καρεκλες...

μιλαμε εμεινα κατι δευτερα εκτος ομπρελας..μεχρι να βαλω τον Χ στο αμαξι και μετα να τον βγαλω απο το αμαξι και βραχηκε μεχρι και το βρακι μου

Εκλεισα σημερα εισητηρια στη μαμα μου για να παει στον αδελφο μου...

Βικη να σου πω κατι..σχετικα με το θεμα σας..η κορη της γιαγιας ειναι απαραδεκτη..

εμεις ειχαμε μεγαλη αναγκη απο λεφτα...οσο ζουσαν οι παπουδες μας...ηταν και εποχη που αγορασαμε το διαμερισμα και η μαμα μετρουσε και τη δεκαρα..

αλλα τα λεφτα των παπουδογιαγιαδων δεν τα πειραζαμε..

γι'αυτο οταν εφυγαν ειχα και για τις κηδιες και για τα μνημοσυνα τους...

ειδικα στα τελευταια του παπου μου- καθε μερα ειχαμε τουλαχιστων 30 ατομα τα οποια τραπεζωναμε το βραδυ επειδη ερχοντουσαν να τον αποχαιρετησουν η μαμα ερχοταν κουρασμενηα πο τη δουλεια ...και αστο δε θα το θυμηθω...

Εκτος και εαν η γιαγια σας τα εδωσε με τη συγκαταθεση της οποτε τι να πω...

καλα να περασετε σημερα στον καφε και ελπιζω να μη βρεχει...

Ιουλιαααα...τρελη..

τι καλο που ειναι ρεεεε...

ελα ρε..σηγα τα 4 κιλα..πφφφ..απολαυσε το..θα ξαναεχεις γυμνασμενη γαμπα μετα... :lol::lol::lol::lol:

Καντηνα τη Β επιπεδου...ελπιζω να ειναι ετσι υπναρουδικο και σα γεννηθει..

εγω θυμαμαι διαφορε Χ και Γ..ο Χ ακομα και στην κοιλια εκανε κολοτουμπες..ο Γ ..φεεετττααα..

και στον ξυπνιο ετσι ειναι..ο Χ ειναι ο Ταζ..ο Γ ειναι φεεετττααα...

μακαρη μακαρη..γιατι δε σε κοβω να αντεχεις παλη τα ιδια...

Ειδες ρε Γωγω...μονο αν ειανι προδρομος ο πλακουντας εχειε να θεματακι...για ολες τις υπολοιπες περιπτωσεις ειναι μια χαρα...

καλημερα...

καθε φορα που παω να γραψω κατι γινεται και δεν γραφω :twisted:

τι κανετε;;;;

εμεις λεμε καλα....

ιουλια μια χαρα ειναι τα 4 κιλα ρε....

εμεις προς το παρον εχουμε ωραιο καιρο....το σαββατο θα εχει 29 βαθμους :D:D:D:D:D

σες για μπανια δε ξερω αλλα θα το ριξουμε εξω...πιστευω δηλαδη :roll::D

πολυ ερημια σημερα....πηγανε για καφεδακι οι αθηναιες και μας αφησαν μοναχες :cry::lol::lol::lol::lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...