Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου Νο 81-Los coloteroritas!!!!

Recommended Posts

καλημερα σας.....

θου που εισαι μωρη....αν και σιγουρα δεν εμαθες φυλο....φτου σου και παλι :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

σες πολυ χαρηκα που ολα ειναι καλα :D και εγω θα τον πηγαινα σε παιδοψυχολογο....

ιουλια ξεκολλα ρε με τα κιλα...

σας ειπα οτι ο γιωργος παλι βηχει :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

φιλια σε ολες....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημεραααα...

ΓΙωτου...αυτο πλεων ειναι μονημο ο βηχας μου φαινετε...

ναι παιδια θα τον παω...πιο πολυ να δω τι και πως..και βλεπουμε...

τι κανετε;;;;

εγω νυσταζω..ο Ζαν οπως ξυπνησε στις 3...δε ξανακοιμηθηκε για πανω απο 15 λεπτα...τι υπερενταση αυτο το παιδι..καφεδες δε πινω να πω οτι περνανε στο γαλα..

εναν το προι..αλλα αυτος θηλαζει μονο το βραδυ...

Καλημέρα σας.

Χρυσα μπράβο. Είδες που άπλα είναι ζωηρός.

Να ρωτήσω κατι, όταν λέμε "αναπτυγμένη συναισθηματικη νοημοσύνη τι ακριβώς εννοούμε (καλά πάνω κάτω ξέρω αλλα θέλω λίγο αναλυτηκα) και πως το βλέπουμε στα παιδιά ...πείτε κανένα παράδειγμα.

Εμείς έχουμε θέμα με την ξεκούραση του μανώλη . Έρχεται απο το σχολείο κουρασμένος και βγάζει απίστευτη γκρίνια κιι ανηπακοη και αν τον βαλω να κοιμηθεί το μεσημέρι κατα τις 5 (3 έρχεται ε μέχρι να τον δούμε να φαει κατι) δεν ξυπνάει μετα και το πάει σερίφ μέχρι το πρωί!!! Το έκανε χθές και τρόμαξα ...μα να μην ξυπνάει με τιποτα!!! Σήμερα Στις 5 ξύπνησε . Όταν είναι ξεκούραστος είναι το καλύτερο παιδάκι αλλα αυτο το δείχνει στον παιδικό εδω έρχεται κουρασμένος και κανει τα πάντα ....και βγάζει πολύ ανταγωνισμο να το πω, δεν τον σέβεται .... στον Κ . Τον χτυπάει τον δακωνει του φωνάζει και δεν σταματάει όσο και να του κάνουμε παρατηριση ...μόνο με τιμωρία και οκ δεν θέλω καθε μέρα να έχουμε τα ίδια. Βγάζει πολύ θυμό στον Κ αλλα απο την άλλη τον θέλει κ;ι πολύ στο σπίτι και να είναι μαζι του ...και οβΚ οτι μπορεί να κανει για τον Μ το κανει δεν του χαλάει χατίρι ...γιατι του φέρετε ετσι? ...

Γενικά όταν είναι κουρασμένος ξεσπάει στον Κ ....και αν επέμβω εγω είμαι η κακια μαμά και πάλι στον Κ πάει .....

Δεν ξέρω τι να κάνω με τον ύπνο του ....

Αφρο κατι τετοιο κανει και ο Χ...

ειναι μερες που δενε χουν πολλες δραστηριοτητες στο σχολειο και ειανι μεσα στα χαμοπγελα και στο κεφι..και ειναι μερες..απαπαπ..γκρινια γκρινια γκρινιαααα...

Τι να σου πω ρε ΑΦρο..δε ξερω ακριβως τι σημαινει..οταν τον ρωτησα δηλαδη λέω τι ειναι αυτο...μου λεει πως ενα παιδι με ανεπτηγμενη συναισθηματικη νοημοσυνη αντιλαμβανετε πραγματα που εμεις δεν καταλαβαινουμε και πρατει αναλογα με το συναισθημα και οχι με τη λογικη...

εκφραζετε περισσοτερο με τη γλωσσα του σωματος εκδηλωνετε πιο πολυ με πραξεις παρα με λογια ειναι ιδιεταιρα κοινωνικος , κανει ευκολα παρεες προσαρμοζετε ευκολα σε καταστασεις ειναι αγαπητο σε ολους κλπ

Ειπε πως πχ το γεγονος οτι ειναι απιστευτα κολλιμενος σε μενα και μονο εκφραζει την ανασλαφεια που νιωθει με την υπαρχει ενος αλλου..πιο διεκδηκητικου παιδιου.

καλημέρα σας

Χρύσα όλα καλά με τον μικρό :D Εσύ είσα η μαμά και πρέπει να εμπιστευτείς το ένστικτο σου ;) Μια ομαδική δραστηριότηατ θα του κάνει πολύ καλό :)

Αργυρώ εγώ είμαι Εοππυ, τα κορίτσια τα έχει ο Γ ασφαλισμένα μια χαρά ;) Έκλεισα ραντεβου για 12/4 οφθαλμίατρο τελικά, το αιμάτωμα έφυγε αλλά έτσι κι αλλιώς θέλω να κάνω έλεγχο. Αν ήταν επείγον θα πήγαινα έτσι. Επίσης την άλλη Δευτερα εχω παπ και υπέρηχο, ο μήνας των γιατρών :|

Καλημέρα σας :x

Χρύσα μια χαρά όλα καλέ, τι παιδοψυχολόγους λές? :o:o:o:o:o:shock::shock::shock:

σου είπε ότι το παιδί είναι μια χαρά και εσύ θα τον πας σε παιδοψυχολόγο??? :-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o

για να ακούσεις ακριβώς τι????? :?::?::?::?::?:

εγώ θα σου έλεγα να τον πας σε μια δραστηριότητα, όπως σου είπε, είτε ομαδική είτε όχι, δεν ξέρω.....

και αν ο παιδ/ψυχ σου πει τα ίδια μετά πού θα τον πας? σε ψυχίατρο?????....ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω :roll::roll::roll::roll::roll: ........ προσπαθείτε να δημιουργήσετε προβλήματα εκεί που ΔΕΝ υπάρχουν :?:?

τώρα αν θες να πας ΜΟΝΗ σου, άλλο αυτό.....αλλά και ο παιδ/ψυχ. σίγουρα θα θελήσει να τον δει.......

Αφρο γιατί τον βάζεις για ύπνο τόσο αργά???? :?

στις 5 εγώ δεν θα τον έβαζα.....αν ήθελα να κοιμηθεί στις 8!!......πώς θα κοιμηθεί για 2 ώρες? και μετά αν ξυπνήσει θα είναι μέσα στα νεύρα......εγώ νομίζω ότι από την κούραση και την υπερένταση, μωρέ, τα κάνει αυτά :? ....... ίσως να θέλει να αφεθεί στην ησυχία του ή να κάνετε μαζί του απλά, χαλαρά πράγματα....τίποτα κουραστικό.............πάντως θα σου έλεγα να μην τον βάζεις για ύπνο στις 5!! :roll::roll:

εσύ μαρία δεν μπορείς να είσαι ασφαλισμένη εκεί?......το ταμείο του στρατού είναι καλό όσον αφορά στα μέλη της οικογένειας όχι για τους ίδιους....

ναι καλό είναι για τα μέλη της οικογένειας :D

όχι δε μπορώ, το είχα ρωτήσει εφ'όσον εργάζομαι υποχρεούμαι να εχω την δική μου ασφάλεια.

Μάλιστα μου είπαν από το ταμείο μου ότι παλιότερα το έκαναν κάποιοι αλλά ήταν παράνομο και απλώς δεν μπορούσαν να διασταυρωθούν στοιχεία. Τεσπα αυτό θα είναι το καλό άμα μείνω άνεργη :D θα έχω την ασφάλεια του Γ 8-)8-)8-)

"Με τον όρο συναισθηματική νοημοσύνη νοείται ”η ικανότητα να αναγνωρίζει κανείς τα δικά του συναισθήματα, να τα κατανοεί και να τα ελέγχει. Είναι επίσης η ικανότητα να αναγνωρίζει και να κατανοοεί τα συναισθήματα των ανθρώπων γύρω του και να μπορεί να χειρίζεται αποτελεσματικά τόσο τα δικά του συναισθήματά του όσο και τις διαπροσωπικές του σχέσεις”. (Daniel Goleman, Συναισθηματική νοημοσύνη, εκδ. Ελληνικά Γράμματα)"

Άφρο για διάβασε εδώ:

http://www.zlatis.eu/2008/10/eq.html

μπορείς να αγοράσεις και το βιβλίο του, που αναφέρεται στα παιδιά

http://www.biblionet.gr/book/170297/Got ... F%8E%CE%BD

Καλημέρα, τι κάνετε?

Εγώ σήμερα χαλάρωσα, από την προηγούμενη Τετάρτη μέχρι και χθες δούλευα κάθε μέρα (και ΣΚ) μέχρι τις 9 το βράδυ :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Διάβασα για την κουμπαριά Σισσυ-Παναγιώτα :D:D:D:D:D:D τι τέλεια

Πλάκα πλάκα 3 κουμπαριές από το τρενάκι

Παναγιώτα αν και καθυστερημένα να χαίρεσαι τον Νικόλα. Χρόνια του Πολλά :x:x:x:x:x:x

Γιώτα υπάρχει περίπτωση ο βήχας που έχει ο Γιώργος να είναι από αλλεργία????????

Χρύσα μια χαρά με τον Φωφο τζάμπα αγχωνόσουν

Αφρο νομίζω ότι η κατάσταση που περιγράφεις θα αλλάξει μόνο μεγαλώνοντας, το ίδιο ζούμε κι εμείς σε καθημερινή βάση και πλέον είμαι σίγουρη ότι είναι από την κούραση. Εγώ ευελπιστώ να την πάρουν του χρόνου προνήπιο για να σχολάει 12:00 και να κοιμάται κανένα 2ωρο το μεσημέρι ;)

Ιουλία μια χαρά είναι βρε τα 4 κιλά 8-)8-)8-)

Περιμένω εντυπώσεις από την παιδοοδοντίατρο σήμερα

Θουλάκι όλα καλά με την Β επιπέδου?

Αργυρω μου θα ηθελα να ξερω τι γινετε μεσα στην ψυχη αυτου του παιδιου...

γιατι ειναι ετσι οπως ειναι...

τι μπορω να κανω για να μη βλεπω τα λοιπημενα του ματια...δεν ξερω αλλα το να βλεπω τον Χ κατσουφισμενο με κανει να νιοθω ανεπαρκης μανα..

νομιζω οτι δεν κανω αρκετα γι'αυτον..δε θελω να μεγαλωσει σαν παραπονεμενο..δεν ξερω...

δε θελω ουτε να του φωναζω ουτε να τον κατσαδιαζω θελω να εχω μαζι του μια καλη σχεση κατανοησης και αγαπης...

νομιζω πως του να του δειχνω ποσο πολυ τον λατρευω δεν αρκει..

δεν ξερω κι'ολας....

απο τι στιγμη που δεν εχει υπερκινητηκοτητα η καποιο αλλο συνδρομο δενειναι αμεση πρωτεραιοτητα ο παιδοψυχολογος..ΟΚ θα το εξετασω καποια στιγμη οταν θα δουμε τι θα γινει με τους μισθους μας..για την ωρα εξακολουθω να ειμαι απληρωτη αλλα ΟΚ

Μαρακι καλα θα κανεις να πας να το δεις..ποτε δε ξερεις

Αργυρω τα εχω τα βιβλια ρε..και τα δυο του Daniel Goleman αλλα και το " η συναισθηματικη νουμοσυνη των παιδιων"..

ειναι τοσο πολυπλοκα γραμμενα ...η μαλλω χαλια μεταφρασμενα που αναθεμα και αν καταλαβαινεις χριστο..

ειδικα το σκετο συναισθηματικη νοημοσυνη το συζητουσα σε ενα σεμηναριο το διαβασα 4 φορες και παλη δεν το πολυκαταλαβα...και μου το εδωσε η καθηγητρια να το διαβασω στα Αγγλικα..καμια σχεση πολυ καλυτερα γραμμενο

καλημερες!

εκανα μπουγατσα και μυριζει υπεροχα!! :D:D

ειχα λιγη αγωνια γιατι την εκανα με σπιτικη σφολιατα κ οχι ετοιμη..αλλα νομιζω οτι θα ειναι σουπερ! :D:D:D

τα νευρα μου με τον κωλοεοππυ! :evil::evil::evil:

πηγα να παρω τον σιδηρο απο φαρμακειο κ απο την προηγουμενη πεμπτη πληρωνουμε συμμετοχη λεει!

αντε και :evil::evil::evil::evil:

δε το κοβω να γλιτωνω την ιδιωτικη ασφαλιση..ετσι κ αλλιως τους γιατρους τους πληρωνουμε παντα γιατι ποτε δεν παμε σε συμβεβλημενους..και ΑΝ τυχει επεμβαση και χρειαστει..παλι θα πληρωσουμε γιατρο γιατι δε θα αφησω να μας εγχειρησει ο γιατρος της εφημεριας...οποτε..τί σκατα να την κανω την ασφαλεια που εχω;;;;;;;;;;;;;;;

τα νευρα μου! :evil::evil::evil::evil::evil:

σας αφηνω να πιω καφε!

φιλακια!

μου περασαν τα νευρα τωρα! 8-)8-)

α!αφρο..απο καθαρα προσωπικη πειρα..

βαζε τον για υπνο τουλ.7 αν δεν αντεχει ως τις 8..ξυπναει ρε συ νωρις το πρωι κ του χρειαζεται υπνος για να ειναι ηρεμος..

το βλεπω με τον γιωργο..

ολη μερα τρελαινεται να παιζει ,τρεχει,μετα μουσικοκινητικη,ακουραστος και χαμογελαστός..

αλλα πεφτει τεζα νωρις..τους χρειαζεται..κ το πρωι ξυπνα με το χαμογελο! :)

δοκιμασε το..αφου δε γινεται να κοιμαται νωρις το μεσημερι,ετσι! ;)

σημερα εχουμε παιδοοδοντιατρο..

Έχω 2 βιβλία αργυρώ και ξέρω τι είναι ,όπως είπα έχω μια ιδέα άπλα ρώτησα πως καταλαβαινουμε αν το παιδι την έχει αναπτυγμένη ,πως φαίνεται .... με παραδειγματα. τα βιβλία μεσα λένε πως να φερωμαστε οι γονείς στα παιδιά και οχι αυτο που θέλω εγω να μάθω τωρα.

Πχ ο Μ μου λέει συχνά " μαμά δεν είμαι το πρώτο σου παιδάκι, ο πάνος είναι " εννοεί οτι δεν αγαπάω αυτον περισσότερο αλλα τον πάνο (πρώτος πρωτιά) η μετα το θέμα που είχα με τον Κ πριν ευδομαδες ο Μ επιρεαστικε παρά πολύ ...

Κορίτσια καθε μέρα 8 κοιμάται ,άπλα είπα να δωπως θα είναι αν κοιμηθεί μεσημέρι γιατι πραγματικά δεν αντεχουμε ετσι όπως κανει. Την μια μετα ξύπνησε Στις 8 και ήταν άγγελος!! Κοιμήθηκε ξανά μετα απο 2 ώρες. 2 φορές δεν ξύπνησε καθόλου! ... είναι ρισκο να τον βαλω για ύπνο το μεσημέρι. Πραγματικά όμως πιστεύω οτι το χρειάζεται για να ηρεμει και αυτός και εμείς. Και ο Κ έρχεται κουρασμένος απο την δουλειά και θέλει να ξεκουραστεί και ο Μ δεν τον αφήνει καθόλου και κανει και υστεριες απο πάνω ....

με πολυ απλα λογια..

η συναισθηματικη νοημοσυνη εχει να κανει με την ενσυναισθηση..

δηλ. με την ικανοτητα του αλλου να μπαινει στην ψυχολογια του απεναντι,να αισθανεται,να νιωθει πραγματα που αλλοι απλα τα αφηνουν κ περνούν..

ειναι χαρισμα..αλλα ειναι και μαρτυριο..με την εννοια οτι δεν μπορεις να αντεξεις την αδικια,να προσπερασεις ,ναμην πληγωθεις..μεγαλωνοντας το διαχειριζεσαι καλυτερα γιατι αναπτυσσεις κ τη γνωστικη νοημοσυνη..

νατασα κ εγω ευελπιστω να τον παρουν προνηπιο του χρονου..αμ κ με το μωρο σπιτι..δεν ξερω κατα ποσο θα κοιμαται το μεσημερι :roll:

θα σας πω το βραδυ νεα!

αα!αφρο αλλαζει τοτε..για τον υπνο λεω..προσπαθησε εστω νακοιμαται με το που γυρναει,στις 3..κ ας τρωει μολις ξυπνησει :roll:

Άφρο δεν γυρνάει φαγωμένος από τον παιδικό να τον βάλεις στις 3 κατευθείαν για ύπνο?

Στις 5 είναι ρίσκο και η Έλενα που έτυχε να κοιμηθεί κανα 2φορές το πήγε σερί μέχρι το πρωϊ

Για την αναπτυγμένη συναισθηματική νοημοσύνη δεν έχω ιδέα :?:?:?:?:?

Σαν παραδειγμα...

Με ρωτησε ο γιατρος αν δει καποιον να κλαιει τι κανει- λεω πηγαινει και τον αγκαλιαζει

αν χτηπησει τον αδελφακι του μετα τη κανει το υφος εχει, λεω ενοχο και κατσουφικο.

Αν εισαι κουρασμενη και δεν ασχολεισαι μαζι του τι κανει..λεω κολλαει περισσοτερο πανω μου εκνευριζομαι τσατιζομαι και καταληγουμε νατον κατσαδιασω..

και μου λεει λαθος...

αυτος ειναι ενας τροπος να σου δειξει πως σε νιωθει απλα ειναι πολυ μικρος ακομα για να καταλαβει οτι εισα κουρασμενη και θελεις να παιξει λιγο μονος του ισυχα για να ξεκουραστεις και με το να θελεινα καθισετε αγκαλια και να παιξετε η να δειτε μαζι μια ταινια προσπαθει να σου πει μαμα καταλαβαινω οτι εισαι κουρασμενη ελα να ξεκουραστουμε...

κατεβηκα λιγο λαικη,ειναικατω αποτο σπιτι μου..

γελασα :lol::lol:

συναντησα μια μαμα που ειναι μαζι τα παιδια μας μουσικοκινητικη!με ρωτουσε για την εγκυμοσυνη,ακουν απο τους παγκους οι γυναικες!

γυριζουν κ μου λενε"καλε πού ειναι η κοιλια σου";; :o:o:o:o:lol::lol::lol:

"να λεω δειτε"κ πιεζω καπως την μπλουζα..

α!λενε ολες!σιγουρα κοριτσακι εχεις! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

γελάω γιατι κ η θου που με ειδε την κυριακη στο θεατρο,συμπερανε πωςεχω μπεμπα! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μια κυρια με εφτυνε ολη την ωρα να μη με ματιαξει γιατι ειμαι λεει σαν φοιτητριουλα,ομορφη και γλυκια κ μικρουλα!οταν ειδε τη βερα κ της ειπα οτι περιμενω το δευτερο παιδακι μου αρχισε να φτυνει περισσοτερο!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

παω να κανω το τουρλου μου!

φιλια!

καλημέρααααααααααααα!!!! :D:D:D

Αχ προλαβα να σας σιαβασω χωρις να με διακοψει κανενας!!!!

Τα χθεσινα του καφε σας τα ειπαν οι κοπελες!!!Αχ τι καλα πεναμε ρε γμτ καθε φορα.Κριμα που μενουμε μακρυα.

Κοριτσια εγω πηρ ακαι τριγωνα απο τον Τερκρνλη...Κολασηηηηηηη :@):@):@):@):@)

Ακριβος ομως ρε γμτ...Αφρο την αλλη φορα θα παρω και εγω μπλουζες...Να μου μεινει και κατι. :lol::lol::lol:

Χρυσα μου σε νοιωθω απολυτα στο θεμα του Χ. ΚΑι εγω εχω τις αμφιβολιες και τους ενδοιασμους μου... :?:?

Αργυρουλα δεν παω ρε συ να δημιουργησω προβλημα ενω δεν υπαρχει..Αφου το βλεπω..Το δικο μου το παιδι δεν ηρεμει με τιποτα...δε μπορει να βρει πουθενα ησυχια και κανει σαν το σπαστικο..ισως χρειαζεται πολλες δραστηριοτητες οπως μου εχει προτεινει και η Αφρο..δε ξερω...παντως και στον Νικολα τα ιδια μας ρωτησαν και τα ιδια τεστ του εκαναν.

Αφρο μου γιατι ο Μανωλακης δεν κοιμαται στο σχολειο;;;δε θυμαμαι αν σε εχω ξαναρωτησει... :oops::oops:

Απλως αν κοιμοταν εκει θα σου ερχοταν φρεσκος και ξεκουραστος...Επισης αλλη λυση θα ηταν να ερχεται σπιτι νωριτερα οποτε 2μιση η ωρα να κοιμαται. Απλως δε ξερω αν εχει σχολικο :roll::roll:

Αλλα και 3 που ερχεται αν τον βαζεις κατευθειαν στο κρεβατακι του και οταν ξυπνησει θα φαει και θα τα πειτε με ησυχια καλυτερα δε θα ειναι;; και ας κοιμαται μετα κατα τις 9.

Ιουλια ποσο χαιρομαι με τη χαρα σου. :D:D:D:D Καλε 4 κιλα ειναι μια χαρα.αντε να παρεις αλλα 6;;Σιγα..θα τα χασεις αμεσως.

Εγω στη 2η εγκυμοσυνη ειχα παρει 8 αλλα ρε συ δεν ετρωγα τιποτα σχεδον... :?:? (ειχα βεβαια τρελο αποθεμα :P ) δεν το θεωρω και πολυ καλο να κανεις και τοσο αυστηρη διατροφη...εγω ακομη και τα φρουτα τα μετραγα... :?:?

ΟΚ Παναγιωτα τωρα λιγο ηρεμησα...

γιατι νομιζα οτι ο γιατρος μου κανει πλακα και απλα δεν ηθελε να ασχοληθει...

Ναι ρε συ και γω τον βλεπω...ειναικαπως..δεν ξερω...δε θελω να εχω τηψεις μετα..

εμενα τα τριγωνα του Τερκενλη δ εμου αρεσουν..τα τσουρεκια του ειναι ομολογουμενος κολασσηηηηηη

Χρυσα :lol::lol::lol::lol::lol: κακιουλες.

Καλημερα Γιωτα.

Για την συναισθηματικη νοημοσυνη δε ξερω και πολλα... :oops::oops: Μαλλον εχει να κανει με τη διαχειριση των συναισθηματων μας ε;;;

ΝΑτασουλα ευχαριστω για τις ευχες!!!!Ελπιζω να χαλαρωσεις τωρα λιγο.

Ε μα σορυ δεν αντεξα...

τις προαλες εβαλε τη μανα της να πλυνει τα χερια της με χλωρινι επειδη ειχε παει να κανει μασαζ στη γριουλα διπλα...

και μετα τη χλωρινη με ντετολ και μετα με κανονικο σαπουνι αρωματικο για να ξεβρωμισει

ε αν αυτο δεν εινα ιστερια τι ειναι...

δε βαριεσαι..εχω με τι να γελαω...χιχιχιχι

Κανονισε κακομοιρα μου να μην εισαι στη βαφτηση...χιχιχιχι

Παναγιωτα οχι δεν μπορεί να ερθειπιο νωρίς ούτε πιο αργά.

οχι δεν κοιμάται εκει. Είναι το πρώτο δρομολόγιο που φεύγει 2,30.

Χαζοκοιματ μεσα στο λεωφορείο και εδω πρέπει να κάνουμε ολόκληρο πόλεμο για να κοιμηθεί. Χθές αφού έσκουζε οτι δεν θέλει τελικά ειπαι "μαμά λίγο να με αφήσεις να κοιμηθώ, λίγο " κι κοιμήθηκε μέχρι σήμερα!!! Χαχαχαχα

Ναι ρε συ σκέψου με τοσα που έδωσες στα γλυκά και θα σου μείνουν οι θερμίδες θα εδεινες σε ενα ρούχο και δεν θα είχες και θερμίδες. Χαχαχα

Χρυσα ολα τα λεφτά η κουνιάδα!! Χαχαχα

Αφρο μ'αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι!!!!!!

Πειναω σαν λυκος...

παιδια χανω βαρος με πολυυυ αργο ρυθμο γμτ..

αλλα ετσι μου ειπε η διαιτολογος οταν ειχα παει..

τα πηρες αργα..θα τα χασεις αργα και θα σου μεινει μετ ατο σωμα....

η σημερινη πητα βεβαια δε τρογωταν με την καμια ομως...

για μεσιμεριανο εχω μπιφτεκι και σαλατα...

να σας παω τα νεα πριν σας διαβασω...

χθες που λετε πηγα ντοκτορ..πρωτη φορα σε αυτον νεος 43 ετων..

του λεω του γιατρου πρωτον δε θελω να μαθω φυλο

δευτερον δε θελω φωτο με φυλο

κ τριτον στο dvd να εχει μεσα το φυλο για ενθυμιο..οποτε οποια θελει να μαθει το πουλαω :lol::lol::lol::lol:

αυτος τα επαιξε με τη παρι μου..θα σας πω μετα το γιατι

δε μπορουσε να το χωνεψει πως θα μιλαμε στο υπερηχο χωρις να αναφερει το φυλο..εγω επεμενα

ε με βαζει που λετε το ζελε στη κοιλια κ με το που βαζει το υπερηχο(το ματσουκι)στη κοιλια σε κλασμα δευτερλεπτου λεει εγω το ειδα το φυλο..εγω :twisted::twisted::twisted::twisted: του λεω προδωθηκες..λεει γτ?ε λεω για να το ειδες τσκα μπαμ ειναια αγορι..λεει αυτος δε ισχυει..

μετα του λεω οτι εγω πιστευω οτι ειναι αγορι 98% κ ο αντνωνης λεει κοριτσι..μετα απο λιγο λεει στοιχημα με το αντρα σου μη βαζεις :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: του λεω πλι προδωθηκες αν κ αφησε υπονοουμενο οτι κερδιζει ο αντωνης

μετα παει στο επιμαχο σημειο κ λεει γυριστε απ τη αλλη..εγω γυρναω κ ο αντωνης οχι..του λεει γυρνα θα το καταλαβεις..λεει ο αντωνης δε καταλαβαινω τιποτα..λεει θα τ καταλαβεις :twisted::twisted::twisted::twisted:

μετα το ρωτησα για vbac τι αποψη εχει λεει μονο αν ειναι η γυναικα να κανει 7 παιδια..αλλιως δε αξιζει

του ειπα οτι δε περνω συμπληρωματα κ εμεινε :o:o:o:o που να του ελεγα οτι νηστευω

μετα με λεει τωρα ποτε θα ξανα πας γιΑτρο σε 3.5 μηνες/λεω οχι..στο ντοπλερ σε 10 βδομαδες..κοντεψε να σκισει πτυχια :mrgreen::mrgreen:

κ το καλυτερο?γιατρε το 3 παιδι βγινει πιο νωρις?λογικα ναι αλλα ποτε πανω απο τη πητ :o:o:o:o ειναι εχθρικο περιβαλλον για το μωρο..ακους νατασα????????????????????????το ειχες 42 βδομαδες μεσα σου :lol::lol::lol::lol:

αυταααα 8-)8-)8-)8-)8-)8-)

κ του λεω παλι προδωθηκες :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: γτ λεει?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• άσε κι εγώ έλεγα ότι βιάζονται πολύ να φτιάξουν τη βαλίτσα - οι πορτογαλίδες γενικά απ την 28η εβδ άρχισαν κι εγώ τις θεωρούσα υπερβολικές 🤣🤣🤣🤣  τώρα βλέποντας αυτά λέω, κάτσε να έχω έτοιμα τα βασικά τλχ γιατί ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται! κι εμείς εδώ είμαστε και μόνοι μας, δεν έχουμε κάποιον συγγεν΄ή να πεταχτεί να μας φέρει τίποτα απ το σπίτι 😅 Ντάξει, φυσικά μπορεί να πεταχτεί ο δικός μου, αλλά και πάλι... Ωχ τώρα που το λες, δεν έχω σεντονάκια για το λίκνο!! Πάλι καλά που το ανέφερες, γιατί θα το ξεχνούσα! 😬  
    • Είδατε που σας λέω ότι έχω χαζέψει; Ότι θέλω καταλαβαίνω!😅 Σίγουρα υπάρχουν και πολλοί άντρες γιατροί που είναι άξιοι και τιμούν την επιστήμη τους (και όχι την τσέπη τους), αλλά λόγω άνεσης θα προτιμήσω γυναίκα. Θα ένιωθα πολύ καλύτερα σε πολλά στάδια αν είχα μια γυναίκα απέναντι μου...
    • Τι λες τώρααα...😨 Πολύ χαίρομαι που το ζουζουνάκι τα κατάφερε και η κοπέλα είναι τόσο ψύχραιμη...  😍 Δίκιο έχεις για την τσάντα μαιευτηρίου.... και πλυντήριο τα πρώτα ρουχαλάκια και σεντονάκια πρέπει!
    • Να σαι καλά που το μοιράστηκες μαζί μας.. Ντρεπόμουν να ρωτήσω, αλλά με έτρωγε. Σε βλέπω πολύ κουλ κι αυτό χαλαρώνει κι εμένα. Λογικά με την επισκληρίδειο δεν πρέπει να καταλαβαίνεις και πολλά... αλλά όπως λέει και η @Θέτις Κ.η αποκατάσταση πρέπει να είναι λίγο δύσκολη... στο πώς θα κάτσεις, αν θα τσούζει κτλ. Είχες πάρει μαζί στο μαιευτήριο αυτά τα ειδικά καθαριστικά για μετά για την τουαλέτα;
    • Εγώ στην αυχενικη ρώταγα πριν καν δει το οτιδήποτε αν υπάρχει. Της είχα πει ότι είμαι αγχωμενη γιατί έχω χάσει 4 κυήσεις  αλλά και λόγω ηλικίας καθ η γυναίκα ήταν πολύ κατατοπιστικη και μου τα εξηγούσε όλα.   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...