Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου Νο 81-Los coloteroritas!!!!

Recommended Posts

Ναι ρε συ....ειδες οι παλιογιαλαντρες...χαχαχ..

καλοπερνανε και εμεις δουλευουμε...

η Αργυρουλα που ειναι...

οι Θεσσαλονικιες;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ασε ρε Γιωτα...κοβο φλεβες σημερα

το μισο γραφειο λειπε σε ταξηδια η εξωτερικες δουλιες..και βαραω μηγες./.

οχι οτι δενε χω χαρτοδουλεια αρχειο η κλπ ...

αν θελω ουυυ ποση δουλει αμπορω να ανακαλυψω...

αλλα ειανι τοσο βαρετη που μονο οταν εχω τρελη ορεξη την κανω..

μου εχουν σπασει και τα νευρα με οσους εχουν μινει εδω να συζητανε για τον μισθο μας τον οποιον δεν εχουμε παρει ακομα..

πως κανουν ετσο ρε γμτ..

στα 11 χρονια που δουλευω εδω ειναι η πρωτη;;;..αντε η δευτερη φορα που δε πληρωθηκαμε τελος του μηνα....

ωραια ατμοσφαιρα ειστε....

ενταξει δε νομιζω οτι κατηγορουν το αφεντικο,απλα τη τυχη τους που πρεπει να πληρωσουν και αυτοι τις υποχρεωσεις τους :roll:

εχω φρικτο πονοκεφαλο....

επισης πειναω.... :|

Ελα ρε Γιωτα..δε μιλαμε για τους υπαλληλουν των 500 Ευρω..

ελεος...

ναι ολι εχουμε υποχρεωσεις..

και εγω επισης..ξερω οτι μεχρι το τελος της ευδομαδας θα πληρωθουμε...φροντισα τις αμεσες και ενημερωσα παιδικο και ασφαλιστη - γι ατην ασφαλει ατου αμαξιου του Ο - πως θα καθηστερισω λιγο..

απο κει και περα..δενε ιναι ουτε στο χερι του αφεντικου...ουτε της υπαλληλου που κανει τη μισθοδοσια..

τεσπα...

και εγω πειανωωωωω

κακουργααααααα

θα τις ψησω να φαμε σε λιγο...

εχω ενα καλαμαρι ψητο απο αυτα που ταιζω τον Ο και κοτοπουλο ρουρνου...

ξεκοκκαλισμενο μπουτακι..

θα φτιαξουμε και μια σαλατουλα...

Γειααααααα!!!

Τι κανετε κοριτσακια?

Τι καλα που πινετε καφεδακι οι Αθηναιες!! Εμεις καλα, 3 μερα με ηλιο!!! :D Στης 10 του μηνος εκλεισα για σπινθηρογραφημα..με εχει ριξει πολυ η ολη κατασταση..ππφφφφ

Βικακι ο θυροειδης τι ρολο μπορει να παιζει στον αυχενα? Το εχω στο προγραμμα να κανω γενικες αιματος και θυροειδη, θα το επισπευσω αν ειναι. Για οστικη μαζα εκανα μετρηση πριν 2 μηνες και ημουν στο 98 της εκατο.

Αργυ που εισαι σημερα? Πινεις και εσυ καφεδακι με τις Αθηναιες? :P Μια χαρα χουβαρτζιδες τα βρισκω τα πεθερικα σου. Γιατι δεν ερχοντε συχνοτερα αφου εχουν τοση αγαπη για τα παιδια? Γελασα με τον αντρα σου που ειδε το χιονακι εξω και με αυτο που σου ειπε :D επρεπει να δει το δικο μας εκεινη την μερα που ηταν στα 20 εκ. οταν σηκωθηκαμε το πρωι!! Το διαβατηριο πηγες να το παρεις? Ποτε πατε Ελλαδα?

Γιωτακι συνηλθαν τα μικρα?

Χρυσα ουτε ξερω τι γινεται αν ειναι κυστη, αυτος μιλησε και για ογκο και με ταρακουνησε λιγο...

Μαρακι πηγες στον γιατρο?

Ιουλια μακαρι ετσι ησυχουλη να ειναι και οταν γεννηθει! Φυσικα και να κανεις β επιπεδου.

Παω να ξυπνησω τον μικρο γιατι δεν θα κοιμαται το μεσημερι.

Θα μας τρελανει ο καιρος λεμε...

το προι εριχνε καρεκλες..και τωρα εχει εναν ηλιο...να κυκλοφορεις με αντηλιακο...

λενακη αμαν πια και αυτος..αμεσως ογκο...

σαν τον πρωτο γυναικολογο της μανας μου που μονο ετοιμοθανατη δεν την εβγαλε...

καλα παοτελεσματα να εχεις..και οτι και να ειναι να ειναι ευκολα αντιμετωπισημο..

η Ειρηνη ηρεμησε καθολου;;;;

εμεις σημερα εχουμε ραντευου με τον αναπτηξιολογο και βλεπουμε

να΄μαι κ εγω!

ημουν με τον χ..,με χρειαστηκε για κατι εξωτερικες δουλειες!τωρα πηγε να παρει τον γιωργο απο τον παιδικο!

δεν ειναι λιγα τα 4 κιλα κοριτσια..21 εβδομ..εχω αλλο τοσο μπροστα μου..στον γιωργο ειχα παρει συνολο 9 κ ειχα ξεκινησει κ απο πιο λιγα,53,5!

πρεπει να προσεξω λιγο περισσοτερο προφανως :roll:

ελενα ελπιζω να μην ειναι τιποτα!

τ'ι γλυκια φατσουλα ο γιωργος σου! :D:D:D:D

θεσσαλονικιες θα κανονισουμε εμεις κανεναν καφε καλε;;;;;;;;;;;;;;;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

εχω μια ιδεα,αλλα δεν ξερω αν μπορει να υλοποιηθει..

να ψαξουμε να βρουμε εκπτωτικα εισιτηρια για το magic park και να παμε ενα σαββατο!!ειναι σουπερ κ θα το κατευχαριστηθουμε ολες κ ολα τα παιδακια! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:idea::idea::idea::idea::idea::idea:

ειδα το πρωι πριν φυγω μια τελεια συνταγη του πετρετζικη για στρουντελ αλμυρο με πουρε πατατας.πρασο,κρεμμυδι κ μελιζανα!

αυριο θα το κανω!

εβγαλα να ξεπαγωσω ενα φυλο σφολιατας που ειχα στην καταψυξη,τα ειχε φτιαξει η πεθερα κ μου ειχε δωσει 2!

σας φιλω!ηρθσν οι αντρες! :)8-)

καλε ιουλια μια χαρα ειναι τα κιλα σου....

λενακι ελπιζω ολα να ειναι καλα......μη τρελενεσαι....οι γιατροι στη πλειοψηφια τους λενε το χειροτερο.....

τα παιδια καλα ειναι....προς το παρον :roll:

σες μιαμ μιαμ.....αντε μια ωρα εμεινε.....μια ωρα με χωριζει με τις ωραιες μου φακιες :D

γιουχουυυ

τι κανετε?

στεναχωρεθηκα με το ελενακι μας που στεναχωρεθηκε..ελα..ολα καλα θα πανε..εχεις πονους?ο μικρος ειναι τελειος..η μεγαλη ηρεμησε?ποτε θα παρεις τηλ :twisted::twisted::twisted::twisted:

εμεις καλα..πειναω κ γω..χαχαχαχα

ρε ιουλια 4 κιλα ειχα βαλει στο παντελη τετοια βδομαδα..κ συνολο πηγα 13-14 μαξ

αλλα εσυ θελεις κατω απο 10..ρε δε γινεται...ειναι μανικι :roll::roll:

με το καλο το αγορακι σας 8-)8-)8-)

εγω σημερα ποαω να το δω..αχ απ τους τελευταιους υπερηχους ειναι..μετα ντοπλερ κ τελος..θα το δω λαιβ το αγορι μου :lol::lol::lol::lol: πλακιτσα :lol::lol::lol::lol:

φιλια σε ολες :x

ΕΦΤΑΣΑ ΣΠΙΤΙ

!!καλε ποσο το χαρηκα!

αλλα πως περασε η ατιμη η ωρα!

ολες κουκλες...θεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!

η ΓΩΓω...εχει μια κοιλια....τοοοοοοοοοσο ψηλα!

ειχαμε και εναν αντρα την παρεα....τον πΑΝΟΥΛΗ...μα τι καλο παιδακι!

τσιμπισαμε και ενα τσουρεκακι τενκερλης!\

μιαμ μια

Λενακη....ο θυρεοειδης επιρεαζει το ασβεστιο!

Χρυσα...ειναι τελειο...!

υπεροχο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βικυ σε ειπα ρεε..αμα δε σ'αρεσει να πας να το αλλαξεις ΟΚ;;;

εποδειξη εχει μεσα δεν υπαρχει προβλημα μου ειπαν...

Σαλονικιες....καφεδακι;;;;

Ήρθα και εγω ...καλά οχι τωρα Στις 3:30 έφτασα σπίτι.

Βυκη για μένα το ειπαις το όμορφη ε? Και για την Γωγω που έχει φυσική ομορφιά και δεν βάζει κρέμες χαχαχαχα

έκανα και ψώνια, πήρα 2 μπουζες απο τα ΗΜ κόστος 20 εύρω και οι δυο μαζι. Εσείς τσουρέκια εγω μπλούζες!

Καλά που στοβδιαολο έχουν το ανσανσερ απο την μεριά που φεύγει για πειραιά, τελικά πήγα απο τις σκάλες και με βοήθησε ένας μαύρος να κατεβάσω το καρότσι.

Λενακι μην φοβάσαι.

Χρυσα εμένα γιατι δεν μου μίλησες στο τηλ? Μόνο την Γωγω ε? :P:lol:

Γεια σας κοριτσάκια!!! :D

Έλενα μην αγχωνεσαι ρε κοριτσάκι, το πολυ πολύ να είναι καμια κύστη. Μια χαρά θα βγει το σπινθηρογράφημα.

Πως περάσματα Αθηναίες;; τι κάνατε;; τι ειπατε;;; ξεραστε τα όλα!!!!!! Η κουμπάρα μου τι κανει;;; Η Γωγώ με την κοιλουμπα της πως είναι;

Βικακι έχει στο μολ Τερκενλη;;;;;; σλουρπ σλουρπ Αν και νηστευω τα γλυκα και την σοκολάτα... Αφού δεν μπορω να νηστεψω λόγω θηλασμού το φαγητο, νηστευω τα πάθη μου.

Παναγιωταααα μου πέφτουν απόλυτα μαλλια μαρηηηηη!!!!!! Τι να κάνω;;; εσύ τι είχες κανει;;

Μαράκι δεν ξερω... Και αν το ανακαλύψουν τι θα πεις;....

Αργύρουλα Συμφωνώ μαζί σου.... Βέβαια αν μου τύχαινε τώρα που δεν έχω μαντήλι να κλάψω θα με πείραζε πολυ.

Ιουλία κι μου μακάρι να είναι έτσι ήσυχο παντα το γιοκαρινι σου.

Θούλη τελικά είχες δεν είχες παλι θα μας βγάλεις την πίστη με το φύλο εεεε;;;;

Αχ.... Δε θυμάμαι αλλά...

Σας φιλώ προς το παρον :x

γειααααααααααα!! :D:D

μπηκα να γραψω στα γρηγορα γιατι εχω να δω κ μια σειρα στο web tv! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

παναγιωτα με ειχες ρωτησει..οχι τωρα που εχει ηλιο 7 ,τον βαζω για υπνο στις 8 τον γιωργο!!!θερινο ωραριο!!! 8-)8-)8-):lol::lol::lol::lol::lol:

ονειρευομαι το τουρλου φουρνου που λεω να κανω αυριο..και σπιτικη μπουγατσα..

κατι με εχει πιασει κ ολο να μαγειρευω θελω :roll::roll: αν και τα φαγητα με τραβανε πιο πολυ απο τα γλυκά..περιεργο για τα δεδομενα μου βεβαια..!

αργυρω συμφωνω κ εγω μαζι σου,αλλα θα συμφωνησω με τη νοναμου!! :D:D

εμας το ψυγειο ειναι εντοιχιζομενο,με πορτα οχι δικη του,αλλα οπως τα ντουλαπια της κουζινας..τρομαρα μου ηθελα να τα σεταρω ολα τελεια οταν καναμε το σπιτι..

εε...2 φορες χαλασαν οι πορτες..80ε καθε φορα η επισκευη... :evil::evil:

τωρα,αν μου ξανασυνεβαινε..θα με πειραζε γιατι τον μισθο μου τον εχω υπολογισμενο μεχρι το τελευταιο ευρω..ενταξει,δε θα εσκαγα..θα καθυστερουσα την πληρωμή απο κατι αλλο..αλλα θα με πειραζε οσο να πεις.. :roll:

η θου καλε δε θα μαθει φυλο!κ τωρα που το θυμηθηκα..να την παρω τηλ. γιατι στις 6 ειχε β επιπεδου!! :D:D

σας φιλώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!

Ιουλίαααα :o:o:o 4κιλά? :o:o:o:o και χωρίς να φας τον αρακά??? :o:o:o:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::P

να σου πω εγώ μέχρι την εβδ. που είσαι στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει 2 κιλά και στην δεύτερη περίπου 4, αλλά μετά(στην 2η κύηση) π.χ από την 28 εβδ μέχρι την 31 πήρα μόνο 600γρ.! :D:D:D και μετά τις επόμενες εβδ. δλδ μέσα σε 3 εβδ πήρα μόνο 100γρ.! :o:o:o ....δεν έπαιρνα παραπάνω.....και έκλεισα με μόνο 9,5 κιλά!!! ;)

Λενάκι κάνε τις εξετάσεις που πρέπει να κάνεις και μετά στεναχωριέσαι, ανάλογα με το αποτέλεσμα εννοώ.....μην σε ρίχνει χωρίς να ξέρεις.....οι γιατροί είναι υποχρεωμένοι να αναφέρουν όλες τις πιθανότητες, αλλά χωρίς εξετάσεις.....καλά αποτελέσματα σου εύχομαι!!! :YMHUG::YMHUG::-*

Αθηναίες μήπως με αναφέρατε καθόλου? διότι φταρνίστηκα κάποια στιγμή!! :P:P:lol::lol:

Σισσιώ σε πολλά συμφωνούμε :P:D

Μαρία εσύ και τα κορίτσια είστε στην ασφάλεια του άντρα σου? :roll::roll:

τι σου είπε ο οφθαλμίατρος? :?:

Η Ζωή και η Αναστ. καλά είναι? :?:

καλά ρε Χρύσα είναι δυνατόν να μην κοιμηθείτε το βράδυ αν χαλάσει το ψυγείο??/ :o:o:o

δεν ξέρω έχω μεγαλώσει διαφορετικά, η υγεία ήταν το παν στην οικογένειά μας....το πρώτο και πάνω από όλα....όλα μπορούν να αντικατασταθούν, η υγεία όχι.....

τελικά ήρθε ο μάστορας το πρωί, το είδε και είπε ότι 4 ελατήρια χάλασαν και πρέπει να τα παραγγείλει....και μου πρότεινε ο άντρας μου να αγοράσουμε/ αντικαταστήσουμε το παρόν ψυγειο με ένα άλλο, που θα είναι μόνο ψυγείο χωρίς κατάψυξη....αλλά θα δούμε .......

μετά φύγαμε το πρωί στις 9.00 και γυρίσαμε το απόγευμα στις 18.00 :D;) βόλτες....

αααα επειδή λέτε για την ώρα του ύπνου: ε ο Λ. πολύ της ρουτίνας είναι :o:o:o:o

με την παλιά ώρα και περίοδο σχολείου πήγαινε για ύπνο στις 20.20...στις 20.00 έπινε το γάλα.....τώρα που άλλαξε η ώρα με το που θα πάει 20.00, συναγερμός....σηκώνεται να πιεί το γάλα και του λέω δεν πειράζει ας κοιμηθεί λίγο αργότερα γιατί δεν έχει σχολείο τώρα....αλλά αυτός φωνάζει και οδύρεται μόλις πάει 20.20 :o:o:o:o:o:o .....εν τω μεταξύ μέρα έξω 8-)8-) ....το μπουμπούκι πέρα βρέχει αν δεν νυχτώσειιιιιι....με δυσκολία την βάζω....και χθες κοιμήθηκε στις 22.00 :o:o:o στο δωμάτιό της ήταν βεβαια, αλλά.......το θέμα είναι ότι ξυπνάνε στις 7.30 :?

ειδες βρε αργυρω!!για αυτο κ εγω σημερα τον τσακισα τον αρακα μου!! :lol::lol::lol::lol::lol:

και θα φαω κ το τουρλου μου αυριο!! :evil::evil::evil::evil:

καλα,ο γιωργος δεν μας παρακαλαει κιολας να κοιμηθει!δηλ. αν ειμαστε εξω,χαλαρα καθεται κ αν δε τον παμε στο κρεβατι..καθεται κ αλλο κ παιζει..αλλα το πρωι κ αυτος 7,αντε 7:30 ξυπναει,οποτε καπως πρεπει να χορτασει υπνο,ειδικά αφου δεν κοιμαται μεσημερι κ ολη μερα ειναι ντουρασελ! :lol::lol::lol::lol:

αν ομως και στις 8 δε σουρουπωνει..δε θα τον βαζω στο κρεβατι..βαρβαρο μου φαινεται με το φως της μερας εξω :roll:

καλα δεν ειπαμε οτι δε θα κοιμομασταν κ το βραδυ για το ψυγειο! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μιλησα με θου,ολα καλα στο β επιπεδου!! :D:D:D

γελιο πολυ με τον γιατρό...αλλα θα σας τα πει αν ειναι εκεινη!! :lol::lol:8-)8-)8-)8-););)

χρυσα τί εγινεμε αναπτυξιολογο;;

φιλια σε ολες!

Ιουλια τι να σου πω...τον βρικε απολυτα φυσιολογικο γι ατην ηλικια του.

Τις ιστεριες που κανει τις απεδωσε στην υπαρχη μικροτερου αδελφου απο τοσο μικρο χρονικο διαστημα..

και την ελλειψη ενδιαφεροντως ως προς τη μαθηση στον χαρακτηρα...

ειπε πως αυτος στο σχεολειο μπορει να πιανει πουλια στον αερα..αλλα δε θα ειναι ποτε παιδι που θα βαλει κατω τον ποπο του να ηρεμισει...

του εκανε διαφορες εξετασεις με τη μορφη παιχνιδιων καρτελες κλπ τον βρικε παρα πολυ ανεπτηγμενο στο γλωσσικο τομεα, ειπε οτι ειναι ενα παιδι με εντονη τη συναισθηματικη νοημοσυνη και αν θελω να μιλησω με παιδοψυχολογο που θα σκιαγραφισει το ψυχοκινητικο οτυ προφιλ και θα μου δωσει τις καταλληλες οδιγιες

Ρωτησε πως γεννηθηκε αν υπηρχαν καποια θεματα στη γεννα προωρος αποχωρισμος για μεγαλο διαστημα..ρωτησε αν θηλασε αν αποθηλασε ομαλα ποτε εββγαλε την πανα αν ειχε πισογυρησματα, αν βρεχει το κρεβατι του αν βλεπει εφιαλτες τη νυχτα αν τρωει τι τρωει πως το τρωει...αν πηρε πιπιλα πως την εβγαλε..

τον εβαλε να ζωγραφισει- μοναδικο στο οποιο ηταν σκετη απογοητευση. να του πει αριθμους να του μετρησει να του πει σχηματα να αναγνωρισει εικονες και γραμματα και αριθμους, με ρωτησε αν παιζει με αλλα παιδια πως παιζει αν παιζει με παιχνιδια αν εχει φαντασια ..τεσπα..μια ολοκληρη ωρα κατσαμε...

Δεν ειναι υπερκινητικο σε καμια περιπτωση ειναι απλα παρα μα παρα πολυ ζωηρο...και ζηλευει απιστευτα..

μα του ειπα πωςτ ετοια κολπα εκανε και πριν γεννηθει ο Γ και μου ειπε πως επειδη εχει πολυ ανεπτιγμενη συναισθηματικη νοημοσυνη αντιλαμβανετε πολλα περισσοτερα απο αυτα που θελουμε να του πουμε..

τεσπα..συνεστησε να τον δει παιδοψυχολογος και δε χρειαζετε εργοθεραπιες....ΑΝ θελω να τονπαω σε καποια ομαδικη εργοθεραπεια να μαθει να συγκεντωνετε και να συμμετεχει σε ομαδα..αν και κανονικα κατι τετοιο θα πρεπει να γινει σε ταξη νηπιων και προνηπιων...

μια χαρα χρυσα λοιπον!! :):):)

Δεν ηρεμησες αρκετα τωρα που ειδες οτι δεν εχει θεμα ο μικρος;;

μπραβο σου που το εψαξες ομως,δε θα σταματησω ποτε να λεω μπραβο στους γονεις που δεν επαναπαυονται για κανενα θεμα κ ψαχνονται κ ας τους θεωρουν αλλοι υπερβολικους!

φιλακια πολλα κ καλη ξεκουραση! :)

μπηκα δω τα του Χ.

κουμπαρουλα ειδες που δεν εχει τιποτα το παιδι!

ολα τελεια!

γραψε τον σε κατι ομαδικο και ασε τον παιδοψυχιατρο κατα μερους!

ΑΦΡΟ φυσικα για σενα το ειπα...τα σαλιγκαρια κανουν καλη δουλεια!

τελεια για τις μπλουζες!

καλα εκανες!

θου...φανερωσου....πες!

θα μας σκασεις!

Σηγα μην ηρεμησα παιδια..

σαν τη Παναγιωτα και εγω..

ισος τον παω σε παιδοψιχολογο...

πιο πολυ να μου δωσει κατευθηντηριες οδιγιες για το πως να του συμπεριφερομαι ..αλλα και στον Γιαννη πως να συμπεριφερομαι..

Ιουλια δε με νοιαζει ρε αν με θωρουν υπερβολικη..και αν μια στις τοσες ειχε κατι;;;...τι θα ελεγα μετα στον εαυτο μου.

Α Αφρο με τις βροχες γεμμησε αεναντη με σαλιγκαρια..ο Ο θελει να τα κανω στοφαδω θες να σου στειλω καμια ντουζινα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

χρυσα εγω μαζι σου! ;) και για τον παιδοψυχολογο..κακο δε θα κανει,κατευθυνση θα σου δωσει..γιατι οχι;;

ολα ομως καλα θα πανε!θα το δεις!ειμαι σιγουρη!! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είμαι και εγώ υπέρ των νέων γιατρών.. εν προκειμένω όμως είναι θέμα νοοτροπίας/κουλτούρας.. στην Ελλάδα σχεδόν το 70% καταλήγει με κ.τ χωρίς να συμπεριλάβουμε ποσοστά άλλων ιατρικών παρεμβάσεων.. δεν είναι τυχαίο.. Ο γιατρός εντωμεταξυ είναι 32-33.. τώρα τελειώνει την ειδικότητα και φεύγει Αγγλία αρχές '25 για ειδίκευση εμβρυομητρικου δίπλα στο Κύπρο Νικολαιδη.. φοιτητή ιατρικής μου μένει μόνο να δοκιμάσω..🤣🤣🤣 Όντως μαργαριτάρι ακούσαμε.. αλλά δεν είναι ώρα ακόμα.. ας γεννησουμε με το καλό και θα σας τα πω όλα!! Ευτυχώς ο άντρας μου με στηρίζει και είναι μαζί μου..! Sorry δεν προσπαθώ να σας το παίξω μυστήρια και έτσι..😅 απλά δεν έχω αντοχές να συνεχίζω να υπερασπίζομαι και να εξηγώ τις επιλογές μου.. Όχι όχι.. τη παρασκευή ο γιατρός..!! Άσχετα με τις αρτηρίες... Στο δεύτερο Doppler και στον αγγειολογο που πήγαμε μου είπαν σχεδόν το ίδιο πράγμα.. πιθανόν το μωράκι πίεζε τις αρτηρίες την ώρα της μέτρησης και αν δεν τις ξαναμετρησε ο εμβρυομητρικος τη πρώτη φορά (όντως μια φορά πήρε μέτρηση, είχε πολύ κόσμο) να έδειξε ψευδώς αυξημένες αντιστάσεις.. ο δε αγγειολογος εκνευρίστηκε κιόλας γιατί λέει πάνε αγχωνουν τις γυναίκες ενώ δεν είναι κάν η ειδικότητα των εμβρυομητρικων να μετράνε τις αρτηρίες και τις αντιστάσεις!! Δεν είναι πήρα μια μέτρηση τυχαία και αυτό είναι.. Αλλά δεν στέλνουν τις γυναίκες σε αγγειολογους ώστε να γίνει αξιόπιστα και η μέτρηση.. Τεσπα όχι καλά είμαι τώρα! Έχω κάνει τα πλάνα μου και τις επιλογές μου... απλά κουρασμένη ψυχολογικά νοιωθω από το στρες όλης της εβδομάδας.. να σκεφτείς αν δεν ήμουν σε κάποιο ραντεβού, σχεδόν όλη μέρα ήμουν στα τηλέφωνα και έκοβα βόλτες πάνω κάτω στο σαλόνι.. τα πόδια μου πόνεσαν από το τόσο περπάτημα!! 😂 Εντωμεταξυ έχετε πιάσει και ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης βρε κορίτσια μου... P.S Έτσι για το κερασάκι στη τούρτα.. ο σύζυγος λίγο νωρίτερα βγήκε θετικός στο covid!! 😱 Έτσι για να κλείσει όμορφα αυτή η υπέροχη εβδομάδα..!! 😅 Ευτυχώς έκανα δύο τέστ διαφορετικών εταιρειών και είμαι αρνητική.. Τώρα καραντίνα και από απόσταση.. πφφφφ..
    • Ουφφ όλα καλά με εξετάσεις girls νομιζω 🙏🏼 Μικρόβια τίποτα, κατακερματισμός πολύ καλά 10%. Άρα στη δική μου περίπτωση μπορεί τελικά να ήταν όλα τυχαία τι να πω.  Ο,τι προλαβαίνω από αυτόν τον μήνα 😂 ωορρηξία ή έγινε χθες η σήμερα 
    • χαχαχαχ αστα να παν... χαρά στο κουράγιο μου δε λες τίποτα...   καλά σίγουρα θα θέλω αργότερα...προς το παρόν όμως ούτε να το σκέφτομαι 😂
    • εσυ ίσως η μεγαλύτερη και εγώ η μικρότερη μάλλον 😍 καλά ναι δεν είναι τραγικό αλλά υπέθεσα ότι θα κάτσει για λίγο στον μπαμπά του 🤷
    • Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...