Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου Νο 81-Los coloteroritas!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια ...δηλαδή αργυρώ :D

Εμείς ξύπνησαν απο τις 6 Μ Κ και Π και επειδή αυτοί κοιμήθηκαν απο τις 8 χθές εμένα με άφησαν να κοιμηθώ όσο ήθελα.

Στις 9 ξύπνησα και άρχισα δουλειές ...τωρα κάθομαι στον μπαλκόνι και πίνω ήσυχα το καφεδάκι μου.

Για φαγητό έχουμε μανιταροπιτα απο χθές. Πρέπει να πλάσω σήμερα 5 κιλα κιμά!! Οϊμέ!!!

Αργυρώ πολύ τούς γουστάρω! Τι καλοί που θα αςβκανουν δώρο το μπάνιο!!!

Ανησυχώ και εγω για την φραν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αφρό ευτυχώς σε άφησαν να κοιμηθείς!! :);)

Και τι έκαναν από τις 6.00 στο πόδι;;; :o:?

Αφρό ρε, έχουν τα χρήματα και θα μπορούσαν να μας τα κάνουν και όλα!!! :lol::lol:

Αλλά για το μπάνιο σίγουρα θα χρειαστούμε 5.000€!! :?

Τι καλά να πίνεις καφεδάκι μόνη στο μπαλκόνι με ηρεμία! :D;)

Αφρό για σένα ειδικά !!! ;)

"Δοκιμάστε να τις καταναλώνετε σταθερά μαζί με τη γυμναστική σας και θα δείτε εντυπωσιακά αποτελέσματα!

Εκτός από τη γυμναστική υπάρχουν και ορισμένες τροφές που βοηθούν στο να κρατήσετε επίπεδο το στομάχι σας. Οι ακόλουθες τροφές, είτε βοηθούν στην καλύτερη και ταχύτερη πέψη, είτε ενισχύουν την καύση του λίπους στην περιοχή της κοιλιάς.

Καρποί του δάσους

Blueberries, cranberries και bilberries τα λένε οι ξένοι, εμείς τα ξέρουμε σαν μοβ και κοκκινωπά φρουτάκια του δάσους (βακκίνια και μύρτιλλα ελληνιστί) που πλέον θα βρείτε σε πολλά μανάβικα! Πρόσφατη έρευνα συνδέει σαφώς την κατανάλωση των φρούτων αυτών με τη μείωση του κοιλιακού λίπους και εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να την αμφισβητήσουμε.

Σπαράγγια

Tα σπαράγγια αποτελούν ένα παρεξηγημένο στην Ελλάδα αλλά νόστιμο λαχανικό που δρα σαν φυσικό διουρητικό. Πάρτε το τρυφερό κάτω μέρος από τα σπαράγγια και φτιάξτε ένα ωραίο αφέψημα με νερό. Εναλλακτικά καταναλώστε τα ψητά!

Σολομός

Ο σολομός όπως και όλες οι τροφές που είναι πλούσιες σε Ω-3 λιπαρά βοηθούν στην διαδικασία της πέψης γρηγορότερα και πιο εύκολα.

Καρπούζι

Το κατ' εξοχήν φρούτο του καλοκαιριού, το καρπούζι, σε ξεδιψάει και ταυτόχρονα ικανοποιεί την όρεξη για κάτι γλυκό. Το καρπούζι έχει ελάχιστες θερμίδες αφού στο μεγαλύτερο ποσοστό του είναι νερό ικανοποιώντας παράλληλα την αχόρταγη όρεξη μετά από ώρες κολύμβησης στη θάλασσα.

Εσπεριδοειδή

Θέλετε να πετύχετε φυσική αποτοξίνωση και να βοηθήσεις την διαδικασία της πέψης; Στύψτε λίγο λεμόνι στο νερό που ετοιμάζεστε να πιείτε και θα τα καταφέρετε"

Για επίπεδη κοιλιά!!

Καλησπερααα..τι κανετε;;;

εμεις καλα...

εβαλα σαλιγκαρια στο αλευρι και σημερα εχω να κανω ενα σωρο πργματα...κυριως να τακτοποιησω τα ψωνια

θελω να φτιαξω και χαλβα, να καθαρισω τα καλαμαρια που πηρα να τα γιαχνισω , να βρασω τα φασολια που θα φτιαξω αυριο φασολοκεφτεδες κλπ κλπ κλπ..

Αρτζ μια χαρα καλε που θα σας τα παρουν ολα... σαμπως μαζι τους θα τα παρουν;;;..ενα γιο εχουν ολα δικα του θα ειναι στο τελος.

Σισσιώ ήσουν ονλάιν και ούτε μια καλημέρα δεν έγραψες :evil::evil::evil::evil::evil::evil::P:P:P:x

Βρε αργυρουλα το οτι με βλεπεις ον λαιν δε σημαινει οτι ειμαι κιολας. Απλως στο κινητο εχω κανει το τρενακι αρχικη σελιδα, συνηθως απο το κιν μπαινω για τα τσεκαρω τα μνμ μου.

Φιλια! Καλη Κυριακη!!

Φιλακια Νατασακι!!! Πως πηγε τελικα αυτο που λεγαμε;

Καλησπέρα σας :x

τι κάνετε?

Παναγιώτα [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] να χαίρεσαι τον Νικόλα για τα γενέθλιά του χθες.....ευτυχισμένος και υγιής και έτσι δραστήριος να είναι ;):x ....να τα εκατοστήσει :x:x

εμείς καλά :D .....σήμερα φύγανε και τα πεθερικά και ο Λ. έκλαιγε :o:o:o και πολύ μάλιστα επειδή έφευγε η πεθερά :? .....φυσικό όμως, εκείνη ασχολείται όλη την ημέρα μαζί του και είναι το αγαπημένο τους εγγόνι :? ...... δεν κατάλαβα γιατί έφυγαν σήμερα και όχι αύριο :? .....

σήμερα εδώ είναι Κυριακή του Πάσχα.....και έφυγαν για να μην συναντήσουν κίνηση στον δρόμο :? ......

τα παιδιά πήραν τα δώρα του από τα πεθρικά, αλλά υποτίθεται τα έφερε ο λαγός....έτσι είναι το έθιμο εδώ, ο λαγός φαίρνει σοκολάτες, ε και καμμιά φορά και κανένα δωράκι ;) .......

αφού λοιπόν έκλαιγε ο Λ. και τι να τον κάνουμε αποφασίσαμε να πάμε στην Φαντάσιαλαντ

εδώ δλδ:

http://www.phantasialand.de/de/home

πήγαμε, κρύο πολύ έκανε, αλλά δεν πτοηθήκαμε.....νομίζαμε ότι θα είμασταν οι μοναδικοί, αλλά ήταν πολύς κόσμος....ήταν και από Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Ολλανδία.....περάσαμε πολύ ωραία.....και είχε προσφορά αν πας τώρα - λόγω του κακού καιρού έχουν χάσει πολλά χρήματα - κερδίζεις εισητήρια για το καλοκαίρι :D:D:D;)

έτσι πήγαμε και θα ξαναπάμε δωρέαν το καλοκαίρι πάλι!! :D:D:D

αυτά.....

α'υριο δεν ξέρω τι θα κάνουμε....κάποι πρέπει να πάμε :?

Αα είχε γενέθλια ο Νικόλας;;;;;;;;

παναγιώταααααααα!!!! Χρόνια το πολλά!!!!!!!! Να τον χαίρεστε!!!!!!!!!!!! :D:D:D

Σίσσυ δεν επικοινώνησαν με τις κοπέλες ακόμη! :D:D

Πότε γυρνάς εσύ;;;;;

Καλημερα και καλο μηνα...

παναγιωτααα..

να χαιρεσαι τον Νικολα ρε...

να ειναι ηρεμος καλοβολος τακτικος και φαγανουλης...

τι κανετε;;;

εγω σερνομαιιιιι

Παναγιωτα, αν και θα σε πάρω τηλ, ναβσου ζήσει ο Ν να τον χαίρεσαι!!!

Χρυσα καλημέρα, τι έγινε? Κουρασμένη?

Ο Μ είδε εφιάλτη το πρωί και ξύπνησε, μου ειπαι μετα κλαιγωντας γιατι δεν άκουσα τον μπαμπά και δεν κατάλαβα να μπω στο τρένο και τούς άφησα μόνους .... έκανε ωρα να συνέλθει ...ολο έλεγε και ξανά έλεγε γιατι και γιατι.

Χθές ξεσκιστικαν στο φαΐ! Ο Π έφαγε 2 μπιφτέκια σαλάτα ντάκος και λίγες πατάτες και ο Μ 2 μπιφτέκια και μετα απο λίγο ήρθαν ο νονός του Μ με τον έναν νονο του Π και έσκασαν στα μπισκότα και στο κεικ!!! Ο πάνος έγινε 20 κιλα απο το φαΐ και δεν μπορούσα να τον σικωσω !!!

Αφρο γεννικα ειμαι κουαρασμενη...

το Σκ δε ξεκουραστηκα καθολου γιατι ο Ο δουλευε, πηγα στη μαμα εκανα εκει καποιες δουλιες που ηθελε λαικη ψωνια μαγςειρεμα κλπ κλπ..

χτες ημουν παλη ολη μερα στην κουζινα μαγειρευα τα σαλιγκαρια εκανα μακαρονια με κημα, ρεβυθια καθαρησα το ψηγειο τηγανισα μελιτζανες κολοκυθακια για τα σαντουιτσ του Ο ..γεννικα ψωφισα..

σημερα εβαλα ενα πλυντηριο να το απλωσει η πεθερα και ετοιμασα αλλο ενα να το βαλουν.

Ειχε απαισδιο καιρο χτες..

οταν γυρισω θα σηδεροσω γιατι μαζευτηκαν πολλα ρουχα για σηδερωμα..

Σημερα ο Ο εχει αδεια θα παει να δωσει για το μηχανακη θεωρητικα, κατεθεσε και τα χαρτια γι ατην αδεια σεκιουριτι που υποχρεουνται αν εχουν ολοι οι υπαλληλη..

και επειδη ηταν στο δρομο του πηγε τον Χ στο σχολειο..εννωειατ εμε ιστερια..

τι θα κανω με αυτο το παιδι δεν ξερω..πολυ αντιδραση ...

ζηλευει απιστευτα

καλημερα και καλο μας μηνα!!!!!!

παναγιωτα να χαιρεσαι τον μικρο σου αντρουλη :x:x:x:x

εμεις εχουμε πολυ ωραιο καιρο σημερα......αλλα διαθεση χαλια......παλι ειναι αρρωστος ο γιωργος βαρεθηκα......στις 18 του μηνα εχουμε ραντεβου με τον πνευμονολογο...μου εχει ζητησει μια ακτινογραφια θωρακος και εξετασεις αιματος οταν δεν θα ειναι αρρωστος...και ετσι πως παμε δεν θα τις κανουμε ποτε. :(:(:(:(

και ο ιασονας ειναι αρρωστουλης...αλλα οκ.....ουφφφφφφφφφφ......

σας ειπα οτι κλεισαμε βαφτηστικα;;;δεν θυμαμαι.....ειναι τελεια :D:D:D:D:D

Γιωτα σοβαρα;;;;

φωτο εχεις;;;;

για πες πως ειναι

Παλη ρε συ αρρωστος...

τι να πω ρε παιδι μου...περαστηκα για αλλη μια φορα..ελπιζω τωρα που φτιαχνει ο καιρος να μη ξαναρωστησουν

kalhmera!

kαλο mhna!

αν και εμενα δεν ξεκινησε καλα.....

μου εφυγε το σφραγισμα απο το μπροστινο δοντι...και σχεδον ολο το σκ ημουν με την κουφαλα!

αλλα σημερα πρωι πρωι πηγα και το εφτιαξα....ετσι με το καλημερα 60 ευρω

εκλεισα και ημερομηνια....19/5/13 ωρα 6:00

αποφασισα και μπομπο

θα τηλ και στο φωτογραφο...(ελπιζω να βρω)

Γωγω που εισαι?

Αφρο - Σισακι ...καφε την τεταρτη????????????????????????????????????

γΙΩΤΑ τι κλεισατε?

βαλε να δουμε...

αχ μωρε πλαι αρρωστα ειναι?

περαστικα σας

χαχαχ..το εχω δει σε αρκετες βαφτησεις...

τωρα που κοιταζω για τη δικη μας με τη Βικθ..ψαχνομαι για κατι που να εχει χρηση και μετα..

πχ του Χ ηταν ενα μπαουλικαπανεπδακι αρκουδος...

ειναι στο υπογειο εντελως αχριστο και εδωσε και ενα καρο λεφτα..

του Γιαννη πηραμε ενα απλο κουτι απο σκληρο χαρτονι με υφασματηνη επενδυση στο καπακι..εκτελει χρεει μπαουλου- αποθηκευσης...

τωρα δεν εξρω τι θα κανω..

θα παρω η τσαντα βαλιτσα- για να βαζει μετα μεσα ρουχα κλπ...

η παλη ενα κουτι ενισχημενο γι ανα βαζει μετα ρουχα...

αλλο τιποτα χριστηκο δε βρισκω..

πειτ εκαι εσεις καμια ιδεα

εγω στη βαφτηστηρα πηρα σκληρο κουτι χαρτινο και μετα εβαζε παιχνιδια λουτρινα μεσα

στη Μ-ι ο νονος ειχε παρει καπελιερα...εεεεεεεε τωρα το εχει η αδελφη μου στο μαγαζι..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...