Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου Νο 81-Los coloteroritas!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αρζτι καλοταξιδο το διαβατηριο :D:D:D:D:D

σημερα θα παμε για βαφτηστικα....μπομπο μαλλον τα φαναρακια...απλως περιμενω να καταληξουμε στα βαφτηστικα για να κατηληξω στα χρωματα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστώ κορίτσια :-*:-*:D

ναι θα έρθουμε το καλοκαιράκι με τις διακοπές του σχολείου, κλείνουν τέλη Ιουλίου και ανοίγουν αρχές Σεπ (αν θυμάμαι καλά) :) αλλά δεν θα έρθουμε όλο το διάστημα μάλλον 2 εβδομάδες μόνο!!! :?

και στις φθινοπωρινές διακοπές του σχολείου θα πάμε κρουαζιέρα στις Σκανδιναβικές χώρες! :D:D

καλέ τι έπιασα τον πεθερό να κάνει? :lol::lol::lol::lol::lol:

πάω πάνω στην σοφίτα - εκεί μένουν, εκεί μένουν οι επισκέπτες μας - να ζητήσω το πιστολάκι για να στεγνώσω τα μαλλιά μου (τους το είχα δώσει χθες) και ανεβαίνοντας ακού ένα χρατς, χρατσ.....λέω τι κάνει? :? ....πάω και μου λέει "καθαρίζω το θυροτηλέφωνο γιατί είχε μπογιές" :o:o:o:o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock::shock::-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o=))=))=))=))=))=)):lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ...ε τώρα τι να πεις??? :lol::lol::lol:

τελικά δνε μου έδωσε το πιστολάκι γιατί μου πήραν δώρο ένα καινούργιο και έτσι μου έδωσε το δώρο του Πάσχα ;):roll::roll::roll:

ακόμη γελάω....και κάθεται και απέναντί μου τώρα στο δικό του το λαπ τοπ....πού να ήξερε τι γράφω :lol::lol::lol::lol::lol::P:P

Γιώτα με το καλό να διαλέξετε τα βαφτηστικά σας :x:x

Γεια σας....Τι κάνετε;;;Μια και σήμερα έμεινε και μετά αραλικι... :mrgreen::mrgreen: Αντε να δω πότε θα έρθει και ο μπεμπάκος μου.... :x:x:x:x:x Ανυπομονώ...Θέλω να περάσει και η άλλη εβδομάδα να κάνω το άλλο Σάββατο γενέθλια των κοριτσιών και μετά θέλω να έρθει... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δε θέλω να φτάσω πάλι 40 εβδομάδων.... :roll::roll::roll::roll: Βάσει τελευταίας περιόδου έχω ΠΗΤ 30/3... :?:?:?:?:?:?:?:?:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Νατασάκι να πάνε όλα καλά με το καινούριο σας ξεκίνημα... :x:x:x Μπράβο που κάνετε αυτό που θέλετε ειδικά τέτοιους καιρούς... ;);););););) Το άλλο μαγαζί θα το κρατήσετε;;;; :roll::roll::roll::roll:

Μωρέ τέτοια αγοράζει συνέχεια ο πεθερός μου... :roll::roll::roll: Αλλά πώς να πάνε από Θεσ/νικη Βόνιτσα;;;; :?:?:?

Σισσάκι τι καλή η μπεμπούλα...Έχει inbox...Για ρίξε μια ματιά... :lol::lol::lol:

Αρτζι πολύ γέλιο ο πεθερός σου... :lol::lol::lol: Έχω λιώσει με τα καμώματά του... :lol::lol::lol::lol: Έτσι είναι η μάνα μου... :twisted::twisted::twisted::twisted: Τι τέλεια που θα έρθετε Ελλάδα... :mrgreen::mrgreen:

Βίκυ ο Γιώργος πήγε πριν 2 εβδομάδες με την Ιωάννα στη μπάρμπι με τις μαγικές πουεντ...Αλλά δεν ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα η μικρή... :lol::lol::lol:

Το τεκνό καλόοοοο...Και μόλις 30 χρονών... :shock::shock::shock::shock:

Θου τι νεα;;;; :mrgreen::mrgreen: Οι αδερφές δεν έφυγαν ακόμη ε;;Περνάτε τέλεια;;; :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τζούλια υπομονή κοριτσάκι μου...Το φασόλι όπου να 'ναι θα το νιώσεις... 8-)8-)8-)

Γιώτα πότε είναι η δική σας βάφτιση;;;; :roll::roll::roll: Εγώ είχα πάρει από Toi&Moi στη βάφτιση της Μαρτίνας και ήταν φοβερό... ;););) Αλλά να πας να δοκιμάσεις...Όχι από ίντερνετ... :roll::roll:

Αφρο είδες τι τέλεια που είναι... :x:x Η Μαρτίνα μου λέει συνέχεια, πάνω από 20 φορές τη ημέρα..." "Απάω μαμά..." Και πλέον έχει αρχίσει και με φωνάζει "Μαμάκα μου..." :x:x:x:x Λιώνω η γυναίκα... :lol::lol:

Χρύσα δε νομίζω ρε να υπάρξει πρόβλημα με τις πληρωμές σας... :?:?:? Το εύχομαι δηλαδή.... :roll::roll::roll::roll: Πότε θα κατέβεις μωρή;;;;; :twisted::twisted::twisted: Μια και καλή στη βάφτιση;;;; :?:?:?:?

γεια σας κοριτσια

Αργυρώ μια χαρά με το πιστολάκι,,πάντα σε σκέφτονται μπράβο..

Αύριο και Δευτέρα είναι πάλι κλειστά οι τράπεζες λόγω Καθολικού Πάσχα..

Διάβασα για τα κουμπαριλίκια, μπράβο κορίτσια..

Εμείς καλά, απλώς περνάμε μια δύσκολή εβδομάδα.

Εράκι μου ξέχασα να σου πω....Καλως να μας έρθετε... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Ελπίζω να καταφέρουμε να βρεθούμε... :x:x:x Βλέπω τις φωτος σας και ζηλεύω... :roll::roll::roll: Πρέπει να περνάτε τέλεια... :D:D:D:D:D Ο Κωστάκης κούκλος... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Επίσης, είναι το τελευταίο μου παιδί αυτό, το στερνοπούλι μου... :lol::lol::lol::lol:

Μαρία τι έγινε ρε? :?:?:?

Γωγώ να το πάρεις το iPhone :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ναι δεν μπορώ να πω, με σκέφτονται.....πριν πάνε κρουαζιέρα με πήραν τηλέφωνο να με ρωτήσουν για το άρωμα, να βεβαιωθούν ποιό είναι και φυσικά μου το έφεραν!!! ;) ............. αλλά ας μην ξεχνάμε ότι είμαι και η μοναδική νύφη!!! ;)

Γεια σας ομορφες!!! :D:D:D

Πως ειστε;;

Αχ ωραια νεα διαβαζω!!!Φετος θα ερθουν και η Ερη και η Αργυρω δηλαδη;;Τελεια!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ιουλια μου ελπιζω ο εμετος να ηταν περιστασιακος και να μην συνεχιστουν οι ναυτιες..Καλε εγω και τα 2 μωρα μετα την 20η εβδομαδα τα ενιωσα.

Γωγουλα ποιος ηταν ρε το τεκνο;;στειλε μου το ονομα του να δω φωτο στο διαδικτυο.πω πω φανταζομαι με την κοιλια τουρλα να λιγουρευεσαι τον ανθρωπο... :lol::lol::lol::lol::lol: Τρεληηηηηηηηη!!!!

Τον γιατρο σου τον πηρες τηλ να τον ρωτησεις για τον πλακουντα;;;ολα καλα;;;

Επισης 30/03 γεννηθηκε ο Νικολας...δεν στο συνιστω να κανεις το γιο σου εκεινη την ημερα.... :lol::lol::lol:

Συμπεθερα καλες δουλειες!!Πολυ χαρηκα!!Να πανε ολα τελεια!!! :D:D:D:D

Αφρο(και υπολοιπες) θα βρεθουμε;;;πειτε μου για που σκεφτεστε να παμε;;Σε σπίτι ή έξω;;;

Λενακι παλι χιονι;;; :o:o:o Καλα μιλαμε θα ειχα κοψει φλεβα...αντε να περασει ο παλιοχειμωνας.

Αργυρω εκει πατε και στην εκκλησια τωρα το Πασχα;;;

Θου οκ το δόντι ρε;;;

Ρε κοριτσια εγω σημερα εχω κατι κρυαδες...αφου με το ζορι κρατιεμαι να μην αναψω καλοριφερ... :?:?

Γωγουλα ποιος ηταν ρε το τεκνο;;στειλε μου το ονομα του να δω φωτο στο διαδικτυο.πω πω φανταζομαι με την κοιλια τουρλα να λιγουρευεσαι τον ανθρωπο... :lol::lol::lol::lol::lol: Τρεληηηηηηηηη!!!

και εγώ της είπα να μας το πει για να δούμε φωτό, αλλά δνε λέει....τον κρατάει για την παρτυ της :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::P:P:lol::lol:

οι θρήσκοι πάνε εκκλησία οι άλλοι όχι!!! :P

Ρε δεν υπάρχει στο διαδίκτυο.... :lol::lol::lol: Πάτε καλά;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλά Παναγιώτα ξέχασα να σας πω..Κάθισα και έψαξα τους υπερήχους και όλοι έλεγαν "πρόσθιος" πλακούντας... :shock::shock::shock::shock::shock::shock: Κι εγώ νόμιζα ότι είχα οπίσθιο... :shock::shock::shock::shock::shock: Όπως στα κορίτσια... :lol::lol::lol: Δεν πάω καλά... :lol::lol::lol:

Το γιατρό δεν τον πήρα...Λέω το Σάββατο να πάμε να με δει... :roll::roll::roll:

Αλήθεια, σε αυτη την εβδομάδα μπορεί να δει αν έχω διαστολή;;;; :roll::roll::roll:

Για καφέ όπου θέλετε....Ακόμα και σε μενα αν θέλετε, έρχεστε... :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Αν δε σας πέφτει μακριά... :lol::lol::lol::lol:

πού το ξέρεις ότι δεν είναι στο νετ??? για γκουγκλαρε :roll::roll::roll:

είσαι ακόμη 37 εβδ. ουυυυυυυυ, έχεις ακόμη!! :roll::roll::roll:

Μαρία μην μου πεις είχατε χρήματα στην Τρ. Κ.! :?

Μαρία μην μου πεις είχατε χρήματα στην Τρ. Κ.! :?

:lol::lol::lol: όχι ρε

πουθενα δεν έχουμε, πληρωνόμαστε και τα ξοδευουμε δεν υπάρχει τιποτα

Αχ μωρε Γωγουλα...Οποτε ολα καλα βρε με τον πλακουντα. :D:D Τσαμπα ανησυχουσες ρε κοριτσακι.

Εγω ερχομαι οπου θελετε (αν και ο Γερακας μου πεφτει λιγο μακρυα ειναι αληθεια )...Τα αλλα κοριτσια θα εχουν τα μωρα;;; :?::?:

Αργυρουλα μου πηρα μια ωραιοτατη τουρτα με τη φωτο του Μακουιν απο πανω απο το ζαχαροπλαστειο...3 κιλα ητανε και εδωσα 45 ευρω!!!Χθες τα εσβησε τα κερακια στον παιδικο...Το Σαββατο αν δε βαριεμαι θα παρω και μια για το σπιτι...Αναλογα τη συμπεριφορα του... :lol::lol::lol:

Ξεχασα να σας πω οτι επικοινωνησα καιμε μια αλλη κυρια που εφτιαχνε τουρτες με ζαχαροπαστα κι μου ειχε πει 110 ευρω....τα συμπερασματα δικα σας. :?:?

Αχ μωρε Γωγουλα...Οποτε ολα καλα βρε με τον πλακουντα. :D:D Τσαμπα ανησυχουσες ρε κοριτσακι.

Εγω ερχομαι οπου θελετε (αν και ο Γερακας μου πεφτει λιγο μακρυα ειναι αληθεια )...Τα αλλα κοριτσια θα εχουν τα μωρα;;; :?::?:

Παναγιώτα το μετρό είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου ρε...Στάση Δουκίσσης Πλακεντίας.... 8-)8-)8-)

Αρτζι βρες της τους χάρτες... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γωγουλα θα πληρωθουμε ρεεε..απλα το θεμα ειναι ποτε..

σημερ ατο μεσιμερι ξεκινησαν οι εργασιες..απλα πρεπει να μας πληρωσουν οι πελατες μας και αυτο θα παρει μερικε ςμερες..

Κοιτα ετσι οπως παμε ναι...με βλεπω να ερχομαι στη βαφτηση μια και εξω

παναγιωτα τα φιλια μου ρεεεε...

Παναγιώτα το μετρό είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου ρε...Στάση Δουκίσσης Πλακεντίας.... 8-)8-)8-)

Αρτζι βρες της τους χάρτες... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δεν μπορώ τώρα έχω επισκέπτες!!! :P:P:lol::lol::lol::lol::lol::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

110ε???? :o:o:o:o:shock::shock::shock: μια τούρτα????

από χρυσάφι είναι??? :o:o:o:o:o

Μαρία ελπίζω τότε να μην είναι θέμα υγείας!!! :?

Οχι ακομα δε βγηκαν..βασικα δεν ξερω γιατι και ομολογω οτι ανισυχω...

μιλησ εμε τον γιατρο της γιατι της ειπε αοα περασουν περιπου 40 μερες θα ερθεις να τα πουμε να σε εξετασω αλλα και εκεινος ειπε οτι αργουν..

οποτε αναμενουμε..- ομολογω στα αναμενα καρβουνα-

Κορίτσια όπου θέλετε, πρωί θα έρθω με το χαμογελάκι και απόγευμα μόνη.

Είμαι περιφανή η μανα!! Ο γιος μου είναι ιππότης!!!

ο κολλητός του πήγε να πειράξει μια πασχαλίτσα (κοριτσάκι απο το τμήμα πασχαλιτσες) να του βγάλει ενα κοκκαλακι και ο Μ πήγε να τον σταματήσει και έφαγε δακωνια στο μπράτσο (τεραστεια!!) Και τωρα έχει θυμώσει με τον φίλο του και δεν τον θέλει φίλο και θα παίζει με άλλο παιδάκι ....

Θα έπρεπε να θυμώσω? Το βρησκω τόσο γλυκό!!!!

να μαι!

Χρυσα ηρθε!

καλε ειναι τελεια!

ευχαριστυμε πολυ!

οσο για τα αποτελεσματα ...τοσο κανουνν...εεεεεε ειχε και αργιες!

ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΩ ΑΔΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παναγιωτα 110 ευρω τπυρτα?

ΓΩΓΩ..τη Μ-Ι τη γεννησα 37 εβδ.

καλε να προλαβουμε να πιουμε καφε!

μη γεννησεις!

Νατασα...εγηω θελω αυγα...θα τα στελενει με το κτελ....

αχχαχ!

η Νατασουλα τι κανει?

συμπεθερα ...στειλε τον πεθ απο εδω!

εχω καθαρισμα!

Αφρο...τικαλος ο Μ.

αχ ποσο προσταυετικος με τα κοριτσακιΑ~!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...