Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου Νο 81-Los coloteroritas!!!!

Recommended Posts

Βίκυ ακόμη ψάχνεις την απάντηση;;;; :lol::lol::lol:

Χρύσα θα έχουμε μόνο για μας για να εκμεταλευτούμε το χωρο. Δεν μπορώ να πουλήσω σφαγμένο γιατί δεν έχω αδεια. Ζωντανά θα τα πουλάμε! Σαν pet shop. Αβγα θα βάλουμε επίσης για μας αλλά νομιζώ πως θα είναι αρκετά... ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα

Αργυρώ τι έγινε, βρέθηκε κανένας κοκος σκόνης? Χαχαχαχα

Εμείς καλά, ο Μ δεν ήθελε να πάει σήμερα παιδικό ...αλλα πήγε χαχαχα

ο Π δεν τρώει την μπανανα του :twisted: και μου ειπαι "απαπαω μαμά " έλιωσα!!!!

Καλημέρα σας :x

αυτά τα παιδιά μου δεν πάνε καλά, έχουν ξυπνήσει από τις 6.40!!! :o:o:o:o:o

και είπα χθες το βράδυ στον Λ., σχολείο δεν έχει άρα κοιμόμαστε πιο πολύ!!! :| ...... αυτός ξυπνάει νωρίς για να πάει στην γιαγιά του να της πει να έρθει κάτω στο δωμάτιό του για να παίξουν!!! :twisted::twisted::twisted::twisted:

ε μετά πώς να μην χασμιουριόμαστε όλοι μαζί από τις 21.00???? :twisted::twisted::twisted:

έχω και πονοκέφαλο :twisted::twisted::twisted:

συμπεθέρα μήπως γκρίνιαζε από την υπερένταση η νυφούλα μου? :roll::roll::roll::x

τόση επιτυχία είχε η ταινία που μόνο 4 άτομα ήταν? :lol::lol::lol::lol::lol:

Νατάσα αφού θα τα πουλάτε ζωντανά σημαίνει ότι θα τα ταϊζετε κιόλας ή όχι? :roll::roll::roll:

πάντως εγώ δεν μπορώ να αγοράσω γιατί δεν μπορώ να σκοτώσω ζωντανό :roll::roll::roll:

θα έχεις και ιστοσελίδα? :D

Συμπεθέρα Καναδή πολύ χαίρομαι για τον γαμπρούλη μου :x πλήρης προσαρμογή δλδ.......εσύ???? :?

πάω να ετοιμάσω το πρωινό πάλι, να πάρω και κανένα παυσίπονο :(

Αφρο καλημέρα,

σκόνη έχουμε κάθε μέρα δλδ ξεσκονίζεις την μία μέρα και την επομένη έχει καθήσει πάλι......ε τι να κάνουμε :roll::roll::roll:

κολπαδόρος ο Π. σου λέει πάρε την παλιομπανάνα πίσω και ... σε απαπαω!!! :lol::lol::lol::lol:

Καλημερααα

τι κανετε;;;..

νατασα τελεια ρε..ε ναι ρε συ...θα εχετε πολλα αυγα...

δηλαδη θα κλοσσανε οι κοτες σας και θα εχετε δικα σα ςκοτοπουλακια;;;;;

θα εθουμε επισκεψη!!!!

αλλα ναι αν θα εχετε αρκετε ςκοτες για ζευγαρομα θα εχετε και αυγα εννωειται...

Βικη σημερα πρεπει να παρεις το πακετο με το Δωρο της Μ-Ι

ηθελα να βαλω κατι ακομα μεσα αλλα με τις εξεληξεις το ξεχασα..σορυ :(:(:(

καλημερα σας!!!!!!

ειχα παει για καφεδακι χθες με μια φιλη.....ωραια ητανε...αλλα τωρα νυσταζω [smilie=sleepy3.gif][smilie=sleepy3.gif][smilie=sleepy3.gif][smilie=sleepy1.gif][smilie=sleepy1.gif][smilie=sleepy1.gif]

θου θα μαθεις μωρη το φυλο;;;;

νατασα με το καλο :x:x:x:x

γωγω φτου σου εγκυος γυναικα.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλημερες!

πώς ειστε;

εγω περιεργα..απο εχθες εχω καουρες :shock: ,δεν προλαβαινω σαν εγκυος να φαω το κατιτις μου κ να τες!

κ σημερα πρωι..αποκορυφωμα..αρχισα παλι να κανω εμετους! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

σαν τον παλιο καλο καιρο......

επισης το φασολακι ουτε φωνη,ουτε ακροαση..δεν ξερω τί πλακουντα εχω,αλλα ουτε φτερουγισμα,ουτε γαργαλεμα,ουτε τιποτα δεν αισθανομαι..

τί περιεργη εγκυμοσυνη ειναι αυτη :roll:

νατασακι με το καλο να ξεκινησει η δουλεια σας!!!Ολα καλα να σας πανε!! :D

αργυρω κουραγιο..θα ερθει η κυριακη κ θα φυγουν! :mrgreen:

σας φιλω ολες!

Οχι βρε αργυρώ το "απαπαω " μου το ειπαι όταν κάναμε γκαλιτσες στο πάτωμα! Την έφαγε την μπανανα του!

Κούλια πως και πάλι εμετοί? Μήπως κατι σε πείραξε?

Μπα Αφρο οχι..ηταν με το που σηκωθηκα,προτου φαω κατι..οπως το πρωτο τριμηνο..

απο εβδομαδα θα παω γιατρο για την αδεια κ θα δουμε..

ποναω κ πολυ απο κατω..σα να χτυπησα στη γωνια τραπεζιου στην ευαισθητη περιοχη χαμηλα..καταλαβατε; :oops::roll: αλλα αυτο το εχω εδω κ λιγες μερες..

Kαλημερα!!!! Τι κανετε?

Εμεις καλα, χιονιζει παλι!!!! :twisted: Πανω που ειχανε λιωσει σχεδον ολα ξαναρχισε. Τα μικρα ξυπνησαν απο της 6.30 :twisted: εχω πιει ηδη 2 καφεδες.

Αργυ καλως τους δεχτηκες και καλως να φυγουν παλι :lol::P Καλε φαγανε 2 πιατα και λες δεν τους αρεσαν? :o Α! Erstings Family εχουμε και εμεις εδω και ψωνιζω κυριως πυτζαμουλες και εσωρουχα απο εκει. Αντε και κανενα κασκολ και κολανακι για το σπιτι. Ρουχα παλια εφερνε πιο ομορφα αλλα οκ. ειναι με την εποχη.

Ιουλια τετοιους πονους ειχα πολυ συχνα και στις 2 εγκυμοσυνες και καταλαβα πως οταν κουραζομουν πολυ με επιαναν. Μολις ξεκουραζομουν αρκετα περνουσαν παλι. Νομιζω δεν ειναι τιποτα. Το φασολακι ακομα ειναι νωρις να το νιωσεις, ειμαι σιγουρη πως κανει τουμπες εκει μεσα! ;) Κουραγιο με τους εμετους? Μηπως αλλαζεις μηνα? Θυμακαι ειχατε παει Κερκυρα καποια στιγμη ε? Μπορεις να μου προτεινεις κανενα καλο μερος να παμε οχι και τοσο μακρυα απο την πολη? Οποτε νιωσεις καλυτερα φυσικα, οχι αμεσα.

Αφρο και ο Γ. μου λεει συνεχεια παπαω μαμα και μου κανει αγκαλιτσες και λιωνωωωωω! Η Ε. δεν τα εκανε ποτε αυτα, αυτος μου βγηκε πολυ ναζιαρης :D

Ερακι με το καλο να πατε Ελλαδα!!! Σε νιωθω, και εγω αναποδα μετραω μερες!

Παναγιωτα παντα αξια!!!! :ymapplause::ymapplause: Πολυ χαρηκα που θα βαφτισεις την μικρουλα της Σισσυς!

Νατασακι καλη αρχη με το μαγαζακι σας!! Θα κακαριζεις σε λιγο καιρο :D

Χρυσακι τα φιλια μου!!! :x

Θου οι αδερφες σου φυγανε? αντε να κανεις και την Β επιπεδου να μας πεις το φυλο :D:P

Εχω τρελη βαρεμαρα σημερα...ο καιρος μονο για υπνο ειναι.

γεια σου βρε Ελενα..

αχ ρε συυ..λατυρευω χιονι..

ο αδελφος μου εκει που ειναι δεν εχει χιονι καθολου!!!!!

Πωα τα παει η Ειρηνη..ηρεμησε καθολου;;;

αποθηλασμος;;;

ο Γ δεν ξερω τι εχει παθει ειναι βραδια που λυσσαει ρε παιδ μου..και βραδια που το θεορω πως θηλαζει φυσιλογικα..

αλλα εχει σχεδων κοψει τελειως τους ημερησιους..

ζηταει σπανια...του δινω..δεν ξερω αν κανω καλα η οπχι..

ειδικα γι'αυτον επειδη δε με ταλαιπωρησε στους θηλασμους σχεδων καθολου - ΟΚ τα ξενυχτια και τα βραδυνα εγω τα θεορω φυσιλογικα δε με νοιαζει ποτε θα αποθηλασει

Πήγα χθές να μιλήσω με τον Κ για τον θηλασμο και πόσο να θηλασω τον μικρό γιατι κουράστηκα 4+ χρονια τωρα .... και ούτε καν να το συζητήσουμε "όσο θέλει, του κανει καλό " "μα κουράστηκα " "το ξέρω αλλα πρέπει " ...τελος χαχαχα

οχι οτι κοβωμαι να το κόψω αλλα ήθελα να το συζητήσω ....

Εμένα και τα δυο ναζιαρικα βγήκαν ....

Καλημέρα όμορφες! :D

Σας διαβάζω αλλά δεν είμαι ακόμα εξοικειομενη με το ταμπλετ για να σας γράψω και πολλά!

Η μικρή είναι μια τρέλα. Προσπαθει να μιλήσει και κάνει σαν γατάκι :x:x:D έχει ανακαλύψει οτι έχει αυτιά και τα τραβαει συνεχεια.

Η μεγαλη Έχει ξεφυγει εντελώς....

Ωχ σαςαφηνω έχω τάισμα.

καλημερα σισσιω φιλια στις κουκλες σου......

αφρο θηλαζεις και τον μεγαλο....μπραβο ρε θηριο......

ουτε εγω θελω να αποθηλασω...μικρη ειναι ακομα......ειδικα τωρα που κοιμαται στις 8 και ξυπναει για να θηλασει στις 6 παρα ουτε καν το σκεφτομαι......αλλα την ημερα κανει απειρους θηλασμους.....πανω κατω θηλαζει 7 με 8 φορες την ημερα..... :D

χαχαχ...Αφρο ΟΚ ρε δεν μπορεις να πεις..τουλαχιστων εχεις υποστιρηξη!!!

Σισσιω σοβαρα ρε..μα τι γλυκιααααα

Γιωτα τελικα εκανες τιποτα με τα βαφτηστικα;;;

Ιουλία εγώ στην 1η εγκυμοσύνη ήταν σαν να μην ήμουν έγκυος.....δεν αισθανόμουν έγκυος :? ο Λ. κουνιόταν όλη την ημέρα βέβαια, αλλά όχι στην εβδ. που είσαι, μην ανησυχείς.....πέραν αυτού του κουνήματος δεν αισθανόμουν τίποτα άλλο.....σαν να μην ήμουν!!! :?

τώρα για τους εμετούς δεν ξέρω....στην Ρ. είχα τάσεις μέχρι και τον 3ο και καμμιά φορά και παραπάνω!! :roll::roll:

ρε μπα και έχεις κοριτσάκι? :P:P:roll::roll::roll::lol::lol::lol:

Αφρο το συζήτησες με τον Κ. για τον θηλασμό? :o:o:o

αυτό εξαρτάται καθαρά από την μητέρα και το παιδί, πιστεύω, δλδ αν εσύ κουράστηκες?.....δεν έχει σημασία η συναισθηματική κατάσταση της μητέρας???? :?

Λενάκι και εγώ μόνο πυτζάμες και εσώρουχα και κολάν για το σπίτι αγοράζω από εκεί.....και καμμιά φορά μπορεί να μου αρέσει και κάτι άλλο για την Ρ., αλλά σπάνια......τις προάλλες τις αγόρασα πράσινο κολάν και πράσινη μοπλούζα και είναι σαν ακρίδα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ή βατραχάκι!!! :P

Σισσιώ πολύ μου αρέσουν τα παιδιά σε αυτή την ηλικία :x:x:x

Ιουλία τι είπαν οι φίλοι σας από Γερμ.? ένα θερμοκρασιακό σοκ το πάθανε ε? :roll::roll::P:P:lol::lol::lol:

Λενάκι ναι ρε συ το είδα το μετεωρολογικό χάρτι, μόνο στην περιοχή μας δεν θα έχουμε χιόνι :D:D:D αν και για μας είπαν ένα 20% πιθανότητα :roll::roll::roll:

αφρο θηλαζεις και τον μεγαλο....μπραβο ρε θηριο......

όχι καλέ δεν θηλάζει τον Μανωλάκη, 4 χρόνια εννοεί συνολικά! :roll:

ρε Αφρο θηλάζεις τον Μανωλάκη? :o:o:o:o

Οχι καλέ δεν θηλαζω τον Μανώλη!!! Το έχει κόψει εδω και ενα χρόνο! Άπλα δεν σταμάτησα καθόλου αφού θηλαζα και στην εγκυμοσύνης και είναι 4+ χρονια και τα δυο παιδιά.

Αργυρώ άπλα το συζητήσαμε φυσικά η απόφαση είναι δική μου αλλα απο την στιγμή που ο Κ είναι υπέρ και πολύ υποστηριχτικος έχει και αυτός ενα λόγο ....μια άποψη να μου πει, δικά μας παιδιά είναι.

δεν έχω κουραστεί τόσο για να 'ο σκευτωμι συνέχεια και να θέλω τωρα να το σταματήσω .... αλλα μουφαινεται και πολύ μέχρι τα 3 όπως τον Μ .

Γιώτακι ευχαριστώ.

Το φαναράκι θα κανεις τελικά Μπόμπονιερά; εγώ προσπαθώ να φτιαξω μια χειροποιητη. Αν τα καταφέρω θα σας δείξω τι σκέφτομαι να κάνω.

Για φόρεμα σκέφτομαι ενα κοκτεηλ άντρες, αλλά θα στην μαμά να το γράψει, αν μπορεί βέβαια, διαφορετικά θα βάλω κάποιο απο αυτά που έχω και προσκλητήρια δε θα κάνω.

Το μπαζτετ μας είναι πιο χαμηλό και απο χαμηλο... :roll::roll:

Αργύρουλα ξέχασα να σου πω καλώς τα δέχτηκες!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αφήστε τα κορίτσια είναι μια τρέλα η μικρή!!!!! :x:x:x

Εγω τελικα τα κουτι βαφτησης λαμπαδες κλπ θα αγορασω τα υλικα και θα μου τα φτιαξει μια ξαδελφη του Ο..

γιατι οσα εχω δει ειναι η κιτσ οικονομικα η κομψα και πανακριβα...

εχω δει καποια σχεδια που μου αρεσουν, εχω εντοπισει και τα υλικα που θελω...

πχ εχω βρει ενα μεγαλου λουτρινο στρουμφακι που μπορει ανετα να στολισει τη λαμπαδα κλπ κλπ

Αυτες τις μερες σκεφτομουν πως οταν βαφτηζα το μεγαλο μου βαφτηστηρι..της μοδας ηταν να βαζουν στις λαμπαδες κατι..πχ η δικη του ειχε ενα μεγαλο αρκουδι και ενα παιδικο παπολωματακι

καλέ βρήκα στο νετ ένα σπίτι στην Ιθάκη....δλδ τι σπίτι, μιλάμε για πολλά τετραγωνικά, με μικρά διαμερ.,.....να πωλείται προς 1ε!!! :o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock:

και ένα άλλο, βίλα, νομίζω, στο Κολωνάκι πάλι 1ε!!! :shock::shock::shock::shock:

να είναι αλήθεια? ή απλά κρύβεται κάτι από πίσω??? :?

η Ζωή τι κάνει καλέ??? :?::?:

μόλις πήρα τηλέφωνο και το προξενείο να δω αν έφτασε το διαβατήριό μου :D:D:D , μου είπαν ότι είναι εκεί!! :D:D:D από βδομάδα τώρα φυσικά γιατί από αύριο είναι κλειστά λόγω του Καθολικού Πάσχα!!! :roll::roll::roll:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...