Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου Νο 81-Los coloteroritas!!!!

Recommended Posts

Σας αφήνω για την ώρα....έχω να μαγειρέψω.....μετά να πάρω το μπουμπουκάκι μου από το σχολείο.....μετά να κάνω σχέδιο των δουλειών που έχω ...... κ.λπ,.....κ.λπ,....κ.λπ!!! :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα κορίτσια.

Πιστεύω οτι καμοια δεν θα μπει μεσα, όλες κατι έχετε κανονίσει οικογενειακο.

εμείς ακόμα δεν ξύπνησαν όλοι, μόνο εγω κιι ο Πανουλης.

σκευτωμαι κατι να κάνουμε σήμερα να βγούμε να πάμε βόλτα ....αλλα δεν ξέρω που ....

Είναι πολύ Καλη η μέρα για βόλτα και είμαστε πολύ ήρεμοι πια.

αν μπει καμοια δεν μου λέει καμοια ιδέα?

Καλημέρα Αφρο μου!

Καλημέρα τσουπρες και καλό 3ημερο! :mrgreen:

Να πάτε βολτίτσα... Έχει όντως πολύ ωραία μέρα! :D

Μακάρι να μπορούσαμε κι εμείς, αλλά ο Β θα λείπει όλη μέρα! :(

Αλλού αν θέλετε Λούνα παρκ

Μαρίνα Φλοίσβου για καφεδάκι και περπάτημα πάνω στη θάλασσα (έχει και κούνιες, παιχνίδια για τα παιδια...)

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο τώρα!

Καλημέρα σας :x

Αφρο πάτε σε ζωολογικό κήπο, δεν έχει εκεί? :roll::roll:

ή πάτε παραλία, πάρτε μπάλα και παίξτε με τα παιδιά, κυλιστείτε στην άμμο, λερωθείτε :P:P .......βέβαια ο Κ. δεν θα είναι και τόσο ενθουσιασμένος να δει θάλασσα πάλι :P:P:lol::lol:

ή δεν παίρνετε το πλοίο να πάτε Αίγινα? :idea::idea::D:roll:

ό,τι και να κάνετε να περάσετε όμορφα και χαλαρά! ;):x

Καλό Σάββατο και καλό 3ήμερο ;)

Αφρο για δες εδώ:

http://www.infokids.gr/2011/11/%ce%b2%c ... %bd%ce%b1/

"Ας εκμεταλλευτούμε λοιπόν τα λιγοστά αλλά ωραία μεγάλα πάρκα της Αττικής και τα κοντινά ξέφωτα, που αν ψάξουμε όλο και θα βρούμε, και ας επινοήσουμε παιχνίδια που θα μας επιτρέψουν -τόσο στα παιδιά όσο και σε μας- να αισθανθούμε ελευθερία, ψυχική ευφορία, γαλήνη, ευεξία. Και αν θέλετε ένα παράδειγμα, η πανέμορφη –ακόμα και τώρα- Πάρνηθα, μόλις 20 χλμ. από το κέντρο της πόλης, μας περιμένει να γευτούμε τις ομορφιές της, να παίξουμε, να περπατήσουμε, να κάνουμε πικ νικ. Και φυσικά να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά να απολαύσουν τη διαδρομή με το τελεφερίκ (η διαδρομή είναι δωρεάν). Τι λέτε, δεν αξίζει;

Εμείς θα σας δώσουμε κάποιες ιδέες, από κει και έπειτα αφήστε τα παιδιά να σας κατευθύνουν. Μόνο μην τα περιορίσετε με φράσεις του τύπου «θα λερωθείς», γιατί θα καταστρέψετε τη μαγεία και τον αυθορμητισμό.

• Εάν το μέρος όπου θα πάτε προσφέρεται, πάρτε μαζί σας ποδήλατα. Καταπληκτική άσκηση για όλους, που θα σας επιτρέψει να σταματάτε όπου θέλετε για εξερευνήσεις.

• Μια ιδέα που μάλλον θα εξιτάρει τα παιδιά είναι να αξιοποιήσουν ή να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους για τη φυτοκομία. Παροτρύνετέ τα να συλλέξουν φύλλα από τα δέντρα που θα συναντήσουν στον τόπο της εκδρομής σας (αυτή την εποχή οι δυνατότητες είναι περιορισμένες βέβαια), να τα αποξηράνουν και να τα φυλάξουν σε ένα φυτολόγιο.

• Αν πάτε σε παραθαλάσσιο μέρος, δώστε τους ιδέες για κατασκευές από τα κοχύλια και τα βότσαλα που θα μαζέψουν και θα χρωματίσουν. Θα ενθουσιαστούν μπροστά στην προοπτική να φτιάξουν τα δικά τους έργα τέχνης με υλικά που θα βρουν τα ίδια.

• Κάντε bird watching ή animal watching ανάλογα με το τι δυνατότητες προσφέρει το μέρος που θα επισκεφτείτε. Επίσης, αν μπορείτε, εφοδιαστείτε με ένα μεγεθυντικό φακό και παρατηρήστε τα μικροσκοπικά πλάσματα που κινούνται στο έδαφος ή πάνω στα λουλούδια. Ζητήστε, τέλος, από τα παιδιά, να έχουν μαζί τη δική τους φωτογραφική μηχανική για να τραβήξουν εικόνες από τη φύση που τους έκαναν εντύπωση. Αργότερα μπορούν να τις τυπώσουν και να σας εξηγήσουν τι είναι αυτό που τους τράβηξε την προσοχή"

επίσης:

http://www.athensinfoguide.com/gr/athenschildren.htm

καλημέρα σας και καλό τριήμερο!!!

σήμερα έχει πολύ όμορφη μέρα δεν ξέρω τι θα κάνουμε...θα δούμε :roll:

Χτες ήταν η γιορτή στο σχολείο, ήταν καταπληκτικά..τόσο συγκινητικά :cry: η Ι ήταν η Ιστορία και βγήκε πρώτη με πολύ συγκινητική μουσική και είπε ένα μεγάλο ποίημα για τη χώρα μας -εν ολίγοις όσα τράβηξε, και τραβάει- μου ήρθαν δάκρυα, που καταντήσαμε??? Μετά ήταν κάθε παιδάκι κι ένα γεωγραφικό διαμέρισμα -Θεσσαλία-Μακεδονία-Αιγαίο κλπ κλπ και έβγαινε ένα ένα και χόρευε τον χορό από κάθε περιοχή. Πολύ ωραία. Η Φ ήταν ελληνοπούλα με φέσι και ποδιά που της τα έφτιαξε η δασκάλα της και μετά μας τα χάρισε για ενθύμιο :D Τέλος σηκωθήκαμε να πούμε τον εθνικό ύμνο και ακούγεται μια φωνή από πίσω "Τον ελληνικό ή τον γερμανικό?" :cry::cry::cry::cry::cry: Τέσπα έχουμε μείνει στον ηρωισμό των προγόνων μας από κει και πέρα :?:?:?

Για τα γενέθλια τώρα, η Φ ενθουσιάστηκε που έσβησε στον παιδικό, δεν κάναμε κάτι άλλο θα σας βάλω φώτο από τούρτα ;)

καλημερα καλημερα!

ΘΟυλη να χαιρεσαι τον Θοδωρακο σου!

να σου χαριζει παντα χαμογελα

Αφρο ...μια απο τα ιδια και εμεις εδω...σπιτι...αλλα δεν εχω κουραγιο να παω πουθενα...

νοιωθω τρομερη εξαντληση...και η Μ-Ι πολυ ενταση!

πισω απο το υπ.προστ.του πολιτη...διπλα σττο μπατμιτον εχει ενα πολυ ωραιο παρκο με κουνιες

παρκο τριτση?

Στο πρκο στρατού λες, ναι ειναι τέλεια πάμε πολύ συχνά.

Μπα δεν θα βγούμε, ο Π τρέχει συνέχεια η μύτη του και δακριζει συνέχεια .....και ο Μ αν τρέξει θα ανέβει ο βήχας ....θα διασκεδασουμε εδω σπίτι.

Αργυρώ καινούργια ποδήλατα? Μεγεια.

Καλημέρα σας.

Εμείς εδω καλά, έβγαλα τα δυο χάλια απο το σαλόνι και έβαλα ενα καθαρό, άλλαξα και την θέση του καναπέ. Τον έβαλα στο σωστό σημείο γιατι τον είχα αλλού λόγου χριστουγενιατικου δέντρου.

Σκευτωμαι σοβαρά να ζωγραφισω σε σεντόνι αυτο που σας έβαλα .... αλλα θέλει πολύ δουλειά και προετοιμασια.

καλημερα σας κοπελιες!!!

Θουλακι να χαιρεστε τον Θοδωρη σας!!!Οτι επιθυμει!Σορρυ αλλα δεν την θυμηθηκα τη γιορτη...ειναι κινητη ε?

Αργυρω μεγειααααααα!!!!!Πωπω ζηλεψα!!!μακαρι να μου αγοραζαν οι γονεις μου ποδηλατο! :D

Καλημερα Αφροδιτη!

Μαρία τέλεια η τούρτα :D;)

είδες η Φ? δεν ήθελε κάτι άλλο ;) .....όλα στο μυαλό μας είναι τελικά! ;)

εμείς χθες αφήσαμε τον Λ. στο πανεπιστήμιο για το σόου της φυσικής, το οποίο ήταν πολύ ενδιαφέρον......αν και δεν νομίζω να ήταν για παιδιά 2ας δημοτικού, ωστόσο δίνω μπράβο στην δασκάλα που το κανόνισε! ;) .....ε΄χιαν δοθεί προσκλήσεις στα σχολεία και από το σχολείο μας μόνο το τμήμα το Λ. πήγε!!! :D ούτε καν η 4η δημ.!!! :? .....ήθελα και εγώ να καθήσω, αλλά τελικά εμείς οι υπόλοιποι 3 πήγαμε για καφεδάκι....μετά αφού πήραμε τον Λ., πήγαμε να του αγοράσουμε ποδήλατο :) ....ε η Ρ. βαριόταν οπότε της είπα να κάνει βόλτα με ένα ποδήλατο που ήταν διαθέσιμο εκεί για δοκιμές......βρήκε την χαρά της πάνω κάτω ......(το μαγαζί είναι μεγάλο και έχει μέσα ένα μεγάλο "δρόμο"/χώρο για να δοκιμάσεις ποδήλατα......αφού διαλέξαμε του Λ. την είδε ο άντρας μου μέσα στην τρελή χαρά και έτσι αγοράσαμε και για εκείνη!!! ;);) αν και δεν ήταν στο πρόγραμμα.....τα πεθερικά είχαν δώσει 200ε για το ποδήλατο του Λ., αλλά με 200ε δεν βρίσκεις τιποτα φυσικά :? ......αγοράσαμε και κράνη :) ......ποιό πολύ χρόνο ξοδέψαμε στην αγορά του κράνους παρά του ποδηλάτου!! :o:o:o

Αφρο τι να ζωγραφίσεις σε σεντόνι? δεν κατάλαβα :?:roll::roll::roll::roll:

τελικά δεν πήγατε πουθενά? :roll::roll:

εγώ θα πήγαινα, όχι για παιχνίδι, αλλά έτσι μια βόλτα για ενα καφέ.....ή απλά βόλτα....αν τρέχει η μυτούλα καλύτερα να βγαίνουν έξω παρά να κάθονται σπίτι!!! :!::!::roll::roll:

Καλή Κυριακή!! :)

Ναι δεν βγήκαμε κάναμε και δουλειές από πάνω αλλα περάσαμε καλά.

ρε συ έτρεχε συνέχεια δάκρια και απο τα ματάκια του δεν ήταν μόνο η μύτη.

Ναι σκευτωμαι να το κάνω πάνω σε σεντόνι και να κάνω κουρτινάκια ..... καλά στην σκέψη είμαι μπορει να μην κάνω και τιποτα.

Καλημερα!!!

Τι κανετε?

Εμεις καλα! εχουμε τελεια λιακαδα σημερα αλλα με μειον 7 και τρελο αερα με χιονια φυσικα ακομα!! :twisted: Δεν θα παμε πουθενα...

Θου να χαιρεσαι τον Θοδωρη για χθες! Το θυμήθηκα αλλα δεν προλαβα να μπω να σου ευχηθω.

Αργυ με γεια τα ποδηλατα σας!! Πολυ ομορφα!!

Αφρο καλα κανατε και δεν βγηκατε αφου ειναι τα παιδια ετσι. Τι σεντονι ειναι αυτο? κατι εχασα :roll:

Τα φιλια μου σε ολες! Καλη Κυριακη να εχουμε!

να μαστε και εμεις!

Συμπεςθερα..κανει χωρις βοηθητικες?

εμας μας εχει βγαλει την ψυχη...θελει ποδηλατο...το δικο της (με βοηθητικες) το διελυσε περυσι στην κατασκηνωση και με του ανηψιου μου που ειναι χωρις βοηθητικες φοβαται...

την βοηθαμε αλλα εκεινη δεν βοηθα!

εμεος ββγηκαμε κουνιες απεναντι...

κρυο ειχε!

βγηκα και για λιγο περπατημα με την αδελφη μου...εχει πολυ μεγαλο και οσβαρο προβλημα με θρομβοση στο ποδι...και πλεον δεν περνει λειζερ...μονο χειρ. αλλα και να το κανει τωρα σε 3-4 χρονια θα θελει παλι...

ολα τα σοβαρα κληρονομουμε γμτ!

σημ. η γιαγια....δεν εχει ουτε 1 σπασμενη φλεβα!

Αφρο μου φαινεται δυσκολο....αλλα θα ειναι πολυ ωραιο...

εβγελες απο τωρα χαλια?

εγω κρυωνω ακομα...

καλημερα τι κανετε;

πως ειστε;

ευχομαι ναστε ολες καλα!να περνατε ομορφα οτι κ αν κανετε!

κατα τα αλλα ησυχα!εμεις καμια βολτουλα σημερα μαλλον..

ναπω βεβαιως βεβαιως αν κ καθυστερημενα στο θοδωρακο μας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ να τον χαιρεται η οικογενεια του!

ολα τα καλα του θεου πανω του!

αργυ με γεια τα ποδηλατα !!!!!!!!!!!!!να τα ευχαριστηθουν καλες βολτες!

πολλα φιλια σε ολες!

τι κάνετε? :)

εμείς καλά, πρέπει να κάνω λίγο το σπίτι γιατί αύριο θα έρθουν τα πεθερικά :? .....και ο πεθερός κοιτάζει να βρει σκόνη :o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock:

έχουμε έναν καθρέφτη μεγάλο απέναντί από την πόρτα της τουαλέτας και όταν τον βάλαμε τον καθάρισα......περνάει ο πεθερός από μπροστά και μου λέει "έχει σκόνη, δεν τον καθάρισες" :-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

μη χειρότερα :evil::evil::evil::evil::evil::evil: ....εν τω μεταξύ δεν ήταν σκόνη, έτσι είναι ο καθρέφτης, φαίνεται σαν σκόνη, αλλά και τι τον νοιάζει αυτόν? εγώ θέλω να έιμαστε με την σκόνη :evil::evil::evil:

ρε συ Αφρο συγνώμη κιόλας αλλά εγώ δεν έχω καταλάβει τι θέλεις να κάνεις με το σεντόνι :oops::oops::oops::oops: μπορείς να το εξηγήσεις? :roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol:

συμπεθέρα όχι χωρίς βοηθητικές βρε!!! :roll::roll::roll: ......βασικά τα παιδιά μου δεν ξέρουν ποδήλατο....είμαστε στην διαδιακασία του να μάθουν.....και προσωπικά δεν το θεωρώ και το βασικότερο εφόδιο για την ζωή :roll::roll::roll::roll: ..... και αν ήμουν Ελλάδα ίσως και να μην ασχολούμουν τόσο πολύ.....αλλά εδώ, ρε γμτ, είναι σαν να σε υποχρεώνουν....κανόνισε η δασκάλα του Λ. μια εκδήλωση με ποδήλατο στο σχολείο :? ......εδώ είναι αυτονόητο ότι όλοι ξέρουν και όλοι κατέχουν το 2τροχο!!! :?

εμένα μου αρέσει το ποδήλατο, πολύ.....αλλά και να μην ξέρεις δεν έγινε και τίποτα :!::!:

άλλα είναι πιο σημαντικά ;)

πάντως στο θέμα εκπση ποδ. φταίει ο άντρας μου που δεν ασχολήθηκε καθόλου όταν ήταν πιο μικρά!!! :?:!::!:

ε δεν μπορώ να τους μάθω ΚΑΙ αυτό!!! :!::!::!:

του είπα "εγώ τους έμαθα να γράφουν και διαβάζουν, εσυ το άλλο" ;)

τα παιδιά ξύπνησαν από τις 6.22 :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o έλεος.....

Ζωή καλημέρα σε βλέπω!! :)

αχ δεν σας είπα και ένα ευχάριστο (για μένα) :D .....θυμάστε που είχα φυτέψει πολλές τουλίπες? γύρω στις 30 νομίζω, τον Νοε ή Σεπ :? ..... ε χθες κοιτάζω από το παράθυρο και τι να δω? έκαναν την εμφάνισή τους!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

πολύ χάρηκα, μα πάρα πολύ!!! :D:D;) ......αν και τόση παγωνιά, σιγά σιγά έρχονται.....δνε έχουν ακόμη το μπυμπούκι, αλλά έρχονται :D:D:D:D:D:D:D:D

κανονικά θα έπρεπε να είχαν ανθίσει, αλλά με τόσο κρύο .......

αχ τι καλά.......βέβαια αν βγουν τα παιδιά έξω για μπάλα, να φω πόσες θα μείνουν ζωντανές :? ......

οι σπόροι γρασιδιού, τζίφος :(:( .....δ.εν πιστεύω να φυτρώσει.....θα έπρεπε να είχε φυτρώσει ήδη..... δεν πειράζει όμως!!! :roll::roll::roll:

ΚΑΛΗΜΕρα!

πρωτη σημερα!

πρωι στη δουλεια...και πως βαριεμαι........

μα πως περασε ετσι το 3μερο!

τσακισα ολη τη σορδαλια...

μα τι ωραι που ειναι η ατιμη!

σας στελνω φιλακια...

λογικα απο την αλλη εβδομαδα θα εχω αδεια...

κανονιστε καφεδακι ...!

ο Λεο ....εχει βαλθει να με ξεκανει...ξυπνα σα νεογεννητο... μιν.2 φορες μεσα στη νυχτα...και θηλαζει...αλλιως δεν σταματα το κλαμα...εδωω κα 2-3 μερες του δινω και φαγητο η γιαουρτακι το βραδυ ...κι ομως πειναει..για μαμα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...