Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου Nο.79 Με υγεία!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 994
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

χαχαχα..ΟΚ παρτηνα ρε..δεν τοσυζητω...

θα στα στειλω αυριο..θα τα ετοιμασω σημερα..θα αδειασει και το κουτι..χιχιχι..

ειναι διαφορες μερκες..να δεις ποια θα σου αρεσει..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρε συ παυσιπονα δεν της δεινανε? Τόσος πόνος!!!! :shock:

Εύχομαι να επανέλθει γριγορα και να σταματήσει ο πόνος.

τωρα που έκανε αφαιρέση κατι πρέπει να κάνει για τις ορμονες της? Δεν θυμάμαι καλά κατι έχω ακούσει ...

Να σας ρωτήσω, το λάδι αμυγδαλου είναι για πρόσωπο για τα μαλλιά πιο είναι?

Χρυσα μου καλα αποτελεσματα τοτε!!! :)

Αργυρουλα εμεις δεν εχουμε αρχισει ακομη λογοθεραπειες...Η παιδοψυχιατρος δεν ειχε αποφασισει αν χρειαζεται ο Νικολας....Μας ειπε οτι το προβλημα ειναι οτι μιλαει γρηγορα..Κατα τα αλλα τα γραμματα τα λεει πια (εκτος απο το ρ) και επισης το λεξιλογιο του και η συνταξη του ειναι οκ....

Στις 8 Μαρτιου εχουμε να του κανουμε ενα ψυχολογικο τεστ και να παμε καποια ερωτηματολογια συμπληρωμενα και τοτε θα μας πουνε αν θα χρειαστει ή οχι...Η΄ μπορει να μας πουνε να το αφησουμε για λιγο ακομη μιας και συνεχως βελτιωνεται....

Παντως στα δημοσια κεντρα-νοσοκομεια δε γινονατι συνεδριες λογοθεραπειας...Απλα σου δινουν το χαρτι και βρισκεις μονοσς σου το κεντρο..Κοβεις φατσες που λεει και η Αφρο...

Πωπω ..ο μηνας των γιατρων ειναι μου φαινεται...Ολες ραντεβου εχουμε κανονισει!!!

το αμυγδαλέλαιο κάνει για όλα

πάρε βάλε μαλλί, πρόσωπο, σώμα

αν τρώγεται δεν ξέρω :|

Χρύσα ο πόνος της καισαρικής είναι άσχημος...Ας είναι θα περάσει ο πόνος..Όλα να είναι καλά..

Πήγε μια φίλη μου σε νοσοκομείο για παπ το έκανε δωρεαν και αποτελέσματα σε 3 μήνες :|

Μπορεις να παρεις χυμα απο το φαρμακειο, ή της βελεντα ή απο μαγαζι με βιολογικα...

Ωραιο ειναι και το λαδι απο τριανταφυλλο (οχι το αιθεριο ελαιο.... το σκετο λαδι)

Καλημέρα!!!

Είμαστε καλά απλά έχω τον άντρα μου με άδεια και είμαστε όλοι μαζί στο σπίτι :D

Δεν προλαβαίνω ούτε να σας διαβάσω καλά καλά.... :oops::oops:

Χρύσα μου χάρηκα πάρα πολύ που είναι καλά η μαμά σου!!!

Καλά αποτελέσματα από την ιστολογική τώρα ;)

Αφρο δες και galenic,αν θέλεις πρόληψη δες τη σειρά nectalys αν θέλεις ενυδάτωση aquapulpe είναι πολύ καλά προιόντα τα έχω δοκιμάσει.Επίσης είναι και οικονομικά ;)

Ιουλία χρόνια σου πολλά κοριτσάκι!!!Να είσαι πάντα τόσο χαρούμενη και με το καλό το μπεμπάκι σας!!!

Γιώτα περαστικά στην μικρούλα σας και σε σένα :(:(:( Σας μάμησε πια......

Δεν σχολιάζω άλλα θα πάμε Θεσ/κη και πρέπει να ετοιμαστώ

Τα φιλιά μου σε όλες!!!

Θυμήθηκα ήθελα να πω για την Ντορέτα,μπορεί στο πρόσωπο να μην είναι θεά αλλά είναι ΚΟΡΜΑΡΑ η άτιμη!!

Εβαλα χθες αμυγδαλέλαιο στα μαλλιά μου.Κυρίως βάζω στο σώμα μου όμως,φοβερό είναι.Της απιβίτα πάιρνω

:lol::lol::lol::lol::lol: Καλώς ήρθες στο κλαμπ του αμυγδαλέλαιου!! ;)

έχει και οσυγκάτοικος γενέθλια σήμερα? :roll::roll:

τα πόσα κλείνει? :mrgreen:

να τον χαίρεται η Α.! ;)

Χρύσα καλή ανάρρωση :x και καλά αποτελέσματα :)

Γιώτα :o:o:o πάλι ρε συ? :(:( μα τι είναι αυτό????

περαστικά :x και προσοχή στα άλλα 2!! :?

Μαρία σήμερα κανονικά τα νήπια?

Αφρο πάρε το καφεδάκι στο παιδικό καλέ :roll::roll: πού είναι το πρόβλημα??? :roll::roll:

εγώ έτσι κάνω!!! ;)

αχ η Ρ. έβαλε σαμπουάν στα μαλλάκια της και το είδα αργά το βράδυ (τα μαλλιά της δεν τα λούζω κάθε μέρα) και την ρωτάω έβαλες ζελέ? μου λέει όχι, έλα να σου δείξω και πάμε και μου δείχνει το σαμπουάν :o:o:o:o ...την άφησα έτσι, σήμερα θα της τα φτιάξω!!! :roll::roll:

ααααχχχχ θυμάστε που σας είχα πει ότι είχα ρίξει γρασίδι στον κήπο να φυτρώσει? ε τζίφος η υπόθεση :(:( τίποτα δεν βγήκε :(:(:twisted::twisted::twisted: και όχι τίποτα άλλο δλδ αλλά δεν θα μπορέσω να το παίξω και ξύπνια στον άντρα μου!!! :twisted::twisted::twisted:

εγώ παίρνω χύμα αμυγδαλέλαιο και καστορέλαιο από φαρμακείο

θα πάρω και φοινικέλαιο

Αργυρώ σήμερα όλοι κανονικά

εκτός από τους φοιτητές του τμήματος που είναι να μεταφερθεί

Άφρο εγώ από εδώ ψωνίζω http://www.pharmacy2go.gr/ είμαι πολύ ευχαριστημένη,την επόμενη μέρα τα παραλαμβάνω κιόλας ;) ρίξε μια ματιά αν θέλεις

τις δυνανε πως δε την δινανε..

αλλα ειναι καθετη η τομη και η μαμα μου δεν αντεχει τους πονους γεννικα..

και επειδη ειναιδυναα παυσιπονα δε μπορουν αν την δινουν πολυ συχνα...

παντως την δινανε δεν εχω παραπονο..απλα δεν αντεχει πονο η μανα μου..

μιλησα μαζι της την βγαλανε καθετηρα και παροχετευση εμεινε μονο ο ορος..τη δωσανε και τσαγακι δοξα το Θεο εχει καλη αναρρωση..

επειδη δεν ηξερα αν θα φαει δημερα δεν την εφερα φαη- δε τρωει τα του νοσοκομειου ξερναει- θα πω τον πεθερο μου να παρει ταξι και να την παει τη σουπα που εφτιαξα χτες..

κλασσικα νεροβραστο αστρακι αλλα το θελει σπιτικο τρομαρα της...

η Μαρια βαζει καστροελαιο στα μαλλια..αλλ κανει και το αμυγδαελαιο καλε...

εχεις ξηρα μαλια;;;;

Πολυ καλο αμυγδαελαιο εχει και ο Κορες..ειναι βιολογικο..εμεινα πολυ ευχαριστιμενη ανκαι δεν τη πολυχωνευω τη μαρκα..

ειχε 7 ευρω τα 100 μλ...

εγω αντιθετα απο τη γεννα και μετα..περα του οτι δενε χω μαλλια- ρωτα και τη ΘΟυ που με χτενησε στη φατηση και λειπαν τουφες- η τριχα εχει λεπτινει και εχουν γινει τρομερα λιπαρα

Κατερινακι εσεις κανενα νεο απο τον μπαμπα σου;;;;

Μαρακι ξερω απο πονους καισαρικης...ξερω πως ποναει...γιατι νομιζεις οτι ηθελα να γεννησω φυσιολογικα το δευτερο απλα γεννικα ειναι καλα...δεν το περιμενα

Το έχω δει το σαιτ κατερίνα εγω η απο αυτο που έβαλα θα πάρω (πολύ φτηνά βρήκα την Κρεμα 5 εύρω φθηνότερη σχεδόν!) Αν και έχω κακό προηγούμενο με καθηστεριση 10 ημερών ...η απο τον θεοφιλατο (κάπως ετσι) που έχει δωραιαν μεταφορικά απο 29 εύρω.

Καστορελαιο που βάζεις? Φινικελαιο? Πήρε τιποτα καλέ Στις αρχαριες!!!

Αργυρώ με ειχε απαγάγει κυριολεκτικα αν έφευγα να πάρω τον καφέ θα τσίριζε!

Αφρο εγω τωρα τελευταια εχω ψωνισει και απο pharmacy 295 και φυσικα απο το e-pharm..

εχουν πολυ καλες προσφορες κει εκει καλες τιμες σε συγκεκριμενα προιοντα- που ηθελα να ψωνισω- δωρεαν

μεταφορικα δυνατοτητα αντικαταβολης κλασσικα - το 295 τη χρεωνει την αντικαταβολη αλλα ΟΚ- παραδοση την επομενη μερα η για Αθηνα εει και αυθυμερων και στελνουν και ενα καρο δειγματακια...

Αφρο πάρε γκαλενίκ,θα με θυμηθείς!!!Ή μπορείς να τους πεις να σου στείλουν δείγματάκια ;)

Ειναι πολύ πιο καλά από σαντ αντζέλικα

Χρύσα αύριο πάει για τη 2η χημιοθεραπεία.Καλά είναι.η μέση του πονάει πολύ όμως....

Μαρή γράφεις για τη μαμά σου και πόνεσε η δικιά μου κοιλιά....ταυτίστηκα λέμε...

Χρυσα τωρα που ειπαις για τούφες, χθές βρήκα μια τούφα του πάνου στο πάτωμα δίπλα στον καναπέ!!! Τον μαδισε ο Μ!! Καλά άκουσα πολύ κλάμα κάποια στιγμή και μου ειπαι ο Μ οτι χτύπησε ο Π και εγω φιλούσα το μέτωπο!!!

Ναι τα έχω δει τα φαρμακεία ολα, δεν έχουν όμως ολα σάντα τζελικα και αν έχουν η δεν έχουν αυτήν που θέλω η η τιμή είναι περισσότερη. Μόνο σε αυτα τα δυο έχουν τις χαμηλοτερες τιμές σε αυτήν την Κρεμα.

Κατερίνα αν μπορείς γράψει μου την εταιρία στα αγγλικά να την ψάξω ....αν και έχω μπειζοθει 1 χρόνο τωρα με την σάντα ....θα σκάσω ν δεν την πάρω με βλέπω τον επόμενο χρόνο να σας λέω τα ίδια χαχαχα

Αφρο παρτηνα να ισυχασεις..και αν δε σου κανει..ε σε ενα διμηνο θα τελειωσει..

χαχα..το θεμα ειναι να βρεις τηνκρεμα που σου ταιριαζει..

πχ εγω τωρα με τηνα πιβιτα ειμαι υπερευχαριστιμενη..ενω πριν μερικα χρονια δεν..

το δερμα αλαλζει αναλογα με την εποχη και την ηλικια...

Κατερινακι μου με το καλο..να ξεκουραζετε...να απολαμβανει τη ζωη..

ασε..εγω να δεις..θυμηθηκα την καισαρικη..πιο πολυ τη δευτερη φορα γιατι με το ζωρι που τραβηξα με τον Χ δενε ιχα πολλα περιθωρια να πριατσνω την λεχωνα..σηκωθηκα αμεσως..

Παναγιωταααα..

ξεχασα ρε..κατι ηθελα να σου πω..θα σου στειλω πμ

Εμένα η απιβιτα δεν μου άρεσε και τόσο ....με τραβάει ...

Το σαπούνι όμως και οι μάσκες και τα καθηριστικα είναι τέλεια!!! Οι Κρεμα δεν μου έκατσε.

Καλά η καλύτερη Κρεμα που έχω βάλει είναι Ταλκο και λιερακ αλλα τάλκο πρέπει να πάω στην αισθητικού μου και κανει 40+ και λιερακ μου άρεσε μια όταν ήμουν 25 και δεν την έχω ξανά βρει ...κάποιες άλλες δεν μου άρεσαν.

Αφρο τι περιμένεις καλέ να χάσεις με τα πατατάκια και την πίτσα? :o:o:o:lol::lol::lol:

τρώγε μόνο ψητά, λαχανικά, φρούτα και σαλάτες....καθόλου γλυκά....τελευταίο βραδυνό γεύμα μέχρι τις 20.00....γυμναστική ......και θα σου πω εγώ αν χάσεις ή όχι!!! ;);)

το αμυγδαλέλαιο της Βελέντα είναι ακριβό...ενώ του φαρμακείου φθηνότερο....η Αναστ. μου είχε πει ότι το πήρε 2ε!! ;)

εγώ από εδώ το πήρα τα 100μλ 5ε!! ;)

κορίστιοα χθες πήγαμε στο ΣΜ για τα εβδ. ψώνια μας και ήμουν σε άλλο διάδρομο από την Ρ. και την άκουσα που έκλαιγε και με έψαχνε επειδή δεν με είχε στο οπτικό της πεδίο!! :o:(:( τελικά την επηρέασε άσχημα το χθεσινό :(:(:(:cry::cry:

και ήρθε και μου αγκάλιασε το πόδι και με ρώτησε "πού πήγες?" :cry::cry::cry:

Θούλη τι εννοείς ότι ο Ντόντος δεν έχει το δόντι το μπροστινό? πώς χάθηκε? :?

εγώ χρησιμοποιώ Logona!.....αλλά τελικά κατάλαβα ότι τα παραμπένς κάνουν όλη την δουλειά στις κρέμες :twisted::twisted::twisted:

Αφρο το δερμα αλλαζει αναλοηα με την ηλικια και την εποχη..αλλαζουνοι αναγκες της..

εγω πχ ενα διαστημα ειχα πολυ λιπαρο δερμα..μετα εγινε πολυ ξηρο..τωρα εχω κανονικο δερμα..

πρεπει παντα να χρισημοποιεις μια κρεμα οχι μονο καταλληλη για την ηλικια σου αλλα καταλληλη για τον τυο του δερματος σου..

εγω τωρα βαζω τον ορο που μου δωσανε και σαν κρεμα ημερας την ακουα βιτα παλι της απιβιτα που ειναι για μεικτες επιδερμιδες..

μια σειρα μπορει να βγαζει κρεμα για διαφορους τυπους δερματος..

Αργυρω τι γλικια ρε συ η Ρεα..

παντως ενα θα σας πω..μεχρι χτες που ο Ο πηγενε τον Χ παιδικο και εγω δεν ημουν σπιτι οταν ξυπνουσε- αφου εφευγα απο τις 7 παρα απο το σπιτι- ο Χ ηταν υποδειγμα..ουτε ιστεριες ουτε τιποτα..

σημερα η μαμα θα με ντισει η μαμα θα πλυνει τα μουτλα μου η μαμα θα βουλτσισει τα δοντια η μαμα θα μεν ντισει

εγινε παλη μαμακιας με περικεφαλαια..

και το βραδυ εννωειτε η μαμα θα με κανει μπανιο η μανουλα μου και η μαμακα μου..

Αφρο καστορελαιο βάζω στα μαλλιά στις ρίζες και κάνω μασαζ, επίσης φρύδια και βλεφαρίδες ;) Άλλες φορές αμυγδαλέλαιο.

Έπειτα χρησιμοποιώ το λάδι της κερασταζ το ελιξιρ καθημερινά στις άκρες μου (δε λαδώνει την τρίχα)

Έχω δει διαφορά μεγάλη στα μαλλιά μου, είναι πιο πολλά ;)

ναιιι..ειναι σειρα που την βαζουν και τα σπα...

εμενα μου αρεσου αρωματικα..

http://gr.strawberrynet.com/skincare/da ... 06/#DETAIL

στα 20+ μου ειχα αυτη

ηταν πολυ καλη λεπτορευση και τελεια για βαση μακιγιαζ

καΛΗμερα καλημερα!

αΦΡΟ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ....ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙς!

εγω τωρα εχω μια της γκαρνιερ...αχ κριση!

εχω και αυτο με την μποιθλια για τα ματια...πραγματικα τα ξεκουραζει!

αλλα εχω μια τελεια επαγγελματικη μασκα...μιλαμε το δρμα το κανει τσιτα!

ο Λεο εχει γινει πολυ μαμακιας....ουτε να κατουρησω δεν μπορω...κλαιει...

τα εχω παρει λιγο με τη μανα μου σχετικα με τη βαφτηση.....

εμαθα ποιος συναδελφοε κατηγορειται για βιασμο...και επεσα απο τα συνεφα...ακομα να το χωνεψω...για κοινη συνεννεση οκ τον εχω ικανο...αλλα για βιασμο οχι!

θα δειξει ...

αλλα απο μια μαλλακια εχασε τη δουλεια του!

Geia κ παλι κουκλες!!!

Για κρεμες λετε!

Εγω δεν αντεξα αλλο με τις απιβιτα κ πεπανθολ που εβαζα τους τελευταιους μηνες...ειπα τιν Α και μου εφερε εστε λοντερ απο το ταξιδι που πηγε!Ηδη νιωθω καλυτερα με μια φορα που εβαλα...και φυσικα πηρα και κρεμα ματιων...! :D:D:D

Ο Α εχει αυριο γενεθλια...37!

Αργυρω μου εσκασες κ εσυ ε?...αληθεια τι ωρα επιστρεφει ο αντρας σου?Μηπως να πηγαινες απογευματα σε γυμναστηριο ή κατι?

Εγω εχω κεντραρει σε μαι τομ φορντ κολωνια...αλλα ειναι λουλουδατη κ νομιζω δε σ'αρεσουν αυτα! :?

Χρυσα σιδερενια η μανουλα σου!Ευχομαι να παρετε καλα αποτελεσματα!

Κατερινακι σορρυ αλλα ολο ξεχναω να σου ευχηθω τα καλυτερα για τον μπαμπα σου!

Βικυ κατι ακουσα ή διαβασα(δε θυμαμαι) για εναν που βιασε(υποτιθεται) ασθενη...απο εσας ηταν?

Για πες?τι παιζει με τη βαφτιση?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...