Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 149
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ...ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΞΑΠΛΑ (ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΑΙΜΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΚΟΛΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΩ ΜΟΛΥΝΣΗ.ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.ΕΧΩ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ...ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ ΠΟΥ ΕΧΩ.ΘΑ ΔΟΥΜΕ..

ΠΑΝΤΩΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΑΣΣΟΥΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ (ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ..ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ..ΦΑΡΜΑΚΑ)ΙΣΩΣ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ.

Δημοσίευση

Ότι και να ήτανε έπρεπε να μείνεις στο κρεβάτι..πέρασα χοντρή αποκόλληση στον πρώτο και το ξέρω από πρώτο χέρι...η μοναδική μετακίνηση ήταν για να πάω στο μαιευτήριο να δει ότι το μωρό ζούσε...εννοείτε ότι πρέπει να το ψάξεις πιο προσεκτικά πλέον για να μην έχεις και άλλη απογοήτευση. Και εννοείτε ότι θα είμαστε δίπλα σου τουλάχιστον ψυχολογικά για οτιδήποτε....

Δημοσίευση

G.KKRIS μου γι'αυτο ειμαστε εδω για να ανταλλασουμε γνωμες και εμπειριες,για να βοηθαμε η μια την αλλη ;) ευχομαι να βγαλεις πολυ γρηγορα ακρη,να μην ειναι κατι δυσκολο και πολυ συντομα να εχεις ενα σπορακι στη κοιλιτσα!!!εμεις κοριτσια σημερα παμε γιατρο στις 19:00!ανυπομονω να δω τη ζουζουνιτσα μου :x:x:x

Δημοσίευση

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ κο Παύλου (ενδοκρινολόγος)έχει πάει καμιά σας εκεί?θέλω να δω τι θα μου πει για τις εξετάσεις -καμπύλη κ.λπ.

έχω και κάτι τελευταίες εξετάσεις να κάνω ακόμα (να δω πόσο θα έχουν κιόλας)[ΑΝΕΡΓΗ]

maimouditsa με το καλό να δεις την μπεμπούλα σου...

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!! Τι κάνετε? Που είσαστε όλες?

Εμείς σήμερα θα ξεκινήσουμε τα ψώνια για το δωμάτιο του Νώντα - θέλουμε να προλάβουμε τις εκπτώσεις!!

Κατά τα άλλα καλά - λίγο άγχος με τα κιλά έχω σήμερα γιατί ανέβηκα και είμαι σχεδόν +4...μέσα σε δυο εβδομάδες πήρα σχεδόν 2 κιλά :cry::cry::cry::cry::cry: Η αλήθεια είναι ότι τρώω τα γλυκάκια μου :oops::oops::oops: που πρέπει να κοπούν μαχαίρι!! :roll::roll::roll:

Μαρία καλά έκανες και έβαλες τικεράκι!Όλα καλά θα πάνε!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια!! Κι εμείς μια χαρά είμαστε. Πήγαμε τη Δευτέρα στη γιατρό μας και το μωράκι μας έχει μεγαλώσει αρκετά!!! Είναι ήδη 3 εκατοστά κι έκανε και μια τουμπίτσα!! Έχουμε ραντεβού για αυχενική στις 22 Φλεβάρη!! Mary12 με το καλό!!!! Eugeniafrapa καλά ψώνια!!! Efrosyni, πώς πας με τις αναγούλες;

Δημοσίευση

kalogeanna1 μου κι εμεις τον ιδιο καιρο παμε για αυχενικη. Με τις λοιπες μου αδιαθεσιες τα ιδια , καποιε μερες καλυτερα καποιες χειροτερα. Ελπιζω μολις κλεισω τον 3ο να ησυχασω , ετσι εγινε και την πρωτη φορα.

Εσυ , όλα καλα? Δεν εχεις καποια ενοχληση , ε?

Δημοσίευση

Μια απο τα ιδια και γω!!! kalogeanna1 ειμαστε πολυ κοντα!!! Ανακατωσουρες, αναγουλες και εμετους οχι μονο το πρωι... περιμενω πως και πως να φυγει αυτος ο μηνας να ηρεμησω και να μπορεσω να φαω και τιποτα

Δημοσίευση

MARY12 αλλά και με τις Efrosyni και kalogeanna1 βλέπω είμαστε κοντινές ημερομηνίες!

Εγώ κορίτσια στην αρχή είχα λίγες αναγούλες αλλά ευτυχώς όχι εμετούς.. βέβαια το πρωί έχω και πολύ πολύ πείνα και αν αρχίσω από τώρα να βάζω κιλά να δω τι θα κάνω μετά! ήδη έχω πάρει ένα κιλό και λέω να αρχίσω να προσέχω λίγο παραπάνω..(και μου έχει κόψει και μαχαίρι τα γλυκά ο γιατρός! που να έτρωγα και από αυτά)

Κατά τα άλλα η αγωνία υπάρχει να πανε όλα καλά...

Δημοσίευση

Καλησπερα!!!!Κοριτσακια μου κουραγιο με τις αναγουλες!!!!Σας Καταλαβαινω απολυτα!!!!ΥΠΟΜΟΝΗ!!!Οταν το ακουσετε το μπεμπε σας θα περασουν ολα πιστευω!!!! daphne_b καλως ηρθες στην παρεουλα μας!Με το καλο ευχομαι και σε εσενα!!!!

Δημοσίευση

καλημερα κοκονες!!τι σκατοκαιρος ρε γαμωτο :( τι κανετε???εμεις σε 9 μερουλες μπαινουμε στον 7ο :x:x:x χθες το βραδυ πρωτη φορα μετα απο τοσες βδομαδες καταλαβα οτι εχει μεγαλωσει η κοιλιτσα!!οταν ξαπλωνα ενιωθα πιο πολυ βαρος :D

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσακια!!! Και γω kalogeanna1 αισθανομαι λιγο καλυτερα εδω και μερικες μερες, μαλλον πλησιαζουν οι μερες να κλεισουμε τον 3ο γιαυτο.

Μαιμουδιτσα ολο και κοντευεις, τωρα ξεκινανε οι μηνες που θα βαραινεις καπως.

Εγω στις 26/2 θα κανω την ληψη τροφοβλαστης αντε να πανε ολα καλα!!! φιλια σε ολες

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια..

Εμείς είμαστε καλά - περιμένω πως και πως να περάσουν οι ημέρες να δω την κορούλα μου..την Τρίτη έχουμε β' επιπέδου και να επιβεβαιώσουμε ότι όλα είναι καλά με την μικρή. Έχουμε αρχίσει έρευνα αγοράς για έπιπλα (βασικά τρέχουμε να προλάβουμε τις εκπτώσεις) για τον μικρό και μόλις έρθουν ξεκινάνε οι προετοιμασίες για να φτιάξουμε το δωμάτιο της μπέμπας...το δύσκολο είναι του μεγάλου - της μικρής μόνο αυτοκόλλητα θα πάρουμε.

Δημοσίευση

Mary12 πολύ χαίρομαι που και συ είσαι καλύτερα!! Με το καλό να κάνεις και τροφοβλάστη!!! Άντε να κλείσουμε τον 3ο μπας και βάψω και τα μαλλιά που έχει κατέβει η ρίζα μέχρι τ' αυτιά!!! Eugeniafrapa με το καλό και συ να κάνεις τη β' επιπέδου και καλά ψώνια!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...