Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φοβάμαι για εξωμητριο.

gioulaki

Recommended Posts

Κορίτσια Καλησπέρα, ξέρω οτι χαθηκα πολλούς μήνες τώρα αλλα ξεκινησα δουλειά κ δεν μπορουσα να συντονιστω κ με τη ΜΙΚΡΗ μου.

Θέλω τη βοήθεια σας. Λοιπόν μια σύντομη γνωριμία για τις νέες κοπέλες. Έχω ενα κοριτσάκι που ήρθε μετα απο εξωσωματικη το Μάρτιο του 2011 ήταν διδυμη αλλα το άλλο ηταν ανεμβρυικο. Το Φεβρουάριο του 2012 αποφασισαμε να βάλουμε κατι κατεψυγμενα που είχαμε καβατζα. Ολα καλά με τις χοριακες κ μετα ξανά ανεμβρυικη. Το θέμα ξεχαστηκε, κατι η χαλια ψυχολογία κατι το οικονομικό αποφασισαμε οτι δεν θα κάνουμε άλλη εξωσωματικη.

Την προηγούμενη εβδομάδα λοιπόν ξυπναω έχω αιματακι,λέω ήρθε περίοδος,σταματάει το αίμα. Την επόμενη μέρα,Τετάρτη ξανά το ίδιο. Πέμπτη τίποτα. Αρχιζω κ ψιλιαζομαο Παρασκευή ξυπναω πάω για χοριακη. Το αποτέλεσμα 926 και ροζ ίνες.τηλεφωνω στο γιατρό. Μου λέει ελα απο εδώ. Πάω βλέπουμε παχύ ενδομητριο αλλα λέει ειναι νωρίς για σακο 4 εβδομάδες κ 4 Ημέρες..

Παιρνω ουτροτζεσταν ολα καλά. Τρίτη ξανακανω χοριακη 2400 ωραία λέει ο γιατρός έλαβε την άλλη εβδομάδα. Σήμερα Πέμπτη ξυπναω με αρκετές καφέ βουλες στο βρακακι μου. Ξεκουραζομαι,στελνω κ τη ΜΙΚΡΗ στη γιαγιά της. Πριν απο λίγο άρχισε Ενας έντονος πόνος στη μητρα δεν μπορουσα να περπατησω. Κράτησε 10 λεπτά κ ταυτόχρονα μια ελαφριά αηδια στο στόμα κ Ενας πόνος στοβστομαχι.

Μπορεί κάποια να με βοηθήσει? Είχε κατι παρόμοιο? Γυρναει στο μυαλό μου η πιθανότητα εξωμητριου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δε βρισκω το λογο που μπορει να ειναι εξωμητριο...με αυτη τη χοριακη θα φαινεται στον υπερυχο...αντε στο γιατρο σου να σε δει να σου φυγει και το αγχος....ευχομαι ενα γερο σπορακι...

Κοριτσαρα μου καταρχην συγχαρητηρια για την αναπαντεχη χαρα!!! Δεν νομιζω να υπαρχει πιθανοτητα εξωμητριου με τετοια χοριακη! Μηπως απλα σε γυρναει καμια ιοσουλα??? Για σκεψου το και αυτο!! Πηγαινε κοριτσι μου στο γιατρο να σε δει και μην αγχωνεσαι!! Σου ευχομαι να ειναι ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!

giati den xeresai gia auto to θαυμα που εγινε και ηρθε ετσι απλα απο μονο του διχως αγχος και το καταστρεφεις εσυ???απλα πανε στον γιατρο σου να σε δει και να ηρεμησεις!!!

με το καλοοο κοπελα μου!!φιλια και ολα να πανε κατ ευχην!!!

Τελικά εξωμητριο ειναι...... το φοβομουνα γιατι ο λόγος που καταφυγαμε στην εξωσωματικη ηταν οι φραγμενες μου σαλπιγγες. Έκανα χοριακη να δούμε αν πέφτει μόνη της, αλλιώς αυριο πρωί χειρουργιο. Φοβάμαι ειναι η αλήθεια. Το ψαχναμε παντού με τον υπερηχο αλλα πουθενά οπότε λέει ο γιατρός κατα99% ειναι στη σαλπιγγα την δεξιά,όπου κ ποναω.

Αχ μωρε Γιουλακι! Ειδα μηνυμα σου και χαρηκα και τελικα εχεις περιπετειες! Κουραγιο κουκλα μου, ξερω οτι η ψυχολογια σου θα ειναι χαλια τωρα, αλλα κανε υπομονη και θα ερθει στην ωρα του το δευτερο σπορακι! Κι ευτυχως που το ψιλιαστηκες και δεν επαθες καμια ζημια! Περαστικα!

Αχ βρε gioulaki κρίμα και χάρηκα τόσο χθες με τα νέα σου.Γενικά όταν ακούω ζευγάρια μετά από εξωσωματική που τα καταφέρνουν και μόνα τους αναπτερώνεται το ηθικό μου.Μακάρι να πέσει η χοριακή να μη μπεις σε περιπέτειες και χειρουργία.Και σύντομα ένα σποράκι να ρθει να στεριώσει καλά αυτή τη φορά.Πάρε αγκαλιά το κοριτσάκι σου και υπομονή...θα περάσει.

Κορίτσια Ευχαριστώ πολυ. Σήμερα γυρισα σπίτι. Χθες το πρωί έκανα τη λαπαροσκοπηση κ αφαιρεσαμε τη δεξιά σαλπιγγα. Ψιλοκαθαρισε την αριστερή όσο μπορούσε κ σε 2 μήνες θα κάνω Νεα σαλπιγγογραφια να δούμε σε τι κατάσταση ειναι η αριστερή. Τώρα είμαι στο καναπε κ έχω πονους σαν να έκανα 10000 κοιλιακους μαζεμενους. Το κοριτσάκι μου ειναι στη πεθερά μου κ δεν βλέπω την ώρα να τη ζουληξω αυριο. Ξέρει καμία να μου πει πότε θα συνελθω περίπου? Έρχονται σε 3 μέρες τα Χριστούγεννα κ δεν θέλω να σερνομαι. Οχι άλλη μιζερια

gioulaki μου, εύχομαι να συνέλθεις εντελώς πολύ πολύ σύντομα! η περιπέτεια έληξε εδώ, με το καλό τώρ στο γερό σποράκι που θα έρθει!! Καλά Χριστούγεννα κορίτσι και φιλάκια στη μικρούλα σου!

Demie μου ευχαριστώ πολυ κ όλες τις κοπέλες. Τώρα αναρρωνω κ περιμένω να φύγει αυτη η χρονιά η οποία όλο αποβολες μου είχε: ( φιλια στον παιδαρο σου.

και εγω περασα το 12 με δυο αποβολες αλλα ειμαι παλι εγκυος και προς το παρον, ολα καλα.. ευχομαι μετα την περιπετεια που ειχες να πανε ολα καλα..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...