Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ!!!

ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΧΑΡΗ ΣΟΥ!!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΟΥΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΟΥ!!!

Α ΡΕ ΣΩΣΩ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΣΚΟΝΗ!!!

ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΦΙΛΕΝΑΔΑ!!!

ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥΣ!!!

Δημοσίευση

Γεια σου ρε Σωσω με τις κορακλες σου !!

φιλεναδα να την χαιρεστε την μπουμπου ..

οι πληροφοριες λενε οτι ειναι ιδια η Μαρθουλα θα το διαπιστωσω λιγο αργοτερα κ θα σας πω ..

υγεια ευτυχια κ καλη λοχεια !!!

Δημοσίευση

ε... αν μοιάζει με τη Μαρθούλα σημαίνει ότι θα είναι κουκλίτσα κι αυτή...

να τη χαίρεστε Σωσώκα!!!

να είναι καλότυχη και υγιής!!!

και μια συμβουλή σε όλες τις μέλλουσες μανούλες!

μην εμπιστεύεστε τον Βούδα!!!

χαχαχα!!!

Δημοσίευση

:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

να μας ζησειιι..γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

μιλαμε ειναιι ολοιδια η μαρθααααα...μα κ αυτη λευτερινα.χαχαχα

αδερφουλα μου ολα τα καλα του κοσμου να εχει..

καλο κουραγιο κ σε σενα

χαχαχα :P:P:P:P

Δημοσίευση

Αγαπούλαααααααα!!!!!!!

Να σας ζήσει η κουκλίτσα!!!!! Μα ίδια η Μάρθαααααα;;;;; Τέλεια!!!!!!

Ζήσαμε μαζί με τον Λευτέρη, την Αντωνία και την Νίκη την αγωνία της γέννας! Υπέροχο συναίσθημα και όταν άναψε το ροζ φωτάκι έξω από το χειρουργείο δεν σας λέω τί έγινε! :lol: Το ένστικτο της μάνας τελικά είναι αλάνθαστο!

Με το θηλασμό είμαστε σε πάααρα πολύ καλό δρόμο! Γαλατάκι υπάρχει αλλά πολύ ανυπόμονη η ζουζού βρε κορίτσια! Απαπαπα!!!! Και λαίμαργη! Μπορεί φατσικά να μοιάζει του μπαμπά της αλλά από χαρακτήρα...ίδια η μάνα!!!! :lol::lol::lol: Απο το πρωί που γεννήθηκε μέχρι και τις 2 που έφυγα από την κλινική δεν κοιμήθηκε παρά λίγα λεπτά! Θέλει μυρωδιά μανούλας το μικρούλι μας!!! :-*

Δημοσίευση

Φιλενάδαααααααα να σου ζήσει η κοράκλα.....μα ήμουν σίγουρη οτι ήταν γιος :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Φαγανή μας βγήκε ε; εμ αφού δεν σταμάτησες στιγμή να τρως....έτσι εξηγείται :D:D:D:D:D:D Γερή και καλότυχη να είναι και καλή δύναμη σε εσένα :x:x:x:x:ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Δημοσίευση

ΣΩΣΩ!!!!!!

Να σου ζησει η κορακλα!!!!

Παντα γερη και καλοτυχη!Αντε τωρα Λευτερη βγαλτα περα με τρεις γυναικες!!!!χαχαχαχααχα!!!

Καλη λοχεια Σωσωκα και καλους,αμετρητους ,μαραθωνιους θηλασμους!!!!!!!!!!

Ε ρε τι εχει να γινει την Ανοιξη!Ολοι οι γαμπροι στα ποδια της θα ειναι!Φιλια!

Δημοσίευση

Να σας ζησει!!!!

παντα γερη, γελαστη και ευτυχισμενη!

να ειστε και εσεις Γεωργια και Λευτερη, καλα μεχρι τα βαθια γεραματα να καμαρωνετε τις κορες σας!!!! και γιατι οχι και ενα γιο!!!!

αλλα αυτον τον βουδα.... ειναι για αποσυρση τελικα....

και εσεις κοριτσια που εισασταν μαζι με τα παιδια στο νοσοκομειο.... μπραβο! μπορει να μη σας ξερω προσωπικα αλλα πολυ σας χαρηκα!

αντε με το καλο και οι επομενες!!!!

  • 4 months later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια .Εμεις είμαστε άυπνοι σήμερα .ο μικρός το βράδυ ενώ στην αρχή έτρωγε μετά σταμάταγε αμέσως κ έκλαιγε .αλλαξαμε πανα ,βάλαμε θερμόμετρο τπτ τα ίδια πάλι φτου κ απ την αρχή .Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι το βαρέθηκε αυτό το γάλα .Απο τότε που ξεκίνησαν οι ζέστες έχει γίνει διαφορετικός .Τι να πω ;δεν ξέρω ..Του κάνει κ δυσκοιλιότητα πλέον από κει που κάθε μέρα ήταν ρολόι τώρα κάθε δύο μέρες.
    • Εμένα το πέρασε έντονα αυτό το αλμα. Γκρίνια, κλαμα και αγκαλιά συνέχεια. Και όλο το βράδυ ξυπνούσε για γάλα. 
    • Για σένα μπήκα για να δω τα νέα σου!! Ήμουν σίγουρη πως ήταν δίδυμα!!!! Με το καλοοοοοοοο!!!! Είναι ένας υπέροχος κόσμος !!
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπορει να φταίει τ ότι δ εκανε κακα σήμερα αλλα εγω τ εχω δει όλα. Εχω ψοφήσει τοσες ωρες. Μονο κλαμα. Κ χθες τ βραδυ ξυπνάγε συνέχεια οπότε είμαι τερμα αυπνη. Τετάρτη κλεινει 5 βδομαδες. Ουσιαστικα δηλαδη διανύει την 5η τωρα. Τ σκεφτηκα για άλμα, αλλα τοσο πολυ? Τι γλυκο μωρε τ αγόρι σου! Γερο να ειναι να την προσέχει! Και αυριο μεθαύριο θα ειναι μεγάλη βοήθεια. Θα μπορεί να της ετοιμάσει τ φαγητο, να της βάλει ενα νερο, να την απασχολήσει μερικές ώρες. Τ βλεπω κ απο τις δικές μου.
    • Μήπως την ενοχλει η ζέστη ή η κοιλιτσα της? Εκτός αν μπήκατε νωρίτερα στο αλμα της 5ης εβδομάδας. Εμένα το απόγευμα κοιμόταν και ξαφνικά έβγαλε μια κραυγή με πολύ κλάμα στον υπνο της,έτρεχαν δάκρυα τα ματάκια της.  Σήμερα πάντως κύλησε καλά η μέρα,είχα πολύ βοήθεια και από τον γιο μου. Το πρωι της διάβαζε παραμύθια και εγώ σκούπισμα,ξεσκονισα,σφουγγαρισα, έπλυνα μπιμπερό και μου είπε και από μόνος του να βγω στο μπαλκόνι αν θέλω να πιω τον καφέ μου. Μου είπε πως είναι μεγάλος αδελφός και μπορεί να την προσέχει και να ξεκουράζομαι. Έλιωσα κορίτσια. Στα δικά μου έχει 3 μέρες που ζαλίζομαι αρκετά συχνά μέσα στη μέρα. Πρέπει να πάω να κάμω εξετάσεις γιατί παρόλο τις βιταμίνες που πίνω νιώθω πολύ αδυναμία. Ξεκίνησα και σιδηρο πάλι από χθες.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...