Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 997
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μαγδα οχι η Μισο δε μου αρεσει...

οπως δε μου αρεσει και ενα φυκοπαρασκευασμα που τρωνε..

αλλα γεννικα μου αρεσει σανκουζινα..ειναι κοντα στα γουστα μου..προ γαμου..

Καλε εννωειτε πως καμια σχεση ο εδω σολωμος..με τον εκει σολωμο...

μου εχει φερει μια ξαδελφη μου απο σουηδια..και οταν ημουν σουιδια και φιλανδια τα ψαρια- σολωμους- που ετρωγα εκει..ηταν αλλη φαση..

φυσικα δενε χουν δικα μασ ψαρια που τα θεορω πολυ ποιο νοστιμα..οπως κουτσομουρες σαρδελες..ουτε τα δικα μασ θραψαλα και χταποδια..

εθιπαμε η διατροφη καθε λαου εχει σχεση με γωογραφικα κρητηρια..την χερσεα και θαλασσια χλωριδα και πανιδα..

δενπεριμενω καποιον Βικινγκ να κατανοησει το γευστικο παραλλιλημα του ελληνα στη θεα της γαρδουμπασ η του αρνιου στη σουβλα..

χαχαχ..

Ρε συ..το χαβιαρι εχει πολλες βιταμινες...ειναι λογικο..απο καπου πρεπει να τις παιρνουν..

Παντως καμια σχεση με το Ρωσικο χαβιαρι..ειπαμε..πρεπει να ξες να το αγραζεις...

ο Ζαν δοκιμασε..οταν ηταν η Βικυ πηρα ενα Βαζακι..και του αρσε..ο φοφος ειανι ο κλασσικος ποντιος..μοιαζει του μπαμπα του..ουτε να το φτυσει..

ο ΖΑν ειανι δικο μου παιδι..τελειωσε...

χαχαχα...

Δημοσίευση

Επίσης σχετικά με τα ταξίδια... μου αρέσει να βλέπω τις φυσικές ομορφιές κάθε χώρας και τη ζωή στην επαρχία. Οι πολέις δε με συγκινούν καθόλου... μα καθόλου όμως .

Δηλαδή Νέα Υόρκη που λέτε ας πούμε δε μου κάνει καμία εντύπωση...να δεις τι στη Ν Υόρκη?

Δημοσίευση

δενπεριμενω καποιον Βικινγκ να κατανοησει το γευστικο παραλλιλημα του ελληνα στη θεα της γαρδουμπασ η του αρνιου στη σουβλα..

:lol::lol::lol:

Ναι είναι τελείως διαφορετικά τα ψάρια τους. Το καλό είναι ότι είναι μεγάλα και δε σου βγαίνει η πίστη να βγάλεις τα κόκκαλα για να τα φας :mrgreen: Φχαριστιέσαι ψαχνό :D

Όμως άλλη νοστιμιά έχουν οι τσιπούρες, τα μπαρμπουνάκια μμμμμμμμ!

Και όλα τα μικρούλια μαρίδα, γαυράκι τηγανητά!!!

Του Ο του φαίνεται πολύ περίεργο που τρώμε αυτά τα μικρά με τα κοκκαλάκια... δεν του αρέσουν καθόλου.

Μπράβο ο Ζαν - και ρώσικο χαβιάρι! Η Μαρκέλλα είναι πιο δεκτική στις ελληνικές γεύσεις.

Δημοσίευση

Καλε οταν εισαι σπιτι συνεχεια τρως;;;πωπω...εφαγα το πρωι 2 φετουλες ψωμι με μπεσελ κ μελι, μετα 2 αβγα βραστα, ενα μελομακαρονο κ εναν κουραμπιε.....ααααααααααα....γουρουνα....χαχχα

Μαγδουλι μου.......ποτε ερχεστε ελλαδα;;;

Δημοσίευση
Καλε οταν εισαι σπιτι συνεχεια τρως;;;πωπω...εφαγα το πρωι 2 φετουλες ψωμι με μπεσελ κ μελι, μετα 2 αβγα βραστα, ενα μελομακαρονο κ εναν κουραμπιε.....ααααααααααα....γουρουνα....χαχχα

Μαγδουλι μου.......ποτε ερχεστε ελλαδα;;;

pvw ta ebala τα 5 κιλα σε 2 μηνες νομιζεςι????????????????? :evil::evil::evil::evil:

Δημοσίευση

Μελομακάρονα =p~=p~=p~ κουραμπιέδες =p~=p~=p~

κι είπα στη μαμά μου να μη μου στείλει φέτος γιατί κάνω διατροφή...

Φάε παιδί μου εσύ! Είσαι και γκαστρωμένη :P

Ερχόμαστε 20 Δεκέμβρη και θα μείνουμε μέχρι 5 Γενάρη :ymparty::ymparty::ymparty:

Δημοσίευση

εμένα τα χριστουγεννιάτικα γλυκά, κουραμπιέδες, μελομακ. κ.λπ, δεν μου αρέσουν καθόλου!!! :roll:

για αυτό και δεν φτιάχνω!!! :roll::roll:

πήγαμε πάλι στην χριστ. αγορά, έχουν και χριστ. τραγουδάκια, ......πάνε και τα σχολεία και τραγουδάνε...πολύ ωραία ατμόσφαιρα.....αγοράσαμε και βάφλα για τον Λ. από το στάντ του σχολείου του!!! ;)

Γωγώ όχι ρε δεν τρως συνέχεια αν είσαι σπίτι.....φαντάσου να έτρωγα διαρκώς :P

εμένα το χαβιάρι :ymsick::ymsick::ymsick::ymsick:

ενώ ο άντρας μου τρελαίνεται :?

ρε Μαρία, εσύ άλλα μας έλεγες πριν :?:lol::lol::lol::lol::lol:

καλέ στην ΝΥ πας για τα μαγαζιά και την πολυκοσμία, την βαβούρα :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Μαρία :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αχ πάω να μαγειρέψω.....πείτε μου τι να κάνω να ξε-βαρεθώ???? :roll::roll:

α! δεν σας ρώτησα: εσείς βρίσκετε χρήματα στο δρόμο? :D

εγώ βρίσκω....μιλάμε για λεπτά οκ?.....πολύ συχνά βρίσκω 1,2, 50, 10, λεπτά!!! :D

και μια φορά είμασταν σε ένα πάρκινγκ και πάει ο άντρας μου να πληρώσει και κοιτάζω κάτω και βρήκα 1ε!!! :D:D:D

αυτά δεν τα ξοδεύω, τα βάζω στην άκρη!! ;)

Δημοσίευση

παλιά ναι

είχαμε βρει με το Γ κάτω πάνω από 300 ευρώ είχαμε την Ι στο καρότσι και βγήκαμε βόλτα

και εγώ μια φορά βρήκα κάπου στα 250 όταν ήμουν στην Κρήτη διακοπές και με αυτά τα χρήματα παρέτεινα τις διακοπές μου :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

δε σας διαβασα,,,

λοιπον να μπω στο ψητο γτ καθομαι σε αναμμενα καρβουνα...εγω τρομερο αγχος απο χθες

παντα ειχα σταθερο κυκλο..μετα τη 2 γεννα που ειχα θεμα με το θυροειδη δε εχω σταθερο..μια 26 μια 28 αντε μεχρι 30..

τωρα ειμαιστις 32 κ ακομα..

εχω σκασει...κ μεις τοσα χρονια με τη μεθοδο τη γωγως ειμαστε..

αχ αυτο που κοροιδευα θα λουστω...

τωρα θα με πειτε 3 δε ηθελες?ναι ηθελα αλλα οχι ακομα..βλεποντας..τεστ δε θελω ακομα να κανω..

ελπιζω να μου ερθει...

αλλα ποτε? :roll::roll:

Δημοσίευση

Ααααααααααα.......μωρηηηηη εγκυος;;;;παμε για την κορη;;;;;αχχχχ μακαριιιιιι..μην ειμαι μονη μου....μιυ αρεσει που καμια δεν ηθελε τριτο κ σιγα σιγα...χαχαχαχα....

Μαρρρριιιιιιααααααα εεεεεεελλλλααα βαλε μπρος κι εσυ...που λεει κ η νστσσα....χαχα

Δημοσίευση

Θούληηηηηηη :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Μαρία :lol::lol::lol::lol: με το κολαγόνο σου :lol::lol::lol:

ρε συ τόσα χρήματα εγώ θα τα έδινα στην αστυνομία! :?

πάω να πάρω την Ρ. από τον παιδικό και την βλέπω στο πλάι του στόματός της να έχει κάτι....της λέω τι έφαγες εκτός του ψωμιού που σου έβαλα? μου λέει "είχαν 2 κοριτσάκια γενέθλια και είχαν φέρει πατάτες τηγανητές και λουκάνικα και ζήτησα κέτσαπ" :? ......οπότε Αναστ. τι τυροπιτάκια μου λες και λαχανικά? :roll::roll::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

καλησπερες!! :D:D

ζωιτσα!!!μια μερα εμεινε!! :D:D:D αντε..μετραμε αντιστροφα ωρες!! :D:D

γνωμη μου..κρατησου σημερα κ κανεις αυριο χοριακη μια κ καλη!! ;):):)

αχ εχω αγωνίαααααααααααααααααααα!!

θου!! :lol::lol::lol::lol::lol:

εγω ειμαι σιγουρη οτι κατα βαθος θες παρα πολυ τριτο τωρα..κ αν τελικα αποδειχθεις εγκυουλα..ειμαι σιγουρη οτι θα πανηγυριζεις χαζουλα!!! :D:D:D8-)8-)8-)8-)8-)8-)

οοοοοοοοοοοοοοοοοχι τεστ!μετα απο ο,τι επαθε η γωγω...χοριακη κ μονο χοριακη!περιμενε λιγο ακομη κ δευτερα κανεις μια,ε; ;)

γιωτα..περαστικα σας :(:(

γρηγορα ολα να περασουν κ να ειναι μονο μια ασχημη αναμνηση :(:(

μαρια ασε το κολλαγονο καλε!τωρα βεβαια το αγορασες....αντε βαλτο κ μολις τελειωσει ξεκινα κ εσυ ...προσπαθειες! :lol::lol::lol:8-)8-)8-)

εμενα μου αρεσουν ολα τα ψαρια!αλλα οχι το σουσι..δεν εχω φαει..αλλα δε νομιζω να ειναι του γουστου μου...εγω θελω ζεστο ψαρακι με λαδολενονακι να βουταω κ ψωμακι...μιαμ μιαμ!! :D:D:D

σας χαιρετω!

μπάαααααααααααααααααααααιιιι!!

Δημοσίευση

Θουλίτσαααααα!

Άντε ρε με το καλό :D

Ωραία μέθοδο ακολουθείτε όλες :lol: αφού βλέπετε...δεν πιάνει :mrgreen:

Έχουμε σήμερα το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι του τμήματος σε ένα ξενοδοχείο. Βαριέμαι λίγο, αλλά θα στολιστώ και θα πάω...

Δημοσίευση

να μαι και εγω!

Θουλη.....μακαρι να σου συμβει οτι θες...ευχομαι το καλυτερο!

αχ αν αρχισουν τα 3α....

τζιφος η μεθοδος του τραβηγματος....

Μαρια...και εγω θελω να φυγω απο εδω!

δεν αντεχω αλλο την μιζερια...

στον νοσ. ολο απολυσεις ακους....

εεεεεε αι σιχτιρ αν με απολυσουν με απελυσαν...κουραστικα ολα αυτα τα χρονια...

εεεεεεεε ας το κλεισουν και μετα να τους παρους σπιτι τους...

αλλα κανεις του δεν ηρθε να δει τις συνθηκες....

αλλα δυστηχως και εμεις προκαλουμε με αυτα που κανουμε!

θελω ταξιδιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι............

θελω να παω καπου ....να φυγω...

κουμπαρα να ερθω??????????

μονη!

Ζωη?

ελα πες....

εκανες τιποτα?

Παναγιωτα....περιμενουμε τη ΓΩγω να παρει αδεια.........

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αυτό ακριβώς έκανα στην μεγάλη μου γιατί ήταν (και είναι) ένα παιδί δύσκολο στον ύπνο. Φτάσαμε 2 ετών για να κοιμηθεί σερί.  Σε τέτοια παιδιά (velcro babies), βοηθάει τρομερά η συγκοιμηση. Είναι ο μόνος τρόπος για να κοιμηθεί η μαμά. Ευτυχώς το δεύτερο, βγήκε τελείως διαφορετικό και δεν χρειάστηκε ούτε ένα βράδυ να κοιμηθούμε μαζί. Έπιασαν τόπο τα λεφτά που είχα δώσει κάποτε για το λίκνο 😂 @Naty_ κορίτσι μου υπάρχουν κάποιοι τρόποι για να μάθει το μωράκι σιγά σιγά να κοιμάται λίγο πιο αυτόνομα, αλλά είναι τόσο μικρουλι ακόμα που έχει ανάγκη την αγκαλιά σας. Ειδικά αν πονάει... Είναι επίσης όπως έγραψα πιο πάνω και θέμα ιδιοσυγκρασίας του κάθε μωρού.  Να βάζεις τον καθένα στη θέση του αν σου λένε βλακείες (γιατί βλακείες λένε ξεκάθαρα). Προσωπικά με βοήθησε πολύ το σεμινάριο βρεφικού ύπνου της m for mamma (έτσι είναι το όνομα της σελίδας στο Instagram). Τσεκαρε το αν θέλεις γιατί με την μεγάλη μου αυτό το "πάνω κάτω στο δωμάτιο" το πλήρωσα κάπως ακριβά μέχρι που πήγε 14 μηνών και μου έπεσαν τα χέρια και η μέση, και το έκοψα αναγκαστικά γιατί ήμουν έγκυος.  Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς 🩷
    • Να σου ζήσει κορίτσι μου, γέρος και τυχερός να είναι και να έχετε μια υπέροχη ζωή 🧿🩷 Θα σου πω και γω με τη σειρά μου να δώσεις χρόνο. Θα δεις πως σιγά σιγά όλα θα μπουν στη θεση τους και θα τα καταφέρεις άψογα. Η αρχή είναι όντως δύσκολη, όχι μόνο για τα πρώτα μας παιδάκια, αλλά και για εμάς τις ίδιες. Και εγώ έτρεμα τη στιγμή που θα έρθουμε στο νησί και θα μείνω ολομόναχη με τα δύο μωρά. Αλλά βρήκα τα πατήματα μου σιγά σιγά και η μεγάλη συνήθισε και έστρωσε πολύ η συμπεριφορά της.  Θα σου πω μόνο ότι καταφέρνω τα μεσημέρια και τις κοιμιζω και τις δύο ταυτόχρονα  (ναι ταυτόχρονα!) και ξαπλώνω και εγώ. Το θεωρώ προσωπικό μου επίτευγμα αυτό 😂😂 Να περάσετε υπέροχα τις γιορτές, και να χαρεις όσο μπορείς αυτή τη βρεφική μωρουδιλα που ξέρεις πόσο γρήγορα φεύγει 🥹🩷
    • Καλησπερα κοριτσια,χρονια πολλα με υγεια για ολους μας. Πως περνατε με τα νινακια σας?
    • Εφοσον θηλαζεις αντι να κουραζεσαι με ολη αυτη την κατασταση με βολτες και πανω κατω και λικνα και ξαναμανα, κανε συγκοιμηση (ακολουθωντας τους κανονες ασφαλειας) και θα ηρεμησεις κι εσυ και το παιδι. Εγω και τα τρια μου παιδακια ετσι τα κοιμιζα / κοιμιζω. Τα δυο μαλιστα διδυμακια. Το μεγαλο μου θηλαζε σχεδον τρια χρονια και υπνο χωρις στηθος δεν εκανε πανω απο μια ωρα κι αυτο παντα διπλα μου. Οποτε κρεβατι μαζι, και υπνος παραλληλα με το θηλασμο. Με τα διδυμα επισης, κρεβατι μαζι, δεξια κι αριστερα μου και οποιο ξυπναει το θηλαζω ενοσω ξαπλωνω. Αν τυχει και ξυπνανε και τα δυο ειναι το ζορι, γιατι πρεπει να καθισω για να τα βαλω μαζι και καθολου δεν αντεχω μες στη νυχτα 🤣🤣🤣 Παντως ξεκινα τη συγκοιμηση και θα με θυμηθεις. Και το παιδι θα ειναι ηρεμο και ευτυχισμενο κι απλα θα θηλαζει / πιπιλαει και θα κοιμαται (ουτε ξυπνηματα, ουτε περα δωθε, ουτε να κανετε τη νυχτα μερα, ουτε κλαματα, ουτε τιποτα) κι εσυ θα ξεκουραζεσαι. Δεν νομιζω να γινεται διαφορετικα σε θηλαζον βρεφος , ειδικα μακροχρονια. 
    • Τέλειο το στολίδι σας!! Χρόνια πολλά κιόλας!! 😊😊 Για το κεφάλι δεν τον έχω ρωτήσει. Τον είχα πιάσει απ' τα μούτρα για διάφορα αλλά και το έχω ξεχάσει. Μα, εννοείται ότι ρίχνει κουτουλιδια και σε μας, αλλά αυτά τα κάνει για παιχνίδι. Κουτουλαει, γυρνάει σε κοιτάει και γελάει! 😆 Όταν κοπανάει το κεφάλι του κάτω, το κάνει όταν κλαίει, όταν νιώθει ότι τον έχεις "παρατήσει". Το κάνει λιγότερο τώρα ή με ακούει όταν του λέω μη και όχι! Πάλι καλά... Παιδίατρο έχουμε τώρα τέλη Ιανουαρίου, ελπίζω να το θυμηθώ να τον ρωτήσω 🙄 Με το φαι εννοείται ότι τα πετάει κι εμάς. Εμάς είναι στη φάση "τρώω τα πάντα και κυρίως θέλω να φάω αυτό που τρως εσύ!" 😆 Αλλά άμα δε θέλει κάτι, το λιώνει ακόμα στο χέρι και το πετάει κάτω. Ακόμα και το νερό του όταν δεν το θέλει άλλο, το πετάει με μίσος κάτω... Κάποια τα πετάει κιόλας και μετά κάνει "ου ου" να μου τα δείξει που τα θέλει πίσω... Ο,τι να ναι... Περιμένω απλά να μεγαλώσει 🙄.  Ο παιδότοπος ρε συ είναι πολύ καλή φάση αν υπάρχει κάποιος να την απασχολεί. Σε όσους έχουμε πάει εμεις συνήθως έχουν ηλικιακό όριο. Μετά τα 3-4 λένε χωρίς επίβλεψη γονέα. Μόνο σε έναν στη Θεσσαλονίκη που είχαμε πάει είχαμε βρει μια κοπέλα να ασχολείται με τον μπέμπη που ήταν τότε κάπου 6-7 μηνών και κάθησε μαζί του κάνα 3ωρο... Πήρε γερό τιπ 😆 ίσως άμα πας ώρες που δεν έχει ψυχή να απασχολούν το κορίτσι σου για μερικές ώρες να κάνεις τη δουλειά σου.  Εμείς προσωπικά καταφέραμε να δουλέψουμε όταν πήγε βρεφικό, δε θα πω ψέματα. Κατά τα άλλα χρειάζεται συνεχή επίβλεψη κι εμάς, παρόλο που δεν κλαίει τόσο πολύ άμα δεν είναι πάνω μου. Κάθεται ήρεμος άμα είναι στον ίδιο χώρο με μας. Επίσης, πολύ ζόρι αυτό με τον ύπνο σας, είναι ένα μικρό βαμπίρ Ε; 🥲😅 Εμάς ας πούμε θα νυστάξει γύρω στις 6:30 το απόγευμα, θα κοιμηθεί κατά τις 7+, θα ξυπνήσει 2-3 φορές, θα θηλάσει και τον καλύτερο ύπνο τον κάνει εκεί 2-6 το ξημέρωμα που συνήθως είναι σερί. Τώρα που προσπαθώ να του κόψω τον θηλασμό, απλά τον παίρνω αγκαλιά και τον κουνάω 1 ώρα μέχρι να μπορέσω να τον αφήσω κάτω χωρίς να ξυπνήσει. Κι εμάς το χει αυτό το θέμα ότι πρέπει να μας ακουμπάει για να κοιμάται καλά 😒 Τον ενοχλούν πολύ επειδή τώρα τρώει και σκληρές τροφές και πάνε εκεί που είναι πρησμένα τα ούλα... Αλλά τώρα κι εμάς είναι πόσος καιρός που έχει περάσει και σήμερα μόλις ένιωσα τις μυτουλες να έχουν σκάσει. Αλλά έχει ηρεμήσει με το κλάμα, ειδικά το βράδυ!!  Τα πρώτα 100 χρόνια είναι τα δύσκολα, μετά θα δούμε φως! 🥲
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...