Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το Εξπρές του Βυζονυχτίου!-Νο74 Να μας ζήσει το νέο μέλος!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 997
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

χαχαχαχ...

μαρια..ε ποτε ρεεεε...

μα ποσο με απογοητευσες..ακου γλειφιτζουρι το σουγκαρ στικ..πφφφφφφφφ :lol::lol:

καλε ξες τι τελεια γευση δινει το ατιμο σε τσαγια;;;....

χαχαχ...αχ..να ημουν εκει..μνιαμμμμ

σημερα εχω σαλατα..

εχει μεσα πανακι ροκα ντοματα μπαλα μοτσαρελασ ροδι καρυδι και για ντρεσινγκ κρεμα μπαλσαμικο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

α! Χρύσα - τώρα που ανέφερε η Μαρία - αγόρασα τσάι Twinings of London Flavoured Black Tea Selection!!! :D

και έχει μέσα:

- Four Red Fruits tea (delicious and fruity)

- Blackurrant tea (sweet and tangy)

- Cherry tea (fragrant and sweet)

- Lemon tea (refreshing and zesty)

- Passionfruit, Mango and Orange tea (exotic and sweet)!!!

δοκίμασα το κεράσι και ήταν ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟ, ένα άρωμα, γεύση τέλεια!!! :D;)

δοκίμασα και τα φρούτα πάθους και αυτά ωραία!!! ;)

Αργυρω αυτα ειναι μαυρα τσαγια με αρωματικες ουσιεσ...

δεν ειναι πολυ του γουστου μου..αν και για Flavoured Tea ειναι καλουτσικα...

απο τους Βρετανουσ συσκευαστες τσαγιου..εμεν αμου αρεσουν τα Covent Garden House of Tee

τα εχουν καισ τη γερμ,ανια..

εχω ενα πακετο αρωματικο μαυρο τσαι με κανελα φλουδα πορτοκαλι καρδαμο γαρυφαλο και κοκκους πιπεριου...

τελεια χειμονιατηκο..

ναι είναι μαύρα τσάγια, αλλά πολύ ωραία όμως.....τώρα θα δοκιμάσω και πράσινο με βανίλια που πήρε ο άντρας μου!!! :)

αυτά τα συλλεκτικά είναι limited edition!!! 8-)

αλήθεια, ψέματα, δεν ξέρω :lol::lol::lol: εγώ τα πήρα!!! :lol::lol:

KALHMERA

πωπω χαλαστηκε η μερα μου με τον θανατο..κριμα κριμα κριμα.. :(:(:(:(:(:(

λενα σου ειπα πρεπει να βρεις ορεξη και χρονο να παιζεις με τον ανασταση..ξερω ειναι δυσκολο αλλα..τα λεγαμε και εχθες..κουραγιο μανααααααααααα

:lol::lol::lol::lol: μαρια γελασα ρε..αλλα σιγα μωρε που δεν ηξερες τα sugar sticks.. :lol: σιγα το πραγμα..αλλα δε νμου λες..σου αρεσε που το ετρωγες δηλ.??εμενα αυτο μου εκανε εντυπωση :lol:

συγχαρητηρια για τη νεργασια!!!

γιωτα περαστικα ρε συ!!!! :o:o:o:o ακου πνευμονια :o:o:(:(

τα βγαζουν Αργυρω...ανα τακτα χρονικα διαστηματα..να δουν κυριως πως θα κινθουν στη αγορα..

και εαν εχου νικανοποιητηκε ςπωλισεις..θα βγαλουν και 1-2 σε κανονικη σειρα...

η Νεσπρεσο εχει βγαλει αυτα τα varietions..

εγω λατρεψα αυτο http://www.nespresso.gr/displayBlendDet ... ?ITMID=984

Καλε τα ξερω...ειναι ωραια..

βεβαια...εχει μερικα που ειναι με κρυσταλλα ενεπεξεργαστης ζαχαρης και μελασα..

καλα Βενετια μην μασας..και ο Ο για γλειφιοτζουρι κ-καραμελα τα ειχ επερασει και τα μασουλαγε...χαχαχαχαχαχαχ..

μαρια πρωτηφορα τα βλεπω κ εγω!! μπορει να επαιρνα κ εγω να τα γλειψω! :lol::lol::lol::lol:

αργυρουλα ειναι το YeLenArt θα το κανω κοινοποιηση κ στο φεις (δε μαφηνει να στειλω προσκλησεις)

εννοειται οτι πλεκω οταν κοιμουνται.. οταν ειναι ξυπνια δε γινεται ετσι κ αλλιως.. τα μαλλια εχουν γινει μπαλες ποδοσφαιρου :lol::lol::lol:

κουκλα ειναι ρε η κοριτσαρα σου!!!!!!!! φτου φτου φτου!!! πολυ ομορφη!!

πω πω η χρυσα μου εκανε ενα τσαι οταν πηγα για καφε... πω πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ELA RE ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΑΡΓΥΡΩ ΤΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΩΡΕ!!

ΑΑΑΑΑΑ ΣΑΣ ΕΙΠΑ..ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΘΑ ΝΤΥΘΕΙ ΑΓΓΕΛΑΚΙ :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:lol::lol::lol::lol::lol: ειρωνικο..?????? :lol::lol::lol:

λενα αμα ξαναφυγει ο Τολης ελα ..θα σου φτιαξω ενα αλλο ..πολυ πιο ωραιο..

Ωανη χαχαχα...το καημενο..ελα ρε..μη το λες ετσι..

ενα φυσιολογικο ζωηρουτσικο παιδιακι ειναι...

το δικο μου κοιησμενο παλη θα ειναι αστερι...

Κουκίτσα η ΡεΑ!

Εγω δεν θα καταλάβαινα αν τρώγονταν!! Χαχχχαχαχα

εμένα δωρακι θα ντυθεί! Και έχει και ποίημα για τον άγιο βασίλη που φερνει δωρα

Αντε ρε καραβλαχάρες... :twisted::twisted::twisted: Τρώγατε και στα χωριά σας sugar stick.... :twisted::twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πόσο μου τη δίνουν αυτά.... :twisted::twisted:

Μαρίαααααα σου έχω πει μωρό μου πόσο ταιριάζουμε.... :x:x:x Αν δε έχει πιτόγυρα ή αρνάκι να φάω ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Τρομάρα της.....Ήθελε και sugar stick....Εγώ θα της έλεγα "φτιάνεις μυρμηγκοφωλιές;;;;" :lol::lol::lol::lol::lol:

Επίσης, έλιωσα με την αδερφή της ΒΙΚΥΣ που της μιλάει ο Λεω με τα μάτια και της ζητάει κρέμα.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γιωτάκι περαστικά στον μικρούλη σου... :(:(:( Ελπίζω να το προλάβετε και να μη χρειαστεί νοσηλεία... :(:( Το πέρασα πέρυσι με τη μικρή... :cry::cry::cry::cry::cry:

Ξέρετε γιατί δεν μπήκα όλο το σκ;;;;;;;Γιατί αν έμπαινα θα σας έβριζα με αυτά που γράφετε..... :o:o:o:o:o:o:o Μα αλήθεια τα πιστεύετε αυτά;;;;; :shock::shock::shock: Οκ, μπορεί κάποιο φαγητό ή φρούτο να μην αρέσει στα παιδιά...Ε, δεν γίνεται να μην του αρέσει ΤΙΠΟΤΑ.... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Και συμφωνώ με τη ζωή ότι δεν πιέζεις, απλώς κάνεις μια παύση και προσπαθείς πάλι και πάλι και πάλι και πάλι.... ;););););) Αν προσπάθησες μια φορά να το δώσεις, δεν το έφαγε και είπες "α....δεν το τρώει, δεν του ξαναδίνω...." εννοείται ότι το έχασες το παιχνίδι.... [-([-([-([-(

Εγώ ας πουμε δεν έχω φτιάξει ΠΟΤΕ ψαρόσουπα.....ΠΟΤΕ όμως γιατί δε μου αρέσει...Τους έφτιανχα μπακαλιάρο βραστό με λαχανικά χωρίς λάδι, ρύζι, φυσικά δεν έχω αβγοκόψει ποτέ και τα σχετικά...Σχολείο καθε παρασκευή έχουν ψαρόσουπα... :roll::roll::roll: 3 εβδομάδες η Ιωάννα τις Παρασκευές έμενε νηστική...Με ψωμί την έβγαζε... :?:? Πλέον όχι απλώς την τρώει, αλλά ζητάει και άλλο πιάτο... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αναστασία μου κι εγώ σε πάω μωρή.... :x:x:x:x Γιατί είσαι σούργελο.... :lol::lol::lol: Και όχι...Δε σας θεωρώ προβληματικές ρε... :o:o:o Απλώς είστε αλοιφές... :lol::lol::lol::lol::lol: Εγώ που είμαι ΑΥΣΤΗΡΗ μάνα γι'αυτό τα έχω σούζα... 8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-} "Μαζέψτε τα παιχνιδια σας..." :evil::evil::evil: Το λεω για κανα τέταρτο και στο τέλος τα μαζεύω μόνη μου... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εχθες έριξα κατι γκάζια.... :oops::oops::oops::oops: Η μικρή είχε τη μίρλα, συνέχεια έκλαιγε και κρεμόταν από πάνω μου... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Από κάποιο σημείο και μετά φωναζα "τι θες ρε πούστη μου;;;;;πες μου....δεν αντέχω άλλοοοοοοοοοο...γιατί κλαις;;;;;" :evil::evil::evil::evil::evil::evil::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

:oops: Τελικα βγάζει τους κυνοδοντες... :roll::roll::roll::roll::roll:

Α, στολισα χθες... :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Δεν έχω ολοκληρώσει όμως το αριστούργημα... :lol::lol::lol::lol::lol:

Πάω να διαβάσω και τα υπόλοιπα και επανέρχομαι... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εγώ που είμαι ΑΥΣΤΗΡΗ μάνα γι'αυτό τα έχω σούζα... 8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-} "Μαζέψτε τα παιχνιδια σας..." :evil::evil::evil: Το λεω για κανα τέταρτο και στο τέλος τα μαζεύω μόνη μου... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

πσσσσσσ σούζα τις έχεις ρε =))=))=))=))

ε αφού έχεις το σύστημα τι να λέμε =))=))=))=))=))=))=))

[smilie=whip2.gif][smilie=whip2.gif][smilie=whip2.gif][smilie=whip2.gif][smilie=whip2.gif][smilie=whip2.gif][smilie=whip2.gif][smilie=whip2.gif][smilie=whip2.gif]

Το ξερα οτι το @#$% εικονηδιο ειναι στο τελοσ... :evil::evil:

Γωγω χεσε μασ...

ροδα ειανι και γυριζει... :-p:-p:-p:-p:-p:-p

Αν και συμφωνω ως προς την τακτικη μαζι σου...διαφονω καθετα με την προσεγγυση... :lol::lol::lol:

Εγω αμα θες να ξερεις κυρι μου..απο τα γεννοφασκια μου μεγαλωσα με προσουτα χαβιαρια βουτυρα και σολωμουσ..τι νομιζες..

Και φυσικα εμαθα να ξεχωριζω και να εκτιμω την καλη ποιοτητα των τροφημων...

εμεις ρε το κεχρι που κανει 5/κιλο..ταιζαμε τα κοτοπουλα μασ...τα οποια τρογαμε μετα...

ειχα γονεις που δουλευαν στο εμποριο οταν μεναμε στη Ρωσσια...

μη σου πω ενα κραγιον η ενα αρωμα της Λανκομ μου εξασφαλιζαν ασυλια απο εξεταση για κανα μηνα...μπουχαχαχ..αλλιως τετοιο στουρναρι που ειμαι στα μαθηματηκα...θα πατωνα...

Βλαχαρα εισαι εσυ...

:ymsigh::ymsigh::ymsigh::ymsigh::ymsigh::ymsigh::ymsigh:

(Το ξερα πως υπαρχει ψιλομιτικη φατσουλα..το ξερα το ξερα!!!!!! )

Λένα πλέκεις;;;;; :shock::shock::shock::shock: Δεν το ήξερα...Μα καλά μόνο εγώ ειμαι ατάλαντη.... :?:?:?:?:?:oops::oops::oops: Και συγγνώμη τα αγοράζουν δλδ τα σκουφιά και τα κασκολ τα χειροποίητα;;;; :oops::oops::oops: Εμένα ως ξινή που είμαι δεν μου αρέσουν καθόλου.... :roll::roll::roll: Μου φαίνονται παλιακά και φτηνιάρικα... :roll::roll::roll: Ασε που δεν φοράμε και τετοια... :roll::roll:

Μαρία μήπως σε έχει βάλει μωρή στο μάτι ο καθηγητής και πήρες τέτοιο βαθμό;;;;;; :roll::roll::roll::lol::lol::lol: Εσύ υποτίθεται δεν είχες ιδέα... :roll::roll::roll::roll:

Χρύσα μήπως γουστάρεις κανα Πακιστανάκι μωρή;;;; :lol::lol::lol: Μίλησες με Ο;;;;Τα βρήκατε;;; :?:?:?

Επίσης πότε έβγαλε τέτοιες κάψουλες η Nespresso;;;; :o:o:o Πάει ο Γ. και παίρνει και μου φέρνει τις 9αρες και 10αρες κάψουλες χωρίς γεύση... :evil::evil::evil::evil::evil: Θέλωωωωω.....

Σισσάκι ίσως έχει κοντό χαλεινό άνω χείλους η μικρή.... :?:?:?:?:?:? Εμένα αυτό είχε..Μια χαρά την κρατούσα... 8-)8-)8-) Η καλύτερη στάση για να μην πονάς ειδικά αν έχει αυτό το πρόβλημα είναι όπως είπε και η συμπεθερα ΜΑΣ το σαντουιτς...Κρατάς το βυζί σαν σάντουιτς....Κρατάς τη θηλαία άλω από πάνω με αντίχειρα από κάτω με τα υπόλοιπα δάχτυλα και το πιέζεις....Να γίνεται όπως γίνεται το σάντυιτς στην τοστιέρα... :lol::lol::lol: Κατάλαβες;;;Και το χώνεις στο στόμα με φορά από πάνω προς τα κάτω...Όπως βάζεις το στηθος στο στόμα της, η θηλή σου να ακουμπάει τον ουρανίσκο της.... ;););););)

Επίσης για να επουλωθούν οι πληγές και να μην πίνει αίμα, κανε μετά από κάθε θηλασμό πλύσεις με σοδόνερο....Σε ένα ποτηράκι χαμηλό του κρασιού ρίξε μια κουταλιά μαγειρική σόδα, ανακάτψε το και πλύνε τις θηλές σου με αυτό.....Τζούζει λίγο, αλλά θα δεις αποτέλεσμα...Α...Και πριν ξαναθηλάσεις, ξέπλυνε καλού κακού.. ;););)

Εμένα σπαθόλαδο, purelan και γάλα δεν μου έκαναν τίποτα... :?:? Με τους τόνους τα έβαζα αλλα χωρίς αποτέλεσμα... :?:?:? Δεν είδα τις μαγικές ιδιότητες τους... :lol::lol::lol::lol::lol: Εντελώς επουλώθηκαν με την αλοιφη που μου έδωσε η συμβουλος που ειχε και κορτιζόνη.... :roll::roll::roll: Για μενα πάρε συμβουλο..Μην το καθυστερείς...Μην κάθεσαι να υποφέρεις όπως εγώ τόοοοσο καιρό...Δε θα πάνε χαμένα τα λεφτά..Πίστεψέ με... 8-)8-)8-) Αν θες, σου δίνω το τηλ της δικιάς μου...Φοβερή!!!100 με απόδειξη μου είχε πάρει και έμεινε 2 ωρες, μου είπε τα πάντα μου έδειξε τα πάντα και παρά τις σκισμένες θηλές που έτρεχαν αίμα και την κάντιντα, μου έδειξε το "σαντουιτς" και δεν πόναγα καθόλου.... :o:o:o:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ρε κορίτσια πληρώνονται οι σύμβουλοι ε?? δνε το ήξερα!!! :o

100 ευρώ?? :?:?:? Πολλά! Αλλά τώρα είναι ο καιρός τους, τώρα που έγινε στροφή στο θηλασμό :?

Γωγώ αυτό είπα κι εγώ στον Γ.. Ότι μάλλον..δεν ξέρω μωρέ μπας και του γυάλισα??? /:)/:)/:) ε αν είναι να περάσω την ενότητα που είναι και δύσκολη τι να κάνουμε... :whistle:

Εγώ αγάπη μου είμαι από μια μεσοαστική οικογένεια που σπίτι μας τρώγαμε φακές, ρεβύθια, μπριζόλες, φασολαδες και μετά κλάναμε οικογενειακώς..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εσύ προέρχεσαι από μεγαλοαστούς...Εξου και τα γκουρμέ φαγητά και τα τσάγια... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μαρία, χθες αμα έβλεπες το σπίτι μου, μπουρδέλο.... :shock::shock::shock: Με είχε πιάσει αμόκ....."Μαζεψε Ιωάννα" και μου έλεγε "δεν μπορώ, είμαι κουρασμένη..Πονάει η μέση μου..." :lol::lol::lol::lol::lol: "Καλά δε με λυπάσαι καθόλου που όλη μέρα είμαι στο πόδι και έχω και τον μπέμπη στην κοιλιά και δεν μπορώ;;;" της απαντούσα....Αδιαφορία η κυρία... :evil::evil: Παίρνω τηλ τη μάνα μου και της λέω "Μαμά φέρε μου μαύρες σακούλες σκουπιδιών μεγάλες...Θέλω να πετάξω τα παιχνίδια των κοριτσιών...Βαρέθηκα να μαζε'ύω...Από δω και πέρα ό,τι βρίσκω κάτω, θα το πετάω στα σκουπίδια..." :evil::evil::evil: Βάζει η Ιωαννα τα κλάματα, "μανούλα μου όχι θα τα μαζεύω...." κλπ. Μετά πάλι τα ίδια και τι της είπα;;;;; :?:?:?:?:?:?:?:?:? "Θες να πεθάνω από την κούραση και να μην έχεις μαμά;;;;" :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol:

Ειχατε και νεσπρεσο στο χωριο σας;;;;; :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Προσφατα της εβγαλαν ρε...δενε χει καιρο και ειναι η συγκεκριμεν που σου εβαλα..η τελειοτερη γευστηκα..

φυσικα ειναι για μικρο φλιτζανι οχι για Lungo..χανει αμα το κανεις σε μεγαλο...

Γιοατι μαρι σου φαινονται φτινιαρικα;;;;..μια κυρια συναδελφος μου εφτιαξε ενα στρογγυλο κασκολ σε ενα κερασι χρωμμα..και ειναι εκπληκτικο..

βασικα ΑΥΤΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ..ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΣΑ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΛΕΚΤΑ..ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ

Χεσε μας ρε..μπλιαξ...

ενα τεκνο σεκιουριτα στα Λιντλ της γειτονιασ μας εχω σταμπαρει..μπουκια και συγχωριο..Παναγιωτααααα που εισαι ρεεεε

Κοιτα..εγω δεν απειλω..το κανω πραξη..

εχουν φυγει ουυυ ποσα παιχινιδια απο το μπαλκονι...

επισης..εχω κλειδομενα στο πανω ραφι της κρισταλλιερας τον Μακσφαιρα και τον μπαρμπα...για το καρουμπαλο του Ζαν...

μαρια μια χαρα ρεεεεεε...χαλαρωσε και απολαυσε το..τουλαχιστων λεει τιποτα;;; :lol::lol:

Καλε ναι πληρονοντα...εμενα ειχε παρει 50 με αποδειξη

Μαρία οι πιστοποιημένοι σύμβουλοι πληρώνονται.... ;);););) Αυτή που ήρθε σε εμένα αυτό έχει σπουδάσει, γυρίζει και στα μαιευτήρια για να δει κατά πόσο είναι υποστηρικτικά στο θηλασμό, κάνει διαλέξεις κλπ.... :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll: Πραγματικά δεν μετάνιωσα λεπτό για τα λεφτά που της έδωσα...Άξιζε μέχρι το τελευταίο cent... 8-)8-)8-)8-)

Κορίτσια, έχω αγχωθεί με το θηλασμό του μπέμπη....Τι θα κάνω που θα γυρίσω νωρίς στη δουλειά;;;; :(:(:(:( Η στους 2,5 ή στους 3,5 μήνες... :(:(:(:( Εδώ, δεν μπορώ να αντλώ....Πρέπει να νοικιάσω θήλαστρο;;;; :roll::roll::roll::roll: Κάνει να ξεκινήσω από την αρχή τις αντλήσεις;;;; :roll::roll::roll::roll: Έχω αγχωθεί τρομερά με αυτό το θέμα μιλάμε... :(:(:(

Χρύσα θα πάρω... :mrgreen::mrgreen: Εγώ δεν είχα Nespresso στο χωριό μου...Είχε ο βλάχος ο άντρας μου.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Την έχουμε πολλά χρόνια...Ειχαμε ρίξει καβγά για να την αγοράσουμε...Μου φαινόταν αδιανόητο να δώσω 350 ευρώ για καφετιέρα... :lol::lol::lol::lol:

Αρτζι ξέχασα να σου πω... :oops::oops::oops: Ρεεεεε είναι κούκλα η ΡΕΑ... :x:x:x:x:x:x:x:x Και σου μοιάζει τρελά!!!!! :x:x:x:x

Α, δε σας είπα..Χθες το μεσημέρι που είχα ξαπλώσει, έφαγα τις πρώτες κανονικές κλωτσιές από το γιο μου.... :x:x:x:x:x:x:x:x Καταχάρηκα μιλάμε!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...