Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου Νο 71 "Το τοστάκι"

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

:lol::lol::lol::lol: Χρύσα αμα είχαν δε θα γκαστρώνονταν ρε :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κοίτα αφού εσύ ως τρίτεκνη δνε θα χάσεις τη δουλειά σου ποτέ σημαίνει ότι και αυτές θα πρέπει να προσπαθήσουν πάαααρα πολύ με τους διευθυντάδες [smilie=bootyshake.gif] :lol::lol::lol:

αιντε ρε Γωγώ που δίνεις και σημασία τέτοια πάντα είχαμε και θα έχουμε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ρε Γωγώ μην ασχολείσαι με μικροπρέπειες και μικροπρεπείς ;)

μην ακούς %-(%-(%-(%-(%-(%-(%-( συνέχισε και απάντησε ότι "ναι θα κάνω και 4ο γιατί μπορώ"!!! ;):!::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρύσα στο ιντερνετ βρήκα, αλλά δεν παραγγέλνουμε τίποτα από εκεί....θα δω μήπως βρω από αμαζον΄, εκεί έχουμε λογ/μό! ;)

Αναστ. γράψε μας στα αγγλικά να κάνουμε εξάσκηση!! :);)

geia και παλι!!!

Αργυρω δε σας γραφω αγγλικα γιατι θα με σφυροκοπησει η Θου!!! :lol::D Ασε που αν ειναι να κανω 1 ωρα για το καθε ποστ θα σας γραφω 1 φορα το μηνα!!!

Ρε σεις μηπως πρεπει να πλενω πιο συχνα κουρτινες? το σπιτι σαν να πηρε ανασα!Οταν τις τιναζα(πριν το πλυσιμο) ασπρη ομιχλη σκεπασε τα σκυλια μας κ αρχισαν να βηχουν :lol::lol::lol::oops::oops::oops:

Καθε ποτε πλενετε εσεις?

Γωγω-Νατασουλα-Χρυσα-Θουλη πειτε μου ΤΩΡΑ ποσο αγορασατε τα κρεβατια των μωρων σας (υλικο,σχεδιο κλπ) για να βγαλω μια ακρη!Οποια δεν το κανει θα παω και θα την μπρικωσω με το λατρεμενο μου μπρικι! :D (κ οποια αλλη αγορασε κ δεν το θυμαμαι!)

Αφρο ασε τη χρυσα να λεει τα υγιεινα της!Αυτα ειναι για "καθημερινη" χρηση!Αν τον εχεις παραμελησει το φουρνο παρε αυτα τα σουπερ δραστικα σπρευ απο σ/μ,ζεστανε τον λιγο,ψεκασε,κλειστο καμια ωρα κ μετα τριψε.....Επειτα προσπαθησε να τον διατηρησεις καθαριζοντας με βετεξ καθε φορα....στανταρ δεν θα το κανεις οποτε μετα θα ξαναπαρεις τα σπρευ!!! :lol:

Γωγω :lol::lol::lol::lol::lol: εισαι θεα ρε!Τι να λεμε!!!!τις λυπαμαι τις...τσουλιτσες :lol::lol::lol::lol: που τολμησαν να σε πιασουν στο στομα τους!!!!!πωπω....αν ησουν αντρας θα την ειχαν κυριολεκτικα πουτσ....σει! :lol::lol::lol::lol:

Καλησπεραααα!!! :D

Τι κανετε τσουπρες? Εμεις καλα! Περιμενω να περασει η ωρα να παω να παρω την Ε. Καλα ο μικρος σημερα με ψωφησε, αρχισε να γινεται πολυ ατιθασος και σκανδαλιαρης. Μα δεν φοβαται τιποτα! Σημερα κανω γιουβετσακι στην γαστρα για να δουμε τι θα κανω.

Νατασουλα ποσο στεναχωρεθηκα με τον Μιχαλη :( Τοσο μεγαλο χτυπημα εκανε γμτ? :( Περαστικα του ευχομαι! Για την Ελενα ευτυχως που δεν εχει τιποτα και θελει μονο παρακολουθηση. Αλλο κακο να μην σας βρει!

Χρυσα και εγω τον καθαρισα μια φορα με σοδα και το μετανιωσα. Την ειχα ριξει ετσι παντου και την αφησα να δρασει και μετα δεν μπορουσα να την καθαρισω απο τις σχησμες :twisted: Τωρα παιρνω φαρμακο και την καθαριζω αλλα δεν θελω. Εσυ πως το κανεις ακριβως? Μονο ξυδι με σοδα αναμιγνυεις και τριψιμο με συρμα? νερο οχι ε?

Γωγουλα οπως σου ειπα το Χρυσακι εγω ειχα ουρολοιμωξη ευτυχως. Σε νιωθω με αυτα που λες στην Ι. Εγω παλι λεω συχνα ρε πουστη μου :oops::oops: αυτο στα πολλα νευρα και δυστυχως εδω και καιρο εχω πολλα :(:oops: αλλα μετα παντα ζηταω συγνωμη που της φωναζω και αυτη μου λεει..μανουλα δεν πειραζει σε λατρευω και με αγκαλιαζει :cry::cry:

Ζωη ναι τι να πω τα δικα τους τα παιδια ειναι σουπερ κοινωνικα! Ολα σχεδον κοιμουνται ορθια. Μπραβο στην μικρη που εκατσε στο δωματιο! Ολα τα καταλαβινουν τα σκατουλια. Ο Γ. καμια φορα πηγαινει και καθεται στην γωνια που βαζω την Ειρηνη τιμωρια και μου λεει μαμα κοιτα και γελαει :mrgreen:

Αργυ και εδω ιδιο καιρο κανει. Πρωι κρυο και μετα αρκετη ζεστη. Γιατι δεν πας να ρωτησει σε φαρμακεια για τα λαδια που ψαχνεις? Πιστευω πως εκει θα βρεις. Εγω λιγο που κοιτασα στο rosmman online δεν βρηκα τιποτα. Αλλιως εχει και εδω http://www.kraeuterhaus.de/content.php? ... 3996418354

ειχα ψωνισει και εγω απο αυτους καποτε.

Αναστασια ο Γ. βλεπει την Α. στην φωτο και λεει Νενα. Λεω δεν ειναι η Νενα ειναι η Αννυ. Ναννυ λεει αυτος Ναννυ :lol: Ε με το Ναννυ θυμηθηκε οτι νυσταζει και μετα ειπε να παρει 2 τζουρες να κοιμηθει :lol:

Αφρο καποτε δενομουν πολυ συναισθηματικα με αντικειμενα. Τωρα οχι και τοσο. Εγω ειμαι δεμενη με το πρωτο μου λαπτοπ και αν τα φτυσει εντελως θα στεναχωρεθω πολυ. Τωρα τον εχω για φτιαξιμο παλι...

Μαρακι τι ωραια που τους αρεσε το μπαλετο! Πολυ γελασα με την Φ.

Κοριτσια διαβαστε αυτο το αρθρο. Ειναι πολυ καλο! Γενικα ολο το μπλογκ ειναι τελειο κατ εμε.

http://alttherapy.blogspot.de/2012/09/b ... l?spref=fb

κάτι τσουλάκια εδώ στη δουλεια που όλη την ώρα κωλοτρίβονται στους διευθυντές, με σχολιάζουν για την εγκυμοσύνη μου..Θα τις γαμήσω.....

καλά κι αυτές οι αθεόφοβες τόσα χρόνια σε ξέρουν, πώς έκαναν αυτό το λάθος???

/:):-$:-$

δε θα ήθελα να είμαι στη θέση τους :-ss:-ss:-ss

Αναστασία εμείς το κρεβάτι της Ιως (αλήθεια το θυμάσαι :?: ) το είχαμε πάρει 750-800 ευρώ....Αλλά είναι τέλειο.......Με κουρτινάκια, σκεπούλα κλπ.... Και γαματο ξύλο... ;);););) Α, και μαζί με το στρώμα....

Καλέ με αυτό που έγραψα στο fb ουσιαστικά τις φωτογράφισα...Και ήρθαν και με έπιασαν οι τσουλίτσες.... :lol::lol::lol::lol::lol: Και λένε "δεν έχουμε πει τίποτα εμείς...Και πως το πίστεψες κλπ...Και για εμάς λένε διάφορα, ότι παίζουμε με τους διευθυντές κλπ..."

Και τους λέω "σας συμπαθούσα....Αν το έχετε πει, είστε μαλακισμένες και να πάτε να γαμηθείτε..."Και εγώ τους λέω "βλέπω και μου λένε πράγματρα για εσάς, αλλά δεν σας τα είπα ποτέ..."Και όταν κάνετε παιδιά, ελάτε να μου πείτε πόσο εύκολο είναι να τα μεγαλώσεις με τους μισθούς που παίρνουμε..." :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λενάκι κι εγώ αμέσως την αγκαλιάζω και ζητάω συγγνώμη και μου λέει ότι με αγαπάει και είμαι η ζωή της... :cry::cry::cry::cry:

Μαράκι δε με ξέρουν ρε...Γι'αυτό... :lol::lol::lol:

Στη δουλειά μου είμαι τύπος και υπογραμμός, δεν έχω πολλά πολλά με κανέναν, δεν μιλάω πολύ....Είμαι όσο πρέπει γενικά σε όλα (σοβαρότητα, χαβαλέ κλπ)..Εκει την πάτησαν... :lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol: γεια σου ρε Γωγω!Γι'αυτο μ'αρεσεις ρε!βουρ στο ψητο!!!!

Βασικα θα σε παραδεχομουν περισσοτερο αν πηγαινες κατευθειαν να τις πεις το θεμα κ οχι να το

αναρτησεις στο φβ :oops:;);););)

Το κρεβατι το θυμαμαι βεβαιως!Αλλα νομιζω δεν το ειχατε κανει υπερυψωμενο,σωστα?Επισης αν θυμηθεις εχει σημασια να μου πεις τι ακριβως υλικο ειναι...και εκτος απο τα κουρτινακια ειχατε κανει κατι αλλο?μαξιλαρακια κλπ?

geiaaa..how re you? :lol::lol::lol::lol::lol:

αναστασια δικο σουυυ :lol::lol::lol::lol: σε μας ποτε θα μας ερθεις? :oops::oops::oops:8-)8-)8-)8-)

εγω αποικεα πηρα..στρωμα κ κρεβατι 200 ε

νατασουλα ελα ρε το μιχαλιω..πω πω..ολα μαζι τυχαν..περαστικα ρε κοριτσι..μονο αυτα να ειναι..

αφρο δε θυμαμαι αν εχω κολλημα με κανενα..δε ειμαι σε θεση να σκεφτω..

εχω κεφαλι καζανι..

πηγα σημερα παιδιατρο..ειπα οτι ΔΕ θα κανω το μμρ κ ανεμοβλογια κ εμεινε :shock::shock::shock: κ λεει 20 χρονια στη δουλεια κ μπλααα μπλαααα ,μπλααα..κ λεω οκ σε εμπιστευομαι αλλα αφου δε παει σχολειο κ μπορω να το τραβηξω ας το κανω

με λεει το εκανες στο 1 παιδι κολλας στο 2?7ευχομαι να μη κολλησει ιλαρα γτ πολυ κυκλοφορει μας το φερνα οι βουλγαροι κτλ κτλ κτλ

του κατεβασε το πουλακιι..κλαμααααααααααααααα

εγω το ζητησα..

κ μετα 2 εμβολια..αλλο κλααααμααα

οποτε το μωρο μου ειναι ταλιαπωρημενο..

αλλα τωρα τελευταια με βαραει εντονα αν νευριασει..εγω δε το σηκωνω κ η υψωνω φωνη η του κανω το ιδιο..τη κινηση μονο..

σημερα μαλλον ηθελε να κατουρησει κ ετσουζε..οποτε παιδια για 15 λεπτα ουρλιαζε δε με ηθελε αλλα δε ηθελε ν α φυγω απο αυτον..κ κοπανιοταν..κ με βαρουσε στα μπουτια..πονουσα :o:o:o στη αρχη γελουσα κρυφα αλλα ρε παιδια μετα δε αντεχα..εφευγα κ κλααααααααααααααααμα...

μα με βαρουσε κ ελεγε να να να να..δε σταματουσε..ωσπου το εβαλα με το ζορι στο μεμε κ νανι

κ το βραδυ εδω κ ενα μηνα με πιπιλιζει απιστευτα :evil::evil::evil:

φιλια σε ολες..νυσταζω..περιμενω κ περιοδο..σημερα επρεπε..ο θυροειδης μου τη εχει αλλαξει τελειως..

Ελενα εγω αραιονω λιγο λευκο ξυδι( απο το λιντλ το παιρνω- με σοδα..αυτο φτιαχνει αφρο- προσοχη οποτε και με αυτη την αφροπαστα πασαλειβω τον φουρνο..μετα το αφινω για καμια ωριτσ ακαι σκουπιζω...συνηθως εαν ειανι φρεσκοι οι λεκεδες καθαριζει αμεσα..αν καποιο επιμενι τριβω ίιγο με ενα μαλακο συρματακι

Τασια εμεις απο το κοηεν το πηραμε..και ολο το δοματιο μας κοστιζε περιπου 750 ευρω..

ΑΛΛΑ ειχα δει παρα πολυ ωραια κρεβατια στη Νεοσετ..συνηστω!!!

Στάσα υλικό δε θυμάμαι...Θα δω στα χαρτιά το υλικό και θα σου πω....Μαξιλάρια δεν κάναμε..Κάτσε να βρω κανενα αντίστοιχο από το σάιτ να σου βάλω.....

Στάσα όχι...δεν το είχαμε κάνει υπερυψωμένο...Ήταν μικρή και φοβόμασταν μήπως πέσει...

Αυτό εδω είναι το κρεβάτι μας χωρίς τα μαξιλάρια και χωρίς το από κάτω....

http://www.vasiliadis.gr/epipla-gia-pai ... %CF%82-120

γεια σου Θουθου μου!!!!Αυτο με το πουλακι των παιδιων σας μπορει να ειναι κ το πιο διχασμενο αλλα κ ανατριχιαστικο θεμα μαμαδοκουβεντας! :lol:

Θα ερθω αγαπη μου!καααποια στιγμη! :oops: θελεις να ερεθις στης Ιουλιας?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ακομα δεν μιλησα με τη τζουλια,δεν με καλεσε εκεινη καν κ εγω καλω κ αλλους!γαματη? :lol:

χρυσουλα νεοσετ δε θελει ο Α γτ λεει πως ολα τα κινεζικα φερνουν :?

ειδαμε σε εναν με παιδικα επιπλα...ειναι εκει περιπου στο φαναρι που πας ειτε καρφουρ ειτε φοινικα..καταλαβατε?μας αρεσε ενα αλλα μου φανηκε ακριβο...για κρεβατι με συρταρι χωρις στρωματα 380 μελαμινη,480 με μισο ξυλο οξειας μασιφ κ 780 ολο μασιφ οξεια αλλα το τελευταιο ειχε κ μεγαλο κεφαλαρι δλδ πολυ ξυλο!

γωγουλι αρα ειναι ενα "απλο" κρεβατι ρε συ....με μια μικρη κατασκευη για "ουρανο" και φυσικα τα πανια...

Αντε βαλε καμια 150 το στρωμα δλδ το υπολοιπο 600+ ετσι?!

Ναι....Είναι το προστατευτικό το ξύλο όπως το βλέπεις για να μην πέφτει το παιδί και τα πανιά...Τόσο μας είχε πάει....Δεν ξέρω αν είναι ακριβό...δε μου φαίνεται ρε... :oops::oops::oops::oops: Έχει πολύ καλό ξύλο, δεν ξέρω εμένα δε μου φαίνεται "απλό" κρεβάτι... :oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol:

Τώρα ήθελα να κάνω την υπόλοιπη κατασκευή (να υπερυψωθεί δηλαδή και να γίνει σπιτάκι) αλλά μάλλον κουκέτα θα γίνει για να κοιμάται και το Μαρτινάκι...

Πωπωπω...Αυτό με τα τσουτσούνια των αγοριών και μενα με ανατριχιάζει..Πρεπει να πονάει πολύ... :roll::roll::roll::roll: Θου λες να είσαι έγκυος μωρή;;;; :D:D:D:D:lol::lol::lol::lol:

γειάααααααααααααααααααα!!! :D:D:D:D:D

αχ πολυ χαιρομαι που μαθαινω οτι θα εχω επισκεψεις!! :lol::lol::lol:

κ κυριως που η αννυ με θυμαται!μα αφου στο ειπα..κανω καλυτερη παρεα μαζι της απο ο,τι μαζι σου! :lol::lol::lol::lol:

να ερθετε οποτε θελετε..γιατι δεν ερχεστε αμεσως μετα τον παιδικο της αννυ;μας βολευει καλυτερα,δεν κοιμομαστε μεσημερι ετσι κ αλλιως εμεις! ;) θου ελα κ εσυ! 8-)8-)8-)8-)

σημερα πηγαμε εκδρομη! :D

το κρεβατι του γιωργου το πηραμε 600 κ 150 το στρωμα!αλλα ειναι εναμισαρι κ εχει μηχανισμο-μπαουλο απο κατω,ο οποιος ανεβασε την τιμη +300ε..

απο τον υφαντιδη το πηραμε κ μου αρεσαν πολυ τα επιπλα του..

της νεοσετ δε μου ειχαν αρεσει καθολου!ποιοτικα μαπα μου φανηκαν :roll: τεσπα..ο γιωργος το κρεβατι του θα το κρετησει για παντα,οποτε το θεμα λυθηκε! :mrgreen::mrgreen:

γωγω θα μπω στο φεις να δω τι εγραψες! :geek::geek::geek::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

νατασουλα...ελα ρε! :(:(

η δασκαλα που ειχε εφημερια θα πηρε μεγαλη τρομαρα :roll::roll:

ο μιχαλης ψυχολογικα;δε θα παει φανταζομαι σχολειο αυτες τις μερες,ε;

η ελενα το παταει το ποδαρακι της;

περαστικα σας κ αγυριστα να ειναι!

εγω παλι γελαω σαν χαζο με τη λακωνικη ερωτηση της βικυς"κανει πιστολακι ο μπαμπας σου¨;στη μαρία! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

γωγουλι αρα ειναι ενα "απλο" κρεβατι ρε συ......

δλδ εσύ τι είδους κρεβνάτι σκέγφτεσαι? για περιέγραψε το!! :roll::roll:

μοιράσου μαζί μας την σκέψη σου-φαντασία σου!!! :lol::lol::lol:

Γωγώ :lol::lol::lol::lol::lol:

εγώ αυτό που είπε η Αναστ. θα έκανα, θα τις μιλούσα κατευθείαν, ούτε φέις, ούτε τίποτα!!! ;)

δλδ τις έχεις "φίλες"? :o:o:o πώς είδαν την δημοσίευσή σου? :?

α! Μαρία :D πολύ μου άρεσε που άρεσε στα κορίτσια σου το μπαλέτο :D:D:x

αλλα ρε συ πολλές ώρες οι 2 που θα περιμένεις :? ....δεν γίνεται να πηγαίνουν σε διαφορετικές μέρες?

Λοιπόν, με τις κοπέλες-καριες έχουμε απλώς τυπικές σχέσεις...Δεν είμαστε φίλες...Στο φέις έχω την μια φίλη που αμέσως το έπιασε το μήνυμα.... ;);););) Να πήγαινα και να έλεγα τι;;;;

Είπατε αυτό και αυτό;;;;Και γιατί το είπατε;;;;Δεν ήθελα...

Απλως έτσι άφησα τα υποννοούμενα μου, ειχαν την μύγα, το έπιασαν και έγιναν και ρόμπες στη δουλειά... :twisted::twisted::twisted::twisted: Γιατί είπαν μεγαλη κακία.... :twisted::twisted::twisted:

Τώρα βασικά ψάχνονται από που το έμαθα κλπ... :twisted::twisted::twisted::twisted: Αλλά δεν παραδέχονται ότι το είπαν....

Τζούλιααααααα τα έχω σβήσει από fb....Αυτοί που ήταν να πάρουν το μήνυμα, το πήραν.... 8-)8-)8-)8-)

α καλααααααααααααααα!τωρα θυμηθηκα οτι ρωτησες! :oops::oops:

γωγουλα η εξεταση στο χωρεμειο κοστιζει 350ε κ ειναι για το 95%των μεταλλαξεων..μην κανεις καμια με χαμηλοτερο ποσοστο..κ πουθενα αλλού!

παιρνεις τηλ. κ κλεινεις ραντεβου..εγω ,επειδη ειμαι μακρια,το εστειλα με κουριερ αμεσως!

τα τηλ. 210 7467461 κ 210 7467468!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...