Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου Νο.70.Saved By The Bell!!!!

Recommended Posts

Σας διάβασα αλλά δεν έχω όρεξη να γράψω..... :oops::oops::oops::oops::oops: Ανακατεύομαι.... :ymsick::ymsick::ymsick::ymsick::ymsick:

Αλλά κι εγώ θα ήθελα να είμαι γειτόνισσα με την Αργυρούλα..Σε αυτές τις περιοχές....

Για το ζήτημα χωριού και κουτσομπολιού συμφωνώ με Σίσσυ...Στο χωριό επειδή δεν έχουν με τι να ασχοληθούν, ξεθάβουν πράγματα που ούτε καν σου πάει το μυαλό σου.... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Φυσικά και στις μεγαλουπόλεις κουτσομπολεύουμε, αλλά πιο "επιφανειακά...... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Βενάκι.... :x:x:x:x:x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

μπααααα..πολυ ζεστη...εγω ειμαι του πιο κρυου κλιματος...

γουστα ειναι αυτα βεβαια...

δεν αντεχω παιδια τη ζεστη..τον θορυβο..δεν...

χαλαρα μενω Βιεννη...ειλικρινα..εαν ειχ ατη δυνατοτητα..θα το επελεγα

φυσικακ εμεις εδω,στο μεγαλο χωριο,ειμαστε συχνα οι χειροτερες κατινες,κ φυσικα κ στα χωρια υπαρχουν αξιολογοι κ ισορροπημενοι ανθρωποι που βαζουν τα γυαλια σε πολλους,οπως η αναστασια! ;)

Να, και κάπως έτσι, με τις τελευταίες 3 λέξεις... Έχασες όλο το δίκιο σου!!! =))=))=)):)):)):)):((:((:((

Πλακίτσα κάνω μαρή Αναστασί, μην παρεξηγηθείς!!! :P:P:P

Εγώ πάντως συμφωνώ με την Βένη, το χωριό έχει να προσφέρει πάρα πολλά στα παιδιά, προνόμια που είναι αδιανόητα στην πόλη...

Αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα να ζήσω στην επαρχία, γιατί έχω μεγαλώσει στην μεγαλούπολη και κυλάει στο αίμα μου η κίνηση, η πολυκοσμία και το καυσαέριο... :roll:

Και κυρίως γιατί ξέρω ότι δεν θα είχα επαγγελματικές επιλογές στο χωριό κι αυτή τη στιγμή η δουλειά είναι στις προτεραιότητές μου...

Για το μέλλον όμως δεν το αποκλείω, γιατί δεν μ' αρέσει να λέω "ποτέ" και γιατί οι προτεραιότητες αλλάζουν κι αναδιαμορφώνονται...

Απλά θα μου επιτρέψετε να πω, ότι διαφωνώ κάθετα με την άποψη που εξέφρασε η Αργυρώ (χωρίς παρεξήγηση Αργυρώ, αλλά μου κακοφάνηκε...) ότι το να επιλέξεις να ζήσεις στην επαρχία και να στερήσεις από τα παιδιά σου τα προνόμια της πόλης, είναι εγωιστικό...... :?

Καθόλου δεν συμφωνώ σ' αυτό, κι ακόμα κι αν ψηφίζω πόλη προσωπικά, θεωρώ ότι ένας άνθρωπος που επιλέγει να ζήσει με την οικογένειά του στην επαρχία, δεν είναι εγωιστής, απλά έχει άλλη άποψη από εμάς... :roll: και τελικά αυτά που θα προσφέρει στα παιδιά του στο χωριό, ΙΣΩΣ να είναι και ουσιαστικότερα εφόδια....

Είπατε τόσα κι εδώ, τόσα και στο κρυφό που ζαλίστηκα!!! :P

Σας απολαμβάνω όμως! :x

Το μεταπτυχιακό μου λέγεται "Μάρκετινγκ και Επικοινωνία" και ναι γράφτηκα χθες!!! :D

Είμαι πολύ χαρούμενη!!!

Μακάρι να δώσει ο Θεός και να το τελειώσω... :roll:

Α! Και αποφάσισα(με) ότι δε θα στείλω το μικρόβιο παιδικό, αλλά θα πάρω γυναίκα για κάποιες ώρες. Αρκεί να βρω βεβαίως... :roll:

Θα επανέλθω! Μάκια!

Α! Εμένα το Παρίσι είναι ο προορισμός των ονείρων μου! :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream:

Εναλλακτικά... Το Ναύπλιο!!! :P

Σαν να λέμε, τι Λωζάνη, τι Κοζάνη!!! :lol:8-):P

Κοινως πουλακι μου..θα σπουδασεις επικοινωνιακο μαρκεντινγκ..και θα γινεις Λολα στη Θεση της Λολας...

εμχχχ..

Μ'αρεσει!!!!!!!!

οσο για τονπαιδικο της Κεφουλας..Αι αγκρι...

καλα θα κανεις πιστευω...

Αντε με το καλο

Μιτσάκι πολύ θα ήθελα να κάνω το μεταπτυχιακό σου.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Πολύ ενδιαφέρον....Αλλά που χρόνος;;;;; :(:(:(:(

Επίσης, μάλλον θα είσαι μαζί με την πρώτη μου ξαδέρφη.... :mrgreen::mrgreen:

Νομίζω ότι και αυτή σε αυτό το μεταπτυχιακό μπήκε....

Χωρίς εξετάσεις και πληρώνεις 6.500 ευρώ;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll: Και έχει καθημερινή παρακολούθηση... 8-)8-)8-)8-)

Αν ναι, θα σου πω ποια είναι...Είναι γαμώ τα άτομα.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Ξαδέρφη μου ντε.... 8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)

Αρτζι δε σας είπα γι'αυτό που συζητούσαμε χθες....Για τις κούνιες ντε στον παιδικό σταθμό... :lol::lol::lol:

Χθες όταν γύρισα σπίτι από τη δουλειά, λέω στην Ιωάννα..."αγάπη μου που κοιμήθηκες στο σχολείο;;;Σε κούνια;;;;" Μου λέει "όχι, στο κρεβατάκι μου...." :?:?:? Της λέω "είσαι σίγουρη;;;δεν κοιμήθηκες σε κούνια όπως έχει η Μαρτίνα;;;" :oops::oops::oops: Μου απαντάει "όχι..Και το σεντόνι μου ήταν άσπρο..Αλλά με την κουβερτούλα δεν σκεπάστηκα.." :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σήμερα το πρωί που την πήγαινα σχολείο της λέω "Θα μου δείξεις τώρα που κοιμάσαι;;;;" Μου λέει ναι...Μπαίνουμε στο σχολείο, βλέπουμε την αίθουσα που εχει τις κούνιες, της λέω "εδώ δεν κοιμάσαι;;;;" :?:?:? Μου λέει "όχι βρε μαμά...έλα να σου δείξεω..."Με τραβάει από το χέρι, με βάζει στην τάξη της και μου λέει "Να εδώ κοιμάμαι..." Όπως είναι η τάξη της, δίπλα στην πόρτα σχεδόν που εγώ νόμιζα ότι ήταν τοίχος (δεν είχα κοιτάξει ποτέ) έχει ένα δωμάτιο που είναι γεμάτο κρεβατάκια μικρά.... :mrgreen::mrgreen: Και διόροφα...Οπότε μου έλεγε αλήθεια η ψυχούλα μου... :x:x:x

ενώ εγώ Χρύσα είμαι των θερμών κλιμάτων!!! :D μην κοιτάς που μένω εδώ!!! :roll::roll::lol::lol::lol::lol:

Γωγώ άρα μια χαρά :D

ξέχασα να σου πω ότι και το καλοκαιράκι και τώρα που ο καιρός είναι καλός, όταν φοράει η Ρ. φουστίτσα της βάζω και ένα κολάν κοντό (πιο κοντό από την φούστα) γιατί κάθεται στα χώματα ή σκαρφαλώνει.... ;)

Μιτσάκι ωραίο μεταπτυχιακό και μένα μου αρέσει :D καλή επιτυχία :D:x

εγώ διαφωνώ μαζί σου :lol::lol::lol::lol::lol::lol::x

δλδ το να αποφασίσω να πάω τώρα να μείνω στο χωριό για την δική μου ηρεμία, σημαίνει ότι το παιδί μου θα πηγαίνει μόνο σχολείο, δεν θα έχει την ευκαιρία να πάει π.χ σε ένα κολυμβητήριο για να μάθει κολύμπι, όπως ενδεχομένως το δικό σου......ή όπως είπε και η Σισσιώ, δεν θα έχω την δυνατότητα ή τα χρήματα να το πηγαίνω στην πόλη (αυτά τα 200χλμ. είναι αρκετά)!!! :!: .....

ή ακόμα ακόμα δεν θα πάει σε ένα θέατρο ή σινεμά ή μια άλλη πολιτιστική εκδήλωση.....

βέβαια θα παίζει έξω στους δρόμους ανέμελα (αυτό γίνεται και σε μας εδώ έτσι και αλλιώς! ;) ).....

φυσικά και τα παιδιά που ζουν στο χωριό σπουδάζουν και ίσως περισσότερα από ότι αυτά των πόλεων....

αλλά π.χ τα παιδιά τςη Θούλης ή της Νατάσας που δεν θα πάνε παιδικό, αν ήταν στο χωριό, τι θα κάνανε?

ενώ στην πόλη κάποια δραστηριότητα θα βρεθεί!!! ;)

αλλά πάλι εξαρτάται για ποιό χωριό μιλάμε!!! :roll::roll:

χωριο με χωριο εχει διαφορα...!

οπως και περιοχη με περιοχη..!

εγω στο χωριο μου δεν θα επελεγα να μεινω μονιμα ....διοτι για να παει το παιδι μου σχολειο θελει 1 ωρα με αυτοκινητο!

αν και μενουν 3 παιδια στο χωριο μονιμα...αλλα ειναι εντελως μονα τους...ολοι και ολοι οι μονιμοι κατοικοι το χειμωνα δεν ξεπερνουν τους 20!

επησις εδω που μενουμε εμεις ειναι κοντα στην Αθηνα αλλα συναμα πολυ μακρια ...ειναι ενα μεγαλο χωριο...ολοι γνωριζομαστε μεταξυ μας(μονο οι γυφτοι που μοιαζουν μεταξυ τους)το κουτσομπολιο ενοειται...

συμπεθερα η ΡεΑ κουκλα.....πολυ ναζι!

ξεχασα να σας πω , πως η Μ-Ι κουρευτηκε κονντο καρε...τωρα ειναι ιδια η κουνιαδα μου!

Νατασούλα στον Μιχαλάκη πώς φάνηκε το σχολείο? του κακοφάνηκε πού άρχισε? ή του άρεσε? :?:

Το περίμενε είναι η αλήθεια πως και πως, το πρωϊ ξύπνησε στις 6 έρχεται στο κρεβάτι μου και μου λέει: "άντε ξύπνα θα αργήσουμε" :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o κι έλεγα κι εγώ θα κοιμηθώ 1 ώρα παραπάνω σήμερα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τώρα όταν θα αρχίσουν τα διαβάσματα από βδομάδα δεν ξέρω αν θα αλλάξει γνώμη :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Αχ πολύ θα ήθελα να σας αναλύσω και την άποψη μου για χωρίο ή πόλη αλλά δεν έχω χρόνο τώρα

Θα πώ μονο ότι εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, δηλαδή άλλο να μένεις σε ένα χωρίο που η πιο κοντινή πόλη είναι στα 100χλμ και άλλο να μένεις 20χλμ έξω από την Θεσσαλονίκη ή μια οποιαδήποτε μεγάλη πόλη.

Το 1ο δεν θα το διάλεγα ποτέ το 2ο θα το σκεφτόμουν :?:?:?:?:?:?:?:?:?

Καλησπέραααααα!!! :mrgreen:

Τι κάνετε;; Σας έλειψα; :D:D:D:D:D

Αργυρούλα παράτα με!!!! :twisted::twisted::twisted: Βαριέμαι!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::oops::oops::oops::oops: Δεν μπορω να διαβασωωωωωωωω!!!

Και είναι και ιδανικη μερα σημερα, γιατι η Χ είναι στην μαμα μου, πηγε να την παρει απο τον παιδικο κατοπιν απαιτήσεως της εγγόνας της! :mrgreen: Και το απογευμα θα λείπει με την αδερφη μου.

Τι να κάνω θα κουτσοδιαβαζω ελπίζοντας στην φωτιση του Αγ. Πνευματος! :lol::lol::lol::lol:

Νατασσουλα με μπέρδεψες ρε με αυτο που εγραψες για τα χωριά... σήμερα εκτός απο βαρεμαρα έχω και χαζομάρα! :mrgreen:

Μητσάκι είναι η πρώτη φορά που διαφωνουμε σε κάτι... :cry::cry::cry: δεν ξερω πώς θα το ξεπεράσω... :(:D:lol::lol::lol:

καλησπερες!!

τί κανετε;;;

ξερω,ξερω,σας διαβασα στο κρυφο! :lol::lol::lol::lol:8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)

αντε ξεκολληστε μωρε με τα χωρια!καλυτερα ειναι οπου νιωθεις εσυ καλυτερα!τελεια κ παύλα! :geek::geek::geek::geek::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κ εγω οταν ημουν στην καρπαθο,σε απομερο χωριο της,μακρια απο καθε ιχνος πολιτισμου,περασα τελεια!Κ οικεια ενιωθα κ ζεστά,κ με αγαπούσαν ολοι κ τους αγαπούσα ,αλλα.................

οταν ηρθε ο χ. ναμε δει τον μαη..κ με ειδε να συζηταω απο το μπαλκονι με τη συναδελφο απο διπλα,αθηναία,ε!,για το ποιανου αμαξι ειναι παρκαρισμενο κατω κ ποση ωρα εμεινε εκει.. :shock::shock::shock:

εε...εμεινε εμβροντητος να με κοιταζει κ αρχισε να φωναζει"ιουλακι ξεκολλα!εχεις αποκτησει νοοτροπια επαρχιας,δε σε αναγνωριζω"! :shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol:

εγω βεβαια ουτε που ειχα καταλαβει οτι κανω κατι κακο! 8-)8-)8-)

μητσακι τί εγραψες για τον βρεφικο της εφης;δεν ειδα..βρηκατε;;με το καλό να ξεκινησει το μεταπτυχιακο σου!! :):)

ο γιωργος τελεια κ σημερα σον παιδικο! :D:D

αυριο ομως κ μεθαυριο θα ειναι κλειστα λογω απεργιας.. :(

στον αγιασμο σημερα πολυ ωραια! :) ειδα κ τους περσινους μαθητες μας κ τους καινουριους,τί ωραια αισθηση! :)

καλη αρχη στα μεγαλα παιδακια μας,λουκακο κ μιχαλακη! :D:D

σισσακι δεν πειραζει!αστην την αργυρω!!εδω να κατσεις μαζι μας!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εισαι αστερι εσυ!ολα θα τα περασεις παλι!! :):):)

νατασακι στο σταυρό ειμαι κ φετος...κ καθε χρονο δηλαδη θα ειμαι εκει,αν δεν παρω μεταθεση,αφου πηρα οργανικη(=κανεις δε με κουναει απο εκει)! :lol::lol::lol::lol::lol:

χαιρομαι ομως πολυ για αυτο..ριζωσα καπου κ εγω..ειναι κ παραθαλασσιο χωριο! ;) το χειμωνα ειδικα ο,τι πρεπει! :lol::lol::lol::lol:8-)8-)8-)8-)

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Μπηκα μονο και μονο για να πειραξω την Τζουλια!!!!Που ζεις ρε κοπελιαααααααααααα;;;

Το +3 στο ωραριο ολων που θα γινει απο του χρονου δεν το εχεις παρει χαμπαρι;;;;;

Τι κανετε;;;

Σισσακι μη σκοτωνεσε βρε με το διαβασμα!!! Εννοω με το διαδικτυακο διαβασμα. :lol::lol::lol::lol:

Κατι επεσε.Παω να τσεκαρω.

Σε αυτό θα συμφωνήσω απόλυτα...

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ από χωριό σε χωριό διαφέρει... :roll:

Αλλά για μένα ένα μόνο είναι κανόνας... Αυτό που λέει η Ιουλία... ΚΑΛΑ, είναι εκεί που νιώθει ο καθένας μας καλά... ;)

Σισσάκι μωρό μου, δεν πειράζει, με αγάπη και κατανόηση θα το ξεπεράσουμε!!! :lol::lol::P

Δεν πτοείται η ιδανική μας σχέση αγαπούλα μου, και τα μεγάλα πνεύματά μας :P θα εξακολουθήσουν να συναντιούνται, δεν ανησυχώ καθόλου!!! :D:D:D

Ιουλία μου, άρχισα να ψάχνω για γυναίκα, αποφάσισα να μη τη στείλω παιδικό! ;)

Για πολλούς και διαφόρους λόγους...

Πάντως για να είμαι ειλικρινής, όταν μιλούσα για χωριό, δεν μου πέρασε ποτέ απ' το μυαλό για κάποιο κατσικοχώρι με 20 κατοίκους, εκατοντάδες χλμ μακριά από τον πολιτισμό... :oops:

Μιλούσα έχοντας στο νου, το χωριό μου που έχει 2000 κατοίκους ή έστω του Α που έχει 500 και είναι μισή ώρα από μεγάλη επαρχιακή πόλη. :lol:

Συμπεθερούλα αγαπημένη, τα φιλιά μου! :D

Πάντως για να είμαι ειλικρινής, όταν μιλούσα για χωριό, δεν μου πέρασε ποτέ απ' το μυαλό για κάποιο κατσικοχώρι με 20 κατοίκους, εκατοντάδες χλμ μακριά από τον πολιτισμό... :oops:

Μιλούσα έχοντας στο νου, το χωριό μου που έχει 2000 κατοίκους ή έστω του Α που έχει 500 και είναι μισή ώρα από μεγάλη επαρχιακή πόλη. :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

και εγώ είχα υπόψιν μου άγονη γραμμή!!! :lol::lol:

ένα σπίτι εδώ και το άλλο 500μ μακρυά!!! :?

υπάρχουν και αυτά πάντως! ;)

Kαλησπερα!!!

Μπηκα να χαζεψω αλλα νυσταξα...παω να αραξω στον καναπε!

Εχουμε κ εγερτηριο απο εδω κ μπρος :D:D:D (τα παει σουπερ στον παιδικο κ ειναι παντα ενθουσιασμενη! :D:D:D )

Σας φιλω!!!

πιθανον αυριο πρωι θα ειμαι χαλαρη οποτε θα τα πουμε!!!

Ζωη δες τα μηνυματα σου!Τοσο καιρο δεν σε εχουμε στην ομαδα και εσυ τι γλυκο παιδι....ουτε ειπες τιποτα!

Αναστασάκι, πολύ χαίρομαι με την Άννυ και την ομαλότατη προσαρμογή της :D γιατί εγώ ακόμα θυμάμαι την προ 2 ετών "κακή" προσαρμογή της Β. :?

Να περνάει τέλεια το κοριτσάκι σου! :D

Σας είπα ότι σήμερα κουρεύτηκα και έκανα και ανταύγειες 1η φορά; :D:D:D

Σούπερ βγήκαν!!! 8-)8-):P

Πράσινες και φούξια!!! :lol::lol::P

Καληνύχτα τσούπρες, μάλλον όλες την πέσατε, πάω κι εγώ σιγά-σιγά!

Καλημέρα σας :x

Μιτσάκη μεγειά το μαλλί :D:D

και εγώ θέλω να πάω για κούρεμα και βάψιμο :roll::roll:

Αναστ. μπράβο στην Α. :D , εσένα πώς σου φαίνεται χωρίς την Α.? ή να ρωτήσω αφού τελειώσεις τις δουλειές σου? :roll::roll::roll: όπως λέει και η Νατάσα! :roll::roll:

ρε Ιουλία δλδ όποιος έχει επαρχιώτικη νοοτροπία κάνει κακό? :o:o:roll::roll:

μα δεν μπορώ να χάσω βάρος με τίποτα :evil::evil::evil::evil:

εντάξει δεν κάνω δίαιτα, αλλά τρώω λίγο....

ο άντρας μου πήγε χθες στην πρώτη συνάντηση γονέων και δασκάλας για την εκλογή καινούργιου εκπροσώπου των γονέων και επανεξελέγη! :):lol::lol::lol::lol::lol: γελάω γαιτί δεν ήθελε αλλά τον ήθελαν οι άλλοι!!! :roll:

πάντως οι γονείς είναι τελείως στον κόσμο τους!!! η δασκάλα ήταν άρρωστη Δευτέρα και χθες Τρίτη (που ήταν προγραμματισμένη η συνάντηση) και δεν έστειλε ούτε email ούτε τηλέφωνο για να το ακυρώσει, οπότε αυτό αυτόματα δεν σημαίνει ότι ΔΕΝ ακυρώνει την συνάντηση και ότι θα λάβει χώρα κανονικά? :?:

ε! μας τρελαναν στα τηλέφωνα ορισμένοι γονείς - μητέρες κυρίως - με το αν θα γίνει :?

και μία μαμά λέει στον άντρα μου "σας πήρα τηλ. το μεσημέρι αλλά δεν είσασταν" , άντρας μου "ξέρετε δουλεύω"

μαμά "δουλεύετε? δεν το ήξερα" :o:o:o:o:o:o ντόινγκ ντόινγκ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

η δασκάλα ήταν πολύ χαρούμενη που είναι ξανά ο άντρας μου και όχι κάποια μητέρα γιατί λέει οι μαμάδες είναι λίγο παράλογες!!!! :lol::lol::lol::lol: και συμπληρώνω εγώ: και δη οι Γερμανίδες μαμάδες!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

αφού στο τέλος τον ευχαρίστησε που δέχθηκε για άλλη μία χρονιά!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

αυτάααααα.........

συμπεθέρα ωραία δωράκια κάνεις :lol::lol::lol:

εγώ δεν έχω για σίδερο, το έκανα το ΣΚ, αλλά έχω να βάλω πλυντήρο πάλι!!! :evil::evil::evil:

φαύλος κύκλος!!!! :evil::evil::evil::(:(:(

καλά βρε συμπεθέρα, η νυφούλα μου είναι 4,5 ετών και θα πάει παιδικό? :?

αλλά από το τίποτα..... άντε καλή αρχή να έχει, άσε που θα τους τρελάνει οπότε πρέπει να πούμε οι άλλοι να έχουν καλή αρχή μαζί της!!! :lol::lol::lol::x:x

Ζωή τι κάνει η ομορφούλα σου? είναι καλύτερα σήμερα? :x

Αναστ. τι ώρα κοιμάται η Α. τώρα που πάει σχολείο?

Καλημέρα,

Μιτσάκι καλή αρχή με το μεταπτυχιακό, ξέχασα να σου πώ χθες :oops::oops::oops::oops::oops:

Με γειά και το μαλλί

Πόσο παίρνουν οι γυναίκες εκεί? Για 8ωρο θέλεις ή λίγες ώρες?

Αργυρώ να πίνεις νερό και πράσινο τσάι βοηθάει πολύ

καλημερα!

ειμαι σχολειο!

συνδεθηκα κ γραφω γιατι πραγματικα εχω μεινει ετσι! :shock::shock:

κοριτσια μαλλον δεν μπορω πια να εξηγησω κ να διατυπωσω τιποτα..

καλα βρε αργυρω!πώς σου ηρθε οτι ειπα πως οποιος εχει επαρχιωτικη νοοτροπια κανει κακο·

ή μαλλον..πώς θεωρησες οτι αυτο εννουσα·· :roll::roll:

,

κακο ηταν που σκεφτομουν με τον συγκεκριμενο τροπο..που σκεφτομουν κ κουτσομπολευα,εγω,ετσι!

ουτε ολοι οι επαρχιωτες ειπα οτι ειναι ετσι,ουτε οτι ειναι κακο να εχεις επαρχιωτικη νοοτροπια,την οποια δεν ορισα κ ποτε!

τωρα αν καποιος θελει να κανει γενικευσεις..

εγω πάντως δε το συνηθιζω!

καλη σα ςμερα!

παω για μαθημα! :)

καλημέρα σας!

άφησα τα κορίτσια σχολείο και είμαισ το γραφείο..

μια χαρά για 2η μέρα και μέσα στους χρόνους μας κανονικά :D

Βίκυ η Μ-Ι είναι το 2008 έτσι? Προνήπιο δεν πρέπει να πάει?

Αναστασία μια χαρά η Α, τι πρόβλημα να έχει..μια χαρά περνάει με άλλα παιδάκια..τελικά νομίζω εμείς το έχουμε το πρόβλημα...

Ιουλία ναι βρε σε πιάνουμε μη στενοχωριέσαι, εγώ κατάλαβα τι θες να πεις. Δεν είμαι ντιπ κι από ντιπ :lol::lol::lol::lol: Καλό μάθημα...

Μιτσάκι μεγειά το μαλλί! Εγώ ανταύγειες και να κουρευτώ έχω από τον Απρίλη... Δεν ξέρω πότε θα κάνω γιατί τώρα είμαι σε φάση μετά την ταλαιπωρία του καλοκαιριού και μου πέφτουν πάρα πολλά! Όταν θα πάρουν τα πάνω τους και ααααν θα έχω χρήματα για κομμωτήριο μέσα στο χειμώνα θα τα κάνω 8-)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...