Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

lilitsa αφού τώρα βάλατε μπροστά γιατί να αγχωθείς? Μπορεί να είσαι απο τις τυχερές και απο τις πρώτες προσπάθειες να τα καταφέρετε!;)

Καλό είναι να το σκέφτεσαι στοργικά, ξέρεις και την ωορρηξία σου οπότε βουρ στον ...πατσά... λέμε τώρα!

Ηθελα να μοιραστώ και την χαρά μου μαζί σας, έμεινε έγκυος και η συνυφάδα μου και έχουμε ενθουσιαστεί πολύ! Μένουμε δίπλα και σχεδόν τα πάντα τα κάναμε ταυτόχρονα (αραββώνα, γάμο, τα σπιτάκια μας...). Τώρα ο όροφος πρώτα ο Θεός θα γεμίσει μωράκια:silly: :silly: :silly: :silly::silly: Και μετά απο λίγα χρόνια και άλλα μωράκια:silly: :silly: :silly::silly:

Είμαι χαζοθεία???? Οζι, όχι, όχι...:blush: :blush:

Και να πω και κάτι στις αγχωμένες μέλλουσες εγκύους: τα παιδιά που σας λέω συνέλαβαν απο τους πρώτους μήνες προσπάθειας αλλά το είχαν πάρει πολύ χαλαρά, σας το λέω πολύ υπέυθυνα, όχι άγχος, ούτε τις ημέρες δεν μετρούσαν για την ωορρηξία:huh: , πήγαιναν τα ταξιδάκια τους, περνούσαν καλά και ήρθε και το σποράκι!

• Απαντήσεις 117
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλησπέρα.Το Δεκέμβρη κλείνουμε με τον άντρα μου 2 χρόνια άκαρπων προσπάθειων για παιδί.Εξετάσεις κάθε είδούς έχουμε κάνει όπως επίσης και μια αποτυχημένη προσπάθεια σπερματέγχησης. Ειλικρινά κάθε φορά που μου έρχεται περίοδος όλος ο κόσμος καταρρέει. Εχω μάθει να καταλαβαίνω πότε έχω οωρηξία χωρίς καν να κάνω το τεστ αλλά μάταια. Αγχός έχω μπόλικο και για αυτό δεν μπορώ να κόψω και το κάπνισμα, αν και μέσα μου ξέρω ότι δεν είναι αυτό η αίτια. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όσο και αν καταλαβαίνω το ότι δεν πρέπει να έχω τόσο πιο πολύ αγχώνομαι.Έίναι δύσκολο για μια γυναίκα να θέλει να κάνει παιδί και να μην μπορεί και πολλές άλλες γυναίκες να μένουν έγκυες και να μην τα θέλουν. Ελπίζω να με καταλαβαίνεται!

Δημοσίευση

Καλησπέρα.Το Δεκέμβρη κλείνουμε με τον άντρα μου 2 χρόνια άκαρπων προσπάθειων για παιδί.Εξετάσεις κάθε είδούς έχουμε κάνει όπως επίσης και μια αποτυχημένη προσπάθεια σπερματέγχησης. Ειλικρινά κάθε φορά που μου έρχεται περίοδος όλος ο κόσμος καταρρέει. Εχω μάθει να καταλαβαίνω πότε έχω οωρηξία χωρίς καν να κάνω το τεστ αλλά μάταια. Αγχός έχω μπόλικο και για αυτό δεν μπορώ να κόψω και το κάπνισμα, αν και μέσα μου ξέρω ότι δεν είναι αυτό η αίτια. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όσο και αν καταλαβαίνω το ότι δεν πρέπει να έχω τόσο πιο πολύ αγχώνομαι.Έίναι δύσκολο για μια γυναίκα να θέλει να κάνει παιδί και να μην μπορεί και πολλές άλλες γυναίκες να μένουν έγκυες και να μην τα θέλουν. Ελπίζω να με καταλαβαίνεται!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ. ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ Η ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ. ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΜΕΡΑΣ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΓΚΥΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ!!!!! Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΟΧΤΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ!!!!!!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΗΡΕΜΙΣΩ?? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ!!!! ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ. ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ Η ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ. ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΜΕΡΑΣ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΓΚΥΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ!!!!! Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΟΧΤΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ!!!!!!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΗΡΕΜΙΣΩ?? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ!!!! ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια ειμαι καινουρια στην παρεα σας και ελπιζω να μου φερετε γουρι γιατι κι εγω θελω να γινω μανουλα βλεπετε σχεδον ενα χρονο κανουμε προσπαθειες αλλα τιποτα.δεν εχουμε κανενα προβλημα οργανικο οποτε μαλλον το αγχος μας φταιει και οχι το δικ μας αλλα περισσοτερο των γυρω(συγγενων φιλων κτλ)μετα τις γιορτες θα παμε για σπερματεγχυση ο γιατρος μου παντως μου λεει πως ολα ειναι καλα και να ηρεμησω αλλα μπορω????:S :S :S

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια ειμαι καινουρια στην παρεα σας και ελπιζω να μου φερετε γουρι γιατι κι εγω θελω να γινω μανουλα βλεπετε σχεδον ενα χρονο κανουμε προσπαθειες αλλα τιποτα.δεν εχουμε κανενα προβλημα οργανικο οποτε μαλλον το αγχος μας φταιει και οχι το δικ μας αλλα περισσοτερο των γυρω(συγγενων φιλων κτλ)μετα τις γιορτες θα παμε για σπερματεγχυση ο γιατρος μου παντως μου λεει πως ολα ειναι καλα και να ηρεμησω αλλα μπορω????:S :S :S

Δημοσίευση

Γεια σου Μαράκι.. Σίγουρα φταίει το αγχος αφου δεν υπάρχει πρόβλημα οργανικό..Εχει δίκιο ο γιατρός σου πρεπει να χαλαρώσετε και οι 2 για να μπορέσετε επιτέλους να ποιάσετε ενα παιδάκι σας το εύχομαι με ολη την ψυχη μου! Α και μην ακους τους συγγενείς γράψτους και σε εμενα ετσι λεγανε οι δικοί μου αλλα ευτυχώς τους έγραφα.. Ολα θα πάνε καλα θα το δεις αρκεί να ηρεμήσεις. Και οτι θες στην διάθεση σου.

image.php?s=2&sex=&month=dec&date=30&years=2008&c=pink&bg=20

dev364pp___.png

Δημοσίευση

Γεια σου Μαράκι.. Σίγουρα φταίει το αγχος αφου δεν υπάρχει πρόβλημα οργανικό..Εχει δίκιο ο γιατρός σου πρεπει να χαλαρώσετε και οι 2 για να μπορέσετε επιτέλους να ποιάσετε ενα παιδάκι σας το εύχομαι με ολη την ψυχη μου! Α και μην ακους τους συγγενείς γράψτους και σε εμενα ετσι λεγανε οι δικοί μου αλλα ευτυχώς τους έγραφα.. Ολα θα πάνε καλα θα το δεις αρκεί να ηρεμήσεις. Και οτι θες στην διάθεση σου.

image.php?s=2&sex=&month=dec&date=30&years=2008&c=pink&bg=20

dev364pp___.png

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλους.

Εγώ είμαι 32 χρονών και προσπαθώ 9 μήνες κι ακόμα τίποτα. Μάλιστα από το άγχος αντί να προσπαθούμε περισσότερο, τελικά έχουμε και λιγότερες επαφές. Και μετά εκτός από απογοήτευση έχω και τύψεις. Μου βγαίνει θυμός και στον άντρα μου. Εκείνος έχει 2 παιδιά από τον πρώτο του γάμο και ούτε αγχωμένος είναι ούτε μοιάζει να προσέχει τη δική μου αγωνία.

Δημοσίευση

Αγαπητη συνομηλικη φεφεκι

Η γνωμη μου ειναι να ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ με τον αντρα σου.

ΜΙΛΗΣΕ του για τα συναισθηματα σου και πως η σταση του αυτη σε επηρεαζει.

Φοβαμαι μηπως η η σταση του επηρεασει τη δικη σου σχεση με τα δικα του παιδια Αυτο ειναι ο,τι το χειροτερο και για εκεινα και για σενα και για τη σχεση σας

Αν κρινεις οτι δεν μπορεις να του μιλησεις συμβουλεψου καποιον ειδικο.

Επισης εχε στο νου σου πως το γεγονος πως εκανε δυο παιδια δε σημαινει 1) πως δε θα κανετε και μαζι 2)πως ειναι υπερανω καθε υποψιας απο ιατρικης αποψεως

Συγνωμη αν ακουγομαι υπερβολικη αλλα εχω περασει μια αναλογη κατασταση(με αρκετα κοινα σημεια) φορτωνα ενοχη ωσπου καποια στιγμη ξεσπασα με τον χειροτερο τροπο.

Με λιγα λογια οπως λεει και ο Λαζοπουλος ΒΓΑΛΤΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ και ολα θα πανε καλα:)

Δημοσίευση

Σ ευχαριστώ απις. Όπως τα λες είναι. Νομίζω πάντως ότι το θέμα είναι περισσότερο προσωπικό. Να τα βρει δηλαδή κανείς με τον εαυτό του και να αντλεί δύναμη από τον εσωτερικό του κόσμο. Είναι μάλλον κι αυτό μια άσκηση πριν την εγκυμοσύνη, μια ευκαιρία να γίνεις καλύτερος άνθρωπος και φυσικά πιο δυνατός. Κι εσύ; Προσπαθείς επίσης να υποθέσω; Στους πόσους μήνες είσαι;

Δημοσίευση

ΛΕΝΑ ΜΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ 9 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΑΛΛΑΞΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΓΟΣ ΜΕ ΡΑΒΔΑΚΙ.ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ.ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.ΕΛΕΓΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ,ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΟΥ ΚΛΠ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΕΡΕΙΠΙΟ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΛΑΙΓΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ ΕΝΙΩΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΟΣΟ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΗΣΥΧΗ.ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΓΟΥΣΕ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ 1 ΦΟΡΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΔΕ ΒΓΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ.ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΝΩΡΙΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΚΑΝΑ ΠΑΛΙ ΤΕΣΤ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΤΕ ΚΑΝΩ ΩΟΡΡΗΞΙΑ.ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ 21Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΟΠΟΤΕ ΗΡΕΜΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ.

ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΠΙΑ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΑ..ΑΠΕΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΩ.ΕΚΑΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΟΝΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ.

ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟ.

ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΛΕΝΑ ΜΟΥ.ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΕΓΚΥΕΣ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΝ.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΖΑΛΙΣΑ.ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΣΕ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΑΚΙ ΠΟΥ ΑΓΓΙΞΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΞΕΑΓΧΩΘΩ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΑΧΤΑΡΑ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ!!ΦΙΛΙΑ!

Δημοσίευση

ΛΕΝΑ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΣ ΠΡΙΝ 11 ΜΗΝΕΣ..ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΑΚΑΙΡΑ ΟΣΑ ΣΟΥ ΛΕΩ..

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΙΣΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΑΓΧΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ!

Δημοσίευση

@φεφεκι

Φεφεκι μου οχι δεν ειμαι εγκυος τωρα,ουτε εχω αρχισει ακομη προσπαθειες.

Στη δικη μου περιπτωση το αγχος και την ενοχη τα ενιωσα απο τη στιγμη που γεννησα προωρα ενα μωρο που εζησε 2 μηνες.Ο αντρας μου εχει ενα παιδακι απο τον πρωτο του γαμο.

Ενιωθα ενοχη -εγω φταιω ,το σωμα μου φταιει. Θυμο που τον εβλεπα πιο αποστασιοποιημενο. Καταρρευσα οταν ακουσα την αδερφη του να του ψιθυριζει "μη στεναχωριεσαι εσυ εχεις κι αλλο παιδι" λες και η μικρη μας δεν ηταν παιδι του.Οταν πια η μπεμπα μας πεθανε παρανοησα τελειως.ΔΕ στο κρυβω οτι απεφευγα το παιδι του, μεσα στη θλιψη μου ενιωθα πως ετσι τον τιμωρω για την αδιαφορια του. Ποσο ντρεπομαι για τον εαυτο μου τωρα..:blush: :blush: :blush:

Με πολυ συζητηση καταλαβαινω πια πως εχει κι αυτος συναισθηματα και η "αδιαφορια" του ητανε η αμυνα του

@ανθη

Μ αρεσε πολυ η ιστορια σου ας διδαχτουμε απο αυτα που μας γραφεις!!! ;)

Δημοσίευση

Απο ενδονοσοκομιακη λοιμωξη 15 ημερων παρουσιασε μυκητες στο αιμα.

Πηρε πολλα φαρμακα χωρις επιτυχια Μεχρι που της εδωσαν φαρμακα για ενηλικες Επαθε απο τις παρενεργειες νεκρωτικη εντεροκολιτιδα (ολο το εντερο σχεδον καταστραφηκε) αυτο οδηγησε σε υπερκαλιαιμια και αυτη οδηγησε σε ανακοπη.

Δε Θελω ομως να τρομαξουν οι μανουλες που εχουν προωρα μωρακια στην εντατικη

Ολα τα μωρακια που ηταν στην ιδια φαση δεν επαθαν τιποτα κι αν επαθαν κατι το ξεπερασαν γρηγορα.Πηραν βαρος και ειναι μια χαρα.Εμεις ειμασταν ατυχοι.

ΤΟ τονιζω αυτο και σε οσους περνουν κατι αναλογο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου γρηγορα στο σπιτι! Αυτο που μας ετυχε και κυριως ο τροπος που εξελιχτηκε ηταν εξαιρετικα σπανιο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πήρα αυτό το τετράδιο για την καταγραφή των τεστ ωορηξίας από το amazon.  πολύ προσεγμένο και πολύ όμορφο.. αναμένω τις επόμενες ημέρες και τα τεστ ωορηξίας της easy Home.. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις συγκρητικά με τα hometest που χρησιμοποιούσα για ενα 3μηνο.
    • @Katiana1987 θα δοκιμάσω να περνάω και τα σκληρά φρούτα στον τρίφτη και θα σου πω... Εγώ χτες τ απόγευμα του έφτιαξα πρώτη φορά κρέμα με βρώμη...εγώ που δοκίμασα δεν μου άρεσε..δεν τα τρώω κιόλας αυτά αλλά ο μικρός την τσάκισε ...θα του φτιάξω πάλι σήμερα...έχουμε και γιατρό τ απόγευμα..δεύτερη δόση bexero ...ας ελπίσουμε να παει καλά..
    • Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...