Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ευχαριστώ για τις ευχές κορίτσια!!!Εύχομαι και για εσάς ότι καλύτερο!!!!!Συγνώμη που δεν μπαίνω συχνά αλλά σπουδάζω και είναι περίοδος εξεταστικής και τρέχω λίγο με ύλη κ σημειώσεις.Ελπίζω να καταφέρνω να μπαίνω πιο συχνά, για να τα λέμε.Την Παρασκευή θα πάμε να ακούσουμε καρδιά.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Όχι οι εφιάλτες είναι πολύ νορμάλ! Αλλά όσο περνάει ο καιρός καλυτερεύουν.  Εγώ σιγά σιγά θα ξεκινήσω σίδηρο για την ώρα μόνο φολικό και κάποιες φορές τα βράδια μαγνήσιο. Μετά την αυχενική θα πάρω σίδηρο κανονικά και ασβέστιο μου έγραψε 
    • Καλημέρα κορίτσια! Πώς είστε; Εγω σε κίνηση! Κάνω δουλειές, περπατάω! Λέω άντε σιγά σιγά να μας έρθει. Ανυπομονώ πια! Ειδικά τα βράδια που δεν μπορώ να κοιμηθώ και έχω ακόμα ναυτίες! Περιμένω να γεννήσω να φάω όλα αυτά που η μαμά μου έλεγε «σκατολοειδια» χαχαχ   Διαβάζω για τα μωράκια σας και εσάς και σαν εξωτερική παρατηρητής βλέπω ότι πάτε πολύ καλύτερα και πολύ χαίρομαι! Και για εσάς και για εμένα να παίρνω κουράγιο!
    • Όχι δεν ξεκίνησα ακόμα σίδηρο, και στα δίδυμα άργησα να πάρω. Πάρε ένα μαξιλάρι εγκυμοσύνης να σωθείς!!!! Έχει οικονομικά με 20-25€ δε χρειάζεται μια περιουσία.. Μου πήρε την προηγούμενη εβδομάδα ο άντρας μου και επιτέλους κοιμάμαι.. Όσα μαξιλάρια και να έβαζα πριν δεν βολευόμουν κ ουσιαστικά δεν κοιμόμουν γιατί είτε θα με πονούσε η κοιλιά μου είτε η μέση...
    • Κ εγώ χωρίς σουτιέν κοιμάμαι..τ βράδυ ξυπνάω τουλάχιστον μία φορά τωρα. εντομεταξυ πάντα κοιμωμουν μπρούμυτα,οπότε με τ πόδι στα πλαγια κ μια αριστερα μια δεξιά..ειναι ένα θέμα ο υπνος, δοκίμασα κ τα μαξιλάρια δε με βολεύουν..ευτυχως έχει αρχίσει κ η ναυτία να υποχωρεί σιγά σιγά..έχει ξεκινήσει η δυσκοιλιότητα όμως.. παίρνω χάπια για τ σίδηρο.. εσείς ξεκινήσατε σίδηρο?
    • το βράδυ σίγουρα θα σηκωθώ 2 3 φορές για τουαλέτα και θα τσιμπήσω και κάτι  😂😂.Νόμιζα ότι μόνο εγώ βλέπω εφιάλτες... 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...