Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καγκουράααακιιιι!!!!!!!!!! Πόσο χαίρομαι που σε βλέπω!!!!!!! Να σας ζήσει και πάλι!

Μαρία, εμάς πάλι ο παιδίατρος με τη διατροφή δεν είναι και τόσο αναλυτικός. Δηλαδή την πρώτη φορά που άρχισε τις σούπες μας έκανε ένα διάγραμμα, τι να δώσουμε και πώς, αλλά τώρα απλά μας είπε "δώστε και μοσχάρι", και τα φαρίν λακτέ κ.λπ. Μετά τον ρώτησα ποια λαχανικά μπορώ να δώσω και μου είπε διάφορα, αλλά αν δεν τον ρωτούσα δε θα μου έλεγε. Δημητριακά δε μου είπε να δώσω, αλλά και πάλι, αφού γάλα πίνει μόνο δικό μου, γιαούρτι δεν τρώει, πώς να τα δώσω;

Πάντως, κι ο δικός μου ποτέ δε μου είπε ποια κρέμα να πάρω, ούτε τίποτε άλλο σε μάρκα.

Κι εγώ δε θέλω να γίνω υστερική με τη διατροφή, αλλά να κρατώ μια μέση οδό.

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

γεια σας κουκλες

Αννα Μαρια γλυστριδες εφαγες;;;δεν ειναι τυχαιο που δεν βαζεις γλωσσα μεσα μου φαινεται :lol::lol::lol: ουτε συννενοημενες να ημασταν παντως αν δεις τη συνταγη που εβαλες εχω βαλει φωτο και σχολιο,εγω ομως τις μαζευω απο τον κηπο μου οπου και φυτρωνουν εδω κι εκει και το καλο ειναι οτι δεν ηξερα ποιες ειναι οι γλυστριδες τυχαια εφαγα μια μερα στην πεθερα μου και μετα ανακαλυψα ποιες ειναι οι γλυστριδες,πολυ νοστιμες γινονται με μπολικο λεμονακι

λοιπον κι εγω εδωσα κρεμες ετοιμες και στα τρια κι εγω θελω να τρωνε υγιεινα και παντα οταν μαγειρευω αποφευγω τα τηγανιτα και βαρια φαγητα και προσπαθω να τρωνε αρκετα φρουτα και λαχανικα αλλα οπως λεει και η Μαρια δεν το ψαχνω και τοσο πολυ ωστε να παω να ψαχνω βιολογικα και να αγχωνομαι που να βρω αυτα τα περιεργα πχ.κινοα,κεχρι κτλ ,τη βρωμη που λετε τη βραζεις λιγο με γαλα ή νερο και μετα προσθετεις οτι θελεις,βρασμενα φρουτα φρεσκα η ξερα πολτοποιημενα ο Δημητρης που του εδωσα μερικες φορες το εφαγε με χιλια ζορια κι ετσι δεν πολυ επεμενα,ωσπου να φαει γιαουρτι ή αυγο μπορεις να του ξαναδινεις φαγητο το απογευμα και το πρωι φρουτοκρεμα ή να βραζεις κανενα ζυμαρικο μην καθεσαι κι αγχωνεσαι ,χαιρομαι που βγηκαν καλα τα αποτελεσματα του οσο για την κυστεογραφια το ηξερα οτι ηταν λιγο ταλαιπωρια για το μωρο και τη φοβομουνα παντα αν και δεν κανανε τα δικα μου,φορμοζες εδω δεν νομιζω να εχουμε

Κατερινακι περιμενουμε νεα με λεπτομερειες κι εγω χαρηκα που ειδα το ποστακι σου και πολυ περισσοτερο που πηγαν ολα καλα και δεν παιδευτηκες,ειδες ομως με το που επεσε λιγο η θερμοκρασια βγηκε ο μπομπιρας

Μαρακι μου δεν μαγειρεψα σημερα εγω εφαγα φασολακια απο χθες και στα παιδια εφτιαξα λιγο τραχανα και φαγαμε,κριμα το ψαρακι παει χαμενο,ρυζογαλο που λες εγω το φτιαχνω ως εξης:βαζω μια κουπα ρυζι σε νερο να μουλιασει,μολις μουσκεψει λιγο χυνω το νερο και το τριβω με το χερι καλα να κομματιαστει,βραζω ενα λιτρο γαλα (εχουντας κρατησει λιγο σε ενα μπολ)και γεμιζω και ξανα με νερο δηλ και ενα λιτρο νερο περιπου,μολις βρασει το γαλα ριχνω το ρυζι και ανακατευω ανα διαστηματα,ριχνω τη ζαχαρη οσο θες αναλογα ποσο γλυκο το θελεις μιση με μια κουπα περιπου,ριχνω και δυο βανιλιες και ανακατευω μεχρι να βρασει το ρυζι προς το τελος στο γαλα που κρατησα λιωνω μια κουταλια κουσταρ παουντερ και το ριχνω κι αυτο ανακατευοντας συνεχως ωσπου να πηξει,αφηνω λιγο στην κατσαρολα και σερβιρω,βγαζει γυρω στα 8 μπωλ αν ειναι πολυ κανε τη μιση δοση ,αν εχεις καμια απορια και αποφασισεις να το κανεις πες μου

Μαρινακι χαιρομαι που σε βοηθησα και πιστεψες στον εαυτο σου και να μην ακους κανεναν οσο περνανε οι μερες θα τα καταφερνεις ολο και καλυτερα

Ανθη μου μεγεια τα κοριτσιστικα σας και τις κορδελιτσες σας αχχχ τρελενομαι για τετοια θελω κι εγωωωωωωωωω

Χριστινακι παλι μαζι γραφουμε νομιζω.......

σας αφηνω να παμε να ντυθουμε γιατι εχουμε να παμε σε γενεθλια και θα κανω καμια ωρα ωσπου να τους ετοιμασω αφου οταν ειναι να παμε καπου τοτε τους πιανει και πηδανε απο εδω κι εκει σαν τα τρελα.............

πολλα φιλια φιλες μου!!!

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου!

Καγκουρακι μου ομορφο μπραβο για την ευκολη γεννα και τον παιδαρο! Περιμενουμε λεπτομερειες! Η Αγγελικουλα τι λεει;

Μαρακι δεν ειναι τελεια οταν ερχεται και κουρνιαζει πανω σου και κοιμαστε μαζι; Εμενα το κανει συχνα τα βραδια πριν κοιμηθει και το πρωι κατα τις 8, ξερω οτι ειναι λαθος να τον παιρνω κοντα μου, αλλα ειναι αδυνατον να αντισταθω! Προσπαθει κι εσενα να φαει μονος του ε; Πρεπει να εχεις μια καμερα τελικα μονιμα να τα τραβαει, ειναι τοσο γλυκααααα!!!! Εφτιαξες παλι μια οκα πραγματα, μπραβο!

Αννα Μαρια, εγω μπισκοτοκρεμα δεν εδωσα ποτε, η γιατρος ηταν καθετη σε αυτο, μου ειπε να δωσω οποιαδηποτε αλλη κρεμα θελω, αυτη λεει εχει πολλα Ε και πολλα συντηρητικα και αν θελω να φαει μπισκοτοκρεμα να του τριψω μεσα στη φρουτοκρεμα η μεσα σε γαλα μπισκοτα. Πες μας οταν βγουν τα αποτελεσματα ετσι; Αχ μωρε το πληγωσαν το μωρακι, μα ειναι βλαμμενοι ωρες ωρες οι γιατροι! Στον Παρουλη μας ακου τι εκαναν! Στο νοσοκομειο του αλλαζαν το γυψο καθε εβδομαδα. Τωρα που τον πηραμε σπιτι μας ειπαν ελατε για αλλαγη σε 15 μερες. Μετα απο 2-3 μερες αυτο ουρλιαζε το ερημο συνεχεια, δεν ξεραμε τι εχει, το πηγαμε στο νοσοκομειο και τελικα επρεπε να ειχαμε παει για αλλαγη, γιατι το ποδαρακι του μεγαλωνε, ο γυψος δεν το αφηνε να μεγαλωσει, με αποτελεσμα να τρελαινεται στους πονους και να εχει κανει πληγη!!! Βλαμμενοι, ανευθυνοι!Φορμοζες δεν εχω δει εδω, ευχαριστω παντως.

Ανθη μου μεγεια τα πραγματα για τη φραουλιτσα! Αντε λιγο εμεινε ακομα!!! Εμεις καλα ειμαστε, μονο που δεν τρωει τιποτα και δε θελει κυριως το γαλα και τα φρουτα, μαχη κανουμε να φαει λιγακι!! Τι να πω, η ζεστη ισως, τα βαρεθηκε ισως...Τελειωνω απο εδω 27 Ιουλιου. Θα παμε στο χωριο του αντρα μου και θα κατσουμε για οσο μας φτασουν τα λεφτα. Αν περισσεψει τιποτα θα παω και 2-3 μερες στην κουμπαρα μου στα Τρικαλα να τη δω.

Μαρινακι μπραβο που τα καταφερες, ειδες ολα γινονται!

ΚΑ μου μουλιασανε παλι τα αντρακια σου, τι κολλημα ολα τα παιδια με το νερο! Αχ αυτα μας δειχνουν το δρομο πως πρεπει να ζουμε, αλλα εμεις δεν βλεπουμε τιποτα...Παλι μαζι γραφουμε!

Καρολινακι τι κανεις εσυ;;;

Και τα αλλα τα κοριτσια εχουν χαθει, ελπιζω για καλο λογο!

Φιλακια!

Δημοσίευση
Κοριτσακια μου γεια σας

Σας ευχαριστω πολυ πολυ όλες για τις ευχές. Να είστε όλες καλα να χαίρεστε τα παιδάκια σας οι μανουλες και με το καλο να έρθει και η φραουλιτσα της Άνθης μας.

Εμεις είμαστε μια χαρα ο μικρουλης μου γεννήθηκε 3300 και 51 πόντους. Γέννησα πιο γρήγορα και πιο εύκολα απο την πρώτη φορα. Όταν γυρίσουμε σπίτι θα σας γράψω αναλυτικά την εμπειρία μου.

Τα φιλια μου σε όλες!!!!!

na sas zisei kopela mou!!!!geros kai dynatos panta :D:D

Δημοσίευση

Κατερίνα, τα είχα δει τα σχόλια, αλλά δεν είχα προσέξει ότι αυτό για τα ενοχλητικά χόρτα ήταν δικό σου! Εμείς γλυστρίδες τρώγαμε ανέκαθεν, ωμές, όμως, σε σαλάτες. Βραστές πρώτη φορά έκανα και ήταν πολύ νόστιμες! Εννοείται ότι ο άντρας μου δεν έφαγε, δοκίμασε μια πιρουνιά, είπε ότι "δεν είναι φίλος" και τις έφαγα όλες μόνη μου.

Για τη διατροφή του μωρού, κι εγώ δε θέλω να γίνω υστερική, όπως είπα και στη Μαρία. Ούτε κι εγώ θα πάω να βρω ένα σωρό περίεργα και ψαγμένα να δώσω, ή να φτιάχνω δικό μου γιαούρτι ή δικό μου ρυζάλευρο, κ.λπ. Θέλω κι εγώ να μαγειρεύω υγιεινά και σωστά (φυσικά με τέτοιον άντρα, τι ερεθίσματα θα έχει ο Αντρέας στο θέμα της διατροφής, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...). Αλλά σ' αυτή τη φάση δεν μπορώ να πω ότι θα δώσω στον Αντρέα το πρωί κάτι υγιεινό που θα μαγειρέψω, γιατί είναι περιορισμένα αυτά που μπορεί να φάει.

Καλέ, τι διαδικασία αυτή που ακολουθείς στο ρυζόγαλο; Εγώ με πιο απλό τρόπο το φτιάχνω, αλλά δεν το πολυσυνηθίζω γιατί άραγε; Μα φυσικά, επειδή δεν το τρώει ο άντρας μου...

Χριστίνα, βγήκαν βρε τα αποτελέσματα! Το είπα και στο ποστ μου. Μια χαρά είναι ο Αντρίκος, δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, οπότε σταματήσαμε και την προληπτική δόση αντιβίωσης.

Καλά, τι έπαθε κι εσάς ο Παρούλης... Αμάν ρε παιδί μου... Ευτυχώς που το είδανε...

Πάντως εμάς εδώ οι γιατροί πραγματικά κάνουν ό,τι μπορούν. Δύο φορές που νοσηλεύτηκε ο Αντρέας, παρ' όλο που το σύστημα του νοσοκομείου εδώ είναι απηρχαιωμένο και ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά, εντούτοις από γιατρούς και νοσηλεύτριες δεν έχω κανένα παράπονο, αντίθετα, όλοι έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν.

Άντε, ποιος στη χάρη σου, θα πας διακοπούλες!

Λοιπόν, κλείνω μαντέψτε γιατί... Όχι, δεν κλαίει ο Αντρέας. Ο άντρας μου θέλει να καθίσει (σηκώθηκε πριν πέντε λεπτά για να καθίσω εγώ).

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε;; Σήμερα ήταν μέρα τρεξίματος στους γιατρούς. Το πρωί είχα οδοντίατρο και το απόγευμα πήγαμε να δούμε τη φραουλίτσα! Ο οδοντίατρος με βρήκε σούπερ. Πάμε τώρα στα νέα της φραουλίτσας. Έφτασε τα 2600 και ο γιατρός μου είπε ότι θα γεννηθεί μεγαλύτερη από τον Πάνο που γεννήθηκε 2950. Επίσης βρήκε και τη θέση της καλή και μου είπε ότι με βλέπει να παίρνω όλο το μήνα :?:?:?:?:?:?:?:? ...Για να δούμε.....Όλα καλά πάντως! Α, μου είπε επίσης ότι μέχρι να γεννήσω δεν πρέπει να πάρω άλλο κιλό :lol::lol::lol: Το συνήθισα όμως και αυτό :lol::lol::lol::lol:

Κατερινάκι μου πολύ χάρηκα που διάβασα το ποστάκι σου!!!!! Συγκινήθηκα πολύ όταν διάβασα το μήνυμα που μου έστειλες στο κινητό και ανυπομονώ να δω και εσένα και το αντράκι σου από κοντά! Να σου ζήσει και πάλι φιλενάδα!!!!!!

Άννα Μαρία θυμάμαι πως έδινα 5 γεύματα. Δύο φορές γάλα, το μεσημεριανό, φρουτόκρεμα, και γιαουρτάκι. Πριν δώσω γιαουρτάκι έδινα ρυζάλευρο. Μετά όμως το έκοψα και όπως είπα και χθες φαρίν λακτέ κλπ δεν έδωσα ποτέ όχι γιατί μου το απαγόρευσε ο παιδίατρος αλλά γιατί θεωρώ ότι δεν προσφέρουν τίποτα και παχαίνουν. Δεν ήξερα ότι υπάρχουν και κρέμες χωρίς ζάχαρη. Είναι μια καλή λύση. Πολύ χαίρομαι που όλα πήγαν καλά με τις εξετάσεις του Αντρέα σου! Ταλαιπωρήθηκε λίγο το παιδί αλλά τέλος καλό όλα καλά ;);););););)

Μαράκι πολύ μαγείρεμα ακούω. Εγώ εχω αρχίσει να μην έχω αντοχές για τίποτα....Και μόνο που διάβασα αυτά που έφτιαξες κουράστηκα :lol::lol::lol::lol::lol: Πάντως καθημερινά μου ανοίγετε την όρεξη με τα καλούδια σας!

Χριστινάκι με τα φρούτα έχουμε κι εμείς το θεματάκι μας. Στα τσακίρ κέφια ίσως να φάει λίγο πεπονάκι. Γενικώς του φτιάχνω φρουτοχυμούς. Βάζω στο μούλτι 2 πορτοκάλια, μπανάνα και μήλο ή κάτι άλλο και μετά του το δίνω σε ποτήρι με καλαμάκι. Μόνο έτσι. Πολύ βλάκες οι γιατροί με αυτό που έκαναν στον Παρούλη σας..Έλεος πια :twisted::twisted::twisted: Όσο για τις διακοπούλες μέτρα αντίστροφα τις μέρες! Λίγο σου έμεινε!!!!!

Κατερινάκι μου όποτε είναι να πάω κάπου με τον Πάνο συνήθως μου σπάει τα νεύρα μέχρι να ντυθεί :?:?:? Δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι να πρέπει να ντύσεις 3 παιδιά που χοροπηδάνε και τρέχουν ταυτόχρονα :?:?:?:?:? ΗΡΩΙΔΑ ΜΑΝΑ!!!!!!! Περάσατε όμορφα στο πάρτυ;;;

Μαρίνα μπράβο που τα κατάφερες και το γύρισες σε αποκλειστικό θηλασμό. Συνήθως οι μαμάδες που δίνουν έστω και ένα γεύμα ξένο γάλα, σε λίγο καιρό το γυρνούν μόνο σε ξένο..Έτσι έκανα κι εγώ...

Αυτά τα νέα μου και για σήμερα! Πολλά πολλά φιλάκια σε όλες σας!

Δημοσίευση

Ανθή, μια χαρά τα νεάκια σου! Τέλεια!

Αμάν ρε παιδί μου αυτός ο γιατρός σου με τα κιλά. Έλεος... Ο δικός μου ούτε μία φορά δεν είπε οτιδήποτε για τα κιλά, και πήρα περίπου όσα κι εσύ, αν κρίνω από τις φωτογραφίες. Όλα στην κοιλιά τα πήρες, όπως κι εγώ. Μετά τη γέννα πάντως, σε περιμένουμε στο ποστάκι της Μαρίνας! Καλά, εγώ τα έχω χάσει τα κιλά, αλλά με ξέρεις, μια ζωή τρώγομαι με τα ρούχα μου.

Κι εγώ κουράστηκα που διάβασα όσα έφτιαξε η Μαρία! Μ' αυτή τη ζέστη δεν έχω όρεξη ούτε για μαγείρεμα, ούτε για δουλειές, και τα γενέθλια είναι την Κυριακή... Να δω τι θα πρωτοκάνω... Είπαν και καλά θα πέσει κάπως η θερμοκρασία, αλλά δεν το βλέπω... Ουφ ουφ ουφ...

Σήμερα το μενού έχει μοσχαράκι με αρακά. Θα βράσω και μοσχαράκι για τον Αντρέα. Να δούμε πώς θα του φανεί.

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια μου. Τι κάνετε? Εμεις στο σπιτι με τον μικρο. Εχω κατι εξωτερικες δουλιτσες αλλα σημερα δεν εχω καθολου ορεξη να βγω..Ισως το απογευμα αλλιώς αύριο. Φαγητο για το μεσημερι εχουμε απο χθες κ το βράδυ θα παμε για φαγητο σε ενα συνεργατη του αντρα μου. Ξυπνησαμε στις 7:30 κ εβαλα σκουπα κ οταν πηγα να σφουγγαρισω ο μικρος ως συνηθως ηθελε τη σφουγγαριστρα κ ετσι του εδωσα μια καινουρια κ τον αφησα να παιζει μεχρι να τελειωσω κ ο ατιμος τι εκανε, ξεφυγε κ πηγε στον κουβα με το νερο για τη σφουγγαριστρα κ εχωσε τα χερια μεσα. Τον ειδα ομως κ κατευθειαν τον επλυνα. Αγχωθηκα ομως. Δεν ειναι να μην τον βλεπω ουτε δευτερολεπτο!!! Τωρα πηγαινοερχεται και πειραζει μια απο εκει κ μια απο εδω αν κ νυσταζει.

Αννα Μαρια τα δημητριακα μπορεις να τα φτιαξεις με δικο σου γαλα. Α κ weetabix μας ειπε ν του δωσυμε. Βεβαια ειναι πιο μεγαλος ο Στεφανος. Εγω οταν τυ εδωσα μοσχαρακι το εφαγε πολυ ευχαριστα. Καλε κ εγω κουραστικα αλλά πιο πολυ για το μαζεμα που ειχα να κάνω μετα!!!

Κατερινα μου μεγαλη διαδικασια χρησιμοποιεις για το ρυζογαλο...μαλλον θα κανω αυτη που εχω στο σπιτι κ γονεται στο thermomix μου. Πώς τα περασατε στο πάρτυ? Αυτο που λες που τρελλαινονται οταν ειναι να ντυθουν για να βγουν μου το λεει κ η νυφη μου που εχει 3 κοριτσακια.

Χριστινακι μου, θα στρωσει ο Δημητρης σου. Ισως να μην τα θελει επειδη ακομη δεν επανηλθε ο οργανισμος του που ειχε αρρωστησει. Μην τον πιεζεισ κ ειναι χειροτερα. Τι κανανε στον Παρουλη καλε? Πολυ το λυπηθηκα το καημενο.Θα του κανανε κ ζημια στο ποδι οι ασχετοι.

Ανθη μου πολύ ωραια τα νεα της φραουλιτσας. Εχεις ακομα οποτε υπομονη! Για τα κιλα μια συμβουλη... φαε τωρα οτι θες γιατι μετα με 2 μωρα δεν θα προλαβαινεις :lol::lol:

Ηρθε ο μικρος για αγκαλιτσες, θελει να κοιμηθει. Τα λέμε μετα!

Δημοσίευση

Μαρία, κι εγώ δεν έχω καθόλου μα καθόλου όρεξη, αλλά πρέπει να αρχίσω καθάρισμα για την Κυριακή, γιατί αν μου μείνουν όλα μαζεμένα, άστα βράστα...

Δημητριακά και τέτοια δεν ξέρω αν μπορώ να δώσω ακόμα, γιατί ο Αντρέας τα θέλει όλα αλεσμένα. Αν του δώσω κάτι όχι πολύ καλά αλεσμένο, αναγουλιάζει. Μόνο μπανάνα τρώει λιωμένη με το πιρούνι, κατά τα άλλα, τα θέλει αλεσμένα. Τώρα να κάθομαι να κάνω τα rice crispies σκόνη στο μούλτι δε λέει. Προτιμώ να δώσω κάτι άλλο. Καλά, εμείς μικρά τρώγαμε πάαααρα πολλά δημητριακά, όλων των ειδών. Ήμασταν και μέλη του Kellog's Fan Club. Τι χαζομάρες! Τώρα ούτε να τα δω μπροστά μου. Σε κάποια φάση όταν σπούδαζα έπαιρνα αυτά που έχουν μέσα διάφορα αποξηραμένα φρούτα και ήταν τέλεια, αλλά σε κάποια φάση κάτι είχε μέσα, ένα από αυτά τα κομματάκια φρούτου, ήταν σαν σάπιο, τέλος πάντων, ήταν λες και έφαγα κάτι χαλασμένο, κάτι φρικτό τέλος πάντων, κι από τότε δεν ξαναπήρα.

Γιαουρτάκια τι δίνετε ρε κορίτσια; Βέβαια, δεν είπε ακόμα ο γιατρός να δώσουμε και δε θα δώσω, αλλά λέω για όταν δώσω... Δε θέλω αυτά τα παιδικά, γιατί είναι όλο ζάχαρη, συντηρητικά, ζελατίνη, και γενικώς, δεν είναι γιαούρτια. Αφήστε που με φρικάρουν αφάνταστα τα γιαουρτάκια που τα πουλάνε στα ράφια των σούπερ μάρκετ και δεν μπαίνουν στο ψυγείο. Πώς είναι δυνατόν να είναι κανονικά γιαούρτια; Φαντάζομαι τι θα έχουν μέσα... Λέω να δώσω κανονικό γιαούρτι, αλλά δεν ξέρω αν θα το φάει. Όοοοταν θα δώσω...

Καλά, στο έχω ξαναπεί και στο ξαναλέω: ο Στέφανος είναι ΙΔΙΟΣ ο ξάδελφός μου ο Μάριος όταν ήταν μωρό!!! Ίδιος όμως!!!! Όλο με τέτοια έπαιζε! Αλλά μεγαλώνοντας έγινε κι αυτός ακατάστατος όπως όλοι οι άντρες! Για να μπεις στο δωμάτιό του πρέπει να φορέσεις στολή για ραδιενέργεια... Οπότε, μη χαίρεσαι ότι θα έχεις βοήθεια στις δουλειές! :P :P :P

Σας αφήνω, να πάω να κάνω κανένα καθάρισμα τώρα που κοιμάται.

Δημοσίευση

καλημερα κουκλες

χθες πηγαμε στα γενεθλια καλα περασαμε ηταν εξω σε μια εκκλησια που εχει χωρο για παρτυ με παιδικη χαρα και παιξανε μια χαρα τα ζουζουνια μου,αυριο εχει πανυγηρι το χωριο μας ειναι του προφητη Ηλια και γιορταζει η εκκλησια,θα εχουμε κοσμο στο σπιτι και θα ψησουμε εξω,για γλυκο λεω να φτιαξω σου με κρεμα και σοκολατα απο πανω κατι σαν προφιτερολ αλλα οχι ακριβως

γιατι καλε κανω μεγαλη διαδιακσια για το ρυζογαλο;εσεις πως το κανετε; και στις συνταγες τις παρεας που ειδα σε διαφορες συνταγες αυτη η διαδικασια γινεται εγω μονο που τριβω το ρυζι τα αλλα ειναι τα ιδια,βραζω το γαλα και ανακατευω πως να το κανεις δηλαδη αλλιως;;σημερα μαγειρευω πενες με τονο εσεις;;

χθες στα γενεθλια κι αλλη μου ειπε οτι εχει ενα κοριτσακι 4 χρ.αλλα κανει για 4 παιδια και τις ειπα να αλλαξουμε και τη ρωτησα τι κανει δηλαδη και κανει για 4 παιδια,εμενα μια χαρα ησυχη μου φαινεται και μου λεει εξω ειναι κυρια στο σπιτι να δεις τι γινεται, δεν ειναι δυνατον ενα παιδι οσο και ζωηρο να ειναι να κανει για 4 και τι μου ειπε;ειναι πολυ γκρινιαρα γιαυτο(να τραβηξω τα μαλλια μου;;) αντε παλι πως γινονται τοσο υπερβολικες μερικες μανες δεν μπορω να καταλαβω,οταν εχεις τρια ακομα και δυο παιδια τα εχεις ολα και γκρινια και φασαρια και ζημιες και πολλες υποχρεωσεις εγω οταν ειχα ενα τετοια δεν ελεγα παντως και τωρα που εχω τρια παλι δεν λεω κανουν για δεκα τι να πω :o:o η καθεμια τα δικα της λεει τελοσπαντων

Ανθη μου αν ειχε εμενα ο γιατρος σου που εβαλα 26 κιλα στον Δημητρη τι θα ελεγε δηλαδη;θα με επνιγε;; :lol::lol: ποσα κιλα πηρες μεχρι τωρα;;μια χαρα η φραουλιτσα σου αντε πλησιαζει και η δικια σου στιγμη,ασε αφου οταν παμε καπου και υπαρχει περιορισμος στην ωρα δεν μπορω, οταν ειμαι μονη μου ξεκιναω μια ωρα νωριτερα για να τους ετοιμασω και παντα με φωνες πως τους πιανει παντα να χοροπηδανε στα κρεβατια και να κανουν σαν τρελα δεν ξερω :o:D

Μαρακι δεν φτανει που ηθελε να σε βοηθησει το παιδι γκρινιαζεις κιολας :lol::lol: οταν βαζω σκουπα παντα μαλωνουμε με τον μπομπιρα θελει να σκουπισει πρωτα αυτος αλλα εγω πλεον σφουγγαριζω μονο οταν κοιμαται γιατι δεν καθεται σε μια μερια και φοβαμαι μην πεσει κιολας

Αννα Μαρια ωμες δεν τις δοκιμασα τις γλυστριδες θα το επιχειρησω συντομα, γενικως τρελενομαι για σαλατες και λαχανικα τα προτιμω απο το κρεας ,παλι ανοιξατε ποστ για τα κιλα δεν μπορεις εσυ χωρις να γραφεις τι τρως,σου εχει γινει εμμονη

Χριστινακι τελικα οι γιατροι ειναι να μην μπλεξεις,σπανια βρισκεις καποιον που να ειναι ανθρωπος οι περισσοτεροι αναισθητοι ειναι κι οταν προκειται για ενα μωρακι τοτε ειναι που σε πιανουν τα νευρα και σου ρχεται να τους πιασεις απο τον λαιμο,τελσοσπαντων αφου το προλαβαν παλι καλα

πολλα φιλια κοριτσακια μου!!!

Δημοσίευση

Αννα Μαρια μαλλον θελει να σε βηθησει στη σκουπα αλλα μην χαιρεσε κι εσυ και για σενα ισχυει οτι ειπες στην Μαρια :-p:-p:)):))

εγω τα παιδικα εδινα αυτα που ειναι στα ψυγεια ομως, οσες φορες και να δοκιμασα ασπρο ουτε να το φτυσουν,τωρα πια τρωνε ολοι ασπρο αλλα καμια φορα οταν παμε σουπερ ζητανε κανενα τζουνιορ αυτα με τα μπιλακια απο πανω

Δημοσίευση

Κατερίνα, κι εμείς στην αρχή που γεννήθηκε ο Αντρέας όποτε ήταν να πάμε κάπου, αρχίζαμε να ετοιμαζόμαστε μια ώρα πριν... Και πάλι, πάντα αργούσαμε. Μία έκανε κακά με το που τον ντύναμε, μία κατουρούσε το σύμπαν κι έπρεπε να τα αλλάξουμε όλα, πάντα κάτι γινόταν και αργούσαμε...

Καλά, κι εγώ δεν μπορώ τη γκρίνια. Δηλαδή, είναι δυνατόν ένα παιδί να είναι πιο ζωηρό από τρία μαζί; Αμάν πια, δεν τους μπορώ αυτούς που όλο γκρινιάζουν και όλα τα βλέπουν μαύρα.

Πάντως ο Αντρέας πια έχει γίνει πολύ καλόβολο παιδάκι. Παίζει στο πάρκο του ησυχούλης ησυχούλης, κι άμα βαρεθεί βάζει καμιά φωνή να πάμε. Φυσικά, θέλει και το στράτα του, θέλει και το μπουσούλημα, αλλά αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Δε μου έχει γίνει εμμονή με τα φαγητά, αλλά μου αρέσει να γράφω τι τρώω, έχω συνηθίσει.

Το μοσχαράκι μας πάρα πολύ ωραίο έγινε. Το ευχαριστηθήκαμε! Κι ο Αντρίκος το έφαγε το μοσχάρι, του έβαλα μοσχάρι, γλυκοπατάτα, κολοκυθάκι, καρότο, φασολάκι κι έφαγε αρκετό. Όχι όλο, αλλά αρκετό.

Ουφ, απ' το πρωί παιδεύομαι να καθαρίσω το γραφείο, κι ακόμα ούτε στα μισά δεν είμαι... Πάω να συνεχίσω...

Δημοσίευση

Αννα Μαρια δημητριακα ουτε εγω τρωω. ΣΠανιως αν τυχει αλλα δεν μου αρεσυν κ πολυ κ το ειχα απο μικρη αυτο. Γιαουρτακι τωρα η γιατρος μου ειπε να του δινω απο το δικο μας, το οποιο δεν το τρωει με τιποτα κ οσες φορες πηγα να τον ξεγελασω να φαει το καταλαβαινει κ το φτυνει. ΕΠισης μου ειπε γιαουρτακι με φρουτο απο τα ψυγεια αρχικα μονο κερασι ή μπανανα και στο χρονο η φραουλα κλπ, αυτα του δινω αλλα δεν τρωει κ πολυ, αντε το μισο να φαει. Και μας ειπε και τα επιδορπια γαλακτος της νεστλε που ειναι εκτος ψυγειου. Στην αρχη τα δοκιμασα εγω κ μου φανηκαν γλυκα η γιατρος μου ειπε οτι εχουν ακριβως την ιδια ποσοτητα σε ζαχαρη με τις κρεμες. Του εχω δωσει κ τα εχει λατρεψει! Απλα δινω μια στο τοσο και περισσοτερο οταν ειναι να βγουμε εκτος γιατι βολευουν πολύ.

ΑΑΑ και για τον Στεφανακο για τις δουλειες αν παρει απο τον αντρα μου θα ειμαι πολυ τυχερη. Ο αντρας μου ειναι πολυ συγυρισμενος και τελειομανης ακομη και με το σιδερωμα των ρουχων του. Πριν παντρευτουμε ζουσε κ αρκετα χρονια μονος του κ ξερει απο δουλειες.Την Κυριακη το πρωι μου ειχε καθαρισει ολες τις βεραντες και μου εκανε τα τζαμια. Μακαρι να μαθει κ ο μικρος ετσι.

Κατερινα μου θα εχεις φασαριες αυριο κ εσυ με το πανηγυρι ε? Υπομονη!!! Για το ρυζογαλο πανω κατω ιδιες ειναι οι συνταγες απλα μου φανηκε μεγαλη διαδικασια οταν ειπες οτι τριβεις το ρυζι!!! :lol::lol::lol::lol:

Ενα μωρο = κανενα οπως λενε οι μεγαλοι. Ακουω κ εγω πολλες να γκρινιαζουν αλλα την υγεια τους να εχουν τα παιδιά μας και μια χαρα θα τα μεγαλωσουμε.

Τωρα φαγαμε, καταβροχθισε ο μικρος το κριθαρακι του αρεσει πολυ. Αυριο θα του φτιαξω φακες!

Δημοσίευση

Μαρία, κι εμένα ο άντρας μου ζούσε μόνος του πολλά χρόνια, αλλά και πάλι... Αλλά ας μην έχω παράπονο... Σας έχω πει, κάνει αρκετές δουλειές, πιάτα, πλυσίματα, απλώματα και μαζέματα ρούχων, σκουπίδια. Σήμερα έπλυνε το πατάκι του μπάνιου και της εξώπορτας, έκανε ψώνια και τώρα αλλάζει το κάλυμμα στο στρωματάκι του πάρκου του Αντρέα. Κοιτούσε και το φαγητό την ώρα που καθάριζα, κρατούσε και τον Αντρέα. Αλλά δεν μπορώ την ακαταστασία. Π.χ. θα έρθει στο σπίτι και θα βγάλει την μπλούζα του επειδή ζεσταίνεται. Θα την αφήσει στον καναπέ, ή στην καρέκλα της τραπεζαρίας, και θα μείνει εκεί... Και γενικώς, θα πάρει κάτι και δε θα το ξαναβάλει στη θέση του.

Α, Κατερίνα, στο ρυζόγαλο βάζεις και νερό; Εγώ μόνο γάλα βάζω, όοοποτε το φτιάχνω...

Δημοσίευση

Καλησπερα τσουπριτσες!

Αννα Μαρια οι αντρες μας πολυ μοιαζουν! Κι εμενα κανει πολλες δουλειες, αλλα πρεπει φυσικα να το ζητησω εγω και ειναι πολυυυυυ ακαταστατος! Οχι οτι εγω ειμαι καλη! Μπραβο για τον Αντρεα, δεν το καταλαβα στο ποστ σου τι ειπες, δεν το διαβασα καλα μαλλον. Γιαουρτακι εγω δινω ΔΕλτα Αντβανσ, στην αρχη μονο το λευκο το σκετο και τωρα δινω και αυτα με τα δημητριακα η τη φαρινα, οχι ομως αυτα με τα φρουτα εχουν πολλα συντηρητικα.

Ανθουλα μου μια χαρα η φραουλιτσα σου, τουμπανακι θα βγει, αντε με το καλο! Μετραω μερες! Επισης μετραω λεφτα! Τεσπα, κατι θα γινει...

Μαρακι τι γλυκας που θελει να κανει δουλειες, τα ιδια κανει και ο δικος μου! Φυσικα και δεν τον προλαβαινεις το ζουζουνο, ειναι τωρα στα φορτε του και ειναι μια ζωγραφια!

ΚΑ μου παλι θα ζωγραφισεις!!! Καλα απο γκρινια αλλο τιποτα...Αφου εγω που λεω ποσο καλη εγκυμοσυνη ειχα και ποσο καλος ειναι ο Δημητρακης, μετα το μετανιωνω γιατι με κοιτανε καλα καλα και λεω θα με ματιασουνε!!!

Ακουστε τωρα το καινουργιο! Δηλαδη ΕΛΕΟΣ πια! Χτες βραδυ ο Παρουλης ηταν παλι νοσοκομειο! ΚΗΛΗ! Θα χρειαστει εγχειριση, αλλα προσπαθουν να το καθυστερησουν οσο γινεται, να παρει βαρος και να κανουν αν ειναι μαζι και την εγχειριση στο ποδαρακι να μην το ναρκωνουν 2 φορες το καημενο! Η αδερφη μου ειναι πια να σκασει! Κι ο Αλεξ ο,τι τρωει το βγαζει, ρουκετες ριχνει και γιατι ακομα δεν ξερουμε...Ταλαιπωρια ρε παιδια κυριως για τα μωρακια...

Αντε φιλακια σε ολες!

Δημοσίευση

Αμάν ρε Χριστίνα, μακάρι να είναι το τελευταίο με τον Παρούλη αυτό κι από δω και μπρος, μόνο ευχάριστα να έχετε!

Κορίτσια, μια που είπε η Μαρία φακές, εγώ δικαιούμαι να δώσω φακές στον Αντρέα, ή είναι πάρα πολύ νωρίς;

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Σήμερα πήγα να δω μαζί με το Καρολινάκι την Κατερίνα στο μαιευτήριο και συγκινήθηκα πολύ που την είδα με το μωράκι της! Ο γιόκας της είναι ένα κουκλάκι και η ίδια έλαμπε από ευτυχία!!! Μετά από τη σημερινή επίσκεψη στο Καγκουράκι η ανυπομονησία μου για τη γέννηση της φραουλίτσας έγινε ακόμα μεγαλύτερη!

Άννα Μαρία έχεις δίκιο με το γιατρό μου και τα κιλά. Έχει κόλλημα με το θέμα. Δε μασάω όμως πλέον..Τον αφήνω να λέει..Ουφ πια..Δεν εχουν όλα τα παιδικά γιαουρτάκια ζάχαρη. Ο ΟΛΥΜΠΟΣ έχει βγάλει και παιδικό βιολογικό. Μια φίλη μου πάντως δίνει στα παιδιά της κανονικό πλήρες γιαούρτι. Εγώ του δίνω τα παιδικά που μπαίνουν στο ψυγείο..Δεν έχω δει γιαουρτάκια που δε χρειάζονται ψυγείο.....

Μαράκι και που κατάφερες να σφουγγαρίσεις με το Στέφανο στο σπίτι πάλι καλά να λες. Εγώ δεν μπορώ να σφουγγαρίσω με τον Πάνο ακόμα και τώρα που είναι 3 χρονών :?:?:?:? Πατάει εκεί που σφουγγάρισα και τα νεύρα μου γίνονται τσατάλια :evil::evil::evil::evil::evil: Άσε που φοβάμαι μην πέσει κιόλας :?:?:?:?

Κατερινάκι ο γιατρός μου θα πάθαινε 26 εγκεφαλικά αν είχα πάρει 26 κιλά :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Άμα τον είχες γιατρό μπορεί και να μην είχες πάρει τόσα γιατί θα βαριόσουν να ακούς τη γκρίνια του :lol::lol::lol::lol: Οι μαμάδες που έχουν ένα παιδάκι και παραπονιούνται θα καταλάβουν όταν κάνουν δεύτερο τι εστί κούραση..Εγώ πάντως δε μιλάω γιατί ξέρω και από την αδερφή μου και από φίλες μου πόσο πιο δύσκολα είναι τα πράγματα με περισότερα παιδάκια..

Χριστίνα μου σκέφτομαι την αδερφούλα σου και στεναχωριέμαι..Έχει τραβήξει πολλά η κοπέλα το τελευταίο διάστημα :(:(:(:(:(:( .....Να της δίνεις κουράγιο λέγοντάς της πως τα δύσκολα πέρασαν..Τον ξεπέρασαν τον κίνδυνο για τη ζωούλα τους. Τα άλλα ξεπερνιούνται ;););););) !!!!

Φιλάκια πολλά!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Τι κάνετε κοριτσάκια μου;

Εμάς εδώ μου φαίνεται ότι σαν να κατέβηκε ελαφρώς η θερμοκρασία. Δεν ψηνόμαστε, απλά βράζουμε. Αλλά μπορεί να είναι και η ιδέα μου.

Σε λίγο θα πάω στον οπτικό να του πάρω τα γυαλιά μου να μου περάσει τους καινούριους φακούς, για να τα έχω μέχρι το βράδι, γιατί έτσι και ξυπνήσει ο Αντρέας μες στη νύχτα και δεν έχω γυαλιά, τι θα κάνω; Θα πάω να δω και για κάποιο βιολογικό φαρίν λακτέ χωρίς ζάχαρη.

Ανθή, τι τέλειο που πήγατε και είδατε το Καγκουράκι μας και το αγοράκι της! Ελπίζω να της μετέφερες τα φιλιά και τις ευχές μας!

Η Αγγελική πώς αντέδρασε;

ΟΛΥΜΠΟΣ δεν έχει στην Κύπρο. Καλά, ακόμα δε δίνω γιαούρτι, μέχρι να δώσω θα δούμε.

Όσο για τον γιατρό σου, ο καθένας έχει τα δικά του κολλήματα. Ο δικός μου αν θυμάσαι, είχε κόλλημα με τα πυοσφαίρια και το ουρεόπλασμα, και είχα πάρει 6589563 φορές αντιβίωση. Άλλοι έχουν κόλλημα με τα κιλά, άλλοι με χίλια δυο. Τελικά, γιατρός και νορμάλ, δε γίνεται!

Κλείνω για να ετοιμαστώ να προλάβω να κάνω τις δουλειές μου και να έρθω να δώσω ρυζάλευρο στον κυριούλη, γιατί ο άντρας μου με το ρυζάλευρο δενν...

Α, δε σας είπα: το πρωί είδα και λάιβ χέσιμο. Πήγα να τον αλλάξω, είχε μόνο τσίσα, του βγάζω την πάνα, την κλείνω, κι όπως είναι κλειστή, τη βάζω κάτω απ' το κωλαράκι του, μη λερώσει το σελτεδάκι. Οπότε χραπ, αρχίζει να χέζει! Ευτυχώς μόνο η ήδη λερωμένη πάνα λερώθηκε. Τι ωραία που περνάμε! Α, δεν μπορώ... Αυτό το μωρό κάνει για 25! :P :P :P :P

Δημοσίευση

Γιούπι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Βρήκα σε ένα μαγαζί με βιολογικά χυλό από σιμιγδάλι της Holle, ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ και ΓΑΛΑ!!!!!!! Το έφτιαξα του Αντρέα με νερό και μπανάνα και ενθουσιάστηκε! Κόντεψε να φάει και το κουτάλι. Όταν αργούσα να του δώσω έκλαιγε! Χάρηκα πάρα πολύ!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια μου!Τι κάνετε? Εμεις το πρωι πηγαμε βολτιτσα, βασικα πηγαμε να αλλαξουμε κατι παπουτσια του μικρου και του πηρα ρουχα για τους αρραβωνες του αδερφου μου που ειναι 4 Αυγουστου. Γυρισαμε φαγαμε, τελικα δνε εκανα τις φακες κ ο μικρος εφαγε ψαρακι κ πατατουλα. Αποψε δεν ξερω τι να μαγειρεψω...Με τετοια ζεστη εχω βαρεθει τα φαγητα! :roll::roll:

Αννα Μαρια εμας φακες μας ειπε 10 μηνων να του δωσουμε και τα υπολοιπα οσπρια στον χρονο. Εγω βεβαια του ειχα δωσει μια φορα 2 κουταλιες να δοκιμασει πριν παει 10 μηνων και του ειχε αρεσει, ετσι του εδινα. Μπραβο που βρηκες αυτο που εψαχνες!! Καλα για λαιβ χεσιμο το εζησα απειρες φορες!! Κ οταν ηταν νεογεννητο ηταν δυσκυλιος και για να χ@σει επρεπε να του σηκωνω ελαφρως τα ποδια για να τον βοηθησω...κ μια φορα μου τα πεταξε με δυναμη κ ολη μου η μπλουζα εγινε μες στο σκ@το!!! Φωναζα τον αντρα μου να ερθει για ενισχυσεις κ οταν με ειδε καθισε κατω και γελουσε το γαϊδουρι!!! :lol::lol::lol::lol:

Ο δικος μου γιατρος παντως ειναι νορμαλ!!! Δεν ειχε κανενα κολλημα! Ηταν πολύ καλος και ειμαι υπερευχαριστημενη μαζι του. Δεν μετανιωνω που δεν τον αλλαξα μετα που εχασα το μωρο. Με στηριξε παρα πολυ και ανα πασα στιγμη που τον επαιρνα τηλ μου μιλουσε κ μου απαντούσε σε καθε χαζομαρα που ρωτουσα. Κ τωρα που δεν ειμαι εγκυος το ιδιο!! Για τα κιλά δεν μου ειπε τιποτα, μονο στο τελος μου ειπε μπραβο που πηρα μονο 12 κ ξαπλωνα τοσο καιρο!!

Χριστινακι μου ταλαιπωρούνται τα μικρα σας κ κυριως ο Παρούλης. Υπομονη πες στην αδερφη σου αφου ειναι προωρα θα εχουν καποια προβληματακια, σιγα σιγα ολα θα φτιαξουν.

Ανθη μου τι καλα που ειδατε το Καγκουρακι μας! Εδωσες τις ευχες μας? Πότε βγαινει το κοριτσι μας?

Για το σφουγγαρισμα που λες συνηθως το κανω οταν κοιμαται, οπως τωρα για παραδειγμα ή αλλιως τον βαζω στο παρκο και με παρακολουθει γκρινιαζοντας!!! :lol::lol::lol:

Ησυχια επεσε στο ποστακι μας!!!!

Δημοσίευση

Μαρία, κι εγώ έχω ζήσει κι άλλες φορές λάιβ χέσιμο, αλλά τώρα είχα καιρό και ξεσυνήθισα! Καλά, τέτοια υπερπαραγωγή όπως τη δική σου όχι πάντως! Σήμερα, όμως, ήταν του χεσίματος. Όταν έλειπα το πρωί, τον είχε ο άντρας μου στα πόδια του, χέστηκε και τον γέμισε. Μετά όπως τον τάιζα τη σούπα του, σε κάποια φάση βλέπω ότι είχε λεκέδες στο πάτωμα και λέω "κοίτα που έριξε φαγητό και στο πάτωμα". Αμ δε που ήταν φαγητό... Είχε κάνει κακά ο κύριος και πέσανε και στο πάτωμα...

Οπότε φακές δε δίνω. Καλά, βέβαια, ο κάθε παιδίατρος λέει τα δικά του... Η γραμματέας του σχολείου που το παιδί της είναι τρεις βδομάδες μεγαλύτερο απ' τον Αντρέα, έχει ήδη δώσει τα πάντα: ζυμαρικά, φακές, όλα τα είδη κρέατος, μπισκότα, μέχρι και αλλαντικά!!! Φυσικά το παιδί της είναι τετράπαχο, αλλά αυτή λέει ότι είναι δυνατό, και καλά... Τέλος πάντων, ό,τι να 'ναι οι πιο πολλοί.

Εμείς πάντως φακές φάγαμε σήμερα!

Δημοσίευση

Καλε τοσο πολύ χεσιμο ο Αντρικος? Τωρα που μεγαλωσε δεν βγαινουν συχνα εξω εκτος απο πριν απο 2 βδομαδες, τα εκανε και καθοταν στο πατωμα και γυρναω και βλεπω παντού σκ@το!!!! Επιασα χλωρινες, ντετολ κ αρχισα το καθαρισμα!!!! :lol::lol::lol:

Στο θεμα διατροφης των παιδιών μας παν μετρο αριστο. Δεν τον μπουλωνω συνεχεια και οσο μπορω να αποφυγω καποια πραγματα καλως!

Α δεν σας ειπα εκανα χθες ρυζογαλο αλλα οπως το φτιαχνει η μαμα μου, με γαλα εβαπορε και προσθετει και λιγη κρεμα γαλακτος. ΕΙναι πιο παχυντικο βεβαια αλλα εμενα μαρεσε!! ΑΠλα επειδη ηθελα να φαει κ ο μικρος δεν εβαλα πολλη ζαχαρη. Το καταβροχθισε!!!! Του αρεσε πολύ. Κ ο αντρας μου το εφαγε αλλα ειπε οτι αρεσει πιο πολυ με το κανονικο γαλα!!! :lol::lol:

Δημοσίευση

Γεια και χαρα σας!

Σημερα πηγα και ειδα τα ανηψακια μου! Τρελλαθηκα! Πωπω απιστευτο μου φαινεται οτι πριν καποιους μηνες ηταν κι ο Δημητρακης ετσι μικρος! Βασικα ο Αλεξ ειναι τωρα οπως ηταν ο δικος μου νεογεννητος, ο Παρης ειναι πολυ πιο μικροσκοπικος, σαν ψευτικος φοβασαι να τον πιασεις! Τα ταϊσα, τα ξεχεσα, τα τραγουδησα, τα κοιμησα, πολυ το ευχαριστηθηκα! Ομως ειναι και τα δυο δυσκοιλια κι εχουν και κολικους κι ολο σφιγγονται και κοκκινιζουν και κλαινε απο τους πονους! Για αυτο και επαθε κηλη ο μικρος, απο το σφιξιμο!Αστα τα καημενα υποφερουν!Κι η αδερφουλα μου εχει περασει πολλα, ειμαστε κοντα της οσο μπορουμε, αλλα σαν την μανα κανεις δεν ποναει...

Ανθη μου ειδες τον παιδαρο της Κατερινας μας; Αχ τι ομορφα! Πως να μην ανυπομονεις τωρα; Ειναι αλλο πραγμα αυτη η μωρουδιλα!Καλα ειναι το κοριτσακι μας! Φιλια να της δωσεις!

Μαρακι μου ετσι και εγω, εχω φαει σκατο με το κουταλι! Και τωρα που ηταν αρρωστος κι ειχε διαρροιες ενα πρωι τον ειχα ξεβρακωτο με το σακουλακι για τα ουρα για να του κανω εξεταση ουρω και τελικα εκανε διαρροια, λερωσε πατωμα σαλονιου, ενα σεντονι, πατωμα μπανιου, ενα σορτσακι και φυσικα εμενα!!! Χαλιαααα!!!

Αννα Μαρια μη νομιζεις 7 μηνων ενα μωρο μπορει να φαινεται χοντρο και να μην ειναι, ο Δημητρης ειχε κατι μαγουλες και μπουταρες, μολις περπατησουν αυτα εξαφανιζονται! Αλλα βεβαια, ολα θελουν μετρο παντα. Κι ο καθε γιατρος λεει τα δικα του, οποτε βλεπεις και το παιδι σου και κρινεις.

Που ειστε οι υπολοιπες, βολταρετε; Καλα κανετε!

Φιλακια!

Δημοσίευση

Ουφ, πήγαμε και πήραμε τα γυαλιά μου, πήγαμε σε μια κάβα και πήραμε ξηρούς καρπούς για την Κυριακή και μετά σούπερ μάρκετ. Ο Αντρίκος κοιμήθηκε στο αμάξι, αλλά ξύπνησε μόλις φτάσαμε σπίτι κι έφαγε φρουτάκι! Λέτε να μην έκανε που του το έδωσα σχετικά αργά, κατά τις οκτώ; Πάντως αυτός το καταβρόχθισε! Τώρα είναι στο πάρκο και κάνει ακροβατικά. Έχει πολλή πλάκα όταν κολλάει τη μούρη του στο δίκτυ κι όταν στέκεται και κοιτάει πάνω απ' το δίκτυ. Έχει ψηλώσει πολύ τώρα τελευταία, όλο του το κεφάλι εξέχει από πάνω όταν στέκεται.

Μαρία, συμφωνώ κι εγώ με το παν μέτρο άριστο για τη διατροφή, και των μωρών μας και τη δική μας βέβαια! Πιστεύω ότι κάπου υπάρχει ένα όριο, κι αν το ξεπεράσεις κατρακυλάς, είτε από τη μία πλευρά είτε από την άλλη. Δηλαδή, είτε δίνεις (και τρως κι εσύ) όλα τα σκουπίδια, είτε γίνεσαι υστερική και ξεφεύγεις τελείως.

Ωραίο ακούγεται το ρυζόγαλο! Εγώ δεν το φτιάχνω, όπως είπα και τις προάλλες, γιατί δεν το τρώει ο άντρας μου, οπότε να κάνω γλυκό και να το φάω μόνη μου, με τίποτα.

Στον Στέφανο τι γάλα δίνεις τώρα;

Χριστίνα, αυτό το παιδί που λέω δεν το έχω δει παρά μόνο σε φωτογραφίες. Η μάνα του λέει ότι είναι χοντρό, σε σημείο που η κοιλιά του δεν το αφήνει να φέρει το πόδι στο στόμα του ή δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος του σώματός του και να γυρίσει από ανάσκελα μπρούμυτα. Ο γιατρός της είπε ότι είναι τεμπέλικο μωρό κι αυτή προσπαθεί να του δίνει ερεθίσματα για να αρχίσει να αναπτύσσεται κινητικά.

Η κήλη είναι πολύ συνηθισμένη σε νεογέννητα. Τώρα είναι τρεις μήνες που γεννήθηκαν, αλλά είχαν γεννηθεί έξι μηνών αν δεν κάνω λάθος; Δηλαδή τώρα έχουν φτάσει σε φάση νεογέννητου; Πάντως δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι μ' αυτήν την εξέλιξη!

Σκατοσυζήτηση πιάσαμε σήμερα! :lol::lol::lol::lol:

Οι υπόλοιπες πού είστε καλέ;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...