Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

kalhmeraaaaaaa!!!

Anna Maria kai emena mou irthe kanonikotata periodos an kai thilazw ....mou irthe stous 2 mines alla mhn nomizeis 1 mera eixa liiigoo kokkino aima!kai otan piga sto giatro gia yperixo mou eipe pws exw mpei se kanoniko gonimo kyklo kai na prosexoume stis epafes mhn meinw egkyos!giati alliws leei oses den exoune periodo kanoun eleuthera erwta ston thilasmo!alla ena 30% exei kanonika aima...

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

koritsia apo simera eipa na travaw kai meta to thilasmo me to thilastro mpas kai auksithei h paragwgh mou...

akouste...efoson thilasa 10 lepta apo to ena stithos kai apo to allo meta evala thilastro kai apo ta 2 evgala mono 25ml!alla to thilastro einai to hlektriko ths medela to swing kai niwthw pws h dynamh tou den einai idia opws sthn arxh!twra auto ti simainei???pws exw ligo gala ??? :cry: h' epeidi eixa thilasei prwta??

apogoiteutika pali... :cry:

Δημοσίευση

Μαρίνα, εμένα ο γυναικολόγος μου είχε πει ότι είτε έρθει περίοδος είτε δεν έρθει, οι γόνιμες μέρες υπάρχουν και πρέπει να προσέχουμε. Είναι μεγάλο λάθος ότι δεν υπάρχει ωορρηξία όσο θηλάζει η γυναίκα.

Επίσης, αυτό το λίγο αίμα μου ερχόταν κι εμένα στους δύο μήνες, στους τρεις μήνες, αλλά δεν είναι κανονική περίοδος, είναι ψευδοπερίοδος.

Τώρα, όσον αφορά στον θηλασμό, έκανες δύο βασικά λάθη: πρώτον, θηλάζεις με ωράριο, δέκα και δέκα λεπτά και δεύτερον, πιστεύεις ότι η ποσότητα που βγάζεις με το θήλαστρο είναι η πραγματική σου παραγωγή.

Άσε τα ρολόγια και θήλαζε χωρίς πρόγραμμα και ωράριο. Τα μωρά δεν είναι ρομπότ και μηχανήματα να τρώνε με συγκεκριμένο ωράριο. Δηλαδή εσύ κι εγώ αν μας βάλουν να φάμε από ένα σάντουιτς ίδιου μεγέθους και περιεχομένου, θα το φάμε ντε και καλά στον ίδιο χρόνο; Γιατί, λοιπόν, όοοολα τα μωρά να θηλάζουν μέσα σε δέκα λεπτά από το ένα στήθος και δέκα λεπτά από το άλλο; Άσ'τον να θηλάσει όοοσο θέλει και αυτός ξέρει πότε θα σταματήσει. Εγώ πάντως, ποτέ μου δεν κοίταξα ρολόι. Όταν χορτάσει το αφήνει.

Όσον αφορά στο θήλαστρο τώρα, να ξέρεις ότι η ποσότητα που αντλείς δεν έχει σχέση με την ποσότητα που τραβά το μωρό. Εγώ για να βγάλω μια ικανοποιητική ποσότητα, 100-150 μλ, αφήνω το στήθος να γεμίσει για δέκα-δώδεκα ώρες και πάλι, κάποιες φορές παιδεύομαι. Αν βγάλω αμέσως μετά το θηλασμό, ούτε τα δικά σου τα 25 μλ δε θα βγάλω. Οπότε, μην αγχώνεσαι καθόλου και μην πειραματίζεσαι με το θήλαστρο, δεν υπάρχει λόγος, μόνο άγχος θα σου προκαλέσει.

Κλείνω, γιατί ο άντρας μου προσπαθεί να τον ταΐσει το ρυζάλευρο και δενννν....

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσακια μου γλυκα!

Πολυ ζέστη και σήμερα και αυριο λέει θα είναι χειρότερα ανοίγεις και σου έρχεται καυτός ο αέρας. Και χθες βγήκα το βράδυ για περπάτημα αλλα δεν νομίζω ότι συγκινείται ο μπεμπης καμία διάφορα λέτε να περιμένει να δροσισει λίγο για να βγει.... :D

Επλυνα και κάτι παιχνιδακια πανινα το πρωι, χθες έστρωσα και την κούνια και λείπει να βάλουμε μονο το παιχνιδάκι απο πάνω.

Μίλησα και με το Καρολινακι πριν λίγο είναι καλα και σας στέλνει τα φιλια της.

Μαρίνα συμφωνω με όσα σου έγραψε η Άννα Μαρία ξεχνά τα ωράρια και όλα θα γίνουν. Νομίζω το 10 λεπτά απο το ένα στήθος και 10 λεπτά απο το άλλο είναι λάθος, καλύτερα είναι στήθος και γεύμα, γιατι στην αρχη κατεβαίνει το ελαφρύ γάλα που απλα ξεδιψαει το μωρο και μετα το λιπαρο που τρέφει ικανοποιητικά με το 10 και 10 λεπτά είναι σαν να τρώει κάτι ελαφρύ και φυσικά πιναει και τρώει και το συμπλήρωμα μετα.

Δημοσίευση

γεια σας κουκλες

σημερα το πρωι ηρθαν τα καμαρια μου,μου εκαναν μια μεγαλη αγκαλια και οι δυο,μου ειπαν οτι τους ελειψα πολυ και οτι περασανε ομορφα με τα ξαδερφακια τους,φαγαμε στην πεθερα μου το μεσημερι εψησαν στα καρβουνα εξω αλλα ειχε πολυ ζεστη και δεν αντεχα οταν ηρθαμε σπιτι ειχε τοσο δροσια σαν οαση μου φανηκε ,απο Τριτη ειπανε οτι θα δροσισει λιγο μας καταεψησε παντως,για διακοπες λεμε για μεσα Αυγουστου αλλα μαλλον δεν θα ερθουν μαζι μας ο κουνιαδος μου με την οικογενεια του που ελεγα γιατι βρηκε δουλεις επιτελους και δεν θα εχει αδεια,δεν πειραζει τοσα χρονια ηταν ανεργος και βολευτηκε σε ενα βενζιναδικο τις διακοπες θα κοιταμε τωρα

Αννα Μαρια τι παιδευεσαι ετσι με τα παντεσπανια;πως εγινε τελικα η τουρτα απο γευση τουλαχιστον;θες να σου πω ενα παντεσπανι που φτιαχνω απο την τουρτα της σοκολατινας;το εχω φτιαξει πολλες φορες και ασχετα με τη σοκολατινα το φτιαχνεις οπως θες,αλλα και στις συνταγες τις παρεας εχει παρα πολλες τουρτες για να δοκιμασεις γιατι επελεξες αυτη που δεν ειχε επαρκης οδηγιες;

Μαρινα θα συμφωνησω απολυτως με τα κοριτσια δεν θα σου τα ξαναγραψω και για τον θηλασμο αλλα και για την περιοδο κι εγω αυτο που σου ειπε η Αννα Μαρια ξερω γιαυτο και πολλες γυναικες την πατανε και μενουν εγκυες μολις γεννησουν

Κατερινακι ισως να περιμενει να δροσισει ο μπομπιρας για να βγει χαζος ειναι εχει τη δροσια του εκει μεσα ξερει τι κανει αυτος ;)

Μαρακι να περασετε καλα στο παρτακι σας περιμενουμε τα νεα σας

Ανθη που ειναι το κατεβατο σου οεοοοοο;γυρισατε σπιτι;;

Δημοσίευση

Κορίτσια, αφήστε, εμείς έχουμε ψηθεί από τη ζέστη... Μιλάμε χτυπάει σαραντάρια και βάλε το θερμόμετρο... Καθόμαστε και τρέχει ο ιδρώτας ποτάμι. Και απ' ό,τι είδαμε, από βδομάδα θα είναι ακόμα χειρότερα.

Καγκουράκι, κορόιδο είναι ο μικρός; Πού να βγει σ' αυτό το καμίνι;

Κατερίνα, έλα ντε, γιατί επέλεξα αυτήν την τούρτα; Γενικώς δεν είμαι και πολύ καλή στη ζαχαροπλαστική, η μαγειρική είναι το δυνατό μου σημείο. Τελικά είπε η μάνα μου να μου φτιάξει τα γλυκά, λέει να κάνει κρέμα μόκα και μηλόκρεμα με μαρέγκα. Εγώ λέω μήπως κάνω τη μους από την τούρτα καραμέλα, αλλά σκέφτομαι μήπως είναι πολύ λιγωτική.

Στεναχωριέμαι, όμως, που τα γλυκά μου συνήθως δε μου πετυχαίνουν...

Δημοσίευση
Κορίτσια, αφήστε, εμείς έχουμε ψηθεί από τη ζέστη... Μιλάμε χτυπάει σαραντάρια και βάλε το θερμόμετρο... Καθόμαστε και τρέχει ο ιδρώτας ποτάμι. Και απ' ό,τι είδαμε, από βδομάδα θα είναι ακόμα χειρότερα.

Καγκουράκι, κορόιδο είναι ο μικρός; Πού να βγει σ' αυτό το καμίνι;

Κατερίνα, έλα ντε, γιατί επέλεξα αυτήν την τούρτα; Γενικώς δεν είμαι και πολύ καλή στη ζαχαροπλαστική, η μαγειρική είναι το δυνατό μου σημείο. Τελικά είπε η μάνα μου να μου φτιάξει τα γλυκά, λέει να κάνει κρέμα μόκα και μηλόκρεμα με μαρέγκα. Εγώ λέω μήπως κάνω τη μους από την τούρτα καραμέλα, αλλά σκέφτομαι μήπως είναι πολύ λιγωτική.

Στεναχωριέμαι, όμως, που τα γλυκά μου συνήθως δε μου πετυχαίνουν...

ANNA MARIA egw exw to antitheto apo sena!!!panta petyxainw ta glyka kai dyskoleuomai sta faghta!!! :lol::lol::lol: osoi trwne ta glyka mou trellenontai!!!auto vevaia einai kai kako gia auto kai den kanw syxna glyka(gia na mhn ta trww) :lol::lol:

Δημοσίευση

Καλά, μη φανταστείτε ότι όοολα τα γλυκά μου είναι αποτυχημένα! Συνήθως πετυχαίνω όλων των ειδών τα κέικ, μηλόπιτες, σιροπιαστά του στιλ καρυδόπιτα, ραβανί, κ.λπ., τα γαλακτομπουρεκάκια μου, που έχει γίνει πλέον η σπεσιαλιτέ μου, κρεμ καραμελέ φούρνου, διάφορες άλλες κρέμες. Αλλά τώρα τελευταία όποτε πάω να φτιάξω κάτι καινούριο, είτε δεν πετυχαίνει και είναι παταγώδης αποτυχία, όπως το κανταΐφι με κρέμα που είχα φτιάξει το Πάσχα (φαντάζομαι το θυμάστε, έχει γίνει πλέον θρυλικό), είτε πετυχαίνει εν μέρει, όπως η τούρτα καραμέλα τώρα. Πάντως η μους καραμέλα είναι τέλεια, έχει μέσα φυσική βανίλια και ρούμι και έχει απίθανη γεύση. Το παντεσπάνι πάλι... Λέτε να κάνω σκέτη τη μους, σαν κρέμα ας πούμε, και να γαρνίρω με σιρόπι καραμέλας; Τα γαλακτομπουρεκάκια είναι σιγουράκι, αλλά σκέφτομαι να τα φτιάξω, δε θέλω να σερβίρω πάντα τα ίδια και τα ίδια...

Δημοσίευση

Τι κάνετε κοριτσάκια μου;;; Γυρίσαμε το Σάββατο αλλά τα έπαιξα από την κούραση με το που γύρισα. Πήγαμε και σούπερ μάρκετ και έτσι είχα να συμμαζέψω και τα πράγματα του σούπερ και τα πράγμτα των διακοπών. Έβαλα 3 πλυντήρια και τώρα με περιμένει πολύυυυ σίδερο :?:?:?:?:?:? Παρόλ' αυτά, αδιαφόρησα για το σίδερο και σήμερα πήγαμε βόλτα στη θάλασσα γιατί ο Πάνος δεν μπορεί να κάτσει μέσα στο σπίτι και τον καταλαβαίνω απόλυτα..Όμορφα ήταν!

Άννα Μαρία το θυμάμαι το καταΐφι σου..Εσύ το μιλφέιγ μου :lol::lol::lol::lol: ;;;;;;;Πώς αφήνεις το στήθος 10-12 ώρες να γεμίσει πριν αντλήσεις;;;Και καλά τώρα που τρώει και άλλα πράγματα. Στην αρχή τι έκανες;;;;Πότε αντλούσες;;;;

Κατερινάκι ο μπέμπης σου δε θέλει να βγει :lol::lol::lol: Και ύστερα σου λένε ότι το καλοκαίρι τα παιδιά βγαίνουν πιο γρήγορα :lol::lol::lol::lol: Επίσης, το ίδιο λένε και για τις δευτερότοκες..ΜΠΟΥΡΔΕΣ :lol::lol::lol::lol:Αν πάρω κι εγώ ολόκληρο το μήνα θα φάω και όλο τον Αύγουστο :?:?:?:?

Μαράκι μου πώς τα περάσατε στο πάρτυ του Στεφανάκου σου;;;;

Μαρίνα δεν ισχύει ότι όσο θηλάζεις και δεν έχεις περίοδο δε μένεις έγκυος..Μύθος...Πρόσεξέ το λοιπόν!Ο γιατρός σου το είπε αυτό :roll::roll::roll::roll: ;;;;

Κατερίνα μου τι κάνουν τα αντράκια σου;;;Χαίρονται τις διακοπές τους ε; Ώρες ώρες σκέφτομαι πώς θα είμαι με τα 2 παιδάκια και πανικοβάλλομαι. Ύστερα σκέφτομαι εσένα που έχεις 3 και παίρνω θάρρος!!!!

Αυτά τα ολίγα και για σήμερα! Φιλούμπες πολλές!!!

Δημοσίευση

Γειά σας!

Εμάς μας κάνει καψόνια ο κυριούλης. Ξύπνησε απ' τις έξι και δεν ξανακοιμόταν. Κατά τις εφτάμιση ξύπνησα τον άντρα μου να αναλάβει αυτός, άρχισε να γκρινιάζει, τελικά τον έβαλε στο πάρκο και κοιμήθηκε στον καναπέ, αλλά ο μικρός όλο γκρίνιαζε, κι αυτός κάθε λίγο μου φώναζε να πάω να τον θηλάσω, λες και είναι νεογέννητο. Τελικά τον τάισα το ρυζάλευρο και κοιμήθηκε πριν λίγο.

Μάλλον απ' τη ζέστη θα είναι όλο αυτό, τώρα του έβαλα κλιματιστικό, αλλιώς δε γινόταν. Είναι αφόρητη η κατάσταση εδώ πέρα, και είπαν θα πάει μέχρι την Τετάρτη...

Ανθή, απορώ πώς αντέχεις και τα κάνεις όλα αυτά. Εγώ όσο ήμουν έγκυος δε σιδέρωσα ούτε μία φορά. Ερχόταν η μάνα μου και τα έκανε.

Όταν θέλω να αντλήσω γάλα, αφήνω το ένα στήθος να γεμίσει και θηλάζω από το άλλο. Έτσι γίνονται όλα, και θηλασμός και άντληση, και δεν έχω κανένα πρόβλημα

Καλέ, είδα τις φωτογραφίες σου στο φέισμπουκ! Κουκλάρα είσαι! Όσο για τα κιλά, δεν το συζητώ, όπως κάτι μοντέλα που μένουν έγκυες κι έχουν μόνο μια χαριτωμένη κοιλίτσα, ε, κάπως έτσι. Οπότε κορίτσια, μην της δίνετε σημασία όταν γκρινιάζει!

Το κοριτσάκι που ήταν στις φωτογραφίες ποιο ήταν; Η φραουλίτσα στο μέλλον; Γιατί μπερδεύτηκα...

Τι τρώτε σήμερα; Εμείς ψαράκι, αν μου φέρει ο άντρας μου...

Δημοσίευση

Καλημερα καλη βδομαδα!!!!!!

Πολύ ζέστη και σημερα και απορώ που θα φτασει το μεσημερι που θα βγω να παρω και την μικρη απο το σχολειο.

Χθες που γυρισε απο το χωριο και ειδε την κουνια ετοιμη ήθελε να μπει μεσα και και μπηκε και κουρδιζε το παιχνιδι. Ειχα κατεβασει και δυο γυμναστηρια που ειχα δικά της και ηθελε να τα συναρμολογησουμε και να παιξει. Και σημερα το πρωι μου ζητησε να μπει στην κουνια...αχ αγχωνομαι τι θα μου ζηταει και τι θα κανει οταν θα ερθει ο μικρουλης.

Το απογευμα εχω και γιατρο θα με δει και απο κάτω οποτε να δουμε τι θα μας πει, ο άντρας μου λεει οτι θα μας πει να παμε κατευθειαν αλλα εγώ δεν εχω καμια ενδειξη περα απο κατι συσπασεις που και που μεσα στη μερα.

Αννα Μαρια πειραματιστηκες κι αλλο με το παντεσπανι παντως και σκετη μους καραμελα πολυ ωραια θα ειναι

Ο Αντρικος μαλλον ζεσταιενετε γιαυτο σας κανει νουμερα υπομονη ειπαν οτι θα δροσισει απο αυριο οποτε και σε σας απο μεθαυριο.

Ανθη ετσι μαζευονται οι δουλειες οταν λειπουμε μερες απο το σπιτι. Στις φωτο εισαι κουκλα ειδες που δεν στο λεμε μονο εμεις που σε εχουμε δει και απο κοντα αλλα και η Αννα Μαρια το ιδιο ειδε μονο μια κοιλιτσα.

Κατερινακι σε κανα μηνα δηλαδη θα πατε διακοπουλες δεν πειραζει που θα ειστε μονοι εχετε τα τρια σας αγορακια οποτε και αυτα θα εχουν παρεα και εσεις :D

Αυτα σημερα θα φτιαξω κρεας κοκκινιστο με κολοκυθακια

Φιλακια

Δημοσίευση

Καγκουράκι, είναι αφόρητη η ζέστη. Έπιασα να πλύνω τα πιάτα και δεν μπορείς να φανταστείς πόοοσο ίδρωσα. Δεν ίδρωσα απλά. Έσταζα από πάνω μέχρι κάτω. Μπήκε ο ιδρώτας στα μάτια μου και έτσουζαν, μπήκε στη μύτη μου και με φαγούριζε και φταρνιζόμουν, κολυμπούσα στον ιδρώτα. Τώρα παίρνω μια ανάσα και θα πάω να βάλω τις τσιπούρες στη σχάρα και πατάτες με διάφορα λαχανικά στο φούρνο. Ναι, μου έφερε ο άντρας μου τσιπούρες όσο απίστευτο κι αν ακούγεται αυτό!

Το απόγευμα λέμε για παραλία.

Με την Αγγελική μήπως να την ενέπλεκες στο θέμα "μωρό", να αισθανόταν ότι είναι σαν παιχνίδι, να την έκανες να νιώθει απαραίτητη, ότι είναι η μεγάλη και χωρίς αυτήν δε θα τα έβγαζες πέρα, κ.λπ;

Δημοσίευση

Γεια σας κορτσουδες!! Τι ομορφα ολων σας τα νεακια! Εκτος απο τα χτυπηματα στα μωρα δηλαδη, αλλα κι αυτο μεσα στο προγραμμα ειναι, φτανει να μην ειναι σοβαρα.

Αννα Μαρια μην αγχωνεσαι η πρωτη περιοδος κι εμενα πλημμυρα ηταν, μετα εστρωσε. Οσο για το μωρο θελει πολλη προσοχη τωρα πια, αλλα κι εσυ θα δεις οτι οσο και να τον προσεχεις θα τρωει τουμπες ολη την ωρα και θα το συνηθισεις γιατι αλλιως θα τρελλαθεις! Ο,τι πιο κουλο και επικινδυνο βρισκουν τροπο τα ζιζανια να το κανουν! Καλο βγηκε το φαγητο; Κι εγω ειμαι πιο καλη στα γλυκα παρα στα φαγητα...

Ανθη μου ακουω οτι εισαι μια κουκλαρα οποτε δεν ξανακουω καμια γκρινιτσα για τα κιλα σου! Και του χρονου διακοπουλες να περασετε υπεροχα! Τι κανει ο Πανουλης σου, το χαρηκε το αντρακι σου;

Μαρινα μην αγχωνεσαι κοριτσι μου με το θηλασμο, ακου τι σου ειπαν και τα κοριτσια, αλλα κυριως μην ζοριζεις τον εαυτο σου, αν αισθανεσαι οτι δεν μπορεις δεν υπαρχει κανενας λογος να νιωθεις ενοχες, προσπαθησε το αλλα μεχρι εκει που μπορεις.

Καγκουρακι μου βολτουλα πηγατε με τον καλο σου οι δυο σας; Χρειαζεται κι αυτο που και που ε; Καλως τη δεχτηκες τη μικρη σου, λεω να ακολουθησεις τις συμβουλες της Αννας Μαριας γιατι μου ακουγονται πολυ ομορφες ιδεες. Μην ανησυχεις και θα βγει ο κυριος λιαν συντομως!

Μαρακι και του χρονου να ειστε καλα! Πως τα περασατε;

ΚΑ μου σου ελειψαν τα παληκαρια σου ε; Αχ! Κι ο Δημητρης λογικο να ειναι μεσα στη γκρινια βαριοταν το παιδι! Τι καλα που βρηκε ο κουνιαδος σου δουλεια ο ανθρωπος! Ας εβρισκε κι ο αντρουλης μου κατι και ποιος χεστηκε για τις διακοπες!

Πλακα πλακα ειναι η πρωτη φορα εδω και χρονια που θα λειψω τοσο καιρο! Μια ζωη η που θα ειχα χρονο αλλα οχι λεφτα η που θα ειχα λεφτα αλλα οχι χρονο. Τωρα που δεν εχω λεφτα εχουμε ευτυχως στη διαθεση μας το σπιτι του συγχωρεμενου του πεθερου μου στο χωριο του αντρα μου που ειναι παραθαλασσιο. Εκει πας, κανεις τρελλη φασινα για 2-3 μερες, εχεις παρει τις προμηθειες σου σε κρεατα, λαχανικα, φρουτα, γαλατα, πανες κλπ, θα εχουμε και φρεσκο ψαρι απο τον αντρα μου σιγουρα, κι αν εχεις 200 ευρω επιπλεον περνας ενα μηνα ανετα! Εννοειται μαγειρευεις στο σπιτι, αλλα και 2-3 φορες μπορεις να φας εξω και καφε καθε μερα να πιεις και κανενα ποτακι, ειναι ολα παμφθηνα! Οποτε θα παω οσο περισσοτερο μπορω αφου κλεισουμε και τελειωσω με τις εκκρεμοτητες.

Ο Δημητρακης ειναι καλα πλεον, αφου πρωτα ψηθηκε και μετα γεμισε εξανθηματα σαν το συγκαμμενο, σημερα εχει ξεκοκκινησει και δεν κανει πια ουτε διαρροια ιδιατερα. Βεβαια δεν εχει και πολλη ορεξη να φαει, αλλα με τετοια ζεστη ποιος τον αδικει!

Αυτα λοιπον κουκλαρες μου!

Α! Ξεχασα, ο Παρουλης μας ειναι και αυτος στο σπιτι. βεβαια εχει θεματα πολλα εχει ηδη χρειαστει να τον πανε για εξεταση στο μητερα δυο φορες, αλλα προσαρμοζεται κι αυτος σιγα σιγα. Η αδερφη μου ειναι εξαντλημενη γιατι κανενα απο τα δυο δεν κοιμαται κι ολο κλαινε, αλλα τι να κανει, κανει υπομονη και ευλογει το Θεο που τα εχει κοντα της. Ερχεται ενας δυσκολος χρονος και μετα ολα θα ειναι πιο ευκολα, αρκει να περασει ομαλα αυτος ο χειμωνας, εκει στρεφονται τωρα οι προσευχες μας, ενας χρονος να μην αρρωστησουν και μετα μια χαρα!

Σας φιλω ολες!

Δημοσίευση

γεια σας κουκλες

κι εδω ψηνομαστε και σημερα,εχω ολα τα παντζουρια κατεβασμενα και δεν τολμαμε να βγουμε εξω πριν απο αργα το απογευμα,καλη η ζεστη αλλα αυτος ο καυσωνας εν συνεχεια κατανταει πολυ κουραστικος,απο αυριο ακουσα οτι θα πεσει λιγο η θερμοκρασια,αντε να δουμε κι αργουν ακομα οι διακοπες μας η μονη δροσια μας ειναι το λαστιχο εξω στην αυλη να δροσιζομαστε λιγο,χθες τα παιδια επλυναν το αμαξι μου για να δροσιστουν,δεν τους εβαλα εγω απο μονα τους φαγωθηκαν να το βγαλω απο το γκαραζ για να πλατσουριζουν με τα νερα περυσι και τις προηγουμενες χρονιες τους ειχα πισινα αλλα καθε χρονο τις σπαζουν και δεν πηγαμε τζαμπο να παρουμε καινουργια,σημερα μαγειρεψα κοτοπουλο με μπυρα και πουρε και λεω να τους φτιαξω καμια πιτσα για το απογευμα

Αννα Μαρια με τοσα γλυκα που μας αραδιασες δεν νομιζω οτι δεν το εχεις με τη ζαχαροπλαστικη ισα ισα το παραεχεις κιολας,απλα πιστευω οτι οι δυο αυτες συνταγες που επελεξες δεν ειχαν ολες τις οδηγιες που χρειαζοσουν και εκανες καποια λαθακια,εξαλλου ολοι οι μεγαλοι σεφ εχουν και τις αποτυχιες τους,γιατι καλε ειναι απιστευτο που σου εφερε τσιπουρες ο αντρας σου;;οσο για τον Αντρεα μωρε ζοριζεται απ τη ζεστη κι αυτος γιαυτο και αλλαζει το προγραμμα του,υπομονη

Κατερινακι θα συμφωνησω με την φιλη μας την Αννα Μαρια,δωσε ευθυνες στην Αγγελικη και πες της οτι ειναι μεγαλη και οτι χρειαζεσαι την βοηθεια της με το μωρο και οταν γεννηθει να της αναθετεις δουλειες,πχ, να σου φερνει πανες και μωρομαντηλα,να σε βοηθαει στο μπανιο να σου φερνει το σαμπουαν κι αλλα τετοια μικροπραγματα,ετσι θα νιωθει μεγαλη κι υπευθυνη θα δεις ολα καλα θα πανε,αντε περιμενουμε και ενα απο τον γιατρο

Ανθη καλωσορισες στο σπιτακι σου και σιγα σιγα με τις δουλειες ολα θα γινουν,εδω γιατι δεν μας βαζεις τις φωτο να δω κι εγω και μαφηνεις παραπονεμενη;

Χριστινακι και Μαρακι που χαθηκατε;;

Μαρακι πως περασατε στα γενεθλια;;περιμενουμε νεα

πολλα φιλια κοριτσια μου τα λεμε παλι.......

Δημοσίευση

Ουφ, ρε κορίτσια, δεν αντέχεται η ζέστη, πραγματικά, είμαι σαν κοτόπουλο όλη μέρα... Τις τσιπούρες δεν κατάφερα να τις ψήσω, έβαλα τις πατάτες με τα λαχανικά στο φούρνο και ανέλαβε ο άντρας μου τα ψάρια, αλλιώς δε θα τρώγαμε... Τώρα ετοιμαζόμαστε για παραλία. Εγώ θα καθίσω έξω, αφού ακόμα έχω περίοδο, και οι άντρες θα βουτήξουν.

Χριστίνα, όντως, ο Αντρέας ήδη έχει αρχίσει να κάνει όλα τα κουλά! Σήμερα τον κρατούσε η μάνα μου, η οποία φορούσε μια φούστα με κουμπιά, κι αυτός έβαλε το πόδι του ανάμεσα στο κουμπιά και δεν μπορούσε να το βγάλει! Αφήστε που χτες τον έβαλε ο άντρας μου στο καθισματάκι αυτοκινήτου και μου λέει να τον δέσω εγώ, και μέχρι να κατέβει και να μπω εγώ στο αμάξι (μιλάμε για δευτερόλεπτα), τον βρήκα μπρούμυτα, να κατεβαίνει στο κάθισμα!

Χαίρομαι πάρα πολύ για τα αγοράκια σας! Μακάρι να μην αρρωστήσουν τον χειμώνα και να πάνε όλα καλά!

Μια χαρά μου ακούγονται οι διακοπές σας! Μακάρι να είχα κι εγώ τέτοια ευκαιρία!

Κατερίνα, λες για τη ζαχαροπλαστική ε; Πάντως, γενικώς πιστεύω ότι τα φαγητά μου είναι καλύτερα από τα γλυκά. Αλλά τελικά δε θα την κάνω τη μους, θα μου κάνει η μάνα μου κρέμα μόκα και μηλόκρεμα και νομίζω είναι αρκετά. Κι αυτά που θα κάνουμε θα μείνουν και ποιος θα τα φάει; Κι εγώ ήδη έχω να κάνω ένα σωρό φαγητά και καθάρισμα και Αντρέα, οπότε νομίζω θα παραλείψω τη μους.

Είναι απίστευτο που μου έφερε ο άντρας μου τις τσιπούρες, γιατί γενικώς βαριέται να κουνηθεί! Κι όχι μόνο τις έφερε, τις έψησε κιόλας!

Άντε, κλείνω να ετοιμαστώ για την παραλία!

Δημοσίευση

Χριστινακι μαζι γραφαμε,μια χαρα με τις διακοπες σας,μη φανταστεις κι εγω θα μαγειρευω εκει που θα παμε αλλιως δεν τα βγαζουμε περα,θα κανω προετοιμασια απο το σπιτι και φυσικα θα παρω διαφορα για την παραλια τυροπιτακια,κεικ κτλ αφου εχετε το σπιτι ολα τα αλλα κανονιζονται κι αν οργανωθεις σωστα μια χαρα θα τα περασετε,πολυ χαρηκα για τα μωρα σας να τα φυλαει ο Θεος να ειναι καλα και να περασει γρηγορα ο πρωτος τους χρονος και χωρις αρρωστιες,θελει μεγαλη προσοχη απο εσας και μεγαλη δυναμη και κουραγιο η αδερφουλα σου να την στηριζεις οσο μπορεις και ολα θα περασουν

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσακια μου, μπήκα να σας πω τα νεα μου απο το γιατρο.

Όλα καλα ο μπεμπακος στα 3300 περίπου δεν είναι τελείως χαμηλα αλλα έχω διαστολη 2!!!!!

Ο γιατρός ειπε ότι μπορει τις επόμενες ώρες να μπω σε τοκετο οπότε αναμένω ή να σπάσουν τα νερά ή να με πιάσουν οι πόνοι.

Αν δεν έρθει απο μονο του είπαμε για Παρασκευή με πρόκληση αλλα μάλλον θα έχει έρθει ε τι λέτε?

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!!!!!!!!!

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με τα νέα της Κατερίνας μας!!!! Έφτασε η στιγμή Κατερινάκι μου ε;;; Σε λίγο θα γνωρίσεις το αντράκι σου!!! Μην ξεχάσεις να μας ειδοποιήσεις ε;;;;;;;;;;;

Άννα Μαρία τι να πω για τα καλά σου λόγια;;; Χίλια ευχαριστώ. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο με ανέβασες..Νιώθω κάπως αυτήν την περίοδο και έτσι τα λόγια σου ήταν ΒΑΛΣΑΜΟ!!!! Όσο για η ζέστη άστα. Τα έπαιξα κι εγώ σήμερα..Τώρα όμως που κάθομαι στη βεράντα φυσάει λιγάκι και ελπίζω πως αύριο θα πέσει η θερμοκρασία..Μακάρι! Είδες ο αντρούλης σου;; Όχι απλά σου έφερε τσιπούρες, τις έψησε κιόλας..Πρώτος!

Κατερινάκι μου προσπάθησα να βάλω κι εδώ τις φωτογραφίες αλλά δεν τα κατάφερα..Πήγα στην ομάδα, πάτησα δημιουργία άλμπουμ, δημιούργησα ένα με τίτλο Μεσσηνία 2012 και άρχισα να βαζω φωτό. Μετά πάτησα το μεταφόρτωση και περίμενα πάρα πολλή ώρα αλλά δεν τις φόρτωνε με τίποτα και έτσι βγήκα. Προσπάθησα να τις βάλω και στο προφίλ μου αλλά ούτε εκεί τα κατάφερα..Πολύ καλή η ιδέα με το λάστιχο! Είναι μια λύση ενάντια στον καύσωνα...Πότε θα πάτε διακοούλες;;;

Χριστίνα μου πολύ όμορφες και οικονομικές οι διακοπές που θα κάνετε φέτος! Εσείς πότε φεύγετε;; Κοίτα να τις χαρείς και να ξεκουραστείς. Πολύ ευχάριστα τα νέα με τα διδυμάκια σας. Τα δύσκολα πέρασαν. Λίγη υπομονή ακόμα και όλα θα μπουν σε σειρά!

Άννα Μαρία όταν δεν προσφέρεται κανείς να σου σιδερώσει, σιδερώνεις μόνος σου :?:?:?:? Τώρα βέβαια που έχω να πλύνω ένα σωρό ρουχαλάκια της φραουλίτσας είπα στη μαμά μου να βοηθήσει και δεν αρνήθηκε. Γιατί όμως να πρέπει να ζητάω κάτι;;;;; Το κοριτσάκι στις φωτογραφίες είναι η κόρη της αδερφής μου που δεν την ξεχωρίζω από παιδί μου και ο Πάνος έχει μεγαλώσει μαζί της λες και είναι αδερφάκια. Από την πρώτη στιγμή κάθε μέρα μαζί!

Σήμερα αγόρασα ένα κλιματιστικό για το δωμάτιο του Πάνου γιατί δεν την πάλευε το αγοράκι μου...Αύριο θα πάω να αγοράσω πραγματάκια για τη φραουλίτσα για να αρχίσω να ετοιμάζομαι σιγά σιγά.

Πολλά φιλάκια σε όλες σας!!!!!

Δημοσίευση
Φεύγω για το μαιευτήριο, έχω συσπασεις με πόνο ανά λιγότερο απο 10λεπτα

Φιλακια!!!!!!,

aaaaaaaaaaaax me to kalooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kalytera glitwses kai thn proklhsh giati egw martirisa me thn proklisi!!!16 wres toketos :o

me to kaloooooooooooooooooooo

Η Αγια Μαρινα σου εκανε το πιο ομορφο δωρο !!!!μπορει ηδη να εχεις αγκαλιτσα τον γιοκα σου :D:D

Δημοσίευση

Καγκουράκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Με το καλόοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!! Με έναν πόνο! Αν και νομίζω ότι οι ευχές μου είναι λίγο ετεροχρονισμένες, γιατί ήδη θα κρατάς το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου!

Ανθή, θέλουμε απευθείας ανταπόκριση!

Καλέ, τι καλά λόγια; Εγώ ποτέ μου δεν κάνω κοπλιμέντα, ειδικά σε γυναίκες. Την αλήθεια είπα!

Εμείς στον Αντρέα βάζουμε κλιματιστικό, αναγκαστικά, δε γίνεται αλλιώς. Στο δωμάτιό μας πάλι, έχουμε έναν ανεμιστήρα, και την παλεύουμε μ' αυτόν...

Κλείνω, για να του κάνω το ρυζάλευρο και μετά έχουμε παιδίατρο.

Δημοσίευση

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαα καλε μπηκα να πω ενα καλημερα κ να παω να σας διαβασω κ επεσα πανω στο ποστ της Κατερινας. Με το καλο κοριτσακι μου γλυκο. Θα περιμένουμε νεωτερα. Με ενα πονο! Να μας επιστρέψεις με το αγοράκι σου αγκαλιά!

Λοιπον παω να διαβασω!!!

Δημοσίευση

Επεστρεψα!!! Λοιπον περασαμε πολύ ωραια στο παρτυ μας. Αρεσε σε ολους πολυ και τα μικρα επαιξαν και το ευχαριστηθηκαν. Κ ο Στεφανακος επαιξε αλλα ηταν λιγο γκρινιαρουλης γιατι πριν φυγουμε απο το σπιτι σκονταψε κ χτυπησε στην ακρη του τραπεζιου. Εκλαψε πολυ το αγορι μου κ μολις που γλυτωσαμε το σκισιμο. Του εμεινε μελανια λιγο στο μετωπο προς το κεφαλι. Πηραμε πολλα δωρακια, περισσοτερο ρουχα κ τα πλειστα τα παω για αλλαγη γιατι εχω πολλα για το καλοκαιρι. Καποια του τα αλλαξα και του πηρα για του χρονου, τα αλλα τα πηρα σε κουπονι για να τα χρησιμοποιησω οποτε θελω. Του πηρα αρκετα και τωρα στις εκπτωσεις οποτε εχω μπολικα.

Α κ χθες το αγορι μου περπατουσε κ επεσε παλι κ δαγκωσε τη γλωσσα του, ετρεχαν αιματα κ φουσκωσε λιγο.Ποιος μου τον ματιαξε? ΠΟλυ στεναχωρεθηκα. Παρολα αυτα κανει πολλα βηματακια πλεον κ αλωνιζει το σπιτι. Μαλιστα λεει καθαρα τη λεξη "μπαλα" γι'αυτο κι ολη μερα κυνηγα τις μπαλες του και τις φωναζει!! :lol::lol:

Ανθή μου γυρισατε κι αρχισες δουλιτσες? Με μετρο ε??Πότε εχεις εσύ γιατρο? Λογικο ο Πανούλης να μην μαζευεται. Βαριουνται τα καημενα. Εδω ο δικος μου που ειναι πολύ μικρουλης και οταν βγουμε απο το σπιτι κανει χαρούλες! Αρχισες και τις ετοιμασιες κ εσυ ε? Αντε εσ μας εμεινες να ξεφουσκώσεις τωρα!

Αννα Μαρια μην αγχωνεσαι για τα γλυκά! Μια χαρα θα ειναι το παρτυ σου κ αυτα που θα κανει η μαμα σου.Τουρτα θα παρεις ετοιμη? Αληθεια ποτε το θα το κανεις το παρτυ? Ζεσταινεστε κ εσεις στη Λαρνακα ε? Κ εμεις εδω εχουμε σκασει.Παραια θελουμε ν απαμε αλλα ειπαμε οτι μονο μετα τις 5:30 γιατι δεν γινεται, ειναι κριμα κ ο μικρος. Εμεις ψαρια δεν κανουμε συχνα στο σπιτι η αληθεια ειναι. :roll:

Χριστινακι μου ευτυχως ειναι καλα ο ΔΗμητρακης σου. Παντως αυτο με τον πυρετο κ τα εξανθηματα ηταν ιωση που κυκλοφορησε πολύ αυτο τον καιρο.Αντε να ηρεμησετε τωρα. Γυρισε κ ο Παρούλης στο σπιτι? Υπομονη στην αδερφη σου, δεν εχει καποιον για βοηθεια? Ελπιζω να περασετε ενα ηρεμο χρονο χωρις αρρωστιες. ΠΟλύ ωραιες κ οικονμικες μου ακουγονται οι διακοπούλες σας!!

Κατερινα μου αναμονη για τον Αυγουστο για διακοπούλες ε? Δεν πειραζει που θα πατε μονοι σας. Φτανει που βρηκε δουλεια ο κουνιαδος σου σε τετοιους καιρους. Να παρεις πισινουλα στα παιδιά να δροσιζονται!! :lol::lol: Ας ειναι γωπου σου επλυναν κ το αμαξι!! :lol: Ωραιο το κοτοπουλο με την μπυρα ε? μιαμ!! Εγω χθες εφτιαξα κοτοπουλο με σαλτσα μαγκο και ρυζι κ εχω λιγο κ για το μεσημερι. Το βραδυ φιλετο ψαρι μιας κ ελεγα πριν οτι δεν κανω συχνα!!! :lol::lol:

Μαρινα χρονια σου πολλα!! Παντα γερη να εισαι κ να σε χαιρεται η οικογενεια σου!

Αννα Μαρια καλο γιατρο περιμενουμε τα νεα του Αντρεακη σου! Καλε κατεβαινει κ απο το καθισμα του αυτοκινητου??? :shock::shock::shock:

Σημερα ειμαστε χαλαρα σπιτι κ αν εχουμε ορεξη αργοτερα το απογευμα θα τον παω καμια βολτιτσα!

Ανθη αν εχεις νεα απο την Κατερινα μας λες!

Δημοσίευση

maraki mou euxaristw polyyy gia tis eyxoules sou :D:D:D kai esy na xeresai ton gioka sou!!!geros kai dynatos panta!!!!panw apo ola ygeia!!!valton ena mataki ton mikrouli sou!!!kapoios ton matiakse...!popo ayto einai an arxisoun na perpatane prepei na eisai synexeia apo pisw tous!!! :?:?:lol:

perastikoulia tou!!

Anna Maria na mas peis posa kilakia einai o giokas sou???emena maresei na vlepw posa pernei kathe fora o mpempoulinos mou!!!gia pote pigame sto No3 sta pampers oute pou to katalava!!!!koritsia egw me ta libero voleuomai kalytera...eseis poia xrisimopoihte??? :lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...