Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΙΟΥ '11 ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΚΕΡΑΚΙΑ


Recommended Posts

Καταρχάς να ευχηθώ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ στην ΓΕΩΡΓΙΤΣΑ της Αναστασίας!!!! Όλα τα καλά του κόσμου να έχει πάντα!!! Να τη χαίρεστε!!!

Άντρια μην αγχώνεσαι κοπελάρα μου γιατί χειροτερεύεις τη κατάσταση..Το αιμάτωμα θα υποχωρήσει σιγά σιγά,είχα κ εγώ στον Γιώργο άν θυμάσαι,νομίζω κ η Αφροδίτη!Ορίστε τώρα έχουμε μια χαρά υγιέστατα ζουζούνια!! τί θεραπεία θα κάνεις? τότε μου είχε πεί ο γυν. ουτροτζεστάν κ απόλυτη ξεκούραση μέχρι το μωρό να γίνει μεγαλύτερο απο το αιμάτωμα ή να φύγει τελείως..Όλα καλά θα πάνε βρε,να είσαι θετική!!! Όσο για το μεγεθος μπορεί να είναι λίγες μέρες μικρότερο που αυτό δν είναι πρόβλημα! Να μας γράφεις για να ηρεμείς,εμείς εδώ είμαστε κοριτσάκι μου!

Γιούλη να σας ζήσει ο Αλέξης-Ιωάννης!! Τί να πώ ρε συ για την πεθερά σου..ΠΕΡΙΠΤΩΣΑΡΑ ΤΡΕΛΗ! Στη θέση σου θα είχε φάει πόρτα προ πολλού!! Κ άν έφερνε αντίρρηση ο άντρας μου θα τον έστελνα κ αυτόν πακέτο στη μανούλα του..δεν θα χαλάς για κανένα την ηρεμία σου..ειδικά για ανθρώπους που δν αξίζουν! Ποτέ δν είναι αργά όμως..ακόμα προλαβαίνεις να την κάνεις πέραααααα..κουράγιο!

Γεωργιάννα εμείς τα είπαμε..δε θές να σχολιάσω κ εδώ! :lol::lol:

Δάφνη καλό τρέξιμο να έχεις!!! Μπράβο στον Αρούλη μας!!!

Συμπεθερούλα μου με τις κοράκλες σου τις δύμετρες!! :D Τί κάνετε?? Να σε πώ,η μπουμπού σε ποιό ύψος σου σκάει τα κλωτσίδια?? Η δικιά μου μέχρι τον αφαλό φτάνει αλλα όχι πάντα..είναι κολλημένη η βδέλλα στο πιπί κ με πιάνει όλο κατούρημα! :lol: Α!! Πολύ μάρέσει το Αναστασία αλλα κ το Νατάσα!!Διαλέγεις κ παίρνεις.. Σχεδόν αποφασίσαμε κ εμείς για όνομα!! Μάλλον θα καταλήξουμε στο ΗΛΕΚΤΡΑ αλλα μας αρέσουν τα: ΣΜΑΡΑΓΔΑ,ΝΑΤΑΛΙΑ Κ ΔΑΝΑΗ! Εσείς ποιό θα διαλέγατε??

Η Έλενα που είναι σήμερα??δε πιστεύω να γεννήσει κ να μην το μάθουμε??

Πάω να φτιάξω ένα κορμό που είναι γρήγορος γιατί μου έχει πέσει το ζάχαρο :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Xerete!!!

Epiasa til ena 3aderfo tis mamas mou giatro k tou zitisa na mou gra4ei xarti gia tin mesi mou pws me ponise k den mporw na doule4w k na ka8isw spiti liges meres, an i xoriaki mou einai kali opws prepei gia tin evdomada pou eimai tote 8a parw adeia mexri k tin Paraskevi k Deutera na paw douleia alliws an i xoriaki einai xalia tote 8a paw douleia kanonika tin Pempti..Avrio opwsdipote 8a exw ta apotelesmata tis xoriakis k analoga 8a pra3w..Elenaki mou mou edwse ta duphaston 8a pinw 3 fores tin imera apo 1 xapaki.. O giatros itan poli koumpwmenos k mas agxwse..

Kati mesa mou espase niw8w ena keno..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ βρε Άντρια, ελπίζω να πάνε όλα καλά. Μη στενοχωριέσαι. Το σποράκι σου είναι ακόμα πολύ μικρό. Θα μεγαλώσει και θα δυναμώσει και θα είναι υγιέστατο, θα δεις.

Εγώ δεν είμαι καλά. Είμαστε 1 βδομάδα τσακωμένοι με τον άντρα μου. Πρώτη φορά τόσο πολύ καιρό. Κάναμε πολύ μεγάλο καυγά την περασμένη Τετάρτη και από τότε μιλάμε σχεδόν μόνο για τα τυπικά. Δεν έχει ζητήσει κανένας συγγνώμη - φταίγαμε κι οι δύο - αλλά έχουμε κάνει και οι δύο κάποιες κινήσεις που δείχνουν ότι θέλουμε να το αφήσουμε πίσω μας. Όμως ακόμα είμαστε ψυχροί μεταξύ μας, με κρατάει σε απόσταση...φοβάμαι λίγο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δανάη,Άφρο,Έλενα και Δέσποινα, ευχαριστούμε για τις ευχές!

Καλά Γιούλη έμεινα άφωνη! Τι να πω... για τι επίπεδο ανθρώπων μιλάμε.... Ότι και να πεις έχεις δίκιο.

Αντριούλα μου, ξεκουράσου! Μόνο αυτό μπορείς να κάνεις. Τα υπόλοιπα είναι θέλημα θεού!!!

Έλενα, εμένα από αυτά που έγραψες μου αρέσει το Ναταλία και το Δανάη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αντε βρε χαζουλι μην στεναχωριεσε!!!ολα μια χαρα θα πανε!!!!!θα φυγει κ το αιματωμα κ ολα!!!!!αλλα κατσε κ εσυ λιγο ησυχη δεν εισαι η σουπερ γουμαν πρεπει να ξεκουραζεσε οσο περισσοτερο μπορεις οι δουλειες ποτε δεν τελειωνουν ξερω ξερω τωρα θα πεις μα πηρα κοπελα!!!!ναι πηρες κοπελα αλλα σε ξερω τι σουσου εισαι παλι τριβεσε για δουλειες!!!!!αντε μην στεναχωριεσε να εισαι ηρεμη κ ολα θα πανε σουπερ!!!!!!!

συμπεθερουλα το ηλεκτρα μου αρεσει πααααααρα πολυ!!!!!!!!!

εγω τα χτυπηματα τα νοιωθω χαμηλα λιγα εκατοστα πιο πανω απο το πιπι μου :lol::lol::lol::lol: αντε σας καληνυχτω!!!

σμουτς!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας και από εμένα! ακόμα εδώ! Θα κλείσω τις 40 εβδομάδες για να γεννήσω χιχι δεν πειράζει να πάρει βάρος το νινι!!

Αρχικά να ευχηθώ με 1 μέρα καθηστέρηση ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ στο μελαχροινο κουκλακι την Γεωργία μας!!!!!!!!!!! Να είναι πάντα γερή και δυνατή και να την χαίρονται όλοι!! Άντε και σύντομα να βάλουμε στο μάτι την μαμά της για να της χαρίσει ένα αδερφάκι :D:D

Στην συνέχεια, με τη σειρά να στείλω την συμπαράσταση μου στην Γιούλη, να της πω ότι έχει δίκιο σε όλα όσα έγραψε και πρέπει μια και καλή να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα...μα είναι δυνατόν να αλλάξει το όνομα την ημέρα της βάφτισης? έστω και αυτή η 'μικρή' αλλαγή? Πρόσεξε μην αρχίσουν να τον φωνάζουν με το 2ο όνομα σιγά σιγά...όχι ότι αν το είχατε συμφωνήσει από πριν θα ήταν κακό...αλλά είναι άσχημη η κοροιδία...Πάτα πόδι φιλενάδα η ζωή είναι μικρή για να χαλιέσαι για μ@λ@κες!

Ανδρια κοριτσάκι μου μην απογοητεύεσαι...πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά...συνήθως οι γιατροί κρατάνε μικρό καλάθι για να μην μας δώσουν ψεύτικες ελπίδες αλλά ωστόσο όπως λέει και ο γιατρός είναι μέσα στην μήτρα και μεγάλωσε...κοίτα να ξεκουραστείς όσο μπορείς και να μην απογοητεύεσαι...πάρε αγκαλίτσα την μικρούλα σου και πάρε δύναμη και κουράγιο μέχρι να πάρεις τα αποτελέσματα!

Εγώ κατά τα άλλα δεν έχω γεννήσει ακόμα αν και νιώθω πολύ χαμηλά το μωρό και είναι και χαμηλά από ότι μας είπε ο γιατρός χθες...πήγε γύρω στα 2800 αλλά φυσικά θα υπάρχει απόκλιση προς τα κάτω...Τελική ημερομηνία 23 Μαίου αν δεν σπάσουν τα νερά νωρίτερα...κρίμα γιατί ήθελα 21 στην γιορτή μου έτσι ώστε αν είναι κοριτσάκι να το βαφτίσουμε Αγάπη-Ελένη (ναι είμαι ψωνάρα θέλω να δώσω το όνομά μου στο παιδί :lol::lol::lol: ) αλλά οκ καθήστε να βαφτίσουμε το 1ο πρώτα και βλέπουμε!!!

Κατά τα άλλα δουλεύω πολύ και κουράζομαι...είναι θαύμα που δεν έχω γεννήσει πρόωρα...τι να πω...με συγχίζουν και κάτι μ@λ@κες από πολεοδομίες που θέλουν λάδωμα και τώρα θα με τρέχουν μεθαύριο ετοιμόγεννη για διευκρυνίσεις...ντροπή τους!!!κατά τα άλλα έκλεισα μια νέα δουλειά που γενικά την έχουμε πολύ ανάγκη και δεν ξέρω πώς θα ανταπεξέλθω...

ώρες ώρες σκέφτομαι τα οικονομικά και με πιάνει φοβερό άγχος...δεν λέω, δεν ζούμε μίζερα απλώς προσέχουμε πολύ αλλά κορίτσια τα έξοδα είναι παρα πολλά...εσείς πώς τα βγάζετε πέρα? Πόσα χρειάζεστε τον μήνα? Τα πάγια οκ μπορούν να περιορισθούν αλλά κάτι έξτρα χιλιάρικα και 500ρικα που βγαίνουν μας τσακίζουν....

ουφ ελπίζω να μην σας άγχωσα....

σας φιλώ και περιμένω νεα απο την Άντρια :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!!!!!!

Ανδρια σε σκεφτομουνα το πρωι. η εγκυμοσυνη σου ειναι πολυ αρχη ακομη για να βλεπει ο γιατρος λεπτομεριες στο μωρο εαν μεγαλωσε. σε μενα οταν ειχα παει στον Διονυση 5 εβδομαδων δεν μπορουσαν να τον δουνε. πηγα μετα σε αλλον 7 εβδομαδων και μια απο τα ιδια. φανηκε 9 εβδομ. μην αγχωνεσε ακομη ειναι μικρουλικο.

Δεσποινα πρεπει να υποχωρησεις και να αφησεις τους εγωισμους σου στην ακρη, αυτη η συμβουλη μου ειχε δωσει η πεθερα μου για να κρατησουμε τις ισορροπιες. παντα η γυναικα υποχωρει, βεβαια οταν δεν ειναι πολυ σοβαρα τα πραγματα.

δεν ηρθε :lol::lol::lol::lol: με βλεπω με μια Αννουλα σε 9 μηνες!!!! αχ κακουργ ες με βαλατε στο ματι!!! :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεωργιάννα: ΆΝΝΑ..εισαι μια φωτιά μέσα στη καρδιά που δε λέει να σβήσει..Άννα..!! Έτσι δεν λέει ο Γονίδης?? Κάτσε γιατί σε βλέπω να της το τραγουδάς!! :lol::lol: Άντε βρε παιδί μου,πήγαινε άυριο να κάνεις μια χοριακή να δικαιωθούμε όσες σε βάλαμε στο μάτι άυτό το μήνα! :lol:

Αντριάκι έχουμε κανένα νέο??Η χοριακή πότε βγαίνει? Πάντως καλά λέει η Γεωργιάννα,είναι πολύ μικρό ακόμα για μετρήσεις :roll: Τί να πώ,πιστεύω οτι όλα καλά θα πάνε κ τζάμπα στεναχωριέσαι! Σου στέλνω μια αγκαλίτσα γιατί την χρειάζεσαι.. :YMHUG:

Ελενάκι αφού θα πάς 40εβδομάδων δεν γεννάς κ φυσιολογικά να γλιτώσεις το σφάξιμο?? Καλά θα ήταν! Μια χαρά πήρε βάρος το νινάκι σου!Γιατί να έχει απόκλεισει προς τα κάτω κ όχι προς τα πάνω?? 23 Μαϊου είναι τελική ημερομηνία??Άντε με το καλό!!! Ωραίο όνομα το Αγάπη,το σκεφτόμασταν κ εμείς αλλα επειδή με φωνάζει ο Χάρης "αγάπη ή αγαπάκι" θα μπερδεύαμε τα μπούτια μας..χιχι.

Δέσποινα ελπίζω σήμερα να ηρεμήσουν τα πράγματα μεταξύ σας..Ας κάνεις εσύ αυτή τη φορά μια υποχώρηση αφού το κρατάει μανιάτικο ο άντρας σου! Αχ αυτούς τους τσακωμούς δε τους μπορώ καθόλου..

τί μαγειρεύουμε πάλι σήμερα?? ούφ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Άνδρια ανέβηκε η χωριακή έτσι δεν είναι? κάτσε ξάπλα και μην κουνηθείς....ηρεμησε και δες μια ταινία....μην σηκώσεις την μικρή!!!

για να δω τους υπολογισμους μου:

Τετ: 77

Παρασκ: 150

Κυριακή: 300

Τρίτη: 600

Τετάρτη: 1390

Πέμπτη: 1200

όπως καταλαβαίνεις είσαι αρκετά παραπάνω....

΄'Ελενα και εμείς αγάπη λέμε ο ένας τον άλλο και μωρό μου :lol::lol::lol: ποτέ δεν τον έχω πει με το ονομά του 5 χρόνια τώρα που είμαστε μαζί παρα μόνο όταν εχω τσακωθεί μαζί του :lol::lol::lol: αχαχα και όταν τον λεω έτσι νευριάζει και νομίζει ότι τον απειλώ με χωρισμό :lol::lol::lol::lol:

Κανονικά έχω ΠΗΤ 26 Μαιου (τελευταία περίοδο 17 Αυγούστου). Επομένως θα έπρεπε να πάω 2 εβδομάδες νωρίτερα για καισαρική. ΑΛΛΑ επειδή θέλουμε να πάρει βάρος και γενικά ο γιατρός μου θέλει να μένουν όσο μπορούν τα μωράκια στην κοιλιά...συμφωνήσαμε να πάμε 39+ δηλαδή 5-6 μέρες νωρίτερα...μονο...για να πάρει βάρος το νινι...εκτός και αν σπάσουν τα νερά...αυτό μου προκαλεί βέβαια μια ανασφάλεια....

φυσιολογικά δεν μπορώ να γεννήσω είναι πολύ μικρό το διάστημα μεταξύ των 2 εγκυμοσύνων...

Δεν αποκλείω το βάρος προς τα πάνω...απλώς αυτό θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη και θα είμαστε οκ ενώ στην αντίθετη περίπτωση θα είχαμε πρόβλημα, εαν για παράδειγμα το μωράκι ήταν κάτω απο 2300 (τόσο λέει είναι πια το οριο και οχι 2500)

Γεωργιάννα μας έφαγε η αγωνία!!!! Άντε!!!Πες μας τι έγινε/θα γίνει!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειδες???μια χαρα ανεβηκε η χοριακη σου!!!!!!μηπως να αλλαζες κ γιατρο????αν ειναι να σε κανει κομματια με το παραμικρο αστα βραστα!!!!κ ασχημα να πηγαιναν τα πραγματα επρεπε να βρει τον τροπο να σε ανεβασει οχι να σε ριξει στα ταρταρα!!!!

ετσι ξαπλα κ χαλαρουιτα!!!!!!!

ακομη εδω εισαι βρε σαμανθα αντε ξουτ να γεννησεις!!!!!!πως εισαι ψυχολογικα????

γεωργιαννα αντε θα το κανεις επιτελους αυτο το τεστ η περιμενεις να σε πιασουν πονοι πρωτα κ μετα???? :lol::lol::lol: αντε αντε να χαρουμε λιγο!!!!!!!!!!

συμπεθερουλα μουυυυυ μορνινκγ!!!!!!!θεα στις φωτο αλλα κ ο μαριος τι να πω για αυτο το παιδι???δινει ρεστα!!!!!!!!!

εγω σημερα δεν ξερω τι να φτιαξω ο βαγγος λειπει μακαρονια φαγαμε εχθες κ απο εξω βαρεθηκα να τρωω....ισως κανω κανα κοτοπουλο με πατατες στον φουρνο...

ειδωμεν!!!!!

αχ ρε δεσποινακι κ εμεις ετσι οταν μαλωνουμε το κραταμε μερες ο σπασικλας δηλαδη γιατι εγω σε 5 λεπτα μπορει να το ξεχασω αλλα δεν κανω κ το πρωτο βημα....οποτε σε νοιωθω απολυτα!!!κ ειδικα αν ο λογος ειναι τοσο χαζος οσο ο δικος μας...εμεις παντα μαλωνουμε για τα κιλα μου κ επειδη ανακατευετε με το μωρο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ανδριούλα μου όλα καλά θα πάνε θα δεις! Στην δουλειά μπορείς να πεις ότι έχεις ένα πρόβλημα υγείας.?

Πότε θα πας ξανά στον γιατρό? τι πλάνο έχετε τώρα...

καλά κορίτσια είδα φωτογραφίες από τα γεννέθλια που ανεβάσατε στο facebook και είναι όλες ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν προλαβαίνω να σχολιάσω τώρα αλλά θέλω να ευχηθώ να έχετε/έχουμε πάντα χαρές και του χρόνου να είμαστε καλα!!!!!!!!!!!!! Εμείς λόγω μετακόμισης & εγκυμοσύνης δεν κάναμε σχεδόν τίποτα αλλά του χρόνου θα κάνω σίγουρα!!!!!

σας φιλωωωωωω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ Σούλα μου η ψυχολογία μου τα βράδυα είναι πολύ χάλια...μάλλον λόγω κούρασης και ορμονών...χθες κοιμήθηκα στις 3 και όλο σκεφτόμουν πώς θα τα βγάλουμε πέρα και ότι δεν εχω αντοχές για να περάσω πάλι την καισαρική αν και ο γιατρός μου είπε ότι δεν θα έχει καμία σχέση με την 1η φορά που ταλαιπωρήθηκα 15 ώρες ....

δεν μπορώ καθόλου και να κλειστώ μέσα...ήδη μετράω τις ημέρες που θα μείνω μέσα...λέω για 1 εβδομάδα :lol::lol::lol::lol::lol: ελπίζω να συνέλθω...καλά δεν είναι?

Εσείς όταν γεννήσατε πέρυσι πόσο μείνατε μέσα? Εγώ έμεινα 1 μήνα γιατί ήμουν τόσο χάλια που δεν μπορούσα να κουνηθώ...αυτό σκέφτομαι και τρελαίνομαι....

εσύ Σουλα μου πως τα πας απο ψυχολογία? Ελενα ?

φιλιαααααααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω σαμανθακι μου εχω λιγο ανχος για το πως θα τα βγαλω περα με δυο μωρα κ στεναχωριεμε που η ελενα θα μεινει τοσες μερες μονη της χωρις την μαμα της σκεφτομε πως θα αντιδραση σε ολη αυτην την αλλαγη,αν θα μου το προσεχουν το κοριτσακι μου.....

εγω απο αποψη καισαρικης ειμουν μια χαρα πολυ γρηγορα μην ξεχνας ομως πως εγω πηγα προγραμματισμενα κ δεν ταλαιπωρηθηκα καθολου επισης ο γιατρος που εκανα την β επιπεδου μου ειπε πως εχει σημασεια στην ανναρωση κ το πια αναισθησια θα κανεις!!!εσυ τι εκανες????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ Σούλα μου και εγώ τα ίδια σκεφτομαι και στενοχωριέμαι που δεν μπορώ να την παίρνω αγκαλιά όσο θέλω....και δεν μπορώ να παίξω μαζί της στην παιδική χαρά και να την ...ζουζουνισω...πρώτη φορά θα την αφήσω και εγώ για τόσες ημέρες...

ειχα κανει καισαρική με επισκληρίδιο και λόγω του ότι είχα περάσει όλους τους πονους του ΦΤ ένιωθα σαν να με είχαν πατησει 2 τραίνα.....................χάλια χαλια...αφου άλλες κοπέπες που διάβαζα συνήλθαν πολύ νωρίτερα...εσύ τι είχες κάνει?

Κορίτσια δεν μου είπατε πόσο καθήσατε μέσα? Εντάξει όταν γέννησα εγώ είχε και παγωνιά, χιόνισε κιόλας σε κάποια φάση αλλά τώρα που ο καιρός έχει φτιάξει θα δυσκολευτώ πολύ.

Άνδρια ποιο είναι το επόμενο βήμα σας? Εννοώ σε σχέση με τις εξετάσεις κλπ. Θα πάτε στον γιατρό ξανά? Δεν παίρνετε και μια δεύτερη γνώμη?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπράβο βρε Αντριάκι!!!!Πολύ χάρηκα!! Έίδες??Όλα τέλεια θα πάνε,χαλάαααααααρωωωωωωσεεεεεεε....

Για παραπάνω άδεια δν μπορείς να κάνεις κάτι??ο γυναικολόγος σου δε μπορεί να σου γράψει άδεια πχ.λόγω αποκόλλησης?? Εμένα έτσι μου έκανε το πρώτο 3μηνο που δούλευα στον Γιώργο,όλο αναρρωτικές.

Έλενα κ Σουλα σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!!Αν δείτε στις περισσότερες φωτό με έχω "κόψει" γιατί είμαι χάλια! :lol: Παρόλο που είμαι + 1.5-2 κιλά αισθάνομαι οτι έχω πρηστεί λιγάκι στο πρόσωπο..η μάνα μου μου λέει πως έτσι είναι στις κόρες.Αληθεύει??

Έλενα έχω αγωνία να μάθω τί κρύβει η κοιλίτσα σου!! Όσο για την ψυχολογία..χμ..ανάμικτα συναισθήματα.Ώρες ώρες πετάω απο χαρά που θα έχω 2 ζουζούνια κ απο την άλλη πανικοβάλλομαι για το πώς θα τα βγάλω πέρα όλη μέρα μόνη μου..γι'αυτό σκέφτομαι τον βρεφονηπιακό πολύ σοβαρά έστω απο τα Χριστούγεννα..είναι αγροίμι ο Ζοζεδάκος,κάνει για 10 παιδιά μαζί κ ας φαίνεται αγγελούδι στους άλλους! :D

Μετά τη καισαρική χάλι,σηκώθηκα την 3η μέρα στο νοσοκομείο κ στο σπίτι συνήλθα μετά απο 1 μήνα κανονικά!Ωστόσο επειδή είμαι σουρτούκο..στις 12 μέρες βγήκα πρώτη φορά έξω!Πονούσα φυσικά κ περπατούσα σαν συγκαμένη αλλα μπρός στη κατάθλιψη τί να σου κάνει λίγος πόνος! :D Για τη 2η καισαρική έχω ακούσει απο πολλές φίλες-γνωστές οτι δν έχει καμία απολύτως σχέση!!Μακράν καλύτερα! Ίσως γιατί δν είναι πρωτόγνωρη φάση για το σώμα κ αναρρώνει γρηγορότερα ο οργανισμός!Μακάρι! Άντε θα μας πείς σε λίγες μέρες την εμπειρία σου!!

τελικά φτιάχνω φακές για εμάς κ τον αντάρτη! Φετούλα,ψωμάκι μιάμ μιάμ θα χορτάσουμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Samantha κι εγώ που είχα παρόμοια εμπειρία γέννας με σένα, τρίτη μέρα σηκώθηκα από την καισαρική με πολλούς πόνους και από το σπίτι βγήκα γύρω στις 10 μέρες και πήγα μέχρι το σούπερ μάρκετ αλλά ένιωθα φοβερή εξάντληση. Το χειρότερο ήταν που δεν μπορούσα να βγω εύκολα με τη μπέμπα γιατί έπρεπε να κατεβάσω και να ανοίξω το καρότσι και μου φαινόταν ακατόρθωτο για τουλάχιστον 1-2 μήνες! Τελικά την έβγαζα με το μάρσιπο στις 30 περίπου μέρες. Βέβαια τώρα λέω πως το δεύτερο (σας παρακαλώ μη με μελετήσετε!) θα το βγάζω κατευθείαν αν είναι άνοιξη/καλοκαίρι σε σλίνγκ για να μη μένει και η Κατερίνα κλεισμένη. Στο πρώτο είμαστε πιο φοβισμένες αλλά το έξω μόνο καλό κάνει, αν με ρωτήσεις τώρα. Αχ, θυμάμαι που έβγαινα να απλώσω και έβλεπα τις καλοσύνες και μου ερχόταν να πέσω από το μπαλκόνι! Το μετανιώνω που έκατσα τόσο μέσα αλλά τότε νόμιζω ότι τέτοιες χαζές αυτοθυσίες κάνουν την καλή μάνα!

Πάντως κι εγώ έχω ακούσει ότι η δεύτερη καισαρική καμία σχέση. Οπότε προμηθεύσου σλινγκ/μάρσιπο, πάρε την κορούλα σου από το χέρι και βουρ στις παιδικές χαρές! Τέλεια θα περάσετε το καλοκαιράκι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Samanthaki-Elenaki 8a pame tin Deutera na doume pws paei to aimatwma k an dw pws den eimai ikanopoiimeni 8a paw k gia 2i gnwmi.. Analiseis akomi den ekana tipota, mallon 8a perimenoume na doume k to aimatwma k na tis kanw, mou tis egra4e idi..

Elenaki mou sketo :) den 3eroun tipota stin douleia gia tin egkimosini mou k den 8elw akoma na pw tipota gi'auto den mporw na parw xarti apo ton ginaikologo gia apokollisi.. 8a to sizitisw me ton george na mou pei tin gnwmi tou, 4eutomilisame k xtes alla epeidi 4ixologika eimastan k oi 2 xalia den katali3ame pou8ena..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ τι ωραία που είστε εδω και τα λέμε σημερα!

εγώ στην μπουμπου μου πρήστηκα κάπως στο τέλος και τώρα έχω ένα ελαφρυ πρηξιμο αλλά δεν με νοιάζει γιατί αυτό σημαίνει ότι δεν παίρνουμε κιλά σε λίπος κλπ...το πρήξιμο μετα την γέννα είναι το πρώτο που φεύγει...

Έλενα φακές τέλεια ιδέα!! Ένα φαγητό που δεν μπορούσα να πλησιάσω (είχα να φάω απο το νηπιαγωγείο) και άρχισα να το τρωω τώρα στην 2η εγκυμοσύνη μου!

πω πω κορίτσια όλες που μιλάμε τώρα εδώ με καισαρική γεννήσαμε?

Δέσποινα σίγουρα το 'ψάρωμα' την 1η φορά είναι πολύ μεγαλύτερο...εγώ δεν είναι ότι θέλω να αποκλειστικά να αρχίσω τις βόλτες ΑΛΛΑ να πάω για δουλεια-ες γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα γενικά...

χθες στην παιδική χαρα μιλούσα με 1 μαμά νοσοκόμα σε δημοσιο νοσοκομειο και μου είπε ότι παιρνει για 8ωρο συν βραδυνα κλπ πολυ χαμηλο μισθο και τώρα θα πάει 400 ευρώ!!!!!!!!!!!!!! με 2 παιδιά!!!

απογοητεύτηκα.............................................

Αντρια δεν πας και νωρίτερα σε άλλο γιατρό??? έτσι για μια 2η γνώμη και για να σου φύγει η αγωνία?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ααα και Έλενα είσαι κουκλα σε όλες τις φωτος!!!!!!!!!!!!!

και τα μωράκια μας το ίδιο....αφού πριν σκεφτόμουν πώς γίνεται να είναι όλα τόσο κουκλακια!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοιμήθηκε η μπουμπού και είπα να πιω το καφεδάκι μου ~o)

Πο,πο γράψατε πολλά από χτες!!!

Αντριούλα μου, η χοριακή φαίνεται μια χαρά. "Κάτσε στα αυγά σου" όπως λέμε εδώ στην Ελλάδα, ξεκουράσου και υπομονή μέχρι τη δευτέρα!

Σαμάνθα, ευχαριστούμε για τις ευχές! Μη με βάλετε στο μάτι γτ δε θέλω 2ο ακόμη. Σήμερα αδιαθέτησα μετά από 10-12 μέρες καθυστέρηση :shock: μιλάμε για κύκλο 40 ημερών. Δε σας είπα τίποτα γτ θα "τράβαγα" αυτά που κάνετε στη Γεωργιάννα :lol: Αλήθεια φιλενάδα ακόμη άφαντη?????????????

Εγώ πάντα ήμουν με καθυστερήσεις. Κάποια στιγμή ήμουν 4 μήνες χωρίς κανονική περίοδο (μόνο με κάτι καφέ κάθε 15 μέρες) και είχα φουσκώσει από την κατακράτηση. Είχα μια ελπίδα ότι μετά τη γέννα θα έστρωνε το πράγμα αλλά τζίφος... Τεσπα.... Πάλι καλά που καταλαβαίνω από τα συμπτώματα ότι είναι διαταραχή και όχι εγκυμοσύνη γτ θα ήμουν συνέχεια με ένα τεστ στο χέρι... Απορώ που λένε ότι μοιάζουν τα συμπτώματα. Σε μένα, καμία σχέση. Στην εγκυμοσύνη μου το κατάλαβα στις 28 μέρες, ενώ τώρα είχα φτάσει στις 40 και δεν αγχωνόμουν!

Αυτά για μένα. Σας έπρηξα... :(

Δέσποινα, σκέψου μήπως να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα. Κι εμένα μου τι δίνει αυτό, αλλά δυστυχώς η γυναίκα "κρατάει" το σπίτι..

Αχ, δε θυμάμαι τι άλλο διάβασα.... ξύπνησε και η μπουμπου!

Φανταστείται πόση ώρα έκανα να τελειώσω το μήνυμα :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σαμάνθα, γιατί δε φαίνεσαι στο chat?

ντα-ντά!

Όσο γι'αυτά που ρωτάς για την καισαρική, να σου πω τι έκανα εγώ. Σηκώθηκα με τη βοήθεια των μαιών το ίδιο βράδυ :o Ξέρω από τη δουλειά μου πόσο σημαντική είναι η έγερση του ασθενή. Έστω να δυο βήματα να κάνεις. Φαντάσου ότι εγώ δεν είχα την επισκληρίδιο για να μου ρίχνουν παυσίπονο! Μιλάμε για πολύ πόνο. Αλλά δεν το έβαλα κάτω.

Από το σπίτι βγήκα μόνο 2-3 φορές μέχρι να σαραντίσω γιατί ήμουν πολύ εξαντλημένη από την κτ και το θηλασμό. Σερνόμουν....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Το prl είναι η προλακτινη; Θηλαζεις ; Είναι πολύ υψηλό το 88 δεν σου ειπε κάτι ο γιατρός ;  περίπου το όριο είναι 20-25 ανάλογα με το μικροβιολογικό εμένα με 32 μου έδωσαν χαπι  σε ενδοκρινολόγο έχεις πάει ; εγω είμαι 35 χρόνων έχω ένα κοριτσάκι που θα γίνει 2 τον Αύγουστο και τώρα είμαι εγκυος στο δεύτερο 7,5 μηνών 
    • Κορίτσι μου, αν διάβασες και παραπάνω θα είδες ότι κι εμένα που είμαι στην 10η (δεν την έχω κλείσει καλά καλα) κάπως υποχώρησαν τα συμπτώματα, όχι πλήρως αλλά σίγουρα είναι πιο ήπια κι ανησυχώ εξίσου - ειδικά το στήθος που ήταν το μόνιμο "σύμπτωμα" για μένα μέχρι στιγμη΄ς, γιατί τα άλλα μια είναι μια δεν είναι. Το ίδιο αναφέρει κι η @Kiddo που είναι πιο κοντά σε σένα με βάση τις εβδομάδες. Δε θα σου πω να μην ανησυχείς γιατί ξέρω από πρώτο χέρι ότι αυτό δε μπορεί να το εφαρμόσει κανείς - ειδικά εμείς που έχουμε δυστυχώς και τις ατυχείς εγκυμοσύνες μας στο παρελθόν... Απλά θα αφήσω εδώ κάτι που μου υπενθύμισε ο μπαμπάς μου χθες που συζητούσαμε τους φόβους μου, κάτι που του είχα πει κι εγώ σε μια στιγμή που δεν ήταν καλά: "Ο άνθρωπος που ζει στο παρελθόν είναι πάντα δυστυχισμένος, ο άνθρωπος που ζει στο μέλλον είναι μονίμως αγχωμένος, κι εκείνος που ζει στο παρόν είναι απλά ευτυχισμένος". Εμένα αυτό με ξεκλείδωσε κάπως. Δε θα πω ψέμματα, κι εγώ αγωνιώ για το ραντεβού της Τρίτης που έχω, αλλά σήμερα επιλέγω να ζω στο παρόν, είμαι έγκυος, έχω μέσα μου το μωράκι μου που είναι μια ευλογία από μόνο του. Προσπάθησε να ζήσεις στο σήμερα λοιπόν και να σκέφτεσαι όσο πιο θετικά μπορείς. Είχα βάλει κι ένα βίντεο πιο πάνω αν θες να το τσεκάρεις (τώρα βεβαια θα μου πεις που να βρω το χρόνο και με το μωρό) και προσωπικά το συνδυάζω με ασκήσεις ανάσεων για να ηρεμώ. Σήμερα είμαι αρκετά πιο ανάλαφρη και ήρεμη 🙏 Είναι δύσκολος ο δρόμος της εγκυμοσύνης όταν ανήκουμε στο "1 στις 4" αλλά ωφείλουμε για τα μωράκια που κυοφορούμε να τα γιορτάζουμε κάθε μέρα που είναι μέσα μας ❤️ Δεν είμαι κοντά στη θρησκεία, αλλά κάθε μέρα νιώθω την ανάγκη να προσεύχομαι στην Παναγία να προστατεύει το μωρό μου. Εύχομαι να είναι όλα τα μωράκια μας καλά και να γεμίσουν τις αγκαλίτσες μας 🙏☘️🤱  
    • Κορίτσια καλησπέρα. Χάθηκα γιατί από την Κυριακή είμαστε στο χωριο του άντρα μου, στα πεθερικά, και έχουμε γονατίσει. Δυστυχώς δεν έχουμε την παραμικρή βοήθεια με την μπεμπα,την παραμικρή όμως παρόλο που ανακοινώσαμε την εγκυμοσύνη μου. Τελοσπαντων.... Σε άλλα νέα αυτήν την εβδομάδα τα συμπτώματα μου υποχώρησαν πλήρως, δεν είχα και πολλά εξάλλου. Είμαι 11+3 και την Τρίτη έχω αυχενική. Εννοείται έχω πανικοβληθεί, πιστεύω θα πάω για αυχενική και η καρδούλα θα έχει σταματήσει..... Δεν νιώθω απολύτως τίποτα, ούτε έστω μια αναγουλα να ησυχάσω κάπως. Απλά προσεύχομαι και αναμένω να έρθει η Τρίτη που ξέρω ότι μόλις ξυπνήσω το πρωί η ψυχολογία μου θα είναι πολύ κακή.  
    • Αχ κατάλαβα τι εχουμε να τραβήξουμε 🤣
    • Ναι δοκιμασε το να μας πεις την γνωμη σου εγω κύριος αυτό επαιρνα να σου πω την αλήθεια  αλλα κορίτσια όταν αρχίσαμε τις τροφες και λερωνόταν εεεε δεν καθαρίζουν με τίποτα τα ρούχα τους τι να πω έχω τρελαθεί.. αυτήν η μπανάνα και ντομάτα δεν βγαίνουν με ΤΙΠΟΤΑ 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...