Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Koριτσια αφηστε επεσε το ενα δοντι, :cry: ως τα 7 περιπου,θα ειμαστε ετσι μεχρι να βγει το καινουργιο,πηρα την οδοντιατρο μας κ ειπε δεν μπορουμε κατι να κανουμε αχ......αφορμη ηταν η μπλουζα που πηγα να του βγαλω θα επεφτε ετσι κ αλιως......

• Απαντήσεις 921
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

κοριτσια μου καλησπερα

εμεις μεχρι τωρα καλα-παίρνει κάθε απόγευμα οαντραςμου τον μεγαλο βολτα και γυρνανε το βραδυ οποτε εχω λίγο χρονονα ξεκουραστω.ο μωρο καλο - μονο λιγο το βραδυ ακομα δεν εχει διαμορφωσει προγραμμα

λοιπον δωρα για την καισαρικη: στο πρωτο είχα παει χωρις άγχος και πραγματικα ηταν πολυ καλη η εμπειρια. τωρα άγχοςπου δε λέγεται-όλα όμως ήταν καλα΄-λίγο υπομονή την πρώτη μέρα και μετά η αναρρωση ταχύτατη.λίγο αδυναμία νιώθω μερικές φορές ακόμα αλλά μάλλον έιναι και από το ξενύχτι.υπάρχεικαιμία διαφορά στην αναισθησία:αν γεννήσεις με επισκληρίδιο σου ξαναβάζουν μία δόση οπότε ΄γλιτ'ωνεις τον μεγάλο πόνο.υπάρχουν ομως νοσοκομεια που κάνουν ραχιαια στην οποία δεν μπορέις να παρεις 2η δόση και τον τρως τον μεγάλο πόνο. φυσικά από τη 2η μέρα εγώ τα έπερνα τα voltaren μου και δεν άφηνα τον εαυτό μου να πονάει-το λέω γιατί η κοπέλα δίπλα μου δεν τα έπαιρνε γιατι μου είπε ότι αντέχει τον πόνο-ο κάθένας διαφορετικά.

πάντως αυτη τη φορά πέρασα πιο ωραία-πιο ήρεμα και ξεκουραστα-θα δεις η εμπειρια έινιαμεγάλο πράγμα.

όσο για το σπίτι: είχαμε μαζεψει κάποια λεφτα στην άκρη, μας έδωσε και το εφάπαξ της η πεθεράμου, πήραμε και ένα μικρό δάνειο και το πήραμε απόφαση:η νεκροψία θα δέιξει!!!!!!!!!!!αν κάναμε καλά.το πήραμε το΄ρισκο για να μη χάσουμε τα λεφτά μας και γιατί η δόση του δανείου θα είναι μικ΄ροτερη από 300 ευρώ που πιστεύω ότι θα παίρνουμε από το νοίκι του σπιτιού που μένουμε τώρα που έινια δικόμου. αυτά

φιλιά σε όλες

Δημοσίευση

Χαρουλα γεια σου..αυτο ενοουσα κ εγω οταν ελεγα πονουσα πολυ στη μπεμπα μαλον κανανε ραχαια,μιας κ ημουν σε κρατικο νοσοκομειο,ενω στο μεγαλο επισκληριδιο κ δυο δοσεις κ σηκωθηκα το ιδιο απογευμα.....τελος παντων οταν τα εχουμε αγκαλια τα ξεχναμε ολα......κ παλι να σας ζησει,ο μπεμπης...κ καλοριζικο το σπιτι σας μονο χαρες να ζησετε εκει μεσα.... :)

Δημοσίευση

κοριτσαρες γεια..

τα νεα μου σκατά..

όπως ισως θα είδατε την Παρασκευή μπήκαν σπίτι μου και με κλέψανε...πήραν όσα λεφτά είχαμε μέσα στο σπίτι δηλαδη όλα μας τα λεφτά που τα χα για να πληρωσω δύο νοίκια...ότι είχαμε πληρωθεί, είχα καταφέρει να πληρωσω κάποιους λογαριασμούς, πάλι κκαλά...

λοιπόν όλη από τη δευτέρα με περνανε τηλ και μου το κλεινανε..

επίσης όλη τ ηβδιμάδα επειδή είχα άδεια πηγαινα και ετρωγα στη μάνα μου με τα παιδιά...

τη παρασκευη είπα να μαγειρεψω....φεύγω κατα τη μία να παώ να παρω το παιδι και να πάω στη λαική...έκανα μίση ώρα με σαράντα λεπτά..με παρακολούθησαν καιθ μπουκάρανε..όλη τη βδομάδα γυρνούσα στις 3...αυτό μάλλον περιμένανε αλλά εγώ γύρισα πιο νωρίς...κατά μιάμισυ ώρα...

πρέπει να ήταν μέσα κορίτσια μου.

δε σας το συζητώ..μπαίνω μέσα με καρότσια, μωρά, ψώνια κλπ.τι να δω? ένα σπίτι που δεν υπηρχε ούτε ένα ρούχο μέσα στα συρτάρια και τος ντουλάπες...

φωνάζω του Στρατη, "έλα γρήγορα μπήκαν κλε΄φτες.τον αβουτάω και τρέχωντασ μαζι μεόλα αυτα τα συμπράγγαλα που περιεγραψα και μέχρι να φτάσω στο ισογειο είχα πάρει τηλ τον άντρα μου τη μάνα μου, τον πεθερό μου...και την αστυνομία...

πιστεύω όταν μπηκα ήταν μέσα γιατί άκουσα θορυβο..αυτοί μάλλον μέχρι να κατεβω εγώ με το ασανσερ την έιχαν κάνει από τισ σκάλες...πως τα καταφερα Θεε μου δεν ξέρω...τέτοιος πανικός τέτοιο σοκ..

όταν ήρθε η αστυνομία -8 μηχανές της ομάδας Δ - με παρατεταμένα τα όπλα μπήκαν μέσα...

ευτυχως δε μπυ πηραν χρυσαφικά...μάλλον δεν πρόλαβαν να ψάξουν πολύ καλά...αν μου παιρναν και αυτά θα πέθαινα..μετα από τόσα που τράβηξα για να βαφτίσω τα παιδάκια μου....

αφ'ηστε σας λέω χαλια....και να χω και το μωρ'ό με 40 πυρετο...

πλένω ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ τα ρούχα και παπλώματα ξανα και κουβέρτες...

αυτά σκατούλες....δεν θέλω καθόλου να σκέφτομαι την αρνητική εξέλιξη της ιστορίας...

το σπίτι μου ήταν κλειδαμπαρωμε΄νο απόολες τις μεριές, μπήκαν παρακαλώ από την πόρτα σαν κύριοι...πόρτα ασφαλείασς σου λέει μετά..\

και πως θα πάω από Τρίτη για δουλειά....????που να αφήσω τη μάνα μου εδώ μόνη της με τα παιδιά???? :(:(:(:( τρεμω

Δημοσίευση

με αυτα και μ'αυτά ουτε καν ευχήθηκα..

χαρούλα μου να σου ζήσει δε θυμάμαι αγόρι ή κορίτσι???

και το σπιτάκι καλορίζικό..μ΄΄ονο χαρές...

Κατγερινάκι πολύ λυπάμαι!!! :(:(:(:(:(:(

το χω πάθει και εγώ αυ΄το με τα δόντια..

αλλά ευτυχως ανώδυνα το περάσαμε.....

Δημοσίευση

Καλημερα!!!

μπαινω..διαβαζω να ευχαριστα...Χαρουλα να σου ζησει!!!!!!! φιλακια πολλα καλη μου!!!...

και τα δυσαρετστα..αμαν ρε Καρετινα..το καημενο το πουλακι μου..αχ ψυχη μου..τρομαρα που θα πηρε...οσο για το δοντι..ΟΚ θα το συνηθησει..

Ντινακι...αχ Παναγια μου..ο μεγαλυτερος μου φοβος..η παναγια μαζι σας ηταν...

Συναγερμο δεν εχετε;;;;

Δημοσίευση

Kαλημερα!!

Ζαιρα.... :o:o:o:o:o:o:o

Εχω φρικαρει με την περιγραφη σου.. :o:o:o

Δεν ξερω που βρηκες τοση δυναμη να αρπαξεις 2 παιδια και να βρεθεις σε χρονο ντετε στο ισογειο του σπιτιου.. ειλικρινα... ειναι οτι χειροτερο να εισβαλει ο καθε μ@λ@κ@ς στο σπιτι σου, στην περιουσια σου, και να σου αρπαζει οτι βρει στο περασμα του....

Δε θελω να σκεφτομαι τι θα γινοταν αν πηγαινες σπιτι 10 λεπτα νωριτερα..

Τρεμω και μονο στην ιδεεα..... :(:(:(

Να δωσεις πολλα πολλα φιλια στ΄αντρακια σου και μια τερααααστια αγκαλια απο μας..

Καλημερα και στις υπολοιπες!!!

Δημοσίευση

Καλημερα

Φανή μου και συ και όλες θα τη βρίσκατε τη δύναμη όταν θα σκεφτόσουνα ότι υπήρχε έστω και μια πιοθανότητα να σου πειράξουν τα παιδιά σου....

σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις λειτουργείτο μαγικό ραβδάκι....

χρυσα καλημέρα

Δημοσίευση

Δεν ξερω Ντινακξ..ειλικρινα..πωπω..την τρομαρα που πηρες..σε κανεναν στον κοσμο..

παλη καλα που σας πηραν μονο τα λευτα..τρεμω στην ιδεα τι θα μπορουσε να γινει...

Σημερα δεν ειμαι καο πολυ καλα..γεννικα δεν ειμαι και πολυ καλα..δεν την αντεχω τη ζεστη καθολου

Δημοσίευση

αμαν ντινα τι επαθες κοπελα μου ειναι ασχημο οπως κ να χει...αλλα το χειροτερο ειναι να βρεθεις μουρη με μουρη η οταν εισαι μεσα...αχ θεσ/νικη οταν εμενα ειχα λυστεψει τα 2 κατω διαμερισματα κ το διαστημα που ηταν να φυγω ,ας παροκολουθουσαν τι ωρες ημασταν κ ερχονταν κ χτυπουσαν κουδουνια κ εφευγαν τοτε πηγαινοερχουμουνα εγω εβρο θεσ/νικη κ ηταν κ η μαμα μου εκει καποια στιγμη φυγαμε ολοι μονο ο αδερφος μου εμενε κ ηταν στη δουλεια προσπαθησαν αμπουνε μεσα με παλια πορτα αλλα εσπασαν λιγο τη κλειδαρια με την ακρη της πορτας....αλλα καναν ψιλοφασραια καποιος θα εβγαινε κ την εκαναν κ βρηκε τ πορτα πειραγμενη αφηστε ουτε να το δκεφτομαι..

κ στη δουλεια μου στη θεσδ/νικη παλι αγ σοφιας μερα μεσημερι πηγαν να μπουν στα οπτκα κ το μονο που καταφεραν να ραγισουν ολη τη γυαλυνιη πορτα....οταν πηγαμε να ανοιξουμε ειδαμε αυτο μερα μεσημερι σε πολυσυχναστο δρομο....χαμος....

Δημοσίευση

τη θεια μου στη κοζανη που λετε μονη της μενει βραδυ που λετε μιλουσε στο τηλ με τη κορη της εκεινη ανενοχλητοι ανοιξαν τη πορτα μπηκαν μεσα ακουσαν που μιλουσε κ νομισαν εχει κοσμο αρπαξαν τη τσαντα διπλα στη πορτα κ εφυγαν..την αλλη μερα η θεια μου ειδε τη πορτα σπασμενη κ τη τσαντα αφαντη φανταστειτε τι θα γινοταν αν δεν μιλουσε στο τηλ κ καταλαβαιναν οτι ειναι μονη της ...γιατι με αυτη τη προοπτικη μπηκαν οτι ειναι μονη της..

Δημοσίευση

Καλα θυμαστε περιση που σας ειχα πει για το γραφειο που μας λιστεψαν...που σουλατσαριζε ο κλεφτης σειναμενος κουναμενος μεσα στα γραφεια..

γι'αυτο τσιροκοπαω ολη μερα στην πεθερα μου...που ταχα μου αεριζει το σπιτι και ειναι ορθανιχτα...

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, :cry::cry::cry: ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΕΥΤΗΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ,

ΝΤΙΝΑ ΑΜΑΝ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ, ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ :o

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΣΚΑΤΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΠΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΓΙΝΕ ΤΡΙΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΡΑ ΛΑΙΚΗΣ, ΑΠ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΛΑΙΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΛΟΠΕΣ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΟΤΕ ΦΕΥΓΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ :?

ΚΑΙ ΓΩ ΠΙΑ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΩΝΩ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΣΦΑΛΗΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ! ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ??? :evil:

ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ, ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ :( !

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!!

Άσχημα πράγματα διαβάζω...Βρε Ντινάκι μου...βρε κορίτσι μου...τι ήταν αυτό που πάθατε?Τι να πρωτοσκεφτεί κανείς?Τα λεφτά που σας πήραν?Το συναίσθημα όταν παραβιάζουν ένα τόσο προσωπικό χώρο,όπως είναι το σπίτι μας,ή εσένα με τα δύο παιδιά στην είσοδο και τους κλέφτες μέσα στο διαμέρισμα?

Απαπαπαπαπαπα!Ανατριχίλα!!!!!!!!!!!!

Εμείς ευτυχώς εδώ στο νησί είμαστε ακόμη πίσω σε τέτοια θέματα...

Που και πού ακούς μικροκλοπές σε καταστήματα ή καμία τσιγγάνα να μπήκε σε κανένα σπίτι...αλλά πολύ ερασιτεχνικά...συνήθως τους βρίσκουν...

Εχουμε και γύρω γύρω θάλασσα,από πού να φύγουν?

Χαρούλα μου να σας ζήσει ο μπέμπης σας!Καλά θρέμματα και καλό σαραντισμό σ εσένα!!!!!!

Πώς το πήρε ο μεγάλος σου?

Κατερινάκι,πώς είναι ο Παναγιωτάκης?Λένε πως αν βρεις το κομμάτι του σπασμένου δοντιού,το διατηρείς σε παγωμένο γάλα και πας αμέσως στον οδοντίατρο,μήπως το σώσεις.....Το πουλάκι μου...Θα πόνεσε πολύ ε?

Εμείς κορίτσια μου Πέμπτη απόγευμα ανεβαίνουμε Αθήνα για την καθιερωμένη επίσκεψη του Γιώργου στην παιδοενδοκρινολόγο.Μπήκα να σας πω ένα γεία και θα τα ξαναπούμε πάλι σε μία εβδομάδα,γιατί τρέχω με τις ετοιμασίες για το ταξίδι αλλά και να μην αφήσω εδώ στο σπίτι και τη δουλειά μου εκκρεμότητες!!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες σας!!!!

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια...πως ειστε;;

Ντινα μου, κ γω σοκαριστηκα δεν ξερω τι ναπω ειναι απο τους μεγαυτερους φοβους μου πλεον οι ληστειες κ ειδικα τα βραδια που δουλευει ο αντρουλης μου ουτε κ γω ξερω πως περναει η νυχτα, ευτυχως ειστε ολοι καλα κ τα υπολοιπα πιστευω δεν εχουν μεγαλη σημασια....

Χαρουλα, να σου ζησει ο μπεμπης σου!!!!!!!!!!!γερος κ τυχερος να ειναι στη ζωη του,σε ποια εβδομαδα γεννησες ακριβως; εκανες επισκληριδιο;

Κατερινακι, τι να πω τραγικο οντως περαστικα σας ευχομαι, ευτυχως δεν χτυπησε περισσοτερο αν κ τα δοντια ειναι αρκετο ζορι....

Κοριτσια, σας ευχαριστω γιαα το κουραγιο που μου δινετε για την καισαρικη κ γω επισκληριδιο εκανα κ λογω του οτι ειχα συνεχομενη αναλγησια για να μην ποναω ημουν μουδιασμενη κ ολη την επομενη μερα γι αυτο φρικαρα τόσο....δεν ξερω μηπως θα ειναι καλυτερα να κανω παισιπονες αυτην την φορα...

Μαρια, κ γω ενδιαφερομαι γιια το προγραμμα των παιδικων σταθμων μεσω ΕΕΤΑ αν μπορεις ενημερωσε μας οταν εχεις νεοτερα...

Πολλα φιλια σε ολες καλο βραδυ!!!!!!

Δημοσίευση

χαρουλα ΓΙΩΡΓΟΣ 19/06/2009

zaira (ντινα ) ΣΤΡΑΤΗΣ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009

filos ifigen (ιφιγενεια) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 29 ιουνιου 2009

ninina (κατερινα) [ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 30 ιουνιου 2009

ANNA-ALEXANDROS(αννα) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 02/07/2009

φανη ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009

filos ifigen (ιφιγενεια) ΓΕΩΡΓΙΑ 07 ιουλιου 2011

mummydi (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ) ΟΛΙΝΑ 08/07/2009

little angel(στελλα) ΑΦΡΟΔΙΤΗ 08/07/2009

molly (μαρια) ΓΙΩΡΓΟΣ 14 ιουλιου 2009

CECILIA(χρυσα) ΓΙΑΝΝΗΣ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

sousoy(στεφανια)ΑΝΝΑ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια.....ειχαμε σημερα το απογευμα γιορτη απο τους παιδικους σταθμους της πολης με διαφορες δραστηριοτητες κ περασαν ωραια τα παιδακια μας,μετα βγηκαμε εξω με παρεα κ γυρισαμε πριν λιγο αλλα δεν εχω υπνο....ειναι κ αυτη η αφορητη ζεστηηηηηηηη

Σημερα πηγα να ψωνισω λιγα πραγματακια για τον μπεμπουλη μου,αν κ εχω πολλα απ τον Σταυρο του πηρα μερικα καινουργια, απλως λιγο μπερδευτηκα σχετικα με τα ρουχχακια για το νοσοκομειο αλλες μου λεν να παρω μακρυμανικα λεπτα κ αλλες κοντομανικα φορμακια,δεν ξερω τι να κανω ουτε κ τι θερμοκρασιες θα εχει στο νοσοκομειο.....σιγουρα θα οαρω απ ολα αλλα φοβαμαι μην τα μπερδεψω κ τελικα δεν μου φτασουν,λετε να ρωτησω καμια μαια οταν ξαναπαω στο γιατρο;;;

Αυριο παμε χωριο πολλα φιλια σε ολες κ καλο ΣΚ να εχετε!!!!!!!

Δημοσίευση

kαλημερα χρονια πολλα στους μπαμπαδες των παιδιων μας κοριτσια.... :P

ειμεστε αρκετα καλα ευτηχως.....σε λιγο θα παω να ψηφισω,,την προηγουμενη δεν ειχα παει,κ μετα βολτα οικογενοιακος στη φλωρινα στη φιλη μου..... :x:x:x

Δημοσίευση

αυριο εχει γενεθλεια ο μεγαλος της χαρουλας να τον χαιρεσαι χαρουλα μου να σου ζησει κ 2 μπομπιρακος σου..οτι επιθυμεις για την οικογενεια σου αυριο θα παω αλεξανδρουπολη για μαπνιο κ τι ωρα θα επιστρεψω κ να μασω κ τα μικρα οποτε σου ευχομαι απο τωρα..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...