Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα κ παλι μπηκα για να πω με το καλο καρολινα μου αυριο θα εχεις το αγορακι σου περιμενουμε νεα κ να πω για αυριο χρονια πολλα σες μου να τα εκατοστησεις ο χριστοφορος κ οτι καλυτερο...

δωρα οσο για το σπιτι ολες τις μανουλες τις πιανει αυτο θελουν να τα εχουν ολα τελεια μην κανεις πολλα κοιτα να ξεκουραζεσαι γιατι μετα θα εχεις πολυ τρεξιμο κ αγωνα.οσο για τα νευρα ειναι φυσικο κ λογο εγκυμοσυνης κ λογο ορμονων κ του μικρου που σαν παιδι κανει τα δικα του δεν θελει πολυ..κοντευεις..

• Απαντήσεις 921
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλησπερα!!

Καρολινακι μου γλυκο...Σε λιγοτερο απο 10 ωρες... θα γινεις για δευτερη φορα μανουλα!!!!!!

Ολα να πανε καλα αγαπη μου. Καλη λευτερια να εχεις.

Ο θεος μαζι σας.

Θα περιμενουμε νεα σας!! Οοοοοοποτε βρεις χρονο να μας γραψεις.

Δωρουλα μου... βαραινεις κι΄εσυ.. Φτανει και η δικη σου σειρα σε λιγο καιρο! :D

Τι καλα!!! Τι καλααα!!!

Ασε μη μιλας για αντιδραση..

Αυτες τις μερες εχω σηκωσει πολυ το χερι μου.. αλλα ως τον π@π@.. οχι παραπερα.

Με εχει τεντωσει τα νευρα..

Το τελειωτικο ηταν η κλοτσια μου μου εδωσε στη μυτη την ωρα που πηγαινα να της δωσω το πρωινο γαλα.. :evil:

Φαση ειναι.. θα το περασουμε κι΄αυτο..

Ιφιγενεια..Στανιαρες καλη μου? :D Σου χρειαζεται υπνακος.. Δωστου να καταλαβει οποτε βρισκεις χρονο και ευκαιρια..

Σουσουραδακι μου, αχ! τι να σου πως για τις συσπασεις?

Δεν εχω ιδεα... :?:?

Δεν ενιωσα ποτε.. Χαμπαααααααρι δεν ειχα..

Ας σε διαφωτισουν λιγο οι υπολοιπες...

Χοροπηδαει και το δικο σου ψαρακι...? :D Τι μαγικες στιγμες...! :D

Με τα κιλα νομιζω οτι εισαι ΣΟΥΠΕΡ!!! Αντε να παρει αλλα 3-4 μεχρι το τελος..

Μια χαρα σε "κοβω"...! :D

Κατερινακι τι κανετε?

Μερες εχεις να δωσεις το παρον κι εσυ...!

Τα μικρουλια πως ειναι?

Χρυσα μου τι κανετε?

Ζαιρα...Συμφωνω σε ολα μα ολα τα λογια του αναπτυξιολογου.

Εχω ξαναπει την αποψη μου.

Και θα την ξαναπω!

"Οταν βλεπω οτι η μικρη ειναι ΕΤΟΙΜΗ να κανει ενα βημα, την σπρωχνω-την βοηθαω..

αν δεν ειναι ετοιμη... απλα περιμενω"!

Κι εμενα με απασχολουν πολυ τα εξης:

-πιπιλα

-μπιμπερο

-γαλα σκονη

αλλα οτι κι αν εκανα δειλα-δειλα για να της τα "αρπαξω".. βγηκα χαμενη...

κι ετσι περιμενω τις καταλληλες στιγμες...

Αντε να δουμε ποτε θα ερθουν..! :oops::oops::?:?:?

Σας φιλω και σας σκεφτομαι ολες!!

Φιλια πολλα!

Καλο Σ/Κ σε ολες και καλα να περασετε οτι κι αν κανετε...!! :D

Δημοσίευση

Καλημέρα κουκλίτσες!!!!

Επιτέλους Σαββάτο σήμερα,να ηρεμήσουμε λιγάκι....

Πολλή πίεση βρε κορίτσια αυτές τις μέρες....

Δεν αντέχω......Πίεση στη δουλειά(ετοιμάζουμε την καλοκαιρινή γιορτή μας),πίεση στο σπίτι(βρέχει συνέχεια και δε μπορώ να πλύνω τα χαλιά..και...ακόμη τα χω στρωμένα!!!!!!!!!!! :oops::oops::oops: )

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες και στα παιδάκια που είχαν γενέθλια,γιορτές τις προηγούμενες μέρες......

Εγώ ακόμη δεν έχω σκεφτεί καν τι θα κάνω φέτος στα γενέθλια του Γιώργου.Θα βαπτίσω ένα κοριτσάκι τον Ιούλιο και ασχολούμαι με τα της βάπτισης...Είπα αφού πιάνουν τα χέρια μου να τα φτιάξω μόνη μου...μπας και γλιτώσω κανένα φράγκο......Πήρα ένα πολύ καλό σταυρό που θα της μείνει κιόλας....Τα υπόλοιπα μπιχλιμπίδια είναι απλά εφέ...Θα σας τα δείξω μόλις τα ετοιμάσω.....

Σας διάβασα στα πεταχτά....

Η Κάρολ μας απ ότι κατάλαβα γεννάει σήμερα?Τι καλά!!!!!

Με το καλό να κρατήσει το αγοράκι της γερό στην αγκαλιά της!!!!!!

Όσο για τις πάνες...εμείς αυτή τη βδομάδα που θα βγάλω τα χαλιά ξεκινάμε,με αργούς και σταθερούς ρυθμούς.......Πιστεύω ότι είναι έτοιμος...βέβαια έχουμε μία άρνηση και ενώ κάθεται στο γιογιό,θέλει συνέχεια να σηκώνεται για να πιάσει κάτι ή να φέρει κάτι απ το δωμάτιο...

Θα δούμε...πήγα και πήρα εσωρουχάκια...θα του αγοράσω και αυτό το γιογιό για μετά

http://www.mariaevita.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=682

.....όταν θα βγαίνουμε έξω και ο Θεός βοηθός.........

Ήπια τον καφέ μου..πάω να κάνω και καμιά δουλειά,αφού βγήκε ο ήλιος...φιλάκια σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια κ χρονια πολλα στον χριστοφορο μιας κ μπηκα κ σημερα ειπα μηπως δεν μπω..

λογικα καρολινα μου θα εχεις γεννησει ε?

φανη μου με τη μικρη εισαι ετσι?κ εμεις ειπαμε μηπως εγινε κατι..ασε οντως φαση ειναι κ εμενα την προηγουμενη εβδομαδα το τι εγινε δεν γραφετε ειχαμε κ τη πανα που δεν καναμε τιποτα 3 μερες αλλα ειχε φαει ξυλο στο ποπο μια μερα....τοτε με τα νερα στη τουαλετα....τωρα ειμαστε καλυτερα..

τωρα για τη πιπιλα ειμαι ακαθεκτη επρεπε να την ειχε κοψει...τωρα στη γενεθλεια της ταξε της κατι..την πιεσες τοσο πολυ στη πανα κ δεν την πιεζεις στην πιπιλα κ η πιπιλα επρεπε να κοπει προ πολλου...

για το μπιμπερο δεν αγχωνομαι κ εμενα απο εκει πινει αλλα μονος του....εμενα πινει απο ενα πλαστικο συγκεκριμενο πουοσο παλιοτερα κ αν προσπαθησα να βρω αλλο δεν βρηκα οποτε εχω πλυνε βαλε...κ δεν θα αντεξει για πολυ μολις χαλασει παει δεν θελει αλλα μπιμπερο τα θεωρει της μικρης οτι ειναι ολα οποτε μετα ποτηρακι....με καλαμακι...

οσο για τη σκονη παλι εσυ φταις...γιατι?γιατι κ εκει δεν τη ζορισες..δεν μπορει να καταλαβαινει στα 250γρ γαλα τα 30 που θα ειναι παστερειωμενο οχι φρεσκο μυριζει πιο εντονα...κ να σου πω κ το αλλο η μαχαιρι αυτο κ δεν εχει αλλο ποσες μερες θα κανει να μην πιει γαλα μια βδομαδα 2 μετα θα αναγκαστει αστην κ να μην τρωει κ πολυ πριντο γαλα κ θα το παρει που θα παει...

μολυ περιμενουμε φωτος...οσο για τον μκρο στη πανα κ εγω σε λιγες μερες παλι θα τον ξαναξεκινησω που θα παει καποια στιγμη θα παρει μπρος....

οσο για το θεμα της αλλεργια ςπου ελεγα τελικα ειναι αλλεργικος κ μαλλον η παιδιατρος λεει μαλλον σε καποιο φυτο η δεντο κατι εξωτερικο παντως γιατι ειχε για 2 μερες ειχε σημαδια σε ολο το σωμα του κ χωρια στο ματι ετσι πηραμε σιροπι κ σταγονες για το ματι κ τωρα ολα καλα...

Δημοσίευση

Ιφιγενεια μου... οχι δεν ειμαι ετσι για την μικρη..

Η βρωμοαρρωστια βγηκε παγανια στο σοι μας.. :(:(:(

Θα σου απαντησω για την μικρη...

Ξερεις οτι εχουμε ΤΕΡΑΑΑΑΑΣΤΙΟ προβλημα με τον υπνο..

Κοντευει τα 3 και δεν εχει κοιμηθει ενα βραδυ ησυχα, χωρις να ξυπνησει.. και το χειροτερο.. πριν τις 1:00-1:30 τα ξημερωματα...

Προσπαθω να μη την τσατιζω!

Να της κανω τα κεφια για να ειναι ηρεμει-να χαλαρωνει και να κοιμαται.

Μεχρι 25 μηνων δεν εκανα καμια απολυτως προσπαθεια να της την "κοψω"..

Ξυπνουσα 6 το πρωι για δουλεια και ημουν ενα φυτο ολη μερα..

Ειπα να βγουν ολα τα δοντια και μετα! οκ! Παει κι΄αυτο!

Τωρα που ειναι πια κολλημενη με την πιπιλα και εγω ξυπναω το πρωι οτι ωρα μου' ρθει.. δε μπορω να βρω εναν "νορμαλ" τροπο να της την παρω.

Στην Αναστασια δεν πιανουν δικαιολογιες του τυπου... "νεραιδες-παλιατζιδες" κτλ..

Ειναι τοσο πονηρη που εξω την ρωτανε αν εχει ακομη πιπιλα και απανταει..

"οχι! δεν ειμαι μωρο! την πεταξα στα σκουπιδια"..! :o

Ξερει πολυ καλα τι της γινεται... Δε μπορω να την ξεγελασω.. Το μυαλο της στροφαρει πιο πολυ απ΄το δικο μου...

Η πανα ηταν μαλλον παιχνιδι γι΄αυτην. Την ενοχλουσε! Ενοχλουσε κι εμενα!

Τωρα ειναι ανεξαρτητη απ΄αυτο! Παει τουαλετα μονη της.

Σκουπιζει παπακι-πεταει χαρτακι-παταει καζανακι..!! :D:D:lol::lol::lol: Τοσο απλα!! :D

Ισως ηταν τοτε η καταλληλη στιγμη που τα κοψαμε και τωρα δεν εχουμε κανενα αποτυλως προβλημα..

Φανταζεσαι να ειχα πανα-πιπιλα-μπιμπερο........??? :o:o:o

Παει! Θα χαζευαμε εδω μεσα!

Για τη σκονη που λες... καταλαβαινει και τα 30ml γαλα που βρισκονατι μεσα στο μπουκαλι!

Ενω τρωει μια γεματη σουπιεριτσα με φρεσκο γαλα και βρωμη δε την ενοχλει! :shock::shock:

Ηθελα να γραψω κι αλλα.. αλλα με πιεζει ο χρονος..

Παω για δουλεια!

Α!!!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον Χριστοφορακι μας!!!

Χρυσουλα μου να τον χαιρεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ax fanh moυ τι να σου πω τοτε μαχιαρι γιατι ειναι πλεον παιδι κ καταλαβαινει.να σου πω κατι εγω θεωρω δικαιολογια πιπιλα=ηρεμια για δοντια,ξερεις πως πιπιλα=ηρεμια για τους γονεις το λεω γαιτι ετσι ηταν...οταν εκοψα τη πιπιλα στο μεγαλο κ δεν ηταν καν 1,5 κ ειχαμε βγαλει τα μισα δοντια υπηρχαν στιγμες που ελεγα θεε μου να ειχα μια πιπιλα να ηρεμουσα αποτη γκρινια, η μικρη γενικα δεν την θελει πολυ τη πιπιλα πριν καθολου τωρα στον υπνο καπου θα της κοψω μη σου πω κ πιο νωρις οσο μεγαλωνει το παιδι τοσο πιο δυσκολο ειναι...κ οσο πιο πολυ κραταει τη πιπιλα αλλαζει το στομα ολο εσωτερικα...για τα δοντια..οσο για το γαλα εχω την εντυπωση οτι απο μια ηλικια κ μετα δεν τα καλυπτει σε σκονη τις βιταμινες κ τα ιχνοστοιχεια πουτ παιρνου για αυτο κ το αλλαζουν αλλα δεν παιρνω κ ορκο..για το παμπερς ας πουμε που εγω εχω θεμα εκει ναι δεν μπορω να το πιεσω ειναι τελειως διαφοερτικο αλλλα για τα υπολοιπα θεωρω πως πρπει σε αυτες τις ηλικες ενας λογος παραπανω..οσο για τον υπνο παλι πρεπει να την ζορισεις εμενα ειχε 10 μερες ο μεγαλος δεν κοιμοταν πριν τις 12,30 καθε βραδυ με εσκαγε αλλα ξερεις τι εκανα απο τις 10,30 τον πηγαινα στο κρεββατι του μπορει κ 30 φορες μεχρι που κοιμοταν για να καταλαβει οχι επειδηπου το καναμε μια να γινετε καθε βραδυ πρεπει να κοπει ο αερας παλι μιλαμε σε υτη την ηλικια..εδω στη μικρη κ την αφηνω μονη της αν δεν κομαται στο κρεββατι κ θα κλαψει οκ θα σταματησειναι ζοριστηκα πολυ 10 μηνες με τρελλανε αλλα πλεον λειτουργει στις 10 φορες οι 8 θα κοιμηθει πλεον ομη της την ταιζω τη βασω κ κοιμαται κ χθες ας πουμε που ξυπνησε ενδια,εσα μια ωρα την παιδευα με χαιδεματα..με το καλο με το ετσι με το αλλιως την εβαλα στο κρεββατι της παλι κ εκανε 2-3 γκουχ μουχ πηρε τη πιπιλα κ τουμπα.στα λεω αυτη απ ενδιαφερων χωρις παρεξηγησ απλα θεωρω οτι ηκορη σου ειναι πλεον μεγαλο παιδι πανεξυπνο στροφαρει το βλεπεις καταπολυ για την ηλικια της μην την αφηνεςι ομως να σε κανει ετσι γιατι εκεινη σε κανει οτι θελει(οχι οτι εμεις δεν το παθαινουμε)αλλα του κοβω τον αερα τον μεγαλο ειδικα σε τετοια θεματα..οσο για την πανα εχει κανα 2 μερες ειδικα σημερα τον αλλαξα πανα 11 η 11 παρα κ 3 που τον ξαναλλαξα ηταν καθαρη ουτε ενα κατουρημα κ χαρηκα ειπα λετε να ειναι σημαδια για τουαλετα?αλλες φορες τον αλλα ζα 2 φορες ηταν ασηκωτη στο 4ωρο...

Δημοσίευση

θα μαλωσω τη σες μπηκε αλλου κ οχι εδω εχουμε 2 μωρακι ιδια μερα γενεθλεια...

γεννησε η καρολινα καποιυ εγραψε η σες 3560 αν θυμαμαι καλα να σου ζησει κοπελα μου ο μπεμπουλης σου να ειστε καλα κ περιμενουμε νεα

Δημοσίευση

Cesilia (xρυσα)ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ 26/05/2009

karolinaki1 ΛΥΔΙΑ 06/06/2009

06/6/2009 littlestar

χαρουλα ΓΙΩΡΓΟΣ 19/06/2009

zaira (ντινα ) ΣΤΡΑΤΗΣ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009

filos ifigen (ιφιγενεια) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 29 ιουνιου 2009

ninina (κατερινα) [ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 30 ιουνιου 2009

ANNA-ALEXANDROS(αννα) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 02/07/2009

φανη ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009

filos ifigen (ιφιγενεια) ΓΕΩΡΓΙΑ 07 ιουλιου 2011

mummydi (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ) ΟΛΙΝΑ 08/07/2009

little angel(στελλα) ΑΦΡΟΔΙΤΗ 08/07/2009

molly (μαρια) ΓΙΩΡΓΟΣ 14 ιουλιου 2009

CECILIA(χρυσα) ΓΙΑΝΝΗΣ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

sousoy(στεφανια)ΑΝΝΑ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009

Δημοσίευση

καλησπερα κουκλιτσες.........

γεννησε η καρολ;να της ζησει το αγορακι της.....γερο....

Χρυσα΄κ συ να χαιρεσαι τον Χριστοφορο σου, να τον καμαρωνεις παντα....

αχ κοριτσια μ εχει πιασει απιστευτο αγχος απο τωρα για την γεννα,αν κ εχω 2 μην ακομη εχονται στο μυαλο μου οι στιγμες εκεινες κ ψυχοπλακωνομαι πως θα τα περασω παλι ολα αυτα.....τελικα μ εχει κυριεψει λιγοψυχια........

Ιφι,ευχομαι να ειναι καλο σημαδι για την πανα αυτο που λες κ το πιστευω οτι ειναι θεμα χρονου....

Μαρια, θα γινεις νονα; τελεια...θα περιμενουμε φωτο με τις δημιουργιες σου.κ σεις δεν κοψατε την πανα ακομη;καλη υπομονη ευχομαι...

Φανουλα, τι κανεις χαθηκες εσυ;ολα καλα; ακομη μπιμπερο κ πιπιλα ε; αντε εχει δικιο η Ιφι (αν κ εσυ ξερεις το παιδι σου καλυτερα) ισως ειναι ωρα να την ζορισεις λιγακι...

Πολλα φιλια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Ιφιγενεια... ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΩ κανεναν και τιποτα!

Ισα ισα!

Μ΄αρεσει να μου τα "χωνεις" που και που..! :P

Μ΄αρεσει να ακουω αποψεις!

Μ΄αρεσει να κανουμε διαλογο!

Η Αναστ. εχει εναν περιεργο χαρακτηρα..

Σα να βλεπω την αδερφη μου παιδακι (ειναι 4 χρονια μικροτερη μου)..

Θυμαμαι την μαμα μου να προσπαθει να της δωσει γαλα με το ποτηρι κι΄αυτη να μαυριζει απ΄το κλαμα... 1-2-3... Εχει να πιει γαλα απο 3 χρονων (που εκοψε το μπιμπερο). Τωρα ειναι 26..! :o

Την πιπιλα την εκοψε απο στοματιτιδα... :shock:

Εγω ενα χαιβανι και μισο... :lol:

Οτι μου ελεγε... ΝΑΙ ελεγα! :lol::lol:

Μηπως ειναι ο χαρακτηρας μου τετοιος που δε μπορω να επιβαλω ταξη σε καποια πραγματα?

Δεν ξερω βρε κοριτσια!

ΙΣΩΣ να "φταιει" που την εχω ΜΙΑ και καλομαθημενη..

Αν ειχα ενα παιδι ακομη μπορει να μη λειτουργουσα ρε ρυθμους χελωνας.. :?:?:?:?:?

Καρολινακι μουυυυυυυυυυυ........ Γεννησες ποντικομανα??????????

Να σας ζησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να ειναι γερο το παιδακι σας!

Καλη λοχεια και σε σενα!!! Καλα σαραντα!

Μαριω...? Θα γινεις νονα??

Αχ! Τι καλαααα!!!!!!!!

Περιμενουμε φωτο με τις δημιουργιες σου ε!

Και επιτελους βγαλε τα χαλια.. Θα ερθω εγω και θα στα τιναξω-πλυνω στο τελος... :lol::lol:

Να δω και την Χιο που το΄χω καημο..!! :D

Δωρουλα μου... ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΑΓΧΟΣ....????

Δεν ηταν καλη η πρωτη σου γεννα...? :oops::oops::oops::oops::oops:

Σκεψου οτι θα φερεις ακομη μια ζωουλα στον κοσμο και ο Σταυρος σου θα εχει αδερφακι..!!

Κοριτσια τελειωνω με τα δοντια σας το ειπα? Δε σας το ειπα!! :mrgreen:

Αλλα 2 ραντεβουδακια μου εμειναν.......!!!!!! :D:D:D:D:D

Ημουν σα ζαλισμενο κοτοπουλο τις τελευταιες μερες...

Το μαγουλο μου ειναι ακομη πρισμενο απ΄τις ενεσεις που εφαγα..

Αλλα σταματησα να ποναω... :D

Κατι παρομοιο ειχα περασει και στην εγκυμοσυνη...

Αλλα αυτη τη φορα ψοφισα στον πονο στην κυριολεξια... :roll:

Σας αφηνω...!

Παω να παιξω κανενα παιχνιδακι στο φ/β..!!

Φιλια πολλα σε ολες!!

Καληνυχτα!!!!!!!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια καλη κυριακη σε ολες....αρχικα να ευχηθω κ απο εδω στην Καρολ μας να της ζησει ο μπεμπης κ καλη λοχεια.....ενοειται πως περιμενουμε λεπτομερειες μολις μπορεσει.... ;):x

Χρυσα χρονια πολλα κ εσυ για τον Χριστοφορο με μια μερα καθυστερηση..... ;):)

Φανουλα μου χαιρομαι που εισαι καλα.....εμεις εδω ειμαστε σταθερα απλα δεν εχω πολυ ορεξη για υπολογιστη...η μικρη αποδειχτηκε μεγαλυτερο νουμερο στο θεμα φαγητο απο το μεγαλο.......οτι κ να της δωσω το φτυνει κ αντε σε τρελα κεφια,η μεγαλη πεινα να φαει 4,η 5 κουταλιες τα υπολοιπα ειναι 3 γευματα γαλα......οταν ξεκιναμε να φαει θελουμε 1 ωρα αφηστε που καθε τρεις κ λιγο θελουμε αλαγμα γιατι γινεται καρναβαλι ουφφφφ...... :|

Ιφι μου δεν ξερω κατα ποσο πρεπει να τους ζοριζουμε,εγω παλι ειμαι πολυ χαλαρη μ αρεσει που ο μεγαλος πινει το γαλα στην αγκαλια μου ειναι κ η μονη στιγμη που καθεται πλεον.....στο θεμα πανα δεν ειναι ετοιμος το βλεπω,αλλα κ την πιπιλα που εκοψε απο τη μια λεω τι καλα, αλλα βλεπω κ κατι που δε μου αρεσει δαγκωνει συνεχεια το κατω χειλη του,κ το εκανα κ εγω αυτο παιδι κ στο τελος κατεληξα με σιδερακια.προσπαθω να μην το κανει ελα ομως που δεν καταλαβενει.... :|

Μαρακι κ εγω δεν ξερω τι θα κανω στα γενεθλια μαλον ετοιμη θα παρω κ μαλον οχι πολυς κοσμος...μπραβο που θα γινεις νονα σε τετοιουσ δυσκολουσ καιρους..... :)

Δωρα να σκεφτεσαι τα θετικα κοπελα μου,κ ασε τα πραγματα να παρουν το δρομο τους μη χαλιεσαι για κατι που θα γινει σε 2 μηνες κ στο τελος που ξερεις μπορει να ειναι καλυτερη εμπειρια....... :)

Δημοσίευση

Καλημερα κουκλες...

τι κανετε;;;

εγωκουρασμενη...

ηρθε χτες η νονα....εφερε δωρακια-βιβλια και ρουχα - του Χριστοφορου...αυτος ο ναζιατης να τηςκανει γλυκες..χιχιχ..καθισαμε...φαγαμε..σκασαμε..ηρθε με μια φιλη της και ο Γιαννακης στηφιλη της κουμπαρας εκανε ολο χαμογελα και γλυκες...

ισα ισα τα προλαβα ολα..

εγινα και μουσκεμα στη Λαικη....εμ πηγα πουρνο πουρνο για να προλαβω...καιεφαγα τη βροχα..

Πηρα και βρακακια σπιπακια μποξερακια του Χ..με την ελπιδα να συγκηνηθει και να μη τα κατουραει

Δημοσίευση

Καλημερα κι απο μενα!!

Καλη Κυριακη σε ολες!!

Χρυσα τι καλα!! Τα καλυτερα δωρα ειναι τα ρουχα και τα βιβλια.!!

Τι καλο μαγειρεψες... Για πες!!

Ανοιξε μου λιγο την ορεξη.......!!!! :D:D:D:lol::lol:

Εμεις σπιτι.. περιμενουμε να περασει η ωρα να παμε στη μαμα μου να φαμε!! :mrgreen:

Η μικρη παιζει με το νεο της αποκτημα :D ..

Αγορασαμε χθες ενα παιχνιδι στιλ παζλ με αριθμους απο το 1-10 και εχει τρελαθει απ΄την χαρα της!

Ενωνει τα ζωακια με τα νουμερα. Πολυ ωραιο! :D

Το πρωι της εδωσα φρεσκο γαλα με δημητριακα.

Δεν ζητησε μπουκαλι.! :roll::roll:

Το βραδυ θα κανω το ιδιο...

Μακαρι να μη μου ζητησει ουτε το βραδυ..

Εκρυψα και την σκονη.. Της ειπα οτι τελειωσε και ξεχασα να παρω... :?:?:?:oops::oops:

Σας επρηξα πρωινιακτικα..... :lol::lol::lol::lol:

Σας αφηνωωωω!!!

Φιλια πολλα!!!!!!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια κ καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!!!

Βροχερος καιρος σημερα εδω,πηγα τον μικρο παιδικο κ πινω το καφεδακι μου,κ σε λιγο να ξεκινησω δουλιτσες.....

Κατερινακι,σε ζοριζει πολυ η μικρη με το φαγητο σε καταλαβαινω ειναι δυσκολο αλλα νομιζω πια οτι δεν μπορουμε να κανουμε κ πολλα οσο κ οποτε θελουν τρωνε.....

Φανη, αντε τελειωνεις με τα δοντια κ γω εκανα τα βασικα κ μετα την γεννα θα συνεχισω αλλα 2 που μου μειναν....Αυτο το παιχνιδι το χουμε κ μεις κ ειναι απ τα γαπημενα του, κ τωρα που ειπες αριθμους θα σας βαλω φωτο με την "δημιουργια" μου στο σωματιο του Σταυρου....

Οσο για το γαλα κ μεις με δημητριακα το τρωμε τωρα πια πολυ σπανια να ζητησει σκετο σε ποτηρι ή φλυτζανα, κ πηραμε τοσα αλλα τπτ.....

Χρυσα ,με το καλο ευχομαι το κοψιμο της πανας κ υπομονηηηηηηηηηηηηη

Δημοσίευση

Καλημερα!!!

Φανουλα εφτιαξα..κοτοφιλετακια ψητα με μπαχαρικα και κουρκουμα με σαλτσα μουσταρδα-μαγινεζα, ρυζοτο μανηταρια, μελιτζανα ψητη, καβουροσαλατα, πρασινη σαλατα με αγρια ροκα γλυστηδα και σως μελι-μουσταρδα, σουφλε λαχανικων , κρια μεζεδακια αραβικης πητας με γαλοπουλα καπνιστη και κασερι, ντιπ με κριτσινια..

για γλυκο εφτιαξα κεικ καρυδια και λυχναρακια και φυσικα η νονα εφερε τουρτα..

σημερα στον παιδικο θα κανουν το παρτι του Χ..χιχιχι..κουβαλισαμε τουρτα, τζαντζαλα..θα σας βαλω φωτο...

Δωρουλα..πολυυυ ωραιο το δοματιο..καθολου μωρουδιστηκο..μ'αρεσε...

Αχ ασε με την πανα..δεν ξερω..νομιζω οτι οι αλλοι το πιεζουν..εγω ειμαι πιο διαλακτικη μαζι του....

σημερα τη νυχτα του μικρου του πονουσ εη κοιλιτσα..ξυπνησε και εκανε κακα λιιιγο σαν διαροια..αλλα δεν ξαναεκανε..αραγε τι βρηκε κατω και εφαγε ο μικρος εξερευνιτης μου;;;;

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΟΛ ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΤΗΣ, ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!

ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΣΟΥ, ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!

ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ, ΑΧ ΑΝΤΕ ΝΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ Η ΣΕΙΡΑ, ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΤΣΟΥΠΡΑ ΜΟΥ :D

ΔΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΩΘΕΙ? ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΝΕΣΕΣ ΠΟΛΥ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ? :roll:

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ, ΑΝΤΕ, ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΣ? ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ :P

ΦΑΝΟΥΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ, ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ ΒΡΕ :x ΑΝΤΕ, ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ, ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ;)

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΝΕΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ, Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΤΣΑΧΠΙΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΛΟΓΟ ΠΑΙΔΑΚΙ, ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΟ ΜΑΝΑ :lol: Κ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΤΡΕΛΟ ΕΡΩΤΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ! :P ΑΡΧΙΣΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΜΕΝΗ Η ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΑ

ΜΟΥ.

ΑΥΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΣΑΣ ΦΙΛΩ, ΠΑΩ ΝΑ ΖΥΜΩΣΩ ΨΩΜΑΚΙ ΑΦΡΑΤΟ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟ :D

Δημοσίευση

ΦΑΝΗ ΜΟΥ ΡΘΕ ΤΩΡΑ Η ΑΠΟΡΙΑ: ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΟΥ ΣΚΟΥΠΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ? :roll: ΚΑΙ ΜΕΝΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ "ΕΚΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!" :lol: ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΤΗ ΣΚΟΥΠΙΣΩ :roll:

Δημοσίευση

Helloooo......!!!

Nα' μαι κι εγω...!!

Χρυσα....... Τι ειναι οοοολα αυτα τα "παραξενα"....???

Μου εφυγαν τα σαλια...... 8-}8-}8-}8-}:lol::lol:

Μπραβο χρυσοχερα μου!! :D:D:D

Στεφανια μου... Μονο τα τσισα σκουπιζει μονη της.. :oops::oops::oops:

Στα κακα φωναζει "εεεεεεεεκανα.... ελα να με σκουπισεις"...! [smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif]

Νομιζω οτι ειναι πολυ μικρη ακομη για να της μαθω να καθαριζει καλα τα κακα της..

Φανταζεσαι τι εχει να γινει? Θα γεμισει ο τοπος σκ@τ@........ :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Να δωσεις πολλαααααααααα πολλα φιλια στην Αννουλα σου!!! :x:x

Και καλη επιτυχια στο ψωμακι σου!!

Δωρουλα τι εξυπνο αυτο που εκανες με τα γραμματακια και τους αριθμους στο δωματιο!!

Μ' αρεσε πααααααρα πολυ!!!!!!! :D

Αχ! Κοριτσια.. Σημερα η μικρη τι μου ειπε?

Θα σας τα πω λεξη προς λεξη.

-"Μαμα, το μεσημερι ειδα την γιαγια Δ εξω στο σπιτι μας..

Κατεβηκε απο τον ουρανο.."... :( ...

(πιανει τα νερα απο τα καγκελα και τα γλυφει..)

Της λεω ειναι βρωμικα... μη ρε Αναστασια...!

Και μου λεει..

"Καθαρα ειναι... ο χριστουλης τα εστειλε με την γιαγια" :cry::cry::cry:

Το πρωι πηγαμε σουπερ μαρκετ και διαλεξε γαλα μονη της... :shock:

Πηρε το νουνου kid (για τον 2ο χρονο και μετα)...

Περασαμε και απο το φαρμακειο και ταχα μου ταχα.. :lol: της ειπε ο φαρμακοπ. οτι δεν εχει αλλο γαλα γι΄αυτην!!! :mrgreen:

Το ηπιε ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΗΣΗ πριν λιγο.... :shock::shock::shock::shock:

Μπηκα για να σας πρηξω παλι...?? ηθελα να΄ξερα.... :roll::roll::roll::roll::roll:

Παω να αποτελειωσω την κοτοσουπιτσα μου....!!!

Καληνυχτα σε ολες!!!

Φιλια πολλα!!!!!!

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια...........πολυ μαγειρικη επεσε μπαραβο σας......εγω εκανα κρεπες αποψε εγινε κ...ος η κουζινα αλλα φαγαμε κ το ευχαριστηθηκα,τις ηθελα απο μερες κ αρεσουν κ στον μικρο πολυ.......

Στεφανια μου, οχι καισαρικη εκανα γι αυτο σκεφτομαι πως θα τα ξαναπερασω,αν κ ειχα γρηγορη αναρρωση κ η τομη μου δεν φαινεται καθολου πλεον εκεινες η 2 -3 μερες μετα ειναι σαν μαχαιρι στην καρδια μου..........δε θελω να τα ξαναζησω

Πότε θα ξεκινησεις να ετοιμαζεις τα πραγματα του μωρου;

Φανη, μπαραβο με το γαλα μια χαρα τα πατε αν κ δεν ειχα καταλαβει οτι επεινε ακομη σκονη...

Κ γω στα κακα τον σκουπιζω εννοειται με τα τσισα τα κανει ορθιος πλεον απλως τον τελευταιο καιρο θελει να πηγαινουμε μαζι παρεα στην τουαλετα κ τα ιδια κανει κ στην δασκαλα του στον παιδικο "ειμαι μικρουλης" λεει, μαλλον τον επηρεασε η εγκυμοσυνη ολο αγκαλιες κ μπεμπεκιστικα κανει.....

πολλα φιλια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

κοριτσια μου καλημερα!

μαλλον με ξεχασατε!

ειμαι καλά απλα περασα ενα κουραστικο τριμηνο και χαθηκα.

τα κυριοτερα νεα είναι ότι καταφερα ΚΑΙ τελειωσα το μεταπτυχιακο και αγορασαμε σπίτι.

ακομα με την κοιλια στο στόμα διαλεγω πλακακια.

φιλια σε ολες

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ :)

ΧΑΡΟΥΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ-ΠΩΠΩ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΑ :? ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ :lol: - ΚΑΙ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!

Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΠΩΣ ΠΑΕΙ, ΑΝΤΕ ΕΦΤΑΣΕΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ! ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΑΣ?

ΚΑΛΕ ΔΩΡΑ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕΣ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ Κ Η ΤΟΜΗ ΣΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ(ΕΜΕΝΑ ΓΑΜΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ??? :evil: ) ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ? ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΨΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ :lol::lol::lol: ΑΑΑΑ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΗΝ ΠΕΣΩ ΠΑΛΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΧΕΤΟ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΥΠΗΣΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΒΛΑΚΑΣ-Η ΒΛΑΜΜΕΝΗ ΔΗΛΑΔΗ- ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ, ΑΣΤΕΡΙ Η ΤΥΠΙΣΣΑ :evil::evil::evil:

ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ, ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ? ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑ, ΠΛΥΜΜΕΝΑ Κ ΣΙΔΕΡΩΜΕΝΑ( ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ :D ).

ΕΙΔΕΣ ΜΩΡΕ ΦΑΝΗ ΠΟΥ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΓΙΑ ΧΑΖΟΜΑΡΙΟΥΛΕΣ??? ΟΡΙΣΤΕ ΚΟΤΖΑΜ ΚΟΠΕΛΑ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ #:-s

ΦΙΛΑΚΙΑ, ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ!

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια..πολλες απουσιες βλεπω!!!!!!!!!!!!!!

Καταρχας καλο μηνα κ καλο καλοκαιρι να χουμε κ αλλα κακα να μην μας βρουν....κ σ ολες τις εγκυουλες καλη λευτερια κ γερα μωρακια ολες μας!!!!!!!!!!!!

Χαρουλα, τελεια σε ζηλευω που τελλειωσες το μπτχ σου,εγω ακομη παιδευομαι εχω μλεπξει μ εναν καθηγητη αστα να πανε,ηλπιζα για τον επομενο μηνα,θα δουμε....

καλοριζικο κ το σπιτι σαας, αληθεια ποτε γεννας;

Στεφανια μου, ναι οντως η ακινησια της επισκληριδιου νομιζω με αγχωνει περισσοτερο το χω παρει ασχημα πολυ αλλα ουτε ολικη ναρκωση θελω να κανω...Να σε ρωτησω εσυ πόσο εμεινες με την επισκληριδιο μετα τη γεννα; κ πότε μμπορεσες να σηκωθεις;

τα ρουχακια εγω τωρα θ αρχισσω να τα πλενω κ καποια πραγματα ακομη που θα παρω δεν τα χω ψωνισει ακομη....Εσυ μόνο καλοκαιρινα φορμακια θα παρεις μαζι σου;

σας καληνυχτω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ :D ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?

ΕΓΩ ΚΑΛΑ, ΞΥΠΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 7:00 ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΜΕ ΤΑΡΑΞΕ ΓΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ :( , ΓΕΝΙΚΑ Ο ΥΠΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ :cry:

ΔΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΠΟΤΕ ΕΦΥΓΕ Η ΕΠΗΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΥ, ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΑΙΞΕΙ ΛΙΓΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΓΕ :? . ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ, ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ :roll: ΠΑΝΤΩΣ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΝΟΜΙΖΩ...

ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΡΟΥΧΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ...ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ...ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ. :roll:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...