@Ioanna0030ειμαι μια εβδομάδα πίσω αλλά ακόμα δεν κανονίσαμε β επιπέδου,μια μηνιαία επίσκεψη έχουμε τώρα….πάντως κ εγώ αυτήν περιμένω για να ξεκινήσω να ετοιμάζω κ πράγματα να το ζήσω λιγάκι ….
κοριτσια πάντως εγώ δεν περνάω καλά,με κόλλησαν ίωση και οοολο αυτό μου γύρισε σε ιγμοριτιδα…πρώτη φορά στην ζωή μου,ξεκίνησα αντιβίωση και κορτιζόνη…ταλαιπωρία σκέτη!
Καλησπέρα και σε κορίτσι μου και ευχαριστώ για την απάντηση σου!! Α μπράβο που δεν χρειάστηκε να κανεις αντιπηκτικές. Ίσως είναι κ ανάλογα στο γιατρό στο τι προτείνει προληπτικά κάποιο προτείνουν και salospir.
Ομοκυστείνη την έλεγξα και είναι φυσιολογική όπως και το Φυλλικό οξύ. Όπως και να χει θα το δω και με τον γιατρό και τι προτείνει σε περίπτωση εγκυμοσύνης.
Κορίτσι μου καλησπέρα!! Μην αγχώνεσαι!! Δεν είναι απολύτως τίποτα. Έχουμε ακριβώς την ίδια μετάλλαξη. Εγώ ελέγχω κάθε χρόνο την ομοκυστεΐνη και παίρνω συμπλήρωμα felicine για 3 μήνες και μετά το σταματάω. Στην εγκυμοσύνη το πήρα από την αρχή και μέχρι να γεννήσω, όπως μου είχε πει η αιματολογος και αντιπηκτικές ενέσεις δεν έκανα καθόλου. Είναι η πιο ήπια μορφή θρομβοφιλιας.
Αααχχχχ!!! Φίλη είμαι σκουπίδι όλη μέρα… Στα δίδυμα δεν ήμουν έτσι…Βέβαια δεν δούλευα, κ είχα μόνο τον εαυτό μου… Τώρα;;; Απορώ πως βγαίνει η μέρα… Σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς!!!
Recommended Posts