Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

εμείς θα πάμε κοριτσοπαρέα, (εγώ, η Φ και η Ι) ντυμένες καρναβαλάκια σε κανέναν παιδότοπο μάλλον :roll:

Είμαστε μόνες σήμερα :(

:shock: καλά γιατί πάτε μακρυά?

μόνο για κάποιους είναι δύσκολα?

για τους περισσότερους. Σας πληροφορώ ότι κι εγώ έχω σταματήσει να παίρνω κουλούρι από το φούρνο 40 λεπτά και προτιμώ να πέρνω μαζί μου ότι έχω σπίτι

• Απαντήσεις 994
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

anastasia περαστικα .Πριν αρκετους μηνες και ο Μ ειχε τον πρωτο του πυρετο και ετσι ειχα μπει και γω εδω μεσα και ρωτουσα !!!

μια ωρα να ποσταρω αυτο .

ολοι μας εχουμε κοψει παρα πολλα .

Δημοσίευση

Μαρία μόνο 40λεπτά έχει το κουλούρι? εδώ στους περισσότερους φούρνους 60λεπτά :o:o

Βασικά τσατίζομαι που έχουν κόψει τις εκδρομές στα σχολεία, αυτές που πηγαίναμε κάθε μήνα σε κάποιο πάρκο, τώρα πηγαίνουν μόνο προγραμματισμένες σε θέατρα, μουσεία κλπ και όλες επί πληρωμή :evil::evil::evil: και τα 8€ είναι μεγάλο ποσό και κάποιοι έχουν 2,3,4 παιδιά.....

Και ο χορός που έχουν την Κυριακή είναι 6€ για τα παιδιά και 11€ για τους ενήλικες. Είμαι σίγουρη ότι η συμμετοχή θα είναι πολύ μικρή....

Κατερίνα περαστικά, φαρυγγίτιδα έπαθες?

Αναστασία περαστικά στην Άννυ δεν θυμάμαι αν σου είπα :oops:

Δημοσίευση
ρε παιδιά θα τρελαθώ

μιλάμε ο κόσμος είναι επικίνδυνος!! :o

:shock: μα 27,5% η ΝΔ?

θα τρελαθούμε? για πόσο χαμηλό IQ μιλάμε πια?

για πολύ χαμηλό!!!!!!!!!!!

και πάω στοίχημα ότι μετά τις τελευταίες δηλώσεις του Σαμαρά το ποσοστό θα ανέβει κι άλλο........................................

Δημοσίευση

Μα να μην τρελαθεις???Και ΚΑΘΕ φορα τα ιδια!Χρυσοψαρα ολοι....Τι να πεις???Ας μου αναλυσει μια νεοδημοκρατισσα το σκεπτικο!δλδ ψηφιζεις ΠΑΛΙ ενα κομμα το οποιο ειχε σχεδον τη μιση ευθυνη για τοσα σκανδαλα κ φυσικα την καταντια μας?Επειδη τι?Πραγματικα απορω!

Κατερινα κατσε στα αβγα σου!Οχι στης Μαριας! :P:lol: Κ εγω θα εβγαιαν σημερα..θα πηγαιναμε κ το απογευμα σε αποκριατικο παρτυ,...Δε βαριεσαι?ας ειμαστε καλα....!

νατασουλα γτ ρε συ τετοιο ποσον για συμμετοχη???11 ευρω???? :o

Δημοσίευση

geia sas!!

tha me anexteite me ta greeklish! o anastasis kati ekane xtes k akoma de mporo na to ftiakso

anastasaki perastika sthn anni.. oi dosologies autes einai pou eipan ta koritsia

natasoula euxaristo gia ta xronia polla!

ontos vlakeia auto me ta sxoleia. k emeis persi den ta pigainame peripatous, olo ekdromes epi pliromi pigainame giati oi alloi daskaloi den ithelan na kathontai sto parko :shock: eleos

giota ena mina e? epeidi kleinei o paidikos to kalokairi?

kala gia ta pososta ths nd den to sizitao kan...

sa laos eimaste aksioi tis moiras mas.. ti allo pia..

kala diladi ti foto tis marias mono ego tin eixa katalavei? :lol: ma tooooso eksipni eimai pia :mrgreen::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλημέρα......

Πολλή δουλειά ρε πούστη..... :twisted::twisted::twisted:

Για να βρω τους επιχειρηματίες μιλάω με 300 διαφορετικούς ανθρώπους και στέλνω 300 διαφορετικά μέιλ....Έλεοςς!!!!!!!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Επιτέλους λύθηκε το μυστήριο με το αβγό;;;;; :lol::lol::lol::lol: Μαρία μη βάζεις κι εσύ ρε κορίτσι μου σπαζοκεφαλιές..... 8-}8-}8-}8-}

Νατασούλα η Ιω έχει να πάει από τέλη Ιανουαρίου παιδικό και έχει σαλτάρει.... :?:?:?:? Ενώ είχε ενημερώσει ο Γ. ότι δε θα πάει όλο το μήνα στη γραμματεία, χθες πήρε η δασκάλα της σπίτι να ρωτήσει τι κάνει και μίλησε με την Ιωάννα...Την άρχισε στο μπίρι μπίρι η μικρή και δε σταμάταγε.... :lol::lol::lol: Όλα τα νέα της τα είπε.... :roll::roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol: Και στο τέλος της είπε ότι θα έρθω σχολείο τη Δευτέρα.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Λέω να την πάω από Δευτέρα.... :?:?:? Ελπίζω μόνο να μην κολλήσει τίποτα... :roll::roll::roll:

Κάποια με ρώτησε αν την παλεύει η πεθερά μου με τα δυο στο σπίτι..... :roll::roll::roll: Τη μια εβδομάδα ήμουν εγώ με τη μπέμπα νοσοκομείο, οπότε ηταν μόνη με την Ιωάννα....Η Ιωαννα γενικά είναι πολύ καλό παιδί, πολύ ήσυχο, οπότε δεν την ενοχλεί...Η μπέμπα που έχει αρχίσει εδώ και 2-3 μέρες μια γκρίνιαααααα, δεν παλεύεται.... :twisted::twisted: Αλλά μου λέει η πεθερά μου ότι όταν δεν είμαι εγώ σπίτι, είναι ήσυχη....... :shock::shock::shock::shock: Μα ρε πούστη μου με το που με βλέπει συφιλιάζεται;;;;; :twisted::twisted:

Μωρή Στάσα πρώτη φορά αντιπυρετικό;;;;; :o:o:o 2,5 χρονών παιδί δεν έχει ξανανεβάσει πυρετό;;;;;; :o:o:o:o Ντεπόν μισό του βάρους.... :roll::roll:

Α, επίσης τσουπωτή σαν την Ιω και η Αννυ...Η Ιω πέρυσι ήταν 15, φέτος 16.... :lol::lol::lol::lol:

Κατερινάκι περαστικά ρε....

Γιώτα έλα μωρέ η ψυχούλα μου... :x:x:x:x

Χρύσα εσείς πως είστε;;;Συνήλθατε;;;;;; :roll::roll:

Ερηηηηηη κουκλάκι είναι ο Κώστας..... :x:x:x

Αφροοοο ούτε εγώ εχω τουίτερ... :?:? Λες να είμαι πίσω τεχνολογικά;;;;; :lol::lol::lol:

Αρτζι 3 ώρες γιορτή;;;;;;; :shock::shock::shock::shock:

Καλά για τον Σαμαρά τι να πω.....Οι άνθρωποι είναι για ζουρλομανδία..... :evil::evil: Εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να τον ξαναψηφίσω....ΚΚΕ δαγκωτό..... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλέ κι εγώ νερό συνήθως παίνρω από το σπίτι.....Και φαγητό και καφέ.... :roll::roll::roll: Δε γίνεται αλλιώς.....

Λενάκιιιιιιι πως πάει ο μπέμπης με τα σκατά;;;;; :lol::lol:

Βίκυ μωρη θα βγει 5 κιλά ο μπέμπης.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θου τι έκανες με τα κόλυβα;;;;; :roll::roll::roll::roll:

Η Τόνια που είναι;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll: Χάθηκε..... :geek::geek:

Δημοσίευση

ρεκ οριτσια!!!!!!!!!!!!!!

το αυγο ειναι τηγανητο σε μπολικο ελαιολαδο για αυτο κανει το μαυρακι στην ακρη!!!!!

αμα ηταν σε λιγο βουτυρο θα ητανε ασπρο!! τσ τσ τσ μα πια!!! καλε ποια ειπε μπουγατσα?????? :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

μαλλον καμια αθηναια ππυ δεν ξερει τι ειναι πραγματικη μπουγατσα!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

και μιας που λεμε για μπουγατσα καντε αυτην θα παθετε!!!!!

http://koiliodoylos.blogspot.com/2011/0 ... _3182.html

υπεροχη πανευκολη πεντανοστιμη λεμε!!!!(την εφαγα πριν να αρχισω διαιτα μην μου την πειτε αμεσως!!!) :-p

αχ και εγω θελω να παω για εμβολιο τον μικρο και το σκεφτομαι..να παιρνω τηλ. που θα βρω..κτλ κτλ

γιωτα κριμα η μικρη...αχ οπως θα την στειλεις ρε 1 μηνα? κλεινει ο παιδικος ε??? :(

μου την δινουεν τα καρναβαλαι σας το εχω πει???????????? πωπω πολυ ομως!! ιδιως το πατρινο καρναβαλι..μπιαχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

καλα εχθες ηρθε η μαρθα...πανικος...κατα τα αλλα καλα ητανε!!! :lol::lol:

τη νεπομενη φορα θα εχουμε και 2κιλα μανταρινια απο την αρχη να τα πουμε ησυχα!!

ααα μαρθα το παραμυθι δεν το εδωσα το βραδυ..τελος λεω τιμωτια εισαι..ας μην το πετουσες!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

simpethra mouuuuuuuuuuu se epairna til xtes alla pali den ekane oute tout

ti skata???????

o mikros ola ok me ta kaka, den kanei kathe mera vevaia alla ta kanei apo monos tou!!! teleia dil!

a tin edosa tin pipila xtes ston anastasi k den tin ithele! de mporouse na tin piasei kala

apelpistika!!!! eklaige 2 ores k metaniosa tin ora k ti stigmi pou tou tin edosa

fovotan vasika min vgalei pali spirakia... k otan tou eipa oti einai kathari k tha tin prosexoum tin evale k koimithike se 5 deuterolepta

ax....

kale venigia pes

pos ta perasate????????

eprepe na mpastakotho merxi to apogeuma telika!

Δημοσίευση

simpethra mouuuuuuuuuuu se epairna til xtes alla pali den ekane oute tout

ti skata???????

o mikros ola ok me ta kaka, den kanei kathe mera vevaia alla ta kanei apo monos tou!!! teleia dil!

a tin edosa tin pipila xtes ston anastasi k den tin ithele! de mporouse na tin piasei kala

apelpistika!!!! eklaige 2 ores k metaniosa tin ora k ti stigmi pou tou tin edosa

fovotan vasika min vgalei pali spirakia... k otan tou eipa oti einai kathari k tha tin prosexoum tin evale k koimithike se 5 deuterolepta

ax....

kale venigia pes

pos ta perasate????????

eprepe na mpastakotho merxi to apogeuma telika!

Δημοσίευση

ναι ένα μήνα κλείνει τον Αυγουστο ..και αναγκαστικά θα πάρουμε άδεια τέλος Αυγούστου ,να δω τι θα πρωτοκανω τον Αυγουστο... αρχες μετακομίζω,μετά έχω γαμο ... μήπως να μην πάω? :lol::lol::lol:

εγώ καθαρισα το σπίτι,καθομαι ,τρεχει κ η μυτη μου αίμα...ψιλιάζομαι ότι έχω κ προωρη αρθρίτιδα (έχει κ η ξαδερφη μου και η γιαγια μου)...να δω ποτε θα παω να κανω εξετασεις..επλυνα το καθισμα του αυτοκινητου ,να βρω πως ξαναμπαινει ..ρε παιδια θελω να βγαλω τις ζώνες από το καθισμα και να την δενω με του αυτοκινητου..

μα Λενα μου εσυ εισαι κοριτσοπουλο!!!!αστους γερους!!! :lol:

Δημοσίευση

Γιώτα είναι μικρή ρε ακόμα για να την δένεις με την ζώνη του αυτοκινήτου

Αίμα γιατί τρέχει η μύτη?

Για το καλοκαίρι κι εγώ το σκέφτομαι πολύ και δεν ξέρω τι θα κάνω, η μαμά μου μόλις κλείσουν τα σχολεία μέσα Ιουνίου θα φύγουν Καβάλα, να δώ τι θα κάνω με την Έλενα....... ο παιδικός είναι μέχρι της 4 και εγώ σχολάω 5

Δημοσίευση

Γυρίσαμε :D

ήταν πολύ πολύ πολύ ωραία, υπήρχε καρναβαλικό κέφι, κάθε τάκη και κάθε τμήμα είχε μια μικρή παράσταση :D .....γενικώς ήταν πολύ ωραία!!! :D

και το μπουμπούκι μου καλά πέρασε μου είπε!!! :D

μόνο που ξέχασα το καπέλο μου!!! :roll::roll:

σας φιλώ!!! :x

Δημοσίευση

χθες το βραδυ ο μικρος με δαγκωσε 6-8 φορες μεσα σε 10 λεπτα !!! αουτσ !!!

μας ακουσε ο Μ και ηρθε να δει ,του εβαλε και μια κατσαδα να μην με δαγκωνει :lol::lol::lol::lol::lol:

γιωτα δεν ξερω τι καθησμα εχεις αλλα ειναι μικρη ακομα ...και τι σε πειραζει που την δενεις με την ζωνη του καθσματος ?!!

μια ευδομαδα ακομα και ερχετε (λογικα) ο Κ !!! ε μετα θα μου σπαει εκεινος τα νευρα :lol::lol::lol::lol: οπως και να εχει δεν την γλυτωνω :lol::lol::lol::lol:

Γιωτα γιατι να εχεις σονει και καλα κατι ? και μενα μου ανοιγει η μυτη οταν κουραζομαι ,ειναι χαλια ψυχολογικα η απο ζεστη ....και μου ανοιγει μονο απο την μια πλευρα γιατι απο την αλλη εχω κανει καυτηριαση πριν χρονια γιατι ειχε σπασει η αρτηρια ,ειχε σπασει στον υπνο μου παλι καλα που το καταλαβα !!! :o

Δημοσίευση

όταν ήμουν μικρή από το πολύ κλάμμα έσπασε μια αρτηρία..με είχαν σε ακινησια για ποσες μερες ,κατι μου κανανε ,κατι ειπαν για καυτηριαση ,5 ημουν δεν ξερω λεπτομερειες..εκτοτε τρεχει συχνα κ πολύ...θυμάμαι τη μανα μου ώρες ολόκληρες να με έχει με το κεφαλι πίσω ,με το χερι δεμένο ψηλά και διαφορα αλλα τεχνασματα που της λέγανε...τα τελευταια χρονια που ειχα μεγαλωσει απλα καθομουν πανω απο τον νιπτήρα και άφηνα το αιμα να τρεχει ,ρίχνοντας κρυο νερό στο μετωπο...το αιμα δεν εχει σχεση με κατι ,απλά το ανέφερα... την ρευματοειδη αρθρίτιδα φοβάμαι γτ με πονανε οι κλειδωσεις κ αμα κατσω κατω δεν μπορω να σηκωθω,επίσης αγκυλώνουν οι κλειδώσεις..πως να το εξηγήσω?πηρα 2 πιτογυρα να το τσικνισω...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...