Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αντί να διαβάσω 13 σελίδες Κανονικού Δικαίου, διάβασα 13 σελίδες τρενακίου! :twisted::twisted::twisted::twisted:

Μα η επιπολαιότητα κορίτσια είναι ελάττωμα μείζον και να ξέρετε οτι τελικά έτσι είναι. Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι. :oops::oops::oops:

Απαπαπα Η εξεταστέα ύλη του μαθήματος είναι σε λινκ στο eclass του παν/μιου και διαβάζω απο τον Η/Υ. Θα πάρω το φλασάκι μου και θα πάω στον σταθερό που δεν έχει ίντερνετ γιατί είναι μεγάλη ξεμυαλίστρα.

Στα δικά μας τώρα! Μαρία και Άφρο και Βίκυ χέστηκα στο γέλιο λέμε με τις ατάκες σας.

Μου φτιάξατε την μέρα!

Μαρία είναι πολύ όμορφο που σκέφτεσαι έτσι πάντως (και αν αυτό σε παρηγορεί) σκέψου οτι με τον Γ από την στιγμή που αγαπηθήκατε και παντρευτήκατε, έχετε έλθει σε κοινωνία προσώπων, έχετε δημιουργήσει σχέση προσώπων στην οποία έχετε ενωθεί ασυγχίτως και αδιαιρέτως, δηλαδή χωρίς σύγχιση σαν πρόσωπα (και όχι σαν άτομα), αλλά και χωρίς διαίρεση.

Η κοινωνία είναι αγάπη και το πρόσωπο ελευθερία, η αγάπη είναι ο θάνατος της ετερότητας σε ελευθερώνει απο την ατομικότητα (ατομικισμό). Είναι εκστατική, σε βγάζει από τη στάση που είσαι και σε οδηγεί προς το άλλο πρόσωπο. Σε ελευθερώνει δηλαδή απο τον εγωϊσμό και σε οδηγει προς το άλλο πρόσωπο και σε αυτήν την κατάσταση, τη λεγόμενη ιστορία ή αλλιώς κατάσταση του πτωτικού κτιστού, αλλά και στην παναιώνια κατάσταση, δηλάδη στη Βασιλεία του Θεού και την αληθινή ζωή. Ο γάμος είναι ένας απο τους δύο δρόμους που επιλέγει ο άνθρωπος, πάντα μέσα σε κοινωνία προσώπων να φτάσει την τελειότητα, το κατ' ομοίωσιν.

Αυτή είναι η θεολογική προοπτική της αγάπης, που απαντά τον προβληματισμό σου.

Με λιγα λόγια μην ανησυχείς! Θα είστε μαζί για μια αιωνιότητα και μία μέρα (όπου μέρα, βάλε τη ζωή στο πλαίσιο της ιστορίας)! :lol:

Αχ κορίτσακια μπορεί να με περάσετε και για γραφική, αλλά αυτή είναι η δική μου αλήθεια. :oops::oops:

Και πριν και μετά την σχολή... :oops::geek::mrgreen:

Έρη μακάρι να είσαι έγκυος!!! Θα χαρώ πολύ! :x:x:x:lol:

Δημοσίευση

Μαρία είναι πολύ όμορφο που σκέφτεσαι έτσι πάντως (και αν αυτό σε παρηγορεί) σκέψου οτι με τον Γ από την στιγμή που αγαπηθήκατε και παντρευτήκατε, έχετε έλθει σε κοινωνία προσώπων, έχετε δημιουργήσει σχέση προσώπων στην οποία έχετε ενωθεί ασυγχίτως και αδιαιρέτως, δηλαδή χωρίς σύγχιση σαν πρόσωπα (και όχι σαν άτομα), αλλά και χωρίς διαίρεση.

Η κοινωνία είναι αγάπη και το πρόσωπο ελευθερία, η αγάπη είναι ο θάνατος της ετερότητας σε ελευθερώνει απο την ατομικότητα (ατομικισμό). Είναι εκστατική, σε βγάζει από τη στάση που είσαι και σε οδηγεί προς το άλλο πρόσωπο. Σε ελευθερώνει δηλαδή απο τον εγωϊσμό και σε οδηγει προς το άλλο πρόσωπο και σε αυτήν την κατάσταση, τη λεγόμενη ιστορία ή αλλιώς κατάσταση του πτωτικού κτιστού, αλλά και στην παναιώνια κατάσταση, δηλάδη στη Βασιλεία του Θεού και την αληθινή ζωή. Ο γάμος είναι ένας απο τους δύο δρόμους που επιλέγει ο άνθρωπος, πάντα μέσα σε κοινωνία προσώπων να φτάσει την τελειότητα, το κατ' ομοίωσιν.

Σισσάκι δεν είπαμε να μην ξεχνάς το χαπάκι σου? [smilie=tongue9.gif]

Σ'ευχαριστώ μωρό μου που με σκέφτεσαι :x:x:x:x:x

Δημοσίευση

όλα τα πιάνεις Άφρο!!!χαχαχααχαχαχα

Σίσσυ πρέπει να περάσεις 38 μαθήματα και να πάρεις πτυχίο το 2013?κατάλαβα καλά?

Ερη αρχιμαγείρισσα έβαλα τις σουπιες στη χύτρα (αρχιτεμπέλα και οικολόγος!!) ,σε πόση ώρα λες να είναι έτοιμες? :shock::?

Δημοσίευση

Έρη!!! :twisted::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Αυτή πάντως είναι η αλήθεια του θρησκευτικού γάμου στον χριστιανισμο. :?

Πάντα σε σκέφτομαι και το ξέρεις σκατούλα! :P:x

Γιώτα μια χαρα καταλαβες! Και αφού έχεις τόση διαύγεια πνεύματος δεν έρχεσαι να διαβασεις και κανα μάθημα για μένα να το δώσεις για μένα και να το περάσεις ΓΙΑ ΜΕΝΑ;;;; Έλααααα.... θα σε αφήσω να διαλέξεις!!! :D:lol::lol::lol::lol:

Αργυρούλα δεν κρατάω κακίες! Για ποιά με πέρασες;; Για την ψηλέγκω!!! :lol::lol::lol:

Εξάλλου για την Μαρία το έγραψα! ;) Είμαι σίγουρη πως ο Γ της θα το εκτιμήσει. :)

Δημοσίευση

Βίκυ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Καλέ σιγά μη μιλήσω με τον Π για τέτοια θέματα, αφού με το που θα ανοίξω το στόμα μου να πω για... π.χ. οντολογία με σύνδεσε με Κάιρο και γύρισε στο αγαπημένο του κουπόνι! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πάντως ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να περάσουμε όλοι μας από την ουσιοκρατία και την ατομοκρατία στην προσωποκρατία; Παω να βάλουμε τον εαυτό μας σε δεύτερη μοιρα;

Μαρία :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Εγώ λέω να το κάνεις! Θα φέρει παπα να σε διαβάσει! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Και αν θες να σου λέω κατα καιρούς κανα τέτοιο να τον βγάλεις νοκ άουτ!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλέ τι όνειρα είναι αυτα που βλέπεις;; :lol:

Ε κι αμα είσαι μόνη σου;; Τι θα κανεις θα το φτύσει το μωρό;; Μέχρι να γεννησεις θα έχον έρθει ουουουου μέχρι και γω θα έχω προλάβει που μένω και στην άλλη άκρη της Αθήνας! :lol:

Δημοσίευση

Αυτή είναι η θεολογική προοπτική της αγάπης, που απαντά τον προβληματισμό σου.

Με λιγα λόγια μην ανησυχείς! Θα είστε μαζί για μια αιωνιότητα και μία μέρα (όπου μέρα, βάλε τη ζωή στο πλαίσιο της ιστορίας)! :lol:

:-B:-B:-B:-B:-B:-B:-B:-B:-B:-B:-B:-B:-B:-B:-B:-B:-B:-B:-B:-B:-B:-B:-B:-B Χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ.......

Δεν έχω καταλάβει τπτ το βλήμα!!!! :D:D:D

Μάλλον πρέπει να το ξαναδιαβάσω!!! :mrgreen::mrgreen:

Δημοσίευση

Νατασα ...βαλε τν υπολογιστη μπροστα και διαβασε του το κι εσυ!

εγω αν το κανω...θα κανει οτι και ο Π. της Σισσυ...θα με κοιταξει με υφος..."οκ αλλαξε δουλεια,και οι ορμονες χορευουν"και θα γυρισει να παιξει στοιχημα...!

στη Μ-Ι εβλεπα οτι ειχα γενννησει και την κλειδωσα σπιτι και πηγα για καφε...

πραγματικα αυτο με τους πονους η τα νερα και να ειμαι μονη με τηνν μικρη ειναι ενα αγχος!

σημερα ακουσα για μια ληστεια...και εναν βιασμο...ελπιζω το 2ο να ειναι φημη...γιατι αν δεν ειναι...τοτε εχουμε ξεφυγει πολυ!

Δημοσίευση

Kaleeee!!!Οσα δε γραψατε 1 βδ τα γραψατε σε 1 μερα??? :D:D:D

Κοριτσι "του γιατρου" εννοειτε φιλτατες Αργυ κ Γιωτα???(μονο την 90 σελ διαβασα!) :-w Αν ειναι ετσι δε με πειραζει...Αν ομως ειναι απλα του γιατρου χωρις μεταφορα τοτε...προτιμω του λαου!!!Πως να περιορισω αυτο το κορμι μονο για εναν γιατρουδακο? =))=))=))=))

Επισης οποια θελει να μου την πεσει στ'αληθεια κ οχι για πλακα...Περιμενω!Στην αναβροχια καλο κ το χαλαζι! :P:P:P:lol::lol::lol:

Ωραια!Τωρα εγινα μονη μου ρομπα σε δημοσιο φορουμ!Να πω λοιπον στους ξενους πως δεν εχω γκομενο(αν κ μ'αυτα που μου εχει κανει ο συζ. ισως θα επρεπε εδω κ χρονια!),ουτε λεσβια ειμαι! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πριν διαβασω τις υπολοιπες σελ να γραψω λιγα-οσα θυμαμαι απο τις 10 σελ που διαβασα νωριτερα!

Θουλη ο Θ ειναι αστερι! :o:o:o:D:D:D:D Αχ σε καμαρωνω που εχεις βγαλει παιδι-θαυμα!!! :D:D:lol::lol::lol:

Γιωτα για τα λουκανικα το επαθα το σοκ-ακι μου :P αλλα..Τι να πεις??? :?

Εσυ με ρωτησες για το εργοστασιο? :?:? Ναι εχει.Εξαγωγες ρουχων κανει.Δε μου αρεσει να λεω "εργοστασιο" αλλα...ειναι... :oops::oops: Η ψωναρα ο αντρας μου! :oops::P:lol:

Παναγιωτα το ποσο χαρηκα δε λεγεται...βεβαια εχω ακομα ενα σφιξιμο στην καρδια κ δε νομιζω να φυγει ποτε....Οι σκεψεις κ η ανασφαλεια...Ουφ!Η μητροτητα!!!

Φραγκισκα μου μακαρι να τα λεμα!Αν σου πω οτι λυπαμαι που φευγεις στου διαολ. το κερατο?Τεσπα!Να μην χανεσαι!Να τα λεμε! ;):D:D

Γωγουλι καλη αρχη μωρη γουρουνιτσα μου! :P:lol::lol::lol: δεν μπορουσες να κρατησεις λιγακι τη στοματαρα σου κλειστη(χωρις να τρως κ να βριζεις! :lol::lol: ) κ πας κ σκας σε χαζομαρουλες τα λεφτακια???τεσπα!Μη σε απογοητευω αλλα νομιζω πως μια χαρα θα εχαες κιλακια με σωστη διατροφη!Παντως και σαν απλη διαιτολογος δεν ειναι ακριβη με 30ε/βδ! ;) Συγχαρητηρια κ για την Ι!!!! :D:D

Αργυρουλα εχετε κ στη Γερμανια κατινες κ ανεγκεφαλες? :lol::P:P πως ειναι το μπουμπουκι?Πως την παλευετε ολη μερα?προσεχει απο μονη της ή ταρζανιζει?

νομιζω εχετε γραψει πολλα κ ωραια οποτε συνεχιζω μετα...μαλλον!

Δημοσίευση

Γειααααααααααααααα!!!

Γελάω μόνη ρε τρελές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παναγιώτα μουυυυυυυ πόσο χάρηκα με τον πατατούλη!!!!! Θα σε ξαναπάρω τηλ να τα πούμε!!! Όλα καλά!!!

Σίσσυ εσύ τώρα διαβάζεις ας πούμε;;;;;;;;;; Ρε συ τα 13 πολλά δεν είναι; Εγώ όσες φορές πήγαινα να δώσω έπαιρνα τα γνωστά three!!!! Εσύ ελπίζω να είσαι πιο τυχερή!!!!

Γιώτα ξεκίνησες διατροφή;; Εύγε!!!!!!!!!! Καλή αρχή!!!

Έρη μου κάνε ένα τέστ γιατί θα σκάσουμε ομαδικώς εδώ μέσα!!!!! Τα γιουβαρλάκια τα έκανες;;;;

Βίκυ νομίζω πως όλες οι εγκυμονούσες βλέπουν ουάου όνειρα!!! Και γω έβλεπα! Από την άλλη σκέψου τη Λένα που τα βλέπει έτσι κιαλλιώς!!!! :lol::lol::lol:

Μαρία κάτι τέτοια σκέφτομαι και γω. Και θυμάμαι τον μπαμπά μου συνέχεια που μου λέει πως θα μεγαλώσουν τα παιδιά μου και δεν θα το καταλάβω......

Θου σε πήρα τηλ αλλά με γείωσες. Πού γυρνάς καλέ;;;;

Αναστασία σου την πέφτουν στεγνά ή είναι ιδέα μου;;;;;;;;; :lol::lol::lol:

αααααα δεν θα το ανεχτώ άλλο ,τα έφτιαξες με την κουμπάρα μου ααααααααααααααν θυμάσαι!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Το νύχι καλό; Είναι αυτά τα τσάμπα που έκανες παλιοφτωχιά;;;;;; :lol::lol::lol:

Φρανίτα μα λουκάνικα;;;;;;;;;;;; :lol::lol::lol: ]

Απορώ πως σου μιλάω ακόμη.............

Αργι και Νατάσα μου ανόιξατε την όρεξη με τα τσιπουράκια σας!!!!! Τόσο πολύ που χτύπησα μια πίτσα σπιτική!!!!!! Κάνε και καμια φακοσαλάτα και τίποτις παραπάνω για να έρθουμε και μεις βρε!!! Οικογενειακώς!!! Δε μας θέλετε;;;;;;;; :lol::lol::lol:

Έλενα πως πάνε τα μαθήματα;;;;;;Οδήγηση ξεκίνησες ή ακόμη;;;;

Μάγδα 2,5 ώρες στην πισίνα;;;;;; Δεν παπούδιασαν τα χέρια της;;; :lol::lol::lol: Αφού της άρεσε να πηγαίνετε! Δεν έχει κανένα τμήμα μπειμπι σουίμινγκ να πάτε;;;;;;

Αφρο θηλάζει για να κοιμηθεί ο Μ;;;; Πόσες φορές ζητάει μέσα στη μέρα;;;; Εμένα άπειρες!!!!

Γωγώ καλή αρχή με τη διατροφή. Εγώ δε συμφωνώ και τόσο μαυτήν την προσέγγιση βέβαια. :geek::geek::geek:

Το ψωμί εσσαίων το βρίσκεις στα βιολογικά. Είναι φτιαγμένο από φύτρο σιταριού και νερό. Οπτικά είναι μαύρο,εσωτερικά είναι σαν λάσπη. Έχει 2,70 ευρώ και τρώγεται στην καθισιά άνετα. Γίνεται τέλειο τοστ αλλά είναι νιανιά γιαυτό που συνηθίσαμε.Είμαι σίγουρη πως δε θα σου αρέσει. Αν το φας θα ανοίξει και το εντεράκι σου!!!!! Το παίρνω που και που. Ρώτα και τη Θου που έχει δοκιμάσει!!! Το μηλόξυδο είναι σούπερ. Είναι πιο υγιεινό από το κρασόξυδο και δεν είναι παστεριωμένο!

Χρύσα θες συνταγή απο τα γεμιστά ε;;;;

Βουαλά!!!!

1 μεγάλο κρεμμύδι

Λίγα φύλλα δυόσμο

1 χούφτα κινοα για κάθε γεμιστό (για μια μέτρια πιπεριά)

+2-3 χούφτες πλιγούρι

1 ματσάκι μαιδανό

1 βάζο σάλτσα (γιατί ντομάτες τωρα γιοκ)

αλάτι πιπέρι

1 κσ λάδι(για κάθε γεμιστό)+2-3 παραπάνω

λίγο νερό

Μουλιάζεις την κινόα απ'το βράδυ. Το πρωί την ξεπλένεις καλά (για να φύγουν οι σαπωνίνες)ανακατεύεις όλα τα υλικά (με τη μισή σάλτσα). Γεμίζεις τα γεμιστά και ρίχνεις στο ταψί από πάνω την υπόλοιπη σάλτσα μαζί με λίγο νεράκι λίγο λάδι και αλάτι. Ψήνεις 1,5 ώρα στοςυ 180 (ή όσο τα ψήνεις έσυ τα γεμιστά σου) και στον μισό χρόνο τα αναποδογυρίζεις

Δημοσίευση

μωρέ μπας και ήταν Ελληνίδα η μάνα βρε Αργυρώ? :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Αναστασία εγώ καταλαβα του γιατρού της Ιουλίας... :oops::oops::oops::oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ότι να'ναι!!! :lol::lol::lol::lol:

διάβασε ναανοίξει η καρδιά σου!!!!!!!

μωρέ Βίκυ εγώ μονο σεξ ονειρευόμουν όλο το βράδυ κάθε βράδυ στην εγκυμοσύνη!!!ξεσκίστηκα στον υπνο μου μιλάμε .... :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol::lol: σοφός ο λαός που λέει ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Επίσης η γλυκόζη και η φρουκτόζη που υπάρχει στα φρούτα διασπάται πανεύκολα από τον οργανισμό. Το ίδιο ισχύει για το μέλι και την λακτάση που υπάρχει μόνο στο ωμό γάλα.(όχι παστεριωμένο-ομογενοποιημένο straight from katsika's boobs ) :lol::lol::lol::lol:

Επίσης το αλάτι που καταναλώνουμε (θαλασσινό επιτραπέζιο-κατεργασμένο) είναι εντελώς άχρηστο για τον οργανισμό. Το real αλάτι (γκρίζο θαλασσινό ή Ιμαλαιών) περιέχει πληθος στοιχείων απαραίτητων για τον οργανισμό μας.

Δημοσίευση

Νατασακι μου διάβαζα, αλλά κουράστηκα (είχα και σχολή) και είπα να σταματήσω, ε ξεμυαλιστηκα και με τις τρελές και αυτό ήταν.

Το παιδι μου κοιμηθηκε σήμερα απο τις 8, εγω είμαι στο πατρικο μου, τώρα πάω σπιτι μου.

Δεν πειραζει που δεν καταλαβες, τα έγραψα και ψιλομπερδεμένα, ΟΜΩΣ θα γράψω ένα άρθρο για την Ολιβ (της το έχω υποσχεθεί) και τότε θα τα γράψω καλύτερα.

Φεύγω γιατί βραδιασε πολύ και πώς θα πάω σπίτι μου;;;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...