Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερες..καλα?

δε τα διαβασα ολα..εμεινε μια σελιδα..

εγω αφροδιτη η χαρα μου ειναι το σουπερ.οταν ειμαι σπιτι κ νιωθω οτι θα σκασω σκεφτομαι ΤΙ θελω απ το σουπερ..κουραστικο μεν αλλα ηρεμουν..ως συνηθως

θα σς βαλω τις ζωγραφιες του θοδωρη :oops:

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ρε Θούλη :o:o:o:o:o:o ούτε εγώ δεν κάνω τέτοια μηχανή :shock::shock::shock::shock:

αν σας ζωγραφίσω εγώ θα πάθετε πλάκα, ούτε 1 ετών παιδί δεν ζωγραφίζει σαν εμένα :roll::roll::roll:

θούλη ρώτα από πόσο ετών δέχονται παιδιά για ζωγραφική, να μην το αφήσει....μιλάμε πολύ ωραίο!!!

μπράβο :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Γωγώ ναι Αθήνα μένει, θα της το πω!!! ευχαριστώ :x

Δημοσίευση

Εγώ δεν έχω δεί καμιά ταινία του Αγγελόπουλου :oops:

Κρίμα πάντως γιατί έφυγε από ατύχημα :(:(

Βρήκα κάτι συνταγές για σαλάτες με καβουρόψιχα και είναι όλες τίγκα στην μαγιονέζα:shock::shock:

Γωγώ καλή αρχή :D:D

Μάρθα έλα ρε μόνος του τις κάνει?

Η Έλενα μόνο μουτζούρες κάνει, και μ'αρέσει που στον παιδικό βάζουν και τίτλο, τους διαβάζουν πχ παραμύθι και μετά τα παιδιά κάνουν ζωγραφιές και στο χαρτί γράφουν τον τίτλο του παραμυθιού, της Έλενας είναι όλες ίδιες, μόνο μουτζούρες και μάλιστα με ένα χρώμα

Και κάθε φορά που μου την δείχνει , με ρωτάει: "ωλαία μαμά?":lol: :lol::lol:

Δημοσίευση

τελειο θου !!!! εχει φοβερη αντιληψη και δεξιοτητα στο χερι!!!

νατασουλα δεν χρειαζετε να βγαλεις τελειος τους υδατανθρακες αλλα να τους μιωσεις και παλυ θα χασεις ;)

εγω αυτο κανω εδω και δυο ευδομαδες και εχω χασει ποντους !!! και ενα κιλο!!!

Δημοσίευση

Χρύσα και που το βρίσκεις αυτό το ψωμί χωρίς γλουτένη;;;Και πως το ζητάω;;;; :roll::roll::roll:

Θούλη :o:o:o:o:o:o Μωρή τι ζωγραφιές κάνει;;;;;; :shock::shock::shock::shock: Έχω μείνει...Η ιω μουτζούρες κάνει και τώρα έχει αρχίσει και ζωγραφίζει μέσα σε "πλαίσιο".... :roll::roll:

Αρτζι μια χαρά τότε.... ;););) Αν θες να σου δώσω και τα τηλ της.... ;);)

Α, δε σας είπα..Χθες είχα συνάντηση με την δασκάλα της Ιωάννας.... :D:D:D:D:D

Μου είπε ότι είναι άλλο παιδί...Δε χτυπάει, δε σπρώχνει, δε δαγκώνει.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Ίσως μου είπε το έκοψε επειδή την δάγκωσαν κι αυτήν δυο φορές και φοβάται μην της το ξανακάνουν... :lol::lol::lol::lol: Επίσης, μου είπε ότι έχει παααρα πολύ πλούσιο λεξιλόγιο, χαρακτηριστικά μου είπε ότι "έχει λεξιλόγιο για λεξικό του Μπαμπινιώτη" :lol::lol::lol: ότι συνέχεια μιλάει, ότι αυτό είναι το ταλέντο της...Η ομιλία.... :roll::roll::roll::D:D:D:D:D Ότι της αρέσουν πολύ τα παραμυθιά, ότι είναι πολύ συγκεντρωμένη σε ό,τι κάνει, ότι συμμετέχει πάρα πολύ στα ομαδικά παιχνίδια, ότι είναι έξυπνη.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Μου έδειξε κάτι ζωγραφιές της...Στη μια είχε σχεδιασμένο ένα φύλλο από δέντρο και ένα σαλιγκάρι και είχε τελειτσες και έλεγε δειξτε στο σαλιγκαράκι το δρόμο για το φύλλο...Η Ιω είχε ζωγραφίσει το δρόμο.... :?:?:?:lol::lol::lol: Και είδα τη ζωγραφιά ενός άλλου παιδιού που είχε κάνει την γραμμή.... :o:o:o Σοκ....Και της λέω "Η Ιω γιατί δεν μπορεί να το κάνει έτσι;;;" :roll::roll: Και μου λέει "αλλα παιδάκια έχουν κλίση στη ζωγραφική...Ι Ιω είπαμε έχει στο λόγο.." :lol::lol::lol:

Της είπα ότι με προβληματίζει το γεγονός ότι ενώ μιλάει εδώ και πολύ καιρό, από πολύ μικρή ακόμα μπεμπεκίζει και μόνο όταν θέλει, μιλάει πεντακάθαρα και μου είπε ότι είναι φυσικό..Να μην ανησυχώ... :roll::roll::roll:

Επίσης, όταν μου είπε ότι είναι πολύ προσηλωμένη σε ό,τι κάνει, την κοίταζα :?:?:? Της λέω εγώ είχα αντίθετη άποψη και φοβόμουν μήπως έχει πρόβλημα συγκέντρωσης γιατί σπίτι δεν παίζει με το ίδιο παιχνίδι πάνω από 5 λεπτά.... :roll::roll::roll::roll: Αλλά μου είπε ότι προφανώς τα έχει βαρεθεί ή ίσως δεν είναι της ηλικίας της και με προέτρυνε να της πάρω ζωγραφικές κλπ.... :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Το μόνο πρόβλημα που έχει είναι ότι δεν τρώει καλά στο σχολείο.... :shock::shock::shock::shock: Η Ιω και να μην τρώει;;;;; :lol::lol::lol: Μου είπε ότι τρώει μόνο τα στέρεα, σούπες δεν θέλει, φακές δεν θέλει...Ενώ σπίτι της τρώει... :roll::roll::roll::roll: Της είπα ότι δε φτιάχνω σούπες σπίτι και ίσως γι'αυτό και ίσως επειδή δεν ξέρει να φάει μόνη της σούπες... :?:? Μου είπε ότι και η ίδια προσπαθεί όταν έχουν τέτοια φαγητά να την ταϊσει, αλλά δεν θέλει.... :roll::roll::roll: Αυτά τα ολίγα!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλέ, δε σας είπα...Βικάκι και Τόνια θυμάστε που συζητούσαμε στη συνάντησή μας για τη νυχτερινή πάνα της Ιως;;;;;;;Την προηγούμενη Τρίτη, το βράδυ δηλαδή μετά τη συνάντησή μας, δεν της έβαλα...Και από τότε κανένα βράδυ.... :D:D:D:D Και δεν είχαμε ούτε ένα ατύχημα... :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Μόνο που κάθε βράδυ με φωνάζει να τη πάω τουαλέτα..... :?:?:?:? Και νυστάάάάάάάζζζζζζζζζζζζζωωωωωωω... i-)i-)i-)i-)i-)i-)

Μα τόσο καιρό πως τα κράταγε δηλαδή και δεν κατούραγε την πάνα και τώρα κάθε μα κάθε βράδυ θέλει τσίσα;;;;; :roll::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

εχει ερωτα με τη ζωγραφικη..τρελα..

χθες πρωτη φορα εκανε τετοια τελεια βαρκα..μα οτι βλεπει απο μας να ζωγραφισουμε το κανει μετα απο καιρο..μιλαμε τα μπλοκ μας εχουν παριε φωτια..ε ας κανει κ αυτος κατι μη γκαριζει μονο :lol::lol::lol:

για ζωγραφικη θα το ψαξω απο του χρονου..

ρε νατασουλα τι φαγητα κανεις..μπραβο..εγω τα πολυ κλασικα μιλαμε..

για διαιτες δε ξερω τιποτα :oops::oops:

Δημοσίευση

Άφρο λάθος διατύπωση, κι εγώ έτρωγα υδατάνθρακες αλλά ελάχιστους, η βασική διατροφή ήταν πρωτεϊνες

Γωγώ σουπερ δηλαδή η Ιω :D:D

Συγχαρητήρια και για την πάνα

Θου η μαγειρική μου αρέσει και δοκιμάζω διάφορα, με τα γλυκά δεν τα πάω καλά :?

Μιλάς κι εσύ που όλα κάτι μαγειρεύεις? :mrgreen:

Δημοσίευση

Γωγώ γκούγκλαρα και βρήκα και τα τηλέφωνά της και μια δίαιτα 7 ημερών κατά της κυταρίτιδας βρήκα, την οποία και θα κάνω από βδομάδα :D , θέλω να την μελετήσω πρώτα ;) ....μόνο που λέει αυγό μόνο το ασπράδι και εγώ τι θα τον κάνω τον κρόκο που τρελαίνομαι για αυγό? :o:o:o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

η Ρ. ζωγραφίζει το γρασίδι, ένα σπίτι και τον ουρανό και πάντα μα πάντα θα κάνει και έναν κύκλο :?:lol::lol::lol::lol::lol: και στον παιδικό, όταν πάω να την πάρω την ρωτώ τι ζωγράφισες και μου λέει "έναν κύκλο" :lol::lol::lol::lol: "και ένα σπίτι και γρασίδι και ουρανό" :roll::roll::roll: επειδή εγώ της τα έδειξα, αλλιώς δεν νομίζω.....!!!! :roll::roll::roll:

Γωγώ μια χαρά η Ιω δλδ :D και μπράβο για την πάνα :D

Αφρο γιατί το έγραψες με μικρά γράμματα? :?::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

αφρο :lol::lol::lol::lol::lol:

τη μερα τη εβγαλε?

εμενα εχει 3 βραδια που το παω τουαλετα΄δηλ το προλαβαινω

η αναστασια νατασα ιουλια τονια κτλ που ειναι?

βλεπω κατερνα κ χιονουλα..γειααααααααααα

γωγω μπραβο στη ιω ρε..καλο αυτο με το σαλιγκαρι..θα το δοκιμασω στο θοδωρη

Δημοσίευση

Ρε Θουυυυ τι μουτράκι είναι ο γαμπρούλης μου... :x:x:x:x:x Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι αυτό το κουκλί κλαίει όλη μέρα.... :roll::roll::roll::oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol::lol: Α, επίσης είναι ίδιος με την ανηψια-βαφτιστήρα σου....Την Μαρθούλα... :D:D:D:D Έτσι μου φαίνεται...Μοιάζουν πολύ... :roll::roll:

Τις Ugg να τις αφήσει και να αρχίζει να βάζει λεφτά στον κουμπαρά του για να παίρνει στην γυναικάρα του (δηλαδή στην κουκλάρα κορούλα μου :lol::lol::lol::lol: ) σε μερικά χρόνια... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Όσο για το σαλιγκαράκι, καλή ιδέα.... :roll::roll: Μου έδειξε και μια άλλη ζωγραφιά της που έπρεπε να χρωματίσει τα ρούχα...Ρε κορίτσια μου γράφει στο τετράδιο και στο πλαίσιο αυτό ήταν και η συγκεκριμένη ζωγραφιά, "μάθαμε τα χειμωνιάτικα ρούχα ή τα ζωάκια της φάρμας ή τα χρώματα".... :?:?:?:?:?:?:? Είναι δυνατόν σε αυτή την ηλικία να μην τα ξέρουν αυτά;;;; :roll::roll::roll: Μου έκανε εντύπωση, αλλά δεν είπα τίποτα.... :?:?:?:?:?:?:?:?:?:?

Αρτζιιιιιι :-bd:-bd:-bd:-bd:-bd

Θου κι εσύ μωρή τι τη θες τη διατροφή για την κυτταρίτιδα αφού δεν έχεις;;;;; :-w:-w:-w:-w

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ πρώτα θα αδυνατίσω και μετά θα δω τα υπόλοιπα.. :roll::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

γτ να μη δε εχω κυταριτιδα καλεεε

με τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο γλυκαααα

ολη λενε οτι μιαζει τη μαρθουλα :x:x:x

κ ΟΛΗ οταν βλεπουν τα παιδια μου στο δρομο σχολειο κτλ λενε ειναι ΙΔΙΟΙ.ενας με λεει δδιδυμα ειναι? :o:o:o

μονο η νατασα λεει δε μοιαζουν :roll::roll: αλλα εδω αυτη λεει οτι ο παντελης μοιαζει τη αδερφη μου :lol::lol:

Δημοσίευση

θουλη....δεν εχω λογια...ουτε για τη φωτο ουτε για τις ζωγραφιες!

ειναι φοβερες!

Γωγω...σιγα μην αφησει η θουλη να παρει γνησιες ογκ στην κορη σου...

εσυ θα πρεπει να δωσεις την κορη με ουγκ ,μαζικαι για την πεθερα!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!

Μόλις τελείωσα το διάβασμα και είπα να γράψω, θα ξυπνήσει η Ε,είμαι σίγουρη!!!!

Χάρηκα πάρα πολύ με τα νέα της Παναγιώτας!!!!!Εύχομαι να μην ξαναπάθει ποτέ τπτ ο Φωτάκος σας!!!Να είναι γερό το πουλάκι μου!Φαντάζομαι τρομάρα ε;Α παπα,ούτε να το σκέφτομαι,που το βρίσκουμε το κουράγιο ομως εκείνη την ωρα ε;

Σχολιάζω ότι θυμάμαι και ότι προλάβω...

Έρη μακάρι να είσαι εγκυούλα!!!!Σου το εύχομαι ολόψυχα!!!!

Θουλάκι κουράγιο μανούλα,η δικιά μου περνάει δύσκολα τελευταία και δεν αντέχω,πόσο μάλλον με 2 :?:?

ΟΙ ζωγραφιές του Θ ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!!!Σαν την Αργυ και εγώ δεν μπορώ να ζωγραφίσω τπτ,δεν πιάνει καθόλου το χέρι μου....

Να το κυνηγήσετε πάντως,είναι ταλεντάκι ;);)

Αργυρώ πάει καλά η Ρέα ε;Μπράβο της,πολύ δυνατό παιδάκι είναι τελικά,έκανες πολύ καλή δουλειά ;)

Όσο για την μάνα στο σχολείο τι να πω που θέλει να μπει και στο βρακί της δασκάλας :evil:

Γωγώ καλη επιτυχία με τη δίαιτα!!!!Να τα ΄χασεις όλα τα κιλάκια σου!!!!θέλω και εγώ να χάσω αλλά δεν το παίρνω απόφαση....

Επιτρέπεται να σε διώξουν ρε;Σαν μωρομάνα δεν έχεις δικαιώματα;

Νατασούλα πεινάω και μου άνοιξες τη όρεξη με τα φαγητά σου!!!Είναι όλα τέλεια!!!και αρκετά,αν σκεφτώ κάτι άλλο θα σου γράψω

Ξύπνησε τέλος χρόνου.....

Φιλιά σε όσες δεν ανεφερα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...