Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μολις εμαθα κατι παρα μα παρα πολυ ευχαριστο!!!

Δε σας λεω τι..ας δεσει το πραγμα με το καλο και θα σας πω.

Σημερα θυμηθηκα την Αφρο..

απο τον Νοεμβριο ειναι λιγμενη η πιστωτικη μου καρτα και μου ηρθε καινουρια και δεν την ειχα ενεργοποιησει..

χτες παρειγειλα κατι βιβλια και δε μου την εκανε δεκτη..και αναρρωτιομουν γιατι αφου δεν την χρισημοποιω και ολο το πιστωτικο οριο εινει ελευθερο...

πηρα στην τραπεζα να τους κραξω..και :oops::oops::oops:

εγω φταιω

Αργυρω ειναι οχι περιεργοι..ειναι αδιακριτοι και ενοχλιτικοι

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ελα μου ντε ποτε ?ε ποτε ?

καλα εχω αρχισει και νιωθω οτι δεν θελω να θηλαζει αλλο ,με εκνευριζει οταν θηλαζει ....με το ζορι το κανω ....οταν βρησκω ευκαιριες τον βαζω για υπνο χωρις θηλασμο αλλα το σκασμενο κανει αποσβεση καποια αλλη στιγμη :twisted::twisted::twisted: ολο μου το ειναι το σωμα μου το μυαλο μου λεει "οχι αλο ο Μ ,δεν θελω "

Δημοσίευση

Παναγιώτα πολύ χάρηκα που γυρίσατε σπίτι σας και είναι καλά ο Φώτης :x:x:x:x:x

Άργυρώ μια χαρά τα είπε ο άντρας σου

Για την τελευταία μάνα καλύτερα να μην σχολιάσω :evil::evil:

Πήγατε για αλλαγή σήμερα?

Σίσσυ κι εγώ 13 νόμιζα ότι είχες σύνολο

Έρη αν θέλεις 2ο σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι έγκυος :D:D

Περιμένουμε νέα

Για την νυχτερινή έξοδο με την Φραν τα είπε η Αναστασία οπότε δεν λέω τίποτα άλλο.

μόνο ότι είχα να βγώ κάτι χρόνια σε μπαράκι, στο μαγαζί που πήγαμε δεν ήξερα καν ότι υπάρχει

ώρες ώρες νιώθω λες και ζώ σε άλλη πόλη:?:?:?:?

Πείτε καμιά ιδέα για ουζομεζέ

Θέλω να κάνω το Σαβ τραπέζι στους κουμπάρους μου

Λέω να κάνω:

γαρίδες σαγανάκι

Πιλάφι με γαρίδες

κολοκυθοκεφτέδες

τζατζίκι και κάτι άλλο σε σαλάτα

Τι άλλο θα ταίριαζε?

Χρύσα ότι κι αν είναι μακαρι να πάει καλά :D

Άφρο με την δουλειά τι θα κάνεις τελικά?

Δημοσίευση

Ναταασούλα, ωραία είναι:

- γαύρος τηγανιτός ή μαρίδα

- γίγαντες στο φούρνο

- ντολμαδάκια

- τυρί φέτα ψητή σε αλουμινόχαρτο με λαδάκι και ντοματούλα από πάνω

- πατατοσαλάτα

- μια μικρή χωριάτικη

- μια μικρή λαχανοσαλάτα

όλα τα παραπάνω + το σαγανάκι να τα προσφέρεις σε μικρά πιατάκια για να κάνεις ατμόσφαιρα ουζερί :D:D:D

τώρα για τα ντολμαδάκια και τους γίγαντες αν θες άγόρσαε έτοιμα γιατί πού να τα φτιάχνεις όλα αυτά?!! :roll::roll::roll:

εγώ νομίζω ότι η μάνα αυτή είναι λίγο "αμμόρφωτη"!!! :!:

Αφρο τι έγινε τελικά με την δουλειά και τον παιδικό? νομίζω ότι θα σταματήσει τον θηλασμό όταν αρχίσει παιδικό γιατί θα λείπει, θα είναι κουρασμένος και ίσως να μην βλέπει που θηλάζεις τον Π., μάλλον ζηλεύει!!! :roll::roll:

ρε κορίτσια από την ΛαΛα είχατε κανένα νεό? έχω καιρό να την "δω"!!! :!:

Δημοσίευση

α Νατασούλα αύριο το απόγευμα είναι να πάμε για αλλαγή :!:

κορίτσια δεν βγαίνω καθόλου έξω :? .....μόνο για να πάρω τον Λ.: έρχεται ο άντρας μου και μας παίρνει με το αυτοκίνητο το μεσημέρι και κατεβαίνω εγώ για να πάρω τον Λ. από το σχολείο!!! :?

κοινώς αν δεν χτυπήσω την πόρτα του ψυχολόγου αυτές τις μέρες........

Δημοσίευση

Ελα ρε Αργυρουλα...δε θελλω τετοια...

Νατασα δενε χω να προσθεσω τιποτα..

μονο αν θες να κανεις μερικα καναπεδακια, και φυσικα να παρεις μερια αλιπαστα..ρεγγες κλπ κλπ, καμια τυροκευτερη

Αφρο με δυο παιδια δεν θα πηγαινα Σμ...αλλα θα μου πεις πως και τι θα φας;;;..καλο κουραγιο

εμας βρεχει..

περιμενω να ερθει το κουριερ με τα βιβλια για τα μεγαλα μουσεια..αντα να δω πως θα κουβαλισω σπιτι και τους ζωγραφους και τα μουσεια

Δημοσίευση

Ωραία,

θα κάνω και φασολια γίγαντες, μπουγιουρντί, λάχανο σαλάτα, από παστά έχω κολιό και μπορεί να κάνω και παντζάρια με γιαούρτι και καρύδια

ντολμαδάκια μου αρέσουν πολύ αλλά θέλουν πολύ χρόνο και με τα παιδιά δεν θα προλάβω

ψάρια δεν θέλω να τηγανίσω γιατί είναι σαλοκουζίνα και μυρίζει πολύ

θα κάνω και ψαροκροκέτες στο φούρνο για τα παιδιά κι ελπίζω να φάνε και από το πιλάφι με τις γαρίδες

Ευχαριστώ κορίτσια :D:D

Αργυρώ γιατί δεν βγαίνεις αφού γυρίσει ο άντρας σου?

Άφρο σε καταλαβαίνω αλλά δεν γίνεται και να μην βγείς καθόλου, ο Μ περπατάει ή ζητάει κι αυτός καρότσι?

Δημοσίευση

επίσης και καβουρόψυχα =p~=p~=p~=p~ μου αρέσει πολύ!!!!

να υποθέσω ότι θα προσφέρεις ουζάκι :D:D

ο άντρας μου έρχεται, τρώει και κοιμάται.....να αφήσω τα παιδιά μόνα τους? στο σπίτι γίνεται Ο χαμός!!! :!:

Αφρο δεν βάζεις τον Μ. στο σκαλάκαι που συνδέεται με το καρότσι? αν ναι τότε κανένα πρόβλημα, πολλές φορές εγώ πήγα έτσι στο ΣΜ και όταν έπαιρνα τον Λ. από τον παιδικό!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα....Δε διάβασα τίποτα άλλο πέρα από το ποστ της Παναγιώτας..... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Παναγιωτίνι μου γλυκο χαίρομαι που τελικά δεν ήταν τίποτα σοβαρό..... :D:D:D:D:D:D Άλλο κακό να μη σας βρει και να μην ξαναζήσετε ποτέ ποτέ ποτέ κάτι ανάλογο... :(:(:( Φαντάζομαι την αγωνία που πέρασες...Φιλάκια πολλά σε όλους σας.... :x:x:x:x:x

Στη δουλειά άρχισαν τα όργανα.... :?:?:?:? Αρχισαν οι απούσεις.... :(:(:(:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Φοβάμαι μήπως έρθει και η σειρά μου... :roll::roll::roll::roll:

Κατά τ'αλλα σήμερα πήγα στη διατροφολόγο που πάει η ξαδέρφη μου..

Έκανα τεστ δυσανεξίας τροφών....Και μου έδωσε διατροφή.....

Με παχαίνου κρέας χοιρινό (τέτοιο έτρωγα συνήθως) :lol::lol::lol: , ντομάτα :o:o , λάχανο :o:o:o:o και διάφορα άλλα...Ακόμα και το λεμόνι και το ξίδι.... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Να δούμε πως θα πάω..Πόσα θα χάσω.... :roll::roll::roll: Πάντως το έχω πάρει θερμά το ζήτημα... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσίευση

πηγα!!

εδωσα τον μικρο διπλα στην φιλη μου να παιξει με την μπουμπου και πηγα με τον Μ.

ναι καλε στο σκαλακι βαζω τον Μ αλλα οσο νανε δεν ειμαι ανετη και γριγορη ...και ελληνικοι δρομοι και πεζοδρομια !!!μου εφυγε ενα ελατηριο απο το σκαλακι :twisted::twisted::twisted::twisted:

τον Μ τον βαζω στο καροτσι για να παω σουπερ μαρκετ οταν δεν εχω τον μικρο για να βαζω στο καροτσι και τα ψωνια :D

Δημοσίευση

Αργυρώ δηλαδή κάθε μέρα που γυρνάει από την δουλειά τρώει και κοιμαται? :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Όπως αυτός έχει ελευθερο χρόνο για τον εαυτό του έτσι χρειάζεσαι κι εσύ, δεν μπορεί να το καταλάβει?

Αφού ξυπνήσει δεν μπορεί να ασχοληθεί λίγο με τα παιδιά να πάς μια βόλτα?

Την καβουρόψυχα πως να την κάνω? δεν έχω ξανακάνει :?:?:?:?

Γωγώ από ψωμιά και ζύμες σου έκοψε τίποτα?

Το έχω απορία γιατί τα κόβουν σχεδόν σε όλους κι αν κόψει τους υδατάνθρακες είναι λογικό να χάσεις κιλά

Εγώ έχω ξεκινήσει διατροφή (είμαι στην 3η εβδομάδα) τρώω τα πάντα αλλά σε μικρές ποσότητες προσπαθώ να μην ξεπερνάω τις 1200 θερμίδες/ημέρα.

Να δώ για πόσο θα αντέξω βέβαια, πάντως έχω χάσει 2 κιλά :D:D:D

Με την δουλειά ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα

Δημοσίευση

Xρυσα :(:(:(:(:(:(:(

εχω τα ανηψια μου εδω...νοιωθω καπως...!

ποσο με εχει επηρεασει δε φανταζεστε!

Αφρο...αχ με 2 παιδια μονη!

ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!

σημερα για πρωτη φορα στα κεπ με εξηπυρετησαν χωρις σειρα...

ενοειται οχι στο κεπ το δικο μας!

ερωτηση...εκτος απο ληξιαρχκη πραξη γαμου τι αλλο χρειαζεται να δηλωθει το παιδι!

πω πω εχω κανει ντιλιτ στο μυαλο μου σε ολα!

ενοειται οτι η βαλιτσα παραμενει αδεια....και ντεκορ στο σαλονι!

Σισσιω...τα εμαθες?

η πληρωμη τους στις 13 ολα μαζι με τις περικοπες...

θα δουλευουν ολη μερα για ποσο ποσο αραγε?

Γωγω τι εγινε στη δουλεια?

νοιωθω οτι βαδιζουμε σε πολυ δυσκολο δρομο...ολοι!

αλλα ποσο στενομυαλοι ανθρωποι υπαρχουν!

χθες ελεγα στην αδελφη μου για τις περικοπες του Π. (κρυφ)ακουσε τη συζητηση ο πετρας μου...

και ξερετε τι ειπε....

"καλα να παθετε...μαθατε να εχετε ολα...να πηγαινετε στη δουλεια με το αμαξι... οχι με το λεοφορειο και να τρωτε καθημερινα κρεας...γενεθλια στα παιδια..κλπ"

μα χαρηκε που εχουμε σχεδον ενα μισθο κατω?

δε θελω να πιστεψω κατι τετοιο!

αχ δεν μπορω να ακουω τετοια!

Δημοσίευση

Νατασούλα για δες εδώ:

http://sintagoulis.gr/tag/%CE%BF%CF%85% ... gs=1&adv=1

πήγε ένας συνάδελφος του άντρα μου στον γιατρό για να του προτείνει δίαιτα και του έκανε εξέταση αίματος και από το αποτέλεσμα του είπε να μην τρώει υδατάνθρατες από το απόγευμα και μετά....το έκανε και σε 3 εβδ. έχασε 4 κιλά!!! :!: κατά την διάρκεια της ημέρας τρώει κανονικά ό,τι και πριν!!

Γωγώ εύχομαι να παραμείνεις στην δουλειά :) ....... όμως ρε κορίτσια φυσικό είναι αν κόψεις το χοιρινό, κόψεις τα ζυμαρικά, κόψεις τα ψωμιά, κόψεις τα τηγανιτά, μειώσεις την ποσότητα ε τι στο καλό δεν θα χάσεις? :roll::roll::roll: το δύσκολο είναι η αυτοσυγκράτηση και το κίνητρο!!!

πάμε σε διαιτολόγο και κάνουμε την δίαιτα που μας λέει επειδή μας το λέει, αλλιώς....

Δημοσίευση

Νατασούλα καμία σχέση....Ψωμί φυσικά και έχω, αλλά μόνο πολύσπορο...Το τεστ έδειξε ότι έχω ευαισθησία στο λευκό αλεύρι και στη γλουτένη και το μόνο ψωμί χωρίς γλουτένη είναι το πολύσπορο...Το ίδιο και για τα μακαρόνια...Αν φαω, θα πάρω μακαρόνια χωρίς γλουτένη...Και αλάτι απεξέργαστο...Επίσης, δεν κάνει να φάω μαύρη ζάχαρη, ζαχαρίνη και φρουκτόζη, αλλά ζάχαρη δεν έχω πρόβλημα....Απλώς θα την αποφεύγω μόνη μου..Να καταλάβεις σήμερα πρώτη μέρα δίαιτας μου έβαλε για απογευματινό μια σοκοφρέτα.... :shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::@):@):@)

Επίσης, φρούτα με ενοχλούν όλα όσα έτρωγα.... :lol::lol::lol::lol: Μπανάνα, πορτοκάλι, φράουλες.... :(:(

Από καφέδες ελληνικός και νες που ούτως ή άλλως δεν πίνω...

Από θαλασσινά, σαρδέλες, ξιφίας, μύδια και γυαλιστερές.... :?:? Που επίσης δεν τρώω...

Αλάτι δεν κάνει και μου είπε να πάρει ανεπεξέργαστο βιολογικό.....Και αντί για λεμόνι και ξίδι, να πάρω μηλόξυδο.... :?:?:? Αλλά σε γενικές γραμμές δεν πεινάς...

Πχ μου έχει και σουβλάκια με μια πίτα και ομελέτα και κρέας λεμονάτο.....

Βέβαια είναι κάτι μερούλες που μου φαίνεται θα λιμοκτονήσω..Πχ μια μέρα μου έχει κανονικό φαγητό και απογευματινό και βραδινό μου έχει μόνο από μισό ανανά.... :o:o:o Και δεν έχω ξαναφάει ανανά και δεν ξέρω αν θα χορτάσω.... :?:?:?:?:?:?:?:?:?

Επίσης, αυτή που πήγα εγώ δεν είναι διαιτολόγος...Έχει τελειώσει ιατρική και απλώς έχει κάνει μεταπτυχιακά σε διατροφολογία...Και είναι και Σέρβα.... :?:?

Κορίτσια δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γυναικάρα είναι...Έπαθα σοκ....ΤΟΟΟΟΟ ΚΟΡΜΙΙΙΙ.....Και από μούρη πολύ όμορφη...Και μου είπε ότι είναι 40αρα..Αλλά ούτε της φαίνεται.... :?:?:?:? Μου είπε ότι τα κορμιά απαιτούν θυσίες...Αυτή εκτός από διατροφή, κάνει μασάζ, σάουνες, μεσοθεραπεία και κάτι άλλα..Ούτε ξέρω τι είναι αυτά.... :?:?:?:?

Δημοσίευση

ο υδατανθρακας οπως και η προτεινη ειναι η καυσιμη υλη του οργανισμου μας .

το σωμα μας ομως καιει πρωτα την πρτεινη και μετα τον υδατανθρακα γιατι η πρωτεινη ειναι το "βασικο"καυσιμο και καιγετε πιο ευκολα και γριγορα .το σωμα μας φτιαχτικε για να καιει προτεινη και λιγο υδατανθρακα .Ο υδατανθρακας που δεν καιγετε αποθηκευετε και γινετε λυπος .

Ψωμι ασπρο ,ζυμαρικα ασπρα ,ζαχαρη και ολλοι οι κατεργασμενοι υδατανθρακες δεν μας προσφερουν ΤΙΠΟΤΑ παρα μονο λυπος ,οι ακατεργαστοι εχουν το καλο οτι εποβαλετε ενα μερος και και γινετε λυπος και εχουν και φυτικες ινες οφελιμες .

οταν κοψεις τους υδατανθρακες αρχιζει το σωμα και καιει το αποθηκευμενο λυπος οταν δεν του φτανει η πρωτεινη ;)

ακομα ειναι καλο οταν εχει λιγουρα για γλυκο να πλακονεσε μεχρι να μην θελεις αλο και οχι να το τρως σιγα σιγα καθε τρεις και λιγο ,ετσι η ινσουλινη βγαινει μια φορα για να "σκουπισει" και οχι πολλες και αποφευγεις την απορυθμιση της (λιγουρες καθε τρεις και λιγο) και την μεγαλη αποθηκευση λυπους ;)

αυτα γιατι ταιζω τον π φρουτα

Δημοσίευση
Κορίτσια δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γυναικάρα είναι...Έπαθα σοκ....ΤΟΟΟΟΟ ΚΟΡΜΙΙΙΙ.....Και από μούρη πολύ όμορφη...Και μου είπε ότι είναι 40αρα..Αλλά ούτε της φαίνεται.... :?:?:?:?

είδες ρε εμείς οι 40άρες!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλή επιτυχία :D

Δημοσίευση

Σου έχει δώσει και πρόγραμμα?

Εγώ νόμιζα από αυτά που επιτρέπονται μπορείς να φάς όσο θέλεις :o:o:o:o

Και πίτα πως σου έχει, δεν είναι με άσπρο αλεύρι?

Έτσι όπως τα έγραψε η Αφρο για τους υδατάνθρακες

Δίαιτα χωρίς υδατάνθρακες και με πολλές πρωτεϊνες έκανα πριν ενάμιση χρόνο και όντως έχασα πολύ γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης που μου είχαν μείνει.

Τώρα είπα να κάνω κάτι διαφορετικό γιατί δεν θέλω να στερηθώ τίποτα ;) εντάξυ δεν θέλω να χάσω και πολλά 3-4 κιλάκια

Αργυρώ δεν βρήκα τίποτα με καβουρόψιχα σε αυτό το site που έβαλες

Δημοσίευση

Γωγουλινι δε θελω να σε απογφοητευσω αλλα το μονο ψωμι που δεν εχει γλουτενι ειναι το ψωμι εσσαιοων η το ειδικα επεξεργασμενο απο αλευρι χωρις γλουτενι..

ολα τα κοινα του εμποριου πολυσπορα η μη, ασπρα μαυρα γκρι καφετι εχουν γλουτενι.

Στο λεω γιατι εχω ανηψια που εχει κοιλιοκακκη και δεν τροει απολυτως τιποτα με γλουτενι.

Επισης ολες οι γυναικες απο τις Ανατολικες χορες ειναι ετσι, το εχουν στο αιμα τους...Ρωσσιδες, τσεχες Ουκρανεζες, Σερβιδες κλπ κλπ κλπ...

Αυτη στην οποια φτιαχνω νυια ειναι 46 και δεν την κανει ςουτε 30...

Παντα περιποιημεηη

Δημοσίευση

Κορίτσια δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γυναικάρα είναι...Έπαθα σοκ....ΤΟΟΟΟΟ ΚΟΡΜΙΙΙΙ.....Και από μούρη πολύ όμορφη...Και μου είπε ότι είναι 40αρα..Αλλά ούτε της φαίνεται.... :?:?:?:? Μου είπε ότι τα κορμιά απαιτούν θυσίες...Αυτή εκτός από διατροφή, κάνει μασάζ, σάουνες, μεσοθεραπεία και κάτι άλλα..Ούτε ξέρω τι είναι αυτά.... :?:?:?:?

αφου σου εχω πει να μην λες τα μυστηκα μου!

Δημοσίευση

έχετε δει καμμιά ταινία του Αγγελόπουλου? στεναχωρήθηκα, κυρίως γιατί δεν ήταν ασθενής, αλλά από ατύχημα...... και ήταν ένας σπουδαίος σκηνοθέτης :(

εγώ έχω δει τον Μελισσοκόμο, τοπίο στην ομίχλη και το βλέμα του Οδυσσέα!!! :!:

Νατασούλα το έβαλα για να πάρεις ιδέα για ουζομεζέδες!!!

καβουρόψυχα εννοώ έτοιμη από το ΣΜ!!! γιατί νομίζεις τα ουζερί τα φτιάχνουν μόνοι τους? :roll::roll:

απλά την βάζεις με λαδάκι και λεμονάκι και είναι τέλειο!!! :D

καλά ρε θα με αφήσετε να ποστάρω? 5 φορές το πάτησα :evil::evil::evil:

Δημοσίευση

Αργυρούλα η αδερφή σου μένει Αθήνα;;;;; :roll::roll::roll::roll:

Τη λένε Ιβάνα Τζόρτζεβιτς, το γραφείο της είναι στα Ανω Πατησια, Χαλκίδος 22

Για τιμές τώρα....Το τεστ δυσανεξίας κοστίζει 65 ευρώ (σουπερ δηλαδή γιατί έχω ακούσει 300αρια :o:o:o:o )....Αν θες και διατροφή, κάθε επίσκεψη ανα 15ημερο κοστίζει 30 ευρώ....Και σε ζυγίζει, σου μετράει το λίπος και σου δίνει πρόγραμμα για δυο εβδομάδες.... :roll::roll::roll::roll::roll:

Η ξαδέφη μου ήταν πραγματικά πολύ χοντρή (86 κιλά).... :o:o Και σε 2 μήνες έχει χάσει 10 κιλά....Αλλά φαίνεται σαν να έχει χάσει περισσότερα...Καμία σχέση...Έχει αποβάλει πολύ λίπος...

Αλλά την ακολουθεί κατά γράμμα τη διατροφή που της δίνει...

Να δω κι εγώ τι θα κάνω... :roll::roll::roll: Πάντως δε σου στερεί..Σε ρωτάει τι φαγητά σου αρέσουν κλπ και προσαρμόζει τη διατροφή πάνω σε αυτό... :roll::roll::roll:

Χρυσάκι δεν ξέρω..Εμένα αυτή μου είπε ότι το πολύσπορο είναι το μόνο που δεν έχει γλουτένη... :?:?:?

Νατασούλα άσπρο αλεύρι και γλουτένη δεν είναι σε αυτά που έχω δυσανεξία....Απλώς ευαισθησία...Δηλαδή επιτρέπεται να τρώω 2-3 φορές το μήνα το πολύ.... :roll::roll::roll:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...