Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

βρε κοριτσια εσας ακοματα μικρα σας μιλανε για τον αγιο Βασιλη ? εμενα ακομα τραγουδαει τριγωνα καλαντα ,καθε βραδυ διαβαζουμε για τον αγιο και θελει να ντυθει στις αποκριες αγιος Βασιλης !!!! :o:lol::lol::lol::lol: μα τετοι εμμονη !!! :lol::lol::lol::lol: μα δεν θα εχει πλακα να ντυθει στις αποκριες αγιος Βασιλης !!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τον εβαλα ια υπνο και αυτον και το μικρο ...αυτον τον ακουω ακομα να βηχει ....αραγε κοιμηθηκε ?

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

παναγιωτααααααααααααα :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

περαστικα σας...θα σε τηλ αυριο

αφρο θα σε παρω αυριοοοο :x:x:x:x:x:x:x

καλε ερη αφυ ειχες κ ροζ λογικο να εισαι..σου το ευχομαι ρεεε

βικυ κ η καρολ ειναι εγκυος καλεεεε

αχ να το διαβασει να αρχισει παλι τα παραποναααα

χρυσα πως ειναι τα αντρακια σου ρεε

γωγω που εισαι??

παω να σιδερωσωωω

Δημοσίευση

μπράβο Παναγιώτα!!!

λοιπόν Άφρο μόλις τελείωσε ο Χριστουγεννιάτικος Μίκυ σε εμάς. Αυτό έβλεπε τώρα η Φ.

Εμείς έχουμε στολή Αη Βασίλη. Μια χρονιά παλιά στις απόκριες είχαμε βγει με την κολλητή μου η οποία είχε ντυθεί Αη Βασίλης! :lol::lol::lol::lol: ΤΟ γέλιοοοοο :lol::lol::lol::lol::lol:

Έρη μακάρι να είσαι :D

Δημοσίευση

Τρελές :lol::x

Γράφω σοβαρή συνταγή και μου παίρνετε τα μυαλά

Αφρο και ο κώστας όλο Σαντα και Σάντα είναι. Ε μετά για το πασχα θα πιαστουμε με τα κουνελάκια και τα αυγά.

Αχ τι θα τα ντ΄σετε? Πότε ειναι οι απόκριες? Απο πέρσι μονο την ΜΙ της Βικυς θυμάμαι που ηταν Μινι Μάους

Δημοσίευση

μολις τελειωσα σιδερο

κ γω δε γουσταρω αποκριες..μπλιαχ

ο θοδωρης περισι δε ηθελε με τιποτα να ντυθει..μαλλον τρομαζει..κ φετος δε το κοβω

κ μενα τραγουδαει τα τριγωνα αφροδιτη :lol::lol::lol:

καλο βραδυυυ

Δημοσίευση

εμενα τα τραγουδαει σε χεβι μεταλ στιλ ,βραχνα και τσιριχτα :lol::lol::lol::lol::lol:

προχθες εβαλε ο Κ στο αυτοκινητο λακουνα κοιλ (ακους ερη ?) τον καινουργιο δισκο (τελειος!!!)και ο Μ αρχισε να τραγουδαει !!!(πρωτη φορα !!!! :o )και τον ρωταμε αν του αρεσει και μας λεει "Ναι!!!!" με εναν τροπο μα με εναν τροπο που εβγαινε απο την καρδια του !!!

Δημοσίευση

αυτο τραγουδουσε

ποτε ξανα δεν ειχε τραγουδισει κατι και εχει ακουσει πολλα ειδη μουσικης ,μαλων του φανηκε πολυ γνωστο ακουσμα γιατι ΟΛΗ την εγκυμοσυνη επι μια ωρα την μερα ακουγα παντα τετοια μουσικη ,μελοδικο μεταλ .Οση ωρα ημουν μεσα στο μετρο να παω και να ερθω απο την δουλεια .

Δημοσίευση

γεια σας!!

παναγιωτα χαιρομαι που ολα ειναι καλα!! να μη σας ξανατυχει ποτε τιποτα παρομοιο, καμια λαχταρα

ηθελα να σε τηλ αλλα κολλουσα

νατασσουλα προς το παρον φτου φτου τα πανε αρκετα καλα τα δυο παλικαρια μου

πω ρε γιωτα ακου εκει λουκανικο!! κ χωρις να το ξερεις κιολας!

θου ηρωαααααααα! φιλακια!

ερη κοριτσακι λες να εισαι εγκυος?? μακαρι!

σχολιαζω οσα θυμαμαι ο μικρος γκρινιαζει φιλιαααααααααα σ εολες

Δημοσίευση

Χαλο!! Τωρα με αφησε απο το πρωι ο μικρος να γραψω αλλα ειμαι ψωφια...

Ειχα μαθημα σημερα, εκανα μεχρι πριν λιγο ασκησεις και κουρκουτιασε το κεφαλι μου.

Παναγιωτα μου ποσο μα ποσο χαιρομαι που ειναι καλα ο μικρος!!!! :D Ευχομαι να ειναι το τελευταιο που παθαινει.

Αυριο παω την Ε. για εξετασεις αιματος και για αλλεργια. Εχει κατι σπυρακια γυρω απο την μυτη και

το στομα που δεν λενε να φυγουν με τιποτα εδω και ενα χρονο. Τα λεμε αυριο φιλακιααααα!

Δημοσίευση

μόλις τώρα διάβασα ότι πέθανε ο Θόδωρος Αγγελόπουλος :o:o:o:o:o:o:(:(

κρίμα!!! :(

Έρη και εδώ στις παιδικές χαρές δεν βλέπεις μικρά παιδάκια όλα είναι στον παιδικό σταθμό και εγώ πιστεύω ότι κατά τα 3 είναι καλά να πηγαίνει το παιδί παιδικό γιατί έχει αρχίσει να έχει πολλές ανησυχίες και θέλει να μάθει πράγματα, που ίσως στο σπίτι να μην είναι αρκετά!!! εκεί του δίνονται πολλά ερεθίσματα.....δλδ ο γαμπρός μου θα πάει κατευθείαν προνήπιο? στα 4!! :? αν ήμουν στην θέση σου θα τον έστελνα νωρίτερα, και αυτό διότι αν πάει σε τοπικό σχολείο θα πρέπει να μιλάει την τοπική γλώσσα, θα πρέπει σε 2 χρόνια να τα καταφέρει......δεν θα είναι πρόβλημα σε μικρό παιδάκι, αλλά γιατί να ζοριστεί?

εκεί για την είσοδο στο δημοτικό τα παιδιά κάνουν τεστ? :?: ....εδώ κάνουν....!

Σισσιώ εύχομαι να τα καταφέρεις και τα 38 :D:x

Μαρία ωραία η φωτό σου ;):D:x

τις τσακίσατε τις κρέπες? :roll::roll::roll::roll:

Αναστ. πρόσεξε την Α. μην χτυπήσει πουθενά έτσι όπως γυλίζει το σπίτι!!!! :roll::roll::roll:

Παναγιώτα πώς είναι ο πατατούλης σήμερα? μπορώ να φανταστώ την αγωνία και ανησυχία σου :cry::cry::cry::cry::cry: .....ελπίζω τίποτα να μην του τύχει ξανά :x:x

Θούλη δεν έχεις και πολύ ελεύθερο χρόνο όταν μεγαλώνουν :lol::lol::lol::lol: άσε να λέει η Αναστ. :roll::roll:

Λενάκι 1 χρόνο σπυθουράκια και δεν ρωτήσατε τον γιατρό? :?

επίσης δεν κατάλαβα: ο δάσκαλος είναι γερμανός, τα βιβλία που διαβάζεις είναι στα γερμανικά....ε τότε πώς θα δώσεις εξετάσεις στα ελληνικά? :?:roll::roll::roll:

Βίκυ γιατί λες ότι δεν θα κλείσεις τον 9ο? :?:

σας φιλώ :x

Δημοσίευση

ρε κορίτσια εδώ οι γονείς είναι πολύ παράλογοι τελικά!!! :o:o:o

σας έχω πει ότι μετά τις διακοπές των Χριστ. η κύρια δασκάλα του Λ. δεν ήρθε ξανά, έχει άδεια......μέχρι προχθές κανείς δεν ήξερε τι θα γίνει......τα παιδιά είχαν κανονικά την μαθηματικού και για την γλώσσα έρχονταν πότε η μία δασκάλα πότε η άλλη και κάποιες μέρες μοίραζαν τα παιδιά σε άλλα γκρουπ.....έτσι οι γονείς έπιασαν τον άντρα μου (είναι ο πρόεδρος των κηδεμόνων) και του είπαν να μάθει, ρώτησε και αυτός την διευθύντρια και του είπε ότι θατου απαντήσει σε 4 μέρες.....ε κάθε μέρα που πήγαινε ο άντρας μου στο σχολ. τον Λ. τον ρωτούσαν......τελικά τους είπε ότι η δασκάλα έχει άδεια μέχρι το καλοκαίρι και θα αντικατασταθεί από άλλη (πότε δεν ξέρουμε) και ότι η διευθύντρια θα στείλει ενημερωτικό email σε όλους τους γονείς!!! :?

ε τώρα υπάρχουν κάτι μητέρες, ειδικά η μία,....που απαιτεί να μάθει τι έχει η δασκάλα και γιατί ολιγόρησε η διευθύντρια στην ενημέρωση και να θέσει ο άντρας μου το θέμα στο εκπαιδιευτικό συμβούλιο κ.λπ, κ.λπ :o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock:

και της λέει ο άντρας μου αν θέλεις να μάθει τι έχει η δασκάλα ρώτησέ την εσύ, έχεις το email της!!

της είπε ότι υπάρχει το ιατρικό απόρρητο και ότι εμάς πρέπει να μας ενδιαφέρει πότε θα πάει η καινούργια δασκάλα και όχι τι ασθένεια έχει η κύρια δασκάλα!!! :!::!::!:

μετά είναι ένας πατέρας-δάσκαλος σε άλλο σχολείο όπου έχει την 5η και 6η τάξη και είπε ότι τα παιδίά έχουν κινητό και κάθε λίγο χτυπά και τους είπε ότι το βρίσκει παράλογο και πριν αρχίσει το μάθημα τα βάζουν όλα στο κουτί και ή ίδια η παραπάνω μητέρα, είπε "τι λέτε, εγώ αν θέλω να μιλήσω στο απιδί μου θα του δώσω το κινητό και δεν έχετε εσείς το δικαίωμα να το πάρετε"

και ο δάσκαλος "μα δεν καταλαβέβετε ότι το παιδί εκείνη την ώρα προσπαθεί να συγκεντρωθεί στο μάθημα και με το τηλεφώνημά σας το ενοχλείτε?"

και μου λέει ο άντρας μου ότι ήταν μια συζήτηση χωρίς καν ουσία......η μάνα στον κόσμο της!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: το θέατρο του παραλόγου!!!!! :?

Δημοσίευση

καλημερα .

αργυρω αν μαθετε τι εχει η δασκαλα πες και σε μενα :lol::lol::lol::lol::lol:

εμεις παλυ αργα ξυπνησαμε ,ο Μ ηρθε στο κρεβατι μου τωρα στις 10 το πρωι ,αφου θηλασαν και τα δυο λιγο ο Μ και ο Π αρχισαν να παιζουν και εγω γυρισα πλατη ...εβαλε ο Μ το μουσικο παιχνιδι της κουνιας και ξανα κοιμηθηκα για λιγο !!! :lol::lol::lol: νανε καλα η θου πηρε τηλ και με ξυπνησε !!! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ναι ρε Αφρο θα ενημερώσω όοοοοολο το τρενάκι!!!! :lol::lol::lol::lol:

πάντως πρέπει να είναι ακήνητη....ίσως να είναι έγκυος, ίσως να έκανε επέμβαση :roll::roll::roll::roll:

αλλά τι κουτσομπόληδες που είναι κάποιοι!!! :evil::evil::evil:

πότε θα αποθηλάσει ο Μανωλάκης? :?:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...