Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Έρη Έρη Έρηηηηηηη :x:x:x:x:x:x:x:x:x είμαι σε υπερένταση ρε συ!!!!

Αφου να φανταστείς έμεινα στο γραφείο για να διαβάσω και ή με τον Π μιλάω στο τηλέφωνο ή είμαι στο ίντερνετ!!

Περνάω κρίση άγχους! Αν δεν το ξεπεράσω δεν πρόκειται να στρωθω... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ!!! :((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-w

Σήμερα με έπιασε... δεν ξέρω γιατί...; Μέχρι χθες καλά τα πήγαινα... 8-|8-|8-|8-|8-|

Αναστασία είμαι!! Και συγκεκριμένα είμαι το 576857654563756345743657465756355636534764375634756736534 :)):)):)):D:-*:x:x:x:x:x

Βίκυ δε λέω οτι δεν έχεις δίκιο, αλλά μάλλον στην προκειμένει περίπτωση είναι περισσότερο θέμα κακομαθημένου παιδιού που έχει μάθει να παίρνει πάντα αυτό που θέλει.

Καλα θα κάνεις να της μιλήσεις και μόνη σου. Σαν θεία της έχεις κάθε δικαίωμα, θεωρώ.

Μπορείς να την ρωτήσεις και όχι να την κατηγορήσεις. Δεν είναι κακό μπαίνει στο σπίτι σου, ουσιαστικά μεγαλώνει μαζί με το παιδί σου. Μπορείς να της πεις οτι δεν την ξεχωρίζεις (λέμε τώρα) από την ΜΙ κα της τα λες επειδη την θεωρείς παιδί σου κλπ Ξέρεις εσυ τώρα.

Και αν απαρεξηγηθει η αδερφή σου... ε! Να παει να χεστει! :lol::lol::lol::lol::oops:

Το 12%+ΦΠΑ που το έμαθες; Γιατι ο δικός μου δε μου το είπε... Μαλλον δε θέλει να μου αποσπάσει την προσοχή απο τον στόχο των 13 μαθημάτων.

Γελιέται αν νομιζει οτι μπορεί! :)):)):))

Μαράκι μου είπαν απο τη γραμματεια οτι το ακαδιμαϊκόν έτος 2013 απολύομαι! :D Αλλα θα ρωτήσω και τον Μπέγζο!

Χρυσάκι είμαι ενήμερη για την νομοθεσία και την εφαρμογή της στην Ελλάδα :lol::lol::lol: αλλά δεν μπορώ να βασιστώ σε αυτό. :roll:

Επίσης χαίρομαι πολύ που συμφωνείς μαζί μου!

ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο Λ Ε Σ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ!!!!! :)):)):)):))=))

ΕΡΗ!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ!!!! Μας πως την απέλυσε έτσι χωρις προειδοποίηση! Θα του κάνει καταγγελια στην επιθεωρηση εργασιας και μήνυση φανταζομαι...

Επίσης, έλα ρε θηρίο;; Δεν το ήξερα οτι είσαι και ντιζάινερ!! Συνεχως με εκπλήσσεις! :D:x

ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΩ Ή ΘΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ;;;; :twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol::lol:

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

μου ειπε 12% στο μικτο ποσο

και οτι δεν εχουν κοψει ακομα την αλλαγη του αφορολογητου απο τα 8000 στα 5000

διατηρησαν ολοκληρο το επιδομα αδειας για τα στελεχη και την βενζινη!

Αν τους αρεσει...αν οχι...μπορουν να φυγουν!

Δημοσίευση

Έρη κι εδώ θεωρούν ότι το παιδί από 1 έτους πρέπει να πηγαίνει σε σταθμό για να συναναστραφεί με άλλα παιδάκια και να ενταχθεί στο κοινωνικό σύνολο και άλλες τέτοιες μπούρδες... σιγά...

Εγώ πιστεύω πως είναι σημαντικότερο να είναι σε ένα οικείο και ασφαλές περιβάλλον. Έχουν χρόνο μπροστά τους να πάνε και σταθμό και δραστηριότητες και και και...

Εμένα πάντως όταν τους λέω ότι σταματήσαμε το σταθμό γιατί δεν είμασταν ευχαριστημένοι με κοιτάνε με μισό μάτι... Η μία από τις πρώην δασκάλες της μάλιστα είπε στον άντρα μου ότι λυπάται πάρα πολύ κυρίως για τη Μαρκέλλα που δεν πηγαίνει πια σε σταθμό :shock::shock::shock: και ότι περνούσε πολύ ωραία εκεί :shock:

Άλλη νοοτροπία...

Αναστασία δυστυχώς ο σταθμός του πανεπιστημίου είναι σε διαφορετικές εγκαταστάσεις από αυτές που είναι το δικό μας τμήμα. Όχι πολύ κοντά.

Δωματιάκια ε? Χμμμμμμ :-? Δεν είναι κακή ιδέα :lol::lol::lol:

Η Άννυ μου θύμισε τα νιάτα μου στα Γιάννενα :lol: Έτσι έλεγα κι εγώ μετά από κάτι μεθύσια :lol: Γυρίζει το ταβάνι, γυρίζειειειειε :lol::lol::lol: Για πρόσεξέ το :lol::lol::lol:

Σίσσυ νόμιζα ότι είχες μόνο αυτά τα 13 και όχι ΜΟΝΟ αυτά τα 38 :lol:

Άντε καλό διάβασμα τότε και μη μασας! Θα τα καταφέρεις!

Να πας να μιλήσεις με τον πρόεδρο του τμήματος, κοσμήτορα ή κι εγώ δεν ξέρω ποιόν άλλον... Από τη στιγμή που το είχες αφήσει για κάποια χρόνια τελείως, είναι σα να είχες άδεια ας πούμε. Κανονικά δεν έπρεπε να εφαρμώσουν το νόμο στους ήδη φοιτητές αλλά σε αυτους που ξεκινούν τώρα. Τι βλακείες είναι αυτές?

Ωωω γράψατε κι άλλα πάνω που έλεγα "Υποβολή και δουλειά τώρα" :P

Δημοσίευση

Ερη σοβαρα;;;;

παιζει δηλαδη να εχω φορεσει εσωρουχα η καλτσον desighned by Eri;;;;

γουαου!!!!!!

Αλλα επισης οντως πρεπει να το καταγγειλει....ακου εκει γρησε η κοπελα...τον παλιο @#$%^

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Ψηλεγκω που εισαι καλε...μου ελειψες..που πηγαν τα γεμματα παθος γραπτα σου ε;;;;;;;

παω να ξεψαχνισω την κοτα...

νατασα θα πεσει εκεινη η συνταγη με τα γεμυταμε κινοα η οχι :!!:!!:!!:!!:!!

Δημοσίευση

Ρε συ αυτη νομίζω οτι την έχουν κόψει γιατί ο δικός μου Π είχε ήδη περίπου 100 € μείωση στον μισθο.

ή αυτή ήταν άλλη κράτηση;

Σίσσυ νόμιζα ότι είχες μόνο αυτά τα 13 και όχι ΜΟΝΟ αυτά τα 38 :lol:

Μάγδα!!! =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Δημοσίευση

Έρηηηη έλα ρεεεε

ε τότε να το λέω ότι σε ξέρωω :D:D:D

και για θυμισε μου τελικά τι τελείωσες ? κάτι σε Η/Υ ε? Γιατί? Έπρεπε να το ακολουθήσεις το επάγγελμα αφού είσα καλλιτεχνική φύση :mrgreen:

Σηκώθηκα έκανα καφέ κάναμε και μίγμα για κρέπες με την Τζο και περιμένουμε =p~=p~=p~ να κυλιστούμε στη νουτέλα 8-)8-)8-)8-)8-)

Σίσσυ δε ξέρω για σένα εγώ πάντως νιώθω ότι θα τον κάψω τον εγκέφαλο μου.

Άλλα μαθαίνω στο μεταπτυχιακό, άλλα κάνω στη δουλειά, θέλω και να πλέξω. Σήμερα το μεσημέρι αυτό έπθα στη δουλειά. Την ώρα που μιλούσαμε με τον πρ., το λογιστή και τον ορκωτό ένιωσα σαν την τρελή ρε...Ότι να 'ναι είμαι :geek:

Τι άλλο ήθελα να πω?

Α ναι κι εμείς έχουμε στο ΤΕΙ σταθμό όχι μέσα στο κτίριο.

Αυριο πάω να στάξω τον ΦΠΑ :twisted::twisted: 944,31 ευρωπουλάκια αι σιχτιρ 945 έχω στο λογαριασμό 8-) δε πειράζει υγεία

Δημοσίευση
τι θα γίνει πια? Μόνο εγώ είμαι η σωστότερη μάνα εβερ? :ymcowboy:

=))=))=))=))=))

Δεν ξέρω αν θα καταφέρεις να πλέξεις, πάντως σίγουρα "ΚΕΝΤΑΣ" !!! :lol::lol::lol::lol:

Εγώ τους έχω τρελάνει όλους εδω ρε!!! όλοι με το πτυχίο μου ασχολούνται! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλέ δεν είμαι καλιτεχνική φύση! Πρωτοδεσμίτισα είμαι! Μη μεφανταστείτε σταυροπόδι σε ψηλό σκαμπό να σχεδιάζω εσώρουχα απο το μηδέν πάνω σε κεκλιμένο γραφείο.. :o:lol::lol: Καμία σχέση. Τα σχέδια για τις δαντέλες, τα κοψίματα. τα διαφορετικά στυλ τωμ εσωρούχων είναι όλα προσχεδιασμένα και κυρίως κλεμμένα απο έξω. απλά εσυ κάθεσαι και φτιάχνεις παζλ με τα κομμάτια και βγάζεις ενα σχέδιο, διαλέγεις υφάσματα και χρώματα. Φτιάχνεις το ντοσιέ σου και μαζεύεις το μάρκετινγκ να αποφασίσει τι θα βγάλει στο εμπόριο και τι όχι. Δεν έκανα μονο αυτό εκεί. Αυτο όμως μου άρεσε και ημουν καλή. Εκατσα 2 χρόνια μέχρι να σκαμπάσω λίγο τους υπολογιστές που έκανα στην σχολή και μετά έφυγα για τις τηλεπικοινωνίες.. Οταν έφυγα αυτός ο μαλάκας μου είπε ότι κάνω μεγάλο λάθος και ότι θα καταστραφώ μακριά απο την Venus χαχα μα τι μαλάκας θεέ μου. Ειναι δυο αδέρφια αυτοί, και οι δυο είναι μαλάκες αλλά ο ένας ειδικά είναι το μεγαλύτερο τσογλάνι του πλανήτη.

Μαρία ημουν στο ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ Συστήματα Η/Υ και μετά μπήκα στο Πολυτεχνείο για δίκτυα και επικοινωνίες . Με αυτο ασχολήθηκα απο το 2000 και μέχρι να φύγω απο την Ελλάδα.

Αναστασία αυτο το γύρω γύρω το κάνει και ενα παιδάκι στην ηλικία του Κώστα.. γουστάρει τρελά!

Απο την Παναγιώτα τίποτα ε?

Αφρο τα μικρά κοιμούνται?

Δημοσίευση

Ευτυχώς όλα καλά ε? Μπράβο!

Κάτι τέτοιες στιγμές θέλω και εγώ δυο. Αντε να δουμε θα έρθει αυτη η περίδος? Προχθές είχα λίγα ροζ.. αλλά αυτό ηταν δεν έχω τίποτα τώρα... Αντε να δουμε θα περιμένω καμια δεκαριά μέρες ακόμη και μετά θα κάνω τεστ

Δημοσίευση
Προχθές είχα λίγα ροζ.. αλλά αυτό ηταν δεν έχω τίποτα τώρα... Αντε να δουμε θα περιμένω καμια δεκαριά μέρες ακόμη και μετά θα κάνω τεστ

Ω ω ωωωω... Και καθυστέρηση...και ροζ που σταμάτησαν... :D:D:D

Δεν το κάνεις τώρα το τεστάκι?

Πώς αντέχεις?

Παναγιώταααααα :x:x:x Περιμένουμε νέα!

Αφροδίτη σε πήρε καμία τηλ? Είμαι λίγο μακρυά και θα μου κοστίσεις γιαυτό δε... :lol:

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσαρες μου!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Ουφ..δε ξερω απο που να αρχισω...Καταρχην σας υπερευχαριστω για τα τηλεφωνα και τα μηνυματα σας και ολη τη θετικη σας σκεψη!!!

Χιλια συγγνωμη που δεν μπορεσα να απαντησω στα περισσοτερα...αλλα πραγματικα με στηριξατε.

Μας συνεβει κατι πολυ ασχημο που προσπαθω να το ξεχασω και σαν εικονα και σαν εμπειρια.

Δοξα το Θεο οι εξετασεις βγηκαν ολες καλες και το γεγονος αποδοθηκε σε τυχαιοτητα ή σε breath holding(κρατημα αναπνοης που προηγειται πριν απο πολυ δυνατο κλαμα).

Απο ολο αυτο καταλαβα οτι θα πρεπει να εχω τα ματια μου 114 και να μην θεωρω τιποτα δεδομενο.Επισης να χαλαρωσω λιγο με τα "πρωτοκολλα" μου και να ακουω πρωτα τις αναγκες των παιδιων μου και μετα ολων των υπολοιπων.

τελος καλο ..ολα καλα..συνεχιζουμε ακμαιοτατοι...

Φιλακια πολλα..να ειστε ολες καλα!!!! :x:x:x:x:x

Δημοσίευση

Κάτι τέτοιες στιγμές θέλω και εγώ δυο. Αντε να δουμε θα έρθει αυτη η περίδος? Προχθές είχα λίγα ροζ.. αλλά αυτό ηταν δεν έχω τίποτα τώρα... Αντε να δουμε θα περιμένω καμια δεκαριά μέρες ακόμη και μετά θα κάνω τεστ

10 μερεςςςςςςςς;;;;

Καλε κανε το τωραααααααααα!!Αντε..θελω να ακουσω ξατι που θα με κανει να χαρω απιστευτα!!! :x:x:x

Δημοσίευση

Συμπεθεράκι αγαπημένο!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG: :YMHUG:

Πόσο χαίρομαι!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Τέλος καλό, όλα καλά!!!

:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Αφροδιτάκι, δεν προλαβαίνω να σε πάρω μάτια μου, είμαι αγκαλιά με το μικρόβιο!! :oops:

Στείλε όμως το τηλ σου, παρεπιπτόντως! :mrgreen:

Δημοσίευση

Παναγιώτα μου σας σκεφτόμουν πολύ!

Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά! Πρέπει να ήταν πολύ τρομακτική εμπειρία...

Όπως τα λες! Πάνω απ' όλα και όλους, οι ανάγκες των παιδιών μας!

Να το θυμίζουμε η μία στην άλλη!

Φιλιά στο μικρούλη!

Δημοσίευση

Εμένα να μου το θυμήσετε πάλι μετά τις 20 Φλεβάρη.

Πριν απο τις 20 θα θεωρηθεί σαμποταζ εξεταστικής!! :lol::lol::lol:

Μωρή Άφρο θα σε έπαιρνα εγω από το γραφείο, αλλα το έκλεισα το μαμμυ πριν δω το μηνυμα σου.

Παναγιώτα μου γλυκιά μου χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και ελπίζω αυτά τα άσχημα να ήταν τα τελευταία.

Μη μου στεναχωριέσαι άλλο, πάει πέρασε τώρα. Μακάρι να μη σας ξανατύχει ποτέ τίποτε άσχημο! :x:x:x:x

Δημοσίευση

Θου σε λιγο καιρο που θα μεγαλωσει ο Π θα παιζουν τα 2 τους κ δε θα ξερεις τι να τον κανεις τοσο ελευθερο χρονο!!! ;):D:D:D

:ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream:

τι ωραια τα λες :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αναστασια να δω εσενα ποτε θα δω :roll::roll::roll:

δε τα διαβασα ολα

ερη αληθεια εχεις καθυστερησηηηηηηηηηηηηηη :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

κανε τεστ ντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

σισσακι εγω οαεδ κομμωτικης πηγα..δε ξερω απο χωριο ειμαι για τις σπουδες..αν κ περασα καααποτε κ γω αλλα δε πηγα :mrgreen::mrgreen:

αργι δε πονεσε δηλ?

γιωτακι ρε απαραδεκτο αυτο με τα λουκανικα..χωρις τη συγκαταθεση σου..δε μαλωσες? :roll::roll:

παιδια εχω γιο ζωγραφο..θα βαλω φωτο :geek::geek:

Δημοσίευση

Παναγιωτάκι μου γλυκό :x:YMHUG::-*:-*:-*:-*:YMHUG::YMHUG::YMHUG: Τέλος καλό μωρό μου, κοίτα να χαλαρώσεις λίγο κοριτσάκι μου, το μωρό είναι καλά τώρα? Να μου φιλήσεις γλυκές πατουσίτσες, συνέχεια σας σκεφτόμουν! :x Ουστ απο εδώ κακοτυχίες, απο εδώ και πέρα μονο καλά να ακούμε!

Κορίτσια μου, είναι νωρίς για να κάνω τέστ έχω μόνο 5 μέρες καθυστέρηση και γενικά ο κύκλος μου εμένα είναι μεγάλος. Παλιά όλο ψάρωνα και έκανα συνέχεια τεστ. Και όλο έτρωγα πόρτα μέχρι που έμεινα στον Κώστα και πίστευα ότι το τεστ είναι λιγμένο :shock::shock::lol::lol::lol:

Θα περιμένω.. Θα χαρώ πολύ αν είμαι αλλά τότε θα υπάρξουν διάφορα προβλήματα αφού εδώ δεν εχω ούτε καν ασφάλεια ακόμη.. χαχα, ασε μην τα σκέφτομαι γιατι θα φτάσω μέχρι την βάφτιση :-t[smilie=tongue1.gif][smilie=tongue1.gif]

Θουλάκι βάλε φωτό! Εγώ στο είπα ότι οι ζωγραφιές του ειναι πολύ μπροστά, το θυμάμαι απο την πρώτη κιολας

Δημοσίευση

καλε κανε τεστ...θα σκασουμε

μα μονη εμεινα εγγυος?

αφρο...δεν ειδα...γιατι δεν εστελενες σμσ να σε αρω η να με παρεις?

Παναγιωτα..χαιρομαι που ολα ειναι καλα!

περαστικα και αγυριστα!

Σισσιω...λες την καλοκαιρινη ειωση?

νομιζω αυτην ηταν απο α12000 στα 8000

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...