Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια μου.

Ελπίζω να μάθουμε σύντομα νέα απο την Παναγιώτα και όλα να είναι καλά!

Για το πλέξιμο που λέτε και εγώ παλιά έπλεκα, κεντούσα και τα λοιπά, ηταν κομμάτι της εκπαίδευσης κοριτσιού στην οικογένεια.. :mrgreen: Που εγώ μόνο κορίτσι δεν ημουν αλλά τέλος πάντων.. Η γιαγιά μου με το ζόρι μ'εβαζε.. Τωρα δεν θυμάμαι τίποτα αλλά είναι πολύ της μόδας που λένε, της πόπης γίνεται στο pinterest απο πλεκτά.. :D

Χρύσα εγώ διαφωνώ κάθετα με την άποψη πληρώνει της μάνας της τις αμαρτίες και δεν κάνει παιδιά.. Δεν ειναι καν λογικό αυτό το πράγμα. :oops:

Σισσάκι μου καλή επιτυχία, χώρισε τα μαθήματα που θέλεις να περάσεις στην πρώτη εξεταστική και ποιά θέλεις να περάσεις στην δεύτερη. Ετσι θα οργανώσεις τον χρόνο σου καλύτερα. Όλα μαζί είναι πολύ δυσκολο, θα πρέπει να εισαι με ενα βιβλίο στο χέρι και δεν τα αφομειώνεις σωστά.. :roll:

Συμπεθέρα τι κάνει η Ρέα? :?:

Εγώ πάντως βρίσκω τα σύγχρονα παιδικά σουπερ εκπαιδευτικά. Ο Κώστας έχει μάθει Αγγλικά απο τα παιδικά και έχει μάθει και κάποιες συνήθειες, με βοηθάει να στρώσουμε τραπέζι απο τα παιδικά, μαθαίνει να ζωγραφίζει, μαθαίνει να αναγνωρίζει τα γράμματα, και τα λοιπά. Πάντως μόνος του στο δωμάτιο του δεν πάιζει με τίποτα.. Μόνο εδώ στο σαλόνι.. :roll::roll: Και θέλει παρέα αλλά που να την βρώ? :roll:

Η ψηλή που είναι?

Γιωτάκι καλωσεφτασες σπιτάκι σου, περαστικά στην γιαγιά και μπράβο για την πιπίλα.

Σήμερα και εδώ έχει μουντό καιρό, περιμένουμε να χιονίσει... αντε να δούμε.. :roll: Οι Καναδοί είναι απογοητευμένοι απο τον φετινό χειμώνα. Δεν μπορουν να το πιστέψουν ότι δεν έχει χιονια και κρύο. Δεν θα κάνουν Ice Fishing φέτος λέει... :lol::lol::lol:

Φιλάκια

Δημοσίευση

εγώ νομίζω ότι είναι και βαρετό να παίζει μόνος του κάποιος, πόσο να παίξει? 1 ώρα? μετά? :roll::roll:

άλλο όταν μαθαίνει να διαβάζει μπορεί να διαβάσει μόνος του στο δωμάτιό του, αλλά όταν μικρούλικο πόσο να μείνει στο δωμάτιό του πια? :roll:

εγώ είπα στον Λ. ότι αν μιλάει δυνατά και φωνάζει δεν πρόκειται να του απαντήσω :roll::roll::roll::roll:[-([-([-([-(:-$:-$

εντω μεταξύ ήμουν ξαπλωμένη με κλειστά μάτια και έρχεται η Ρ. και βάζει ένα κατσαβίδι (παιδικό ξύλινο, εννοείται) στο μάτι μου, ε δεν άντεξα της έδωσα μία και έφυγε με κλάματα και πήγε στο δωμάτιό της!!! :roll::roll::roll:

το λάθος ήταν ότι της έδωσα στο πονεμένο χέρι με την πληγή!! :(

συμπεθέρα δεν ξέρω, να δούμε αύριο τι θα μας πει ο γιατρός, που θα πάμε για αλλαγή πάλι!!! :?

το καλό είναι ότι δεν έχει πόνο :!::!:

έβλεπα ένα ρεπορταζ στην τιβι προχθές που έλεγε ότι για τα πρόωρα εφάρμοσαν το σύστημα του καγκουρό δλδ πήγαινε η μητέρα, ξάπλωνε στην πολυθρόνα, έπαιρνε το παιδάκι και το ξάπλωνε στο στήθος της για να έχει άμεση σωματική επαφή με την μαμά ή τον μπαμπά (αν επρόκειτο για πάνω από 1 παιδί)......αυτή η μέθοδος βοήθησε τα πρόωρα να αναπτυχθούν χωρίς κανένα πρόβλημα!!! και αυτό διαρκούσε πάνω από 1 ώρα!! :!::!:

Δημοσίευση

Ναι ρε γαμώτο μόνος του πόσο να παίξει? αλλά που να του βρώ παρέα? Να την γεννήσω? :shock::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αφρο τι εννοείς, για πες γιατι εγώ δεν ξέρω... Τι της έκανε η μάνα της δηλαδή εγχείρηση? :o:?::?::?::!:

Αργυρώ κοίτα μη βαράς την νύφη μου θα πάρω το αεροπλάνο!!! :lol::lol::lol::lol:

Ο αστακός δεν θα λείψει ποτέ απο τους Ελληνες, τουλάχιστον στα νησιά και τις παραθαλάσιες περιοχές..

Δημοσίευση

αργγυρω αυτο το θεμα ειχε περυσι η ημεριδα θηλασμου που ειχαμε παει με την Βικη και παναγιωτα ,ναι ειναι αληθεια !!!

τι κανουμε και ειναι αμαρτια και εχει θεμα με γονιμοτητα ?ειναι και θεμα της χρυσας και δεν ξερω αν θελει να πω ετσι εδω ....

δεν θα μου λειψει καθολου η κατσαριδα της θαλασσας !!!μπιαχ μπιαχ μπιαχ

Δημοσίευση

Γεια σαααας!

Κι εμείς απογοητευμένοι από το φετινό χειμώνα... Μα μόνο 7 υπό το μηδέν? Απαπα...πέρισυ τέτοια εποχή είχαμε κάπου -15 και πάααααρα πολύ χιόνι. Φέτος και το λίγο χιόνι που έριξε έχι γίενι πάγος κι είναι χάλια.

Πάντως πήγαμε για σκι το ΣΚ :D Η Μαρκέλλα γουστάρει πολύ! Κι όταν βλέπει άλλους να πηγαίνουν γρήγορα φωνάζει ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΣΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :D:D:D

Τη μέθοδο κανγκουρό την εφαρμώζουν κι εδώ. Έχει αποδειχθεί ότι έτσι παίρνουν πολύ πιο γρήγορα βάρος τα προωράκια κι έχουν λιγότερα προβλήματα. Αρχές Ιανουαρίου γέννησε μια φίλη μου πρόωρα στις 30 εβδομάδες!!! Το μωράκι μια σταλίτσα και φυσικά κατευθείαν μονάδα εντατικής και χίλια σωληνάκια (για να αναπνέει, για να τρώει, για εξετάσεις)... Η φίλη μου από τότε μένει στο νοσοκομείο. Στο ξενοδοχείο του νοσοκομείου για την ακρίβεια (εννοείται τσάμπα). Από την αρχή μπορούσε να πηαινοέρχεται στη μονάδα εντατικής όσο συχνά ήθελε, ότι ώρα ήθελε, και να έχει το μωράκι πάνω της όση ώρα ήθελε. Είχαν δίπλα στη θερμοκοιτίδα μία πολυθρόνα κι όταν πήγαινε τραβοπυσαν οι νοσοκόμες μια κουρτίνα, της έβαζαν το μωράκι γυμνούλι πάνω στο στήθος της και το σκέπαζαν με μια κουβερτούλα στην πλάτη. Επίσης από την αρχή την παρότρειναν να αντλεί για να του δίνουν μητρικό γάλα. Τώρα έχει ήδη αρχίσει και παίρνει τα πάνω του, κάποιες ώρες μάλιστα του βγάζουν το οξυγόνο και αναπνέει μόνο του και άρχισε και να θηλάζει :D

Τρελή διαφορά με ιστορίες που ακούω από Ελλάδα... Που τα ταίζουν με ξένο...που τα έχουν μόνα τους στις θερμοκοιτίδες και η μαμά πάει με επισκεπτήριο...γιατί είμαστε τόσο πίσω ρε γμτ?

Α! Εγώ πλέκω! Το περιμένατε? Δεν πιστεύω ε? :lol::lol::lol: Βασικά εδώ οι περισσότερες γυναίκες πλέκουν. Μαθαίνουν στο σχολείο :shock: Εμένα μου έμαθε μια φίλη μου νορβηγίδα. Εντάξει τώρα με τη Μαρκέλλα δεν προλαβαίνω αλλά πριν όλο και κάτι έκανα. Όχι τίποτα μεγάλο, κασκόλ, σκουφάκια, μια ζακετούλα της Μαρκέλλας που ποτέ δεν τελείωσα... Ταιριάζει κάπως και στο κλίμα εδώ. Έξω χιόνι κρύο σκοτάδι, και μέσα ζεστούλα, τσαγάκι, πλεκτό :lol:

Σισσάκι σκοπεύεις να δώσεις 13 σε μια εξεταστική? :shock: Πολλά δεν είναι ρε συ? Καλύτερα μου φαίνεται να τα μοιράσεις σε 2 ή ακόμη και σε 3 για να είσαι πιο χαλαρή, λιγότερο αγχωμένη και να έχεις και περισσότερες πιθανότητες. Γιατί τόση βιασύνη? Άντε, καλή επιτυχία! Να μας κάνεις περήφανες!

Αυτααα - Σας φιλώ :-*

Δημοσίευση

Γεια σου Έρηηηη :-h

Και ναι, να τη γεννήσεις την παρέα του Κ. Γιατί όχι? :D

Το σκέφτεστε για δεύτερο μωράκι?

Πάντως κι εγώ τώρα που είμαι τα πρωϊνά με τη Μαρκέλλα βλέπω ότι βαριέται όταν μένουμε μέσα... Αλλά δε βοηθάει κι ο καιρός γμτ να βγαίνουμε συνέχεια έξω. Σήμερα η βόλτα μας ήταν στο ΙΚΕΑ για να καταλάβεις :?:lol:

Όλο λέω να ξεκινήσουμε να πηγαίνουμε και κολυμβητήριο, που έχουν και κάτι μικρές πισίνες με παιχνίδια, τσουλήθρες κτλ αλλά κάθε πρωί με πιάνει βαρεμάρα και λέω "αύριο"... Για να δούμε λοιπόν, αύριο θα πάμε?

Εκεί έχετε πάρκα, παιδικές χαρές που να είναι κι άλλα παιδάκια? Γιατί εδώ μιας και σχεδόν όλα πάνε σταθμό δύσκολα βρίσκεις παιδάκι να παίξεις...

Δημοσίευση

Βίκυ αυτό το λέω και γω αυτό στα γαϊδούρια τα κουνιάδια μου που σαρανταρίζουν και δεν παντρεύονται!

Τους λέω "δεν πειράζει μην παντρευεστε θα σας τα φάνε όλα τα παιδιά μου, κανονείστε μόνο μην τα γράψετε σε καμια ενορία, γιατί μαύρο φίδι που σας έφαγε"!!! :lol::mrgreen::oops:

Τους τα λέω όμως στα μουτρα τους μπας και τους πείσω να προχωρήσουν επιτέλους!!!

Η αληθεια είναι οτι σκέφτομαι το παιδί μου, δε θέλω να μείνει χωρις ξαδερφάκια... :oops::roll::roll::roll::oops:

Πόσο χρονών είναι η ανηψιά σου;;

Η παιδοψυχολογία λέει οτι απο μιά ηλικία και κάτω τα παιδιά δεν αντιλαμβάνονται οτι αυτό είναι ποινικά κολάσιμη πράξη και κοινωνικώς μη αποδεκτή.

Τους αρέσει κατι; Το παίρνουν χωρίς δεύτερη σκέψη έτσι απλά! Χωρίς να το συνδέουν στο μυαλό τους με την κλοπή, με την έννοια που δίνουμε εμείς σε αυτή την πράξη.

Αν η αμνηψιά σου είναι μικρή τότε καλα κάνει η αδερφή σου και δεν την τιμωρεί. Πρεπει όμως να της εξηγησετε με ωραίο τρόπο οτι δεν πρέπει να παίρνουμε τα πράγματα των άλλων χωρίς να ρωτάμε, γιατι μποεί να τους στεναχωρήσουμε κλπ κλπ πάντα χωρις να ξεχνάτε οτι απευθύνεστε σε ένα παιδι!

Είδατε βρε τι μαθαίνει κανεις στη θεολογική;

Αντε αμέσως πέσατε να το φάτε το μικρό και τη μάνα του! :D

Πλακίτσα σας κάνω βέβαια, αλλά οφείλετε να ομολογήσετε οτι αντιδράσατε κάπως... υπερβολικά.

Βικάκι ξέρω οτι σε ενοχλησε το περιστατικό, ιδίως αν έχει επαναληφθει, αλλά αυτό απο το να βγαλουμε το παιδακι κλεπτομανη, έχει μεγάλη απόσταση.

Παρακολουθείστε το πάντως απο απόσταση το θέμα. Μπορεί να παρατηρήσετε συμπεριφορές που να επισημαίνουν το πρόβλημα και να προλάβετε καταστάσεις.

όσο για τον μπαμπα τί να πούμε;;

Είναι μεγάλος άνθρωπος, μην περιμένεις να αλλαξει μυαλά, ακολούθησε την τακτική "Συνδέω με Κάϊρο"

Καλα ε;; Απο τότε που άρχισα τη σχολή βλέπω τα πράγματα με άλλο μάτι... :P και δεν κάνω πλάκα! :geek:

Έρηηηηη ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΤΑ 13!!!!!! :-ss:-ss:-ss:-ss:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:(( χρωστάω 38 ρε..... L-)8-}8-}8-}8-}

Και μετα σκέφτομαι αν κάνω κανενα άλλο παιδάκι πώς θα τα βγάλω πέρα, θα ναυαγήσει το όνειρο απόκτησης πτυχίου... :-s:-s:-s:-s

Επικοινώνησα με την γραμματεια και μου είπαν οτι πρέπει να έχω τελειώσει μέχρι το 2013, αλλιώς με χαιρετάνε λέει, αλλά στην γραμματεία μας είναι ψιλοάσχετοι! Σκέφτομαι να πάω να μιλήσω με τον κοσμήτορα. :?

Μαγδα η σχολή μου είναι 4 χρόνια δηλαδή 8 εξάμηνα. Σταμάτησα να γράφομαι το 2007-08, αλλά πριν απο το 2007-2008 είχα γραφτεί τελευταία φορά 2005-06

Για τα μαθήματα και γιατί τα δίνω πολλά μαζί, απάντησα παραπάνω...

Θέλω και πρέπει να τελειώνω, γιατί το πτυχίο μπορεί να το χρειαστώ άμεσα για να παραμείνω και στη δουλειά μου... :roll:

Δημοσίευση
Τη μέθοδο κανγκουρό την εφαρμώζουν κι εδώ. Έχει αποδειχθεί ότι έτσι παίρνουν πολύ πιο γρήγορα βάρος τα προωράκια κι έχουν λιγότερα προβλήματα. Αρχές Ιανουαρίου γέννησε μια φίλη μου πρόωρα στις 30 εβδομάδες!!! Το μωράκι μια σταλίτσα και φυσικά κατευθείαν μονάδα εντατικής και χίλια σωληνάκια (για να αναπνέει, για να τρώει, για εξετάσεις)... Η φίλη μου από τότε μένει στο νοσοκομείο. Στο ξενοδοχείο του νοσοκομείου για την ακρίβεια (εννοείται τσάμπα). Από την αρχή μπορούσε να πηαινοέρχεται στη μονάδα εντατικής όσο συχνά ήθελε, ότι ώρα ήθελε, και να έχει το μωράκι πάνω της όση ώρα ήθελε. Είχαν δίπλα στη θερμοκοιτίδα μία πολυθρόνα κι όταν πήγαινε τραβοπυσαν οι νοσοκόμες μια κουρτίνα, της έβαζαν το μωράκι γυμνούλι πάνω στο στήθος της και το σκέπαζαν με μια κουβερτούλα στην πλάτη. Επίσης από την αρχή την παρότρειναν να αντλεί για να του δίνουν μητρικό γάλα. Τώρα έχει ήδη αρχίσει και παίρνει τα πάνω του, κάποιες ώρες μάλιστα του βγάζουν το οξυγόνο και αναπνέει μόνο του και άρχισε και να θηλάζει :D

Τρελή διαφορά με ιστορίες που ακούω από Ελλάδα... Που τα ταίζουν με ξένο...που τα έχουν μόνα τους στις θερμοκοιτίδες και η μαμά πάει με επισκεπτήριο...γιατί είμαστε τόσο πίσω ρε γμτ?

ακριβώς έτσι όπως τα περιγράφεις, το έδειχνε....το εφαρμόζουν και εδώ φυσικά.....και μάλιστα είχε μια οικογένεια που η μητέρα γέννησε 4δυμα πρόωρα και ήταν στην θερμοκοιτίδα και πήγε το ζευγάρι και η μαμά πήρε το ένα και ο μπαμπάς το άλλο και έπειτα τα άλλα δύο!!!.... ήταν πολύ γλυκιές στιγμές :D ..... και έδειξε και μια άλλη οικογ. πάλι με 4δυμα που τώρα είναι ολόκληρες κοπέλες :D

Δημοσίευση

αχ ρε Σισσιώ δεν είπαμε ότι είναι κλεπτομανής το παιδάκι :o:o:o αλλά να το πει στην αδελφή της και μαμά του παιδιού για να της μιλήσει!!! ;)

Μάγδα τόσο κρύο έχετε? :o:o:o:o και λες ότι είναι ζέστη??!!! :shock::shock::shock::shock:

Συμπεθέρα Καναδή, άντε ρε κάνε μια παρέα στον γαμπρούλη μου!!! :D:x .... να σου σπάνε τα νεύρα μετά όταν μεγαλώσουν!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: .....όπως μου κάνουν τώρα τα δικά μου!!!! :evil::evil::evil:

σιγά μην φτιάξει η πλάτη της, όλη την ώρα τρέχει!!! X(X(X(X(

Δημοσίευση

ΒΙΚΥ!!!!!!!! Τα έμαθες;;;; Σου τα είπε ο Π;;;; ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ! \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/

ΑΦΡΟ δε θυμάμαι. Μόλις πάω σπίτι, ειμαι ακομα στο γραφείο, θα κοιτάξω τα κοιτάπια μου και θα σου πω. :D

Αργυρούλα!!!! Δε θα μου πεις ΕΣΥ ΤΙ ΕΊΠΑΤΕ!!!!!!! Διαβασα πολυ καλα! :lol::lol::lol::lol:

Πλάκα κάνω ε!!!

Αλλά η αλήθεια είναι οι ήσασταν υπερβολικες! ;;);;);;):)):)):)):)):)):-p:-p:-p:-p

Δημοσίευση

Εγώ γι αυτο είπα να το πεί η Βικυ στην αδερφή της με χιουμορ. Γιατι δεν το θεωρώ σοβαρό.

Σισσάκι ηπιες καφε? Τι έγινε και έχεις κεφάκια ξαφνικά μετά το εγκεφαλικό?

Μάγδα το σκέφτομαι το δεύτερο μέχρι να μου έρθει η περίοδος που καθυστέρησε.. οταν μου έρθει δεν θα το σκέφτομαι πιά.. :lol::lol::lol:

Κ εδώ τα ίδια είναι Μάγδα μου, δεν έχει παιδάκια στις παιδικές χαρές στην ηλικία του Κώστα, όλα πηγαίνουν στον παιδικό.. Αφου σκεφτόμουν και εγώ να τον γράψω τώρα, έστω στην μέση της χρονιάς.. αλλά μετά σκέφτηκα ότι θα πάει έτσι κ αλιώς τον Σεπτέμβριο και ας κάτσει ακομη λίγο και τέτοια...

Αυτο φαινεται αδιανόητο σε κάποιες μαμάδες εδώ.. Μου λένε ότι θα έπρεπε να παίρνει μέρος σε διάφορες ομαδικες δραστηριότητες τουλάχιστον απο 1.5 χρονών.. :roll: Ουφ..

Δημοσίευση

Καλησπερα σας!

Πως ειστε κοπελιες???Οσο καλα μπορειτε φανταζομαι! :D

Ενα θα σας πω!Η κορη μου εχει μαγικες δυναμεις!Κανει το σπιτι να γυριζει! :lol::lol::lol::P Κανει στροφες κ οταν σταματαει μου γουρλωνει τα ματια κ λεει "μαμα το πιτι μας γυλιζει"!!!! :lol::lol::lol::lol: Ωραιο παιχνιδι βρηκε!Και ειναι πανεξυπνη :P:P:P:P σαν τη μανα της!!! :P:P:P

Δε θυμαμαι κ πολλα και λυπαμαι που δεν εχω χρονο να τα ξαναδιαβασω...Σας εχω παραμελησει πολυ! :P:oops::roll: Απο τοτε που με φαγατε πως δεν τρεχει τιποτα να μη σχολιαζουμε η μια την αλλη...Να τι επαθα! :lol::P:P

Μαγδουλι μου ο παιδ. του πανεπ. ειναι εκει στον ιδιο χωρο???Αυτο θα ειναι πολυ καλο!Οπως κ στο γκρευς που εχουν τα μωρα τους στο ιδιο κτιριο κ τα βλεπουν οποτε θελουν! :P Επομενο βημα να εχετε κ αυτα τα μικρα δωματιακια που και καλα θα ξεκουραζεστε!!!! :P;)[smilie=3some.gif] Τωρα μη ρωτας γτ δειχνει 3 το εικονιδιο.... :lol::lol::lol:

Σισσυ μου 13 εε???? :-?@-)x_xx_xx_xx_x Μακαρι παντως! :D

Στις σχολες γινεται λιγακι οτι να'ναι..Ενας φιλος μου που περασε την ιδια χρονια με μενα(2000) υποτιθεται επρεπε να τελειωσει μεχρι σεπ 12' κ τους δωσανε παραταση αλλα 2 χρ.

Αν ειναι ετσι κ με εσας τοτε...χαλαρα!Εκτος κ αν σε βολευει στην ψυχολογια σου να βαζεις στοχους συγκεκριμενους(οπως η Τζουλιαααααα ;):D )

Εν πασει περιπτωση...Αντε τελειωνε κ ελα Σαλονικα! :D:D

Και τωρα που ειπα "ελα"!

Δεν σας ειπαμε πως βγηκαμε για ποτακι με τη Φραν κ τη Νατασουλα!!!! :D:D:D:D Χαρηκα πααααρα πολυ!Βεβαια η Φ ηταν λιγακι κομματια το παρτυ ανιμαλ :lol::P κ η μουσικη πολυ δυνατα αλλα...Ηταν πολυ ωραια!!!Ποσο διαφορετικοι ειναι οι ανθρωποι απο κοντα! :YMHUG::YMHUG::YMHUG: Και εμφανισιακα(που ειναι κουκλες κ οι 2)!Και ποσο οικεια ενιωθα κ με τις 2 τους!!!Χαρηκα επισης γτ τη νατασα ειχα να τη δω απο τον αυγουστο! :shock::shock: Σα δε ντρεπομαστε!!! :lol:

Δημητρουλα δεν εχω τιποτα απολυτως να σου προτεινω για διατροφη!!!Ειμαι κορυφαια λουζερ μπεμπεδοταιστρα οπως ξερεις!!! :lol::lol::lol::lol: Οταν το παιδι γινει 2 τοτε θα εκφερω αποψη!!! :P:P:P Και επισης...Ποτε ερχεστε κ εσεις!!!!!!??????(ο καθενας την τρελλα του!)

Αργυρω μου δεν εχω κανενα νεο απο δουλεια! :roll:

Δεν πονεσε η γλυκουλα σου με τη σφαλιαριτσα? :(

Βικυ πως νιωθεις???Ο κολυμβητης???Πως ειναι σαν εμβρυακι?Τεμπελακος ή χταποδακι? :lol:

Για την ανηψια...δεν ξερω τι να πω...Για τον μπαμπα σου..Επισης,ισως επειδη ο δικος μου μου εχει τρομερη αδυναμια και δε μου λεει οχι σε τιποτα..!Ολοι οι υπολοιποι οταν θελουν κατι μου το λενε εμενα να του το πω! :lol: Οποτε μου φαινεται καπως ολο αυτο... :?

Ερακι μου! :YMHUG::-* Τι καλα που μας γραφεις!

Θου σε λιγο καιρο που θα μεγαλωσει ο Π θα παιζουν τα 2 τους κ δε θα ξερεις τι να τον κανεις τοσο ελευθερο χρονο!!! ;):D:D:D

Νατασακι,Ελενα,Λενα,Γιωτα,Αφρο κ οσες ξεχνω..Τα φιλια μου κ τα σεβη μου! :D

Ευχομαι να ειναι οκ η Παναγιωτα κ ο Φωτακης!

Σισσιω :lol::lol::lol::lol::lol: εισια μεγαλο νουμερο!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Λοιπον ο αστακος της κρισης δεν κανει ωραι μακαρονια!

μιας και εγω τρωω μονο τα μακαρονια... απο την αστακομακαροναδα!

Σισσιω... η μικρη εινια 10...αρα γνωριζει το καλο και κακο...

εχει ξαναγινει...και με χρηματα τςη μαμας της!

δεν θελω να την στοχοποιησω στα υπολοιπα παιδια...γι αυτο δεν μιλησα...ολα καταλαβαινουν ...

αλλα απο την αλλη δεν θεω να σκεφτομαι αν χασω κατι απο το σπιτι...η να φοβαμαι να ερθει να παιξει

και οπως εχω ξαναπει...θα σου δωσω και το βρακι μου...αρκει να μου το ζητησεις!

ειναι το πρωτο ανηψι ...τα εχει ΟΛΑ , την ξεχωριζουν απο τα αδερφια της...τους κανει οτι θελει...ζητα να φορα οτι θελει εκεινη ...αν κατι παρουν στη 2η , της παιρνουν το ιδιο η δεν το φορα ποτε η 2η...

η οποια ειναι παρα πολυ καλοβολη!

με την πρωτη ευκαιρια θα το πω...αλλα δεν ξερω το πως!

Σισσιω...τα εμαθα...12% + το αφορολογητο...

Υπεροχα...

σε εμας εμαθα θα κοψουν αναδρομικα τα επιδοματα (βασικα 1 εμεις) για νοεμβρη κ δεκεμβρη...

συνολο 500 μικτα...

παντως δεν βαδιζουμε καθολου καλα!

σημερα ακουσα...δεν ξερω αν εχει βαση βεβαια οτι πλεον οσοι μπαινουν ταμειο ανεργιας θα μπαινουν για 6 μηνες !

τη βλεπω τη πεινα...ερχεται...μου ειπε να μην κανω διαιτα...θα φροντισει εκεινη για αυτο!

Αφρο που πηγε ο Κ?

Δημοσίευση

γεια σας (-|

θέλω καφέεεεεεεε

λοιπόν Σίσσυ το θέμα της διαγραφής είναι..θέμα :?

δε το λέω για να αγχωθείς αλλά εδώ και 2 χρόνια το ΤΕΙ έχει διαγράψει κάμποσους

Μάλιστα ήταν και συνάδελφος του Γ που με πήρε τηλ και τον έφερα σε επαφή με το Συμπβούλιο κλπ όπου έκανε αίτηση πριν λίγο καιρό επειδή του ήρθε η διαγραφή σπίτι. Σε έχουν ενημερώσει καθόλου από τη σχολή? όχι ε? ούτε έχει έρθει τίποτα σπίτι σου? ρώτα και τον κοσμήτορα ;)

επανέρχομαι..

Δημοσίευση

Ερη μου το ειχα γραψεικαποια στιγμη στην ομαδα...δε θελλω να επεκταθω εδω- ποτε δεν ξερεις

]Παντως την "αναγκασε" να κανει κατι που πιθανων εριρρεασε με τον πιο δραματικο τροπο την ικανοτητατα της να τεκνοποιει

Σισσιω οι νομοιστην Ελλαδα ψυφιζονται...αλλασχεδων ποτε δεν αφερμοζονται...οποτε στανταρ θα βρεις παραθυρακι.

Στο θεμα της ανηψιας συμφονω απολυτα με τη Σισσυ μας..

ηθελα να σας τα γραψω και το προι αλλα..

Ενδεχομενος λαθοςχειρησμος του θεματοςμπορει να διμηουργησει "περιργες" συμπεριφορες στο μελλων

Ο μικρος δεν εφαγε σημερακολοκυθα...την εφτυσε στα μουτρα της πεθερας.

Ο Χ μπορει νααργησε να αντικαταστησει γευμα αλλα τουλαχιστων ανοιγε το στομακαι ετρογε...αυτος τζιφος

Επισης σημερα ο Χ ερηξε κατω το θηλαστρο της αμεντα....και φυσικα το χαλασε...ευτυχως ειχα το σουινγκ για να βγαλω γαλα...ισαπου θα τον ξεπουπουλιαζα...εχω βεβαια καμια 20αρια μεριδεςκανονικες και 15 μικρες στην καταψυξη..αλλαθατελειωναν πολυ γρηγορα

Δημοσίευση

Πωπω πήρα μια πίκρα τώρα... δεν ξέρω αν θυμάστε, όταν ημουν φοιτήτρια σχεδίαζα εσώρουχα για την Belinda και την Venus Victoria για να ζήσω :lol::lol::lol: Το θυμάστε? Οχι? Δεν πειράζει, η μάνα μου δουλευε πολλά χρόνια στον άνθρωπο τελος πάντων που έχει αυτές τις εταιρείες και όταν πέρασα στην Αθηνα μέσω αυτης μπήκα στην δουλειά.. Εκεί γνώρισα μια κοπέλα που δουλευε ήδη 5 χρόνια εκεί. Σημερα μου εστειλε μηνυμα ότι την απέλυσε! Μετά απο τόσα χρόνια και τι δεν έκανε γι αυτον τον καριόλη (μιλάμε για μεγάλη ψυχανομαλάρα) και επειδή του είπε ότι ζορίστικε πολύ αυτον τον χειμώνα με την δουλειά (δουλευε μέρα νύχτα, Σαββατοκύριακα, αργίες) της έδωσε πρώτα μία άδεια και όταν πήγε να γυρίσει της είπαν ότι απολύθηκε!!!!! :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...