Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ειναι το ποστ με την κοπελα που δεν θελει να της βαφτησει το μωρακι που θα κανει το, παιδακι της κουμπαρας της που ειναι αυτιστικο.

Ρε συ..ενταξη..μονο που δεν την στοισανε στα 5 μετρα να την πετροβολανε οοολλεεεςςς μαζι.

Ομολογω πως ετσι οπως το διατηπωσε λιγοι καταλαβαν τον πραγματηκο προβληματισμο της...

οι περτισσοτεροι απλα διαβασαν..και ορμηξαν σαν τα ορνια..μη σου πω δεν διαβασαν καν..σκαναραν μια περιληψη...

Δεν μπορω..θυμαμαι ακομα και τωρα μερικα σκηνικα και τρελαινομαι..

το ΠΟΣΗ βλακεια κουβαλαει ο κοσμος δεν περιγραφετε;;

θυμαμαι χαρακτηρηστικα τοτε που ηταν το θεμα με το εαν ειναι κακο η καλο να γινεσαι γονιος σε μεγαλη ηληκια- στο φορουμ...τοτε διαβαζα και το φορουμ που και που τωρα δεν χω χρονο...

Δημοσίευση

Αααα όσο για τα συμφοιτητόνια είναι όλα αμούστακα ρε κορίτσια και με σπυράκια! :lol::lol::lol::lol::lol:

Βέβαια αυτά θ αέχουν και μεγαλύτερη όρεξη για μάθηση και πρακτική εξάσκηση, αλλά τί να το κάνεις... :lol::lol::lol::lol:

Θε μου τί λέεω η ρουφι@ν@ υπανδρεμένη γυναίκα! :oops::lol::lol:

Χρυσάκι για το θέμα με την κοπέλα που δε θέλει αυτιστικό νονό για το παιδί της λες;;

Είμαι απο αυτές που απάντησαν σκληρά. Δεν την έβρισα ούτε την πρόσβαλα, αλλά δεν απαντησα και με τον καλύτερο τρόπο. Σας έχω ξαναπεί οτι η δική μου νονά είναι ανάπηρη και έχω και τον 1ο μου ξάδερφο με παιδοψυχοκαθυστέρηση (τον περνάω 9 μήνες και κάθε φορά που συναντιόμαστε μου ζηταει να του πω την πεταλούδα) και έχω μία παραπάνω ευαισθησία στο θέμα... τί να κάνω;; Απλώς μου τη σπάνε οι ρατσιστές, κακό είναι;

Καλά πριν απο λίγο πλακώθηκα με την προϊσταμένη μου και τον συναδελφο μου που προσπαθούσαν να με πείσουν οτι τα βρέφη κλαίνε για να σε χειραγωγήσουν!! :twisted::twisted::twisted::twisted: Ακούτε φράουδες Τόνια και Γωγώ;; :lol::lol::lol:

Την αφήσαμε τη συζήτηση αφού είπε η προϊσταμένη μου: "Καλά άστην (για μένα) έχει δική της αντίληψη των πραγμάτων"! :shock::shock::shock: Και της είπα και γω: "οτι αυτές οι θεωρίες (που υποστηρίζει) είναι προϊστορικές"!! Ε μα μου την έδωσε!!! :evil:

Δημοσίευση

γεια σας!!

εδω κ με τα 2, ο μνικρος κοιμαται ο αναστασης πανω στο κεφαλι μου, στην κυριολεξια!!

ο τολης τρεχει σε ξενοδοχεια στη χαλκιδικη κ κανει αιτησεις.. ας τον παρουν κ ας μην βλεπομαστε τοσο πολυ, απριλη ληγει το ταμειο του κ τι θα κανουμε?

τον υπερηχο τον καναμε σε ιδιωτικο εξεταστικο κεντρο, αλλα θα ξαναπαμε μαλλον μεσα στον επομενο μηνα

δεν ανησυχω για τον μικρο, για την ελλειψη ξερω οτι δεν ειναι κατι το σοβαρο, αρκει να προσεχεις, το εχει κ ο αδερφος μου, πληρη ελλειψη

για τον μικρο τωρα που το ξαναδιαβασα το χαρτι λεει οτι εχει ελλειψη απλα πρεπει στο εξαμηνο να καθοριστει ανειναι μερικη η ολικη

απλα με αυτα που διαβαζα χτες εμεινα μαλακας γιατι κανουν αυτη την ενεση σε ολα τα νεογνα απο τη στιγμη που υπαρχει η πιθανοτητα να εχει ελλειψη, δεν ειναι κ τοσο σπανιο.. κ σπανιο να ηταν κ παλι, με ποιο σκεπτικο παιρνουν τετοιο ρισκο?? κ εν αγνοια των γονεων??

αναστασι εγω χτες ημουν στο τσακ να παρω τη μηχανη κ να κουρεψω τον ανασταση! εχει κανει μια μαλλουρα...

θου πως εισαι σημερα αγαπη?

χρυσα κοριτσακι ευχομαι να μην ειναι τιποτα

Δημοσίευση

χαχαχαχ..

Σισσακι κοιτα..και η δικη μας κουμπαρα και νονα...εχει σκληρηνση κατα πλακας. Τοτε δεν ηξερε καν το εχει γιατι δνε ειχαν βγαλει σαφη διαγνωση και ηθελε πολυ να γινει κουμπαρα μας και να βαφτησει και το παιδιακι και δη ηθελε παααρα πολυ να ειναι αγορι.

Ηταν αν μας παντρεψει ο μπαμπας της- φιλος του Ο..αλλα το ηθελε πολυ και δεν υπηρχε περιπτωση να αρνηθω.

Θυμαμαι χαρακτηρησικα οτι τοτε πριν τον γαμο ειχε επεισοδια παραλυσης, ειχε θεμα με το ενα της χερι και το ματακι της "εφευγε" λιγακι να νευροφυσικους λογους.

εμενα δε με ενοιαξε και ουτε στιγμη δεν διανοηθηκα να πω οχι ειδικα αφου την εβλεπα να το θελει η ιδια παααρα πολυ.

Αλλα αυτο αφορα εμενα και οχι μονο την ευαισθησια που εχω απεναντη στους ανθρωπους αλλα στον χαρακτηρα μου σαν Χρυσα.

ΕΜΕΝΑ προσωπικα δεν θα με ενοχλουσε ουτε κατι τετοιο εφοσων το ηθελε το ιδιο το παιδι και δη θα το ηθελε παρα πολυ.

Αλλα δεν μπορω να την κατηγορισω κι'ολας. Απλα ο τροπος που διατυπωσε το ολο θεμα ειναι ριχος και επιφανειακος .

οσο για την προισταμενη σου θα πω το εξης....

τα παιδια κλαινε γιατι εχουν καποια αναγκη...τωρα το τι αναγκη ειναι αυτη και πως επιλεγεις να το χειρηστεις ειναι μεγαλο κεφαλαιο...

Μετα απο καποιο διαστημα ενας γονιος καταφερνει να αποκωδικοποιησει για ποιον λογο κλαιει ενα παιδι και αναλογα να το χειριστει..

αν πχ ο Χ αρχισει να ουρλιαζει και να χτηπιεται στο ΣΜ επειδη δεν του πηρα σοκολατα δεν υπαρχει περιπτωση να ασχοληθω μαζι του. θα του μιλησω θα εξηγησω..αλλα αν θελει να ουρλιαζει...μεγεια του.

Εαν ομως αρχιζει να γκρινιαζει χωρις λογο, η να κλαιει μεσα στη νυχτα η επειδη δεν θελει να κοιμηθει, θα δοσω περισσοτερο βαρος και σημασια και θα καθησω- εννωειτε- να το παρηγορισω χαιδεψω κλπ..

Και στην τελικη να σου πω..ειναι τοσο πολυ λιγο χρονο "μωρα" που δεν χωρταινεις να τα αγκαλιαζεις και να τα φιλας...οσο και να σου σπανε τα νευρα με τις ιστεριες τους δεν μπορεις να τα αντισταθεις

Δημοσίευση

Καλέ ναι αυτά τους έλεγα και γω! Δε το παίζω Αγία και εγω έχω κάνει πολλά λάθη με την Χ και συνεχίζω να κάνω. Και τώρα σιγά μην υποκύψω στους εκβιασμούς της. Όταν όμως ήταν βρέφος, δεν το συζητούσα καν να την αφήσω να κλάψει. Το έκανα δύο τρεις φορές, είδα οτι δεν μου πήγαινε και δεν το ξαναέκανα.

Μετά διάβασα οτι ορθώς δεν το ξανακανα! :D:lol:

Έδω, σε αυτό το γραφείο, όλοι τα ξέρουν όλα! :twisted::twisted::twisted:

Αυτό με ενόχλησε και μένα ρε συ... το πόσο ρηχά και επιφανειακά είναι όλα όσα έγραψε.

Δεν μπορώ να διανοηθώ οτι είμαστε τοσο σκοταδιστές εν έτη 2012 και απορώ πραγματικά πώς και τον κλείσαμε τον Καιάδα και δεν τον έχουμε ακόμη σε... λειτουργία...! :roll:

Αργυρώωωωω πώς είναι το κορίτσι!! Και σταματα να εκνευρίζεσαι! Θέλει φροντίδα και αγάπη τώρα το μωρο σου, ήταν ισχυρό το σοκ. Ξέρεις πόσο πόνεσε;; Ρώτα και μένα.. :oops::(:roll:

Ευχαριστώ Μαϊδολενάρα μου!!! :x

Δημοσίευση

Αφρο ειναι μια κοπελα που δενε χει ακομα παιδακι.

το ζευγαρι που τους παντρεψε εχειε να παιδι το οποιο εχει καποιας μορφης αυτησμο- γιατι αυτησμος κλπ υπαεχει σε διαφορες μορφες και εκδηλωσεις. Δεν αναφερει η κοπελα ουτε ποιο ειδος ουτε ποιο συνδρομο εχει.

Το ζευγαρι της προτεινε οταν με το καλο γεννησει, να βαφτησει το παιδακι τους το μωρο.

Και η κοπελα δεν θελει και παραθετει καποιος λογους που δεν θελει.

Σισσυ και εγω δεν μπορω να διανοωθω οσο ειναι νινακι να μην ανταποκριθω στο κλαμα του.

Το εξπρεσακι εξαλλου διμηουργηθηκε γιατι ολες πανω κατω τοτες ξενηχτουσαμε γιατι ψαχναμε τροπους να διαχειρηστουμε τα φωνακλουδικα βλασταρια μας.

Του Χριστφορου μου πηρε κοντα 2 χρονια να αποκρυπτογραφισω το κλαμα του...το μπεμπακι μας παλη δεν κλαιει και πολυ οποτε όποτε κλαει..σηγουρα ειναι αρρωστο

Δημοσίευση

Αφρο με πρόλαβε η Χρύσα που τα είπε ωραία, θα προσθέσω μόνο οτι ο τρόπος γραφής της είναι ενοχλητικός και φαίνεται ρηχός και επιφανειακός.

Καλα μωρή τόσο καιρό με περνούσες για Αντωνία;;; Και πως στην ευχή βγαίνει το Σίσσυ απο το Αντωνία;;; :lol::lol::lol::x

Και τωρα που το θμήθηκα, Έρηηηηη τα φιλιά μου! :x:x:x

Δημοσίευση

Σισσάκι μου χρονια σου πολλά !!! :x@};-@};-@};-

Γιορτάζει και ο αντρας της Θούλης ή γιορταζε χθες?? Χρονια πολλά Θούλη να τον χαιρεσαι! :D

Δεν μάθαμε κανένα νέο απο την Αργυρώ ε? :?:

Για την φάση που λετε με την βάφτιση του αυτιστικού παιδιού, τι να πω.. δεν ειναι μονο αυτό το θέμα, όλη η κατινιά του κόσμου και η σαβούρα εκεί μέσα μαζέυτηκε.. πολύ κρίμα.. Αν είναι έτσι οι Ελληνίδες μαμάδες δεν υπάρχει καμία ελπίδα ούτε και για τα δισέγκονά μας..

Δημοσίευση

Σισσιώ χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, με το καλό το πτυχίο :x

Δεν εκνευρίστηκα σοβαρά ρε,,,,,, την θυμάστε την ταινία; Πολυ γέλιο είχε!!!

Όλα καλά κε την κοπελάρα μου , θα σας πω πιο μετά γιατί τώρα παιΖουμε με την κούκλα της και διαβάζουμε την hello kitty!!!

Δημοσίευση

Συμπεθέρα Καναδή τι ψύχραιμα καλέεεεεε;

Να δεις τι έπαθα στο ασθενοφόρο :lol::lol::o

Θα γράψω την εμπιρεία μας στην ομάδα όταν βγούμε με το καλό!!! :)

Το διάβασα και εγώ αυτό που λέτε........

ένα θα πω: ότι εδώ υπάρχει σχολείο που στην ίδια τάξη είναι παιδιά χωρίς πρόβλημα και παιδιά με αυτισμό !!!!!

Και αυτό γίνεται ώστε τα υγιή παιδιά να μάθουν να ζουν στην ίδια κοινωνία με τα μη!!!

Επειδή δεν διάβασα τις απαντήσεις είπε κανείς ότι νονούς θα είναι και οι γονείς του προφανώς;

Την κοπελίτσα μου την λυπήθηκα πολύ σήμερα: της φέρνει η νοσοκόμα το παυσίπονο σιρόπι με την σύριγγα και μόλις η Ρ την είδε έβαλε τα χεράκια της μπροστά στα μάτια της!!!! :cry::cry:

Την πήρα για να την δώσω εγώ και την πήρε το παράπονο με λίγο κλάμα, ξέρετε κατέβασε τα χειλάκια της κάτω :(

Όλο αγκαλιές είμαστε!!!

Δημοσίευση

ερη τη φατσα εχει ο κωστης σου..τελειο αντρακι...αχχχ

αρφυ τελεια ρε..αχ κ γω θελω να χορτασω αγκαλιες..εδω φιλαω το θοδωρη κ σκουπιζεται :o μα ΙΔΙΑ εγω..παντα οποιος με φιλουσε σκουπιζομουν..ακομα κ απ τους γονεις μου σιχαινομουν ..αλλα παντα γατα ημουν :cry::cry::cry:

ρε παιδια ανευ πλακας..δηλ 2 στα 2 γκρινιαρικα..μακαρι να μπορουσα να σας ειχα ον λαιν οταν ειμαστε μονοι..

ο μικρος να σπαρταραει απο πισω μου να θελει αγκαλια..κ ο μεγαλος για τον καθε τι λογο να κλαει..εγω να θελω να ανεβω ουρανοξυστη να πεσωωωω

αυτες τις μερες τον βαζω κρεβατι οταν λουζω το θοδωρη..κ μιλαμε γινεται κατακοκκινος στο κλαμα :shock::shock: λεω θα παθει κατι..δε το εχω αφησει ετσι μονο να φυγω..μα κ τι να κανω..αν το αφησω στο μπανιο παει στο καδο κ περνει τα κωλοχαρτα :twisted::twisted::twisted::twisted:

Δημοσίευση

Καλησπερα σας!

Μπηκα να σας διαβασω μεχρι να φαω τη νουτελα μου :@):@)

Αυριο θα παω στην Ιουλια...Δε σας καλω!!!! :lol::P Μου ειπε πως μας περιμενουν να...καθαρισουμε η τρελλη!!!! :lol:

Αργυρω φιλια κ υπομονη!

Θουλη επισης,για αλλο λογο!..Εχεις προσπαθησει οταν ο Θ αρχιζει το κλαμμα να κανεις τρελλες...πχ πηγαινε κοντα του και καλα κουτουλα στον αγκωνα του και πεσε στα πατωματα κ καλα πως πονας...Δεν θα κερδισεις τιποτα παρα μονο κανα χαχανητο!Και κανα μωλωπα απο την πτωση! :lol::lol::lol: Τουλαχιστον θα σταματησει να κλαιει...Για το μικρο δεν ξερω τι να σου πω...

Κοριτσακια δε θυμαμαι τι αλλο ειχα ν σας γραψω...σας καληνυχτω!

Δημοσίευση

Αργυρουλα αχ μωρέ την ψυχούλα μου!

Αχ Θουλάκι τι να πώ! ολη την ώρα που τον λούζεις ο μικρός κλαίει συνέχεια? Δεν σταματάει? :shock:

Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για τον Κώστα. Ειναι πολύ ζουζούνος.. :lol:

Κ εγώ σαν κ εσενα ημουν όλο σκουπιζόμουν και δεν ήθελα αλλά ο Κώστας είναι όλο αγαπούλες..

Αναστασία καλά να περάσετε και μεγιά την φράντζα της Α. :D

Εγώ δεν είμαι καλά αυτές τις μέρες, δεν ξέρω τι έχω.. Βλέπω και κάτι όνειρα πολύ σκατα.. Μου φαινεται ότι θέλω να γυρίσω πίσω.. :roll:

Ηθελα να σας πω και κάτι άλλο. Ο Κώστας γενικά είναι πολύ καλό παιδάκι αλλά όταν παιζει με άλλα παιδάκια, μερικά είναι επιθετικά και μπορει να του πετάξουν κανα παιχνίδι ή να τον κλωτσίσουν και εκείνος δεν κάνει τίποτα παρα μόνο κλαίει και τους σηκώνει το δάχτυλο και τους λέει "No τυπήσεις εμένα" !! Δεν ξέρω τι να κάνω, είμαι πολύ προβληματισμένη.. Ασε που όταν βλέπω να μου χτυπάνε το παιδι μου ρχεται να πάω και να τους τραβήξω τα μαλια τρίχα τρίχα.. Στα ξένα παιδιά τώρα.. ουφ!!!

Δημοσίευση

kaλησπερες!

αργυρω τί παθατε βρε :(:(:(

ετσι στα καλα καθουμενα γιεται η εκτιναξη κατσαρολας;αχ Παναγιτσα μου :roll::roll::(:(:(

ευχομαι να βγειτε γρηγορα κ να επιστρεψετε σπιτακι σας! :):):):) φιλακια πολλα πολλα σε σενα κ στη ρεα!

σισσακι,αγαπημενη μου νονα :lol::lol::lol: ,χρονια σου πολλα!αντε κ καλο πτυχιο! ;):D

χρονια πολλα στους αντωνηδες της θου κ καρολ! :)

χρονια πολλα στην τονια μας!γερή με τονους υπομονης! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: σ;αγαπαμε αντωνια!μα το τονια πιο ωραιο ειναι μωρε! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::geek::geek::geek:

βικακι,φιλοδοξη μελλουσα νονα μου :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ,χρονια σου πολλα!με το καλο το αντρακι σου!να εισαι παντα γερή κ ευτυχισμενη! :):):)

αυριο θα ερθει το αναστασακι!μπου χα χα!γελαω γιατι νομιζει πως της εκανα πλακα..αλλα δεν ξερει οτι δεν εκανα ΚΑΜΙΑ δουλεια,ουτε εχω σκοπο να κανω! ;) καποτε ειχε γραψει πως την αγχωνει να σκεφτεται πως οπου παει καθαριζουν κ κουραζονται πριν την επισκεψη..κ ειπα να της παρω το αγχος! ;):lol::lol::lol::lol::lol:

εχουμε εκλογες,οποτε σπιτι..οποτε σιγα μην κανω δουλειες για ενα πρωινο που θα κατσω!θα ερθει να τα κανει η αναστασια που κοκορευεται οτι καθαριζει κ πολυ γρηγορα! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: θα σας πω το βραδακι αν θα την κρατησω ή θα προτιμησω αλλη! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δε σας ειπα το συγκλονιστικο ever!

εδω κ 2 ημερες ο γιωργος κανει κακα κ τσισα στην τουαλετα! :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:D:D:D:D:D:D:D:D

γυρισα απο το σχολειο κ μου το ειπε η πεθερα!θυμωσα κ ειπα απο μεσα μου"ωχ παλι πειραματα κανει χειμωνιατικα,πανε τα χαλια μου" :oops::oops::oops::oops::oops: !

αλλα..καλε τα λεει αληθεια!κ πηγαινει!μονο 2 ατυχηματα χθες κ 2 σημερα με τσισακια,αλλα πηγε καμια 10ρια φορες να κατουρησει!τα κακα ουτε λογος..παει στο γιογιο κ με διωχνει για να μεινει μονος να τα κανει! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

κ αφου εκστασιαστηκατε να σας αφησω! :lol::lol::lol:

αα!λενα!στον γιωργο δεν εκαναν αυτη την ενεση για βιταμινη κ..το ξερω γιατι ο βλακας ομοιοπαθητικος ,οταν κοιτουσε το βιβλιαριο του γιωργου,ελεγε"μα δε του εκαναν βιταμινη κ";;κ απορουσε.. :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

ολα καλα θα ειναι με τον μπεμπουλη,θα δεις!καλε εγω ποτε θα σας δω;; :roll::roll::roll::shock::shock::shock:

μαρακι νελη θα τη φωναζετε την ιωαννα;α!μου αρεσει πολυ! ;):)

καλο βραδυ πανεμορφες!

Δημοσίευση

anastasia

το εκανα παλια..τωρα κ το ξεχασα το κολπο κ δε προλαβαινω να το παιξω τρελη..εχω ηδη φουντωσει :lol::lol::lol:

μα καλα κ συ φραντζα????????? :lol::lol::lol::lol:

ερη αχ πολυ στεναχωριεμαι οτνα βλεοω παιδια να τις τρωνε..αν βαρεσουν το δικο μου λιγο χαιρομαι γτ κ αυτος βαραει..φυσικα δε εννοω σαπιδη ε :oops::oops::oops::oops:

καλε τοοοοσο καλο παιδακι ειναι που ουτε βαραει :roll::roll::roll:

τον βαζω κρεβατι οταν το ξεπλενω..δηλ κανα 2-3 λεπτα κ ν ατο σκουπθισω..κ ομως προλαβαινει να γινει αστακος

ιουλια δε σε διαβασα...παω για τσαι..φιλιααααααααααααα

Δημοσίευση

ιουλια δε αντεξα σε διαβασα :lol::lol::lol::lol: μα τι γαματα τα λες :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κ γω ειδα το βιβλιαριο κ δε το γραφει..που σκατα πρεπει να το λεει?καλα ξερω οχι εκει που ελω πατρωνυμο :P:P:P:P:P

μπραβο στο γιωργακη μπραβοοοο

ααα συμβουλη..μη βγαλεις τη βραδινη πανα πριν τα 18 :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ερη τι εχεις κοριτσακι μου??? σεχω στο μυαλο μου σαν πολυ ευθυμο ανθρωπο κ στεναχωρεθηκα λιγο..

αναστασι καλα να περασετε αυριο!!

ιουλια μπραβο στο γιωργακη!! παλι καλα που δε σου ζηταει κ καμια εφημεριδα να διαβασει οταν χεζει!

γενικα ουτε ο αναστασης σηκωνει χερι, πολυ σπανια, κ οταν τον βαρεσει κανενας παντα με κοιταει να δει αν εχω δει τη σκηνη κ μετα σουφρωνει χειλια κ κλαιει :lol::lol:

τωρα βαριεμαι να παω να δω το βιβλιαριο να σας πω που το γραφει

μπα κ γιατι δε σας την εκαναν εσας???

α ρε θου... πραγματικα ζεις σκηνες απειρου καλλους! :?

την κυριακη σαραντιζω!

ο μπεμπης παλι δε χεζει.. απο την κυριακη πρωι εχει να κανει..

τι σκατα, ποσο χαμομηλι να πιω για να τον βοηθησω.. πρεπει να κοντευω το λιτρο τη μερα κ ειναι απαισιο! αφου σκεφτομαι να του δωσω χαμομηλι σε μπιμπερο αυριο.. :roll:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...