Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημέρα σας!

Αργυρώ χαίρομαι που η Ρ είναι κεφάτη :D Άντε να περάσει γρήγορα ;)

Λένα μη σκας ρε, κάνε επανεξέταση και ότι είναι αντιμετωπίζεται όπως είπε η Βίκυ ;)

Θούλη πολύυυυυυυ ωραίο βιβλίο είναι η μάγισσα Φρικαντέλλα αλλά για λίιιγο μεγαλύτερα παιδάκια.

Του χρόνου τα Χριστούγεννα να το πάρεις σίγουρα στο Θοδωρή. Θα του αρέσει! Να χαίρεσαι και τον άντρα σου :D

Λενάκι κι εσύ διάβασμα :(

Λοιπόν εγώ τελευταία έχω αγχωθεί πολύ. Μια με τη δουλειά που γίνεται ένας χαμός και έχω πάθει κοκομπλόκο (μιλάμε ξυπνάω τη νύχτα και σκέφτομαι) και μια με την εργασία του μεταπτυχιακού που δε μπορώ να βγάλω άκρη. Παρασκευή παραδίδω :?

Δημοσίευση

Καλημερα σας!

Αργυρω μακαρι να μην ποναει καθολου κ να ειναι χαρουμενη!

Λενα ολα καλα θα ειναι ρε συ!Να το δειτε καλυτερα το θεμα..

Μαρια δεν μπορω να σου πω να μην αγχωνεσαι...ακουω διαβασμα κ με πιανει σφιξιμο!καλη τυχη!!!!

Παρασκευη θα ερθει κ η Φραν Θεσ/νικη!Εσυ τι ωρα θα ερθεις?θα φυγεις αμεσα?

Κουρεψα φραντζα στην Α!!!Την εκανα πολυ αστεια!!!!!!Φυσικα ειναι στραβη η φρατζα κ απο τη μια παραπανω απ'οσο θα επρεπε κοντη!!!! :oops::oops::oops: Αλλα ειναι σκετη γλυκα!Σαν να την παχαινει αλλα μην της το πειτε! :P:P:P

Αθηναιες καλοπερασατε εε???Ζηλεψα ελαφρως! :D:D:D

Δε βρισκω την γιατρο για να την παω...Καλα,οταν ελεγα "εχει βηχα" εννοουσα πως βηχει 5φορες τη μερα αλλα...ακουγεται λες κ θα βγαλει 5 τονους φλεμ! :roll::roll:

Αντε ν'ανεβαινουμεεεε!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!Σισσυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!Χρονια σου πολλα καμαρι μου!!!Οτι επιθυμεις!!!

Πτυχιο,2ο μωρακι,5πλασιο μισθο!!!!! :x:x:x:x:x:x:x:x:x (γιορταζεις,ετσι?! :roll: )

Δημοσίευση

Καλημερααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

σισσακι χρονια Πολλα αγαπη μου!!!Ο,τι επιθυμεις ,υγεια κια καλη προοδο!!!!! :x:x:x

ΝΑΤΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ρε ειχες γενεθλια χθες;;;ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ με ολα τα καλα του κοσμου!!!!! :x:x:x

Αργυ εμαθα απο τα κοριτσια τι εγινε.. :( Ευχομαινα ειναι περαστικα και αγυριστα.

Πριν κανα 2-μηνο η μικρη της κουμπαρας μου ειχε καψει τα χερακια της με καυτο νερο...Εβαζε μια κρεμα πλαστικης και μετα εβαζε μεμβρανη.Επισης για 2 εβδομαδες δεν ειχε παει παιδικο για τυχον μολυνση.

Δε διαβασα τπτ αλλα φανταζομαι σας εγραψαν τα κοριτσια πως περασαμε!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εγω ηταν η πρωτη φορα που ημουνα τοσο χαλαρηηηηηηηηηηηη....8 ωρες χωρις παιδιαααααααααααα [smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif]

Δημοσίευση

Καλημερα κουκλες!!!!!!!

Καταρχας Χρονια πολλα στη Συσση μας για σημερα.

Πολυχρονη κουκλα μου με υγεια για σενα και τους αγαπημενους σου.

Επιτυχιες σε οσα μαθηματα χροστας..να τα περασεις με τη μια και με τους καλυτερους βαθμους

Βικακη μου χρονια σου πολλα για χτες. Να εχεις έναν ευκολο τοκετο και όλα θα πανε καλα

Νατασακι χρονια πολλα και σε σενα;!!!!!!

Τονια μου…χρονια πολλα και σε σενα κουκλιτσα μου!!!

Επισης Καρολ και Θου να χαιρεστε τους αντραδες σας

Να κανω και λιγο χιουμερ…Συμπεθερα για μαζεψε την κορη σου..ακου εκει κοιτουσε τον Αλεξ!!!!!

Λενακι παλη καλα…εμας ηταν καθαρος στον υπερυχο που του εκαναν στη γεννα.

Αντε τωρα στο εξαμηνο

Λενακη εχεις βιβλιαριο παιδιου;;;; σας δωσανε στο μαιευτηριο;;;;

Αργυρουλα μου ευτυχως τα πραγματα πανε καλα…σε ειχα στο μυαλο μου χτες αν και ειχα χιλια δυο δικα μου να σκεφτομαι.

Ο αδελφος μου όταν ηταν μωρο, περιπου 8 μηνων, ειχε τραβηξει το καλλωδιο από τον βραστηρα και ερηξε πανω στο χερι του καυτο νερο. Ακομα εχει τα σημαδια και το κλαμα του ηχει στα αυτια μου, σαν να βλεπω μπροστα μου την αλλαγη που του εκαναν στους επιδεσμους.

Βικακη θα σε τηλ σημερα.

Δημοσίευση

Καλημέρα.

Σίσσυ Χρόνια Πολλά και καλά, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και σύντομα μένα 2ο μωρό :D:D

Τόνια Χρόνια Πολλά αν και καθυστερημένα, ότι επιθυμείς να το πάθεις :D:D

Θου και Κάρολ να χαίρεστε τα στεφάνια σας :D:D

Αργυρώ πολύ χάρηκα που είναι ευδιάθετη η Ρέα, ελπίζω να μην πονάει καθόλου και γυρίσετε γρήγορα στο σπίτι σας

Λένα που κάνατε τον υπέρηχο?

Χρύσα πήγατε τον Χριστόφορο στον παιδοχειρούργο?

Αναστασία μίλησες με την Φρα? θα κανονίσουμε συνάντηση, για πές?

με γειά το κούρεμα, γράντζα της έκοψες για να είστε ασορτί?

Μαρία ακόμα παιδεύσαι με την εργασία? με τους υπόλοιπους φοιτητές δεν έχεις καμιά επικοινωνία για ανταλλαγή ίδεών????

Δημοσίευση

Καλημερα! :D Τι κανετε?

Ηλιο σημερα εξω αλλα εχει παγωνια. Ολα ειναι ασπρα εξω και οποιος δεν εβαλε προστατευτικο στο παρμπριζ του την ουτσισε! :mrgreen: Εδω και 2 μερες βαλαμε την κουκετα της Ε. και κοιμαται εκει. Δεν μπορει να κατεβει και σνεχεια φωναζει: μπαμπα ελα να με κατεβασεις δεν μπορω μονη μου, μπαμπα ελα θελω παρεα, μπαμπα νερο, μπαμπα χυμο κτλ :lol: Εγω συνηθος κοιμηζω μεσα τον Γ. αλλα μετα μολις παω σε αυτην ησυχαζει και μετα απο λιγο κοιμαται. Της αρεσε πολυ λεει το κρεβατι της αλλα ξερω πως τραβαει ζορι που δεν μπορει να ανεβοκατεβαινει οποτε θελει. Επισης εδω και 10 μερες κοψαμε και την βραδυνη πιπιλα! Τις πηρε η νεραιδα ειπαμε, 2 φορες την ζητησε και μετα τελος!

Αργυ το μυαλο μου ειναι συνεχεια σε εσας...μακαρι να ημουν πιο κοντα να ερχομουν. Ολικη σημερα ε? Ευχομαι να πανε ολα καλα. Κουραγιο μανουλα, ολα θα περασουν σε λιγο καιρο. :YMHUG::x

Σισσακι μου γλυκο χρονια σου πολλα! Καλη επιτυχια σε οτι και να κανεις! Και του χρονου με υγεια!

Μαρακι δεν σε φοβαμαι εσενα ρε, μια χαρα θα τα καταφερεις και με την δουλεια και με το διαβασμα.

Λενα ολα καλα θα ειναι με τον μικρο. Αυτη την ενεση την κανουν πριν την εξεταση, λογικα αν ηταν επικινδινη δεν θα την κανανε σε ολα τα μωρακια.

Αφρο τι ομορφα που περνατε!! Πολυ σας χαιρομαι! :)

Παω να αρχισω το παστιτσιο και βαριεμαιιιιιιι τοσο πολυ! Τα λεμε μετα.

Δημοσίευση

Νατασουλα πηγαμε.

Βασικα θα κανουμε υπερυχο κοιλιας να δουμε καποια πραγματα..απλα ετσι οπως μου τα ειπε χτες στην αρχη με τρομαξε τοοοοσο πολυ και μαλλων με ειδε που ημουν ετοιμη να τεζαρω και μετα με καθισυχασε.

Οποτε θα κανουμε υπερυχο και θα δουμε..

τωρα τα πραγματ η ειναι πολυ σοβαρα και θα χρειαστε να γινει επεμβαση με ολικη αναισθησια..η δενε ιναι τιποτα..

ειμαι καπως απο χτες....

ευτυχως οταν τελειωσα με τους γιατρους κλπ βρεθηκαμε με τη Σαυρογιωτα και καναμε οργιο καταναλωσης και ηπιαμε και καφε και ηρεμισα λιγακη.....αλλιως...

μου ηρθε χτε ςκαι περιοδος και ημουν να με κλαις..ασε

Τελικα η Φραν ποτε ερχετε;;;;

Δημοσίευση

ΚΑΛΗμερα!

Συμπεθερα ...περαστικα και παλι στη μικρη μας!

για να ακνει ετσι αι να εχει διαθεση παει καλυτερα!

ποσο πονα το καψιμο!

ειχε καει η ανηψια μου στι στηθος απο καυτη σουπα...

τελικα δεν εμεινε τιποτα... της εβαζε και η μανα μου κρυφα κεραλοιφ και τωρα στα 8 της δεν φαινεται τιποτα!

Χρυσα ...πονας στην περιοδο με τα απο 2 γεννες?

Μαρια θα τα καταφερεις με τς σπουδες....η αληθεια ειναι οτι η Σισσιω ...ξεπερασε τα ορια,.,

αλλα δεν θα κανουμε συγκριση....αλλωστε για εμας ειστε αστερια !

Αφρο...ξεκινησες?

αν θες μας δινεις τοΝ Π. να μη σε ενοχλει στη ζωγραφικη!

Σισσιω/.....χρονια σου πολλα!

να σε χαιρεται οποιος σε αγαπα....

με το καλο το 2ο και ευχομαι 10πλασιο μοσθο να δωσεις και σε μενα!

Ανστασια...κανιες και την κοομμωτρια η μονη σου?

καλε γιατι δεν εβαλες τη Θουλη να της την κοψει?

Παναγιωτα σημερα δουλεια?

κερναω καφεδακι....ελατε!

Δημοσίευση

Έχω επαφές με συμφοιτητές αλλά και αυτοί στην ίδια φάση είναι :| +

Αυτή είναι η δεύτερη εργασία. Στην πρώτη πήρα 7,5 8-)

Παρακευή πρέπει να την στείλω και Κυριακή έχω μάθημα το πρωί

Δεν ξέρω τι θα κάνουμε. Θα τελειώσει η διάλεξη και θα φύγουμε στο καπάκι, θα κάτσουμε.. θα δούμε πως θα είμαστε μέχρι τότε :roll:

Δημοσίευση

ναι βικη ,τωρα που θα φυγει και ο Κ θα εχω χρονο ...αφου δεν θα με πριζει κανενας για φαγητο η για το σπιτι :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ο Μ βρηκε την χαρα του που ζωγραφιζουμε :D τον Π να δουμε τι θα τον κανουμε .... :?:roll:

σημερα θα κανω σνιτσελ μιαμ μιαμ

δειτε το πρωτο ...μακαρι να τα καταφερω να κανω πολλα !!!

pict0004gd.th.jpg

Δημοσίευση

καλε τι γαιδουρα !!!! σισσακι μου χρονια πολλα για χθες !!! αντε και σε ενα μηνα με ενα φασολι στην κοιλιτσα ....και οχι απο φασολαδα :lol::lol::lol::lol:

καρολινακι μου και θουλη να χαιρεστε τους αντρουλιδες σας !!!

εγω θα χαιρομουν τον παππου μου αλλα .....

Δημοσίευση

Βικακη δεν ποναω σχεδων καθολου...απλα ειναι η ολη διαδικασια..ξες τωρα..μπανια..σερβιετες...και τι καλα που ειχα ξεχασει την υπαρξη της...

Αφρο σημερα ειναι του Αγιου Αθανασιου..

Χτες ηταν του Αγ. Αντωνιου

Καλε τι τελεια που ειναι...πολυ μου αρεσε το δρακουλακι

Δημοσίευση

Βίκυ τι λές καλέ;;; Πρώτα δε με καλείς σπίτι σου και τώρα θες να μου πάρεις και την βαπτιστήρα;; :evil::lol::lol::lol:

Κουκλαρες μου, σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες για τις ευχές σας, πραγματικά με συγκινείτε!

Καλέ μην ψαρώνετε με το 9 στα Αρχαία! Σιγά τα αβγά! Επιλεγόμενο μάθημα είναι! Αν έπαιρνα 9 στην εκκλησιαστική ιστορία ή στη δογματική τότε μάλιστα, να μου τα δίνατε τα εύσημα! Να με δω στα εβραϊκά που είναι πιο δύσκολα τί θα πάρω.

Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω πτυχίο με βαθμό και σας το υπογράφω, αλλά καθόλου δε με νοιάζει. Το μόνο που θέλω είναι να το πάρω και με τά αν έχω δυνάμεις να κάνω ένα μεταπτυχιακό! Ακούς Μαράκι;;; :lol::lol::lol:

Μίλησα και με Γωγώ και μου είπε για την αρμένικη βίζιτα και σκύλιασα ακόμη περισσότερο! Δε με νοιάζει όμως!! Ήμουν στην σχολή μου μαζί με τα 19 συμφοιτητόνια μου και ξανάνιωνα!!! :lol::lol::lol:

Αχ με καλούν, ελπίζω να επανέλθω! :D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...