Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

geiaaaaaa :D:D:D

εχω καταστεναχωρεθει :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

αργυρουλα μου :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

ποσο δυναμη ειχες κ το αντεξες....περαστικουλια σας..ευχομαι γρηγορη αναρρωση..περιμενουμε ολες νεα σας....μια τεραστια αγκαλια :!:

ευχαριστω για τις ευχες σας :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

να χαιρομαι το καμαρι μου...γιορταζει καλεεεεεεεεεεεεε..κ τις καρολ ο αντρας νομιζω...χρονια μας πολλα λοιπον..

συμπεθερονι μου μικρο χρονια σου πολλα..σταματαα αυτα τα γιατροσοφια αλχημειες κτλ :lol::lol: διατροφες πως σκατα τα λενε..σου ευχομαι υγεια πανω απ ολα...κ συντομα να σε δω στις εκκλησιας τη πορτα..ω ναι..οταν πηγαινω κ γω μη νομιζετε :oops::oops::oops:

πολυχρονη [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion14.gif] [smilie=occasion14.gif]

βυκακι μου χρονια σου πολλα κοριτσακι...με το καλο να φερεις το μπεμπαρο κ να σου ζησει κ η κορακλα σου..οκ κ ο αντρας σου :lol::lol: [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion15.gif]

αντωνιααααααααααααααααααααααααα :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χρονια πολλα κοριτσαραααααααααααααααα7να χαιρεσαι αυτο το υπεροχο ονομα :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

καλα περνας κουφαλιτσα ε????????????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εγω με αντιβιωση..αμυγδαλιτιδα..

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Εμ βέβαια τα λενε πριβέ οι κυρίες Αθηναίες και ερήμωσε το τρενάκι!!

Που είστε βρε τρελοθεσσαλονικιές να τα πούμε λιγουλάκι;; :lol::lol::lol:

Θουλάκι και Καρολινάκι να χαόρεστε τα αγόρια σας! Να τα προσέχετε για να τα έχετε! ;):lol::lol::lol:

Νατασακι μου χρόνια πολλά και απο δώ! Να σε χαιρόμαστε οι φιλενάδες σου και να λάμπεις και να ακτινοβολείς πάντα στη ζωή σου! :x:x:x

Βίκυ εσένα δε θα σου πω τόσο καλά λόγια, γιατί κανόνισες πρωϊνό καφέ και με απέκλεισες από την παρέα! :evil::lol:

Χρόνια πολλά, να είσαι πάντα ευτυχισμένη και να σου συμβαίνουν πάντα τα καλύτερα! Με το καλό να έρθει και ο μπέμπαρος! :x:x

Αντωνία τρελοκομείο χρόνια πολλά τρελιάρικα και πανέμορφα σαν και σενα!!Περνάς καλά με τις Αθηναίες ή να έρθω να σε διασκεδάσω;; :lol::lol::lol::lol:

Αργυρούλα αν μας παρακολουθείς εύχομαι το μωρό σου να είναι καλύτερα. Στεναχωρήθηκα πολύ να ξέρεις. Όταν μπορέσει ενημέρωσε μας για την κατάσταση σας.

Πάω στο μάθημα και βαριέμαι!!!! Δε θα πήγαινα κανονικά σήμερα, αλλά χρωστάω ένα βιβλίο σε ένα συμφοιτητη μου!

σας φιλώ!!!

Δημοσίευση

IIIIIIII μεγ.Αντωνιου σημερις???ΙΙΙΙΙΙΙ σα δε ντρεπομαι!!!

Τονακι μου χρονια σου πολλα τρελλουτσικο μου!!!!Ευχομαι ησυχια,φυσικα υγεια και....ενα γκομενακι!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: Για να μη ζηλευεις!!!! :lol::lol::lol::lol:

Θουλη κ Καρολ να χαιρεστε τους αντρες σας...Οσο ακομα ειστε ερωτευμενες μαζι τους!!!! :P:P

Θου :lol::lol::lol::lol: τρελλη!!!!

Σισσυ τα φιλια μου στο συμφοιτητη!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: Πονηρουλα! :P:P

Που ειστε???Ακομα πινετε καφε???

Δημοσίευση

Καλησπέρα μανουλίτσες! :x

Τι μου κάνετε;

Αργυρούλα!!! :x:x:x

Σε σκέφτομαι πολύ κι εσένα και τη φραουλίτσα σου!!! :(:(:(

Το πουλάκι μου!!! Όποτε μπορείς γράψε νεότερα!!!

Σε ποιο μέρος είναι τα εγκάυματα; :(:(:(

Σισσάκι... [smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif]

Συγχαρητήρια κοριτσάρα μου για το 9!!! :D:D:D Προφορικά το έδινες;

Μπράβο ρε αγάπη, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός!!! ;)

Εύχομαι παρόμοια κι ακόμα καλύτερα συνέχεια!!! :D:D:D

Νατασούλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και καλά!!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Να ζήσεις, να τα εκατοστήσεις, να σε χαίρονται τα κοριτσάκια σου και ο αντρούλης σου!!! :D:D:D

Όπως φαντάζεστε, περάσαμε τέεεεεεεεεεελεια στη Βίκυ!!!! :D:D:D

Βικάκι, σ' ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη γλυκιά φιλοξενία!!! 8-)8-)8-)8-)8-)

Αράξαμε κανονικά, τα είπαμε, τα φάγαμε, τα ήπιαμε!!!!

Το σπιτάκι της πολύ πολύ "ζεστό"!!! ;);)

Βικάκι και πάλι ευχαριστούμε και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!! :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

Να σε χαίρεται ο άντρας σου και η κοριτσάρα σας και με το καλό να έρθει στον κόσμο ο πριγκηπάκος σας!!! :D

Πω, πω, ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Είμασταν όλο το πρωί παρεούλα με την Τόνια κι ούτε που σκέφτηκα ότι σήμερα γιορτάζει!!!!!!! :oops::oops::oops:

ΤΟΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κοριτσάρα μου, να ζήσεις, να σε χαίρονται/μαστε!!! :D

Στείλτε μου κάποια το τηλ της να την πάρω, γιατί μάλλον δε θα το δει!!! :oops::oops::oops:

Διαβάζω και τα υπόλοιπα κι -ελπίζω ότι- επανέρχομαι σε λίγο!!! :-*

Δημοσίευση

NA mai και εγω!

περασα πολυ ωραια!

το ιδιο ελπιζω και για τα κοριτσια!

η Τονια ...πολυ καλη!

καιποσο υπομονη!

απορω γιατι σε λενε-με φραου

ο Αλεξ...μορφη...ησυχος...!παραμυθια τα οσα μας λεει!

πολυλογας....

"που ειναι το λουκανικο"

"που ειναι το λουκανικο"

τρωι ΤΑ απιστευτα και ειναι τσιλιμπιθρας!

Παναγιωτα και Γωγω σημερα το επαιζαν ελευθερες και ωραιες!

Αφρο...καλα για το Μ. δεν εχω λογια...αλλωστε ειναι η αδυναμια μου!

Ο Π. αγγελουδι...κουμηθηκε...τοσο καλα...δεν τον ενοχλουσε τιποτα...

αααα φαινετα λες και ειναι 1 ετους!

στο τελος η Μ-Ι ηθελε να τον κρατησουμε!

μπηκαν και στην κουνια μαζι...!

Μητσακι...λες και ειναι 15 ετων...κοριτσακι...

η Εφη...ιδια η μαμα της....πολυ καλη...

μαγεμενη απο τα τραγουδια του Αλεξ.

το κοιτουσε και δεν κουνουσε ουτε βλεφαρο...

κοιμηθηκε στης αγκαλια της Παναγιωτας...

φορουσε ενα ροζ φορμακι... κουκλα!

ξαναλεω...περασα υπεροχα!

να το ξανακανουμε...!

κοριτσια συγμνωμη...ειχα κανει και κορμο αλλα ξεχασα να τον βγαλω...

ουτε χυμο δεν εβαλα στα παιδια..

τη γαιδουρα που ειμαι!

επιφυλασσομαι την επομενη φορα!

τα θυμηθηκα ολα αφου φυγατε!

Αφρο ξεχασατε το μπωλακι σας και το κουταλακι σας!

και ευχαριστουμε...ξερεις εσυ!

ευχαριστουμε για ολα, ολες!

Δημοσίευση

Βίκυ συμπεθέρα Χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις μία εύκολη και γρήγορη γέννα σου εύχομαι και όλες τις εορταστικές γενέθλιακες φατσούλες! :x

Νατάσα χρόνια πολλά και σε σένα ο, τι επιθυμείς :x

Τόνια χρόνια πολλά :x

Thouli και καρολ χρόνια πολλά στους άντρες σας!!!!

Σισσιώ συγχαρητήρια το διάβασα αμέσως όταν το έγραψες μία και δεν κοιμήθηκα χθες

Καλή επιτυχία και στα υπόλοιπα 10 !!! :x

Αύριο θα της βγάλουν τους επιδεπσμους Μα ολική νάρκωση , θα καθαρίσουν τις πληγέντες και θα βάλουν καινούργιες γάζες!!!!

Η ίδια είναι σε πολύ καλή διάθεση, μιλά πει πολυ και είναι υπέρ δραστήρια , αφού ήθελα να τους ρωτήσω τι έχουν βάλει μέσα στον ορό!!! :o

Δημοσίευση

Αργυρούλααααααα :(:(:(

Πολύ στενοχωρήθηκα για το κοριτσάκι σου!

Σας σκέφτομαι συνέχεια!

Για να είναι σε καλή διάθεση δε θα πονάει ε? Το γλυκό μου ... :x:x:x

Ελπίζω να την προσέχουν!

Χρόνια πολλά και καλά σε όλους τους εορτάζοντες!

Σίσσυ γιούχουουου! Μπράβο ρε συ! Με εντυπωσίασες! Πάντα τέτοια!

Βαριέμαι λίγο αυτές τις μέρες....γενικώς... τη ζωή μου... γιαυτό και δε γράφω πολλά.

Έχω τις κλειστές μου :P

Σας φιλώ!

Δημοσίευση

αλλο!!!!!!

αργυρουλα αχ ολη μερα εσας σκεφτομαι..

τονια χρονια πολλα!!!

θου να χαιρεσαι τον ανττρουλη σου!!

νατασα χρονια πολλα, πολυχρονη!!!!

βικυ χρονια πολλα, με το καλο το μπεμπεδακι!

θου το φορμακι εξοδου που μου εδωσες του ειναι τσιμα τσιμα :lol::lol::lol:

αναστασι φανταζομαι οτι θα σ παρει τηλ..

μακαρι να εχουμε θετικα αποτελεσματα!!

μαγδουλα φιλακια!!

μ τον υπερηχο ειμαστε ετσι κ ετσι..

ο γιατρος λεει οτι παλι ειναι φουσκωμενοι κ οι 2 πυελοι (οταν ημουν εγκυος ηταν μονο ο 1) λιιιγο πιο πανω απο το φυσιολογικο οριο. κ με ρωταει μηπως τον ταισα πιο πριν. ε ναι του λεω εχει κανενα 40λεπτο

ε μου λεει μπορει να ειναι διογκωμενοι κ απο αυτο

κοινως δεν ξερουμε ακομα.. μας ειπε να κανουμε παναληπτικο ελεγχο στο 6μηνο κ να κανουμε τακτικα γενικες ουρων για να προλαβουμε τυχον ουρολοιμωξη.. μαλλον θα τον ξαναπαμε αλλου για εξεταση

αχ σημερα ο μπεμπαρος μας εσκασε το πρωτο χαμογελο!!!!!!!! κ ηταν να μην παρει φορα!!! οταν του μιλαμε ολο χαμογελαει απο το ενα αυτο στο αλλο!! τελειος ειναι!!!

ειχε σκασει κ πριν καμια βδομαδα ενα χαμογελακι στον ανασταση, μονο απο τη μια μερια βεβαια σηκωθηκε το χειλι του :P αλλα αυτα τα χαμογελα σημερα ηταν αλλο πραγμα!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

καλε που ειστε οι αλλες.ειδατε τη τονια κ ταβλιαστηκατε??????????????? :lol::lol:

ο αντρας μου δε εχει 10λεπτο που ηρθε..μπηκε για μπανιο

μιτσακι στο εστειλα πουλιμμμμ

λενα τσιμα τσιμα?????????????? :o:o:o:o:o

μακαρι να μη ειναι τιποτα κοριτσαρα..αντε δε θα ναι...μη το σκεφτεσαι

αργυρουλα μου χαρηκα που το κοριτσακι σου ειναι ευδιαθετο..σου εστειλα μην στο κινητο.δε το πηρες μου δειχνει :roll::roll::roll:

επισης..ποια εχει το παραπονεμενο ελεφαντακι του τριβιζα?????????????αφρο???????????

ρε παιδια αρχιζει με το οτι το ελεφαντακι κανει 12 αταξιες..δε τις λεει..κ στο τεεεεεεεεεελος λεει ποιες 12 αταξιες κανει το ελεφαντακι?κ εχει κενα να τις απαντησει το παιδι..εμ δε υπαρνουν αυτες οι σελιδες :o:o:o λετε να ειναι κομμενες?δε φαινεται... :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

ρε κοριτσια κοντευει να μου φυγει το μυαλο!!!!!

μας εχει ερθει χαρτι οτι ο μικρος εχει πιθανως ελλειψη ενζυμου..

τυχαια ξεφυλλιζα το βιβλιαριο του κ παιρνει το ματι μου οτι σε ατομα με την ελλειψη απαγορευεται η χορηγηση βιταμινης Κ (κονακιον)!!

ψαχνω λιγο στο ιντερνετ κ βρισκω οτι μπορει να προκαλεσει αιμολυτικες κρισεις!!!!

μα ειναι δυνατον?? εχω σαλταρει!!

δηλ μπορει κ να μην ειχα το μπεμπουλη μου εδω τωρα.. εγω κ ποσες αλλες μανουλες..

με ποιο δικαιωμα αληθεια κανουν αυτη την ενεση?? αν γινει κατι ποιος θα παρει την ευθυνη??

Δημοσίευση

Nα μαι και εγώ σαν τα χιόνια.....

Από εχθές που διάβασα την Αργυρώ δεν μπορώ να το βγάλω απ το μυαλό μου :(:(:( κουράγιο βρε κορίτσι μου,ελπίζω να μην πονάει το κοριτσάκι σου,αν και εφόσον έχει κεφια λογικά αισθάνεσαι και εσύ καλύτερα ε;Να της δωσεις φιλάκια της κουκλίτσας σου :x:x

Να ευχηθώ τώρα στους εορτάζοντες!!!!

Βικάκι χρόνια σου πολλά κοριτσάκι,πάντα με υγεία και έναν πανεύκολο τοκετό!!!!

Να σε χαίρεται η πολυλογού σου και ο αντρούλης σου!!!!!

Νατασάκι μου χρόνια πολλά κοριτσάρα μου!!!!Να είσαι γερή και να μας δίνεις τις υγιεινές συμβουλές σου!!!

Ας τη Θου να κοροιδεύει :lol::lol::lol::lol:

Να σε χαίρονται τα κοριτσάκια σου και ο αντρούλης σου και σένα!!!

Τονάκι Μερκελάκι χρόναι σου πολλά και σε σένα!!!!Να εισαι πάντα ευδιάθετη και να μας ανεβάζεις!!!Είσαι θεά να το ξέρεις!!!!

Όσες σε γνωρίσανε αυτό είπανε άλλωστε ;);)

Θουλάκι μου γλυκό να χαίρεσαι και εσύ τον αντρούλη σου!!!Να είστε πάντα ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι!!!! :x:x:x

Καρολίνα να χαίρεσαι και εσύ το στεφάνι σου,να είστε ευτυχισμέμοι,ερωτευμενοι και με το καλό ο μπέμπαρος!!

Λενάκι ελπίζω να μην έχει τπτ ο Αναστάσης σας!!!

Σισσιώ συγχαρητήρια για το 9 σου!!!!Άντε να τα περάσεις όλα με άριστα!!!!

Κοριτσάκια μου τον τελευταίο καιρό μόνο σας διαβάζω όταν προλαβαίνω,δεν πολυανοίγω το λαπτοπ την ημέρα γιατί η μικρή θέλει να βλέπει τραγούδια(οταν κοιμάται μαγειρεύω)και το βράδυ είμαι πολύ κομμάτια συνήθως για να γράψω.

Γενικώς περνάω φάση και εγώ δεν έχω και τα κέφια μου εδώ και 2 μήνες περίπου.

Κανονικά δεν θα επρεπε αλλά ε'ιμαι τσιτωμένη πολύ γμτ....

Γενικώς είμαστε καλά οικογενειακώς, η Ειρήνη ζουζουνίζει όλη μέρα και φυσικά θέλει να ασχολούμαστε μόνο μαζί της!

Το καλύτερο είναι ότι εννοείται είμαστε απλήρωτοι πάλι,μας έχει βάλει τον μισό Οκτώβρη,2,5 μήνες μέσα πάλι δλδ σκατά!!!

Πολλά έγραψα πάλι,φιλάκια σε όλες!!!!!!

Δημοσίευση

Ρε Λενάκι τώρα το είδα :o:o:o

Ρε συ δεν νομίζω,τόσο ζώα είναι;Σε όλα τα μωρά το κάνουν το κονάκιο.Αλήθεια τι ακριβώς είναι

Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να το ψάξω αλλά είδα που το γράφει στο βιβλιάριο ότι το κάνανε.

Ποιον να ρωτήσουμε αν όντως δεν είναι επικίνδυνο;

Θα μου πεις τώρα που του το κάνανε του μπέμπη χεσε μέσα....

Δημοσίευση

ειναι μια βιταμινη που για να μη στα πολυλογω βοηθαει στην πηξη του αιματος

στα νεογγενητα γινεται με τη γεννηση επειδη ισως υπαρχει ελλειψη της βιταμινης

τι γινεται ομως οταν ενα παιδι εχει ελλειψη του ενζυμου??

τωρα πλεον ο μικρος δεν εχει κινδυνο, αν ηταν να παθει κατι θα το παθαινε τις 3-4 πρωτες μερες

Δημοσίευση

Καλησπερα!!!! Τι κανετε?

Νατασα και Βικακι χρονια σας πολλα!!! Ευχομαι τα καλυτερα και για τις δυο σας!

Συμπεθερακι μου χρονια πολλα και σε σενα! Να χαιρεσαι το ονοματακι σου! Ελπιζω να περνας τελεια Αθηνα!

Θου και Καρολινακι να χαιρεστε τα καμαρια σας!!

Αργυ δεν ξερεις ποσο στεναχωριεμαι...απο χθες ολο εσας σκεφτομαι. Ευτυχως που το αντιμετωπιζει ετσι η Ρ. Ειναι δυνατη! Μαλλον τα παυσιπονα την κανουν ετσι ενεργητικη.

Θου περαστικα ρε συ! Πως εισαι σημερα?

Σισσακι μου συγχαρητηρια για το μαθημα! Καλη επιτυχια στα υπολοιπα.

Σημερα ειχα γεματη μερα, πηγα την μικρη στον παιδικο, μετα πηγα τον Γ. στην πεθερα μου, εκανα μια μικρη βολτα στην αγορα, πηγα οφθαλμιατρο για το τεστ για τα ματια το οποια και περασα, μετα ξανα πεθερα και τελος πηγα πηρα την Ε. απο τον παιδικο. Το απογευμα ειχα μαθημα, θεωρια και την Πεμπτη θα κανω πρωτη φορα οδηγηση. Εχω τρελο διαβασμα και να δω που θα βρω χρονο να το κανω. Παω να κανω καμια ασκηση..Καλο βραδυ σε ολες!

Δημοσίευση

ΛΕΝΑ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ?

Η ΖΗΤΟΥΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ?

το χαρτι ειναι απο τι ινστ, υγεια του παιδιου?

σε εμας δεν εκαναν καμια ενεση...

ισω λογω ικτερου

ελενξαν τιμες στο μαιαευτηριο και εστειλαν και δειγμα στο ινστ.

συνηθω τοεμφανιζουν τα αγορια , δηλ στα αγορια εκδηλωνεται πιο ευκολα τυχον αιμολυση

τα κοριτσια εχουν μερικη...συνηθως δεν κα νουν αιμολυση εκτος να συντρεχουν κι αλλοι λογοι!

μη σε πιανει πανικος...μπορει να βγηκε οριακο το αποτελεσμα και να ζητουν επανεξεταση

αλλα και να υπαρχει..απλα θα μαθετε να ζειτε με αυτο...!

χρειαζεται προσοχη...

αν εχτε θα εχεις μαζι σου στο βιβλιαριο την καρτα με τις φαρμ ουσιες που δεν επιτρεπονται

εχει ο αντρας μου...σε ολη του τη ζωη εχει κανει 2-3φορε αιμολυση

την πρωτη ειχε κανει παιδι απο κουκια...

και εκανε και στο στρτο απο επιπλεον δοση παρακεταολης ενδοφλεβια...

εγινε μεταγγιση και οκ

εγω εχω μερικη...

δηλ δεν ακνω αιμολυση...

η Μ-Ι ειναι εντος φυιολ. οριων

πηαγμε επισκεψη...η Μ-Ι επεσε ξερη!

να ερχεστε καθε μερα!

Δημοσίευση

Έγραφα και εγω, κατάληψη υποβολή και ..... Μου ζητά κωδικό για σύνδεση :evil:

Τα έχασα!!!!!

Έλεγα Έν ολίγοις:

Αφρο ναι από το κινητό γράφω

Είμαστε νοσοκομείο και ΙΣΩΣ βγούμε Παρασκευή

Λένα για να κάνουν όλα τα μωρά την Κ μήπως δεν είναι τόσο επικίνδυνο;;;

Μην το σκέφτεσαι αφού πέρασε, απόλαυσε τα χαμογελάκια του! :D

Εγω προσπαθώ να μην σκέφτομαι την στιγμή του ατυχήματος, φανταστείτε πόσο πόνεσε

Η γλυκιά μου αφού λίγο καιγόμαστε στο χέρι και κάνουμε σαν πσλαβοί

Βέβαια με εκνεύρισε λίγο σήμερα:

Θυμάστε την ελληνική ταινία όπου ο σύζυγος είναι άρρωστος στο κρεβάτι και λέει στην γυναίκα του:

"σήκωσε το μαξιλάρι"

Τοσηκώνει εκείνη

Μετά της λέει "γιατί σήκωσες το μαξιλάρι ; Ποιος το είπε ;"

Το κατεβάζει εκείνη μετά τα ίδια κ.ο.κ :lol:

Έτσι και η Ρ σήμερα με ένα μαξιλάρι που της έδωσα!!!!! :roll:

Όχι έτσι αλλιώς, όχι αλλιώς έτσι!!!!!

Είναι ένα 6χρονο δίπλα μας οι γονείς το το άφησαν μόνο του, αύριο θα έρθουν που εγχειρίζεται!!!!

Δημοσίευση

Τελικά δεν κατάλαβα τι λέει η Βίκυ και τι λέει η Λένα: τελικά ο μπέμπης έχει πρόβλημα;;;;

Δεν περνάει η ώρα με τίποτα, θα προσπαθήσω να κοιμηθώ!!!!

Έλενα πώς τα πάει η Ε με τον παιδικό, έχει τα ίδια προβλήματα ή είναι καλύτερα τώρα;;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...