Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας τσούπρες αγαπημένες! :x

Τι κάνετε;

Εμείς δόξα τω Θεώ, -ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ- καλά! :-ss

Αναρωτιέμαι τι θα με βρει ως αύριο το πρωί.... :-w:-w:-w

Αναστασία πουλί μου... [smilie=violent5.gif] [smilie=violent5.gif] [smilie=violent5.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=whip2.gif][smilie=whip2.gif][smilie=whip2.gif]

Για τις σκέψεις σου!!! :evil::evil::evil:

Πήγαινε σ' ένα γιατρό για να σου φύγει η ιδέα, αλλά είμαι σίγουρη ότι δεν θα είναι τίποτα! :x

Βικάκι... πας καλά;;;;;;; :shock::shock::shock:

Μεγάλωσες;;;; 32;;;; :-q:-q:-q

Για να 'ρθω από 'κει αύριο, να σου σφυρίξω δυο φωνήεντα!!! 8-)

Παρεπιπτόντως, επειδή το παλιο-πμ μου κολλάει συνέχεια :evil: στείλε οδηγίες από Αττική οδό.

Κατά τις 11 είναι μια χαρούλα! Κι εγώ κάπου εκεί το υπολόγιζα!! :D

Έχεις multi για να φτιάξω τη φρουτόκρεμα της μικρής ή να φέρω το δικό μου; :D

ΣΙΣΣΑΚΙ!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ λατρεία!!! :x:x:x

Αργυρούλα, είναι γεγονός ότι έχεις υπερτονίσει το ότι είσαι η γηραιότερη!!! Μη σφυρίζεις αδιάφορα τώρα!!! :lol::lol::lol::P:P:P

Κάκιστα κατά τη γνώμη μου!!! :-q Είμαστε όσο νιώθουμε!!!!!!!!!!!! :D:D:D;)

Σχετικά με τη διαφορά ηλικίας των παιδιών, κι εγώ ακριβώς τα ίδια σκεφτόμουν κι ακριβώς αυτά ζω! ;)

Αλλά γενικώς, νομίζω ότι και η μία περίπτωση και η άλλη (μικρή ή μεγάλή διαφορά) έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους. Είναι υποκειμενικό τελικά το ζήτημα. Εγώ πάντως, τον χρειάζομαι τον χρόνο "ανάπαυσης" ανάμεσα... ;)

Επιστρέφω! :D

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

hELLO Hello!!!!!!!!! :D:D:D

Σας μιλαει η πρωτοκολλαρα.....Εχω πηξει στα πρωτοκολλα η ρουφιανααααααα... :lol::lol::lol:

τρομαρα μου ειμαι και των νεων τεχνολογιων και παει η χαρτουρα συννεφο!!!!!! :lol::lol::lol:

σισσακι καλη επιτυχια βρεεεεεεεεεεεεε!!!!!!

Αναστασια μηπως πας να κανεις καμια μαστιτιδα;;; :roll::roll: σε ποναει καθολου;;;

Καρολινακι μου πολλα φιλακιααααααααααα!!!

Λοιπον με τις υπολοιπες θα τα πουμε αυριο!!!! :D:D

ΒΙΚΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ στις 11 και τεταρτο...οποτε θα σε τηλ τοτε!!!!!

Παωωωωωωωωωωωωωωωωω...............

Δημοσίευση

Ρε Αργυ :cry::cry: την ψυχουλα μου μωρε, η καδια μου σφιχτηκε...πως εγινε? Τι εννοεις εκτιναξη κατσαρολας? Εβραζε το νερο και πεταχτηκε πανω της η εσκασε καμια χυτρα? περαστικα της! Πολυ ειναι?

Ο Γ. κοιμαται πανω μου τα υπολοιπα μετα.

Δημοσίευση

αρτζι μου πολυ στεναχωρηθηκα..πως εγινε μωλε αυτο? ελπιζω να περασει γρηγορα και να μην ποναει η κουκλιτσα σου ...περιμενουμε νεα σας...

εγω αυριο θα κατεβω δουλεια αλλα εχει απεργια το παλιομετρο.. :evil: οποτε θ απαω με ταξι..υπαρχει πιθανοτητα να ναι κλειστα στη δουλεια μου μιας και απεργει ο ομε -οτε..αλλα δεν το ξερω ακομη..θα θελα αν δεν δουλευα να ρχομουν για καφε αλλα χωρις μετρο πως να ρθω?????? δεν μπορω να παω περα δωθε με ταξι και να γυρισω παλι με ταξι..εκτος αν με επαιρνε καμμια... :roll: παντως θα χαιρομουν πολυ νασας εβλεπα ολες τις αθηναιες ...

Δημοσίευση

συμπεθερα μου πως εγινε αυτο!

περαστικα σας!

ενημερωσε μας πως ειστε!

να της δωσεις πολλα φιλια!

τελικα πως θα ερθετε αυριο?

με τι μμμ?

ακουσα οτι ο προαστιακος απεργει απο 05:00-07:00, 10:00-13:00, 22:00-24:00

Παναγιωτα απο σταθμο λαρισης περνα και το λεοφορειο στη λιοσιων!

Μητσακι...ελπιζω ως αυριο να μην εχετε τιποτα και γενικα να μην ξαναπαθετε τιποτα!

ενοειται οτι εχω μουλτι...

επησις : αχλαδια , μπανανες, πορτοκαλια, μηλο(1) καθως και πτι μπερ!

Δημοσίευση

βικακι και εγω θα θελα να ρθω να σε γνωρισω και απο κοντα να δω και τις τσουπρες..αλλα πως να ρθω?????? αν μπορει να με παρει καμμια...δεν μπορω να ταλαιπωρουμαι να μαι ορθια με λεωφορεια κτλ..ειδικα τωρα..αλλα δεν θα χαθουμε...αν μπορει καμμια ας μου στειλει μην. στο κιν..αλλα ακομη δεν ξερω αν δουλευω..αν δω οτι κατεβαινω στην αθηνα και δεν δουλευω θα στειλω μην.στην παναγιωτα και βλεπουμε ..αλλα εγω θαμαι σταδιου ..θα βολευε καμμια να με παρει καπου απο αθηνα..σκεφτομαι οτι θα χει και ενα ψοφοκρυο...

Δημοσίευση

Έβραζε το νερό, ήμουν στην κουζίνα και έρχεται και η Ρ ήθελε κάτι να πιεί και ξαφνικά κάνει μπαμ η κατσαρόλα και πέφτει το νερό με δύναμη πάνω της :cry::cry::cry:

Ξέρετε τι είναι να πονάει το παιδί και να μην μπορείς να την βοηθήσεις;;;;; :cry::cry:

Ήρθε το ασθενοφόρο κλάμα

Αφήστε τα :cry::cry:

Της κάνανε ολική άνεσθησία

Και θα της κάνουν ξανά στην αλλαγή!!! :cry:

Δημοσίευση

Ρε συ Αργυρούλα πω πω........ :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος!!! :-s:-s:-s:-s:-s:-s:-s:-s:-s:-s

Περαστικά σας μωρέ!!!

Και ολική αναισθησία το πουλάκι μου.....;;;;;; Ουφ!!! :(:(:(

Βικάκι, thanx! :D Εγώ και το μικρόβιό μου, θα το μεταχειριστούμε!! :D

Στείλε μου please οδηγίες για Αττική οδό!!! ;)

Καρολινάκι και όποια άλλη ενδιαφέρεται, εγώ ευχαρίστως να κάνω παραλαβή όποια θέλει, αλλά θα μπω Αττική οδό από Μαρούσι και θα βγω... Όπου μου πει η Βίκυ!! :lol:

Αν με κάποιο τρόπο μπορώ να εξυπηρετήσω στη διαδρομή, πολύ ευχαρίστως! :D

Σισσάκι, εύχομαι να έγραψες τέλεια!!! :-B:-B:-B:-B

Και να περνάς τέλεια με την Τόνια right now!!! :ymparty:

Νιώθω μια συγκίνηση που η τρελοΚρητικιά πατάει Αθηναϊκό έδαφος!!! 8-)8-)8-):ymparty:

Δημοσίευση

αργυρο μου :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: κουραγιο κοριτσακι μου ...δεν ξερω τι να πω :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: περαστικα στο κοριτσακι σου :(:(:(:(:(

ειμαι πολυ κουρασμενη ...το πρωι ειχα βγει με το Μ στις 12...στις 3 ηρθα σπιτι ...μετα το απογευμα πηγαμε στην γιατρο .....ολα απο μενα περνανε απο τα χερια μου .....

βικη αυριο θα ερθω πιο νωρις απο τα κοριτσια μαλλον ....θα σε παρω τηλ αυριο ...

Δημοσίευση

Μπηκα να πω μια καλησπερα , κι επεσα πανω στα δυσαρεστα :cry::cry::cry:

Αργυρουλα μου, κουραγιο κοριτσακι μου σε σενα και το μικρουλι σου...Πονεσα και μονο που το διαβασα ψυχη μου :cry::cry::cry: Ευχομαι να το ξεπερασετε οσο πιο γρηγορα γινεται..............

Καλησπερα σε ολες.....

Δημοσίευση

γεια σας!

αναστασι οτι ποναει δεν ειναι τιποτα.. αν δεν πονουσε να ανησυχουσες!!

μποραβο στην αννυ για το αβγο!!

εμενα ο αναστασης χτες πηρε το αβγο, το εκοψε, εβαλε κ αλατακι απο πανω με το που εφερε το πηρουνι του μπροστα στο στομα αρχισε τα μπλιαχ κ τα χαλια ειναι κ δεν το εφαγε.. κ εβλεπα την πορεια του αβγου προς στο στομα του με πολυ δεος!!

χρυσα πως παει η δουλεια??

συμπεθερα πως ειναι η νυφη μου? ειναι καλα τωρα?

καλε τι εχει το δικο σου το τηλ κ της αναστασιας?? σας εχω παρει 2-3 φορες κ δεν κανει τιποτα, ουτε τουτ!!

ασε πολυ σκατο ο μικρος.. αλλα απο χτες ακομα δεν εχει κανει.. τι σκατα...

βενι εγω αυριο δε μπορω.. θα παμε να κανουμε τον υπερηχο στον μπεμπη για τα νεφρα του.. ελπιζω να μην εχει τιποτα :roll:

γιατι δεν εγραψες κ το μυστικο για να εχουν τρελη επιτυχια τα κριτσινια?? :lol::lol::lol:

ρε θου τοσο πολυ γκρινιαζει ο θοδωρης?? ολη μερα ετσι κανει?

εγω νομιζα οτι το εκανε με τον ανασταση..

βικυ σιγα καλε που σε πηραν κ τα χρονια!!

μιτσακι αντε αλλη αρρωστια να μη σας βρει!

τωρα που το θυμηθηκα νατασα τι εφαγες καλε??? ουαου! θελω να μου πεις που τα βαζεις!!

νατασσουλα τοσο πολυ χτυπησε μωρε?? κ ο μιχαλης ε3φαγε το δοντι?? :lol::lol:

πω πω αργυρουλα.... αχ ψυχουλα μου... περαστικα σας

αφρο ασε, κ εγω ετσι νιωθω, οτι ολα τα κανω εγω κ κοντευω να σκασω ωρες ωρες

Δημοσίευση

ΑΦΡΟ ελα οτι ωρα θες...απλα πες μου να ξυπνησω..μιας και δεν ειμαιαπο τις γναικες που ξυπνουν μαζι με το συζηγο και ου φτιαχνουν τον καφε!

μιλα με την Παναγιωτα γιατι ο ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟς εχει και 10 με 1 σταση, μηπως καπως βρεθει λουση και ερθετε μαζι!

βαλτε την στο πορ παγκαζ να μην λερωσει...

χαχχαα

ΣΥμπεθερα...περατσικα σας και παλι,

ποσο θα πονα!

πηγα και αγορασα 25 πακετα μακαρονια...

κανω αποθεμα!

Δημοσίευση

Αργυρούλα μου :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Πονάω μόνο που το σκέφτομαι.......................

Αχ το κοριτσάκι σου..............

Περαστικά σας.

Είναι μεγάλο λούκι γμτ. Ένα κοριτσάκι στο μπαλέτο έπαθε πριν 2 μήνες κάτι ανάλογο στο στήθος και έπρεπε να είναι όλη μέρα χωρίς μπλούζα για να αερίζεται το κορμάκι της. Τώρα ευτυχώς είναι καλά αλλά το λούκι που πέρασε είναι μεγάλο. Ελπίζω εσείς να το ξεπεράσετε πολύ πολύ γρήγορα.

Πονάω στην ιδέα. Τα φιλιά μας έχετε και τις θερμότερες ευχές μας.

Βίκυ 25 πακέτα;;;;; Πότε θα τα φάτε ρε συ;;;;;;; Αλήθεια τα πιστεύετε όλα αυτά;;;

Λένα όλα καλά θα είναι ρε συ! Περιμένουμε αύριο νεότερα...

Αφρο βγηκες με το Μ και τον Π που τον άφησες;

Αθηναίες κοπελιές καλά να περάσετε αύριο!!!

Αναστασία θύμισέ μου να σε κράξω λίγο αύριο!!! :lol::lol::lol:

Θου έφερες τη θεία;;;;; Γιατί για να μη με υποχρεώσεις; Φτου σου καλέ.... Έπρεπε να μου τον φέρεις το πρωί και να πας.

Νατάσα το έχετε πολύ με τα καρούμπαλα και τις μελανιές και σεις;;;; Περαστικά στο ελενάκι μας!!!

Καρολ εγκυούλα σε χάσαμε... Φιλάκια!

Έλενα πως είναι ο Γ; Τρέχει; Σκοντάφτει; Χτυπάει; Πες να παίρνω κουράγιο!!!

Παναγιώτα τρέλα στ δουλειά ε;;; Τα περνάτε σούπερ βλέπω!!!!! Η μαμα πως τα παέι με το μικρό;

Σισσάκι μου πως τα πήγες;;;;;;;;;Άντε περιμένω να σε διαβάσω!!!

Γωγώ λίγα έγραψες σήμερα;;; Είσαι καλά; Έχεις κάτι;;; :lol::lol::lol:

Βένι χάσου και συ με τα παλιοκριτσίνια σου! Για αύριο λες;;;;; Δεν μπορώ γμτ. Κανόνισα να παω με τον Δ..

Δημοσίευση

βικη ο Κ θα με φερει ,εχει δουλειες αυριο για το πλιο (φευγουν την δευτερα και πρεπει να κανει καποιες δουλειες) και θα με πεταξει πριν αρχισει .

Νατασα ο Π ηταν με τον Κ μεσα στο αυτοκινητο και κοιμωταν :lol::lol::lol: εκανε τον γυρο της αθηνας ;)

τον ειχα ταισει καλα και δεν ειχα φοβο .

Δημοσίευση

Νατασα τα πιστευω...βασικα ειμαι σιγουρη οτι ΔΕΝ υπαρχει χρεος και οτι αλλοι ειναι οι σκοποι...πχ...ο χρυσος τπυ αιγαιου..κ.α.

αλλωστε τα περισσοτερα ειναι δγραμμενα χροοοοοοοονια πισω...πριν καν τη ν δημιουργια της ευρωπης

αλλαθελουν ...αλλα πολεμουν ...αλλα θα επιβιωσουμε

αλλα μακαρι να μη γινει τιποτα και να τα πεταξω!

Δημοσίευση

Καλησπέρα... ή μάλλον καλημέρα!

Καλα μιλάμε το κρύο είναι απίστευτο!

Ρε Αργυρούλα πώς έγινε αυτό;;; Περαστικά σας κορίτσι μου, μη στεναχωριέσαι. Και γω όταν ήμουν μικρή είχα καεί με λάδι και άλλη μια φορά η μαμα μου σιδέρωσε το χέρι και σημάδια δε μου έμειναν.

Θα πονάει το κουκλάκι σου ρε γαμότο.... Περαστικά της ρε γαμοτο... δωσε της ένα φιλί και απο μένα.

Κοριτσάκια ευχαριστω για το ενδιαφέρον σας, πραγματικά με συγκινείτε!

Το μάθημα το πέρασα με 9 παρακαλώ! :geek::geek::geek: Μονο εγω και αλλη μια κοπέλα πήραμε 9, οι αλλοι απο 8 και κάτω! :mrgreen::geek::geek::geek:

Άντε 1 έφυγε, έμειναν άλλα 10!

Τώρα αγχώνομαι για τα εβραϊκά που ειναι και ο επόμενος στόχος.

Κια τώρα τα της Τόνιας! :D Είναι ατομάκι, πολύ γλυκιά και πρόσχαρη! :D Ο Άλεξ είναι ένα κουκλάκι, πολύ γλυκό και πολύ έξυπνο παιδάκι. Δυστυχώς δεν είχαμε πολύ ώρα στη διαθεσή μας, αλλά πολύ χάρηκα που την είδα απο κοντά. Ένιωσα οτι ήταν φίλη μου χρόνια! :x

Ζηλεύω που αύριο θα μαζευτείτε όλες και θα πίνετε καφεδάκι και θα κουτσομπολεύετε και θα χαζοκβεντιάζετε! :lol: Ενώ εγώ θα πάω στο μίζερο γραφείο μου να διεκπεραιώσω την ανιαη εργασία μου για τον μισό απο τον κανονικό μου μισθό!

Πάντως καλά να περάσετε εύχομαι! :x

Θουλάκι όχι δεν έχω ξεκινήσει ακόμα προσπάθειες, αλλά μετά την περίοδο του Φεβουαρίου θα ξεκινήσω! :D

Ευχήσου μου γρήγορη γκαστριά γιατί έχω και εξεταστικές η φοιτήτρια, δεν μπορώ να γεννοβολάω όποτε να' ναι! :lol:

Νατασάκι μου γλυκό ξέρεις πόσο σ'αγαπώ! Σε φιλώ πολύ και σένα και τα κορίτσια σου!

Μιτσάκι μου! :x:x:x

Κάρολ αν πήγαινα στην Βικυ θα σε έπαιρνα μαζί μου, αλλα δυστυχώς αττυχησαμε! :roll:

όνειρα γλυκά κοριτσάκια! :x

Δημοσίευση

καλημερα καλημερα!

μονη μου ειμαι στο τρενακι?

δεν πειραζει...διαδρομη πριβε σε α θεση!

Σισσιω αν σου τη δωσε φυγε απο την δουλεια αι ελα!\

συγχαρητηρια για το μαθημα....πολυ καλη η αρχη...θα συνεχισει ετσι...!

συμπεθερα πως ειναι η Ρ.?

αχ θα ποναει το καλο μου!

φιλια ....λεω να κλεισω τα ματακια μο λιγο ακομα!

Δημοσίευση

Αργυρώ από χτες σας σκέφτομαι συνέχεια :(:(:(

Πόσο θα πόνεσε η κουκλίτσα σου :(

Εν τω μεταξύ χτες με πήρε ο ύπνος για λίγα λεπτά το μεσημέρι στον καναπέ και είδα ένα χαζό όνειρο με τη Φ και ανοίγω τα μάτια μου κοιτάζω το λαπ τοπ δίπλα μου και σε διαβάζω :cry::cry::cry:

Πες μας νεότερα όταν θα έχεις. Περαστικά σας! Φιλιά στη Ρ

Δημοσίευση

Καλημέρα,

Αργυρούλα περαστικά σας, εύχομαι να το περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται και να γυρίσετε γρήγορα στο σπίτι σας. Μια μεγάλη αγκαλιά και πολλά φιλάκια στην κουκλιτσα σου

Περιμένουμε νέα σας

Λένα καλά αποτελέσματα σήμερα με τον υπέρηχο

Σισσιώ πολλά πολλά συγχαρητήρια για το μάθημα :D:D

Μακάρι να τα ξεπετάξεις έτσι και τα υπολοιπα και με τέτοιους βαθμούς

Καλό καφέ Αθηναίες σήμερα :D:D:D:D

Αχ πολύ θα ήθελα μιά συνάντηση με όλο το τρενάκι :D

Δημοσίευση

kαλημερα!!

Αργυρουλα μου :(:(:(:(:(:( Περατσικα της!!!!Ψυχουλιτσα μου τι ζορι τραβαει... :(:(:(:( Στενοχωρεθηκα παρα πολυ...Γμτ...

Ο αδερφος μου πριν λιγες μερες καηκε στο προσωπο(2ου βαθμου κ εκεινος)...Μεγαλη στενοχωρια κ χοντρο ζορι...Θελει προσοχη μεγαλη τις πρωτες βδ.θα στα πουν...Οχι σκονες,βρωμικα χερια...συνεχεια αλοιφη,αντιβιωση...Πωπω κουραγιο κ στις 2 σας!Την αγαπη μου! :YMHUG::YMHUG::x:x:x

Νατασακι μου ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ μικρο μου τρελλοπιπινο!!!!! :lol::lol::ymparty::ymparty: :YMPARTY: :ymparty: Σου ευχομαι τα καλυτερα!!!!Να μεγαλωνεις τα παιδακια σου με τον τροπο που γουσταρεις,να περνας τελεια με τον τελειο αντρα σου(κ ας εχει και κατι στραβο πανω του :lol: ),να φτιαξεις ενα τεραστιο σπιτι οπου θα φιλοξενεις κ τη φιλη σου και...Πολλα ποτα κ βολτες!!!!Παντα με τη φιλη σου παρεα! :lol::lol::lol::lol::lol: (μπερδευτηκα...νομιζα ειναι τα δικα μου γενεθλια!!! :lol::P

Βικακι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κοπελα μου!!με το καλο ο μπεμπαρος!!!Να εισαιπαντα ευτυχισμενη με την οικογενεια σου και με το καλο κ ενα γκομενακι γτ δεν αντεχω να μου φας το δικο μου(οταν το βρω) :lol::lol::lol::lol:

Καλα να περασετε σημερα!!!Αν τα καταφερετε!Οι αλλες ξερουν πως εχεις γενεθλια?! :?

Σισσυυυυυ μου!!!!!!!!!!!!!Συγχαρητηρια αγαπη μου!Παντα τετοια γλυκο μου φυτουκλακι!!!!! :D:D:D

Βενετια δεν εχεις το κινητο μου???? :(:evil: Να με κανεις αναπαντητες οταν εχεις να μου πεις κατι τοσο σημαντικο οπως το να πιουμε καφε! :lol::P

σας φιλω κ παω για καφε σε αλλη φιλη μου εδω στο χωριο!

Η Α πηγε στην γιαγια της... :?:roll:

Αφου εφαγε αλλο ενα αβγο! :D Ο Α βλεπετε εβρασε ΚΑΙ ΤΑ 6 βιολογικα αβγα που μου ειχαν μεινει... :twisted::twisted::twisted: Ή που δε θα τρωμε 1 μηνα ή θα τιγκαρουμε στη χοληστερινη!

Δημοσίευση

2 γενεθλιάζουσες σήμερα το τρενακι μας!!!!!!!!!!!

[smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif]

Νατάσα Χρόνια Πολλά μικρομανούλα, να χαίρεσαι την υπέροχη οικογενειά σου

Βικυ Χρόνια Πολλά με το καλό να κρατήσεις αγκαλίτσα τον μπέμπη σου

Αργυρώ σε σκέφτομαι από το πρωϊ, μπες να πείς πως είναι η Ρέα, ελπίζω να μην πονάει η κούκλα σου

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...