Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κορίτσια μαστογραφία δεν κάνουμε μετά τα 40?

γιατί τώρα?

Αναστασία άλλη λύση είναι να πας σε μαστολόγο

αλλά ρε συ όσο θηλάζεις δεν μπορείς να έχεις ξεκάθαρη εικόνα για τις αλλαγές στο στήθος

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

μαρακι εαν εχεις προδιαθεση και οικογεννιακο ιστορικο, ειναι καλο να ξεκινας νωρητερα να κανεις μαστογραφια καθε 5 χρονια.

Εγω επρεπε να ειχα κανει περισυ..αλλα αφενος ακομα θηλαζα..και μετα στο καπακι εμεινα και εγγυος..οποτε

Ναι ειναι γεγονος οτι πρεπει να αποθηλασεις πληρως και σε αυτη την περιπτωση ειναι καλυτερα να κανει ψυφιακη μαστογραφια αν και παλη οσο θηλαζεις δυσκολα "διαβαζετε"

Δημοσίευση
μαρακι εαν εχεις προδιαθεση και οικογεννιακο ιστορικο, ειναι καλο να ξεκινας νωρητερα να κανεις μαστογραφια καθε 5 χρονια.

Εγω επρεπε να ειχα κανει περισυ..αλλα αφενος ακομα θηλαζα..και μετα στο καπακι εμεινα και εγγυος..οποτε

Ναι ειναι γεγονος οτι πρεπει να αποθηλασεις πληρως και σε αυτη την περιπτωση ειναι καλυτερα να κανει ψυφιακη μαστογραφια αν και παλη οσο θηλαζεις δυσκολα "διαβαζετε"

συμφωνω με ολα!

αλλα απο τα 35 και μετα κανουμε ελεγχο με υπερυχο μαστου!

ενοειται οτι ισχυουν τα ιδια οτνα θηλαζεις

οποτε θα περιμενεις πολλα χρονια ακομα μεχρι να αποθηλασεις!

χαχχα

συμπεθερα παρα 1 μερα 32 ετων.....κλαψ κλαψ κλαψ

Δημοσίευση

οσο για το μεμε σου ..τι εοναι αυτο που πιανεις , που και πως , τι μεγεθους το κοβεις να ειναι...

αν δεν μπορεις να απανατησεις να ρωτησω το 20Ρικο! :lol::lol::lol::lol:

οσο γι ατη γυναικολογο...ελαχισα γνωριζουν για το μαστο και δε οταν ειναι σε φαση που θηλαζει!

.

Δεν ειναι ενα μπαλακι...Το πιανω οταν σκυβω ελαφρως κ "κρεμιεται" η μαζα του μεμε...Δε βρισκω τελος,δλδ να απομονωσω τον ογκο,και αυτο με κανει να νομιζω οτι ειναι κατι σαν αδενας...Ποναει λιγο.οχι εντονα,μονο αν το πιεσω αρκετα...Τι σκατα ειναι γμτ!?Πες μου γιατρε μου κ εγω θα σου δανεισω το φανταστικο γκομενακι!!!! :lol::lol:

Αγχωθηκα τωρα...μαλλον θα παρω εναν σουπερ μαστολογο που ξερω που εχει χερι-μαστογραφο!(δλδ το χερι του ειναι απιστευτο!)Αν δεν εχει βγει συνταξη!

Δε διαβασα τα αλλα...

Δημοσίευση

Τασια αμα σε ποναει...τοτε μη το σκεφτεσαι καθολου...

αμα ηταν αυτο που νομιζεις δεν θα σε ποναγε καθολου.

Μολις παρελαβα τα αρωματα που παρηγειλα απο το Ιντερνερ...αχχχ...

Μοσχομυρησε ο τοπος

Δημοσίευση

na πας στο μαστολογο να σου φυγει η ιδεα!

αλλα σε ποιο σημειο το πιανεις?

οσο για το γκομενακι...με τις ορμονες μου να χορευουν δε βλεπω να το παιρνεις πισω!

Χρυσα τι πηρες?

πανακριβα τα ατιμα!

η AXEL εχει τρομερες εκπωσεις μεσω ιντερνετ στις τσαντες+ πορτοφολια .... να παρω κανα 2 η θα με κραξει ο Π.?

ΜΙΑ ΘΕΛΩ ΣΙΓΟΥΡΑ.....

αλλα ανω των 50 δεν εχει μεταφορικα...ωραι δικαιολγογια θα εχω!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ...

ξέρω ξέρω σαν τα χιόνια :lol::lol::lol::lol:

τι μου κάνετε? σας ελειψα καθολου????? εμενα παντως μου λειψατε..

εκατσα σημερα σπιτακι ..ειχε και κρυο...ειπα οτι ημουν αρρωστη..αν και εχω λιγο βηχακο η αληθεια είναι :(

τα νεα μας..η εγκυμοσυνη παει πτου πτου μια χαρουλα...αρχισα και νοιωθω επιτελους και τον μπεμπακο μου!!!!!! :D:D:D:D:D και ειμαι πολυ χαρουμενη η παπιομανα... :x:x

και μοναχα το στομαχακι ποναει αλλ το χω συνηθισει..ευτυχως εμ...δεν ξανακανα...

αλλα ειπα στον γιατρο οτι πηρα 6 κιλα και ημουν στον 5 μηνα... :(:(:( και το τι ακουσα :oops::oops: καλα ευγενικα μου τα λεγε..αλλα στεναχωρηθηκα...βεβαια με το δικιο του μου τ α πε πηρα 4 κιλα απο γλυκα!!!!!!!! σε ενα μηνα :shock::shock::shock:η γουρουνιτσα.....

ημουν 62 και ανεβηκα ενα πρωι και ειχα παει 68...τρελαθηκα..μου πε οτι αν συνεχιζα ετσι θα παιρνα καμμια εικοσαρια..μου κοψε γλυκα και αναψυκτικα μαχαιρι...βεβαια τωρα τσακισα μια τυροπιτα απο εξω...αλλα οκ δεν το κανω καθε μερα...

αντε περιμενω κανα δυο μηνες και μετα θα παρω αναρρωτικη λογω του κιρσου..οποτε θα μαι σπιτι και θα δεχομαι επισκεψεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απο οποια φιλεναδα θα θελει να μας δει...ευπροσδεκτη... :D:D:D:D θα πηξω μεσα λογικα θα κατσω απο μεσα μαρτη μιας και 15 το πολυ μαιου γενναω... θα χω κουλουρακια ...καφεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...και θα σα ςπεριμενενωωωωωωωω ;);););)

σας αφηνω γιατι υποσχεθηκα στο λυδιακι μου να παω να παιξω μαζι της..τοση ωρα επαιζ εμοναχουλα της και για να μου δειξει οτι την πειραξε το λαπιτοπι αρχισε να το βαραει με ενα μωρο που κραταγε.. :oops: δε λεω απο τη μια θυμωσα αλλα καταλαβα γιατι το εκανε..σαν να ελεγε εγω σ εθελω μαζι μου..ασε το πσ σου..

σας φιλω ολες..

σορυ δεν σας εχω διαβασει εδω και καιρο..

αναστασια μου ελπιζω κοριτσαρα μου να μην ειναι τιποτα απλα πηγαινε σε γιατρο,...μαστολογο...

Δημοσίευση

Πηρα τον Αντωνιτση.μου ειπε να το παρακολουθησω λιγακι ακομη...2 βδ. Και να ειμαι σιγουρη πως αδειαζει :lol::lol: το γαλα!!!Α ρε!!!Αυτος ειναι γιατρος!Του ειπα πως το παιδι ειναι 2+ χρ και αυτος αντι να μου πει πως τωρα πια δεν εχω γαλα,ειπε να φροντιζω να αδειαζει καλα!!! :lol::lol::lol:

Χρυσουλα μου δεν ποναει πολυ ομως... :?:?

Γμτ με εχει πιασει μια σκατοσκεψη οτι δε γινεται να ειμαι χαρουμενη κ να νιωθω τυχερη ενω "κανονικα" θα επρεπε να φοραω πλερεζα με την τροπη της ζωης μου και πως κατι θα παθω για να "συνελθω"!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::P:P:P:P:P Μα τι μακακας ειμαι?

Μαρια νομιζω πως ειναι απολαυση αυτο που περιγραφεις!!!Κοριτσοπαρεα μεσα στο σπιτι σου!!!! :D:D:D

Βρε Βικυ μικρουλα εισαι!!Ετσι που το ελεγες σε "ειχα" πιο κοντα στα 40! :o:o:o:o

Βασικα δεν εχω συγκρατησει πολλες ηλικιες σας!Σας "κατατασσω" σε κατηγοριες 1)μεγαλυτερη απο εμενα,2)μικροτερη απο μενα!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Μονο τη Αργυ θυμαμαι που αυτοχαρακτηριστηκε "γιαγια"! :lol::lol::lol:

Βικυειναι στο αριστερο,κατω μερος προς τα μεσα,αλλα οταν παταω καθετα στο σωμα δεν το πιανω.Μονο ανα σκυβω κ κρεμεται οπως ειπα το μεμε..Καταλαβες???Να!Τωρα αν ειχα τον 20ρη θα ειχες καλη αφορμη να ερθεις για...καφε :lol::lol: να σου δειξω τι εννοω!!!! :P

Γεια σου Καρολιναααα!!!!!Δε σε διαβασα ακομη.Τα φιλια μου!

Δημοσίευση

Καλημέραααα.... :D:D:D Τι κάνετε;;;;Εμείς καλά...Η Ιω με μίξες, η μπέμπα έχει ακόμα αυτόν τον ξερόβηχα αλλά καλά.... :lol::lol::lol::lol:

Εγώ με τον Γ. καλά... ;););) Για το όνομα δεν το έχουμε ξανασυζητήσει.... 8-)8-)8-)

Στάσαααα κι εγώ όλο πιάνω στο στήθος διάφορα, αλλά δεν καταλαβαίνω...Και που να πάω τώρα που θηλάζω... :roll::roll::roll: Ελπίζω να μην είναι τίποτα... :?:?:?:?:?:x:x:x:x Μπράβο στην Άννυ για το αβγό... :D:D:D

Λενάκι τόσο δυσκοίλιος ρε ο μπέμπης..... :roll::roll::roll::roll: Να μου τον φιλήσεις... :x:x

Νατάσα γέλαγα μόνη μου με αυτά που έγραφες...Και μου λέει ένας συνάδελφος...Γιατί γελάς;;;Είδες τίποτα καλό;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Του λέω "Όχι, με ένα μειλ που μου στείλανε γελάω..." :lol::lol::lol::lol::oops::oops: Φάε εσύ δεν έχεις πρόβλημα.... ;););)

Αφροοοοο τώρα που το είπες για την κάρτα, σαν κάτι να μου θύμισες....Μπορεί και να μας το είχες πει.... :roll::roll::roll::roll: Αύριο θα έρθεις κι εσύ στη Βίκυ;;;;; :D:D:D:D

Θουλάρα περαστικά ρε.... :x:x:x

Μ-Ι τέλεια περάσατε με τις μικρές ε;;;; :D:D:D:D:D:D Να το κάνετε συχνότερα... 8-)8-)

Λενάκι υπέροχη φαίνεται η τούρτα.... :D:D:D

Τζούλια μουυυυυυ μαλάκας ο ομοιοπαθητικός ε;;;;; :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Χαίρομαι που ο Γιωργάκης είναι καλύτερα...

Αρτζιιι τέλεια η φωτο σου...Το φάντασμα δεν το πρόλαβα... :lol::lol:

Ρυζάκιιι φιλάκια ρε.... :x:x:x:x:x:x:x:x:x Να μπαίνεις πιο συχνά.....

Πάω να διαβάσω την ομάδα... :roll::roll:

ΒΙΚΥ ΤΙ ΩΡΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΑΥΡΙΟ;;;ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11;;;;; :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Τασια κοψε τις χαζομερες!!!

Θα σου συστισω την κουμπαρα μου, μονο εσυ και αυτη λετε τετοιες χαζομαρες.

Μια χαρα θα εισαι..θα δεις...

Κοιτα τετοιου ειδους ογκοι δεν πονανε...καθολου ομως, στο λεω απο εμειρια.

Γι'αυτο και ειναι δυσκολο να εντοπιστουν

Εντομετξη...τοσες μερες που θελω να σας πω..στην ταξη του Χ υπηρχε κρουσμα ψηρας...

βεβεια δενε ιχε ο Χ γιατι εβαλα τον Ο να τον κουρεψει με την ψιλη...σαν νεοσυλλεκτος ειναι το καμαρι μου...

Την Παρασκευη πηγα για ψωνια πηρα παπλωματοθηκη για τον Χ beauty home και μια για εμας, 25-38 ευρω αντιστοιχα...απο μαγαζι που κλεινει..

Πρεπει τωρα να παρω και αλλες 2 για το μελλον για τον Ιωαννη

Βικυ ενα θα σου πω..απο το να τα φαει η τραπεζα..φατα ολα σε τσεντες..το πολυ πολυ αμα πεσει πεινα..να ενεχειρηασεις τις τσαντες..χαχα..

Απο αρωματα πηρα την pure Poison και 2 Pure White Linen συνολο 114 ευρω και γι ατις 30. Ολα 50αρια

Τωρα πρεπει να παω στα σεφορα να παρω το μεικ απ μου.

Θελω και βιβλια....

καρολ μου τα φιλια μου!~!!!

Αντε περιμενουμε να σταματισεις για να αναλυσουμε διεξωδικα καποια θεματα :lol::lol::lol:

Γωγουλινι εσυ και εχεις αφισει θεμα ετσι στο ντου...τστστστ..απαραδεκτο :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Bίκυ πλάκα μας κάνεις? είσαι μόνο 32 και λες δεν έχεις αντοχές? :o:o:o:o εγώ στα 32 ούτε τον Λ. δεν είχα!!!! :? αν ήμουν 32 και περίμενα το 2ο παιδί....τότε στα 35 θα έκανα και 3ο!!! :D

μαστογραφία αναφοράς έκανα το 2007 και τώρα τον Απρίλη θα κάνω πάλι, γιατί έχουμε ιστορικό :!:

Κάρολ χαίρομαι που όλα πάνε καλά με την εγκυμοσύνη, πρόσεχε με τα γλυκά περισσότερο για τον διαβήτη κύησης και λιγότερο για τα κιλά!!! :!::!::!: φιλιά στο παπί σου :x

Μαρία από δική μου εμπειρία λέω ότι καλύτερα να υπάρχει μια διαφορά 3 χρόνων μεταξύ των παιδιών, γιατί:

αν η μητέρα δεν είναι εργαζόμενη

1. μπορεί να ασχοληθεί με το πρώτο, να του μάθει πολλά πράγματα χωρίς να της αποσπά την προσοχή΄το 2ο παιδάκι....

2. μπορεί να κυληθεί στα πατώματα, χωρίς να είναι έγκυος και έχει τον φόβο μήπως και χτυπηθεί

3. όταν το 1ο παιδί είναι 3 ετών, λογικά έχει βγάλει την πάνα, οπότε όταν έρθει το 2ο έχει μόνο ένα παιδί να αλλάζει

4. το πρώτο έχει αρχίσει και γίνεται ανεξάρτητο, ενδεχομένως πηγαίνει παιδικό, οπότε η μητέρα έχει ελεύθερο χρόνο τα πρωινά να ασχοληθεί με το 2ο!!!

εσύ πήγες νωρίς στην δουλειά, οπότε είναι διαφορετικές οι συνθήκες............ :!:

Δημοσίευση

Αγρυρω αυτα ακριβως...μα ακριβως τα επιχειρηματα ελεγα του Ο ο οποιος με ειχε πρηξει για δευτερο...

αλλα επειδη ειναι ΚΑΙ αυτος τοξοτης και αγυρηστο πεισματαρ8ικο κεφαλι..και επειδη εαν θυμαστε καλα εγω εκεινη την εποχη ηδη ειχα κουραστει να μαλωνω...ενεδωσα :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση
Μονο τη Αργυ θυμαμαι που αυτοχαρακτηριστηκε "γιαγια"! :lol::lol::lol:

:ymtongue::ymtongue::ymtongue::ymtongue::ymtongue::ymtongue::ymtongue:

δεν θυμάμαι να αυτοχαστουκίστηκα!!! :?

Εντομετξη...τοσες μερες που θελω να σας πω..στην ταξη του Χ υπηρχε κρουσμα ψηρας...

βεβεια δενε ιχε ο Χ γιατι εβαλα τον Ο να τον κουρεψει με την ψιλη...σαν νεοσυλλεκτος ειναι το καμαρι μου...

:o:o:o:o:o:o:o:o του έκοψες το ωραίο μαλλάκι του? :(:(

Δημοσίευση

παει το ξανθο μαλακι του?

εδω και 2 χρ. εχω μπει στα πρωτα -αντα

δεν μου αρεσει!

Αναστασια οταν κανεις αυτοεξεταση , δηλ με το χερι πισω απο το κεφαλι , που το πιανεις?

πισω απο την θηλη νοητα?

σαν τι σου μοιαζει...?

καλα δεν θα ειναι τιποτα....στο μυαλο σου ειναι ολα!

τελικα πηρα 2 τσαντες και 1 πορτοφολι....χαχχαχ αδειο θα ειναι αλλα οκ δεν πειραζει!

http://www.axelaccessories.com/product_ ... ?prid=3693

http://www.axelaccessories.com/product_ ... &offset=15

http://www.axelaccessories.com/product_ ... ?prid=4501

οικονομικη ειμαι!

πειραζει αν δεν πω τιποτα ακομα μεχρι να ερθουν?

νομιζω ειναι καλα κατα τις 11!

εσεις τι λετε?

και ξαναλεω...δεν εχω κανενα προβλημα οτι ωρα και να ειναι!

Δημοσίευση

Αργυρω και ομως απο κατω βγαινει παλη ξανθουλικο..για την ωρα...

Ο Χ ειναι σαν Ρωσσακι..και ο Ιω σαν καζακοπουλι..χαχα..εχουν πολυ γελιο τα παιδια μου

Βικυ μεγεια!!!

Το πορτοφολι μου αρεσε!!!

Παντως και εγω φετος 32 θα γινω....αλλα δενε χω παθει ακομα καταθληψη..

αν και τριτο παιδι δεν προκειτε να κανω.

Χτες να φανταστειτε εκανα ενα ξεκαθαρησμα στο μικρο παιδικο τι ρουχα θα δοσω....

αμα σας πω πως καποια δεν θα τα δοσω....μη γελατε, απλα δε μου κανει καρδια να τα δοσω. Θα τα κρατισω

Δημοσίευση

Σας διάβασα στα πεταχτά!

Έχω απίστευτο άγχος. Ένα θα σας πω! Μου ήρθε περίοδος το Σάββατο ενώ κανονικά θα μου έρχόταν Πέμπτη προς Παρασκευή!

Και όχι τίποτ' άλλο , αλλά θα βγω και εκτός προγράμματος σύλληψης τον άλλο μήνα! :evil::evil::evil:

Γράφω το απόγευμα! Μίλησα με την Τόνια και θα την δω στην Φ. Νέγρη κατα τις οκτώ το βράδυ!

Καλή μου επιτυχία!! Θα σας δω αργά το βράδυ!!!

Σας φιλώ!!! :x:x:x:x

Δημοσίευση

geiaaaaaaaaaaa :D:x:-*

καλα ειστε?

εγω σκατα...

μα εγω να αρρωστησω :twisted::twisted::twisted::twisted:

ξυπναω σαββατο να παω για μασαζ..μεσω γκρουπον..με ενοχλουσε ο λαιμος..με το που τελειωνει το μασαζ με πιανει ριγος τρελο...τουρτουριζα :cry::cry::cry:

παμε σπιτι ειχα κομαρες,.κοιμαμαι μεσιμερι εχω πυρετο..ανα 4 ωρο ανεβαζα 39 σχεδον//να μη μπορω να καταπιω.. :cry::cry::cry:

σα νεκρη ημουν..ουτε ματια να ανοιξω..παλι καλα ηταν σαββατο κ ειχα το αντωνη..αλλιως θα φωναζα το γειτονα..δε αντεχαααααααααααααααααααααααα

χθες κυριακη λιγο καλυτερα παλι τα ιδια.το βραδυ ιδρωνω που πεφτει ο πυρετος.

χθες ειδα στις αμυγδαλες μου 2 ασπρα..πυον μαλλον..κανω αλατονερο γαργαρες..κ σημερα ειναι κλυτερα τα ασπρακια..αλλα απογευμα ειπα τη θεια να ερθει να τα κρατησει να παω γιατρο :roll::roll:

εχω 12 ωρες να ανεβασω πυρετο..πριν ειχα δεκατα αλλα κατεβηκαν

ρε παιδια βρηκα τροπο να κοιμαται ο παντεληςςςςςςςςς :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

απο τοτε που αρρωστησα κ πηρα παναντολ εχει ξεραθει στον υπνο..δηλ 2 βραδια κοιμηθηκε 11 ωρο..οχι σερι φυσικα κ μεσιμερι χθες 3+ κ μαλιστα ΕΓΩ ΤΟ ξυπνησα..οχι σερι φυσικα λεω

σημερα μως δε πηρα..να δω ποσο θα κοιμηθει..

αν ειναι να περνω ενα τη ημερα :oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol:

επισης..μα τι γκρινιααααααα

αληθεια σας λεω..αν ημουν γειτονας μου θα παρακαλουσα να φυγυν απ το σπιτι..οοοοοοοοοοοοοοολο κλαει ο θοδωρης..συνεχεια γκρινια..μα συνεχεια ακουγομαστε..του λεω βαρεθηκαν να σε ακουν :oops::oops:

τι σκατα να κανω..φυσικα συνεχιζει να σπρωχνει το παντελη..τον σπρωχνει βαραει οταν παει να δει τι παιζει ο θοδωρης ωςςς συνηθως

παω να κανω τσαι :roll::roll:

Δημοσίευση

Bikυ ΔΕΝ θα ενδωσω!!!!Γκρρρ!!Πλιζ μη βαζετε σαιτ με εκπτωσεις!!! :lol::lol::lol::lol:

Μεγεια!!!! Πριν λιγες μερες ειδα καταλαθος το λογαριασμο της μια καρτας μου :o:o:o:o Κ εγω ελεγα "τι σκατα εγινε παλι κ δε λειτουργει"? :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Την ειχα ξετιναξει!!!!! :P:P:P

Θουλακι μου περαστικα!!!!Πωπω ρε συ...Τι βρισιδι θα ετρωγες αν σε ειχα εγω γειτονισσα!!!!Εδω η απο πανω 2 φορες τη μερα(παντα οταν κοιμιζω :shock::twisted::? ) κανει θορυβο κ ετοιμη ειμαι να παιρνω τηλ αστυνομιες ως αλλη Βενη!!!! :lol::lol::lol::lol: (Που ειναι αυτο το κορμι κ δεν εμφανιζεται?)

Σισσακι μου γλυκο δε θα ευχηθω τιποτα γτ καμια φορα(σπανια :lol::lol::P:P >) ειμαι γκαντεμοσαυρος για τους αλλους! :x:x:x

Βρε Αργυ οχι "αυτοχαστουκιστηκες"...Αλλα ελεγες κατι του στυλ "ειμαι η γιαγια του τρενου"!Παλι με αιφον γραφεις? :lol::lol:

Θενκς για τις συμβουλες για το μεμε!Λεω να κανω τον κινεζο προς το παρον!

Δημοσίευση

καλησπερα!

τι κανετε???

αυριο πρωι θα ειμαι σπιτι ειστε για καφε?????

αναστασια εσυ που δεν δουλευεις κανονισε!!! σου στελνω με π.μ. το σταθερο μου να με παρεις να με πεις! αντε ρε ευκαιρια ειναι!!!! θα εχω και ρεβυθια για τα πορδιαρικα μας!!!! :lol::lol::lol:

επισης ο παπαβεντζης μου ειπε πως στην αρχη ειναι 4ωρο αλλα θα γινει μετα πληρες ωραριο..

θουλακι περαστικα!!

αντε παω εχω δουλεια θα τα ξαναπουμε!!!

υγ μαρη γωγω τι επαθες????? σορυ αλλα γελασα ρε!! :lol::lol::lol::lol::oops::oops::oops:

πλακα πλακα θελει προσοχη... :?:?:?

Δημοσίευση

Γεια, τι κάνετε?

Τα σημερινά δεν πρόλαβα να τα διαβάσω ακόμα...... πολύ τρέξιμο στη δουλειά

Η Έλενα από την Πέμπτη το βράδυ δεν ξαναέκανε πυρετό, ούτε είπε για το αυτί να την πονάει οπότε δεν την πήγα παιδίατρο, μάλλον καμιά ίωση θα ήταν.

Το Σάββατο το βράδυ πήγε να ξαπλώσει στο κρεβάτι για κομηθεί και και μάλλον δεν το υπολόγισε σωστά και αντί να βάλει το κεφάλι της στο μαξιλάρι, έπεσε πάνω στο προσκέφαλο, έχει μαυρίσει το μάγουλο κάτω από το μάτι :(:(:(:(:( βασικά είναι σαν να έφαγε μπουνιά :(:(:(:(:(

Ο Μιχάλης πάλι σήμερα μαζί με το μεσημεριανό έφαγε κι ένα δόντι που του κουνιάταν :o:o:o:o

Βραθήκαμε και με την Γιώτα ΣΚ:D:D:D:D:D:D:D:D

Σας φιλώ κι ελπίζω να επανέλθω αργότερα

Δημοσίευση

κριτσινια

300γρ αλευρι

2κγ μπεικιν

3κσ μαυρη ζαχαρη

1κγ αλατι

100μλ λαδι

150μλ νερο

τα ανακατευουμε ολα μαζι και φτιαχνουμε ενα ζυμαρακι

σε ενα βαθυ πιατο βαζουμε σουσαμι μπολικο και το βρεχουμε.

βουταμε μεσα τα χερια και μετα παιρνουμε ενα μπαλακι ζυμης.

το πλαθουμε κακρυ σε παχιος δαχτυλου και το περναμε απο το σουσαμι.

το σφιγγουμε με τα δαχτυλα μας να κατσει καλα το σουσαμι και ψηνουμε στον αερα στους 210oC για περιπου 25-30λ να παρουνε χρωμα.

δοκιμαστε τα ειναι τελεια!!!!!!!! :)

Δημοσίευση

ρε αναστασια δε μπορεις να φανταστεις..κλαιει με το παραμικρο..θελει να κλασει στο μπανιο κ του φευγει στο κουζινα πανικος..θελει αυτο κ δε το δινεις?κλαμααααα

κ δε ειναι οτι κλαει..το κραταει μανιατικο..κλαει κλαειιι σου σπαει τα μινιγκιαα..το εγραψα καλα :lol:

δε τους μιλαω κ πολυ..καθοτιδε βγαινει κ πολυ φωνη...κ ειμαι λες κ ειμαι χαζοχαρουμενη..ολο τους χαμογελαω

πειτε μου τι σκατα να κανω?

χθες ξυπνησε πρωτα το παιδακι απο πανω μας..κ λιιιιιιιιιιιιγο εκλαψε..ε νομιζα οτι ηταν διπλα μου..φαντασου πως ακουγομαστε εμεις :o:o:cry::cry::cry:

καλεεεεεεεεεε οσες εχετε ικα πηρατε το επιδομα παιδιου???????????εγω το ειχα ξεχασειιιι

μου το ειπαν ;)

τελικα απο το παναντολ κοιμοταν..στα 3 τεταρτα εχει ξυπνησει 15884462 φορες :twisted:

Δημοσίευση

νατασουλα :lol::lol::lol: θα το βγαλει στα κακα του :lol::lol::lol:

κριμα το λενιω :cry: ειναι κ μια κουκλιτσα

βενι δηλαδαης αν δε εχουμε μαυρη ζαχαρη τι δε τα κανουμε?μας εγινες τις υγιεινης? :lol::lol::lol:

αχ να ακουσετε τι τρωει η νατασα να παθετε αμοκ..εγω ουτε τα ξερω :roll::roll:

μου προτεινε κ σημερα να κρατησει το παντελη ν α παω γιατρο..αμ δεεε

να του δωσει μερεντα? :lol::lol:

Δημοσίευση

ιουλια σε ειπε ετσι ο γιατρος???????????? :o:o:o:o:o:o:o:o τι λες ρε..ααααααααααααα...κ τι ειπες?κ πως συνεχισες να βρισκεσαι εκει?ο χ ηταν?

λενακι τελεια η τουρτα ρε...μμμμμμμμμμμμμμμμμ..σοκολατενιαααααααααααααα

σισσακι αρχχισες προσπαθειες κ δε το ξερω? :roll::roll:

βικυ καλες τιμες ρε...

μαρια ποτε σαββατο εμπορικο

γωγω θα σε τηλ

παναγιωτα κουραζεσαι στηδουλεια ε? :lol::lol::lol:

αφρο μα στα σκουπιδια το φαι???????? :lol::lol::lol::lol::lol:

λεναρα ο μικρος εχει θεμα με τα κακα?δε το ξερα :roll::roll:

αναστασια τελεια για το αυγο ;);););)

χρυσα θελουμεφωτοοοοοοοοοοοοοοοοοο

αργι τι γλυκια φωτο

μιτσακι ζεις???????/

καρολλλλλλλλλλλλλλλλ γλυκα?????? :oops::oops::oops: ??????/εγω ποτε

μα κ συ 4 σε 1 μηνα?

στη λυδια ποσα ειχες βαλει

εισαι κ αδυνατη

ερηηηηηηηηηηηηηη καλαααααα??????????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...